Fredagkväll på jobbet

Idag gör jag alldeles för mycket, men man får väl passa på när man är ung och orkar eller nåt. Började dagen på gymmet, skönt! Sen fortsatte jag den med ett lunchpass på Raw Deli (har missat att berätta om mitt nya jobb på stans mysigaste hak, skvallrar någon annan gång) varpå jag gasade till Töre, drog i mig en macka och gled sedan vidare till mitt andra jobb på Tele24. Där befinner jag mig nu mitt under ett kvällspass som slutar nio, då ska jag köra söderut igen, till Piteå närmare bestämt, för att dansa lite med min käre D. Tacksamt att vara ledig imorgon alltså.
 
Men en sak i taget, idag är jag slutarbetad och allmänt körd i huvudet så då bloggar vi på den nivån. Puss!

På väg tillbaka

Börjar landa i livet igen, mitt nya jobb börjar ta form fint, mina andra jobb börjar kännas rutinmässiga. Nu ska jag faktiskt iväg till gymmet för att komma igång igen, hittade mina gamla anteckningar från i februar när jag var duktig på att göra mina tre pass i veckan och älskade det. Tänkte posta någon form av fitspo, men jag blir bara irriterad av att leta så den gör mig aldrig motiverad i alla fall, snarare tvärt om. Så jag skiter i tumlbr, tunna magar och lustiga quotes och bara gör det. Kram!

Busy living

Känner tydligt att livet ska vara annorlunda för varje dag som går, att drömmen, att det viktigaste, kanske inte alltid är direkt vad jag ska eller vill göra. Kämpar för mitt Holland, inspireras av mina studier, av mina jobb. Börjar äntligen fylla danskontot. Jag är överallt, men ingenstans där jag någonsin sagt att jag strävat efter att vara. Jag skulle ta ledigt ett år, inte anade jag att det var såhär det skulle se ut. Ändra fokus, ladda om och vänta. Tänk att det faktiskt gick att njuta av det.
 
Livet är fruktansvärt bra just nu, kanske inte imorgon, men idag. Men med alla mina sysselsättningar som jag vill drunka i försvinner den här. Nä, min plats i bloggsfären kanske inte återfinns igen fören jag gör min spännande resa nere i Holland. För vem vill egentligen läsa om mitt jobb? Och vill jag egentligen skriva om det?
 
Kärlek.

Sanningens ögonblick

Äntligen kan jag dela med er vad jag har jobbat med på sistone som har varit en jättestor grej i livet här hemma i Töre. Min kära bonusmamma som råkar vara en otroligt duktig ekonom, kände att det var dags för henne att starta eget så att hon kunde använda sin kunskaper där de behövs bäst. Fantastisk idé om jag får säga det själv. Hur kommer jag in i bilden då? Jo, jag har nämligen fått äran att inte bara sitta i styrelsen för företaget (vuxenpoäng), utan jag har även blivit tilldelad rollen som marknadsansvarig. Kan det bli bättre? Så jag jobbar på med både det ena och det andra och är allmänt nöjd. Känner verkligen att det här är en plats som jag borde vara på. 
 
Klicka på loggan för att komma till vår Facebooksida som är långt ifrån halvfärdig. Ni är alla välkomna att följa med på vår resa :)
 

Who said I'm looking for your advice?

Tredje varvet på repeat mitt i mitt jobbkaos, det här med att sitta i ledningen för ett företag visar sig gömma massa jobb man inte hade kunnat ana fanns. Kul! Droppar nyheterna alldeles snart, kanske redan idag? Hur som helst så borde ni lyssna på det här, för jag borde faktiskt göra annat än att blogga.
 
 

Nybliven student

Har precis landat hemma hos D efter en dag på språng. Har sprungit på stan, besiktigat bilen (som gick igenom, score!), haffat lite mysigt extrajobb, varit på min första universitetsföreläsning följt av två och en halvtimmes lunch/fika med en av mina studiekamrater. Jag har helt enkelt haft en fantastisk dag. Kursen jag börjat idag är en kurs i engelska inför mina "riktiga" studier nere i Haag nästa år och den passar mig helt perfekt. Bara tanken av att snart sätta mig ner och skriva en uppsats igen känns fantastisk, längtar ärligt talat lite. Det enda som känns aningen tråkigt är den där dumma litteraturen man måste köpa på sig, men men, vuxenlivet måste väl vara livet tufft i alla fall när jag är så löjligt lycklig hela tiden. Tycker ni inte jag är lite väl äckligt positiv ibland? ;)

Om min semester

Mammamys, en runda TP från -84 i sedvanlig hemresetradition, häng med fine Benny, skratt med härliga Pålle. En resa till Tyskland med härliga viner. Skåneluft, kullersten, Öresundståg, Ljungdalapromenad. Musiklektion med lillebror, favoritmat dagligen. Sällskap av min D, vacker middag i Malmö följt av barrunda och balkanklubbande. Min första falafel, min första biltur ensam i Skåne. En panikartad felkörning. En drake, ett Köpenhamn. Sist, men inte minst. Sensation. Som förtjäna några riktiga ord. Det var underbart, det vackraste jag upplevt, helt komplett. Fantastisk musik, fantastiskt ljus, fantastisk show, fantastiskt sällskap. Ett tag storgrät jag av lycka där jag stampade till Sander van Doorns vackra melodier, samlad med 20 000 andra vackra dansare.
 
Jag har haft en underbar semester.

RSS 2.0