Sätter standarden för studentveckan

Haha åh vad studentveckan kommer bli tung, jag är så jävla bakis så det är inte sant! Har inte druckit på evigheter och det känns, några få öl och lite sprit kändes som en mindre dödssynd med tanke på hur jag mådde idag. Ändå kan jag minnas betydligt värre baksmällor, hur orkade jag? Det oroar mig dock mer att jag börja bli vuxen/mesig och inte pallar längre, hur ska studentveckan gå? Aja, får väl köra Siestatricket och dricka mojitos till frukost, det fungerade skrämmande bra för ett år sen i alla fall.

Hade en mysig kväll igår, planerade studentveckan, snackade skit på balkongen och sånt där fint ni vet.
Också fick jag äntligen dricka öl ur en röd plastmugg, har typ längtat efter det i år, haha!


På väg på klasskalas

Sitter och väntarpå att mina chockrosa naglar ska torka innan jag ska bege mig på klassfesten i andra änden av stan. Vi kör lite temafest och vi kör på färgglatt/neon och jag är självklart satsig! Gula strumpbyxor, en grön top/klänning, grönt smink och rosa naglar och jag tycker faktiskt att jag ser ganska bra ut. Nä, det ska verkligen bli trevlig att hänga med min fina klass, kommer sakna skiten ur dem efter studenten! Trevlig lillördag ;*


Lite nyvaket

Eller egentligen inte, men det känns lite så. Första timmen jag var vaken var jag tvungen att jobba mig igenom en mardröm jag vaknat ur där jag blev sviken av pojkvännen som blev kär i en kille, slogs med babianer, tappade mobilen i en bäck och höll på att frysa ihjäl eftersom att babianen bet mig i handen och fick med sig vantarna. Jävla babianer alltså! Men nu är jag över det i alla fall så jag kan äntligen ta tag i min dag, som jag börjat med frukost, lite fet musik och sånt. Jag tänker fortsätta den med att hoppa i duschen och göra mig fräsch, ikväll ska jag nämligen tjuvstarta studentveckan med klassfest och då måste man vara fin, right?

Charmig bild på min huggtand och min frukost, mums!

Tar farväl av mitt rum som jag ska lämna på söndag, andas lite med det och inser att även om det inte är bättre än mitt nya ställe så kommer det ändå vara lite saknat. Det har varit min plats så länge, hur ska det någonsin kunna vara något annat? Utöver det har jag lyckorus och tårarna sprutar åt alla håll och kanter i det här fina rummet då jag nyss fått reda på att jag klarat matte c som jag hoppade på för två månader sen. Jag är så sjukt stolt över mig själv! Tänker lämna er här och leta vidare efter försvunna påslakan och sånt, vi hörs imorgon mina barn.

Lite andra filmklipp från Holland

Slänger upp lite mer som jag lyckats fånga i Holland, film är ju inte mitt medium och jag är inte duktig på att hantera det, men jag gillar att det ger en möjligheten att fånga ljud. Här har ni lite fågelkvitter, lite holländska, lite getter, lite troll, lite barn och lite av min pojkvän. 


Put your arms around me when you hear this sound

Tog en powernap på sisådär fyra timmar idag och vaknade halv sju, lyckat eller hur? Nä, det var skönt, jag hade inte kunnat göra något annat just då. Har dessutom sovit ett par timmar i solen på altanen. Problemet uppstår ju bara då jag trots allt har en lektion att gå på imorgon, men jag känner väl att en vecka till i skolan sen ska jag inte plugga på obestämd framtid, så då kan man väl bita ihop? Studenten känns knappt vemodig längre, jag är tacksam för mina fina år på Nti, men det är dags att gå vidare nu. Men före det ska jag gå till skolan som en duktig flicka i veckan och sen ha en grym studentvecka. Men först av allt ska jag försöka sova, tror jag. Kram :)


Det fanns en dag igår

Igår hade jag en superfin dag i värmen då jag och D var ute på landet och hängde med hans kompisar, grillade, lekte och stekte i solen i några timmar, det var hur fint som helst. Sen att vi var på världens typ vackraste plats var ju ingen nackdel. På kvällen gled vi in mot stan, plockade upp en cooling också smet vi förbi en liten festival i stan där vi mös i gräset och kollade på Adam Tensta. Kände mig som fjorton igen, det var fint. Också hann vi med ett varv i stan där vi kollade på cruisingen innan D ställde sig bakom baren och jag gasade hemåt.

Ah en grej till! Inatt blev jag stannad av polisen för första gången, som jag har längtat efter att få det överstökat! Måste även berätta att jag efter att ha startat bilen från gården insåg att jag glömt körkortet inne och bestämde mig för att orka springa in och hämta det, så jävla tur.


Min fetaste Hollandshistoria

Tänker tillbaka på lördagen som jag spenderade i Amsterdam på en helt tokig festival som en av Ibizas största klubbar slängde upp åt oss som fint lördagsgodis. Fyra helsköna dansgolv, varav ett var placerat på en fucking båt! En line up med några riktigt stora namn och varenda en på listan var sjukt grym. Stället kryllade dessutom av fantastiska människor, folk i alla fäger och smaker och i mer varierande åldrar än jag någonsin sett. Ingen var otrevlig heller för den delen, blev stoppad av både "slibbturkar" och gamla gubbar, men ingen hade något annat att säga än att de önskade mig en härlig dag typ, varför är det inte så överallt?

Som allt annat vi gjorde där nere var D det perfekta sällskapet och vi hade det så jävla fint ihop. Jag satt mest på gräset och njöt av solen, dansade lite lagom och njöt av musiken medan han stod på dansgolvet bakom mig och gjorde vad han nu gjorde. Självklart dansade jag också några timmar, typ fyra (?) och det var så jävla fett alltså!!! Och ja, han hängde på gräset med mig i några timmar också där vi åt läckra mackor, var lite kära och dansade med allt utom benen. Underbart! Jag kan babbla hur länge som helst, lite bilder och videos får illustrera resten. Om ni undrar varför det är folktomt på mina bilder så är det för att bilderna togs typ en halvtimme in på dagen, senare hängde jag bort kameran och roade mig istället.




Den underbara båten hade öppet tak så vi fick inte bara dansa på floden, vi fick även dansa under himlen,
helt otroligt!








Lördagmorgon

Vaknar upp ur romantiska drömmar och möts av ett fantastiskt väder, kan det bli mycket bättre? Ska börja dagen med lite gofrukost sen ska jag ta en lång, varm dusch innan jag drar på äventyr. Jag och D är bjudna på grillning någonstans i skogen hos hans vänner och jag kunde inte tänka mig något bättre att göra av dagen. Nä, dags att ta tag i det här, ha en fin dag mina godisar!

Tilburg



This is our passion, our belief, our companion, our release

Haha livet är så roligt, sitter och bloggar (you don't say) i väntan på att Indesign ska vilja starta. Det vill verkligen, verkligen inte och jag har en deadline om tre timmar. Underbart! Jag bara skrattar åt det, livet är spännande ibland. Annars känns det bra, solen skiner, jag fick köra bil idag som alltid inger någon slags frihetskänsla och jag har nyss avslutat ännu en kurs. Och nu verkar Indesign fungera så det är dags för mig att avsluta en till. Men helst av allt hade jag velat stå på ett dansgolv i solen, jag kanske får bygga mig ett.


Hollandshistorier, Amsterdam

Känner mig samlad igen, inte lika deprimerad och mer tacksam över vilken fantastisk resa jag har haft. Hade inte kunnat tänka mig något som suttit finare just nu, någonting jag hade velat ändra på resan och någon annan jag hellre hade gjort det med. Jag tänker inte dra allting jag gjort, det skulle bara bli en sörja av pommes och slibbiga kärleksförklaringar typ, men litegrann kan ni få höra, som när vi impulsåkte till Amsterdam!

Jag är inte mycket för storstäder egentligen, men jag kände att jag inte ville missa kanalerna, någon coffee shop och en dos av flickorna i skyltfönstrena när jag ändå var i Holland. Oron över att missa kanalerna var helt klart obefogad, det är fan mer kanalern än det är gator där nästan! Och ja, det är otroligt vackert. Bulliga träd som kantar vattnet, små söta båtar och dessa gulliga hus som står vid sidan av. Sneda hus också, oj vad läskiga de sneda husen var innan man fattade att det inte var huvudet som bråkade med en! Skitläckert :)

Och att jag trodde att jag inte skulle få se en coffee shop var ju också helt tokigt, de var bokstavligt talat överallt. Vi bestämde oss för att besöka en, bara för att se hur det såg ut där inne. Jag måste säga att jag gillade det, väldigt charmigt ställe med charmig stämning, stress fanns inte med i ordboken. Måste tillägga att nej, jag rökte inget.

Avslutningsvis inväntade vi kvällen för att besöka dessa omtalade rödskinande kvarter. Det är något jag verkligen kommer minnas av resan, det var en speciell känsla. Det kändes spännande och lite småbusigt/farligt att gå runt i de smala gränderna och se på kvinnorna som stod där. Jag blev inte särskilt upprörd heller, kvinnorna var verkligen inne i det dem gjorde och såg proffsiga och bekväma ut, hur mycket av en fasad det är kan inte jag spekulera i. Det sved dock lite när jag såg en helt vanlig, vacker tjej som skulle kunna varit min kompis, som stod och log helt oskyldigt mot folket som gick förbi dök upp framför mig. Det hade liksom kunnat vara jag, eller någon annan "vanlig" tjej. En annan gång som också kändes jobbig var när en av kvinnorna lutade sig ut halvnaken över gatan för att hjälpa en gammal man som knappt kunde röra sig att komma in efter de diskuterat klart priset. I min värld är det inte frestande med ålderskillnader på 50 år. Tyvärr, inga bilder, strikt förbjudet och så, men ni får lite andra bilder :)








Deprimerad hemvändare

Så jag är tillbaka på svensk mark och det är inte alls så trevligt som jag hoppats på. Jag vill tillbaka till trånga gator, snea hus, fluffiga gräsmattor, konstgjorda träd, dansfestivaler, random människor som ler mot en, främmande språk och tågresor. Jag har alltså haft en underbar resa och delar gärna med mig av den, nu måste jag däremot försöka få i mig lunch och få upp humöret lite.



Frukost pa torget

Gardagen blev onekligen lugn, vi gick ut och shoppade lite, jag hittade en studentklanning/top, vilken lattnad! Sen smet vi hem, fick lite besok och drack nagra ol. Olen ar typ livsfarliga for de ligger pa 7 - 10 procent och smakar 5.2.or. Tanken var att vi skulle ga pa bio men vi kan val saga att jag inte var i form for det. Istallet smiter vi nog ut idag istallet. Pa tal om idag sa borjade vi dagen jattefint med att ga ut och kopa frukost, som vi sedan intog pa kossan jag red pa haromdagen pa torget ni vet? Sa dar satt vi och gosades ett tag, supermysigt :)





Om gardagen

Hej fina ni, allt bra? Jag kanner mig mycket piggare nu an jag gjorde igarkvall, somnade pa soffan efter en lang och jattevacker dag. Sa nu ska ni fa hora och se lite lite bilder. Vi borjade dagen med att aka ivag till en typ oken som ligger mitt i landet sadar fran ingenstans, skitcool! Bredvid den vaxte en helt otrolig skog av bok och ek, det ar helt otroligt vad lycklig en skansk flicka kan bli av lite boktrad alltsa. Forutom att kika pa oknen hade vi aven som mal att fa tag i lite ol dar borta, dar lag namligen ett mysigt litet hak som hade otroliga mangder ol och ja, det var himmelskt. Avrundade med en skogspromenad for att gora lilla mig lycklig, sa fint :)

Sen drog jag och D till "stan", vet inte om jag berattat det tidigare men benamningarna pa stader och byar ar helt sjuka har. Byn vi hanger i ar typ lika stor som Hassleholm och stan, som jag fattar ar relativt liten, kandes som halva Malmo. Holland alltsa ♥ Det var i alla fall jattefint och vi strosade i affarer, hangde pa uteservingar och kelades. Sant dar fint ni vet. 







Snabbgenomgang

Prutt jag kan inte blogga nu, orkar verkligen inte slanga i nagra bilder sa ni far hora imorgon. Jag har i alla fall dragit pa mig solsting, druckit ol, shoppat typ pyttelite skrap och vandrat i skogen. Puss.

Mest for att jag har trakigt

Godmorgon Sverige! Allt bra med er? Jag sitter har nyvaken och lite uttrakad och facebookar i vantan pa att D ska vilja vakna. Blir helt tokig av det fina vadret har, kan typ inte sova pa morgonen, hela min kropp bara skriker efter solen. P.S. Mamma, jag solade i bikini igar. Om han atervander fran de doda nagon dag idag sa ska vi aka ivag till stan, jag hanger namligen bara i en by som kanns precis lika stor som Hassleholm typ, spannande land alltsa. Ocksa ska vi shoppa! Jag hoppas pa att hitta mig en studentklanning eftersom min andra aldrig kom fram och kanske ett par nya skor. Puss!

Klappat kossor och kakat majonas

Har hunnit med hur mycket som helst idag och har haft en superfin dag. Gick som sagt ut tidigare och da gick vi forbi en liten djurpark typ dar smabarn, och vi, kunde klappa djur. Getterna dar gjorde ett skitroligt late som jag var tvungen att filma, lovar en massa videoklipp nar jag kommer till Sverige. Vi sag aven en pafagel, en asna ocksa klappade jag en kossa. Jag fastnade for kogrejen och bestamde mig ocksa for att rida pa en stenko pa torget har. Ocksa at vi pommes, pommes har i Holland ar helt annat an i Sverige, man kakar liksom pommes med tillbehor istallet for tvartom. Ocksa dranker de allt i sas, sas i alla sorter och majonas. Pommes med majonas visade sig vara himmelskt!

Resten av dagen har vi solat pa bakgarden, sniffat pa haschplantor som luktar typ godis? Ocksa har vi tagit en mysig promenad i kvallsolen och atit en underbar middag pa torget. Bilder fran middagen och promenaden kan jag tyvarr inte bjuda pa, datorn vill inte samarbeta med min kompaktkamera. Men lite andra bilder kan ni fa se :)







Framme i Holland :)

Skrev nyss ett laaangt inlagg men jag rakade radera allt nar jag brakade med bilduppladdningen. Prutt. Vi kor val en snabbversion. Holland ar vackert och jag ar totalforalskad! Pascal och Patricia som vi bor hos ar snallast i varlden och jag ar supernojd. Patricia snackar ungefar lika mycket engelska som jag snackar hollandska, sa det ar spannande. Vi klarar dock av att kommunicera om vi blandar typ fyra olika sprak, lite gester och en massa leenden. Igarkvall drack vi honungsrom (MUMS!) och surrade nagra timmar, sen gick jag och D ut har i byn en svang. Jag traffade en gammal man som pa hollandska fragade mig tre ganger var hans trumma var, what? Sen gick vi pa en livebar, drack en ol, sop in Holland och mos ett tag.

Nu ska vi bege oss ut mot en uteservering och mysa ett tag i solen, det ar helt fantastiskt vader idag!

Och katterna, just det! Det bor fem gosiga siameser med oss, hur fina som helst :)


På arlanda

Hänger på arlanda med D och har gjort det nu i några timmar. Vi har ätit sushi och surrat, jag lär mig holländska och han skrattar. Vårt flyg går om två timmar och sen väntar en kväll bestående av pommes, honungsrom och något trevligt på det. Kommer som sagt att hålla er uppdaterade :) P.S. mitt bankkort slutade nyss funka,perfekt timing :)

Moeie meid

Värmer upp inför Holland, det jag försöker säga är att jag är trött. Om inte D lurat i mig massa felaktiga fraser nu igen? Tänker försöka sova nu ungefär, måste bara vänta på att lite bilder kopieras över till datorn så kryper jag ner. Ska upp om sisådär sju timmar och jag har varit trött hela dagen. Glömde dock bort det för en stund när jag mös med Robert. Öl på altanen, lite gitarr, gomiddag, promenad i solnedgången också en till öl framför en otrolig utsikt. Så fint sätt att lämna landet på, hoppas det är lite varmare när jag kommer tillbaka. Ha det fint hörni ♥


Chance encounters is what keep us going

Har ett långt hål inför min sista lektion på ett bra tag. Jag ska avsluta min svenskakurs med att hålla ett hederstal på 7-8 minuter. Personligen är jag väldigt nöjd med talet och jag tror att det kommer bli perfekt. Om inte annat tror jag att någon kommer bli väldigt glad. Fram till det är dags att börja slutrepa inför talet myser jag med en av mina favoritkillar i hela världen, Murakami. Plockade på mig en tredje bok av honom för någon dag sen, den här gången på engelska. Modigt av mig va? Kan berätta att än så länge är den lika fantastisk som vanligt. Läs någon av hans böcker innan ni dör, bara gör det.


Försöker packa

Men det går inte så bra. Först och främst för att jag inte vet vad jag vill ha med mig, det har typ låtit "Är den här snygg? Är den här för varm? Är den här för kall? Går det att matcha den med den då? Och har jag några skor till den här?" i mitt huvud hela kvällen. Jag har i alla fall lyckats få ihop vad som behövs i klädväg, nu måste jag bara orka packa ner allt annat skräp. Det går inte alls bra, jag vill bara gosa med Dina som jag har fått sjuk ångest över att lämna i tio dagar. Lilla hjärtat ♥



Get me out of my mind

Plupp plupp, mår ni bra? Ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande i veckan. Jag har varit upptagen med att dö av tandvärk, och lite såna grejer, men nu är jag tillbaka! En stund i alla fall, jag lämnar ju snart landet. Idag har jag i alla fall gjort bort en uppgift = en kurs med Rebecka och skickat in den i Comic sans bara för att retas (mediaskämt) också ska jag snart iväg och vaccinera mig. Ikväll måste jag packa (!) och plugga religion och öva på ett tal jag ska hålla imorgon, något som känns som det viktigaste jag gjort i hela svenska kursen och som måste bli perfekt. Också kommer jag sitta fast i Indesign halva natten imorgon före flyget går. Stressigt värre! Så vi hörs lite senare :)


NANANANANANAAN

Avslutade precis ännu en kurs, yeei! Har suttit och ritat enhörningar och annat spännande med D ett tag, bara för att han tydligen kammar hem alla mina betyg åt mig i år. Men så är det ju inte! Hehe. Hur som helst, har gjort en superduperfin hemsida som ni gärna får kika på, för det är kul, okej? Nu har jag däremot bråttom så ni får bara en länk istället. Puss hej här är den!

Utan dig kan jag inte leva mer

Blir sjukt stolt över D alltså, kanske ska lämna över allt bloggande åt honom istället? Och ja, som sagt så lider jag, verkligen. Jag har fått för mig att möblera om bland mina tänder och började igår och hade fan dödligt ont i alla tänder hela kvällen/natten! Och nu förståss, självklart släpper det inte. Hoppas det går åt rätt håll bara. Just nu sitter jag hemma hos honom, ensam och det är en sån där sak som jag verkligen uppskattar. Gud vad jag längtar efter att få bo själv! Springa runt i handduk och spela fet musik ni vet, mrr, vardagslyx.

Tastes just like Raisins

Johanna hade gärna bloggat om dagens milkshakes och dansföreställningar och skäggiga hjälte-gingers. Dessvärre är hon alldeles för upptagen med att rulla runt i ohemula smärtor, så hon bad mig sammanfatta dagen åt henne. Jag tror att den här bilden sammanfattar hennes dag ganska fint: färgglad, fartfylld (see what I did there?), och inte helt smärtfri.
//Captain D

You'll become a slave if you fear to brawl

En sån där typisk söndag ni vet. Har varit ganska trött rent överlag, men jag har lyckats skriva ett tal, räkna lite matte och köra några maskiner tvätt. Jag känner mig ofokuserad på allt det här egentligen, hela min själ är någon annanstans, i Holland eller i min blivande lägenhet. Så det känns onekligen skönt med skola imorgon, lite verklighet passar nog fint när jag är såhär djupt nergrottad i distant lyckorus.

Se vilken fin bild då :) Bara för att jag gillar bilder. Pussilurv på er!

Saknar

Har levt utan gymkort i en vecka ungefär och jag är redan olycklig. Mina axlar gör ont, jag är rastlös och känner mig trasig på något vis. I juni införskaffar jag mig ett nytt, fram till dess får jag väl bara bita ihop.


Kanske lite småtöntigt

Men jag känner att jag måste ha en sån här i min lägenhet, trots att jag bara ska bo där tre månader. Och ja, jag sitter och spanar heminredning, brukar göra det lite då och då för det är så himla roligt. Längtar verkligen till dagen då jag har ett helt hem att inreda.


En hälsning från en blivande lulebo

Lägenhetsvisningen gick superbra, det blev ett kontrakt av det! Allting kändes helt perfekt, tjejen jag hyr av var jättetrevlig, vilket har känts viktigt för mig. Sen att hon har exakt samma smak när det kommer till inredning som mig är ju bara sjukt! Lägenheten var jättefin på alla sätt och vis och jag kommer inte behöva göra mycket för att känna mig hemma där. Lägg till ett snart inflyttningsdatum och ni har en lycklig Johanna :) Den 3e juni smäller det och jag lovar att visa er bilder då. Åh jag är så glad!

Kvällsrunda

Det gick inte så bra det här med att göra ingenting. Jag blev superledsen över att jag gått upp i vikt på sistone också ringde jag till pojkvännen och grät. I samma veva fick jag spring i benen så jag drog ut och sprang. Samma runda som igår, fast idag sprang jag dubbelt så långt som jag gjorde då. När jag kände mig nöjd ställde jag mig där i skogen och andades ett tag och det var det bästa jag gjort på länge. Jag blir verkligen helt drogad på skogsluft, helst när den är lite småkylig och kvällsdimmig. 


Pannkaksmiddag

Det är tokigt vad det kan vara roligt att spela tv-spel, tror minsann att jag ska försöka sno med mig PS3an till lägenheten om jag får en sådan. Imorgon ska jag på visning/kontraktskrivning, hoppas på det sistnämnda. Imorgon ska jag även plugga matte och helst lite annat också. Ikväll är tempot lågt i mitt lilla plåthus, jag tänker på sin höjd bege mig ut för att hämta en bil. Annars ska jag bara, bara softa. Jag har i alla fall gjort pannkakor, de blev himmelska.


Fredag =)

Skrev nyss ett ekonomiprov och spikade skiten ur det! Tror jag. Det känns i alla fall inte lika panikartat att plugga ekonomi på högskolan i vår, det hade varit fint om det blev av. Andra saker som är fina är att det är fredag och det är ju underbart då jag är så trött så det inte finns. Annat fint är att det gick superfint med musikskapandet igår med mina favoritpojkar, så fina och duktiga killar! Ni ska få höra när vi är klara, promise.

Bara sådär bra

Jag har fått en lägenhet, om inte världen skulle gå under, yeei! :) Ska iväg och kika på den på lördag och då skriver vi kontrakt och det, om inte hon som har den verkligen skulle avsky mig eller nåt. Så det känns ju hur bra som helst! Började typ gråta när jag fick mejlet. Har även varit hos tandläkaren idag och på måndag påbörjar jag min tandreglering. Sen väntar ett par år med räls, så jag ska passa på att njuta nu och käka glass med Robert. Sen drar vi över till D för att spela in lite musik. Finfint!

Några morgonkilometer

Steg upp 45 minuter tidigare än jag vanligtvis brukar för att ge mig ut i morgonsolen. Det blev årets första powerwalk/joggingrunda och det var så skönt! Visserligen tog det emot så hela min kropp skrek, kondition är onekligen en färskvara. Men rent överlag kändes det skönt att få komma ut och röra på sig. Bra start på dagen! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen bege mig mot skolan. Vi syns :)

Trött och sånt

Stressad och trött. Tog en powernap även idag och är fortfarande riktigt trött. Så jag ska gå och lägga mig igen. Har faktiskt fått mycket gjort idag, så det känns bra. Önskar bara att jag hade tagit mig ut på en springrunda, har haft träningen på hyllan för länge nu och det börjar synas. Vi hörs imorgon godisar.

Om den här presenten

Glömde ju berätta för er om presenten jag köpte till D häromdagen. Som jag nämnt tidigare lite sådär i förbifarten infaller en sjukt fet dansfestival i Amsterdam samtidigt som vi är i Holland och vi var ju onekligen taggade till döds båda två. Så jag klickade hem varsen biljett till oss :) Deras line up är bokstavligt talat to die for och vad jag läst och sett hittills verkar helt tokigt. Hörde något om en fet partybåt som ska glida runt där. Fick tips av någon att jag borde åka kanalbåt i Amsterdam men det här toppar ju skiten ur det! Taggadtjej93. Och erkänn att ni håller med om att jag är världens bästa flickvän.

Videon är värd att kolla/lyssna på. Var lite avundsjuka är ni rara :*



Kungen av ordbajsning

Sådär, nu var projektrapporten färdig! Kan säga att det har varit motigt att skriva den såhär i baksmällans tecken, men en powernap i pappas underbara säng och lite Marabou jordgubb fick rätt på det. Nu ska den bara mejlas in också ska jag unna mig själv sömn och jag ska inte tänka ett dugg på alla andra saker jag behöver göra, bara sova och känna mig stolt.


Gonna smile and not get worried

Planerade en kväll hemma med föräldrarna igår, men som vanligt så lockade annat efter några glas vin. Hade väldans med tur och fick skjuts in till stan där jag gick på Olivers en sväng, men det funkade inte riktigt för mig just då. Men så hörde en fin snubbe av sig från en annan krog och jag bestämde mig för att hänga med honom och några andra goa istället. Några öl, massa trevligt folk, sådär gott och blandat och en efterfest på det. Också promenerade jag och D hem i morgonsolen strax före sex och jag kände för första gången att sommaren faktiskt kan komma i år igen. 

Nu mår jag sådär, när sådär är ett snällt ord och jag har en projektrapport som måste vara klar idag. Man bara måste älska att vara arton.

RSS 2.0