We're all waiting on a dream that's hard to own


We all need someone to guide us


I promise to fight the wind and wait for you

Min kropp grät när klockan ringde imorse. Jag kämpar med att komma på någonting jag ska göra idag som kommer få mig att le eller uppbringa någon annan form av glädje eller behaglig lycka, men det går inte. Jag har inget intresse av skoldagen, jag har ingenting fint planerat, bara ett läkarbesök som jag grämer mig för. Jag längtar bara till den här dagen tar slut så jag kan få ligga i soffan ikväll och sen ligga i sängen hela natten med mitt fina täcke och min fina, fina hund. Eftersom att jag är så bitter får ni en bild där jag inte ser fullt så bitter ut, jag kan ju inte bara sprida negativa energier kring mig när jag har så många stalkers. 


Gårdagen

Träning med härligt sällskap, fika med bästa vän, häng med ett mysigt gäng, dansgolvet med mig själv i första hand, men dessutom även där helt perfekt sällskap. Dagen rymde så otroligt mycket fina grejer så det är inte ens någon idé att börja berätta. Kan i alla fall säga till er som delade den med mig att ni är de finaste vännerna jag har ♥. Mer har jag inte att säga just nu, jag längtar efter mitt eget täcke så tänkte ge det lite kärlek i några timmar nu.


In the cold light of morning

Har legat och dragit mig ett par timmar och ska snart kliva ur sängen. Om tre timmar ungefär ska jag åka till stan för tre dejter med mina mest älskade vänner, känns så härligt. Men före det ska jag hinna fota en bild till min Cv, söka några jobb, laga mina naglar och äta så det kan nog vara dags att stiga upp.

I'm gonna find my way back to your side

Kom en bit på vägen med pluggandet, känns bra att jag i alla fall gjort något, men jag har självklart glidit in i annat också. Typ som att studera och prova min balklänning som är lite trasig och som jag inte hade en aning om huruvida den passade eller inte. Lyckligtvis passar den så måste bara fixa en liten grej på den. Jag har även fastnat i klänningsträsket och letat efter en studentklänning, jag tror jag har hittat en. Sen kan ju någon gärna få ställa upp på ett giftermål, jag tror mitt slutgiltiga syfte med livet är att bära vackra klänningar så ofta som möjligt. Det låter ju bra, eller hur?


Offrar kvällen för framtiden

Höll på att somna lugn och behagligt på soffan tidigare ikväll, det var så skönt, men jag tvingade mig därifrån. Satte mig i bilen, gled ner på Shell och laddade med choklad och sen drog jag med en kaffekopp på rummet. Jag unnar mig gärna godis och sånt, men det känns tragiskt att göra det för att det är enda vägen att hålla sig vaken. Speciellt när anledningen till att vara vaken är plugg. Hoppas verkligen att mitt framtida jag kommer ihåg att tacka mig för det här!



All my life I'm dancing with strangers

Det här med fredag är ju trots allt skönt även om jag inte är skoltrött som jag var förra veckan. Mina planer för helgen går ut på att omringa mig av människor jag älskar, låter kanske lite flummigt, men det är precis det jag ska göra. Men först har jag ett par saker att göra, fota en ny bild till min cv, söka lite jobb och plugga lite. Nackdelen är att jag inte känner för att planera i helgen, men jag lär ju bli så illa tvungen.





There is a violence in love

Pratar högt för mig själv och drar billiga skämt, jag känner mig sinnessjuk. Det jag egentligen gör är att jag repar inför ett litet tal jag ska hålla imorgon. Tror det kommer bli ganska b med tanke på ämnet, men jag känner mig ändå nöjd. Tidigare ikväll blev jag iväglurad till Boden för att vara chaufför, knepig historia så vi skippar den. Jag fick i alla fall en "mysig" fika med pappa på Statoil, en sådär lagom vanlig torsdagskväll, älskar verkligen att bryta rutiner.


Äntligen!

Efter fyra dåliga träningspass i rad bestämde jag mig för att få ett slut på det. Det är faktiskt min kropp, min tid och mina pengar, varför ska inte jag bestämma över det? Så jag "syndade" lite och hällde i mig en energidryck före gymmet, personligen tycker jag det är värt det någon gång då och då för jag får galen energi under träningen. Det stämde även idag, körde ett perfekt styrkepass så svetten rann i floder, en av världens bästa känslor! Jag är lagom mör i kroppen nu också och det känns himmelskt också har jag ju tjänat in äkta motivation till nästa pass, lätt värt 143 kalorier (250 ml burn).


Torsdag

Jag försökte blogga igårkväll, men det gick verkligen inte, jag hade ingenting intressant att berätta. Det har jag inte nu heller, jag har däremot väldigt tråkigt. Tänkte även att jag skulle publicera någon gammal bild från mitt arkiv och det här är vad jag hittade. Vi får höras vid senare tillfälle gosisar. Miaouw.


Kreativ/Strukturerad

Oftast brukar människor bära på antingen den ena eller den andra egenskapen, helt enkelt för att de är så diametralt olika, men jag har faktiskt båda två. Jag är inte extremt estetkreativ så jag låser in på mig mitt rum i en vecka och skapar saker, inte heller så strukturerad att mina nagellack är sorterade efter färgskala, men jag känner att jag är ganska strukturerad och tydligen en del kreativ också. Vilket är bra just nu då jag försöker strukturera upp mitt projektarbete. En mindre utmaning kan jag ju berätta.


It's like we're walking on a wire through the fear

Det rullade in pengar på mitt konto idag, jag har nyss tagit bort i princip alla. Två saftiga räkningar, ett sparkonto som konstant gapar efter mer. Jag tycker det är skönt. Alltså inte att leva utan pengar, men att betala räkningarna på en gång och att ha självdisciplin att spara till vad jag tror kommer bli mitt livs resa. Jag har bara inte riktigt bestämt var jag ska åka än, bara vad min utgångspunkt ska vara. 

Utgångspunkten för den här dagen är att flytta en bild till min projektarbetsmapp. Sen ska jag inte göra så mycket mer, utom att springa till benen trasslar ihop sig på gymmet senare idag. Det känns som ett okej läge.

Delat med någon fin

Robert är så gullig så man vill bara gråta och krama honom hela tiden, visste ni det? Idag följde han med mig till tandläkaren bara sådär (väntrum är inte min favoritplats i världen) och sen köpte han en laddare till min mobil sådär bara poff! Vem gör sånt? Jag hade ju faktiskt bara glömt min en liten bit från stan. Argumentet var dock väldigt gulligt, så jag kan köpa det. Som grädde på moset bjöd han mig på grädde också, i mängder. Varm choklad med massa grädde också en semla på det. Jag fick till och med sällskap på biblioteket, det är kärlek.

Tack för att du vände den här dagen älskade du ♥


Paniktisdag

Så mitt busskort är tomt och jag behövde alltså köpa en bussbiljett på Coop imorse för att ta mig till skolan. Kön var helt sinnessjuk, alla pensionärer måste tydligen handla samtidigt. Så jag inser att jag inte kommer hinna, gör en klassisk Johanna-axleryckning och bara valsar ut därifrån och promenerar in mot stan. Det var tretton minusgrader och jag hade vantarna på okänd plats. Försenad är bara förnamnet. Såg även nu att jag på någon konstig vänster råkat övertrassera mitt konto (panik!) och om ett par timmar ska jag dejta tandläkaren för att få tandställningsdomen. Sist men inte minst har jag glömt min mobilladdare, suck.

Trösten? En cola och en chokladboll. Vi hörs.

I'm hard to please and you're hard to get

Jag gör ingenting speciellt, förutom att jag tog några skitcoola bilder tidigare idag. Den här älskar jag, men det känns som att den inte är färdigredigerad så jag får väl knåpa på det någon annan dag. Nu måste jag försöka få tag i middag känns det som. Puss.



1 person som betyder mycket för mig

Om jag måste välja en så känns det som att den som förtjänar platsen är den här tjejen, eftersom att hon nog är den jag har absolut svårast att berätta för hur mycket jag tycker om henne. Det är nästan som att vara hemligt förälskad på något vis, ibland när vi umgås blir jag alldeles varm och glad bara av att lyssna på henne prata. Hon har alltid smarta saker att säga kring saker som flyter runt i mitt huvud som jag inte får rätsida på och det är av henne jag lärt mig stalka folk, vilket har visat sig vara mycket användbart ;) Hon är alltid på när jag får dumma idéer, som att köra igenom skogen hem från Haparanda istället för att ta E4an och vi har alltid skitroligt ihop. 

Jag tror i alla fall budskapet nått fram, jag skulle kunna hålla på i timmar, men poängen är väl att Rebecka är min bästa vän och att jag älskar henne innerligt, <3


Snap back to reality

Sitter i Rebeckas säng och myser lite såhär på morgonkvisten eller vad man nu ska kalla det. Spenderade kvällen och natten här och det var riktigt skönt. Igårkväll delade vi en pizza, käkade glass och tryckte i oss chips medan vi såg två filmer som jag inte ens vill prata om. Kan i alla fall säga att jag kände mig som femton igen. Att vi dessutom gick och la oss vid elva fick mig inte att känna mig mer som en vild artonåring. Men, det var i alla fall väldigt skönt att vakna utvilad tidigt trots massa konstiga fantasier och mardrömmar blandade genom natten. Jag ska nämligen göra någonting idag som jag spelat upp i mitt huvud för mig i två månader och jag vill inget hellre än att få det överstökat. Önska mig lycka till, puss!

2 saker jag önskar jag kunde göra

♦ Berätta för de personer jag älskar hur mycket de verkligen betyder för mig och varför. Pojkvänner och sånt har jag alltid haft lätt för att berätta hur jag känner för, vänner är det däremot mcyket svårare med, för att inte tala om familjen. Sen kommer det fram efter några vinglas och då tar ingen mig på allvar.
Teleportera mig. Haha jag vet, skitlöjligt, men jag har alltid drömt om det. När jag var liten fantiserade jag alltid om att jag kunde teleportera mig till Töre där jag hade en "station" på farmors uppfart.

Lördag

Att inte behöva vakna av en väckarklocka är ju onekligen något av det skönaste i världen. Har legat sängen och myst med min hund ett tag och snart måste jag börja ta tag i mitt liv, har lite saker att göra. Måste fräscha till mig på diverse vis innan jag kan bege mig mot Luleå i eftermiddag för att hänga med Rebecka. För just nu är jag inte så fräsch. Hitta på något vackert idag mina fina läsare, om ni är lika många som ni var igår måste jag komma på ett bra sätt att distribuera ut så mycket kärlek till er, men det löser sig.



Sörjer över trasigt hår

Mitt hår mår verkligen inte bra. En viss sektion av mina toppar är otroligt slitna och trasslar alltid ihop sig i varandra som om jag gnuggat det intensivt. Jag är otroligt trött på att bära på vad jag anser ser ut som knullrufs. En intensiv balsamkur är första steget, men jag befarar att jag snart måste klippa bort nästan en decimeter av mitt älskade hår. Alternativet är att låta det vara tills det på naturlig väg blir till dreads. Vill ni satsa på vilken väg jag kommer välja? ;)




Usel träning, uselt humör

Jag var så slut efter skolan så jag skippade gymmet och åkte hem istället, bytte om till träningskläder och hoppade på crosstrainern. Det gick ju dock käpprätt åt helvete eftersom att den efter en kvart inte ville vara med i leken längre, precis när jag fått upp pulsen ordentligt och hittat motivationen som saknats. Att gårdagens styrkepass också var helt värdelöst hjälper ju inte humöret direkt. Usch jag är så frustrerad och lite småledsen också måste jag erkänna. Sen så tog jag några bilder före träningen och vissa av dem visar verkligen hur osmickrande min kropp är egentligen och att de saker jag ogillar faktiskt inte är illusion.

Aja, jag tycker åtminstone om min rygg väldans mycket. Fast jag gillar ju alla ryggar så det boostar väl inte självförtroendet sådär galet mycket. P.S, det är inte såhär man ska träningsblogga, jag bara suger :)


3 saker jag stör mig på

♣ Folk som gnäller mycket, helst om det är om saker de kan påverka.
Ta tag i ditt liv eller sluta gnäll herregud.
Personer med radikala åsikter som de inte kan argumentera för. Vi kan diskutera slakten av bögar, invandrare och vad du nu anser borde slaktas den dagen du kan förklara varför du tycker så.
De nya Csn-reglerna. Kanske en aning löjligt, men jag tycker de är helt sinnessjuka och jag tappar massa motivation till plugget på grund av dem.

Think about you when I’m driving at night

Åh vad skönt med fredag! Har känt mig så seg den här veckan så det passar perfekt med helg. Har inte kunnat sova ordentligt fören inatt och då var ju självklart tvungen att stiga upp fem på morgonen. Skolan har däremot fungerat bra, känner mig motiverad att bli färdig med det här kapitlet i mitt liv nu. Träningen har gått sämre, men jag ska ändå tvinga mig till gymmet idag för att ta reda på hur många minuter jag behöver för att bränna av 5 km. Planerna för helgen är dessutom hur fina som helst, de går i grund och botten ut på att ta det lugnt med några av de människor jag älskar mest av allt i världen. Jag vill bara åka hem nu och påbörja helgen.


Seeds of peace


Come and join the party leave anxieties behind

Sitter och ritar peacesymboler och försöker skriva på främmande språk här på min lektion i grafisk kommunikation och förväntas göra något fantastiskt, rent av lösa världsproblem. Hur det kommer gå återstår att se, men jag är i alla fall väldigt inspirerad. Två timmar ska jag roa mig med det här sedan drar jag till gymmet för ett pass styrketräning och ikväll hoppas jag på att få sova i normal tid.


4 minnen jag aldrig kommer att glömma

♥ Aidenkonserten. Den dagen var något jag drömde så innerligt att göra vid det tillfället, men något jag aldrig kommer göra om igen.
♥ Axelryckningen jag gjorde före jag plockade upp mobilen ur bajamajan fyra på natten, dygntrött och småfull på Siesta i somras.
♥ Natten som började helt oplanerat med en flaska vin med Rebecka och slutade med en hotellfrukost. 
♥ När jag och Rasmus drack dyrt rosévin och kedjerökte Marlboro på en helt fantastiskt uteservering tre kvällar i rad i Rom.



Gratisreklam

Så efter många om och men är min krönika publicerad på skolans webbtidning. Och det är massa press på att vi måste marknadsföra sidan lite, så eftersom att jag har så otroligt många läsare tycker jag ni kan klicka in och läsa den. Klicka på bilden så kommer ni dit direkt!


I'm talking too much and you don't make a sound

Dessa onsdagar, sjukt oproduktiva och tråkiga, jag försöker finjustera en krönika jag skrev i november och insåg hur mycket jag förändrats på dessa ynka månader. Hur som helst ska jag fixa den lite sen fota en bild som passar så jag kan publicera den. Om bara Josefin kunde sluta leka paparazzi så man får lite arbetsro.. ;)


5 saker jag gör varje dag

Jag är ingen rutinbaserad människa överhuvudtaget. Jag tror faktiskt alla saker i livet går att uppskatta på ett eller annat vis, ni vet när man verkligen, verkligen vill borsta tänderna och får göra det. Eller när man är så kissnödig så man vill dö och får göra något åt det. Hur som helst så gör jag nästan ingenting exakt varje dag, men jag kan lista saker jag alltid gör på vardagarna när jag är hemma.

♦ Gosar med min hund.
♦ Äter gofrukost, något av det bästa jag vet.
♦ Spenderar en stund i soffan, ibland fem minuter, ibland en hel kväll.
♦ Funderar på saker.
♦ Dricker kaffe.

Avslutar dagen fint åtminstone


6 saker jag drömmer om

Eftersom att jag tror att allt är möjligt bara man har tid och vilja så känns det som exakt samma sak som när jag för några dagar sen listade saker jag vill göra i livet. Men vi kan väl hitta saker som är lite svårare att uppnå.

• Att någon dag känna mig lycklig med att ha ett stabilt liv så jag kan skaffa barn.
• Ett jobb som jag älskar så mycket så att jag ler varje morgon när jag kliver in där.
• Ett hus i ett land som är varmt året runt.
• Möjligheten att kunna jobba därifrån och därmed dissa svenska vintrar för resten av mitt liv.
• Den stora kärleken, men den behöver inte snubbla in imorgon.
• Att mina föräldrar ska kunna vistas i samma rum och faktiskt ha trevligt ihop, kanske på bröllopet med den ovannämnde.

If you stand for nothing, you will fall for anything

Har för första gången på flera, flera månader en riktigt genomsur dag. När jag vaknade imorse ville jag bara vända om och gråta in i kudden på något vis. Jag känner mig själv så pass väl att jag vet om att jag inte är kapabel att hantera omvärlden under dessa dagar, men vardagen finns ju kvar även om jag är lite ledsen. Längtar till jag får återvända hem till sängen så man kan få kramas lite med den.


Den sista pusselbiten

Har under hösten påbörjat ett fotoprojekt i min medieproduktionskurs. I helgen tog jag de sista bilderna så nu är det i princip färdigt, kvar är bara skrivarbråk som jag hoppas blir så minimala som möjligt. Temat för projektet är normer och ideal och jag har valt att fokusera på manlig/kvinnligt. Har ni hållt lite koll har ni säkert sett mina andra två serier, men jag lovar att lägga upp dem i sin helhet när allt är avslutat helt.




You keep driving me crazy

Tog en fika med Robert efter skolan, två stora koppar svart kaffe och det känns i magen, usch. Man märker verkligen hur ohälsosamt kaffe är när man hållt sig ifrån det ett tag. Det var hur som helst värt för att få hänga lite i "mitt" hörn på Luleås härligaste fik, jag har inte gjort det på två månader och det har saknats. Nu ska jag ta mig något att äta sen krypa ner i ett bad. Mina muskler är stela och jag börjar få småknutor genom hela armarna och händerna, kan inte påstå att det är skönt. Plockade dessutom med mig ett badskum från stan så hoppas jag gillar det, det och ansiktsmasken jag ska slänga på mig. Åh så skönt det ska bli!



7 saker jag är rädd för

Känner mig brutalt häftig som knappt kan komma på sju saker. Hårding här alltså!

◊ Is. Alltså inte i drinkar, men att falla genom isen, allra värst vore att göra det i en bil.
◊ Spindlar. Jag är inte jättefjollig över det, men stora håriga saker får gärna hålla sig ifrån mig.
◊ Traktorer...
◊ Berusade män. Det är otroligt obehagligt även om de är ens vänner.
◊ Att förlora körkortet. Inte för att jag riskerar det, men ändå.
◊ Arbetslöshet.
◊ Trånga utrymmen.



Ny vecka

Så har man återigen landat på en måndag, det tenderar att hända mig ungefär en gång i veckan. Jag är riktigt förväntansfull inför de kommande dagarna också så det känns ju riktigt bra. Skolan är ju lätt prio ett och jag är riktigt taggad, fast inte på onsdagen, inte ett dugg. Sen är jag beslutsam om att fortsätta tempot med träningen nu när jag börjar komma in i det. Och helgen ska vi inte ens tala om! Tycker faktiskt det kan bli söndag på en gång, kanske därför jag är så taggad, för att försöka få dagarna att gå så fort som möjligt.

Calm the fuck down, Gandhi mate, remember Gandhi.

Now, I don't know about you, but I don't think the primary purpose of your life,
of my life and the entirety of the human race's is just to blindingly consume
to support a failing economy and a faulty system. Forever and ever
until we run out of every resource and have to resort to blowing each other up
to ensure our own survival. I don't think we're supposed to sit by idle
while we continue to use a long outdated system that produces war,
poverty, collusion, corruption, ruins our environment and threatens
every aspect of our health and does nothing but divide and segregate us.
I don't think how much military equipment we are selling to other countries,
how many hydrocarbons we're burning, how much money is being printed
and exchanged, is a good measure of how healthy our society is
but I do think I can speak for everyone when I say, we're sick of this shit.

Skyr

Jag var helt utmattad efter träningen och hade verkligen noll energi kvar i kroppen så jag bestämde mig för att smita över till Ica och köpa någonting i matväg. Tänkte väl mig en yoghurt eller liknande, men såg att de sålde Skyr som jag velat prova hur länge som helst. Jag antar att de flesta hört talas om den eftersom att den uppmärksammats ganska rejält. Men det är hur som helst som en yoghurt, fast nyttigare. Den är rent ut sagt fullproppad med proteiner och det är ju perfekt efter träningen. Jag var bara lite orolig att den skulle vara äcklig, men det var den ju verkligen inte. Den var himmelsk! Så jävla god! Smakade ungefär som turkisk yoghurt med massa, massa bär och den var dessutom väldigt mättande. Absolut värd att prova :)

Jag kunde inte bestämma mig för vilken smak som verkade godast, så jag tog bara den som hade finast färg. Det är alltså jag som är utbildad att granska reklam kritiskt...


We stop, think, begin to revive


Söndagsträning

Ställde klockan på elva och steg upp för att bege mig mot gymmet, trots att jag kom hem vid halv tre och inte lyckades somna fören efter fyra. Jag känner mig dock inte trött, bara taggad som fan. Målet med dagens träning är att köra årets första seriösa löpträning och sen ska jag plåga mig med lite styrketräning, först och främst magen som hade behövt tightas till lite. Men nu ska jag börja bege mig, men först måste jag snöra på mig en tröja, känner mig lite såhär.

Dagsformen.


8 saker jag är intresserad av

♦ Fotografi
♦ Kommunikation och marknadsföring
♦ Andra kulturer och religioner
♦ Män (jag var tvungen)
♦ Träning och hälsa
♦ Böcker
♦ Livet i allmänhet, vore ju för tragiskt annars
♦ Andra människor rent generellt

Självporträtt i min stil

Har rullat runt på golvet och tagit massa bilder på mig själv och min taklampa, den ger häftiga mönster till taket som jag aldrig lagt märke till. Ur drösen av bilder på mig själv hittade jag fyra som fick lite av min tid för redigering. De är alla konstiga och väldigt Johanna, men det är väl poängen med självporträtt. Sen att de inte alls är sammanhängande eller nödvändigtvis smickrande är en annan femma.





When the weight of all the world is pushing down, just push right back

Känner mig sprudlande och effektiv idag, har hållt kameran i handen mer än vanligt, haft en mysig lunchdejt med familjen och handlat inför en middag som kommer bli himmelsk senare idag och nu är det städning på gång. Fick ett ryck och ville göra mitt rum skinande, eller, det har jag velat länge men först idag har jag både tid och energi så nu kör vi! Som motivation rullar A flash flood of colour på högsta volym. Så sjukt fett album! Hör av mig senare med liten foton och sånt trevligt, gör något häftigt idag mina så troll.



9 saker jag skulle vilja göra i mitt liv

• Hitta hem.
• Skaffa mig en universitetsutbildning.
• Resa till Indien.
• Äga ett korsvirkeshus.
• Lära mig ett annat språk flytande.
• Ha förmågan och möjligheten att hitta glädje och lycka i varje dag för alltid.
• Resa runt i Europa, gärna planlöst.
• Rida på en kamel.
• Inspirera en annan människa till att göra någonting häftigt, undebart, vågat, roligt...


10 saker om mig själv

♣ När jag väl bestämt mig för en sak, kanske att göra en viss sak, uppnå någonting eller bara en åsikt jag står fast vid släpper jag i princip aldrig det.

♣ Jag tror att den största makten i världen är den fria viljan.

♣ Choklad är nyckeln till mitt hjärta, eller åtminstone min förlåtelse när jag är sur.

♣ Mina största turn ons är intensiva blickar och män som har den där doften som bara jag dras till. Ni vet, genetik och sånt. Inga hockeyrumpor här inte!

♣ Jag har haft jättesvårt och har fortfarande, med att identifiera vad jag egentligen är duktig på under min gymnasietid. Därför hoppas jag till gudarna att jag kan få skina på universitetet. 

♣ Jag har lättare att umgås med killar än med tjejer. Dock så brukar sådana relationer sällan fungera i längden, jag är för snygg för det.

♣ Den värsta första-dejten-frågan enligt mig är "Vad gillar du för musik?", jag kan verkligen inte besvara den bra.

♣ Jag känner ofta att jag har mycket bristande "extrakunskaper" som jag hade velat ha när jag måste klara mig själv. Byta däck på bilen, sy gardiner, laga gott kött, blanda häftiga drinkar, göra upp eld osv. Lösningen är att hitta en man som kan allt för jag har inte tid med den här mängden kvällskurser. 

♣ Jag anser själv att jag är en bra och faktiskt beundransvärd människa på något vis. Däremot kan jag aldrig definiera varför, men jag blir otroligt upprörd när folk försöker sätta sig över mig just därför. 

♣ Det som får mitt hjärta att vilja flyga ut ur kroppen mest av allt i världen är spelningar, grymt band, galen publik och jag får stå mitt i allt och hoppa till jag nästan når himlen.


För att jag känner mig som en spännande person

Så måste jag roa mig med det här i tio dagar. Tio dagar är trots allt inte lång tid, inte åtta dagar heller för den delen. Men ja, tio var det vi talade om nu. Puss.

Dag 1: skriv 10 saker om dig
Dag 2: skriv 9 saker du skulle vilja göra i ditt liv
Dag 3: skriv 8 saker du är intresserad av/hobbies
Dag 4: skriv 7 saker du är rädd för
Dag 5: skriv 6 saker du drömmer om
Dag 6: skriv 5 saker du gör varje dag
Dag 7: skriv 4 minnen du aldrig kommer att glömma
Dag 8: skriv 3 saker du stör dig på
Dag 9: skriv 2 saker du önskar att du kunde göra
Dag 10: skriv om 1 person som betyder mycket för dig

We've got nothing prove

Supervanligsvenssonfredag. Käkat fajitas (ofc) och hängt i soffan lite. Nu kryper sötsuget på och jag tänker lite "Det är ju faktiskt fredag" och lite "Det är ändå lika onyttigt". Tror jag landar på någon slags kompromiss med frukt, det är ju ruggigt gott det också. Gillar för övrigt hur min vägran att färga håret som pågått nu i snart ett och ett halvt år får det att se ut som att jag har gjort en skitläcker dip dye. Kanske man borde göra en riktigt också? Och ja, vill man anse det som "utväxt" är det också acceptabelt, det är ju ändå jag som bär på det och älskar det, inte någon annan. Sen känner jag mig jättefjortis som tar egobilder i provrummet på Gina Tricot där jag hittade en perfekt bh för 50 kronor idag.


You're at the end of my rainbow

Längtar till den här platsen, eller kanske inte längtar för det är ingenting som övertygar mig om att jag kommer återvända, åtminstone inte med den fina känslan jag bar runt på i det där rummet. Kan jag inte uppleva det igen stänger jag nog hellre dörren med en drös fina minnen. Ja, det är en dörr på bilden, eller, en dörröppning, tvivlar starkt på att det faktiskt finns en dörr i den. Nej, det är ingen dörr, så, nu är det ur världen. Hur som helst är jag ändå ingen dörrstängare så det spelar nog ingen roll. Men tiden är inte där riktigt än, inte idag. Det känns dessutom som en enorm lättnad för jag är inte redo för allt i världen. Jag har lite saker kvar jag måste göra, dock inga fler som jag tror kommer få mig att bli psykiskt rubbad och det är ju tacksamt. 

P.S. Det är fredag, jag är i skolan, jag ska inte göra något i helgen. För er som kände avsaknaden av ett vanligt inlägg. Puss.

I won't turn away

Slutar skolan om tjugo minuter och då beger jag mig till gymmet. Planen var egentligen inte att träna idag, utan imorgon, men nu vann jag lite extra tid så kör ett pass redan idag. Förkylningen har fortfarande inte lämnat mig ifred, men lite varm kan man väl få bli i musklerna i alla fall. Tänkte mig en powerwalk om andningen håller, annars bara promenera också köra igenom axlar, armar och rygg. Det ska bli så skönt!


Två saker jag verkligen ogillar

Wettextrasor och strumpor, usch säger jag bara! Trasorna är onekligen värst, jag gör allt i världen för att slippa röra i dem. Superäcklig känsla under händerna när de är fuktiga också luktar man alltid sur mjölk om händerna i timmar efter man använt en. 

Också strumpor. Ja, det är sant, jag gillar verkligen inte strumpor. Nu har jag ju visserligen lärt mig att leva med det eftersom att man omöjligen kan gå barfota hela tiden, men jag får lite panik av att ha de på mig så de brukar åka av så fort jag kommer hem. Är det kallt på golvet slänger jag hellre på mig tofflor, det är resårbanden på strumporna som är obehagliga. Därmed är även sex med strumporna på det mest avtändande som finns.

Bara sådär random såhär på kvällskvisten.


Strange life I live, but it's what you've decided


Tappar greppet

Tror jag har läst lite för mycket Murakami och hängt lite för mycket på stenar i skogen på sistone för mitt eget bästa. Nu ska jag lägga ner med att försöka vara djup och meningsfull dygnet runt, jag har ju faktiskt redan nått resans mål. Nä, nu ska jag ligga i soffan och kolla på meningslösa tv-program resten av den här dagen. Jag är faktiskt övertygad om att det finns en verklighet och att jag tycker om den så tänker inte låta någon stjäla den ifrån mig. Mitt liv, min väg och jag bestämmer själv vilken värld jag vill leva i.

Enter Shikari

Alltså jag kommer alltid ha en speciell relation till Enter Shikari, det bara är så. Nu släpper de dessutom nytt som verkar väldigt lovande. Då är det väl bara att dra arslet till Peace and love så man får njuta av det på riktigt.


Tacklar hormonerna utan choklad


Heartbreak comes rolling in like a storm

Duktig jag är som missat att min ena lektion var inställd idag, verkligen. Så nu spenderar jag en masssa dötid på skolan i väntan på webbdesignen som då blir det enda jag gör idag. Förkylningen går åt rätt håll känns det som, men den är fortfarande förfärlig. Så jag ska inte göra mycket när jag kommer hem, jag ska ju faktiskt tillbaka till skolan imorgon igen. Det känns otroligt skönt att ha lite måsten i livet igen, jag har spenderat så mycket tid med att göra ingenting och vara allmänt djup och flummig så lite vardag blir perfekt. Annars kanske jag snart ser ut såhär igen. 


Sjukt jobbig förkylning

I fredags drog jag på mig en förkylning som bara blir värre och värre hela tiden. Jag har ont i hela ansiktet så börjar misstänka en bihåleinflammation, sånt är ju alltid underhållande. Nös precis för tjugonde gången idag, ja, jag har räknat och min näsa rinner konstant. Så jag har spenderat dagen i soffan respektive sängen där jag föll in i ett hav av lustiga förkylningsdrömmar. Jag var fullt medveten om att jag låg i min säng och jag såg till och med hunden där hon låg, men samtidigt drömde jag om annat som också fanns i rummet som inte gjorde det egentligen.

Också skola imorgon. Så jag tänker flytta tillbaka till horisontellt läge.

Så galet läcker!

Hittade nyss min drömbikini bara så ni vet. Jätteroligt bara att den är obehagligt dyr och dessutom amerikansk så jag vill inte ens tänka på tullavgifterna, också finns ju bottendelen inte i min storlek heller. För att livet är orättvist ;)


Slipping in and out of time

Jag har dragit på mig en fet förkylning och den blev knappast bättre efter den här helgen. Både idag och igår har jag hängt ute i snön, körde för övrigt skoter för första gången någonsin igår. Sen är det väl inte jättehälsosamt att vistas naken utomhus när det är minusgrader. Det var hur som helst lätt värt all världens förkylningar, har haft en supermysig helg. Men nu är det bara kurering som gäller, ner i soffan med en kopp te och mysa med min katt. Också älskar jag den här bilden.


Dagens planer

Sitter hos Robert och väntar på att han ska blii färdig, killen är inte snabb någonstans.. Sen drar vi till hans stuga för diverse mys, jag är nog mest taggad på att få rulla runt i snön lite om jag ska vara ärlig. ha en fet lördag!

Fredagsmyyyys

Sitter hemma hos Robert och myser på, vi vet inte exakt vad vi ska göra, kanske mysa vidare, kanske träffa folk, kanske gå ut, det blir nog bra i alla fall. Han bjöd på jättegod middag tidigare ikväll också drack vi himmelskt rödvin till det och jag fick även min vilja igenom att tända x antal ljus. Jag har det bra i alla fall, det var det jag ville säga, puss.



Ut på äventyr

Ska försöka få i mig någon form av lunch sen beger jag mig mot gymmet, som jag har längtat! Planen för kvällen är att hänga med finaste Robert sen blir jag kvar hela helgen och låter honom dra med mig ut till hans äckligt mysiga stuga imorgon. Det krävs för övrigt en kvinna för att ta med sig tre par skor för att vara borta i två dygn. Också är det så att alla bilder faktiskt inte behöver säga någonting, ibland är det bara fint med något annat än text.



Finaste Dina

Äntligen har min fina, fina hund kommit hem hon också. Har saknat henne till döds, det känns otroligt bra att återigen ha henne på platsen i min säng som jag inte ens anser tillhör mig själv längre. Jag älskar denna varselse så innerligt så ni anar inte. 




Bekymrade män på Arlanda

Bilderna har inget gemensamt bildspråk överhuvudtaget och de är inte särskilt "Johanna" heller, men jag tyckte ändå dessa karlar förtjänade en plats här.


Sing it like you mean it

Första dagen hemma har jag spenderat med att just vara hemma, tog en lång frukost, drack te i soffan framför tvn iförd min saknade morgonrock och kröp sedan ner i ett bad. Badet var en intressant resa kan jag ju lugnt säga. Sjönk in i mig själv, byggde en jävla massa självförtroende och en hel del självinstikt på det också höll jag på att dö, fast det gjorde jag ju självklart inte. Nej, jag är vid högsta grad i livet och det känns ju faktiskt tacksamt för jag har fina saker jag vill göra idag och resten av veckan, fina människor jag vill träffa och massa saker i den stilen. Hur som helst så är mitt badkar det närmaste man kommer himlen.


Hemma igen

Ligger i min egen säng just nu och njuter av att vara här, det är inte lika himmelskt som de skånska skogarna, men det är en plats där jag kan få slappna av och stänga dörren om mig, det har jag saknat. Flygresan gick fint, sen att flyget var försenat så jag landade en timme senare än planerat i Luleå var ju mindre roligt. Jag kom dock över det ganska snabbt då en välkänd blond kalufs dök upp precis när jag suckandes var på väg att plocka upp väskorna på Kallax. Vid det här laget borde ni känna till honom annars får ni skämmas. Pojken hade till och med en julklapp till mig som var hur fin som helst! Förstår inte vad jag gjort för att förtjäna all denna kärlek, men tack hjärtat ♥

Don't believe in the things that don't believe in you

Om mindre än 24 timmar befinner jag mig i Norrbotten igen. Det känns dubbelt, som alltid när jag åker mellan mina två "hem", sanningen
är att det finns andra platser som känns mer hem än det som världen
anser borde vara hemma.

Jag mår bra av att andas skånsk luft, det är det bästa jag tar med mig här i från. Under mina veckor här har jag blivit vuxen, gjort slut med saker, sorterat upp minnen, sorterat upp mig själv.
Det behövdes, det känns skönt.

Så nu känner jag mig redo att återvända norrut och ta tag i livet som finns
där med ny luft i lungorna, också verkar det tydligen vara dags att ta tag i framtiden också nu när sista terminen på gymnasiet påbörjas och lär
flyga iväg. Tanken av att söka ett vanligt jobb, att vara arbetslös som
alla de stackare jag halvt hånat och halv lidit med känns skrämmande.





When all you see is darkness


On the road alone in a house that's half a home

Den här dagen har försvunnit känns det som även om jag faktiskt har gjort saker. Avslutade kvällen i en halvdöd bil med mamma på motorvägen ett tag innan Pålle fick komma och bogsera hem oss. Spännande äventyr i Hässleholm alltså! Imorgon är min sista hela dag här, på onsdagkväll beger jag mig norrut så måste göra härliga saker imorgon för sen dröjer det länge innan jag åker hit igen. Inte för att jag inte vill, men livet har andra planer för mig det närmaste året. 


Nyårsafton

Det är galet hur sliten jag är idag, det blev tungt igår kan jag ju säga. Förfestade med Ida och hennes kompisar i Tyringe där det blev massa random samtalsämnen också spelade vi ett sjukt roligt spel under tiden som vi hällde i oss diverse drycker med läckra sugrör. Framåt natten begav vi oss mot Helsingborg där det första jag och Ida gjorde var att springa vilse på Knutpunkten så vi kom ut på stan lagom till tolvslaget då vi beundrade fyrverkerierna ett tag innan det blev krogen. Dansade så mycket jag bara kunde och det var mycket trevligt! Dock hade jag inte tackat nej till lite mindre mainstreammusik, men jag fick ju i alla fall dansa.



RSS 2.0