Resan fortsätter

Sitter hemma hos mamma just nu och njuter av mellandlandningen mellan den 19 timmar långa tågresan och de tre partydagarna i Berlin. Mitt sällskap har flytt till Malmö för mysäventyr, men jag spenderar istället dagen med att cathca upp med mormor och gosa med mamma. Ganska fint! Imorgonbitti åker vi från Malmö, sen ska ni få höra vilket äventyr det blir av det här när jag kommer hem den tredje. Gott nytt år kära ni! 
 
Här har ni lite fint från vår tågresa genom Sverige, skogen blinkade så himla fint till musiken. Och inbäddningsfunktionen funkar inte? Så, gilla läget.
 
 

Från ett morgontåg

Godmorgon kära vänner, är ni vakna än? Själv sitter jag på ett tåg och myser, tänkte göra det halva dagen faktiskt. Spenderade utöver det hela natten på ett nattåg från Luleå med tre gosefluffisar. Vi tjuvstartade nyårsfesten i vår kupé med mysbelysning och en skog som blinkade i takt till vår brutala musik. Också smög vi i oss äppelvin, mums! Men mest lekte vi med den fina kortleken som D fick i julklapp av vår sjukt moraliska chef, med 54 nakna gubbar på. Nog sagt. 
 
 
 

Åker söderut

Om en kvart ska jag åka in till Luleå för att fixa det sista inför resan, 18.00 går tåget ner mot Hässleholm där vi ska spendera ett par nätter innan bussen till Berlin avgår. Nyårsafton brukar inte bli så coolt i mitt liv, men nu jävlar! Vi hörs :)

Årssammanfattning, del 1

Januari
Första månaden på året kan även ha varit den viktigaste. Jag mötte nyåret i Helsinborg på en helt okej nattklubb med min syster och hennes vänner. Mest tänkte jag på D och skickade honom varma tankar där jag stod och kollade på fyrverkerierna, han skulle visa sig prägla en stor del av mitt år. Jag kämpade även med otroligt jobbiga saker i januari, slutade existera några gånger och lärde mig vad panik egentligen betyder. Just därför är januari så viktig, jag kröp långsamt därifrån till att bli stabilare än jag någonsin kunnat tro om hormonstinna Johanna.
 
Februari
Minns februari som kall, riktigt kall, -42 kallt till och med. Detta utspelade sig i Jokkmokk under marknaden där jag drack minttuu med varm choklad för att överleva och klappade min första ren, ett mål jag haft med mina år i Norrbotten. I februari åt jag även min första sushi någonsin och undrade varför jag väntat så länge. Jag smörade även skiten ur alla hjärtans dag och gosades alldeles för mycket med pojkvännen som varit bortrest hela december och januari.
 
 
Mars
Det här var bara riktigt deprimerande att snoka igenom alltså. Jag hoppade på Matte C sådär i sista minut, vilket skapade kaos. Skolan var utöver det ändå jäkligt körig och jag hade ett par jobb att sköta också. Jag höll på att krascha totalt och ville bara sova hela tiden. Det positiva med det här blev att jag tvärbestämde mig för att boka en utlandsresa till mig och D, resan som skulle visa sig vara den viktigaste i mitt liv so far.

Tar hand om mig själv

Har spenderat dagen med att springa en kort sväng på mellandagsrean där jag fyndade en mysig body lotion och en massa fint på Stadium där jag fick presentkort av mamma i julklapp. Ett par nya danssskor lagom till mitt danspass på 40 timmar med start på måndag (!) också ett par färgglada tights matchat fint med ett neongult linne fick följa med mig hem. Eller rättare sagt till gymmet där jag hade ett tokbra pass med grym löpning och mage/armar. Mysigt bad, vilat bort lite träningsvärk och taggat Berlin. I övermorgon börjar resan :)
 

Det finaste i världen

Promenad "hem" genom Tilburg i morgonsolen, sådär åtta-nio på morgonen efter den häftigaste natten i mitt liv.  Massa dans, massa Holland, alldeles för surrealistiska möten med mina största idoler. Kan inte sluta tjata om det, jag vet, men jag kan verkligen inte tänka mig någon större lycka än att få promenera sådär igen. Promenera i morgonsolen hem från något vackert, någon dans, till min egen lägenhet, i mitt eget Holland. Hoppas ni hälsar på mig, jag vill visa alla i hela världen hur grymt fint det här är.

 
 
 

:*

Elfte jobbdagen och nu är jag mäkta sugen på en sovmorgon. En lång julhelg och en veckas danssemester väntas snart så jag är rätt nöjd ändå. Julkänslorna börjar komma krypandes, min pojkvän luktar Lush i håret (kan bara betyda en sak), Ingela har bakat tre ton lussebullar, granen ska kläs ikväll, kunder hälsar God jul och vi väntar till och med hundvalpar som i en riktig sagofilm. Nä, en morgon kvar sen ska jag ha sovmorgnar, kramas, dricka glögg och gosa med alla våra söta hundar hela dagara. Och nu ska jag gå hem :)
 

Fångat i vardagsmorgonen

 
 

Tjejpass

Har idag efter en vecka i kaoset funnit möjligheter att hantera det, idag orkade jag mig till gymmet! Körde ett riktigt tjejpass, innehållande de två saker jag tycker allra minst om, löpning och mage. Blev ganska förvånad när jag insåg att jag älskade det. Förde för första gången ordentligen träningsdagbok idag under passet och det hjälpte verkligen. Efteråt stretchade jag rejält, andades djupt och landade i min mysiga kropp. Inte nog med det, jag har nu dessutom teknisk möjlighet, tid och lust att sätta mig och mixa lite musik. Så det är precis vad jag ska göra. Puss.
 
 

Nyårsplaner

Jag och min käre D drunkar i jobb, samboliv och vardagsgrejer. Så vi pratade om att unna oss en liten resa i januari för att bryta mönstret och dansa lite. Samtidigt som vi har den konversationen plingar hans facebook med ett meddelande om att vi borde följa med på en festival i Berlin över nyår. Lite spånande, lite kaosplanering också vips, sitter jag här med en biljett. Partybuss från Malmö, tre vackra vänner, 40 timmars dans och ett jävla äventyr. Det här blir för övrigt min första tranceupplevelse, som jag har längtat. Nyårsmiddagar kan ju slänga sig i väggen ;)
 

Stockholmstjafs

Hej på er! Har ni det bra? Själv har jag det tamefan toppen just nu! Har gjort mitt IELTS prov som var det enda som stod ivägen för min utbildning i Haag och det gick suveränt, blir mäkta förvånad om jag inte klarat gränsen. Jag har utöver det haft två mysiga dygn i Stockholm som bestått av massa god mat, möten med fina människor och tunnelbaneåkning såklart. Nu sitter jag i Robbins studentrum och sippar på ett supergott rödvin innan det är dags för julmiddag/fest här i korridoren som jag så snällt blev bjuden på. 
 
Kan även säga att jag känner tro för livet starkare än någonsin idag typ, jag bestämde mig för att komma till Holland också bara fixade jag det, sådär, så är det typ färdigt. Så underbart att vara vuxen och att var fri. Älskar det! And if you think I look a bit tipsy on this pic it's probably because I am, for the first time in a way too long time for being 19 and Johanna. Better do something about that! Stina!?
 

Mot Stockholm i kaos

Haha åh, ni ska veta vilken spännande kaoshelg jag skaffat mig. Jobbar till fyra idag, sen måste jag fort som tusan till flygplatsen för att åka ner mot Stockholm, om jag kan det vill säga, det kan myckte möjligt vara inställt med tanke på det fina vädret nere i Stockholm. Utöver det så hade jag glömt att fixa boende och mitt naturliga val befann sig typ vid ekvatorn, så där stod jag i tisdag utan boende ordnat. En kompis ställde upp och lovade mig en sovplats, men han fattade inte att jag skulle komma idag så han är typ i Dalarna? x) Jag dras också med pms, massa fluffiga känslor jag inte kan hantera och random vinterdepression. Nämnde jag förresten att jag reser för att göra det viktigaste provet i mitt liv?
 
Så jävla spännande att leva mitt liv ibland :)

Helgen

Har haft en jättefin myshelg, känner mig utvilad och redo för nya tag i livet. Som sagt hade jag en brutal fredag, men det var lätt värt att köra till Piteå på kvällen för att dansa. Jättefin evenemang, superfina människor och massa bra musik. Sen att jag hade bästa sällskapet för en lång bilresa gjorde ju inte saken sämre. Under lördagen fortsatte jag mysa med D, då vi mixade musik ihop (fantastiskt), såg på tjejfilm halva natten och mös med mina föräldrar, massa god mat och spännande drinkar. Wrappade upp det fint med några gemensamma, mysiga jobbtimmar på Raw Deli idag, tänk vad fint det kan vara att ha en pojkvän ibland.
 

Om ni undrar var jag tar vägen

Kom hem och hittade en julklapp jag köpt åt mig själv i fredagskväll, så tänkte vara lite proaktiv här och förklara varför jag eventuellt kopplar bort omvärlden totalt ett tag. Det här kan vara det bästa föremål jag någonsin investerat i.
 
 
 

RSS 2.0