Stughelg

D bloggade så fint åt mig inatt, tyckte ni inte det? Men jag kände ändå att jag behövde fylla ut lite grann om helgen. Åkte då upp till min stuga som ligger i obygdernas obygd där vi kunde ligga alldeles ensamma och sola halvnakna på altanen, ni som har mig på Facebook vet även att D gärna solar helt naken... Också har vi gjort det man gör i stugan, spelat kort och yatzy, myst med varandra och tagit det lugnt. Förutom att se till att överleva, göra upp eld, skotta en stig ner till vattenkällan, hämta vatten, laga mat osv. Också smultronvin, vi får ju inte glömma smultronvinet.




En egen slav, så att man själv kan koppla av

I helgen var jag och J. och S.Z. i stugan uppe i Lappland. Vi hade varken vatten eller el, men vi hade tamejmorran facebook. Vi tänkte mysa och dricka smultronbubbelvin hela helgen, men Sub Zero drack upp allt medans vi var i bastun. :( Bajsninja. Ingen efterrätt blev det då till honom.
//D

Mot skogen

Godmorgon! En något sliten Johanna försöker just nu hitta energin att hålla ögonen öppna för att köra 13 mil. Stugan väntar på mig och mitt hjärta och vi ska försöka komma iväg så snart som möjligt. Ser verkligen fram emot att gosas, grilla korv, basta, dricka jäger och småfrysa ihop. Dock så är det onekligen mysigare där på sommaren, men ett litet smakprov kan väl inte skada. Hoppas ni får en fin helg fast jag inte kommer kunna blogga i obygden. 


Shoppat presenter

Har just köpt en present till pojkvännen såhär under lektionstid. Han förtjänade egentligen ingenting, jag har ju redan bjudit killen på en flygbiljett till Amsterdam, men jag kunde inte hålla mig. Nätshopping är galet roligt, ganska farligt också får man det där fina pirret i magen när man väntar på att få det man köpt. Kan inte berätta vad det är förståss, någon dag ska ni få höra. Jag bloggade mest om det för att skryta om vilken jävla bra flickvän jag är!

Internet explorer,, suck...

Skrev nyss ett inlägg om dagen här, men det försvann när jag skulle publicera för Ingela har bara bajsexplorer installerat på sin dator, inte okej! Så nu skiter jag i att berätta hur fint jag haft det idag och hur jag blivit kysst så det snurrade i hela huvudet på mig och att jag lyckats lära mig någonting nytt i mattevärlden idag alldeles ensam. Tänker inte heller berätta att jag lyckats med att få ledigt från alla lektioner på måndag och därmed får långledigt från och med imorgon. Men jag kan berätta att jag tryckte i mig 100 gram choklad på två minuter nyss och överväger att köpa mer, det är farligt hur nära Ica blivit sen jag skaffade körkort.

Från festen

Blir nästan lite sorgsen av att kolla på bilderna, hade en så sjukt mysig kväll och sörjer lite över att jag kanske aldrig får göra om det igen. Och även om jag får så kommer det säkert dröja ett tag, åh, sugen tjej! Underbar natt! :)






Fear can make you compromise

Vill tacka för kommentaren som på minde mig om festbilderna, jag slängde upp en del på Facebook och glömde sen helt bort att jag faktiskt har en blogg också. Lovar att de dyker upp imorgon, så håll utkik! Just nu dricker jag te och kollar på mina videobloggar från Rom och längtar tillbaka så det svider i mig. Det ligger en på min kanal där jag sitter och sippar på vad som tveklöst är det godaste vinet jag någonsin druckit, suck vad jag önskar att jag hade det här hemma.

Lunchdejt

Har inte varit så fattig som jag var förra månaden på hur länge som helst, så det kändes ju onekligen underbart att få pengar idag. Så jag tyckte jag förtjänade att njuta lite extra av livet och åt sushi till lunch med en klassis alldeles nyss. Har varit sugen på det hur länge som helst och det var precis så gott som jag förväntat mig! Har verkligen blivit helsåld på sushi sen D introducerade det för mig tidigare i vår. Tänk att jag missat något så gott så länge.

I bubblan

Robert plockade upp mig efter skolan igår också köpte vi (läs han) vaniljmunkar och fikade hemma hos honom. Efter det var jag inte ett dugg nere längre, så sjukt fint vad lite munkar och kramar kan göra. Sökte lite lägenheter igår, fick en jättefin lön, fick bort en uppgift och livet känns bara lätt igen. Nu är det bara att bita ihop och köra! Semester om sjutton ynka dagar.


Faller jag nu går jag sönder

Tror nyss jag bröt ihop litegrann. Usch, fy och blä. Har haft jättemycket att göra bara som det var och under de senaste två dagarna har jag fått ännu mer att göra och jag känner att jag verkligen inte orkar mer. 10 uppgifter på 18 dagar + en halv satans mattekurs. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas, men jag tror det hjälper att blogga. Vi syns i slutet av maj.

Det riktiga Norrland



De små sakerna i livet

Klockan har bara precis passerat åtta och dagen har redan bjudit på massa smågodis, hur lyxigt är inte det? Först var pappa snäll och lät mig ta bilen till skolan, mitt busskort var nämligen spårlöst försvunnet. Sen får jag tag i bästa möjliga parkering när jag kommer fram, vilket aldrig någonsin händer. Också hittade jag mittt busskort i baksätet på bilen! Jag är övertygad om att det kommer bli en bra dag alltså. Har ett möte om mitt projektarbete och hoppas på att få lite tid att jobba med det idag, det kommer bli så sjukt bra! Måndagmorgon, jag gillar dig ♥

Förhållandehelg, som jag så fint kallar det

Har agerat flickvän hela helgen och det har varit superfint. Vi har till och med nästan haft vårt första bråk (!) det tog dock tio sekunder sen kramades vi istället. Visst är det som extra fint att kramas när man känner sig lite oälskad? Förutom att kramas har vi gjort massa andra fina grejer. Jag har bland annat blivit såld i Monopol för 200 monopolpengar av D (tack...) under en mysig spelkväll, vi har bakat scones till frukost fem på eftermiddagen, varit ute och grillat med några kompisar och varit på en spelning sådär mitt i natten. Kan fortfarande inte riktigt smälta vilket jävla fint förhållande jag har alltså, det är verkligen helt utomjordligt hur lycklig jag är. Det och att det inte är rimligt att scones är så sjukt gott som det är.





Leaving home

Sitter och spanar lägenhet, det vore ju smidigt att bo i stan när jag ska jobba där i sommar. Det är lite sådär skrämmande, men samtidigt väldigt roligt. Hemma kommer dock alltid ligga bakom den här dörren, blir alltid lika mysig i kroppen av att kliva in genom den. Men några timmar hemma brukar räcka, som nu ikväll, blev rastlös ganska fort och styr tillbaka mot Luleå för att hänga med ett killgäng? Hörde något om att klia sig på pungen och spela brädspel, hmm... Vi får väl se var jag landar!


Volvo


Jag har fått jobb!

Åh jag är så glad så jag villl dö! Var på en arbetsintervju imorse och fick jobbet! Det blir på ett äldreboende här i stan och jag är så nöjd, för jag fick verkligen en bra känsla när jag gick in genom dörren imorse. Mysigt, hemtrevligt ställe som inte hade sjukhus i luften som så många andra ställen har. Hela sommaren, på ett fint ställe, i Luleå och jag kommer mest troligt få mitt första egna boende, om än bara för några månader. Underbart!

3 saker jag dölängtar till

Holland
Jag behöver vara ledig, okej? Och jag behöver få lämna landet ett tag, har varit på svensk mark alldeles för länge. 10 dagar med finaste, massa häftiga upplevelser, x antal dansgolv, löljiga mängder öl i solen, pommes tills jag spyr, ströpromenader också får jag äntligen åka tåg! 


Studenten
Jag är rejält skoltrött och jag har varit taggad på studentdagen i typ tre år? Champagnefrukost, åka flak, käka jordgubbar, bära min alldeles egna studentmössa och dela allt detta med världens bästa klass och min superfina familj.


Sommar
Värme, sol, bada, hänga på random gräsmattor med fina människor, sitta på min altan hela natten, stughäng. Jag vill göra allt, bara det infaller på sommaren i princip.



Just show them what I choose, got nothing to lose

Just nu sitter jag på mitt älskade rum med det här godiset och nynnar på favoritlåtar. Råkade dra med mig hela väskan när jag skulle på Shell så kameran gled också med och solen låg så fint så jag ville fånga den. Så just nu njuter jag alltså av min första Cola på evigheter och redigerar bilder. Åh vad jag har saknat att leka med foton alltså!



I needed you as musch as they did

Mrr, idag mår jag bra, gör ni? Startade min dag med en morgonpromenad ner till busstationen och solskenet var helt otroligt! Jag stör mig faktiskt inte ens på snön. Får dock inte riktigt ihop det när jag räknar med att det är dags att plocka fram sommargarderoben om en månad? Jag har väl helt enkelt inte bott i Luleå länge nog för att förstå hur det funkar. Men jag är faktiskt upptagen just nu, håller på att designa ett magasin och det känns riktigt roligt så ska fokusera på det. Puss!


Armar

Hittade tillbaka till gymmet idag efter en veckas frånvaro eller så, skönt! Körde ett armpass med Robert och det tog i syndigt mycket vid vissa tillfällen, precis som det ska. Har inte tränat så mycket armar så behöver komma igång med det. Det och konditionsträningen, suck, gruvar mig verkligen för det. Ja också har jag ju sagt upp mitt gymkort, det går ut vid månadsslutet och tänkte då byta gym. Oavsett hur mycket jag kommer att gilla mitt eventuellt nya gym så kommer jag sakna mitt kära Stil riktigt mycket, det har varit som ett andra hem i snart två år...


Are you ready to face the eye of the storm?

Gjorde värsta tabben imorse och glömde plånboken hemma när jag skulle till skolan, jag kom alltså inte på bussen, suck. Hade sån tur däremot att min föräldrar var på gång att åka till Umeå så kunde glida in till skolan med dem och kom bara en halvtimme sent, score! Denna onsdagen ägnas tydligen åt fritt arbete, så jag ska skriva en projektplan, kanske printa lite bilder, skära lite passepartouter (suuuuck!), fota lite eller något annat sånt där. Det känns i alla fall bra! 24 dagar till semester :)


Tröttis

Jag vill åka heeem! Är ganska trött, har sovit sådär lagom lite som man gör när man är kär inatt. Har i alla fall min sista lektion just nu, webbdesignen. Vi ska typ påbörja våra slutprojekt och jag anar att vi kanske bara ska spåna idéer och jag som redan har min klar för mig kanske, kanske får åka hem lite tidigare. Hade varit underbart.

I ett tinande Luleå

Har en så fin dag så jag kan knappt tro att det är måndag. Var sådär sprudlande effektiv på skolan, jag ville inte sluta göra saker. Sen mötte jag upp Lelle och Robin på stan så gled vi ner mot Kulturhustrappan för att dricka lite kaffe och lapa vårens första sol. Där hittade vi två fina och gosade med dem ett tag. Två sprang iväg, så var det bara Linda  och Robin kvar! (Fem elefanter balanserade,. lalala ,, osv)

Dök upp en annan gosis och en till försvann, så till slut försvann även jag och gick till ÄNNU en fin som bjöd på kladdkaka. Och nu ska jag iväg till en annan kompis och snacka lite skit och bli bjuden på middag.

Det är tokigt hur fina människor jag har omkring mig. Jag gillar er ♥

Nu kör vi igen

Hallå! :) Är ni lika glada som jag att det är måndag? Känn ironin. Ska berätta om festen i lördags senare, min kamera ligger hemma hos D och ni måste ju få se bilderna, annars blir det inte roligt ju. Har haft en jättebra helg rent överlag, nöjd tjej. Men jag kan ju knappast påstå att jag kände att lovet varit tillräckligt långt imorse. Nu när jag landat i skolan känns det däremot bättre, jag tycker ju faktiskt om mitt fina Nti. Också är jag ju snart färdig! 26 dagar till jag lämnar landet och då har jag i princip ingen mer skola i år. Så nu sörplar jag nattsvart kaffe för att hjälpa mina energier till att plugga flyta på. Fast jag är ungefär såhär trött.


Har liiite bråttom

Om en knapp timme går min buss in till stan och jag har fortfarande en del att göra, få i mig frukost/lunch och ta bort lite skabbigt nagellack typ. Har en fullspäckad dagså kommer nog bli lite dåligt på bloggfronten. Möter upp fina Rebecka i stan som jag inte träffat på över en vecka?! Saknar henne pinsamt mycket. Så ska vi shoppa de sista tillbehören till våra outfits för ikväll, plocka upp lite löshår åt mig och sen dra hem till Rebecka och fixa oss. Också borde vi vara hos Robert vid sex och käka födelsedagsmiddag med honom. Och sen festa heeela natten! Så, ni får klara er så länge. Jag har faktiskt bättre saker för mig än att blogga.

Så här snygga var vi sist vi var på maskeradkalas, vi kommer lätt topppa det ikväll!

Nattmat

Åkte på att köra min lillebror på raggningsäventyr och min pappa på bastukväll med finspriten ikväll. Kan säga att jag blev ganska less när det drog ut två timmar längre än jag trott. Så medan jag väntade på att få hämta pappa gjorde jag mig lite nattmat som intogs framför ett sjukt dåligt tv-program, ni vet såna som går vid midnatt på fredagskväll, inte porr...

Omelett på två ägg, en halv deciliter mjölk också räkor på det, så sjuuukt gott! 

Svettas lite

Precis som jag anade tog jag mig inte till gymmet idag, det kändes helt enkelt för jobbigt att passa bussar och sånt. Egentligen ville jag bara göra ingenting, men till slut fick jag ett ryck och tränade hemma istället. Jag har ju faktiskt en crosstrainer nere i källaren som funkar som reserv för gymmet. Dock så blir det löjligt varmt där nere också slår man huvudet i taket då och då, men tjugo minuter stod jag ut i alla fall. 

Det bästa med att träna hemma måste ändå vara att man får ha på sig precis vad man vill. Har kört en hel del pass enbart iförd underkläder, just för att det är så varmt. Idag behöll jag dock tröjan på, men tror ändå inte det är okej att dyka upp byxlös på gymmet ;)


Godmorgon :)

Steg upp, ringde två jobbsamtal, båda verkade intresserade, jag är nöjd. Firar med att plugga lite (yeei) sen med att göra lunch och bege mig mot gymmet tror jag. Vi får se hur lat jag blir. Puss :)



Pysslar och sånt

Har nog nämnt det tidigare, men jag ska på en sjukt fet temafest på lördag som jag sitter och taggar inför. Temat är dessutom sjukt bra, Disney, vad mer kan en tonårstjej önska sig? Självklart ska jag vara prinsessa och min outfit har varit färdig ett bra tag. Nu bråkar jag bara med hår och accessoarer till det. Det såg inte så svårt ut, men det är helt sjukt vilka mängder med perfekt, fluffigt hår dessa prinsessor har alltså! Men nu ger jag upp för idag, jag behöver sova, ska upp imorgon och ringa en massa jobbsamtal innan jag drar till gymmet vid halv elva.


Kärlek och födelsedagsgodis

Som ni säkert vet är pojkvännen min nästan för gammal för att få pussa flickor i min ålder, men det kändes okej, tills han gick och fyllde år?! Nu är det bara att bita ihop till min födelsedag så vi är tillbaka på en godkänd ålderskillnad igen. Hur som helst fick jag äran att ha honom här lite drygt hälften av det här dygnet. Vi spenderade det med att kramas, prata om spännande saker också käkade vi årets första mjukglass :D

Nu ska jag ta tag i mitt eget liv och förösöka göra klart en uppgift i webbdesignen som jag släpat med alldeles, alldeles för länge. Om 30 dagar ska jag vara helt klar med skolan och jag fattar verkligen inte hur det ska gå till. Finns ingen annan väg än att ta tag i det bara, vi hörs.

I'm just trying to learn how to get you

Har suttit hela morgonen och ringt om jobb, femton samtal har jag hunnit med och har fortfarande en massa kvar. Jag har i alla fall lyckats få tag i sex stycken varav minst tre ska höra av sig och två bokade intervjuer med mig. Score! Så jag ska faktiskt iväg på en alldeles strax, det känns superbra. Håll tummarna för mig!

Ja också måste jag ju berätta vad jag gjort. Förutom att ringa samtal har jag haft en mysig morgon med min vovve, vi gjorde pannkakor och kelades lite. Mys!

Get a grip girl, unless you're dying to cry your heart out

Sitter här och gråter och gör fjolliga läten, jag har nyss sett Hercules för första gången på typ åtta år eller nåt? Vet inte riktigt varför jag fick för mig det, men det var fint, mysigt värre. Man blir lite tokig av Disneykärlek, jag vill också bli kysst av en man med en flygande häst på ett rosa moln! Också vill jag ha båda de här sötnosarna och äta upp dem, typ. Maow :3


Rensar tankarna

Min kropp skriker efter att få träna lite, har sådär ont i axlarna som jag får när jag inte tränat dem på ett tag, usch. Också är jag verkligen sugen, jag vill bara till gymmet nu! Sitter dessutom med ett stort och otroligt svårt beslut framför mig som jag visserligen redan tror jag har gjort, men det känns inte helt bra och jag behöver få andas (läs flåsa) mig igenom det lite. Träning funkar alltid fint när livet känns lite halvdeppigt, när det är heldeppigt hjälper tyvärr bara glass. Nä, lite käk innan jag drar, kör ett pass ni också!

We gonna love each other till the end of time

Godmorgon världen! Sovit gott? Det har i alla fall jag, hela elva ostörda timmar! Annars brukar jag alltid vakna när telefonen plingar under nätterna, men inte idag. Hur skönt som helst. Har suttit nere i köket några timmar sen jag steg upp och käkat långfrukost medan jag pluggat. Har en massa matte att göra under lovet, men hittills så går det ganska bra, har fixat mer än hälften av det jag försökt mig på hittills och det är sjukt ovanligt. Nä, jag måste skutta ner i böckerna igen, puss!


If you're with me now, show me a sign

Jag är ju inte bra på att blogga, men det verkar inte som att jag är den enda som tagit påskledigt, så det känns okej. Ärligt talat så har jag varit otroligt trött, jag har bara sovit hela tiden sen jag blev ledig. Igår hade jag i alla fall en jättetrevlig kväll, blev att dricka lite sådär impulsivt. Lite förkrök med avslöjande historier, lite kaos på stan innan vi kom på vad vi skulle göra av kvällen, spenderade några timmar på krogen och avslutade med årets första picknick. Det var lite småkallt, men supergott fika, härligt sällskap, ett riktigt äventyr och en sån här fantastisk utsikt! Mitt fina Luleå ♥


All you wanted was attention

Kvällen igår var klart godkänd! Löjligt mycket folk på Kafelino och det spelar väl ingen roll när man själv bara vill dansa, men det är alltid roligt att ha andra människor omkring sig som har lika kul som en själv. Musiken var klart godkänd, kanske lite väl fjollig då och då, men rent överlag sjukt lättdansad och jag är nöjd. Sen var det superhärligt att göra det med D, han och jag spelade för övrigt memory på Max vid tre på natten också, sjukt mysigt.

Meeeen jag har sjuk huvudvärk så ska försöka sova nu så den försvinner. Kanske ska iväg om några timmar och köra, men vi får väl se hur det blir med det. Vi hörs gullisar <3



Put those claws away, meow

Sitter och myser på mitt rum till lite härlig musik, målar naglarna och läser bloggar. Om ett tag (vet ärligt talat inte om det rör sig om en kvart eller tre timmar) så beger jag mig in mot stan och min käre D. Vi ska ut och dansa ikväll om allt går enligt planerna. Om jag ska vara ärlig så lockar Luleås uteliv inte särskilt mycket när jag är på väg mot Hollands klubbar och dansfestivaler, men hey, någonting måste jag ju roa mig med under tiden. Sen vill jag ta vara på tillfället eftersom att min andra hälft jobbar varenda helg, någon gång är det fint att gå ut och leka med honom också.

Inte världens mest smickrande bild, men jag tycker mina ögon är så jävla läckra så jag ville bara stoltsera lite :*

Skrivande till sånt här

Skriver en artikel eller krönika, jag vet inte riktigt vad det blir. Också lyssnar jag på höjdarmusik. Fick nys om en festival imorse (tagga!) och därmed ett gäng råhärliga musiker. Lyssna på den här, jag vill bara ut och strutta nerför gatan i en lätt sommarklänning och le åt livet när jag hör den. Puss!


I'm ready to go

Hej, jag vill åka till Holland och jag kan inte sluta tänka på det. D är inte till någon stor hjälp heller med sina frestande historier och spännande planer. Kan inte tänka på annat än mysiga barer, solsken, häftiga dansgolv, gosiga holländare och sånt. Så jag tänker inte sitta här och tjata om det, hör av mig när jag har något kul att berätta. Det är faktiskt för länge kvar till jag åker för att blogga sönder resan.

Tårta och middag, i fel ordning och allt

Sjukt busig av mig, eller hur? Slutar tidigt idag, nu faktiskt, så jag ska äntligen iväg och äta tårta med Rebecka som fyllde år för en halv evighet sen. Hon får skylla sig själv för att jag är kass på att fira, hon åkte ju faktiskt till Afrika sådär mitt i allt. Senare ikväll ska jag iväg på en middag också som tydligen ska bli en riktig upplevelse, vad nu det innebär. Ser i alla fall framemot eftermiddagen, tror den kommer bli finfin. Perfekt för att lyfta upp mig lite när jag känt mig döstressad över skolan hela dagen.

(Här ska det vara en bild på Rebecka, men det gick inte att ladda upp bilder, så ni får använda lite fantasi)

Fyller ut bubblan

Insåg igår att jag inte bloggat i Roberts bubbla på evigheter, så det var väl dags för det. Ska iväg med killen till gymmet precis nu ungefär och lyfta lite skrot. Hoppas på att han är med på ett magpass, har tränat ensam så länge nu och pojken kan verkligen det där med att plåga min mage och det behövs! Sen ska jag hem och plugga deriveringsregler, så ni vet. Ha en fin kväll medan jag roar mig med det! 


You're not the first or the last, but you're possibly the prettiest

Det är väl dags att försöka sova, fast jag inte är särskilt trött, men det är så det är att plugga typ. Aja, snart lov igen! Har inte gjort så mycket idag faktiskt, skrev min uppsats som jag lovade, nu filar jag bara på översättningen. Sen har jag suttit i fyra, fem timmar och googlat sönder Holland och ett antal städer, provinser och sånt spännande. Jag vill åka nu!!! 41 dagar, snart, snart <3

Den här fina bilden hittade jag när jag satt och läste en artikel om vad som ska vara en sjukt stor bargata typ som har typ 25 000 besökare i veckan? Inte konstigt, tänker jag, vem vill inte gå och kolla om det är kamelrace på gång liksom?

Söndagspromenad

Vet inte hur långt jag gick, struntade i runkeepern och bara gick, pluggade in hörlurarna och tog mig upp och ner för gatorna i min lilla by. Gick ganska mycket kors och tvärs och i cirklar, men det kändes bra. Ibland är det skönt och hälsosamt att inte tänka på mål hela tiden utan att bara vara. Synd bara att det var så kallt idag, blev lite förvånad faktiskt med tanke på hur varmt det var igår. Tur jag har en perfekt vårjacka i alla fall :)



After all, only get one life, so there's no time to stall

Goddag kära vänner! Har ni haft en fin helg? Min har ni ju redan hört om, igår gjorde jag sådär lagom mycket, var en runda på stan, pussade lite på en bäbis, hängde med lite fina människor. Idag är det en ganska typisk söndag. Ska snart bege mig ut på en promenad i det här underbara vädret tänkte jag och ta en paus från uppsatsen jag håller på att skriva. Förutom att plugga har jag klickat hem min studentklänning idag och jag är så nöjd! Men det största som hänt idag är att jag har lyckats deklarera, första gången någonsin, alldeles själv. Vuxenlivet alltså, spännande värre.



RSS 2.0