Valborg :)

Idag är det valborg och jag känner mig faktiskt inte så deppig över det. Har aldrig gillat valborg här eftersom att valborg i Hässleholm alltid har betytt så mycket för mig. Jag tycker inte valborg är valborg om träden inte är utslagna, skogen myllrar av vitsippor och man får ställa sig och lyssna på stadsmusikkåren ett slag.

Nu har ju dock våren kommit extremt tidigt hit upp så det är i alla fall inte snödrivor kvar i år. Jag har dessutom fina planer för kvällen så det kommer bli härligt. Ska iväg till Rebecka och grilla lite folk sen drar vi nog vidare någonstans. Jag står för köttet, fläskfilé, som jag marinerat och fixat igårkväll, nu återstår bara att inte bränna den på grillen.

Här är förresten middagen jag lagade igår, gjorde egna frikadeller med oliver, basilika och citron också en supergod rattatouille. Mums! Jag som inte ens rullat en köttbulle tidigare i mitt liv.

So tell me what you're waiting for

Kom precis hem från stan där det blev att fixa lite ärenden, bland annat storhandla och leta alltid lika roliga prylar på Biltema, jag avskyr verkligen den affären. Nu ska jag ut och springa en liten bit med vovven, sen ska jag och Rasmus göra frikadeller och rattatouille, spännande! Blir att ta ett glas rosé till det och spendera resten av kvällen i tv-soffan med chips och dip. Fredagmys helt enkelt :)

Nu är det dags att börja röra på fläsket om vi inte ska behöva äta middag mitt i natten. Jag måste för övrigt marinera några fläskfiléer ikväll så man kan skämma bort damerna imorgon.



Its friday, friday!

En lektion kvar sen slutar jag, yeei! Ska bli så otroligt skönt med helg, jag behöver verkligen det! Skulle egentligen träna när jag slutar men är så satans hungrig så bestämde mig för en löprunda ikväll hemma i byn istället. Nya planen är att Rasmus plockar upp mig på skolan efter jag slutat så ska vi åka iväg och handla lite mat osv. Jag funderar på att lura med honom på tältjakt.

Jag ska även se till att jag får tag i två såna här godingar till helgens fest, egentligen har jag vin så det räcker och blir över, men de här ciderna är så förbannat goda så jag kan inte hålla mig!


Mission i Törebyn ;)

Var på ett litet mission när jag kom hem idag med Rasmus. Hade en vindunk där som jag inte hade en aning om hur mycket den innehöll, så var tvungen att hälla upp vinet i flaskor för att se hur mycket det var. Nackdelen är att nu kommer jag dyka upp med plastflaskor med vin på festen på lördag och hur fjortis känns inte det?

Efter det var fixat åkte vi ett par varv kring byn med finvolvon och svängde förbi Shell för att köpa en wunderbaum till Rasmus, coolt va? Har känt mig som en jävla fjortis hela dagen! Har dessutom spelat kvällen med att spela Sims, vuxenpoängen har verkligen glidit mig ur händerna.

Får glädja mig med att jag gjorde bra ifrån mig på nationella och på körlektionen, dessutom på matten trots att jag ritade en halv granskog på lektionstid!


Popcorn och saft :3

Sitter och äter popcorn och dricker saft och känner för första gången idag att jag kunnat slappna av på riktigt. Var en hektisk dag på skolan med att färdigställa vårt radioprogram, nästa vecka är det sändning! Efter skolan blev det raka vägen till gymmet med Rebecka där det blev tio minuter trappmaskin följt av 20 minuter löpning och powerwalk i motlut. Det var inte stenhårt men det kändes rejält i mina lovbortskämda ben.

Var hemma efter sex, middag framför tvn som en gris sen ut på gården och backa och sånt med bilen. Jag börjar känna att jag kan det där helt okej, vi får se vad som sägs på körlektionen imorgon.

Nu ska jag fokusera på de sex söta hundarna jag har här och mina 12 paket popcorn. Sen ska jag försöka lyfta på rumpa och blanda mer saft. Saft <3

sådär .

nu kommer dagens inlägg upp. jag har jobbat med radion hela dagen och inte haft tid att blogga. är trött som fan så ska bli skönt att komma till gymmet och vakna till liv, tjugo minuter sen drar jag. tagga!

Tisdag

Har precis haft min första körlektion och det var en enorm lättnad! Har länge varit nervös inför det, mest eftersom att jag varit övertygad om att det kommer gå åt helvete och kräva typ 20 lektioner. Nu blev det ju självklart inte så, jag är redan igenom de fyra första av femton delar och jag tror inte resterande elva kan kräva mycket mer än lika många lektioner. Så nu blir det hem att öva och öva som fan. Under lovet har jag övat småsaker med Rasmus, som att backa och parkera och det är precis det här jag ska göra på nästa lektion på torsdag. Nu jävlar ska det här bli färdigt!

På tal om något annat så har jag verkligen inte fasat in i skolan än, har suttit hela förmiddagen och inte gjort någonting även om jag velat, hjärnan funkar bara inte.

Fem veckor!

Idag är det exakt fem veckor till jag och mina flickor åker till Skåne för att festivala arslet av oss! Tanken slog mig även att när vi kommer hem är det studentveckan så det är allltså bara fem veckor kvar i skolan, helvete! Det känns lite skrämmande att två år redan gått på Nti.

Anyway, det är fem veckor kvar till vad jag tror kommer vara det roligaste vi fyra någonsin kommer göra och jag är taggad till tårna typ. Bara tanken av att åka tåg 150 mil med er får det att kittlas i magen på mig, vi kommer ha så förbannat roligt och jag ångrar inte en sekund att vi bestämde oss för det här.

Det nästbästa med Siesta! efter att jag får uppleva det med mina bästa vänner i världen, är att mitt favoritband kommer dit också. Hur jävla bra är inte det liksom?! Jag är så jävla nöjd och taggad så ni fattar inte, fem veckor bitches!

Kände för att lägga in några av låtarna jag taggar inför Siesta, The Kooks är ju utan tvekan det bästa inom musikväg!

The Kooks - Sway



Crookers - Knobbers


Young Guns - Crystal clear




Hittade igen nörden inom mig

Klickade upp Sims igår när jag var uttråkad och nu är jag fast i skiten igen. Ska spendera hela eftermiddagen med att spela för det är coolt. Som tur är är vädret tråkigt idag så jag behöver inte ha dåligt samvete för det.


Budgetshopping

Blir absolut noll shopping för mig i vår/sommar då jag ska spara varenda ruttet öre jag får till andra saker, i första hand Skåneresan, sen till halkbanan som är svinigt dyr och självklart till Thailand. Jag behövde dock skor eftersom att förra årets vårskor dog ganska fort. Var även sugen på ett par lagom höga sandaler så hittade ett par jättebilliga på samma sida jag tänkte beställa de andra, så det åker också ner i shoppingbagen.

79 kronor för skorna och 89 för sandalerna, jag är tamefan bra på att hitta billigt skit ;)


The sky is getting heavy tonight

Hallå i stugan! Jag blev blåst på min sovmorgon idag då mitt rum blir som en bastu på morgnarna nu för tiden, vi bytte fönster förra sommaren och då försvann mina gardiner. Så nu sitter jag här med två enorma fönster jag inte kan dra för och världens stekigaste morgonsol. Så jag sover lite sisådär, men man ska inte klaga på värmen har jag fått lära mig.

Istället för att sitta här som en kokt kräfta ska jag gå ut i solen och dyka ner i en bok. Jag har lite panik och tror att bara för att det är såhär fint väder kommer det snart komma typ en tropisk storm och dränka oss hela sommaren. Ut i värmen mina kära vänner!

Fick ett litet påskägg ^^

Jag hade tur och fick ett till påskägg eller rättare sagt vi, Rasmus ska få smaka några godisar också. Det bästa med det här påskägget var lätt chokladen, det låg en hel Marabou mango i den och det är fan min favoritchoklad! Så det blir filmkväll ikväll så jag får tillfälle att trycka i mig den. Bäst att fläska på nu när jag tagit ledigvecka från träningen och mitt hälsosamma liv.

Rasmus var snabb på inspektera ägget ;D


Thailand, Dag 7

Idag skulle vi egentligen åkt till Phuket men pappa blev riktigt sjuk så det blev inte av. Själv var jag rastlös efter två dagar på stranden och ville verkligen hitta på något, så jag raggade upp lite folk och tyckte vi skulle åka och se det som finns att se i Khao Lak. Vårt första stopp var ett tempel och man får inte gå in i tempelområdet om man visade axlar och knän så det var bara att slänga på sig kläder och det var inte skönt! Jag påminner er om att det var mellan 35 - 40° varmt och extremt fuktigt i luften.

Templet i Khao Lak bestod inte av ett enda stort tempel, däremot höll de på att bygga ett, utan platsen bestod av små hyddor där man kunde gå och be. Vi gick in i den ena och där fanns avbilder på vad jag antar är stora män inom buddhismen, här fick man inte ha skor på sig heller. Vi vandrade runt på tempelområdet ett tag och jag tyckte det var fascinerande, som att vi tog ett steg in i deras värld på något vis. Munkarna skulle precis äta när vi kom dit och samtidigt fanns där ett stort partytält där massa andra människor var samlade för lunch. Det var uppdukat med all sorts mat och vi blev flera gånger tillfrågade att komma och äta med dem.







Efter vi varit på templet åkte vi vidare till vårt nästa stopp som var polisbåten som spolats långt upp på land under tsunamin och det var verkligen jobbigt för mig att vara där. Där fanns några stånd som sålde souvenirer och som hade foton och böcker och tsunamin till salu, där hängde tavlor på väggarna med dödsantalen och liknande. Båten låg långt uppe i samhället, 2 km från vattnet och det var ingen liten båt! Nä fy fan vad hemskt.






Vårt nästa stopp var ett tsunami museum en bit bort som till största del bestod av tavlor med information, foton och några filmklipp. Det var inte jättemycket för världen, men jag är ändå glad att vi gick dit. De sålde dessutom jättefina souvenirer och jag fick mig en jättevacker handgjord bok och en liten present till lillebror.

Det sista stoppet på vår lilla upptäcksfärd var utsiktspunkten över Khao Lak. Den bestod av en restaurang där vi åt lunch och njöt av utsikten som verkligen var helt fascinerande. Thailand är så otroligt vackert så ni förstår inte! Efter vi ätit åkte de flesta hem, men jag, Ingela och Victor hoppade av i stan där vi klippte oss för 30 kronor! Blev även en liten kort shoppingrunda sen åkte vi hem.



På kvällen blev det som vanligt middag i hyddan och när vi var färdiga hade jag halva min Chang kvar så jag bestämde mig för att stanna kvar ett tag. Jag pratade lite med killarna som jobbade där, men det var lite svårt för nästan ingen förstod engelska som jag senare fick förklarat för mig beror på att skola inte är självklart i Thailand, då det är dyrt. De berättade även att de jobbar på restaurangen från morgonen till 10-11 på kvällen varje dag och de blev riktigt chockade när jag berättade hur "lite" vi jobbar i Sverige. Det här var något av det bästa med hela resan, att få byta några ord med riktiga thailändare och se saker från deras vinkel också.

Också är dessa två bilder också tagna samma dag, jag och Elin försökte få till några fina bilder på oss i solnedgången ^^ Sen kom det dagliga regnet och himlen fick en så illblå färg före så jag var tvungen att fota.






Stek!

Har precis kommit in från årets första dag i solen, eller ja, första är den väl inte eftersom att jag glassade runt ett par veckor i Thailand, men första i Sverige i alla fall. Termometern visar på 14 grader i skuggan så jag har suttit ute här på min lilla bondgård i shorts och linne med en bra bok i handen. Har kelat lite med hästarna och mina hund också till surret av flugorna som snurrat runt mitt huvud. Känner mig som värsta bonden.

Det var i alla fall väldigt skönt och när familjen sen gjorde mig sällskap och slänge igång grillen med de klassiska varmkorvarna blev det inte sämre direkt. Dock känns det riktigt tråkigt att i princip all färg jag fick i Thailand har försvunnit, så jag måste börja om från början igen.

Om några timmar ska vi ut och äta middag och sen ska jag få leta efter ännu ett påskägg! Jag älskar att bli behandlat som ett barn, det är så förbannat roligt.


Det här är fem i tolv valsen på klippans kant



Glad påsk ^^

Också var det påsk. Personligen tycker jag den känns en aning överskattat, men jag tackar aldrig nej till ett tillfälle att träffa vänner och familj för att umgås, det är det bästa med alla våra överflödiga högtider. Ikväll ska jag grilla med Rasmus och hans familj och jag tror det kommer bli mysigt nu när det är så fint väder. Imorgon ska jag ut och äta påskbuffé med hela min familj och det ska också bli riktigt trevligt.

Sedan något annat som är trevligt är ju påskäggen, vem gillar inte att få godis och kanske en liten present sådär mitt i allt? Påskägget jag fått kommer från Ingelas föräldrar och jag har fan tur som har dem för de är de enda som fortfarande bryr sig om att skämma bort mig som ett litet barn ;)


Tre, två, ett, sen är du begravd och glömd

Hade en riktigt bra kväll igår! Trodde faktiskt inte jag någonsin skulle uppleva en sån bra kväll i Töre igen. Vi var hemma och Rasmus och drack ett lagom stort gäng, spelade lite ölspel och bråkade om huruvida min spotifylista är bra eller dålig. Det var riktigt roligt trots lite mindre draman, men som tur var spårade det aldrig som det brukar göra.

Fram mot midnatt började folk försvinna av någon anledning, någon gick på någon annan fest, någon skulle hem och en viss någon skulle iväg och tatuera sig ? Kvar var jag, Rasmus, Jesper, Sara och Gustaw så vi bestämde oss för att ge oss ut på byn för det är coolt. Tänkte gå på en fest men det blev inte så också tänkte vi gå på puben också, men den hann stänga. Så vi hamnade på en bänk utanför folkan som ett gäng fjortisar och vi hade skitroligt!

Det var galet, så är det bara. Tack !

Och jag fick dricka Singha och drömma mig bort till Thailand igen ^^


Thailand, Dag 6

Vaknade relativt tidigt och begav mig ner till restaurangen för att äta frukost och den här frukosten är verkligen himmelsk! Alla sorters bröd, muffins, croissanter, frukter av alla de slags, youghurt, thaimat, massa goda juicer, omeletter som de slänger ihop framför näsan på dig på en minut, allt! Så det var sällan man inte var mätt på morgonen. Efter att tryckt i mig halva Asien i matväg promenerade jag den lilla biten ner till stranden där jag spenderade dagen, dock en aning i skuggan eftersom jag återigen lyckats bränna mig.




Under eftermiddagen åt jag lunch vid poolen och sen kom hela sällskapet dit så vi satte oss i poolbaren och tog varsen drink, så härligt! Sen gick jag och Elin ner till stranden för att få pedikyr, vi fixade naglarna lite också så man kände sig fräsch. Efter det kom regnet och hur det regnade! Det bara öste ner och det åskade så mycket så strömmen fipplade ganska rejält.




Tanken var att vi skulle åka in till Khao Lak för middag, shopping och drinkar, men ingen var särskilt sugen i regnet så det blev middag på hotellet. Jag åt världes äckligaste mat, utan tvekan! Beställde stekta nudlar med räkor typ och fick en soppliknande sörja med nudlar som inte smakade gott någonstans och räkor som var allmänt klibbiga och sega.
Beställa mat i Thailand är inte det enklaste!

Min mysiga soppa där i hörnet :) Tur man har en Chang i alla fall!




Jag har en dold talang som ingen här kan se

Godmorgon!

Idag är en bra dag, det känner jag på mig. Har börjat den med en liten frukost, blir snart en till tror jag också hade jag hoppats på att få ligga och läsa i solen idag, men det verkar bli sisådär med det. Istället borde jag plocka ihop lite på mitt rum, men först ska jag göra klart min naturkunskapsuppgift som jag faktiskt börjat med nu. Och ikväll ska det drickas öl!

Jag, Rasmus, Jesper, Sara, Gustaw, Nisse och säkert någon till ska dricka litegrann hemma hos Rasmus ikväll och jag tror det blir riktigt trevligt. Rasmus var söt och köpte två Singha, inte för att jag var så förtjust i dom, men det kan ju vara trevligt att längta sig tillbaka lite till Thailand. Hade varit trevligt om det blev fint väder ikväll också, men det kan jag väl drömma vidare om.


Thailand, Dag 5

Det var toklängesen jag skrev om Thailand och eftersom jag legat vaken och tänkt på det hela natten är det nog dags att ta tag i det nu, så både ni och jag kan få längta lite till värmen.

Blev en riktig stranddag idag, låg och stekte i princip hela dagen, fram till fyrasnåret då jag tog min första oljemassage och det var så härligt! Under tiden jag låg där kom regnet och jag begav mig till rummer där jag skar upp ananasen jag köpt på marknaden och tuggade på den medan vi spelade Yatzy till ljudet av åskan. Hann även med en liten runda till gymmet som förövrigt var väldigt svalt och skönt, men trots det rinner svetten av en efter bara några minuter.

På kvällen åt vi middag på hotellet där det var BBQ-buffé och det var väl inte riktigt vad jag var sugen på när jag befinner mig på andra sidan jorden, men det funkade. Efter middagen tog vi en drink i baren, men jag gick hemåt ganska fort för att finna hela sällskapet på vår altan där det spelades kort och dracks öl. Tog mig en Chang, men sen fick det vara nog för mig för den kvällen, var riktigt trött efter alla soltimmar.

En bra bok, mp3 fullladdad med glassig musik och en Chang kring tio på morgonen ;)




Mitt i natten, nästan

Jag kan inte sova och jag mår illa, jävligt illa. Så är det.

Sarah smiles like Sarah doesn't care

Trycker i mig middag efter en dag bestånde av noll mat, bortsett från någon ostmacka och en sjuk mängd kladdkaka. Jag åkte alltså in till Luleå för att bjuda Robert på världens godaste kladdkaka, han uttalade sig aldrig om kakan i sig men han tog två bitar så jag tänker fortsätta vara övertygad om att den är grym ;) Tiden rinner alltid iväg när jag är med den snubben så blev inte att åka hem fören halv sju. Jag har haft en trevlig dag i alla fall.

Har ingen aning om vad man gör resten av kvällen, antagligen ingenting alls, det känns som en bra plan.

Fall to your knees and kiss the ring

Har inte orkat blogga så mycket de senaste dagarna och inte heller fört över bilderna jag fotat för att illustrerar mitt spännande liv med 2 megapixlars kamera, yeei :D Så nu kommer det upp ett gäng. Snart ska jag hoppa i duschen sen plugga lite, det måste verkligen bli av idag, ska även köra en maskin tvätt eller två. Senare idag åker jag in till stan för en liten picknick med Robert, jag har bakat kladdkaka och det är dags att visa honom att det är sant att jag gör världens godaste kladdkaka ;)

Var ute och gled med Rasmus och Jesper för någon dag sen, det var riktigt trevligt och jag fick en skitgod glass av Rasmus, sommarens strut utan tvekan!


Haft en dålig dag

Jag har haft så sjukt mycket oflyt på min dag idag så det är inte sant. Väcktes imorse av att min körskollärare ringer och säger att jag har lektion med honom precis då, jag var själv övertygad om att det var på torsdag och har trott det typ i två veckor så det var ju kört. Åkte in till stan för att träna, men tappade bort mitt busskort, flyt eller vad? Gympasset var ett helvete också, axellyft sen ut på en promenad. Vi hade visserligen jävligt roligt, men jag frös som fan. När jag kom hem skulle slänga ihop en kladdkaka ikväll, men råkade göra fel så fick börja om från scratch.

Ingenting har gått rätt idag helt enkelt!

Däremot finns det en viss person som räddat min dag och som alltid lyckas vrida och vända på alla problem som dyker upp och det är min superfina Rasmus ♥ När jag missade körlektion drog han med mig ut i hans bil och hjälpte mig träna på att backa och sånt, jag var förbannad så det måste varit ett helvete, men han stod ut i alla fall. Sen var det även han som letade upp mitt busskort på busstationen här i Töre när jag var i Luleå och han egentligen var mitt i middagen.

Tack för allt du gör för mig hjärtat <3


Her heart beats red wine

Har varit en helt okej dag idag, en vanlig lovdag. Åkte som sagt in till stan för att övningsköra med pappa och det gick väl sådär, men jag deppar inte för det, jag ska fan fixa det här! Sen jag kom hem har jag återigen fallit in i drömmen om Thailand över nyår, eller ja, den har ju varit i mitt huvud ett tag nu och den har drivit mig som fan i jobbsökandet som inte går så bra förresten. Har suttit och surrat lite med Elin och vi funderar på att se Bangkok sen dra med tåget ner mot Phuket och festa arlset av oss!

Problemet kvarstår dock fortfarande, jag behöver en budget på 20 000 kronor för att vara på den säkra sidan och det är ingenting man sparar ihop. Så jag hoppas till gudarna att jag får ett bra jobb i sommar, annars är livet inte värt att leva.

Nej okej, nu ska vi inte vara såna! Jag ska vara lite positiv och åka iväg till min pojkvän för en kväll i tv-soffan med något gott att stoppa i munnen, en av mina favoritsysslor :)


Svart och vitt

Jag satt och letade efter en bild i mina dokument, tyvärr hittade jag inte den, men jag hittade däremot en annan bild. Jag minns att jag älskade den här bilden, men jag fick inte till någon intressant redigering av den, bilden är från 2009. Nu satte jag mig ner och överredigerade bilden så det skrek om det och fick två versioner. Känner mig nöjd med båda två :)



Jobbar på det här med körkortet

Jag längtat så förbannat till körkortet så ni anar inte! Tre månader kvar sen är jag äntligen arton, så det börjar dra ihop sig också. Sitter och pluggar lite teori med min käre pojkvän nu, det här med hur en bil egentligen fungerar är väl inte min starka sida. Vid två åker jag in till stan för att träna stadskörning med pappa, någonting det har blivit stor brist på, det är så det går när man bor i Töre. Sen har jag bokat in sex körlektioner, den första nu på torsdag så nu jävlar är det dags att fokusera!



As I'm counting my blessings

Söndag 23.04 och jag är inte trött, inte jättebra. Jag vill slippa vända på dygnet under det här lovet, men det kommer väl gå åt helvete som vanligt. Har varit på gymmet och styrketränat idag och det var riktigt skönt! Sen tog jag en promenad från gymmet till Tuna där Rasmus spelade sin match. Tyvärr förlorade dom, men då fick vi i alla fall en anledning att tröstäta på Max. Blev driven och sen trycka i sig flottet på en parkering i finbilen, bara för att det är så mysigt :)

Nu, sängen, trots att jag inte är trött. Imorgon ska jag åka in till stan för att övningsköra med pappa, jag har nämligen min första körlektion på torsdag, panik!!



Myslördag :3

Hade en väldigt lugn och mysig lördag igår. Började dagen med att göra klart hemsidan jag jobbat på och det känns riktigt skönt. Sen ringde jag Rasmus och tvingade honom att följa med mig ut och springa, min första löprunda utomhus igår och det blev 3 km på 20 minuter, ingen höjdare men är nöjd för att vara första rundan.

 

På kvällen stängde vi in oss i Rasmus hemmabio och såg två filmer, Black Swan och Due Date. Black Swan var verkligen riktigt, riktigt bra och de som påstar att de är en film som handlar om dans borde ju verkligen ta sig en liten funderae. Due date var dock en besvikelse, känns som att alla sagt att den ska vara skitbra och visst var den rolig, men inte så rolig. Tog ett glas rosé till filmerna också så det var riktigt mysigt!

 

Snart ska jag åka till stan och styrketräna lite sen ska jag iväg och titta på fotboll, mest bara för att det är underhållande att håna Rasmus för hans dåliga kondis ;)

 


Mina sommarförväntningar

Två år i rad har jag lagt upp här på bloggen vad jag hoppas göra under sommaren, vad jag sett fram emot helt enkelt. Tänkte att nu har jag chansen att skapa en tradition så ska göra en för i år också. Bara för skojs skull har jag letat fram förra årets lista. Jag kan säga på rak arm att förra sommaren var ganska mycket en besvikelse, till stor del för att vädret var det sämsta jag någonsin varit med om, minns ni? Listan såg i alla fall ut såhär:

- Roadtrip till Skåne med Rasmus
- Pdol
- Trästocks
- Musikens makt
- Massa utefester med mina bitches ;)
- Sola och bada som fan!
- Jobba in lite pengar :)

Och det blev ju siisådär. Jag åkte till Skåne med Rasmus, jag gick på Musikens makt, jag var på några fester med mina bitches och jag jobbade inte en del pengar. Dock blev det inget Pdol och jag minns inte varför, jag var nog snål, inge Trästocks heller, men jag var däremot på Valvträsk som var sjukt bra!

I år ser min lista ut såhär:


♦ Åka på Siesta med mina bitches!
♦ Jobba
♦ Sola och bada, ofc
♦ Ta körkort!
♦ Dra på Pdol och ha min bästa födelsedag någonsin!
♦ Hitta några grymma spelningar och mysiga utefester
♦ Grilla, massor!






Fattig = Trångbodda kläder "/

Efter jag kom hem från Thailand blev min garderob kaos, jag har shoppat så mycket så jag får inte in det. Jag tänkte köpa en till ställning och hänga kläderna  i, men nu insåg jag att det är inte platsen att hänga saker på som brister, utan jag har en brist på lådor. Så jag insåg att lösningen på mitt problem är en byrå. Jag är dock kräsen. Den ska vara låg annars får det va, ungefär som en tv-bänk, också ska den självklart vara snygg.

Mitt sista krav är att den inte får kosta mer än 10 kronor. Den här är väl fin? En tusenlapp så är den min, så det är väl bara att fortsätta att trycka in kläderna på mitt pyttelilla utrymme.


Keep on dancing

Jag orkade inte blogga igårkväll, så är det bara. Efter skolan gick jag och fikade med Robert och jag blev blåst som fan på min mediumlatte som knappast var större än del lilla, inte okej! Satt och surrade ett tag och som vanligt har jag ingen aning om vad ämnet var, men det spelar mindre roll, jag hade i alla fall trevligt. Jag tog bussen vid fem och möte familjen i Råneå där vi slängde i oss pizza och ja, den var svingod.

Begav mig hem till Töre och köpte fredagsmyssnacks med Rasmus också fick vi med oss varsen glass också. Sen gjorde vi som riktiga bybor gör, gled med 740n ner på hamn och slickade i oss glassen där ;) Kvällen spenderades med några avsnitt How I met your mother och sen försökte vi se Inside job, en dokumentär och börskraschen, ingen av oss fattade ett skit av vad den handlade om så det höll inte så länge. Pinsamt!

Nu ska jag plugga lite tror jag sen vid två åker jag till gymmet, löpning står på schemat följt av en svettig genomgång av överkroppen :)



Känner mig skräckinjagade idag

Nu ska jag ut i solen och fika, puss :)


För att jag tydligen inte har viktiga saker att göra i livet *host*

Nämn något som gjorde dig glad igår: Den härliga promenaden med Rebecka :)
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Kokade te
Det sista du sa högt: Hur mår du gumman?



Det senaste någon sa till dig: Godnatt
Vad har du druckit idag: Te
Vad var det senaste du åt: Makaroner och köttfärssås
Vad var det senaste du köpte: Bananer och kesomellanmål
Vad är det för väder hos dig nu: Sju grader varmt coh strålande sol
Godaste glassmaken: Hallonsorbet
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.
Sover du tungt: Nja
Drömmer du mardrömmar: Mm
Favoritklädsel: Jeans och t-shirt typ


Favoritlåt just nu: Oj, något med Movits :)
Vad ser du om du tittar till höger: Mitt kök
Vad gör dig glad just nu: Att det är fint väder
Vad ska du göra härnäst: Fundera över frukost/lunch och plugga
Humör just nu: Inte på topp direkt
Favoritgodis: Choklad.
Kläder just nu: Morgonrock
Sommarplaner: Hoppas på att jobba arslet av mig och sen vill jag hinna få lite sol, några mysiga fester, ha en grym födelsedag och självklart en döfet vecka i Skåne och på Siesta med mina damer!!


Morgon eller nattmänniska: Inget av de, eftermiddag/kväll
Vad är viktigast för dig: Jag vet inte, att jag själv ska må bra?
Är du kittlig: Nej :D
Snarkar du: När jag är sjuk
Stjärntecken: Lejon
Äckligaste insekten: Jag är inte jätterädd för kryp, spindlar är ju dock inte trevliga
Längtar du mest efter just nu: Siesta! <3

Fredagsmys!

Jag mår inge bra och jag är en hemsk människa. Så är det. Jag tog mig inte upp ur sängen fem imorse och jag har skitdåligt samvete för det, men samtidigt tycker jag det känns ganska mänskligt. Detta ledde alltså till att jag missade matteprovet och naturkunskapen idag, toppen. När jag vaknar tänker jag att jag kan ta bussen halv elva så jag hinner i tid till mediekommunikationen, men oj juste, den går inte längre!

Så jag kommer vara i skolan halv ett, vem fan försover sig så jävla brutalt? Pinsamt. Aja, bara att göra det bästa av situationen och dyka ner i plugget.

Trött och sådär

Jag är skittrött, men jag kan inte slita mig från datorn. Jag har äntligen kommit igång med hemsidan och nu är jag envis som satan att jag ska få ihop det och jag har till och med fått några idéer. Efter att ha kört fast tog jag fram ett block för att skissa lite på idéer och då hittar jag en massa klotter från festen som var här när jag var i Thailand. Bland annat det här söta som min håriga kameleont har skrivit, så jävla gulligt ^^


Play the game by the rules even though they don't work in this world of liars and fakes

Kom alldeles nyss hem från stan där jag varit för att träna. Första tanken var Zumba, men vi sket i det och tänkte träna själva istället, men när jag kommer till stan känner jag hur varmt och skönt det är ute och har verkligen ingen lust att gå till gymmet. Istället ringde jag Rebecka och föreslog en promenad och så fick det bli :) Vi gick från Notviken in till stan, en ganska bra bit alltså och det satt riktigt fint i mina möra ben efter gårdagens löpning. Så nu är jag lagom matt i kroppen, men planerar ändå att träna imorgon.

Nu ska jag sätta mig och arbeta lite, har ju som sagt ett jobb på gång, minns ni det? Jag ska designa en hemsida och det känns som en rolig utmaning, dock är det synd för programmet jag jobbar i är inte alls vad jag hade förväntat mig och hoppats. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt!

Yeah btw, jag och Rasmus åt våfflor till lunch idag så jag fick prova på att göra det för första gången någonsin, kan inte säga annat än att de blev skitgoda ;)


En av mina konstiga rädslor

Har pluggat lite vägmärken idag och insett att de egentligen inte behövs, de flesta är ju så sjukt logiska så det är inte sant. Hur som helst, så finns det ett vägmärke jag faktiskt är rädd för och det är det här varning för kaj. Min värsta rädsla är att drunka i en bil eller att fastna under isen. Så jag får panik när jag åker bil och personen som kör sladdar på vintern nära isen, typ nere i hamnen här i Töre.

På grund av det här får jag en mindre hjärtattack varje gång jag ser den här skylten, för den påminner mig om att vi kan krascha genom isen och dö en plågsam död.


Shoppingsugen

Jag har inte varit så shoppingsugen sen jag var i Thailand och köpte mig en helt ny garderob, men nu börjar det klia i fingrarna igen. Något jag sökte i Thailand var nya bikinis och träningskläder, hittade inte en enda bikini jag ville ha men några träningstoppar fick jag tag i. Dock saknar jag fortfarande löpartights och eftersom jag bestämt mig för att satsa på löpningen nu hade det suttit riktigt fint med ett par.

Åh om jag bara hade ett extrajobb, livet hade varit så mycket enklare då!


På bussen

Sitter på bussen just nu och känner mig tvingad att blogga bara för att jag kan, trots att jag har extremt lätt för att bli åksjuk. Det är antagligen första och  sista gången jag gör det här alltså. Hade nationella idag och vi fick sluta när vi var klara, vilket för mig innebar halv tio så nu känner jag mig alldeles förvirrad och vet inte vad jag ska göra av min dag. När jag kommer hem ska jag fixa någon lunch sen plugga lite, kanske städa upp på mitt rum en aning och ikväll är jag sugen på att åka till gymmet och gå på Zumba bara för att jag blir rastlös och sen var det grymt längesen jag var på det.

Nu ska jag stoppa ner datorn innan jag spyr, när jag kommer hem ska jag blogga lite mer om gårdagen och sånt kanske?

Förresten så gick nationella skitbra tror jag, skrev om upplevelsen man får på konserter och varför det inte går att ersättas med internet och tv typ. Passar perfekt mitt under Siesta-taggen!

Show them all you're not the ordinary type

Slutar om en minut exakt. Klockan är alltså 15.59. Har kämpat med radion hela dagen idag och har faktiskt kommit en bit. Vi ska göra ett program om sommar, sommarjobb och festivaler typ, härligheter helt enkelt! Sen är det superfint väder idag så jag längtar som en tok till Siesta nu, det är förresten mindre än 50 dagar kvar så det känns faktiskt nära ^^

Ska åka till gymmet snart, kanske ska gå på indoorwalking klockan kvart över fem eller så åker jag dit nu på en gång och tar en sväng på löpbandet. Jag måste komma igång med konditionsträningen, jag har höga mål inför årets löparsäsong.

Nu, hejdå.

Pizza =D

Om det är någonting jag verkligen älskar så är det pizza med bearnasiesås, den som fick idén att slänga det på pizzan är ett geni i mina ögon. Sen har vi självklart världens äckligaste pizza här i Töre, har blivit besviken så många gånger när jag ätit här så jag och Rasmus drog till Råneå och käkade istället. Har aldrig ätit där innan, men pizzan var riktigt god! Den slår dock inte Vinslövs pizzeria, ännu en anledning att längta till Siesta ;)

Sen satt det riktigt fint med mat också då jag haft min värsta magknip någonsin idag. Fick sjukt ont i magen efter lunchen och det gav sig inte. Trodde det släppte på bussen, men nä då, när jag stiger av är det fortfarande kvar och höll i sig ett par timmar efter, inte särskilt trevligt!

Nu ska jag sammanställa mina restuppgifter i nk till ett dokument och mejla in det, hatar att ha egentligen färdiga uppgifter skräpandes på datorn.


12/4

Jag är hungrig, det är det enda jag tänker på. Fick inte i mig någon frukost imorse och jag äter alltid frukost, det är som min grej med feta frukostar, så jag mår inge bra nu, vill ha lunch! Är lasagne idag och det älskar jag verkligen, segt bara att man måste inta den ensam när man är omgiven att ett gäng vegetarianer, varav den ena just åt en skinkmacka? ;)

Det är inte lika fint väder idag och jag blir deppig som fan av det. Dock har jag plockat fram vårjackan och det verkar vara hållbart :) Sen har jag dessutom en fett cool hatt på huvudet, och vem blir inte glad av det liksom?


Hello ;DD

Jag är aningen uttråkad och väldigt speedad just nu, saknar att ha konstiga kontakter på msn man kan flippa totalt med vid sådana här tillfällen. Efter skolan idag var jag och tog årets första mjukglass med Robert nere i norra hamn och gud så härligt det var! Det var riktigt varmt och soligt och jag känner att våren har faktiskt lyckats leta sig upp till Norrbotten också.

Jag har faktiskt inget att säga, ska bara sitta här och spela cool ett tag till sen ska jag sova, någon gång. Skola imorgon och jag ska var effektiv som fan!

Glassigt!!

Det är grymt fint väder idag, snart måste jag plocka fram vårjackan tror jag, härligt! Tog mig inte upp för att gå på naturkunskapen imorse som kändes grymt värdelös, istället åkte jag till in i tid till multimedian där jag åstadkom en del faktiskt. Efter det gick vi ut för att få i oss lunch, ingen av oss var särskilt hungriga eller taggade på lunch så vi köpte oss varsen shake och satte oss i solen och glassade, så galet skönt!

Nu ska vi egentligen ha svenska, men Kalle är hemma så vi gör ju självklart inte det. Istället jobbar jag och Rebecka på vårt styrkepass som ska vara färdigt imorgon, vårt problem är att vi har för många övningar och vill träna för mycket, knivigt!

Idag ska jag ta dessutom ta årets första glass med Robert, känner redan hur det vattnas i munnen ^^

Förra våren, schtek ;)

Nyårsafton 2012?

Drömmer om att fira den här..



Med den här.. Fy fan va party!





En dag på gymmet

Om 45 minuter åker jag till Luleå för att slösa bort lite tid på gymmet med Rebecka. Min hals är fortfarande inte bra, men det skiter jag i, jag måste få lyfta lite skrot. Kommer hem igen vid fyra och då ska jag fortsätta med mina naglar, det blev självklart inte bra så måste göra om några av dem, men orkar inte just nu. Hade även behövt plugga lite ikväll, vore riktigt bra om naturkunskapen blev färdig idag så jag kan gå vidare på lektionen imorgon.

Det är varmt idag, 10 grader, jag känner mig så nöjd :) Nu måste jag rusa och byta om till träningskläder, vi hörs!

Doing my nails

Sitter med nagelfilen i högsta hugg och ska ta tag i projekt naglar. Jag och Ingela köpte massa nya nagelgrejer i Thailand så nu ska jag inviga dem. Vi har bland annat en "penna" man målar fransk manikyr med, men det ska jag inte göra idag. Istället ska jag testa den fina tunna penseln vi köpte och måla små blommor om det går. Tänkte även klistra fast några kristaller.

Vi får väl se vad det blir! Om inte annat är det ett helt okej lördagsnöje i ensamheten, det finns inget bra på tv så.

Förresten, ni som tänker på prislappen på nagellacket, dela det på fem så har ni priset i kronor. Thailand ♥


Wont you come on over to my side of the sofa?

Jag älskar att det är vår nu! Fast det fuckar up min tidsuppfattning lite. Har legat i soffan och kollat på How I met your mother hela dagen med Rasmus, nu när jag kommit hem inbillar jag mig dock att det är förmiddag hela tiden. Anyway, nu ska jag försöka vara lite kronologisk. Igår var det fredag, som ni säkert alla är medvetna om, och jag hade en klassiskt Törekväll för första gången på länge.

Kom hem till Rasmus också drack jag ett vinglas och fräschade till mig, fräscha till sig när man dricker i Töre innebär duscha och ta på sig jeans. Sen fixade vi skjuts hem till Robert där vi satt några stycken och drack ett tag. Vi spelade Rebeckas mördarsuparspel och Robert fick två kungar fyllda till bredden med öl, vin och sprit och det var så förbannat underhållande att se honom, det var nästan så han fick tårar i ögonen. Blev för övrigt skiträdd ett tag då jag gick in i Roberts vardagsrum för att svara i telefon också ligger där en satans sköldpadda och stirrar skiten ur mig. Den fascinerade mig ett bra tag ^^



Efter ett tag blev det aningen dött, så vi bestämde oss för att åka till Rasmus faster så där satt vi ett tag och surrade. När det inte blev något mer där tänkte vi träffa de andra igen, som då befann sig på en riktigt äcklig pubafton i byn så vi gick det men vände ganska snabbt igen och då blev det bara hem och sova. Rasmus fick dessutom en jättefin mössa av Andy som han var måttligt stolt över ;)

Idag har vi legat i soffan och kollat på How I met your mother hela dagen. Jag kom hem fem och då blev det raka vägen ut för en 4 kilometers promenad med Dina, den första för i år, så galet skönt :) Hunden blev dock en aning lerig så fick dra ner henne i duschen sen och nu sitter vi här och myser. Jag måste göra middag, men har ingen motivation så istället knaprar jag på en morot, tänkte ni ville veta det.

Nu ska jag ta tag i ett litet uppdrag som låg på köksbordet när jag kom hem i fredags, vad det är får vara lite hemligt ett tag till ;)

 





Strukturerade Johanna

Snart börjar det vara dags för vernissage och som ni kanske hört är jag och Martin projektledare. Så jag känner lite panik nu när det börjar dra ihop sig och mycket är oklart. Det är inte mycket folk här idag heller, så jag har liiite panik. Jag försöker hålla strukturen under kontroll så gott det går och petar ihop ett nytt gantschema i väntan på bättre förutsättningar. Excel är min starka sida, not!


No fake sorrow, no fake love

Tog mig tillbaka till skolan efter lunch och en tupplur hos Rasmus på tuna och tog mig igenom en väldigt lugn svenskalektion. Har suttit och petat lite på en del av naturkunskapen nu också och tycker jag fått in ett flyt. Trots det tänker jag avbryta nu och åka hem till Rasmus igen. Blir lite mys, slänga ihop någon middag antar jag, sen ikväll ska jag till gymmet med Rebecka. Är inte riktigt i form än, men ska styrketräna litegrann i alla fall bara för att min kropp saknar det så otroligt mycket.

Efter gymmet åker vi ut för att sätta upp ännu några affischer i stan. Det känns som att hela Luleå skriker Siesta! Om inte annat gör jag det, fy fan vad jag är taggad!


Kiss that girl

Sitter i skolan nu och gör ingenting. Har haft matte sen har jag kollat upp lite jag missat och efter det petade jag på ett Cv och skickade in vad som möjligtvis är den sista sommarjobbansökan för i år. Jag tror inte jag kommer få jobba i sommar om jag ska vara ärlig, har sökt fem jobb, alla jag möjligtvis kan få när jag inte är 18, inte går omvårdnads och bor i Töre. Ingen respons. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken, kan inte trolla fram ett jobb och jag kan inte heller gå en hel sommar utan ett enda öre att leva på.

Sjuk är jag också. Blev sämre idag igen, känns ju jävligt bra. Och berget med skolarbeten verkar aldrig krympa. Jag bakade i alla fall kladdkaka igår och då blev jag glad! Har varit sugen på det jättelänge men aldrig orkat göra en, som ni alla vet gör jag Norrbottens godaste kladdkaka.

Dock verkade jag fått med en halv kyckling i mina ägg?

 

Också får ni någonting jag skrattade som fan åt. Min hund är fan inte normal någonstans x)


Hej :D

Jag är medveten om att det var längesen jag bloggade, men det har hamnat långt ner på priolistan när jag varit antingen sjuk eller stressad. Sitter och pluggar just nu, blev precis klar med min superhjälte och hade behövt ta tag i naturkunskapen som jag faktiskt har ork till för tillfället, samtidigt har jag lite dåligt samvete för min söta pojkvän som sitter och väntar på mig. Saknar honom ganska mycket också, längtar verkligen till jag får dra dit och ha en fet tv-kväll.

 

Har bokat körlektioner idag förresten, känns lite nervöst måste jag erkänna, men samtidigt väldigt skönt att äntligen på komma igång på riktigt. Det är ju faktiskt inte så länge kvar, mindre är 4 månader till jag fyller 18 och jag har cirka två månader på mig att köra innan det blir semestertider.

 

Min supercoola superhjälte. Funderade på namnet i typ en månad och blev ändå inte nöjd, inte min starka sida!


Thailand, Dag 4

Började dagen med att stressa upp för att hinna få i mig frukost (läs ananas) innan gänget åkte iväg för att hyra moppe. Jag hade inte tänkt följa med egentligen, men ångrade mig i sista sekund och jag är så tacksam för det. Vi åkte in till stan och letade upp ett ställe som hade fem stycken mopeder tillgängliga och det var inte det enklaste kan jag säga. Vi fick i alla fall tag i några till slut och vi betalade 45 kronor styck för ett helt dygn, helt okej :) Bensinen fick vi köpa själv och den såldes på glasflaskor i små stånd längs vägen. Den här bensinen var lite dyrare än den som såldes på riktiga mackar, där kostade den 6 kronor litern.


Efter vi fyllt på tankarna körde vi iväg, jag fick köra den ena moppen som var rosa och lätt den snyggaste av alla ;) Ingela fick sitta bakom mig och jag undrar fortfarande exakt hur nervös hon var då. Jag var lite skakig i början då jag inte kört moppe på två år och vänstertrafik är inte att leka med! Det var hur som helst riktigt underbart, hur fort vi än körde började man aldrig frysa trots att vi alla var väldigt lättklädda, svalkande och skönt, någon slags frihetskänsla.


Vårt första stopp var ett hotell som resten av sällskapet bott på förra gången de var i Thailand. Tyckte det var ganska intetsägande, kändes som en riktig turistfälla och tanken var att vi skulle bada där men jag var inte alls sugen. Istället stötte vi på en kull supersöta valpar som fick underhålla oss under tiden vi var där, hade så gärna velat ta med en hem. Lunchen intogs här och det var en av de största besvikelserna under resan. Maten smakade mindre än thaimat smakar i Sverige.

Vi gasade vidare genom Khao Lak och bestämde oss för att köra till ett vattenfall. Vägen dit var liten och lummig, på något vis påminde den mig om småvägarna i Skåne där bokarna hänger över vägen, bortsett från att det var helt andra träd här såklart. Till slut kom vi fram till en glänta i skogen och där rann en liten bäck och utpytsas kring den fanns små hyddor som hörde till en restaurang. Kan dock inte förstå varför man skulle vilja äta mitt i djungeln vid en bäck som svärmade av mygg.

Vattenfallet låg en bit upp i skogen och det var precis som man föreställt sig den tropiska djungeln med sina vattenfall. Det var ganska högt och jag tyckte det var jättefint där. Känns häftigt att ha sett ett "riktigt" vattenfall! Efter det här blev vi dock lite less och körde hem till hotellet och la oss på stranden, det var nu jag stötte på den enda strandförsäljaren under hela resan, en liten thaitant som sålde påsar med ananas för 7 kronor styck, så två såna blev det för min del.

När vi kände oss nöjda på stranden satte jag och Ingela oss med varsett glas vin på altanen och njöt en stund, jag överlät jobbet med att lämna tillbaka moppen till lillebror. Alla vi som inte lämnade mopparna tog en taxi in till stan där vi mötte upp de andra på marknaden. Marknaden är 2-3 dagar i veckan i Khao Lak och det var verkligen något speciellt. Där fanns lika stor mängd turister som thailändare och man hittade allt från kläder och skor till frukter, fisk och andra djur, både levande och döda. Det går inte att beskriva känslan jag fick av att gå runt där bland folkmassan, mopparna, stånden, pannkaksgrillarna och bensindoften.

 

Var tvungen att köpa två ananaser, 3 kronor styck, jag måste flytta hit!

 

Själv shoppade jag inte mycket idag utan söp mest in känslan av marknaden och bestämde mig för att shoppa en annan dag. Det var skillnad på marknaden och affärerna i stan, det märktest mest på priserna. I stan prutade man rejält, kanske betalade lite mer än hälften av vad de begärt, men på marknaden kunde man bara pruta kanske 20-30%. Däremot gav de inte lika sjuka bud heller. Någonting jag lärt mig i Thailand är att man nog aldrig kan lära sig pruta, för det är en hel vetenskap i sig.

 

Vi kom hem från marknaden lagom till solnedgången som bara vara i cirka en kvart så jag och Elin bestämde oss för att gå ner och fota på stranden. Sen var det dags för middag och då blev det diskussion. Pappa och Ingela försvann, så vi andra gick till hyddan för att äta. Halvvägs dit hör jag att pappa och Ingela skulle äta på hotellet, så jag, Anders och Victor vände om för att äta med dom. Ja, då möter vi dom en bit efter vägen för de skulle tydligen äta med oss, men då bestämde vi oss för att äta på hotellet i alla fall. Jag var lite trött på thaimat så ravioli satt riktigt fint i magen.

 

 

Efter middagen gick vi upp till hotellbaren och snart hakade resten av gänget på. Jag drack en drink ur en kokosnöt, så grymt häftigt :) De vuxna drog ganska fort så kvar var jag, Elin, Jesper och Erik. Tog mig en till drink sen gick vi hemåt efter en lång dag.

 


Tung helg

Fy fan vad jag mår dåligt just nu och nej, jag är inte bakis. Drack fyra ynka öl igår så blev varken full eller bakis. Orkar inte dra hela kvällen igår, men den blev väl sisådär, hade dock några riktigt roliga ögonblick. Det blir alltid så, man fattar inte själv när man egentligen har roligt, men inser det dagen efter typ. Hur som helst, jag mår alltså skitdåligt nu. Förkylningen som legat och lurat någonstans i min kropp har till slut brutit ut och den är inte nådig. Halsen är tjock, jag kallsvettas och mår allmänt dåligt och ju mer jag vilat, ju värre har det blivit.

Så det blir ingen skola imorgon, istället ska jag rycka upp mig och hoppas jag har ork att göra bort mina restuppgifter imorgon. Idag blir det nog bara middag, en stor kopp te, lite tv och sen sängen.


Har inget bättre att säga

Brukar se mig se mig själv som väldigt strukturerad och så är det säkert också. Jag använder fästisarna på datorn flitigt, både för att komma ihåg saker jag måste göra och datum när jag har planerat saker. Det brukar oftast bara vara två rutor, men idag känns det som att det spårade lite.

Det här är planering för högskoleprovet, hur jag ska få bort mina restuppgifter och lite sånt. Klöddigt!


Pressad helg

Har så grymt mycket att göra i helgen så jag har nästan lite panik. Samtidigt känns det riktigt skönt att faktiskt vara ledig. Just nu väntar jag på fredagsmiddagen, sen ska jag sätta mig och plugga. Ikväll vill jag även hinna med en halvtimme på crosstrainern eftersom att jag inte åkte till gymmet idag.

Imorgon har jag högskoleprov från 8.30 till 16.30 och det kommer ta en massa tid och energi som ni säkert förstår, sen blir det raka vägen hem och ladda med lite nya energi för sen åker jag till Piteå för att festa med mina flickor :) På söndag blir det ännu mer plugg också ska jag försöka vila upp mig lite. Så nu ska jag lägga upp en plan för hur jag ska bli av med alla skolarbeten på ett smart vis.

Anyway, jag är grymt taggad på imorgon! Har inte varit och festat hos Josse sen januari förra året, det var för övrigt den dagen jag träffade Rasmus för första gången ^^

Thailand, Dag 3

Hade bränt mig ganska rejält idag, mina öron vara värst, men axlarna mådde inte heller så bra. Jag undvek dock inte solen utan slängde mig på stranden med lite mer kläder bara och där spenderade jag förmiddagen. Lunch blev som vanligt i vår hydda och idag åt jag kyckling med cashewnötter som är så förbannat gott! Efter lunchen blev det en lugn eftermiddag som jag spenderade delvis med att sova och delvis med att mysa på altanen i hettan.





På kvällen skulle karlarna på thaiboxning, men det lockade inte mig särskilt mycket, så jag, Elin, Victor och Ingela åkte in till Khao Lak för lite shopping. Vi insåg dock ganska snart att Ingela glömt sitt bankkort i automaten på hotellet, så hon och Victor åkte hem för att lösa det. Då delade jag och Elin en öl från 7Eleven som ett par fjortisar, sen gick vi på en grymt mysig bar. Kvinnan som jobbade där var hur gullig som helst och de gav oss sällskapsspel och vi fick även låna internet.



Nästa stopp på vår lilla barrunda var Tarzan, ännu en mysig bar där jag hällde i mig en Mai Tai som jag hade kunnat mörda för nu. Där satt vi och snackade skit ett tag och helt plötsligt dyker Jesper och Erik upp som tröttnat på thaiboxningen och vi sitter kvar ett tag. Sen åkte vi till en strandklubb där det skulle vara White party och det enda jag har att säga är att, när någon i Khao Lak säger att det är drag, lita aldrig på det! Det var en del folk, mestadels thailändare och det var riktigt bra musik. Däremot var det inge dans, inge speciellt drag och det var allmänt segt. Så efter en drink åkte vi hem igen, med enorm besvikelse.



RSS 2.0