Cruising igår, fota inatt

Igår var jag på Luleå cruising med Jesper som vara chaffis åt sin kompis Jonas, som tyvärr blivit av med körkortet för ett tag sen, ganska tragiskt faktiskt. Hur som helst blev det en helkväll på stan, träffade en massa roligt folk, både nytt och gammalt. Det är något av det roligaste jag vet, att bara sticka iväg någonstans och träffa massa folk.

Ska tillbaka till älskling om en timme så ska jag sova där till imorgon. Planen är att jag ska ut och fota ikväll/natt. Säg vad ni vill, men de norrländska sommarnätter är vackrare än någonting annat i naturen, enligt mig.

Måste springa ner och äta och duscha, ni ser mer av mig imorgon efter skolan.
Puss <3

Stressad, för jag ska bli perfekt!

Ikväll ska jag till Sara och umgås med tjejerna, spela spel och mysa verkar det som, ska bli härligt! Sen sover jag hos Jesper och spenderar antagligen hela helgen med honom så ni får förvänta er frånvaro. Ska bli superväder imorgon så blir nog en massa sola och ska försöka få ut kameran i helgen också, kanske man tar med den till Kalix idag?

Bussen går om 50 minuter och jag är stressad, för ikväll vill ja va supersnygg! Ibland får jag såna ryck när jag bara vill fixa mig och göra mig fin, det är mest för min egen skull. Så nu ska jag rota i garderoben och se om jag hittar något som kan passa kvällen. Måste nog tyvärr köra på jeans för kanske inte kan ha mina högklackade hela kvällen, men men.

Ska se om jag hittar någon random bild att lägga in, sen får vi höras om någon dag, ha en härligt helg!



Det sket sig med att va snygging ikväll, har inga snygga kläder jag slipper frysa i.
Dagens i-landsproblem!

Två veckor kvar!

Idag är det exakt två veckor till balen och jag toklängtar!
Dock är det lite oroande att jag inte köpt hårsmycken än, men det blir kanske på lördag? Älskling måste ändå till Luleå och leta reda på ett tyg till hans slips, som helst ska matcha min klänning. Varför säljer vanliga affärer inte bruna slipsar? Det är ju snyggt!

Ville bara säga att jag peppar massor, så får ni gärna komma dit (vet inte hur många gånger jag sagt det nu)
För övrigt har jag nästan blivit lite parnoid över om det kommer bli dåligt väder, men det finns inte så mycket att göra åt det om det blir så.

Lägger in en annan bild på min klänning, den är fortfarande hemlig men ni kan få se pyttelite mer.
Åker till älskling om en timme, mysigt <3


Mitt i ett träningspass

Håller på att hämta andan efter ett träningspass, som jag snart ska fortsätta med lite situps och träning av mina stackars taniga armar. Jag är riktigt stolt över att jag äntligen, på typ 10e försöket, lyckats hålla kvar mig med att träna regelbundet. Sen mars har jag tränat minst två gånger i veckan och det känns härligt! Dessutom börjar det ge resultat, har börjat få armmuskler och om jag och Jesper inte inbillar oss har jag fått fastare rumpa, yes! Men det bästa resultatet är nog att jag blivit jämnare i hur min mage ser ut. Förut kunde det bara dyka upp en valk vissa dagar och andra dagar var den helt platt. Nu har jag hamnat någonstans i ett mellanläge, vissa dagar är den självklart fortfarande platt, men jag har nästan aldrig den där kulan/valken, bara en gång i månaden ;)

Jag älskar att träna. Det har blivit ett intresse och det känns alltid lika härligt att stå i duschen på gymmet ensam och andas ut. Om jag inte får träna på 3-4 dagar får jag nästan panik! Nackdelen med träningen är att det är så dyrt att springa på gymmet 2-3 gånger i veckan, så nu när det har torkar upp i skogen har jag börjat jogga en gång i veckan i alla fall. Men som idag, när det har regnat halva dagen, har jag kört på crosstrainern vi har hemma. Lyx med privatgym några meter från datorn så man kan dunka valfri träningsmusik!

Nej nu måste jag fortsätta innan det blir för sent, måste hinna plugga och ta den där mysiga träningduschen.


5 anledningar till varför jag älskar min blogg

1. Jag har aldrig tråkigt.
Kan spenderar hur mycket tid som helst på att skriva inlägg, fundera på vad man ska skriva om nästa gång, mixtra med bilder jag vill lägga in, läsa andras bloggar osv.

2. Jag får ett exakt mått på hur bra jag är
Kollar min statistik flera gånger om dagen, när den är högre än vanligt känner jag mig bra, för då har jag lyckats. Och om den är låg så blir jag ännu mer peppad på att verkligen lägga ner min själ i det här. Jag slipper helt enkelt fundera så mycket på det, vilket jag är bra på annars.

3. Jag kan vara mig själv, men välja att dölja allt jag inte vill prata om
Jag har aldrig uppgett mig vara någon jag inte är på min blogg, jag skriver alltid rätt ut ur hjärtat, men vissa saker hamnar inte här utan på ett hemligt dokument gömt långt ner i en konstig mapp på min dator. Det känns bra att inte alla behöver se allt dåligt med mig och det känns ännu bättre när jag själv läser min blogg och ser att jag är ganska bra ändå, eller jag får tro det i alla fall.

4. Den uppmuntrar mitt fotointresse
Jag älskar min kamera otroligt mycket, men jag har lätt för att glömma bort den. Ju mer jag bloggar och ju mer jag läser fotobloggar vaknar mitt intresse till liv igen, för fast jag inte går ut och fotar så ofta är det underbart när jag väl gör det.

5. Jag får skriva alla konstiga saker jag tänker på utan att bli dumförklarad
Eller, ni kanske dumförklarar mig i alla fall?

åtta månader ♥

Älskling, du vet väl om hur mycket jag älskar dig?
Och du vet väl om att jag vill hålla din hand för alltid, genom hela livet.
Jag kan inte uttrycka mig i ord, det jag känner är alldeles för starkt för det, men jag tror du förstår.
Du är den som finns där när jag är ledsen, som håller mig tätt intill och viskar i mitt öra:
"Lugn gumman, jag finns här för dig, alltid, gråt inte"

Du får mig alltid att skratta, du gör mig lycklig, och varje sekund vi delar är guld värd.
Kvällarna jag somnar med dig är underbara, det är endast då jag känner det högsta lugnet.
När jag vaknar på morgonen och ser att du ligger där bredvid, så vacker och bekymmerslöst sovande,
Då är jag lycklig.
När jag får kyssa dig på kinden, se dig djupt i dina vackra ögon och säga att jag älskar dig och veta att du känner likadant,
Det är då jag är lycklig.

Vi två ska vara tillsammans för alltid 


Fota i dåligt väder?

Åh jag har blivit så kär i min kamera nu igen! Känner att intresset växer mer och mer, precis som jag förväntat mig att det skulle göra framåt sommaren. Tänkte tvinga med pappa att skjutsa runt mig så att jag kunde fota en bit bort igår, men åkte till älskling istället. Så jag kanske drar en sväng ikväll, dock är det ganska mulet och det skulle inte förvåna mig om det börjar regna. Frågan är ju då om det är värt att fota i dåligt väder. Kan tänka mig att det ger lite kontraster åt alla supersoliga bilder, speciellt om det regnar, blir en grymt härlig känsla! Så ja, om pappa orkar måste jag fota idag och i så fall lägger jag in resultaten ikväll.

Jag är i alla fall inte rädd att kameran inte klarar av lite vatten och hög luktfuktighet, hade med den i spöregn i Åhus förra sommaren. Visserligen i en väska, men den var ju genomdränkt i vatten också. Här har ni Idan, och ni ska veta hur jävla kul vi hade! Slutade med att vi vandrade runt med en kundvagn och bada i vattenpölar.



Mitt första fotojobb

Första gången jag blev "anlitad" som fotograf var förra sommaren då min mammas snubbes bror (ni fattar) gifte sig. Först när de frågade blev jag otroligt glad förstås, men senare blev jag så galet orolig och nervös! Jag hade jobbat hela våren för att ha råd med en systemkamera och när jag till slut packade upp den på köksbordet under ett galet lyckorus, var det knappt tre veckor kvar innan bröllopet den 12e juli. Sen blev det ju som det blev, hann inte med alla ljusförändringar och sånt, men jag var ändå ganska stolt över mig själv efter att ha stått bakom kameran i sju timmar och sedan redigerat bilderna minst lika länge. För så hemska var de inte, för att vara första gången. 

För övrigt hade Elinor en så otroligt vacker klänning så man börjar nästan längta efter att få gifta sig själv , hehe ;)




Sommar

Tänkte börja lägga in bilder jag tog förra sommaren lite oftare, jag blir så glad av dem! Jag längtar massor till sommaren verkligen kommer, okej det känns som den redan är här, men första doppet, skolavslutningen och sånt. Ge mig! Den ultimata sommarkänslan för mig är nog grillkväll vid en mysig solnedgång, just efter man badat med folk man tycker om. För övrigt lär ni nog se mig med kameran i handen mycket oftare under sommarlovet än nu. Sen när alla andra jobbar kommer jag dessutom ha tid med bloggen, när jag inte rider och bygger på solbrännan.

Vad är era tankar och planer för sommaren?


Bilden tagen i Törehamn förra året i juni, första veckan jag hade
min systemkamera så klandra mig inte om ni inte gillar den ;)

Inaktiv? Jo tack

Men jag har i alla fall haft ett härligt veckoslut =D Ska bara dra de senaste fem dagarna i korta drag, för de har varit härliga.

Onsdag
Började förjävligt, både jag och Ingela totaltkraschade så vi åkte hem från skola/jobb. Anledningen har ni faktiskt inte med att göra, förlåt. Vi åkte hem och andades sen sa hon att hon tyckte vi skulle åka till Luleå, för det behövde vi båda två, komma bort från allt jobbigt ett tag. Så då fick jag shoppa! Sen att Ingela resonerar så att allt som kostar under 100kr är gratis är ju inte helt fel ;)
Jag köpte 2 klänningar, 3 par leggings (rosa, svarta,vita), en självhäftande bh till balen, 2 par skor, ett diadem, nytt puder och ett par shorts. Sen tog vi en välbehövd fika nere i Smedjan också. Tack så jättemycket för den dagen Ingela <3

På kvällen åkte jag till Kalix och grillade med tjejerna, riktigt mysigt det med <3

Torsdag:
Älskling följde med hem på onsdagkväll så torsdagen började med mys, sen blev det lite stek på altanen också. Framåt kvällen åkte vi till farmor för att fira att hon gått i pension. Ingela hade gjort en jättegod smörgåstårta och en kaka som var helt underbar, som hon förövrigt håller på att göra om just nu. Mums!

Fredag:
Först begav jag mig till Lina och Sara för att Sara skulle visa mig hur hon ska sätta upp mitt hår på balen, hon var skitduktig och det blir precis som jag vill ha det! Sen skulle jag följa efter Jesper med buss, då han kört till Kalix tidigare. Men då gjorde jag en jävligt osmidig grej! Jag steg på bussen och klickade mitt busskort, det funkade galant. Sen kommer vi ner på viadukten och jag får panik, bussen svänger mot Luleå! Jag fick värsta panik och ringde Jesper och Ingela, så Ingela fick hämta mig i Jämtön och jag fick ta nästan buss till Kalix en timme senare.

Lördag:
Vaknade upp i älskling säng och vi begav oss ner mot stan direkt efter frukosten. Han följde med mig när jag skulle sola, för jag är lite klaustrofobisk och får panik av att ligga i solariet, började gråta när han stängde det, heja Johanna! Efter det blev det gymmet för mig sen åkte vi till Töre igen. Framåt kvällen var det fest hos Lina och det var jättetrevligt, sen gick vi till min faster en stund där mina föräldrar var, så tog farsan några öl med Jesper osv innan vi gick hem och sov.


Så, behövde bara sammanfatta hela skiten. Ska nog göra lite skolarbeten nu innan kakan är klar =)
Bjuder på några av de många bilderna jag har tagit de senaste dagar, däremot får ni inte se kläderna idag, det får ni göra i verkligheten eller någon dag när jag orkar fota dem.


Anita, Eleanor och Jag på vår grillning :)

'
Henna, Madde, Frida, Emmis röv ;) , Eleanor, Emil, Saras snubbe?, Sara och Anita. Sen var vi
några till vid annat tillfälle :)


Eleanor =)

Den supergoda smörgåstårtan vi åt hos farmor, fick tyvärr inga bra bilder på henne och oss andra.

Haha jag fick bild på pappa och Ingela pussandes! Trodde jag var omöjligt. Visserligen dålig bild,
men ändå ;)

Sommaren närmar sig med stormsteg

Jag har bara elva skoldagar kvar, alltså riktiga dagar, sista veckan räknas inte och det känns riktigt skönt! Så snart är min slutbetyg satta och jag är inte ett dugg orolig, det enda skulle väl vara idrotten, men det spelar ingen roll för får ju 17 betyg och räknar bara 16. Men jag tror jag får G i alla fall.

Sen tar ju älsklingen studenten snart och det känns lite pirrigt för mig också, inte just det men det ska bli intressant att se vad som händer med honom nu, jobb och sånt. Också har vi ju balen den 12e, samma dag som skolavslutninge som vi inte får glömma.
Alla måste komma och titta på oss för jag kommer faktiskt vara vacker då och det är ju nästan ovanligt ;)

Det bästa med att balen snart är över är att jag snart har råd att köpa kläder igen, bara klänningen och mina smycken gick på 3400, sen är det ju en massa annat ocskå. Känns förjävligt faktiskt, men det händer inte så ofta så det är bara att satsa!

Nu vill bror min ha datorn så ska nog städa mitt rum. Puss <3


Törefors i lördags, kändes underbart när man kom dit och såg det här!


Mina favoritbloggar

Tänkte lägga upp en liten lista på mina favoritbloggar, kanske någon av er hittar någon som även ni kan vara intresserade av? Sen tar jag gärna emot tips om bra bloggar från er också. Måste bara påpeka att modebloggar verkligen inte är min grej så ni vet, helt ärligt är jag ganska ointresserad av mode. Jag köper kläder jag tycker är snygga och som plånboken tycker om, lägger hellre pengar på att göra något jätteroligt än att köpa ett linne tex.

Några av bloggarna jag följer genom Bloglovin är:
- GayBloggen
De flesta måste väl känna till honom vid det här laget så han behöver väl ingen längre presentation.

- Emmas fotoblogg
Råkade klicka mig in på hennes sida och fastnade ganska direkt. Hon skriver väl i princip som alla andra, om sitt liv och andra aktuella händelser och hon är jätteduktig på att illustrera inläggen med passande, fina bilder.

- Myphoto
En annan tjej som är flitig bakom kameran som jag hittade i förra veckan. Hon tar jättefina bilder och hennes inlägg består mer av bilder än av text, rätt härligt dagar när man är lat och inte orkar läsa så mycket ;)

- SilentCrush
En tjej jag länge beundrar över Bilddagboken som har skaffat sig en blogg. Visserligen är hon inte så flitig på att använda den, men hon ligger ändå bland mina prenumeranter för när hon skriver, skriver hon saker man verkligen inte vill missa.


Resten av bloggarna jag prenumerar på är vänner och bekanta, exempelvis Lina, Johan, Eleanor och Sara.

Svartvitt

Jag älskar svartvita bilder, de ger en sån känsla och den känns väldigt stark, fast det är så enkelt. När jag vill ha svartvita bilder fotar jag helst de svartvita direkt i kameran, men om jag inte är säker om bilden gör sig bäst i färg eller svartvitt fotar jag självklart i färg och fixar den sedan i photoshop. Vill förresten påpeka att jag inte är så bra på photoshop och att jag försöker undvika det så mycket jag kan, jag tycker en duktig fotograf ska kunna visa upp fina oredigerade bilder.

Här har ni ett litet hastigt ihopklipp av lite blandade svartvita bilder jag tagit det senaste åren. De flesta är från första dagarna jag hade min systemkamera så jag är lite stolt, i alla fall över att det ändå gick hyfsat bra första dagarna. Anledningen till att de sitter så fult ihop är att jag satt i ett lite halvtråkigt telefonsamtal medan jag gjorde det.

Bilderna kräver en större storlek, men de kommer nog dyka upp en här och där ibland. Nu ville jag bara ha någonting.


Måste springa ner på bussen snart

Blev upptvingad tjugo minuter tidigare än jag brukar vakna idag, det låter lite men det känns jättejobbigt att stiga upp före sex. Sen att jag vaknade till en soluppgång som bara skrek att det kommer bli underbart väder idag gör inte saken bättre, hatar att vara på skolan när det är fint ute. I eftermiddag ska jag lägga in lite gamla svartvita foton, från förra sommaren just när jag köpt min kamera tänkte jag. Men nu måste jag gå och fixa till håret, bussen går om tjugo minuter.

Puss ♥


Hur ska man sola egentligen?

Hej! Ursäkta att jag varit så inaktiv i helgen, men det brukar bli så när jag nästan alltid spenderar helgerna med älsklinge. Har dessutom varit ute nästan hela tiden i helgen, har solat 5-6 timmar i helgen och sprugit runt resten av tiden endast iförd mitt blåa långa linne så man skulle få lite färg på benen. Trots det är mina ben precis lika vita som ja, bakgrundsfärgen här. Däremot svider mina axlar och jag har fått en början på en fin färg på armarna och axlarna. Har varit tvungen att skaffa mig solkräm idag, är ändå rädd att bränna mig. Så jag smörde in axlar, skuldror, armar senare i eftermiddag, men lämnade mage, ben och rygg.

Då är mina frågor till er som antaligen solat mer än mig (är första året jag verkligen försöker bli brun) dessa:
1.Hur ska jag göra för att få färg på benen
2.Var ska jag smörja mig med solkräm, hur stark solskyddsfaktor ska det vara på den och hur ofta ska jag smörja?

Också får ni gärna lämna andra tips om solning om ni har.
Förresten, tycker ni jag ska springa på solarium 2-3 gånger för att jämna ut fula bikiniränder och kroppsdelar som är brunare än andra?

Lördagmorgon

Gårdagen blev väl lite sådär, gjorde bort mig ganska rejält hos Henna, jag fattar inte hur jag lyckas varje gång jag träffar nytt folk! Åkte hem med Ingela och Jesper klockan sex och åt middag och sånt, sen drog vi till Erik en stund där det var grillfest, men vi stannade bara en timme kanske. Sen bara hem och mysa och sova i princip. Jag älskar att spenderar mina nätter med Jesper, känns så härligt att vakna mitt i natten och känna att han finns där.

Nu blev det här ett ganska tråkigt inlägg, men det får man ta. Om det blir finare väder ska jag tvinga ner Jesper på byn och köpa kulglass och ikväll kommer Lina och Mogge för att se Esc med oss, ska bli kul! Vad tror ni om Sveriges chanser? Själv tror jag att vi nog kan komma ganska bra, men vi får väl se ikväll.

Här har ni låten jag hoppas och tror vinner. Den är ju helt fantastisk =D



Och lite bilder tagna igår,.

          Johanna ♥ Jesper                       Johanna ♥ Lina                        Lina ♥ Mogge
                                                                   

På väg mot Kalix

Ska ta bussen till Kalix om en halvtimme, blev att umgås med tjejerna i alla fall så nu är jag glad :)
Måste dock hem med Ingela sex eller med 19.05-bussen och det är ju lite kasst, men bättre än ingenting. Provet idag gick jättebra och det känns grymt härlig. Jag har flyt idag känns det som, känns som att det mesta är bra eller glider på snyggt. Sen tycker jag att jag lyckats med sminket idag för första gången på länge, så min dag kanske inte är det enda som är snyggt (;
Nej nu måste jag hänga tvätt sen tigga skjuts till bussen. Puss!


Skola

Sitter på en ganska seg no-lektion nu. Håller på med ett biologiarbete, men har kommit så långt så ett inlägg hinner man väl slänga in. Ikväll ska jag nog bara vara med Jesper och ev någon annan. Jennifer och Jonte ville umgås också har vi planer med Emma och jag är dessutom medbjuden ut att grilla med Anita och Henna och alla tjejerna, men det blir nog antagligen Töre eftersom att jag säkert inte får skjuts hem. Nackdelen med att bo i Norrbotten, det går aldrig några bussar hem på kvällen!

Men nu ska jag faktiskt göra lite biologi, man försöker ändå hålla uppe betygen så. Hör av mig i eftermiddag igen om jag inte hamnar med Jesper direkt när jag slutat.
Puss <3

Fått kläder och har jobbat färdig

Idag blev jag klar med vedtravningen hos farmor, känns riktigt skönt och imorgon ska jag få lön för det. Pengar går nog till största del till att betala av balklänningen. Fick ändå lite förskott idag, farmor hade beställt kläder åt mig som kommit idag och jag är ganska nöjd. Köpte en ny bikiniunderdel, fick en biking av Eleanor för någon månad sen, skitsnygg är den, men min röv ser förjävlig ut i underdelen så jag fick matcha själv och blev jättenöjd =)
Sen beställde jag tre linnen för 149kr, ett svart/vit randigt, ett svart och ett vitt, snygga de också. Också till sist ett par vita 3/4 byxor för 99kr. De är jag däremot inte helt nöjda med. För det första sitter knappen på insidan och den är sjukt svår att knäppa, för det andra så ser de konstiga ut. Ser lite gammal ut, så funderar på att skicka tillbaka dem. Vad tycker ni?

Kommentera på så ska jag gå och kolla på Semifinalen i ESC och sen sova. Vi hörs imorgon kära läsare <3


Pluggdag

Usch, det känns verkligen jättejobbigt men jag måste sätta mig ner och plugga någon timme idag. Har religionsprov imorgon och har inte kunnat träna eftersom att jag haft böckerna i skolan. Men då får man skylla sig själv så jag ska inte klaga. Har ändå bara 17 dagar kvar i grundskolan så ska verkligen ge järnet nu. Det tråkiga med idag är att det är så otroligt fint väder så hade egentligen bara tänkt lägga mig och sola, men kan göra det medan jag pluggar, det blir ju jättebra! Ska gå ut på altanen nu, ni hör av mig senare ikväll.

Innan jag går  vill jag bara visa ett långt linne jag köpte häromdagen på utförsäljning. Jag älskar långa linnen, man får så fina former i dem! Just det här kostade bara 59kr så jag var tvungen att köpa det.

Kanske myser till lite med en sån här i solskenet medan jag pluggar?
Åt det igår också, jättegott är det! Bara en skål fil med bananskivor och kanel.
Måste pröva det med färska hallon och jordgubbar i sommar också. Mums!

Gjort om min header

Bytte bilderna på min header idag, vill hålla de lite uppdaterad. Vad tycks? Jag tycker i alla fall att det är skönt att man kan börja ta bort snön ur sitt liv. Sommaren är på väg och jag älskar det! Nu ska jag till skolan, sen blir det gymmet. Skriver igen ikväll i pauserna från pluggandet, har religionsprov imorgon.
Puss ♥

Före.


Efter.

Bild från igår och sånt

Nu är jag här igen. Mest för att jag fått tag i en bild från sminkursen, snott den av Eleanor som i sin tur snott den av Henna som verkar vara riktigt flitig bakom kameran. Önskar själv att jag hade en kompaktkamera, hade en underbar förut men den gick tyvärr sönder så funderar allvarligt på att leta reda på en billig. Ska kanske lägga ett bud på Jespers beroende på hur dyr sommaren blir.

Har förresten kollat på semifinalen till ESC idag då jag inte såg den igår, Jesper är mysigare än två timmars tv, förlåt mig svt. Hur som helst, de flesta låtarna var väl ganska lama och blev besviken på Finlands framträdande. Låten i sig är jättebra, la upp den tidigare idag för er som missat det, men framträdandet och sången var ärligt talat usel live. Aja, spela roll. Här kommer i alla fall bilden. Har dessutom slagit personligt rekord med besökarantalet idag, så jag är glad. Fråga däremot inte exakt hur många det är, det blir pinsamt.
Puss ♥


Aiden släppte nytt igår!

Ni anar inte hur glad jag är! Aidens nya album och förövrigt det första utan Jake Wambold, släpptes igår och finns snart på min dator. Måste beställa det så fort jag får pengar. 149:- på cdon.com, det är det värt. Låten här är förresten galet bra; Scavengers of the damned. Men det jag är mest peppad på är att de börjar turnera i sommar, så jag skulle nog gissa på att de kommer till Sverige i höst igen och den här gången får jag inte missa det! Var så underbart 23/4 förra året <3
Synd bara att alla slutat vara emo ;)

Nä lyssna nu på låten, jag tror ni kommer gilla den även om ni inte är jätte förtjust i sån musik. Refrängen är faktiskt trallvänlig och det sätter sig på hjärnan direkt.


Hittade en halvgammal bild..

Hittade den här bilden nyss när jag kollade igenom lite halvgammalt på datorn. Den är från november, gatan ligger på Hönö och jag höll på att garva ihjäl mig när jag såg den. Hoppas vissa av er finner lite glädje i den.
Puss <3


Onsdag

Igår var jag på sminkurs med en massa tjejer, skittrevligt måste jag säga. Alla blev jättefina, eller ja, finare. Själv kände jag mig ganska översminkad typ första timmen, men när jag vande mig kände jag mig faktiskt väldigt vacker. Funderar på att investera i en sminkning till balen om man skulle gå och bli rik en dag. Hur som helst, har inga egna bilder men ni får se imorgon eller något.

Hann inte med sista bussen hem 19.05, måste nästan ta och skälla ut bussföretagen för att det inte går senare bussar, det suger. Så jag sov hos Jesper, puss på det. Blev ingen skola idag, kände mig spyfärdig i morse så jag åkte till Töre för två timmar sen. Ska göra klart lite skolarbeten idag, går snart ut ju, känns helt sjukt.

Förresten har jag en idé. På lördag ska Jesper tydligen festa och jag känner att jag måste se ESC, så min tanke var väl om någon/några ville träffas hos mig eller någon annanstans och kolla på det? Mysa lite och gnälla på hur fula kläder vissa har och sånt ;)


Lägger in Finlands bidrag som jag har fastnat för häromdagen.


Fotopromenad på kvällskvisten

Ikväll fick jag bara ett ryck, jag saknade min kamera jättemycket! Så jag stängde ner datorn, tryckte i minneskortet och sprang ut. Blev ingen lång sväng, hamnade först i hästhagen och sen promenerade jag vidare. Kan lika gärna visa er i bilder så vi kör på det. Vill påpeka att bilderna är inte alls eller minimalt redigerade, jag tror på att det varken är kameran eller photoshop som gör bilderna, det är den som står bakom kameran. Kanske inte är positivt för mig ;)

Hmm, saker funkar inte som jag vill att de ska så får bara upp de här bilderna just nu, som inte är så mycket för världen men jag är trött så ni får ursäkta mig. Ska fixa imorgon så jag kan slänga upp några till.
Godnatt <3

                                                                                     
Lite lamt jämnfört med maj i skåne som jag är van vid, men jag är glad ändå =)  
Också en bild på mig och min söte Erpur <3

The Script - Break even

Bjuder på en underbar låt idag, säkert många som hört den förr men var i alla fall tvungen att tipsa de som inte gjort det än =)

Jag älskar att vara den jag är

Jag har varit ovanligt positiv de senaste dagarna och jag älskar det. Jag börjar känna mig stolt över mig själv, nog för att jag alltid gjort det, men jag känner mig mer självsäker i den jag är, hur jag ser ut och vad jag gör. Herregud man lever bara en gång och jag har insett att jag slösar bort tid på att gömma mig, vara rädd och osäker. Jag vill inte mer, nu tänker jag köra på sen får det bära eller brista. Jag vill ha kul och jag vill vara glad! Det var bara det jag ville säga.

För övrigt ska jag umgås med Eleanor, Henna och det folket imorgon, ska på nån sminkkurs av något slag? Har aldrig gjort något sånt förut, men jag ser fram emot det och hoppas att det blir kul, det blir väl vad man gör det till. Så nu när jag är så positiv kommer det säkert bli jättebra. Är i alla fall jätteglad att ni bjöd med mig =)

Bjuder på en jätteknäpp och ful bild Jesper tog på mig i helgen. Åh jag älskar att vara knäpp och jag älskar att vara jag!

Förresten, nu ser ni ju hur det blev utan piercing kanske?


Sommarplaner

Det börjar dra ihop sig till sommarlov, bara fem veckor kvar i skolan och det känns galet härligt. Dock är jag orolig för hur sommaren kommer bli. Är helt säker på att den hade kunnat bli bäst, men det känns som att alla utom jag har fått sommarjobb. Det är ju inte direkt kul att sitta ensam fem dagar i veckan i tio veckor, men hellre det än Manhem måste jag erkänna. Det här är i alla fall vad jag vill hinna med i sommar:

+ Ett par sommarfester
+ Några grillkvällar
+ Bada
+ Åka till Särkivaara med Jesper, Lina och Mogge¨
+ Ha en riktigt, riktigt mysig sommarkväll med Jesper <3
+ Åka till Skåne på ett eller annat sätt
+ Springa på i alla fall en festival eller liknande
+ Rida en massa
+ Börja övningsköra
+ Tjäna ihop så mycket pengar jag kan på smågrejer
+ Få Töres snyggaste solbränna (;

Skulle det bli såhär, blir det nog en ganska hyfsad sommar ändå. Jag är i alla fall positiv, sen får man se vad som händer.

Jag och Ida en mysig sommarkväll på Stapelfestivalen förra sommaren, saknar dig <3
En annan härlig dag förra året i maj när jag mös på Pålles studsmatta

Det här är jag



Nu ska jag försöka att reda ut vem jag är, mest för min egen skull, men även för att ni inte ska bilda fel uppfattning om mig. Och jag vet att bilden är ett halvår gammal, men den känns så jag.

Jag heter då Johanna Birgitta Karlsson och jag föddes den 29e Juli 1993 i Boden av min mamma Karin Sjödahl som jag alltid har sett upp till. Hon kan vara lite knäpp ibland, men vi har alltid jättekul ihop när vi tar oss tid till det och vi har haft en hel del tvister genom de här snart sexton åren, men jag älskar henne galet mycket i alla fall.

Mina föräldrar bodde bara i Norrland i knappt två av mina år, sedan blev det ungefär lika länge i Hässleholm sen valde de att gå skilda vägar. Jag är övertygad om att de gjorde helt rätt val då, ingen hade varit lycklig om det varit på ett annat sätt. Min pappa, Anders Karlsson, som är världens bästa pappa, bodde bara kvar i Skåne ett par år skulle jag gissa på. Någonstans i de vevan träffade han sin nuvarande fru Ingela. Ingela måste vara världens bästa plastmorsa eller vad man ska säga. Hon har alltid ställt upp för mig och något av det bästa med det här huset är att kunna sätta sig ner och prata en stund med henne.

Jag går sista månaden på Manhemsskolan i Kalix, min tredje skola under högstadietiden. Jag har aldrig riktigt hittat rätt, jag har svårt för att passa in. Efter sommaren ska jag gå NTI gymnasiet i Luleå och plugga Media och jag hoppas verkligen att det är min nya chans att få börja om och skaffa vänner och göra det jag vill, vara den jag vill vara. Mitt stora problem här är att jag vill passa in, samtidigt som jag vill synas för den jag är, inte den jag ser ut att vara pga utseende, vänner etc. 

Jag har inte så många vänner, jag räknar bara tre, där den ena är min pojkvän Jesper Wärskog som jag måste erkänna är min absolut bästa vän. Han vet mest om mig av alla i världen och jag kan prata med honom om allting från mens till skolarbeten. De andra två är Lina Lundqvist och Ida Vuorenniemi Toivonen. Självklart har jag mycket fler kompisar, men vänner för mig är så otroligt nära hjärtat så ni anar inte. Jag avskyr folk som säger att de älskar allt och alla, det känns så löljligt.



Jag har inte så bra självförtroende, men man försöker hålla det igång så gott det går. Jag tycker jag har en fin kropp och ibland är jag söt, men när jag ser andra tjejer känner jag mig så kass och fattig. Jag är otroligt avundsjuk av mig. Jag är dessutom svartsjuk, men jag har börjat lära mig att hantera det vilket jag är stolt över. Jag älskar att festa, men eftersom att jag inte har så många kompisar så händer det så inte ofta. Jag älskar att träffa nytt folk, det är mest därför fester är så lockande. En sak som många jag känner har konstaterat, även jag själv är att jag tänker på tok för mycket.



Och nu ska jag ge mig utan att ens läsa igenom det här för jag har antagligen skrivit rakt ur mitt hjärta. Tyck om mig eller låt bli. Sen vill jag bara skriva sju ord till, även dem rätt ifrån mig eller den jag försöker vara.
Vill någon hitta på något på lördag?

Prioriteringar

De finns precis överallt och jag har äntligen, efter nästan 16års tid, blivit van vid dem. Simpla grejer som att ens favorittvprogram krockar med en mysig kväll ute med bästa vännen och svårare saker, som jag har exempel på men inte vill nämna. Sen kan man ju prioritera vänner också, och där kan jag säga att jag aldrig skulle kunna skriva en lista på vilka som betyder mest, men om man tvingas prioritera den ena, så är det så uppenbart ändå.

Jag prioriterar att ha äkta vänner före att ha folk att spendera min dötid med som ändå är falska, eller något annat negativt. Just nu har jag en ganska tydlig priolista.
1. Skolan - En månad kvar och jag får inte fucka den, helt onödigt inför gymnasiet.
2. Relationen till min föräldrar - Herregud jag har inte råd att förlora dem, någonsin!
3. Att inte tappa bort min riktiga vänner - För det är er jag kommer att behöva när allt går åt helvete
4. Mitt förhållande - Jag har helt seriöst världens underbaraste pojkvän som jag känner att jag vill dela mitt liv med, man kastar bara inte bort ett liv sådär
5. Och sist, tjäna pengar och gymma - Så jag kan betala av min balklänning och komma i den om en månad ;)

Det får inte plats en massa skit på den listan, inga saker som står ivägen för mig att hålla den, det får inte hända. För det här är vad som är viktigt för mig och jag känner att jag måste få vara mig själv snart.

Tagit ut min piercing

Måste bara slänga in ett kort inlägg och berätta att jag häromdagen tog ut min piercing. Tog ut den bara för att se hur det såg ut och tyckte jag såg lika bra med som utan. Så det spelade mig ingen roll om jag haft kvar den eller inte, så det som övervägde var att det är grymt jobbigt att dra åt den så ofta som jag gjorde, att de varade lite då och då, samt att alla vet ju att läppiercingar inte är bra för tänder/tandkött. Nu har jag inget emot folk med piercingar för det, jag tycker det är snyggt, på vissa, men jag kände väl bara att jag inte behövde den längre.

Lägger in  halsbandsbilden för att visa  hur det såg ut när jag hade den, har inte hunnit ta en ny utan och innan jag fick den var jag sönderblonderad så det går ändå inte att jämnföra. Lägg pekfingret över om ni har för dålig fantasi för att tänka bort den ;)


Tror ni jag gjorde rätt val? Det börjar kännas lite tomt måste jag erkänna

Tisdag och jag är slutkörd efter gymmet

Förut har jag varit rädd för att gymma ensam, rädd att någon av hockeykillarna som verkar bo på gymmet ska se hur lätta vikter jag tar, men efter lite peppande ord från Ingela om att ingen tänker på det bestämde jag mig idag för att våga gå fram och träna lite med hantlar etc, fast det fortfarande var kvar ett par snubbar. Så jag tar mig ett par 5kg hantlar och kör på, nöjd över att jag tagit mig mod till det. Då hör jag den ena killen bakom mig "du, kolla vikterna" också nickade han mot mig och båda började fnissa (kan killar ens fnissa förresten?) Så tydligen hade jag rätt när jag var orolig, folk tänker på hur jag tränar, men nu blev jag bara förbannad. Varför ens bry sig om hur andra gör med sina kroppar? Jag blev som sagt galet upprörd av den där löjliga kommentaren. Så jag stod kvar länge och lyfte och lyfte, bara av irritation. Så nu är jag fortfarande förvånad över var det där kom ifrån och jag är helt slutkörd i hela kroppen, vilket däremot känns grymt härligt.


Ikväll blir det Desperate Housewives och jag ska börja på en gång med att ta igen avsnittet jag missade förra veckan.
Sen vill jag bara gratta min supersöta svåger på födelsedagen också =)





Här är förresten en liten, liten bit av min balklänning som jag hämtade i lördags.
Ni får inte se hela fören balen är, men nu får ni i alla fall en tanke om hur den ser ut, jag älskar den!

Fullbokad, bra eller dåligt?

Den här dagen känns så grymt tight så det finns inte. Kom hem från skolan kvart över tre och var tvungen att sätta mig med mitt tyskaprojekt som mina päron bestämt måste va klart på onsdag, annars får inte Jesper sova här, fast jag har nästan en månad på mig att göra klart det. Sen har jag bestämt att jag ska till farmor och trava ved och klockan sju ska vi repa. Sen under veckan ska jag hinna med att trava ved, göra bort en konsert och gymma. Känns jobbigt, men det är ändå så skönt att alltid ha något att göra. Man har inte så mycket tid att tänka på all skit, och tro mig, det finns mycket nu.

Det är jättebra att vara upptagen, jo det är det. Alltid när jag har en jobbigare period i mitt liv försöker jag gräva ner mig i skolarbete eller annat, när jag bodde i Hässleholm var det mest planer för helgen som jag grävde ner mig i för att slippa, men skolan känns rätt okej. Förresten måste jag ge er ett tips, det är skitbra att träna när man är förbannad eller ledsen, så jag måste ändå hinna med gymmet i veckan.

RSS 2.0