Morning :*

Jag har det fint, jag börjar bli duktig på det. Hade teamkväll med mitt jobb igår, middag och bowling, det var helt underbart. Tacksamt att ha så härliga kollegor! Jag var i alla fall nykter igår för att kunna ta mig till pojkvännen och vår dejt som vi fuckade up helt, vi får ta den ikväll istället. Så jag är pigg, glad, utvilad och på väg till gymmet. Men just för tillfället vaknar jag med en fantastisk frukost och en fantastisk låt som jag hittade på radion igår.
 

Ett år senare

D klagar på att jag bloggar lite, så det är väl dags att producera något. I samband med det är det idag ett år sedan vi var på vår första dejt. Minns den ännu i detalj, den var fruktansvärt fin. Jag bloggade aldrig om den av en massa anledningar, jag skrev bara såhär dagen efter "Jag är otroligt uppåt just nu, livet leker på något vis. Det känns som att jag bara vill rusa ut ur det här rummet och dansa mig igenom stan." Så jävla gulligt.
 
Det var i alla fall en mycket trevlig dejt, bortsett från de chockerande sakerna som avslöjades (helgen efter var värre, believe me) och jag föll pladask trots den hemska hatten han bar då. Vi avslutade den med att promenera runt stan för att se på ljusshowen som gick, men vi var för tidigt ute. Istället försöker vi fånga den inatt, ett år senare. Kanske jag till och med får den efterlängtade första kyssen idag som jag inte fick då?
 
Jag älskar dig ♥

En lång dag, på ett bra sätt

Hej på er mina fina. Hoppas allt är bra, själv är det ganska fantastiskt. Saker börjar falla på plats på alla håll och kanter och äventyren bara hopar sig framför mig. Äventyr är lyckan i livet alltså. Idag har jag en allmänt bra dag, vaknade av mig själv vid åtta då jag valde att stiga upp, tog en lång, lugn morgon med flera koppar Black Velvet (världens godaste billigkaffe) och en långpromenad på det. Hann även med ett mycket givande och inspirerande möte där fantastiska idéer föddes och gamla studiekunskaper dammades av. Allt detta innan jag begav mig mot jobbet där jag sitter nu och ska göra så resten av kvällen. Älskar när man fyller dagar utan att kvävas. Puss!

När livet började på riktigt

Det senaste året har jag skapat någonting. Jag är någonting. Från att ha varit splittrad i tusen bitar, med påhittade intressen att fylla min Cv med, till att vara en dedikerad, äkta, dansare som älskar det hon gör innerligt. Den nittonde maj blev det skrivet i sten, på en liten ö i Amsterdam under den stekande solen där den vackraste musiken strömmade från alla håll och kanter. Hand i hand med min fantastiska vägledare, men främst med den nyfödda dansaren hos mig. Den nittonde maj, 2012, var den viktigaste dagen i mitt liv och jag är innerligt tacksam att jag fick ha den då, som artonåring. Många år finns kvar att leva, många dansgolv finns kvar att älska. Pacha och Holland, platsen där allting började, kommer att förevigt vara älskade djupast av allt.
 
 

Let's make the most of the night

Fick för mig att ni saknade vardagsinlägg från mig, så här kommer ett. Jobbveckan rullar på som vanligt, börjar vara riktigt duktig nu, men jag känner att jag vill vara ledig lite. Tur att min Skåneresa närmar sig med stormsteg! Om inte annat ska jag ut och roa mig ikväll, jag och Robert ska nämligen sätta oss i en salong på Kulturens hus och flabba lite är väl planen, om vår käre komiker leverar som han ska det vill säga. Annars då? Saknar min pojkvän nåt så ruggigt och grämer mig över tanken över att inte få dela en sovmorgon med honom på flera veckor. Det är typ det jag behöver mest i hela världen just nu. Men, vuxenlivet är hårt och jag får klara mig på annat vis, just nu med massa skogspromenader med min vackra hund. Måste ju passa på innan mina hemliga stigar drunkar i snö för det här året.

Titta vilken vacker gryning jag mötte imorse när jag lufsade runt bland årets första snö i skogen.

Motivation

Har hittat massa glädje till att göra saker sedan jag fick jobb, träningen går mycket lättare, det känns mycket mer spännande att börja plugga som jag ska göra nu på deltid om några veckor. Känner att jag har läge att växa nu, lära mig saker och verkligen leva livet som den Johanna jag vill vara. Jag börjar känna mig mer och mer trygg i hur det är, vilket också känns guld värt. Det mest värdefulla är dock att jag återigen orkar känna motivation, lycka i att kämpa för något och framförallt glädjen i att längta efter målet. Jag haffade mig ett jobb på ynka fyra arbetslösa veckor. Tvivlar inte längre en sekund på att jag kan och att jag ska se till att den här vackra platsen är min hemstad om knappt ett år. Känner mig så lyckligt lottad över att vara den jag är och att jag faktiskt har möjligheten att forma mitt liv precis som jag vill och ingenting i hela världen kan någonsin mer stå ivägen för det.
 

It's friday, friday

Hej på er! Är så sjukt pumpad nu att jag typ vill lyssna på Gangnam style, då är det tokigt. Har i alla fall en timme kvar innan helgen och den ska jag spendera i Luleå med min boyfriend. Min vecka har varit mycket lättare än den förra och för honom verkar det vara tvärtom. Så ska skämma bort honom lite med robotskjutning och vindrickande eller vad han nu kan tänkas vilja ha, frukost på sängen och klapp på huvudet kanske? Tänker i alla fall vara snäll. Ha det fint, ska köra min sista timme nu!

Jobbar på riktigt

Sitter på jobbet nu och ja, jag jobbar faktiskt. Lite sådär lunchlugnt bara. Mest sitter jag och övar på min engelska, trivs ganska bra med det. Det jag vill berätta, innan jag får en massa samtal, är iaf att jag nu jobbar självständigt, över en vecka före planerat. Är så himla stolt! Plus att jag pratat med en britt som inte trodde på att jag var svensk pga min oklanderliga engelska. Lycka, lycka, lycka. Nu ska jag ha det fint, gör det samma ni! :)

Utmaningen

Veckans första jobbdag är avklarad, den gick för övrigt galant! Speciellt med den här veckan är att det är första veckan på vår motionsutmaning på jobbet. Ett antal företag, däribland mitt, tävlar i motion och hälsa. Man får poäng för varje minut man rör på sig, extrapoäng om man lovar att ta trapporna under hela resan osv. Förutom att tävla företag mot företag är vi dessutom uppdelade i fyra lag inom företaget och kriget mellan oss är blodigt allvar! Peppmejlen rusar åt alla håll och kanter och alla tar varje chans de får att röra på sig. Kul! Själv valde jag att köra ett 20-minuters corepass på sovrumsgolvet idag för att inte göra mina lagkamrater besvikna. Himla underbart att få ännu mer pepp än Sensation ger mig. Vad tror ni, kommer jag kunna dansa i magtröja om fyra veckor? 
 

Med nya energier

Men hej, det var längesen! Tänkte be om ursäkt, men jag ångrade mig. Har varit så inne i jobbet i veckan så har knappt rört datorn ens. Men nu har jag vaknat till liv igen, lagom till nästa jobbvecka börjar. Anyway, jag har två saker att dela med mig av. För det första var jag ute och dansade på en fruktansvärt bra klubb för att vara i Norrbotten igår och det var helt underbart. Känner mig som mig själv igen efter att ha väckt dansaren inom mig ur sin dvala. Och för det andra så bestämde jag mig till slut för att klippa mig idag för första gången på ett och ett halvt år. Det känns så himla skönt! Fick världens finaste, minst krävande frisyr och blev av med massa skräp. Alla mina gamla färgningar är nu borta, kvar är bara min naturliga hårfärg och mina vackra lockar som tittade fram när  trasslet försvann. Så med massa nya energier och en påminnelse om var jag vill ha min identitet dyker jag in i en ny vecka. Nu kör vi!
 
Anledningen till att jag ser ut som ett lik är att det satt två japaner och kollade lite konstigt på mig när jag posade för camen, var nästan lite rädd.
 
 
 
 
 
 

Working girl

Har nyligen landat hemma efter min första jobbdag och det känns så himla bra. Älskar att strosa runt i kontorsmiljöer och leka snygg. Nä, men på allvar så känns det som ett jätteroligt jobb, dock en aning svårare än jag förväntat mig och det känns också kul. Underbart att få jobba med något som utmanar en lite på nya sätt varje dag. Hur som helst har jag tre veckors utbildning kvar innan jag faktiskt kommer att jobba på riktigt, men det tackar vi för. Just nu känns det sjukt skrämmande att sitta med allt det där ansvaret. Nä, nu ska jag äta upp middagen jag gjort och ladda upp för en ny dag imorgon, längtar redan lite smått.
 
Också åkte mina glasögon fram igår för första gången på över ett halvår. Man kan ju inte jobba utan glasögon, det säger lagen. 

RSS 2.0