living in sin is the new thing

Nu är jag äntligen hemma! Känns som att jag hunnit med hur mycket som helst idag, åstadkom en hel del på medieproduktionen idag och på matten var jag galet effektiv. Sen blev det en sväng på stan och jag fick en hel del gjort där med. Just nu är jag lite irriterad, men försöker hitta lugnet, det kommer säkert snart. Om ett tag ska jag ta tag i middagen, blir kycklingfilé med fetaost + nån enkel sallad, orkar inte göra det så komplicerat idag.

Ikväll blir det som sagt fest hos en kompis här i Töre och jag hoppas det kommer bli kul :) Rasmus har gett mig 10 av mina favoritcider; x-cider mandarin/chili och pineapple. Alla som känner mig vet ju att jag är galen i ananas så jag är nöjd, tack älskling <3

Hoppas ni får en trevlig valborg trots det dåliga vädret! :)


Ingela gav mig 70 lat att shoppa för i Riga så hämtade ut dom på stan idag :) <3
En lat motsvarar 14.27 svenska kronor, känns lite konstigt att de är värda så mycket jämfört med euron och andra utländska valutor ;p

Fick studiebidraget idag så valde att för en gångs skull köpa någonting vettigt. Satsade på Neutrogenas black head eliminating toner som jag haft förut, den enda som funkar mot de envisa pormaskarna på min näsa. Köpte även ett stärkande lack till mina naglar som blivit otroligt sköra på sistone.

i hate looking like a fool,.

Iih tänkte bara skriva kort kort om vad som ska göras idag. Bara för att jag kan, kul liv.

- Matte -.-
- Springa på stan med Rasmus där jag ska:
- köpa gamecard till lillebror
- hämta ut mina lettiska pengar
- köpa nånting till mina naglar som flisar sönder sig och som jag biter ner hela tiden ><
- köpa en ny ansiktstvätt
- låsa upp min "nya" mobil

- Åka hem till byn
- Laga någon god middag
- Fixa mig
- Smådricka med Rasmus
- Kika lite på majbrasan
- Dra på fest :D

gammalt,.

Har skannat in några bilder från när jag var yngre nyss, sitter på medieproduktionen och jag ska använda de här bilderna till min digitala historia. Lite söt kanske man var på yngre dar ;p


Liten, liten, liten Johanna :)


Lite större Johanna, var väl 10-11 när den här bilden togs

Någonstans i samma veva, tror jag var 11. Och min söta Mio <3

half rememberd drunken nights

Idag är en bra dag. Det känns bara så. Solen skiner, jag var utvilad när jag vaknade i morse och jag kände mig bara så galet lycklig på morgonen när jag fick vakna med Rasmus intill mig. Fan hur jag älskar den pojken! Hur som helst sitter jag på skolan nu, är redan klar med det vi ska göra så gör ingenting, börjar bli tråkigt. Har lunch om en halvtimme sen blir det medieproduktion. Jag och Rasmus filmade lite igår så jag har kommit en liten, liten bit på vägen. Tanken är att jag ska försöka få ihop det mesta av mitt bildmanus idag, kommer antagligen inte hinna göra klart hela, men i alla fall större delen av det.

I eftermiddag/kväll ska jag springa ett ärende på stan, sen ska jag laga middag idag; stekt lax med wokade grönsaker, mums! Ja och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, blir väl att ta det lugnt i byn med Rasmus, men jag måste iaf träna idag!


try not to worry about what's forgotten

Sitter på skolan nu, once again. Försov mig en aning imorse, men hann iaf vara med på halva Mediekommunikationen, tur att man hann göra bort största delen av uppgiften igår :) Nu slutar vi alldeles snart, sen har vi hål 4,5 timme innan vi har idrott då jag och Bacon ska instruera i Hlr. Så nu ser dagens planer ut så här:

- Lunch med mina bitches på Waldorf, mums! :D
- Gå på Forex och beställa Lettiska pengar till på måndag, tagga!
- Ta en promenad till Tuna
- Umgås med Rasmus
- Idrott 15.25
- Åka hem 16.20
- Filma med Rasmus till min Digitala historia
- Tv-kväll!

vill inte krypa hem igen,.

Jag suger på att blogga och jag skiter i vilket, men Sara gnällde så jag kan väl göra ett inlägg bara för dig gumman (; Sitter på engelskan nu och planerar vårt sista arbete i år, ännu en skrivuppgift, gud så trött jag är! Hade gärna lärt mig mer grammatik, men nä då, det får vi inte.

I helgen var jag ensam hemma, var rätt nice. Lördagen var finfin, städade som en dåre, sen grillade Rasmus fläskfilé och det, mums! Ja sen vart det fest :D Roligt, roligt. Men självklart blev det ett litet bråk, men det var faktiskt lugnt ändå. Höll väl på till halv ett sen vart det lite sova :)

Idag har jag utvecklingssamtal och det känns lite tungt, men men. Måste ringa till min läkare också i eftermiddag.

mrr

Riktigt längesen man uppdaterade här nu! Har helt enkelt tappat suget. Jaja, nu sitter jag i alla fall och väntar på att Rasmus ska anlända med pizza, mums! Igår hade vi en trevlig kväll här hemma hos mig. Jag och Rasmus började med att ta ett bad i vårt mysiga badrum, tända ljus och hela köret. Så låg vi där och mös, tog en öl och bara pratade strunt. Riktigt mysigt var det!

Sen kom Nisse hit och även Gren, Krille och Fille. Hände väl inget direkt så, tittade förbi lite folk under kvällen, men de som stannade här var då de jag nämnde och Sara, Amanda och Maria. Vi var väl fyra-fem pers som drack, blev en lugn men trevlig kväll! Drog även fram Band Hero och vi spelade i flera timmar, hehe.

Jaja, nu hoppas jag snart han kommer med pizzan sen ska jag dammsuga och lite sånt. Blir nog en lugn söndag idag, kan behövas. Puss på er!

Myskväll igår =)

Igår var jag och Rasmus i Piteå under kvällen och det var riktigt mysigt! Först gick vi på Thai Garden och åt middag, riktigt god mat, men det bästa var nog den friterade ananasen jag åt till efterätt. Alla som känner mig vet att jag älskar ananas! Ja sen efter middagen gick vi på bio, vilket var den stora anledningen till varför vi åkte ända till Pite. Vi var sugna på att se Alice i underlandet i 3D, eftersom att filmen verkade bra och sen hade ingen av oss någonsin sett en 3D-film förut.

 

Det var riktigt häftigt! Filmen i sig var ju bra, men den kunde ha varit lite längre enligt mig, men den var galet snygg! Man drogs verkligen in i filmen och att den var i 3D gjorde ju saken mycket bättre, väldigt fascinerande hur man ens kan göra sånt. Så jag är nöjd!

 

Men nu ska jag ta och göra lite nytta genom att gå ner i källaren och träna sen jobba mig igenom boken som ska va utläst på måndag. Puss på er!

 


on sleepless roads the sleepless go,.

Onsdag. Halva lovet är väl i princip avklarat och nu börjar jag få tillbaka orken till saker. Funderar tom på att göra bort lite rester i engelska idag, då har man fan mycket energi! Just nu sitter jag hemma och jobbar på att tvätta undan all tvätt, det flyter på jävligt bra, allting känns enkelt idag. Så snart ska jag lägga mig ner och läsa mina svenskabok i en kvart sen hänga nästa runda tvätt.

Har även hunnit med en sväng förbi polisstationen idag och ordnat mitt pass. Förhoppningsvis kommer det om en vecka sen börjar jag vara redo för Riga, jag längtar!

Jag vara nere och fotade i hamnen en snabbis häromdagen, inte sådär jätteinspirerande ställe just då, men någonting blev det i alla fall.




scarlet kiss and what to say,.

Bryr mig inte ett piss om bloggen nu, sry. Påsklov nu, det satt riktigt fint kan jag säga! I torsdags åkte jag, pappa, Ingela, Victor och Rasmus till stugan. Jag, brorsan och fisken åkte hem ensamma i lördags medan pappa och ingela kom igår. Blev tyvärr inget fotande där uppe, vädret var så sjukt tragiskt. Men jag hade i alla fall trevligt och det var riktigt skönt att komma hemifrån ett tag.

Men nu har jag faktiskt inte tid att fortsätta med sånt här tidsslöseri för Top Model börjar om 10 minuter. Puss på den!


På väg mot Särki ;)


RSS 2.0