Mot nya upplevelser

Så bara för att man helt enkelt var tvungen att fånga den här härliga dagen bestämde jag och D oss för att dra ut en sväng. I samma veva får vi en inbjudan om att dra ut på isvägen och åka långfärdsskridskor, så vi satsade på det. Kan ju berätta att jag aldrig har gjort det förut och det märktes, men det var i alla fall mysigt. Man ska våga prova nya grejer!

När vi väl var inne på spåret med nya grejer köpte vi med oss sushi hem till middag som jag aldrig ätit. Den intogs dessutom med pinnar som även det var helt nytt. Och ja, det var väldans gott faktiskt. Sen hur bra det gick för mig med dessa pinnar var ju en annan femma, men jag fick i alla fall i mig det så helt misslyckad kan jag ju inte vara.
Bildbevis på hur kass jag är med ätpinnar, tappade en hel del...

Hej snyggisar

Jag är så löjligt glad så det är inte sant! Har nyss återvänt från en jobbintervju för det perfekta jobbet och det gick hur bra som helst. Stort plus på att det dessutom är årets finaste dag so far, blev alldeles varm i själen av solljuset när jag var ute. Nästan så man blir lockad till att gå ut en gång till bara därför. Och stora, varma ursäkter för uppdateringen, jag har varit alldeles för upptagen med att ligga i sängen och käka lax för att blogga. 

Open their minds

Så jag är fortfarnande bakis, hur fan man nu lyckas med det. Tidigare ikväll hade jag typ en kvart som var helt hemsk, mådde jättedåligt, var otroligt rastlös och hungrig så jag gjorde middag, som blev jätteäcklig. Sen lyckades jag spilla ut hälften över mina bara ben och golvet + lite andra saker som låg där just då. Kan inte påstå att jag var glad. Men som tur var räddade Robert läget som alltid annars, fin kille det där alltså.

Just nu sitter jag och roar mig själv och gosar med min fina kamel som jag fick av älskade D. Erkänn söt han är? Också fick jag ju tulpaner också, det måste man ju få när man dejtar en holländare. Puss på er!


Känns som dagen efter

Genomlider en baksmälla för första gången sedan typ juldagen? Jag kan ju inte påstå att jag mår bra, huvudet
håller på att sprängas hela tiden, ljudet av vattnet som slog mot badkaret när jag duschade var hemskt liksom. Finaste D har dock tagit hand om mig hela dagen så jag är ganska nöjd, han fixade en perfekt bakisfrukost i sängen åt mig, tack hjärtat ♥ Nu är jag dock övergiven och måste själv försöka uppmana energi nog att laga middag. Mys fint!


Let me out of my mind

Godmorgon världen! Har sovit i nästan tolv timmar inatt, hur härligt är inte det? Dock så är det längesen jag vaknade, somnade sjukt tidigt igårkväll. Sitter i min säng just nu och försöker samla energi till att göra saker, behöver tvätta lite kläder och hade verkligen velat städa mitt rum. Ikväll beger jag mig in till staden för att hänga med snubben som nog måste få en egen kategori i alla fall. Sen så ska jag faktiskt inte vara hemma på flera dagar, men jag lovat att uppdatera i alla fall kära ni. Så, dags att ta tag i det här, jag måste ju bestämma vad jag ska ha på mig om typ fem dagar nu, panik!

Partysugen

Åh vad jag är sugen på att festa, det är helt galet! Har inte varit ute och festat på riktigt alls i år faktiskt. Visst, jag drack på Jokkmokks marknad också har jag varit en kväll på Kafelino nykter och dansat häcken av mig, men det är inte samma sak. Jag vill dricka pinsamma mängder alkohol, skratta de där mysiga skrattet jag skrattar när jag är berusad, träffa häftiga människor, köpa sliskiga drinkar som jag inte gjort alls i år och dansa, dansa, dansa, dansa. Jag ser till och med fram emot  att vandra runt i stan halv fyra på natten trött och sliten och jaga en taxi eller promenera hemåt i slow motion.

 


Borlänge skriker efter mig

Jag måste sluta gå in på Peace & loves hemsida alltså, ååh jag vill dit! Först lockades jag av Enter Shikari och Skrillex, men bestämde efter många om och men mig för att släppa den tanken. Nu har jag sett att även Mac Miller och Bloc Party kommer. Bloc Party är det enda band från min topptrelista av band jag kunnat döda för att se live hela min tonår som är kvar. Hur kan jag missa den chansen? Åh jag får ju dödsångest. Jag vill, jag vill, jag vill!


I want to sleep without your voices

Sju timmar kvar till lovet, längtar! Tror det kommer hända en massa fina grejer under den kommande veckan, jag är faktiskt helt övertygad. Jag ska spendera det med att bara göra saker jag vill, vara allmänt förhållandesliskig, träna, dansa, dra på äventyr, njuta av livet. Nu taggar vi bara så jag tar jag mig igenom mina fyra lektioner idag. Ha en grym dag :)


Gonna start the war

Ligger i soffan och kollar på Biggest loser, det är ju snart final omg! Vad ska jag då göra på kvällarna liksom? Har haft en fin och produktiv dag i skolan idag och avrundade den med en fika på mitt favoritfik med Josefin och Rebecka. Rebecka åker ju nämligen till Afrika på lördag, ni minns låten jag gjorde häromdagen va? Så en avskedsfika var minsann ett krav. Trots enormt sötsug lyckades jag också hålla mig ifrån både fika och kaffe, imponerad av mig själv alltså!


Påminns av hur underhållande min utbildning är trots allt


Morgonmöra ben

Kvart över sex imorse klev jag in på gymmet. Jag har inte morgontränat på flera, flera månader trots att jag vet om att jag älskar det. Mest för att det inte riktigt passat med bussar, scheman osv, men nu bestämde jag mig för att jag ska fan göra det, oavsett vad omvärlden planerat. Och det gick! Det är verkligen bara att göra det!

8 kilometer på löpbandet med 1.0 i motlut brände jag av, 55 minuter tog det. Anledningen till att jag tränar med motlut är att när det motsvarar utomhuslöpning ganska bra och det är ju ett utomhuslopp jag tränar inför. Målet är 10 km på under en timme i slutet av maj, tror ni jag fixar det?


Kaffevägran och sexpack

Var otroligt trött och omotiverad idag, så då kom mitt söta fjun och plockade upp mig och drog med mig hem till honom. Jag fick dejta hans härliga säng en liten stund medan han försökte övertala mig till att dricka kaffe, det misslyckades han dock med så stabil som jag är *stolt*. Sen begav vi oss mot gymmet och körde ett sinnessjukt magpass, kommer utan tvekan att kännas imorgon! Motivationen? Fjunet som står och skriker "Tänk på Aladdin!" Sambandet kring det där kommer ni fatta i framtiden, än så länge kan ni väl skratta åt tanken av vad alla andra på gymmet tänkte om oss då... 

Fjunet heter Robert och han har börjat önska sig en egen kategori på min blogg. Precis här säger han typ "jag vill vara med, men bara om jag får en egen kategori, deal?". Vad tycker ni? Borde han få en?

Mjukisdetox

Tänkte köra en hälsovecka, men det sket ju sig när jag käkade tårta till frukost i måndags. Men istället för att tänka att jag tar det nästa vecka började jag igår. Varför måste man alltid börja med saker på måndagar? Jag känner i alla fall att jag vill rensa ut min kropp lite, på tårta och sånt alltså. Så i några dagar ska jag bara äta saker jag känner att jag mår bra av, alltså ingen rådetox, bara få mig själv att må bra. I grunden så vill jag bara skippa kaffet, skippa fika och godis och istället käka massa saker som är goda på riktigt, typ frukt och te. 

Kolla bara på den fina frukosten jag åt idag, så sjukt gott och min kropp håller med ♥

Been around the world and back, yeah, I did that

Spenderat sista två dagarna med att vara väldigt trött eller väldigt sockerspeedad. Hade velat vara något annat än något av dem nu, men vi får väl se hur det går. Jag är så sjukt skoltrött samtidigt som jag inte vill något annat än att stryka saker från mina listor, börja avsluta kurser och sånt. Så trots att jag unnat mig glädje i livet och sömn som jag saknat längtar jag fortfarande ihjäl mig efter ledighet. Lov på fredag och idag lämnar jag plugget bakom mig och dejtar soffan istället.




Till Rebecka ♥


We're still so young, desperate for attention

Lyssnar på Panic at the disco och inväntar en tårta. Måndagar behöver inte vara tragiska, faktiskt. Dock så kommer det väl också in i bilden senare, ikväll måste jag verkligen plugga. Tur man har sovmorgon till två imorgon i alla fall, vissa råkade ju vara vakna till fyra imorse.
Puss!!

Dagens första fail

Och om ni såg vad jag skrev för typ ett tag sen fattar ni sammanhanget. Lägger ner kreativiteten nu och gosar istället, puss.


Just nu: skapar musik med D


Mark my words

Här har ni ungefär vad jag gör idag, bläddrar igenom ett par böcker, googlar järnet, skummar igenom en film och försöker skriva något grymt av detta. Resultatet blir min förhoppningvis sista uppgift i engelska och mitt betyg hänger på den, så trots att det är en månad kvar till deadlinen kör jag dödsseriöst nu. Har dessutom en annan uppgift jag hade behövt skriva idag så jag blir nog sittandes här hela dagen. Men snart, snart, kan jag andas ut igen. 109 dagar till studenten!


Ni måste förresten höra den här låten

Det är den jag leker kepskille till. Låt er inspireras och bli lika töntiga som jag, puss!



I feel great. Bitch, I feel great!

Det är dags för lördagsmys! Som kanske passerat, who knows. Jag dricker i alla fall sjukt gott vin, godaste rosévinet jag någonsin druckit. Samtidigt lyssnar jag på jättetöntig hip-hop och tror att jag är typ en cool kille med keps. Dansar lite halvt på stolen och fnittrar sådär lagom. Vinet börjar visa sina effekter känns det som. Kvällen började med att jag skulle skriva lite "poesi" and I did. Har fått ihop hyfsade grejer. Sen började jag skriva på en annan grej och medan jag kollade upp lite fakta hann jag med några klunkar. 

Nu blir ingenting bra, grammatiken är pinsam, men jag har i alla fall väldigt, väldigt roligt. Och vem ska döma mig? Jag är ju trots allt ensam. Åh det var så längesen jag hade enmansparty! Så jag ska tamefan fortsätta, puss snyggingar!


Just nu, lördagskväll med mig själv


Lördag

Har vaknat två gånger inatt av hemska mardrömmar, känns inte ett dugg kul. Den första var kort och gott min vardag lite omgjord, där jag hela tiden gjorde vad som verkade som meningslösa val som ledde mina vänner till den ena hemska saken efter den andra. I nästa dröm blev jag nerdrogad av en kompis mamma och en av mina bästa vänner tog sedan en överdos och slutade andas ett tag i mina armar. 

Jag tog mig i alla fall igenom natten och har fått sova länge, så skönt! När jag vaknade kände jag dessutom en stark längtan till att dra och träna, så jag satsar på det. Ska försöka städa mitt rum en sväng nu sen om ett par timmar åker jag mitt kära gym, längtar!



Måste ta tag i det här...

Dagens träning gick inte bra, inte alls, men den genomfördes i alla fall. Känner mig även allmänt "fet" idag, vissa dagar bara lägger det sig på mig på något vis. Så jag har lite halvångest och kanske skippar vinglaset jag tänkte unna mig ikväll i samband med diktskrivandet jag funderar på. Hur som helst är det dags att snäppa upp träningen, har legat på stand by för länge, tränat tre gånger i veckan lite sådär lagom, men nu ska midjan tightas till. Mer löpning, mer core, det är bara att köra!

Dagsformen.


Lunchdejt med mitt ostron ♥

Jag är så mätt så jag håller på att spricka! Har precis återvänt från lunchbuffén på Waldorf där jag och Rebecka myste ett tag med massa god mat. Ämnena som diskuterades var miljöproblem, rökning, pojkar, plugg och hemlisar, kombinerade fint som bara vi två kan. Älskar dig köttis ♥


Smile at the chance just to see you again

Så var det fredag igen. Och vet ni hur jag ska spendera helgen? Mjo, jag ska plugga, jättekul. Men det är väl lika bra, vill verkligen få bortgjort så mycket som möjligt innan lovet så man kan göra absolut ingenting då. Också tränngen, såklart, är sjukt taggad på ett långt pass, så taggad så jag till och med drömt om det. Så i eftermiddag kör vi, jag och mina fina naglar. 


Utan motivation

Motivationen ligger på botten av botten, finns inget annat sätt att uttrycka det. Kan bero på den värdelös lunchen jag käkade idag så jag tänker köpa något att trycka i mig nu sen bege mig mot gymmet. Jag vet inte vad jag ska träna, men träna ska jag i alla fall. Försöker tänka att varje pass leder mig ett steg framåt, kanske mot något åt det här hållet?


You know there's oil in my eyes

Sitter och kollar på massa söta klipp från Aladdin just nu, har gjort det i ungefär en timme. Det måste vara typ den bästa filmen som någonsin gjort. Jag vill flytta till Agrabah! Också är jag sugen på att dansa, längtar verkligen till nästa gång jag ska ut och härja, det är dock fortfarande två veckor kvar, men tid verkar flyta i rasande farter i dagsläget. Det jag egentligen borde göra är att skissa på en grej, så det är väl bara att ta tag i det. Problemet är bara att sist jag satte mig ner och skissa råkade jag gör ett kärleksbrev istället...

Won't you help me sing this song?

Ah shit ni får ingen vettig update just nu, förlåt. Jag fryser ända in i skelettet känns det som efter att ha spenderat kvällen i en bil med halvtaskig värme. Det var plågsamt på många vis kan jag ju meddela, tappa känseln i tårna, hamna i stora korsningar med helt igenisade rutor på alla håll också vara så trött så man själv uppfattar att reaktionsförmågan inte funkar. Jag är hur som helst hemma nu och det var verkligen värt det hur jobbigt det än må låta. 

Eftermiddagen spenderades på jobbmässa där jag försökte se lite söt ut och fick möjligheten att kasta ut några Cvn. Sen gled jag och sällskapet, mina fina blondin, in på Friends och fikade som tolvåringar, alltså utan kaffe. Mannen lyckades även spilla ut alldeles för mycket Cola för att han ville svara i telefon, suck alltså.




Tonårsförälskelser..

Alltså är ni medvetna om hur jävla snygg Mark Foster är? Sitter här med gåshud och lyssnar på min favoritlåt och inser att mina varma känslor för Foster the people kanske är en aning ytliga också. Inte bara har killen en helt otrolig röst och fantastisk talang för att skapa musik som jag snurrar månader i sträck, nä han är dessutom skitsnygg! Känner mig som en femtonåring som nästan hånglar med affischer typ, jag vill bara ta hem den här killen och sitta på en brygga med honom och mysa typ. Kan någon fixa det tack? ♥


Hur jag gosades med livet igår

Hade en mysig dag igår, jag gillar det. Blev bjuden på skitgod middag, det vattnas i munnen av att bara se på bilden alltså. Fick till och med efterrätt på det, en stor burk Ben&Jerrys som intogs i sängen så jag fick känna mig tjock och älskad. Det var tveklöst något av det godaste jag ätit någonsin! Också avslutades kvällen med ett brädspel tio år äldre än mig själv med två fina pojkar. Inte konstigt att jag mår så bra idag alltså.


Frös dock som en rakad djungelapa ett tag igår så bodde typ i täcket några timmar.

Show you things that you've never seen

Sitter i skolan och gör en design, tänker på massa god mat jag är sugen på, mår lite halvdåligt, småskrattar lite åt Rebecka som är löjligt söt, längtar till kvällen och kom på att jag inte ätit vaniljhjärtan på evigheter.


14/2

Så har man landat på den här fluffiga dagen återigen. Brukar inte engagera mig i löjliga "helgdagar", men i år känner jag mig ganska fluffig själv. Jo förresten, för två år sen var jag på en klassisk middag/bio/röda rosor dejt, det var fint. Vad jag ska göra idag vet jag inte exakt, men jag ska i alla fall ha fint sällskap och det är väl det viktigaste? Har även varit så fjollig att jag investerade lite småpengar i en present, oh my god vad jag har blivit äckligt mainstream.

Men före det ska jag bränna av några kalorier på crosstrainern, fundera lite på vad jag kommer behöva ta med mig till Luleå sen göra någon god lunch och bege mig mot stan och min enda lektion som börjar 13.40.
Happy valentines darlings ♥

(Jag ser inte ut såhär idag, det är bara en bild jag hittade på lillebror dator, viktig fakta.)


I dare you to promise something you can do

Strukturerar upp mitt jobbsökande och dricker mysigt te. Jag känner mig mycket mer motiverad inför att söka jobb nu, kanske för att det finns relativt mycket på gång, kanske för att min senaste arbetsintervju gick så bra. Jag tänker som sagt försöka så mycket jag bara kan och om det inte leder någonvart är det inte något jag behöver ha dåligt samvete över och i så fall får jag väl ta tag i det bekymret då. Hur som helst ska resten av kvällen vara fortsatt lugn och jag ska sätta mig och paketera en present lite fint, tror jag, det är ju trots allt den 14e imorgon ^^

Så här kreativa var jag och Rebecka idag förresten :)


And I hope everything's gonna be allright

Det här är lite av vad jag roat mig med i helgen. Kört lite bil, njutit av det mysiga vädrat, försökt fota lite vinter, sovit, hängt i badkaret, ätit himmelsk middag, druckit fint vin, smuttat på himmelska drinkar, spelat sällskapsspel, käkat popcorn, tuggat nybakat bröd, legat i sängen och kollat på tv och lite andra coola, mysiga grejer. Ungefär såhär har det sett ut.  




"What about second breakfast?"

Kommer till skolan, har inga lektioner på förmiddagen, då smiter man iväg och käkar en extra frukost. Jag gillar det, gillar det mycket. Just nu får ni inget intressant inlägg för min telefon vill inte jobba med mig och jag har lite tidsbrist. Nu ska jag göra klart min och Rebeckas grodprins, sen springa på stan med henne och sen skutta ut mot gymmet för lite löpning. Vi hörs kära fåglar

11/2

Livet rullar på, min helg visade sig bli jättebra, mysig, lugn, men inte tråkig. Det står en flaska rosévin i kylen och väntar på mig och god mat i ugnen som ska intas först och främst. Trevligt sällskap är det inte heller brist på och livet bara leker. Festa lugnt ;)

Cameron Diaz

 

Dagens träningsinspo kommer från den här snyggingen. Smala ben, muskulösa armar, platt mage, precis vad jag är ute efter. Dock så har jag lite mer höfter, som jag älskar, också räknar jag inte med såhär smala ben, men hey, inspiration ska ju handla om att sikta högt. Jag själv får sluta tidigare idag så rusar till gymmet hur lycklig som helst och ska köra veckans hårdaste pass, tveklöst! Vi hörs ikväll <3

 


Forget your problems

Wow det är fredag alltså! Kan inte riktigt fatta det, men det känns onekligen skönt. Jag har inte bestämt vad jag ska göra i helgen, ta det lugnt är prio. Sen vet jag inte om jag ska ägna morgondagen åt att ta det ännu mer lugnt, träna eller gå ut och dansa. Jag har ingen aning om vad jag ska göra och börjar få lite panik över det. Har även hittat ett par jobb jag ska söka och det är ju en tidskrävande historia det också. Livet känns inte hopplöst i alla fall så det är okej.


Denna mössa

Min studentmössa har legat här hemma nu i en vecka och tänkte att det kanske var dags att ge den lite tid. Den symboliserar ju ändå något otroligt viktigt och jag måste ju verkligen få den att sitta snyggt när det gäller. Helt ärligt så tycker jag den är skitful på mig och ändå var den sjukt dyr och kommer användas en dag. Men jag hade inte velat vara utan en för allt i världen. Nu måste jag bara komma på något läckert att göra med håret så det funkar och plugga järnet så man kan vara stolt när man väl står där med champagnen och skriker. 




And the nightmares came over me again

Precis hemkommen efter en körning fram och tillbaks till Luleå. Nu leker jag med lite bilder, dricker energidryck, käkar Marabou sensation och lyssnar på gladmusik. Det har rent generellt varit en bra dag faktiskt, skolan var som mysig, gillar min klass riktigt mycket också var jag på en intervju idag som gick bra. Frågan är bara om det leder till något, men jag fick i alla fall en grym boost av mitt självförtroende. Jag är typ en sjukt grym, bra människa! Också är jag rätt snygg också, det är okej att vara ego faktiskt. 


If I'm honest, I fell for you that first night

Längtade så innerligt efter min säng igårkväll att jag inte kunde hålla mig från att gosa med den, halv åtta på kvällen. Så jag hann ju självklart inte plugga och valde istället att ställa klockan en timme tidigare på morgonen. Jag var övertygad om att jag skulle ångra det idag, men det gör jag faktiskt inte. Fick ändå sova nästan tio timmar och var hur pigg som helst när jag vaknade. Så nu sitter jag här, färdigpluggad med en cappucino och lyssnar på mysmusik. Fina morgnar är så underskattade ♥

Från i helgen, drömde att min söta pappa låg på mitt golv och grät hela natten, det var sjukt obehagligt. Älskar dig ♥


Fashion against aids

Spanade nyss in årets Fashion agains aids kollektion och den är så jävla snygg så jag dör! Den bara andas bohemsommar (älskar att hitta på egna uttryck) och jag vill ha ganska exakt varannat plagg. Det är fjädrar, det är färger, det är häftiga mönster och jag vill verkligen lufsa runt på sommarängar iförd det här.

Och förlåt för att bilden är pixlig, men jag fuckade upp och kände inte för att börja om från början för att lägga upp en bild i bloggen. Jag älskar er inte alls om ni trott det. Puss!



En sametös


I wanna make you feel alive

Det här med att komma tillbaka till verkligheten efter att ha hängt i bubblor där världen flyter ihop till en sörja, tid inte har ett värde och ingenting egentligen upplves som verkligt brukar ofta komma som en chock och vara ganska brutalt. Idag slapp jag dock det. Jag bestämde mig för att inte vara i panik, flöt på och tänker flyta vidare genom resten av dagen. Jag har relativt mycket att göra ikväll, men känner mig inte ett dugg orolig eller stressad. Och där har ni vad jag känner för att bidra med idag. Känner mig som en flummig knarkare och älskar livet av konstiga skäl. Börja bara aldrig knarka mina älskade barn. 

(Det kommer upp en till same och en till ren senare, så ni får något annat att tugga på en bara fluff <3)

To be young and dumb and in love with you

Ännu en dag i livet. Jag har spenderat den med att plågas av att vara kvinna och försökt lösa det med skumbad. Med massa massa skum, men det gillar vi. Älska mer och gå och köp hallonjuice till mig, kärlek!


That's the sound of another door shutting in

Åh vad jag är nöjd med morgonen. Höll ett tal som jag hade panik inför då jag inte hade tid att förbereda mig eftersom bussen var en halvtimme sen imorse. Ja och jag är alltså nöjd för det gick löjligt bra, fick inte ens något minus överhuvudtaget. Lycklig tjej :) Nu tänkte jag småplugga lite under mitt hål sen försöka inta någon form av lunch. Efter skolan idag ska jag dra och gymma med min gosiga Robert sen bege mig mot Luleås pundarkvarter och bada i löjliga mängder badskum tillsammans med min älskade blatte. Åh vill bara att det ska bli eftermiddag nu!

Delar med mig av bilden som låg på projektorn under mitt tal. Man blir ju måttligt sugen på att resa.


I'm gonna take you down to the market


Samen som kom med alla fina renar




Vad jag har gjort i helgen

Spelat ölspel med 52 älgar

Gosat med pappa

Käkat bakisfrukost i Ingelas svinkalla kök

Burit en svincool mössa!

Gått på marknad ofc


Träffat Ingelas vargchef


Hälsat på Herr Ren

Hängt i kåtor


Fikat sjukt goda chokladgrejer

Och resten får förbli ett mysterium för er


Om ni är som mig och bor där inga andra bor

Sitter på Ingelas hallgolv med en öl som sällskap medan jag redigerar några av de många bilderna jag tog idag. Snart måste jag piggna till lite extra så jag orkar mota mig utåt igen. Denna gång är målet ett par rätt feta kåtor där det ska hända spännande grejer tydligen. 



Min ren och jag ♥

Smuttar på någonting gott jag slängde ihop av Bacardi razz och lite andra godsaker, jag ska bli bartender i mitt nästa liv. Andra drinken jag slängt ihop på två dagar som gått hem hos sällskapet, så stolt! Om inte annat ska jag bli renskötare, för det har jag också hannalag för. Gosade lite med en ren på marknaden idag och vi blev bästa kompisar. Kolla bara så söt han är. 




I kylan

Vaknade upp imorse och möttes av en termometer som visade på -39, inte jättemotiverande kanske. Som tur var blev det i alla fall ett par grader varmare och jag hade massor av kläder att dra på mig för marknadsvandring. Vi har tagit en vända, snart blir det en till. Vi ska kolla på renar, gå på chokladfik och dricka mängder med varm choklad. Uppdaterar senare :)



Vad jag pysslar med i Jokkmokk

Hittade hit för ett par timmar sen och blev serverad en öl direkt när jag klev innanför dörren. Vi gjorde oss även varm choklad med minttu och en shot jäger har gått ner, nästa är på gång så fort jag underhållt er klart. Pappa är däremot riktigt gubbig och gick och vila efter två öl, kom igen liksom, det är ju marknad! Nä, nu måste jag get my drink on, lite senare väntar middag och sen puben. Skittaggad på att få dansa järnet med samerna! Ha en underbar kväll min fina :*





Jokkmokk

I helgen beger jag mig, som så många andra, upp mot Jokkmokk för att kolla in deras omtalade marknad. Dock hade jag aldrig åkt om det inte vore för att min söta bonusmamma har en lägenhet mitt i smeten där man kan värma sig. Jag ser framemot det och tror det kommer bli en spännande helg. Mina förväntingar ser ganska mycket ut som bilden nedan, lite minttu, massa renar. Mitt konkreta mål med resan är faktiskt att klappa en ren, jag återkommer med uppdatering om hur det går.

Det kommer i alla fall bli en ny upplevelse, då jag aldrig varit på denna omtalade tillställning och aldrig heller har upplevt temperaturer under -40 så vi får hoppas att jag kommer levande igen! Önska mig lycka till :)



Klättring

Yes, det jag skulle göra idag var alltså att prova på klättring! Mitt spontana intryck var att det var hur häftigt som helst, mitt hjärta rusade och det kändes så jävla häftigt när man nådde toppen. Skön kombination av adrenalin och träning. Det kändes dock att jag verkligen inte har själva tekniken, mina armar var slutkörda efter fyra vändor och jag kunde verkligen inte få med benen i leken, vilket inte är särskilt hållbart. Hur som helst var det härligt och jag kan absolut tänka mig att lära mig klättra på riktigt, tycker ni borde prova på det någon gång också :)


Min mest osmickrande kroppsdel

Tänker vara brutalt ärlig och visa er något annat än min spännismage som jag faktiskt är nöjd med även om den alltid ligger under arbete såklart. Även om jag med åren börjar älska mig själv mer och mer finns det en del på min kropp jag verkligen har svårt för att uppskatta och det är mina lår. De ser löljigt äckliga ut i vissa vinklar och jag ogillar verkligen att ha korta, tighta shorts på mig på grund av dem.

Men som tur är blir de bättre, kolla bara skillnaden på bilden jag tog igår och den nedre som togs i Thailand för ett år sen, då jag var drygt fem kilo tyngre.


Gracing your skin with the side of my hand

Har smuttit på en himmelsk smoothie, gjort väldigt lite och nu laddar jag upp för att bege mig från skolan. Jag ska förbi tandläkaren, äta middag med en söt och sen göra någonting jag aldrig trodde jag skulle göra. Berättar mer ikväll :*


Say what you mean and it turns to a fight

Det finns hopp om framtiden, jag är gladare och har inte lika mycket ångest över studenten. Det är nog en kombination av att söta människor vill hjälpa mig på traven och kickar upp mitt självförtroende lite och att min fina studentmössa anlände idag. Oavsett var vägen leder mig så gör jag alltid så gott jag kan, det finns väl ingen mening att gå och grubbla resten av tiden, så den tänker jag spendera med att njuta av livet. Lite visdomsord såhär på torsdagseftermiddagen som jag tänker göra väldigt fin. Vi hörs snyggingar :)


Träning, äpplen och leenden

Har skrattat löjligt mycket det senaste dygnet av diverse anledningar och det är så härligt. Det var otroligt längesen jag kände mig så road, jag säger bara en sak, holländare, man kan ju fråga sig vad de går på. Hur som helst så smittar det av sig på resten av min vardag så jag känner att jag är nära leenden hela tiden, det störtsköna folket som omger mig i skolan kan ha en del i det också. 

Nu ska jag skratta mig vidare genom kvällen som bestått av träning, kel med hunden och just nu härlig musik och äpplen dränkta i kamel. Hahahahah jag var så nära att trycka på publicera, självklart menar jag kanel, men jag känner inte för att rätta till det. Ni vet hur jag känner för kameler.


Thinspo

Gillar inte begreppet thinspo egentligen, ren inspiration känns mer rätt. Hur som helst är det onekligen motiverande att  spana in sin drömkropp såhär när man trött och hängig funderar på att skippa gymmet. Dock ska man ju välja bilder på personer med samma kroppsform som en själv, annars blir man bara knäpp eftersom att vissa saker inte går att träna bort, typ ben. Den här tjejen kickar igång mig idag, mest för att hennes höfter inte är helt obefintliga. Så jävla sexig brud alltså!


Trying to find a way down the road we don't know

Dricker fruktte med pinsamma mängder socker och försöker strukturera upp den ruggigt tråkig uppgift. Känner att jag fått lite mer energi och det känns inte lika motigt att plugga som det gjort tidigare. Jag vet inte varför, men det uppskattas. Ser fram emot träning, ser fram emot helgen och önskar mig en helkroppsmassage och en timme med en personlig tränare också lite varmare luft hade varit fint. 



Middag med D

Har varit lite off i början av veckan som ni kanske märkt så bestämde mig för att njuta lite av livet. Som just igår innebar att bjuda turken på middag på vårt mysiga hak. Som alltid annat beställer jag alltid mindre god mat än personen jag käkar med, men som tur var fick jag stjäla några bitar. Fint att vara med dig ♥


RSS 2.0