I'm falling in love and it's better this time than I've ever known

Råkade fumla till det när jag ställde klockan igår. När jag ska planera tar jag först bort tiden mellan bussens avgångstid och tiden det tar att gå, sen lägger jag bara på en timme. Igårkväll var jag dock så förvirrad så jag la på två timmar av någon anledning? Aja, jag vaknade hur som helst en kvart före klockan ringde och kände mig pigg och lycklig. Jag älskar morgonljuset, det finns inget vackrare och när jag får vakna till det blir det alltid bra dagar. Kanske därför jag tycker det är så jobbigt i bo här uppe. Nä nu måste jag jobba lite på min outfit och dagens lunch, knepiga grejer båda två alltså. Måste nog gå och shoppa ihop massa nya kläder som är passande att bära på jobbet. Puss mina söta små larver <3

You know it's funny how freedom can make us feel contained

Jag har en dålig dag. Jag har haft drömmar som jag aldrig varit med om tidigare inatt och jag har tänkt på det hela dagen. Flera gånger såg jag kända platser, personer och händelser, men jag bytte ut ansiktena på personerna det handlade om. Så alla andra såg en person medan jag såg en annan, fast i fel kropp. Problemet är att jag inte minns vilka de var från början eller vilka jag bytte ut dem mot. Jag minns bara att jag sa till personerna jag var med i drömmen att jag såg det nu, att jag fattade alltihop, det var som ett stort aha-moment och jag blev skitglad när det hände. Frågan är bara vad det är jag vill förstå.

Vad gör du med din söndagsmorgon?

Lax, vaniljte och självömkan beskriver min morgon på bästa vis. Sitter och mumsar på den där laxbiten och massa goda grönsaker med lite creme fraiche och låter ett stort glas te värma min ömma hals. Vaknade upp med en riktig dunderförkylning idag och det känns inte ett dugg roligt. Har varit hes hela helgen, men om jag ska vara ärlig tycker jag bara det varit mysigt. Det är dock inte mysigt längre när näsan rinner floder och när varje ord känns som en kniv i halsen. Så kan jag väl passa på att påminna om att det är jag som ska jobba heltid imorgon med att snacka i telefon. Underbart!



Johanna tänker :o

Jag tänker, jag tänker på riktigt, brukar göra det på låtsas annars. Skämtåsido. Under några timmar har jag funderat på livet fram och tillbaka, på saker jag inte vill tala om för att jag inte vill få jobbiga påhopp, på saker jag inte får rätsida på trots att jag vridit och vänt ungefär hundra gånger på dem. Jag tänker på moral, jag tänker på problem som kommer med vuxenvärlden, jag tänker på vänskap, jag tänker på kärlek. Jag tänker på barn, jag tänker på gamla, jag tänker på steg i livet, jag tänker på mig själv och hur jag ska ta det här till mig på ett smart vis. Nu har det dock rullat så många varv i mitt huvud att det behöver ventileras, men jag orkar inte prata med någon och det skulle ta så väldans tid att klä mina tankar i ord. Så jag släcker lampan, somnar och hoppas mina drömmar lägger ihop pusselbitarna så jag kan få ro i sinnet under morgondagen.

På väg norrut

Sitter på bussen på väg hem till Töre just nu. Eftersom att min planering sket sig hann jag bara hem en snabb sväng igår och det känns. Eftersom jag jobbat i princip hela veckan har jag inte fått någon egen tid knappt och den behövs. Jag ska mysa i soffan, tända ljus, äta god mat och allt som går att göra utan att gå från soffan. Också vore det bra om jag sorterade lite papper, shit vilken tantlördag! Mitt nagellack matchar min mp3, coolt va? :*

Kbk

Min oplanerade helg slutade vara oplanerad vid lunch idag. Det blir att gå ut med min dam, vi är fixade och klara, frågan är bara exakt var vi hamnar ikväll. Tror det blir fint oavsett, känns härligt att vara med henne igen. Puss.

Det här är ett desperat inlägg, eller kanske ett slags hot

Nu slipper du inte undan längre! En helg ifrån varandra går väl an, men nu känner jag att jag börjar förlora min manlighet på något vis här. Passagerarsätet i min bil har varit tomt alldeles för länge och jag behöver faktiskt någon som kokar kaffe åt mig på morgonen. Jag lovar även att hjälpa dig med dina armband och att försöka låta bli att sucka om vi hamnar på någon form av varuhus eller butik, så länge du förlåter mig för att jag kommer glömma att raka mig imorgon. PS. Jag vill vara stora skeden. DS. ♥



I just really wanna be with you

Jag är otroligt uppåt just nu, livet leker på något vis. Det känns som att jag bara vill rusa ut ur det här rummet och dansa mig igenom stan. Det ska jag självklart inte göra för man har ju en viss mängd ansvar i livet. Jag måste plugga lite nu, men jag ska i alla fall lyssna på lyckorusmusik under tiden, sen måste jag åka till jobbet. Känner mig väldigt motiverad, jag ser framemot kvällens jobb riktigt mycket.

Har dessutom dragit på mig en otrolig hemlängtan. Hela 53 dagar till måste jag sitta här och frysa och bli missförstådd innan jag äntligen får förflytta fötterna till bekanta marker igen. Det hade gärna fått vara ungefär femtio dagar mindre. Jag behöver få andas skånsk luft.







Skedar

Ville bara visa er hur mysigt jag har det just nu. Min annars ganska omysiga hund bestämde sig för att skeda med mig och jag kunde inte varit lyckligare. Godnatt :*

I mina lurar idag

Har hittat ett helt fantastiskt band som tilltalar mig på alla sätt och vis. Deras musik är otroligt mysigt samtidigt som de får det att spritta i hela kroppen av glädje i mig. Tycker att alla borde ta sig lite tid att lyssna igenom det här albumet som enligt mig är riktigt, riktigt bra.


Don't stop laughing about it

Problemet med ett i princip kontantlöst samhälle är att jag inte kan få mig mitt kaffe i skolan. Jag känner mig otroligt hängig och gäspningarna går inte att hålla inne. Att jag dessutom inte har något produktivt att göra resten av dagen heller känns ju lockande. Det är nämligen så att jag var otroligt effektiv och gjorde klart min bok under förmiddagen. Men någonting ska man väl hitta på om bara energin hittar fram, kaffet får tyvärr vänta till jag tar mig härifrån.

All the problems make me wanna go like a bad girl straight to video

Hemkommen från jobbet och sitter/ligger nu i sängen och myser. Min rygg gör ont, jag gillar det inte. Jag kan inte sitta still när jag pratar i telefon, jag glömmer bort det, så kommer jag på mig själv en bit in i samtalen med att sitta som en luffare. Problemet är liknande hemma, då jag ofta råkar vandra iväg från fönstret och tappa täckningen utan att vara medveten om det. Anyway, det gick jättebra att jobba, jag känner mig nöjd och motiverad. Min energi verkar aldrig ta slut, inte nu heller. Så istället för att sova, som jag verkligen borde, har jag tänt ett par ljus och en vaniljrökelse som myser upp mitt rum lite extra, allt detta till tonerna av denna gamla favoriten.

Det här inlägget får varken en rubrik eller en bild.

En viss dam låg vaken mellan två och halv sex inatt och funderade över riktigt viktiga saker. Mest på vad som är godast, en perfekt latte eller varm choklad toppad med minimarshallows och grädde. Jag kom fram till att jag hade velat ha en chocolatte. Och jag ber om ursäkt på förhand om det här inlägget blir riktigt dåligt, jag är bara så otroligt trött. Sitter till och med och sörplar i mig en energidryck och det är ju verkligen inte min grej egentligen. Sen klarade jag arbetsprovet också, så imorgon blir jag anställd på riktigt. Lovely! Jag är otroligt stolt över mig själv. Well, nu ska jag tömma resten av sockret ner i kroppen så man blir lite mer speedad än vanligt sen har jag ett tal att skriva. Lite dåligt timat att jobba första veckan samtidigt som jag för första gången i höst känner att jag har mycket att göra i skolan. Tacka gudarna för koffein och socker.

Multitasking

Frukost, kaffe, sminkning och en sista repetition. Nu gasar jag mot jobbet.

Min älskling har hittat hem

Min älskade, älskade sötaste hund har äntligen kommit hem igen. I två veckor har hon varit bortlånad och jag har varit så ensam. Så nu krälar hon runt på mitt golv och gnäller för att vi ska krypa ner i sängen, som alltid. Så jag kan ju inte göra något annat än att gå och mysa med henne. Jag känner mig kär.


There is a thin line between what is good and what is evil

Tog en paus från pluggandet för middag och facebookhäng, passar även på att njuta av lite grym musik. Kan även påpeka att jag börjar känna mig som en expert på det här med pensioner och sånt. Jag tvivlar i alla fall starkt på att de flesta i min ålder har koll på det här överhuvudtaget. Hoppas verkligen det sitter kvar i huvudet till den dagen jag själv kommer behöva tänka på det. Nu hoppar jag ner i anteckningarna igen, puss :)



Light this candle and show the world we're all lined up to die

Yes jag överlevde min krogrunda all by myself! Träffade massa trevliga människor och gjorde precis det som man brukar göra när man är ute. Dock var jag i princip nykter hela kvällen, men det var på något vis skönt. Nu ska jag försöka få i mig någon frukost sen måste jag på allvar plugga till provet för jobbet imorgon, det skulle vara förjävligt att kugga det. Som vanligt fotar jag inte när jag festar, jag är riktigt dålig på det, men en bild fick jag i alla fall med mig hem ;)


Lördagkväll

Sminket är på, outfiten är till slut utvald, jag är nyduschad och fräsch. Nu ska jag bara måla naglarna, dricka ett par 3.5or och sen bege mig ut och rasta mina klackar. Tänker för första gången gå ut ensam på krogen och jag ska dessutom vara relativt nykter. Känner mig riktigt modig ;)


I cannot believe my own truth

Mjodå har en bra lördag. Låg i sängen och burrade ner  ansiktet i täcket hur länge som helst imorse, sen gjorde jag ingenting följt av ingenting och avslutade med ingenting. Nu tänkte jag krypa ner i badet och hoppas att någon annan än jag har gör en grym middag som man får njuta av sen. Sen ska jag göra mig vacker tills jag är mycket vackrare än jag är nu i min jobbtröja och slarviga fläta. Jag tror jag kommer få en mysig kväll.


Underpants/Yogapants radius

Är det någon där ute som har koll på vad en underpants radius är? Jag började tänka på den alldeles nyss eftersom att jag har en liknande som håller på att växa. Det är alltså hur långt man går utan byxor, typ från sängen till badrummet och den borde inte vara större än så. Och när den väl börjar växa slutar den aldrig.

Själv går jag ingenstans utan byxor, obviously, men jag börjar tänja gränserna för mina supersköna yogabyxor. Först hörde de hemma i mitt hus, sen hos den dåvarande pojkvännen, skulle jag inte åka bil mellan stannade de hemma. Nu överväger jag däremot att sätta mig och köra ett par mil i dem. Vem vet, om ett tag kanske jag går till skolan i dem.



Blåst på mitt fredagsmys

Kvällen började med att göra bort lite plugg, det kändes inte ens jobbigt, inspirationen flödade i mitt rum kändes det som. Sen bjöd min far på pizzamiddag när vi för en gångs skull är samlade hela familjen. Vi laddade  upp med lite godis och sånt så ska vi väl mysa på. Pappa lovade "varm choklad, fruktsallad och mysa under täcket allihopa" om jag stannade hemma ikväll när han frågade imorse, men än har jag inte sett röken av någon frukt och jag tvivlar starkt på att han ställer sig och kokar choklad åt mig. Jobbigt att man är så naiv av sig, känner mig grundlurad!

how do you make a gif


Pensioner, fonder och aktier

Första dagen på utbildningen till jobbet är klar nu. Det var lite saftig information, men ändå otroligt intressant och jag kan knappt vänta till jag får jobba min första riktiga dag. Dock måste jag först klara ett litet prov på måndag, men det blir nog inga problem, hoppas jag. Så om någon funderar på att satsa pengar i aktier eller känner för att pensionsspara så är det bara att ringa, jag är proffs nu! Like a boss. Nu måste den här tösen äta middag, är riktigt trött i mitt stackars huvud.


Ett krokben i spöregn, uppförsbacke hela dagen

Sitter och mumsar på en syndigt god kaka och dricker kaffe i skolan. Har lyckats fixa en intervju till webbtidningen och känner mig lagom stolt. Nu ska jag bara skriva en jättekort sammanställning inför ett litet event vi håller på att planera också måste jag fixa en ledighetsansökan, det är alltid lika jobbigt. Och jo förresten, mums.

So real these voices in my head

Bra dag, jag gillar. Skolan var mysig, rännandet efter skolan var mysigt. Träningen var kort, men intensiv och jag slog ett personligt rekord jag jobbat på jättelänge. Det känns underbart när man väl får lön för mödan, motivationen blev bara ännu större nu.

Vad kan jag göra härnäst? Kanske jag återigen ska satsa på att springa 5 km på under 30 minuter. Det känns som ett bra mål :) Nu har bara mina benhinnor börjat göra ont igen, får hoppas att det bara är tillfälligt så jag kan bränna av några kilometer imorgon. Hinner ju inte träna på torsdag för då ska jag på jobbintroduktion, spännande!

Det är ingen synvilla, det ser bara ut som en sådan

Veckans fetaste sovmorgon, underbart. Vaknade av mig själv kvart över åtta, klockan skulle ringa ett tag senare och då mådde jag allmänt gott. Tänkte börja göra mig klar och dra mot bussen som går om en halvtimme knappt, men nä då har man ju sånt flyt så man får köra bil till skolan idag också. Så jag ska sitta här och mysa ett tag till, göra mig lunch, dricka kaffe sen bege mig in mot Luleå. Varje morgon borde vara såhär.

Tror jag ska lägga upp random bilder varje dag.

Promenad under den skinande höstsolen

Har varit ute på en promenad nyss och det var riktigt skönt. Jag hamnade på ungefär samma tid som vanlig (gick min favoritrunda), men jag kände att jag höll en mer jämn takt och det känns verkligen bättre. Tanken var att jag skulle springa, men jag vågade inte eftersom att jag misstänker att några dagar i sängen kanske är på väg om jag har otur.

Fast jag kunde inte hålla mig från att springa ett par minuter när en underbar låt kom på lagom till jag steg in på favoritrakan. Jag menar, vem vill inte bara rusa här mellan ängarna i solskenet?

 


Måndag

Har varit vaken i snart två timmar, förstår inte hur det är möjligt. Mådde i alla fall illa när jag vaknade, men tänkte att en ordentlig frukost och en dusch skulle hjälpa. It didn't. Så när jag nästan var klar med mina morgonbestyr och det fortfarande inte hade gått över kastade jag iväg en sjukanmälan. Istället för att hänga i skolan ska jag vara allmänt produktiv tänkte jag, pilla lite på min hemsida, sortera lite bilder, gå på en promenad. Men först av allt ska jag sova lite. Godnatt eller något?

Här är ett par bilder på mig från en kväll i oktober 2008. Jag känner knappt igen mig.

I don't mind, take your time, I've got things to do besides sit around and wait for you and I hope you do too.

Sitter och har söndag, vilket innebär att jag inte gör någonting. Har en söt katt i famnen och han spinner på medan jag filosoferar och funderar över helgen. Den har minst sagt varit oväntad och trevlig. Jag har insett att jag inte kan få nog av att hänga på krogen, det finns nästan inget bättre än att vända sig om och träffa trevliga människor vid varje bord. Igår var riktigt bra, jag kan inte räkna på mina fingrar hur många härliga människor jag utbytte tankar och hade roligt med.

I feel so close to you right now

Har tagit ungefär hundra bilder på mig själv och jag ser ut som en kåt alv på alla så jag gav upp. Vill ni se hurvacker jag är får ni komma ut på krogen inatt! Men före jag drar dit ska jag äta middag och förfesta med några söta. Vi ses :)

Fuck love give me fire

Hade en fotosession med Rebecka nere på brandstationen igår och fick hur mycket bra bilder som helst. Det är inget snack om saken, tjejen borde vara brandman, eller kanske. Tycker att jag lyckades fånga känslan jag ville åt och jag är jättenöjd. Visar ett par bilder nu, kan publicera senare när jag mer har tid. Nu måste jag hoppa i duschen och börja göra mig vacker inför kvällen.

Vi älskar Luleå, typ... ?

Nu när jag är inne på min sista vinter i Luleå har jag bestämt mig för att jag måste gå och se en hockeymatch. Min kära flicka har kommit till samma insikt, men vi kom fram till att det kanske vore lite dramatiskt att rusa in på arenan och se ut som två idioter, så vi kör en liten warm up ikväll. Skelleftematchen ska bevakas noggrant från ett bord på All star och jag tror att vi kommer se ut som idioter där med, men whatever. Önska oss lycka till ;)

Trött brud

Helt slut i huvudet. Satt och skrev på en uppsats hela kvällen igår och hela kvällen idag, blev nyss färdig. Min hjärna orkar inte leva mer. Och jag har fakta till ungefär fem till uppsatser eftersom jag aldrig kunde välja ämne, så allmänbildningen sprutar åt alla håll, kanske man borde spela TP i helgen. Eh godnatt.

Lyxfrukost

Sitter på bussen in till stan för en heldag på universitetet, tror det kan bli spännande. Började dessutom dagen med världens godaste frukost så det kommer helt enkelt bli en bra dag. 2 ägg, lite mjöl och lite mjölk så får man en sjukt god pannkaka som smakar godis och ändå inte är onyttig. Supergott :) vi hörs när jag tagit mig hem, hoppas ni får en grym dag :)

En stilla timme på gymmet

Nu för tiden tränar jag nästan alltid vid två på eftermiddagen och det är knappt några själar alls på gymmet då. Så skönt! Så man slipper slåss om vikter, maskiner och speglar. Jag fick till ett bra pass idag, körde axlar och armar, sen rygg och avslutningsvis mage. Det kändes som att jag inte fick någon kontakt med magen alls så jag körde på mycket mer än jag brukar göra, men det kändes ändå inte. Inte fören jag gick ut från gymmet, är helt slut! Underbar känsla :)

Så här mycket folk höll mig sällskap idag.

Drar och tränar

Beger mig hemåt, läs till gymmet, och kör lite med min veka kropp. Idag ska jag styrketräna rejält, fokus ska ligga på  axlar, rygg och mage. Underbart! Sen måste jag försöka få ihop mitt liv så jag kan ta ett till pass i veckan, just nu är det lite kaos med livet.

10/10

Jag har inte orkat blogga, förlåt. Agerade fyllechaffis i lördags och det var minst sagt krävande, hamnade i sängen vid halv sex efter en natt i en helt egen klass. Ingenting hände på söndagen, ingenting hände på bloggen. Men nu är livet på gång igen! Den största händelsen idag var när jag hämtade ut mitt körkort, gud vilken känsla alltså. Jag var överlycklig när jag klarade provet, men det är ändå en annan grej att verkligen ha kortet i handen. Sen att jag lyckades med att  inte se efterbliven ut på bilden är ju också ett plus.


Känns som dagen efter

Hänger hos min brud och försöker vakna till liv igen. Jag hade hemsk huvudvärk när jag vaknade imorse, men den har faktiskt lämnat mig ifred för ett tag sen. Om några timmar beger jag mig hemåt och sen ska jag köra runt på fyllon hela natten. Kvällen igår var fin, fast jag var ju inte lite full, men det är väl poängen. Så puss.

Konst, kodning och prinsessvin

Två lektioner kvar, ska diskutera konstnärer och sen koda hemsidor. Har dessutom ett hål däremellan så det är hela fyra timmar till jag får dra härifrån och jag vill åka nu! Planen för kvällen är vinprovning hos Rebecka, typ. Vi har köpt oss två flaskor rosa bubbel, den ena flaskan ser ut som något som skulle platsa i en Disneyfilm om prinsessor och sånt. Det känns så rätt för oss! Vem vet, prinsessvinet kanske tar ut oss på ett riktigt sagoäventyr. Ha en underbar kväll mina vänner :)



Som om det inte fanns någon morgondag

Middagen blev riktigt god, naglarna blev helt okej och plugget gick åt helvete. Förstod inte ett dugg av uppgiften. Jag må vara riktigt lättlärd, men jag måste få blanda att läsa mig till fakta med att antingen få göra saker praktiskt eller helst av allt få det förklarat för mig. Det enda jag minns från typ förra året i skolan är sådant som bra lärare sagt under föreläsningar, det jag läser glömmer jag bort på fem minuter. Så jag tar tag i det där imorgon med min lärare istället och sveper mitt andra latteglas med kaffe. Jag vill ut och jogga nu :)


There is no beginning, there is no end, there is only change

Lagar middag, pluggar och fixar naglarna. Fast man skulle nog kunna vända lite på det, naglarna är mycket mer intressanta än kyckling och kodning. Efter jag avslutat dessa tre moment ska jag trotsa regnet och dra ut och springa, lite vatten dör man väl inte av.

Jag vill åka hem

Känner mig trött i huvudet och jag fryser. Jag vill hem, äta middag, plugga och sen vill jag att det inte ska vara pisskallt så jag kan gå ut och springa. Bara så ni vet. Känner ett starkt sug efter att lufsa runt bland fallna löv. Jag älskar doften av asplöven som finns överallt nu, de påminner mig om mina tidigare år. Shit vad jag är dåligt på att ordbajsa.

We are insane, nothing will change

Ah alltså den här dagen. Har varit i skolan, beställt mitt körkort, fått jobb (!) , bokat flygbiljetter hem till Skåne, bestämt mig för att skaffa mig en bil, införskaffat en vinterjacka. Det känns som att jag gjort bort ett helt år på en dag! Men ändå kan jag inte få färdigt en ynklig liten uppgift som ska vara klar imorgon. Ärligt talat kunde jag inte bry mig mindre, jag sitter här till den är färdig, just nu känns livet bara för underbart för att jag ska kunna sova i alla fall.

Längtar efter något som kan rädda mig

Jobbar med webbtidnigen idag. Har fotat lite vimmelbilder här på skolan och ska sätta ihop dem i ett bildspel. Blev faktiskt förvånad över hur många som verkligen ville ställa upp på bilder, fick mig att minnas varför jag en gång var lyckligast i världen över att få gå på den här skolan. Jag trodde hela mentaliteten som fanns här på skolan försvunnit, tydligen är det bara jag som missat den sen jag råkade bli äldst på stället. 

Och bilden, jag vet inte, jag vill inte publicera bilder på människor på bloggen som jag inte känner så det fick bli min testbild liiiite överredigerad.

Morgonmys

Sitter och äter frukost bestående av två kokta ägg på en rostad macka med kaviar. Brukar egentligen bara äta två ägg på morgonen eftersom att jag börjar så nära inpå lunchen, men idag var jag så jävla sugen och hungrig. Har dessutom tagit mig tiden att koka kaffe vilket jag brukar vara för lat för på före skolan. Prioriterar även bort den perfekta sminkningen och njuter istället av lugnet. Idag blir en bra dag har jag bestämt. 



Vill ha

När ett par budgetbudgetstövlar för 250 kronor känns som något som verkligen skulle svida i plånboken kanske man skulle skaffa sig ett jobb, eller sluta med att vara student, eller kanske gifta sig rik. Eller så gör man som jag och klickar ner hemsidan och betalar räkningar istället. Nåja, vad är väl en bal på slottet...

Höstens första riktiga styrkepass

Dagens styrkepass gick sådär, jag kände mig förvirrad under tiden jag tränade. Vad ska jag göra nu? Hur gjorde jag det där nu igen? Massa såna frågor dök upp och jag fick inte så bra upplägg på träningen, men skönt var det i alla fall. Kände att min mage fick ta en hel del stryk och likaså mina axlar, resten av kroppen slapp dock undan lite väl lätt. Till nästa pass hoppas jag ha hittat tillbaka rytmen.

Det var längesen min mage var såhär platt och befriad från kärlekshandtag.
Får ju nästan ångest över hur konstigt fettet delas upp över min kropp.

My words are weapons in which I murder you with

Fick en gammal favoritlåt på huvudet idag, blev så nöjd. Så nynnade på den medan jag stod på löpbandet och brände av några hundra kalorier, kändes otroligt skönt. Jag är galet motiverad på träning den här veckan och har ett bra schema planerat, imorgon och på fredag ska jag styrketräna och på torsdag blir det zumba.

Jag brukar annars ha svårt att hitta balansen mellan styrketräning och kondition eftersom att jag tycker det är mycket roligare att lyfta skrot än att lufsa fram på löpbandet en timme. Jag är helt enkelt för rastlös för det. Så tacka gudarna att det finns roliga danspass att bränna kalorier på :)

Let's leave unsaid what's left unspoken

Vaknade i min renbäddade säng som för en gångs skull bestod av matchande sängkläder halv nio med det mjuka morgonljuset som lyste upp mitt rum. Efter ett par minuter kom en liten söt katt och höll mig sällskap och jag unnade mig några minuter med att ligga där och njuta. Dagen kunde inte ha börjat bättre.

Så jag känner mig laddad med massa energi och jag tar och spenderar den på löpbandet, ska bara göra klart en uppgift först sen drar jag ut mot gymmet. I veckan ska jag träna som fan!

So blow me and run


Godnatt

Efter att ha kört runt på fyllon två kvällar i rad är jag sjukt sliten. Minns inte senast min säng var så här skön. Imorgon ska jag sova så länge det bara går, jag känner mig sugen på en söndag. Puss.

There was nothing that you should have said

Har en otroligt hemsk huvudvärk och min kropp skriker efter kaffe som svaret på det. Har aldrig känt ett beroende av kaffe eller något förut, så det är ju lite obehagligt. Så jag ska hälla i mig ett par koppar och sen ska jag faktiskt gå ut och njuta av vad som känns som sommarens sista andetag.

Det finns dock alternativet att huvudvärken beror på att jag kom hem halv fem inatt. Vad som skulle bli en kvälls stughäng med Rebecka blev 40 mils fyllekörning, lite jobbigt, lite trevligt och jag är faktiskt inte helt avskräckt från att göra om det.

RSS 2.0