tonight, tonight, we're gonna disappear

Om allt går enligt planerna har jag precis landat i Rom imorgon vid den här tiden och nerverna gör sig onekligen hörda i min kropp. Tror inte det bli något av att spy, så det är ju bra i alla fall, men taggad är jag!

Jag är i Rom om 24 timmar, flyger till Stockholm om 6 timmar, åker hemifrån om 4 timmar och ska åka hem till byn om 2 timmar. Så det är inte långt borta och jag kommer kanske få stressa lite när jag är hemma, men jag tror inte det. Älskling har lovat att ha middag färdig när jag kommer hem, så det är ju bra i alla fall.


Just nu har jag engelska, men har nada att göra eftersom att jag nyss redovisade och det gick käpprätt åt helvete. Om ett tag har jag svenska och då ska jag ordna upp min fördjupningsuppgift. Sen kommer pappa och hämtar mig så åker jag hem.


Åh förresten, ska ju sova på Arlanda inatt och ser fram emot det som fan. Känns som att det är hur underbart som helst bara att vara någon annanstans bara Rasmus och jag. Vi har ett hotellrum bokat på Jumbostay, men först ska vi kränga Donken och jag är sugen som fan!

för en dag går solen ner, för att aldrig komma mer

Befinner mig i sängen med mitt hjärta nu, han är jättenervös och jag som precis hade lugnat mig blev uppe i varv av honom så. Har hunnit med det mesta jag tänkte göra idag, skoldagen blev avklarad hyfsat smidigt, jag firade pappa lite, har målat naglarna, packat klart och färgat håret. Det blev brunt, men tyvärr blev det lite väl mörkt med tanke på min frisyr, det ser som så stort ut på något vis när jag har mer lugg än jag haft förut. Så jag hade velat slänga i några ljusa slingor, men eftersom att jag inte kan slinga håret själv och jag inte hinner be någon hjälpa mig imorgon får jag klara mig till vi kommer hem från Rom.

Nu måste jag lugna ner mig. Imorgon blir det skola, 9.40 - 15.15 typ, sen åker jag hem med pappa, äter middag hos Rasmus, åker till mig och hämtar väskorna och stoppar ner det sista, sen till Kallax, aaa!" :D

to do list

Dagens planer såg ut såhär:

Göra konst på Kh
Elevråd
Fixa lite radio
Fira pappa
Plocka ögonbrynen
Måla naglarna
Färga håret
Raka min jättehåriga kropp
Fixa tvätt
Packa

Så nu är det bara jag lägger ner det här med bloggandet

grattis pappa <3

Idag fyller min kära pappa 40, så grattis på dig gubbjävel ;) Jag älskar dig



under vår sol

Tog mig till skolan och bra gick det. Är inte särskilt trött eller less överhuvudtaget faktiskt, bara jävligt snorig. Snart ska jag bege mig bort till Kulturens hus, på ungefär en halvtimme, men först ska jag lägga ut lite bilder som jag fört över från mobilen nyss. Jag har ju glömt att stoppa ner kortläsaren i väskan tills imorse, så nu fick jag äntligen in skiten.


En fredagkväll för tre veckor sen, om jag inte minns helt fel, jag och älskling drack iaf California white (usch) och spelade kort


Och såhär såg det ut när jag började med min helvetesuppgift i språkhistoria, måste förövrigt åka in med morgonbussen imorgon för att hinna klart den ><


Och här har vi en klassisk frukost under helgen som jag var så äckligt sjuk, mjölk, echinachea och kaffe. Kände mig som en jävla tant

Vad som händer när man tvingar Johanna att skriva för hand, ogilla

Och den här hittade jag igår här på skolan, internskämt xD

we won't stay silent

Okej, kortfattat nu. Det är morgon. Jag ska ta 6.50-bussen, steg upp 5.50 och det är verkligen inte mänskligt. Har gjort mig frukost på echinachea, te och stekta ägg. De var förövrigt de kostade stekta ägg jag någonsin gjort, smakade om de mamma brukar gör när vi äter kött, henes underbara sås och potatis. Nackdelen är att jag inte vet hur jag gjorde dom "/ Antagligen för att jag hade så mycket smör.

Ont i halsen har jag också, men känns lite bättre nu efter en kopp te. Min buss går om en halvtimme och jag har inga kläder på mig, jättebra. Har inga snygga kläder som inte är nerpackade, tänkte köra på mjukiskläder hela veckan, men idag ska jag ju på det där konstskapande med ett gäng från skolan och det känns bara som att jag borde ta på mig jeans, men jag orndar det där

jumbostay ;)

Har precis haft en mindre panikångestattack :D Pappa och Ingela var jättesnälla och gav mig och Rasmus en hotellnatt nu på torsdag på Arlanda, så vi slipper sova på en bänk (skönt!) och jag råkade boka fel datum! Som tur var ringde Rasmus bara dit så ordnade dom det direkt, utan att vi fick någon extra avgift för det så det är ju prima :)

Tanken var att vi skulle sova på Rest and fly som uppenbarligen är det billigaste hotellet på Arlanda, men eftersom att det var fullbokat fick vi istället boka på Jumbostay, det skillde dock bara 200 kronor så det var väl inte extremt, till skillnad från hotellet i Sky city som gick på 2500 per natt. Slutpriset blev förresten 950 kronor.

Återigen, tack så jättemycket, vi behövde verkligen få en ordentlig säng den natten ^^ <3

Nu är jag extremt trött, så ska försöka sova, imorgon blir det 6.50-bussen igen, jag som har blivit så bortskämd med att åka 9-bussen

 


i thought about love burning in your eyes

Ska tvätta lite kläder, packa lite i väskan, är ju mindre än två dygn kvar nu. Sen sova, om det går. Imorgon har jag mycket att stå i, ska och göra "konst" på förmiddagen på skolan och sen har jag elevrådsmöte klockan 12 och jag hade dessutom verkligen behövt vara på skolan hela dagen och hjälpa Sara och Josefin med vårt radioprogram, har lite dåligt samvete för det eftersom att jag vet hur mycket jobb det ligger bakom det, men men.

Hade tänkt lägga in lite bilder nu, men lämnade datorn i skolan så det kommer imorgon istället.

Förresten, jag ska göra en hel del videoinlägg under resan, ska bli kul att se lite  nytt av mig va? :D

nostalgi!

Sitter och lyssnar på gamla Aiden-låtar och lite William Control osv och jag känner verkligen hur mycket jag saknar min emotid. Saknar folket man umgicks med, att alla kunde prata med alla, att man var en av någonting, aldrig ensam. Det är någonting folk ofta tar fel på, emokids är så satans ensamma. Men jag har aldrig haft ett större umgänge än jag hade på min emotid, true story.

En av mina absoluta favoritlåtar med Aiden, underbart <3




emotiden :D bilden är från när jag och idan köade i 11 timmar för Aiden-konserten den 23 april 2008 i malmö. good times


the girl's a freak

Tisdagmorgon, skjut mig, gärna långsamt. Jag har grafisk kommunikation, men som vanligt händer inte så mycket, lite synd eftersom att jag hittat massa entusiasm häromdagen. Morgonen var hemsk, när klockan ringde ansträngde jag mig verkligen för att se till att klockan vreds till bak någon timme, jag orkade helt enkelt inte vakna. Jag och Rasmus låg uppe till 12 inatt, sen vred jag mig en timme till innan jag somnade och jag har inte sovit gott! Resfebern kryper runt i kroppen som en binnikemask, hah fresh.

Hur som helst, nu är det bara 58 timmar kvar, 58 timmar! Det är ju fan ingenting! Så jo, jag längtar som fan. Är dock lite orolig, om jag redan har sömnproblem och sen ska spendera en natt på en bänk på Arlanda efter 3 sömnlösa nätter lär jag ju sova bort första dagen i Rom "/ Synd att det är så förbannat dyrt med hotellrum, men men.

Jag har inget mer att säga just nu. I'll be back.

Gammal bild på Nalle :)


Iphone

Sitter och lekar med ingelas iphone så tänkte att jag slänger upp ett kort inlägg. Jag och älskling håller på att tvätta och packa inför resan, jag är äckligt nervös nu, resfeber uti helvete och hade helst velat spy.. Nåja, ska få i mig nå mat och det sen blir det nog en tidig kväll. Puss

44 frågor om mitt förhållande

Snodde listan av Sarabitch ;)

1. Vem är du tsm med? - Rasmus Johansson <3
2. Och varför det? - För att jag älskar honom mest av allt i världen och jag är lycklig med honom <3

3. Har han fått något smeknamn av dig? - Musen ;D
4. Hur länge har ni vart tillsammans? - Drygt 7 månder :)
5. Hur träffades ni? - Haha första gången vi pratade var förrra hösten, då jag ville att han skulle skjutsa mig och mina kompisar på fest, dock blev det inget av det. Sen i januari blev han vän med mig på facebook så började vi småprata lite, sen när jag var på fest hos Josse i pite var jag lite dragen och bad honom komma dit, så vi träffades på Max en sväng och jag var dyng xD Några dagar senare bad han mig komma ut en sväng och så började det :)



6. Hur gammal är han? - 19
7. Älskar du honom? - Mest av allt i världen <3
8. Har du slagit honom? - Jo
9. Har du roligt med honom? - Som fan xD
10. Har ni sex? - Jo klart
11. Skulle du kunna bo med honom? - Ja, önskar jag kunde göra det nu på en gång <3
12. Beskriv honom med tre ord? - Omtänksam, rolig, kärleksfull
13. Vet du nånting om honom? - Jag vet väl det mesta? Eller vad säger du älskling?


14. Har du gjort ett sugmärke på honom? - Haha ja xD Stort som fan vare ;) Så han gick med sjal på jobbet en vecka x)
15. Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - Tanken är för alltid
16. Får han dig att skratta? - Hela tiden =')
17. Säg ETT ord hur du känner för honom? - Kärlek.
18. Vad för slags filmer ser ni på ihop? - Allt möjligt

19. Får du fjärilar i magen när du ser honom? - Inte alltid, eftersom att vi syns varje dag, men självklart gör jag det :)
21. Vad är det finaste du fått av honom? - Ja, för det första all uppskattning. Men om det ska vara någon sak är det ju absolut Romresan
22. Har ni samma humor? -  Haha, ja!
23. Planerar ni framtiden ihop? - Mm =)
24. Skulle han bli en bra pappa? - Helt underbar
25. Vad gjorde ni senast ni träffades? - Om man räknar bort imorse var vi och åt middag med hans mamma, syster + pojkvän igår, sen låg vi hemma i sängen och fjolllade oss
26. Vad gör han när han inte är med dig? -Ingenting x) Ligger framför tvn ;)
27. Är du svartsjuk på andra tjejer? - Inte längre



28. Har ni bråkat nångång? - Klart
29. Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? - Nej
31. Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - 3 dagar, när jag var i Riga
32. Har ni samma åsikter om saker? - Oftast
33. Vem håller i fjärrkontrollen? - Rasmus
34. Går ni ut ofta? - Mer än de flesta paren i min ålder tror jag, har hur som helst aldrig blivit så bortskämd som jag blir av Rasmus
35. Har ni samma musiksmak? - Delvis
36. Är hans familj trevlig? - Ja :)
37. Är han romantisk? - Till tusen!
38. Stöttar han dig med dina drömmar och mål? - Absolut!


39. Har han någon fobi? - Han klarar inte av att hålla i mackor med mycket mjöl på, det är väl det enda x)
40. Gillar han sport? - Jo
41. Är han en djurvän? - Lite sådär lagom ^^
42. Kan han sjunga? - Ska väl inte ljuga och säga att han är grym, men han kan sjunga tillräckligt bra för att våga göra det inför folk
43. Spelar han nått instrument? - Mhm, gitarr, :3
44. Kan han laga mat? - Ja, bara han inser det själv



klotter <3

Kom igen, vem tycker inte det är kul att leka med penslar i Photoshop/paint ? ;) Jag hade en idé om att göra något snyggt som beskrev någonting, men sen spårade det. Anyway, det är kallt, jag gillar det inte och jag taggar Rom som fan. Tänk så skönt med lite värme, sista rycket nu innan vintern :)


veckans planer

Blir en liten blogghora som alla andra och lägger ut mina planer för veckan =)


it's in the the water baby

Måndagmorgon. Morgonen var hemsk. Klockan ringde 7.45 och jag stängde av den med tanken "Va fan ställde jag larmet på en söndag för"? Så jag frågade Rasmus om det var söndag, men då fick jag den bittra sanningen kastad i ansiktet (älskar att vara dramatisk). Så, måndag morgon och jag promenerar ner i köket där termometern visar -3.4°, jätteroligt :D

Så, jag beger mig till skolan i mjukiskläder och nu gör jag ingenting. Borde jobba med min prezipresentation, men har redan letat reda på den fakta jag behöver och vill inte börja med själva presentationen före jag kommit hem från Rom, eftersom att den ska handla om det.

Och när jag möts av frost överallt på morgonen längtar jag ännu mer till Rom, bara några dagar kvar nu, underbart <3

hittat i aftonbladet såhär på morgonkvisten

Haha läste aftonbladet nu på morgone med Rasmus och vi möts av den här rubriken, lite häftigt xD




Idag mår jag inte heller bra, men har gått in i ett nytt stadie i min förkylning och är jävligt snorig. Så nu blir det att dricka en massa te osv. Senare idag ska jag och Rasmus + hans syster m. karl ut och äta middag med Rasmus mamma. Kommer bli grymt mysigt :) Måste även plugga psykologi idag, har ju fan prov imorgon

drömmer

Funderar på att lägga mina högskoleår utomlands, hade inte det varit jävligt häftigt? En upplevelse för livet och förhoppningsvis en kickstart på min karriär. Vad sägs om treårig utbildning inom grafisk formgivning på en av världens bästa designskolor, i Milano? Jag tror faktiskt jag hade velat satsa på det om det går att ordna rent ekonomiskt och liknande. Efter jag varit i Rom ska jag i alla fall avgöra om Italien kanske är min plats på jorden, i så fall ska jag ta och lära mit italienska :)

Jag vet
att jag kanske inte alltid är superrealistisk, men drömma får man alltid och jag har lovat mig själv att göra mitt liv till det jag vill själv. Jag tänker se världen och bli någonting. Sen hur jag gör det, det vet jag fan inte, men hade det inte varit underbart med några år i Italien?


vad ska jag packa? :o

Okej, jag vet om att det fortfarande är 4 dagar, 22 timmar och 22 minuter till vi faktiskt åker, men paniken börjar komma krypandes. Till största del är jag extremt förväntansfull, men ju närmare det kommer börjar jag fundera på saker som kan gå fel och sånt. Jag måste växla pengar, springa på apoteket, fixa massa småsaker och sånt.

Igår började jag i alla fall peta på en lista med kläder jag måste ha med, eftersom att det är 20-25 grader varmt i Rom just nu kändes det rätt naturligt med piratbyxor/jeans och t-shirt eftersom att jag inte vill springa för lättklädd. Men då bara sådär poff blev det 13-15 grader igår i Rom och jag fick panik, tänk om det blir kallt?

Så, även om prognoserna lovar värme så är jag ändå förbannat tveksam. Ska jag packa höstskor? Ska jag ta med många koftor? Ska jag trotsa mina principer och ta med mig shorts? Gosh ._.


you're the only one ♥


8 tips på hur du lindrar förkylning

Som sagt är jag redan jätteförkyld och jag är verkligen inte ensam. Det är svårt att bli av förkylning så det är betydligt lättare att undvika att få det från början, tex genom att undvika att röka, vara positiv och glad, inte stressa i onödan och ta tid för sina vänner (det är sant, det hjälper). Men hur gör man då om man redan är förkyld? Hittade åtta tips som jag delar med mig av.

1. Unvik hostmedicin
Totalt meningslöst, det gör ingen större skillnad på hur du mår egentligen så det är bara onödigt att stoppa i dig hostmedicin eller antibiotika så länge inte en läkare ordinerar det.

 

2. Drick varmt och kryddigt
Alla sorters varma drycker kan hjälpa mot förkylning eftersom att värmen löser upp snor och nästäppa. Vi snackar alltså te, kaffe, varma koppen etc. Det sägs även vara extra bra med drycker med bitter smak, tex citronte. Kryddig mat och varma soppor hjälper också.

 

 

3. Echinachea!
Ät eller drick lite av växten Echinachea (röd solhatt). Det kan korta ner förkylningssymtomen med hela ett dygn, men läs noga på förpackningen först och använd det inte i förebyggnade syfte. Just nu går jag på Echinachea i brustablettform, vet dock inte om det gett resultat än.

4. C-vitamin
Apelsiner och andra frukter med mycket C-vitamin kan också vara bra för att lindra symtomen, de kan lindra besvären med ett halvt dygn om du får i dig tillräckligt mycket.

 

5. Vitlök
Vitlök förstärker immunförsvaret och det kan även korta ner förkylnigstiden en aning, men du behöve inte pressa i din vitlök om du inte vill, det finns att köpa vitlökstabletter som också fungerar.

6. Ta hand om dig
Tänk inte för mycket på att äta nyttigt när du är förkyld, drick varma drycker som du tycker om. Det behöver inte vara citronte, det går även jättebra med varm choklad med massa grädde om du vill det. Drick det som är gott och som känns bra för dig och din hals!

7. Motionera lätt
Det går att träna lätt när du är förkyld om du känner för det, men se till att din kroppstemperatur inte stiger. Kanske en kort promenad i höstsolen kan få dig att piggna till lite? Dessutom är det bevisat att solljus höjer immunförsvaret så det är bra att vistas ute litegrann i solen.

8. Näsdroppar och nässpray
Näsdroppar och nässpray är bra om du är väldigt täppt, eftersom att de öppnar upp och även kan se till att förkylningen inte sprider sig till mellanörat och bihålorna. Det bästa är om du får ett speciellt preparat utskrivet av en läkare.

 


i needed you as much as they did

Har suttit och redigerat lite bilder, en bild blev verkligen jättevacker men jag är inte säker om jag ska visa den än eller inte. Lovar att den kommer upp de närmaste två veckorna, ska fundera lite på det där. Jag knarkar fortfarande te och echinichea, har dessutom uttökat min kur med apelsinjuice. Jag ska i alla fall vara positiv, det sägs ju att kroppen bara följer det hjärna tror, så om jag tror jag bli frisk med min lilla kur blir jag säkert det :)


har inte riktigt tid...

Men lite snabbt hinner jag blogga. Är riktigt krasslig idag igen, men måste ändå ut och hjälpa till att bära in höet i ladan, tungt. Har hur som helst laddat med en ordentlig frukost bestående av två mackor, citron/grädd-te och echinachea, hoppas det hjälper nu bara.

Och jag har förbannat mycket resfeber, kan det inte bli torsdag nu på en gång?

fredagsmys?

Kom nyss hem från vad som fick stå för helgens bravader, för första gången på länge åkte jag och älskling till Max och käkade sen körde vi bil en ganska lång bit, Antnäs sen mot Älvsbyn, in i Boden sen hem till Töre. Mysigt var det i alla fall :) Nu blir det nog att snacka lite mer resa sen krypa ner i sängen, ska trots allt upp halv åtta imorgon för att åka och hämta hö, usch så jobbigt, men men.


gymmet ♥

Har kommit fram till att det hänt en massa positiva saker sen jag började träna, trots att jag bara hållt på i 3-4 veckor. Det är helt enkelt bevisat, det är underbart att röra på sig!

Så ja, jag ser fram emot afropasset ikväll :)


why you up in here

Fredag och jag gillar inte det. Det måste vara något allvarligt fel på mig. Just nu känner jag att jag har bra flyt på skolan och har dessutom en hel del att göra, så det känns som att jag borde vara i skolan imorgon också, men tydligen inte. Planer för helgen finns inte, jag ska vara nykter i alla fall, andra helgen i rad också ska jag och Rasmus börja planera på allvar inför resan. Måste dessutom plugga lite för har prov på måndagmorgon.

Alldeles strax börjar min lektion i Mediekommunikation B och jag och Sara ska redovisa vårt arbete om miljöpartiet, men min andra halva av gruppen verkar sova eller något så jag vet inte hur jag ska göra.

Klockan 17 har jag bokat ett afropass och jag är verkligen jättesugen på det, har inte tränat på en vecka och det kliar verkligen i kroppen. Afro är dessutom jätteroligt, enligt mig, så vill verkligen gå trots att jag inte är helt frisk. Så lite hostig är jag, men det struntar vi i, ska köpa mig lite te när fiket öppnar också funderar jag på att springa på stan och se om jag hittar nån mirakelkur på någon av hälsobutikerna här i stan, jag är liksom alltid förkyld och jag orkar inte det nu när jag börjat träna.

Okej, puss

uno settimana di sinistra

Ja, nu är det bara en vecka kvar innan jag och min älskling åker till Rom och förberedelserna är på g. Ska spana in vilken resväska jag ska använda senare ikväll och jag har nyss skrivit ut alla resehandlingar. Nu ska jag pyssla in den här kartan på ett A4 på bästa möjliga sätt, utan att förlora viktig information och samtidigt kunna se vad det står. Kanske blir en close-up på centrala Rom och delen där vårt hotell ligger.

Längtar gör jag i alla fall, det är ett som är säkert! Har alltid velat åka till Rom, känns som att det är en stad man bara måste se. Det kanske bara är så, att alla vägar leder till Rom, vem vet. Nä, nu ska jag använda mina skills i Adobeprogrammen och fixa till den här kartan.

Puss på er!

kvällssväng på gymmet

Nu har jag äntligen fått träna lite! Har inte varit på gymmet sen i fredags och jag kände verkligen när jag kom dit idag att jag i saknat det, lite sjukt hur man kan säga så för ett gym, men tydligen. Hade ett pass med en gymintstruktör idag och hon var jätteduktig, fick lära mig en massa bra saker som ska hjälpa mig både med min träning, men även med att förbättra mina värdelösa axlar/skuldror. Så nästa vecka kör jag föra passet i gymmet på ett tag, jag tycker ju ändå det är roligare med gruppträning men det är roligt med lite variation.

Imorgon blir det spin 30 och core 30 med Rebecka och jag är taggad, trots att förkylningen inte är helt borta. Sen på fredag afro och jag längtar redan, tänk så förbannat roligt!

Har köpt mig ett par nya träningsskor och ett par byxor förresten. Pappa köpte skorna till mig i måndags, de var på rea och kostade därför 499 istället för 899, inte så pjåkigt ;) Sen idag köpte jag mig ett par byxor för 349, men betalade bara 314 för jag får rabatt med gymkortet, ingen stor skillnad men ändå

Och jag kände mig skitsnygg när jag tränade idag! :D



grafisk profil

Jag och Sara befinner oss på skolan och spånar idéer till vår grafiska profil till vårt radioprogram. Tror det kommer gå bra, men eftersom att vi snart slutar känns det lite waste. Kommer knappt hinna börja och det men men. I eftermiddag skulle vi egentligen till Boden, men eftersom att jag inte har någon konkret uppgift att göra där orkar jag inte, blir fan 18 mils bussresa annars idag.

När vi slutat kanske jag ska springa på stan och köpa träningsbycor, om jag orkar.


-

Sitter och hoppas att de ska ringa och säga att jag får jobba, behöver verkligen få in lite pengar och hoppas, hoppas jag får några timmar i alla fall!

Det var allt jag hade att säga, jag är dessutom jättetrött.

i know my scars won't heal tonight

Sitter på engelskan nu och är alldels död. Känner mig inte riktigt frisk och jag är jättetrött, vill bara hem och sova, men nu ska vi vara duktiga! Har en lektion kvar idag och det är idrott om en timme. I år satsar jag på ett högre betyg i idrott och jag vill dessutom verkligen träna på allvar nu så känns inte jättebra att dra hem och skippa idrotten, så nä, jag ska pallra mig dit!

Ikväll hoppas jag på en jävligt lugn och mysig kväll, gärna framför tvn, med min kära pojk.

Och snart åker vi!! 10 dagar sen åker vi :) Längtar galet mycket

we dance to the sound of sounds

Lyckades få till ett mönster till slut. Väldigt intressant det här hur man kan skapa någonting av något annats också blir det helt annorlunda. Allting började med den här bilden, som jag senare gjorde "konst" av  och till slut mönster till en gardin, tapet eller liknande.

Originalbilden


Redigeringen till min tavla


Mönstret jag skapade av en del av bilden ovan


när jag tänker på ex, då tänker jag på horn och på högafflar

Illustrator är inte min kompis idag. Det enda den ger mig är äckliga pop-upfönster och ingenting fungerar som jag vill. Kanske dags att lära sig det här programmet nu, det är ju trots allt väldigt smidigt att kunna. Ska försöka göra ett mönster till en tapet, gardin eller liknande av det här och har en idé, måste bara samarbeta med programmet.

Har graf just nu som ni kanske förstår, sen lunch, engelska och idrott. Blir inge gym idag heller eftersom att vi inte är helt friska, men ska köra lite hårdare på idrotten bara därför. Onsdag, torsdag, fredag blire däremot att dra och bränna lite fläsk ;)


godmorgon

Sitter vid lillebrors dator och har precis ätit frukost (lax, cashewnötter, paprika och ris) och ska åka till skolan om 50 minuter. Tog mig en sovmorgon för jag mådde så förbannat dålig imorse och har dessutom knappt sovit efter gårdagens val, vad hände egentligen? Hur som helst så vaknade jag när Rasmus kröp ner i sängen vid två efter att ha räknat röster hela kvällen, sen kunde jag inte riktigt somna om. Vad händer med Sverige nu? Ingen av de politiska partierna tänker samarbeta med Sd och de flesta svenskar tycker inte om dom, men ändå fick de så stor procent av rösterna, så det är ju absolut fel att skuffa undan dom, det är ju att kränka demokratin.

Nä, det ska bli väldigt intressant att se hur det här slutar. Någonting jag är övertygad om är i alla fall att det kommer bli en hel de rubriker de närmaste dagarna.

Nu ska jag fräscha till mig lite, har precis avbokat kvällens bodybalance pass vilket inte kändes helt hundra, men jag måste verkligen bli frisk nu.

Kolla så söt jag är med min lilla hostsjal ^^


valvaka

Sitter och kikar på valvakan nu med pappa och lillebror, verkar som att de båda två är väldigt inresserade vilket gör mig väldigt förvånad, i alla fall brorsan. Blir faktiskt jävligt stolt när min bror på 15 bast verkar ha vuxit otroligt mycket och blivit ganska mogen, oj oj, låter som en gammal morsa. Hur som helst så får han, precis som jag, rösta i nästa val så är nöjd med att han börjar intressera sig. Precis som jag sa i förra inlägget tycker jag det är förjävligt med ungdomar som inte bryr sig om att rösta.

Tillbaka till valvakan.
Tycker det är jätteintressant att sitta och titta på och jag tycker verkligen att spänningen är olidlig. Valet i år kommer göra någoting helt nytt för Sveriges politik, antingen får vi vår första kvinnliga statsminister, eller så får alliansen för första gången  två mandatperioder i rad och dessutom det här med Sverigedemokraterna.

Spännande!


blått eller rött?

Sitter och tittar på ettan just nu, "Sverige röstar" och jag ska snart bege mig ut på en promenad, men först ska jag se vad Ana-Gina har att säga i det här programmet, får känslan av att jag tror att hon är väldigt vettig i sina tankar och åsikter.

Angående det här
med politik så tycker jag att det är väldigt intressant och jag har följt de olika partierna en del, kankse som de flesta människor gör. Jag är verkligen inte insatt i de olika partierna helt hundra, men jag har många åsikter som inte nödvändigtvis är förankrade till ett politiskt parti. Idag önskar jag verkligen att jag hade rösträtt och om jag hade det hade jag funnit ett sätt at koppla mina åsikter till ett parti, men det kräver en del arbete att söka reda på vad alla olika partier står för så jag har inte gjort det för att jag ändå inte har någonting att säga till om.

När jag sitter här och önskar mig rösträtt blir jag väldigt besviken och en aning frustrerad på alla människor som har den rättigheten och som inte väljer att använda den. Jag förstår att en del inte vill koppla sig till ett parti, men då tycker jag i alla fall att man drar sig bort till vallokalen och lägger en blank röst, för det finns så många människor i andra länder som skulle göra vad som helst för att få den möjligheten vi vill.

Något annat bland mång förstagångsväljare som jag tycker är synd är att många väljer parti på fel grunder, kanske för att de inte är engagerade nog och känner att de måste välja, så kanske man röstar som kompisar gör och sådana grejer.

Hur som helst, tycker jag det ska bli jättespännande att se hur valet i år slutar, för det är onekligen spännande, oavsett vilket parti man tror på. Och alla ni som får rösta, spring iväg till vallokalen bums!



lördag

Då var det lördag, jag håller fast vid att jag ska ta en lugn helg! Somnade ganska tidigt igår och vaknade vid 9 imorse, låg i sängen och drog oss ett tag sen upp och snöra ihop en blåbärssmooothie och ett par räkmackor inna vi åkte till Kalix. Blev att handla en massa mat, i princip bara nyttiga grejer också så nu går det inte att flotta! Ska alldeles strax göra en tidig middag bestånde av wokade grönsaker, nudlar, kyckling och cashewnötter, mums.

Har inga bilder eller något intressant att säga, men jag tyckte det krävdes en liten uppdatering. Jag har för övrigt extrem träningsvärk sen igår.

disappear here

Johanna kör på en, ja vad ska vi kalla det, hälsohelg och det är riktigt skönt. Kändes verkligen som att jag behövde det efter all stress som har varit i skolan och sen jag drastiskt förändrat min livsstil med sena kvällar på gymmet. Så nu struntar jag i alla fester, sparar en del pengar till Rom och vilar upp mig.

Efter skolan drog jag och Rebecka på Afro dans och jag tyckte det var helt underbart! Jag hade jätteroligt och det var samtidigt extremt jobbigt, det är är verkligen min sorts träning. När jag kom hem blev det att slagga lite i soffan sen gjorde jag mig middag bestående av omelett på räkor och paprika och efter det ett mysigt bad med älskling. Nu sitter jag i min supermysiga morgonrock framför tvn igen och ska dricka en massa vatten och sen en kopp te.

Känner mig lugn och skön i kroppen nu, som en riktig sån där djup yogatant eller nåt.

mediekomm.

Har mediekommunikation nu och slutar alldeles strax, har precis blivit klar med affischen jag gjort för Miljöpartiet, så nu ska Sara bara skriva klart sin artikel också ska vi skriva en liten analys av deras nuvarande marknadsföring så är vi klara. Nu ska jag bege mig till Kulturens Hus.


go tell all your friends that this is the end

Då var det fredag igen, känns ganska konstigt på något sätt eftersom att jag inte alls är inställd på helg. För första gången på typ evigheter har jag inga planer för helgen, ska vara nykter till vi åker till Rom så man sparar lite pengar och förhoppningsvis några hjärnceller också. Kom precis till skolan och ska ha mediekommunikation, blir en stressig lektion idag, har hur mycket som helst att göra, men men. Sen efter det ska vi gå på någon filmfestivalgrejsimojs på Kulturens hus.

Klockan fem blir det afro dans och jag tror det kommer bli jätteroligt! Var ju på yoga igår, men det kändes inte bra någonstans, blir nog att ta en paus från det där typ ett halvår så jag hinner bygga upp lite muskler och det.

look, my fucking heart you took

Som ni kanske läste imorse var det en lite rubbad morgon, men jag trodde det skulle bli bättre under skolan. På den punkten hade jag väldigt fel. Psykologilektionen idag kröp rakt in i mig och jag försökte hålla tårarna inne, men det gick verkligen inte. Jag var inte den enda, men det kändes ändå inte bra för jag visste att jag inte skulle kunna hålla den inom mig hela dagen. Hade dessutom ett extremt långt hål så åkte jag hem och ska jobba med svenskan.

Idag ska jag sätta mig ner och skriva. En massa tankar rördes upp i huvudet när jag åkte hem idag, så nu behöver jag reda upp allting, svart på vitt.

we get to do what we decide to

Försöker rycka upp mig lite med lite Tingsek i lurarna, ikväll ska jag fylla på min mp3 och det känns riktigt bra för jag har verkligen ingen musik på den jag inte är trött på. Morgonen har väl varit sådär, det är precis inom ramen för vad jag brukar kalla en bra morgon egentligen, men någonting känns fel. Jag vaknade en timme före jag behövde och kände mig pigg och lugn så jag smet ner i köket och gjorde mig två mackor och en mixade ihop lite egenplockade (vilket innebär att Ingela plockat) blåbär och vaniljyoggi.

Upp och in i lillebrors rum för att kolla allt nödvändigt här i livet, vännernas bloggar, facebook, schoolsoft, mejlen, ni fattar. Så jo, jag har haft en bra morgon, men ändå är det någonting som kniper lite i magen på mig. Kanske det faktum att jag insett att jag kan vara äckligt elak, jag som alltid försöker vara så snäll. Kanske är det stressen som varit med alla skolarbeten. Kanske är det den jättesorgsna låten jag hörde nyss.

Hur som helst, så är det dags att fixa håret nu, trots att jag inte är ett dugg intresserad av det.

det är du och ingen annan

Frukost här då vah, kyckling sallad och kaffe. Har alltid fått höra att jag är så förbannat konstig som äter "riktig" mat till frukost när jag kan, men det är bara sån jag är. Gott är det i alla fall! Vaknade före fan i morse och har därför tagit det riktigt lugn, dock insåg jag nu att det kanske är dags att hoppa i duschen, bussen till skolan går om en timme.

För övrigt regnar det som fan här i byn.


så var det dags..

Idag ska vi sända vårt radioprogram och jag är gode nervös! Har knappt kunnat sova inatt för att jag oroat mig för hur det gick för de andra i gruppen som satt och klippte igår/inatt. Nu verkar det som att det nästan är klart och vi ska bara fixa lite mer idag, sen klockan 3 blir det sändning. Spännande!

Nu måste jag lämna datorn till min bror så han får med sig den till skolan, puss <3

whatever

Håller på och redigerar intervjun till radioprogrammet imorgon just nu och har fått in ett ganska bra flyt, tacka gudarna för det! Dock lär det bli en-två timmar hemma ikväll i alla fall, men det kan jag leva med. Har 8 paralella ljudspår uppe i audacity och kan säga att det kan bli en aning rörigt då och då. Det här lär inte bli perfekt, men hoppas det funkar i alla fall.

Nu ska jag fokusera igen ett tag innan vi börjar idrotten, Johanna ska jogga!

träning! :D

Nu har jag och Rebecka bokat en massa pass igen. Jag älskar verkligen att träna, känner mig mycket fräschare sen vi började gymma och det är så förbannat roligt! Hitills har vi kört två pass spinning, ett pass pilates och i förrgår prövade vi på Poweryoga som verkligen var min grej. Idag ska vi inte gymma eftersom att vi ska jogga på idrotten och imorgon kan vi inte heller gymma eftersom att vi ska sända radio, så jag kommer nog få panik innan torsdag då nästa pass är.

 

Så här ser mina bokningar ut:

Torsdag: Poweryoga, 75 minuter
Fredag: Afro
Tisdag: Spinning 30 minuter följt av Core 30 minuter
Onsdag: En timme med personlig tränare

 


färga eller inte färga?

Har blivit alldeles kluven idag, vet inte om jag ska fortsätta vara blond eller färga håret brunt. Hur som helst måste det färgas nu för min utväxt är hemsk, vad tycker ni?

Blont eller brunt?


miaouw

Hittade en bild från förra sommaren som jag tyckte var lite sådär småsöt, kanske man ska färga håret brunt igen. usch, jag tycker det är skitsvårt det där med håret. Aja hur som helst, sitter på svenskan nu och läser runor, ganska segt men allt i livet kan inte vara roligt. Sen har jag psykologi och jag hoppas det blir roligt och sen måste vi jobba med radioprogrammet så blir att sitta kvar ganska länge efter skolan och jobba.

17.30 står spinning på schemat så åker dit lite tidigare och tränar lite mage och armar. Bussen hem går 18.45, ehe.


söndag

Okej jag var jättefull igår, men jag lyckades ändå inte göra bort mig som jag trodde jag skulle göra, ganska skönt. Blev dock ett litet bråk, men det är ingenting jag grämer mig över idag. Har alldeles nyss krängt i mig en pizza och det var förbannat gott, men jag kunde inte låta bli att tänka hur pizzorna i Italien kommer att smaka, mindre än tre veckor till vi åker nu :)

Imorgon blir det skola, sen gymmet och träna bort allt skit i tryckt i mig i helgen. Har även en känsla av att vi kommer behöva jobba med radioprogrammet imorgon, inte länge kvar till vi ska sända nu.


hello good morning

Kvällens låt, lätt! Sippar på en cider och ska dra ner lite till sen kanske det blir förfest sen vid typ åtta blire party ;) Hoppas det är drag bara annars blir jag missnöjd


follow me

Hemma hos Rasmus en snabbsväng just nu, har bokat bagaget till Romresan så det känns skönt att det är ut världen i alla fall. Tidigare idag har jag möblerat om mitt rum och städat där efter att de satte in de nya fönsterna, kan säga att det känns tusen gånger fräschare nu än det gjorde inna. Snart ska jag hem igen och tvätta Erpur med Ingela och hänga lite tvätt sen ikväll verkar det som att det blir fest. Vi är väl inte sådär supertaggade så eventuellt blir det bara att dricka lite vin, vi får se vad som händer helt enkelt. Jag har dessutom blivit jätteinne i träningen nu och vill bara dra till lule och köra ett pass på en gång, så motivationen att supa och vara ohälsosam är väl inte sådär jätteextrem.

Torris jag är! :D

Förresten, Rebecka! Är du sugen på Bodystep eller spinning på måndag?  ^^

i've got nothing to hide and i've got less to loose

Sitter på mediekommunikationen nu och det känns som jag att jag har en massa jag skulle kunna göra men jag har inte nog koll på huvudet idag för att lyckas med det jag ska. Snart slutar vi i alla fall och vi har kommit en bit på vår affisch, kan säga att det är jättesvårt att göra reklam om någonting man aldrig tänkt på!
Snart har vi multimedia och då ska vi redovisa, tror det kommer gå bra. Dock måste jag och Rebecka gå tidigare eftersom att vi har bokat spinning klockan 16. Efter spinningen måste jag springa till bussen som går 16.45 från universitet sen ikväll ska Rasmus bjuda på gomiddag och jag hade tänkt ta mig något glass vin. Fredagkväll är fan fint ^^

live the dream

Godmorgon! :D Dagen kunde börjat betydligt bättre än den gjorde idag, sov skitdåligt inatt och ville bara skjuta mig när jag skulle stiga upp. Börjar psykologin nu 9.20 och då kan jag välja mellan att ta en buss som är framme 7.45 eller 9.35, eeh. Ska prata med min lärare sen och se om det går så jag får komma 20 minuter senare, har ju fan ingenting att göra här på morgonen.

Hur som helst, jag har sträckt någonting i ryggen någonstans vem fan vet vad och det gör skitont! Jag hoppas verkligen det går över idag. Efter skolan drar jag och Rebecka på gymmet, pilates idag då vah :)

Eh ja, okej, hejdå

jag måste sjunga vackra toner, men hellström behöver ingen autotoner

Nu har jag och Rebecka bokat oss några pass på gymmet, imorgon kör vi Pilates och på fredag spinning, sen ska vi få en personlig rådgivning i styrketräning om ett par veckor. Nu är jag grymt taggad på det här! Ska bli jätteroligt att komma igång på allvar. Har inte tid att skriva ett längre inlägg nu, ska se film med hjärtat, håll koll på vår filmblogg, kommer nog upp en recension ikväll :)


stress!

har sprungit på stan och intervjuat massa politiker med rebecka och nu ska vi klippa skiten. stressade är vi i alla fall, nästa onsdag sänder vi och då ska allt vara klart. måste däremot med bussen 16.23, vi slutar klockan 16 så blir i alla fall lite att jobba över. jobbar mer på fredagförmiddag om vi inte hinner.

nu ska jag snart spela in en text och klippa en massa skit hejdå

jag som alltid ska vara så smart när jag skriver

Har varit hemma och tvätta lite, vikt tvätt, hängt tvätt och försökt städa vårt på tok för lilla linneskåp medan Rasmus var på övning. Känner mig väldigt duktig! Imorgonbitti ska jag dra på gymmet med Beckis sen skola till fyra, vi måste bli färdiga med vårt radioprogram imorgon. Hann göra lite läxor under dagen idag också, så känner mig extremt duktig!

Har kollat igenom Rasmus mobilbilder och lägger upp lite skit ^^

På väg till Pite cruising, jag är en jävla hårding :D

Ibland önskar jag att jag kom in i Rasmus (liv xD ) några månader tidigare ;p

Jag var bara tvungen xD

Älskling <3

Någon random bild från Rasmus brandmansutbildning, lite småsexigt på något konstigt sätt..

Skåne i somras, jag och Rasmus råkade hamna i Åhus och klämde i oss varsen fet glass på glassbåten

och alla restriktioner kan ba' flyga och fara

Till slut tog jag mig till skolan och hann vara med på halva graf-lektionen. Lagom stressad och med hemskt lite fantasi har jag nu kämpat med en jättesvår uppgift för mig och det blev självklart inte bra någonstans. Haha ett är då säkert, grafiker ska jag bli, men konstnär, aldrig i livet xD

Blir en sen dag idag, ska göra lite läxor och det så åker hem vid fem.


fan.

Självklart försov jag mig imorse när jag verkligen kände att det var viktigt att komma i tid, men nädå, vaknar fem minuter efter att bussen har gått och eftersom att jag bor i ett jävla träsk går nästa buss inte fören två timmar senare. Dessutom har jag redan halkat efter lite så eftermiddagen/kvällen kommer ägnas åt skolarbeten. Vad fan är det här för version av andra skolveckan?

Inte nöjd någonstans, men men, puss

bing bing baby, jag kan va din crazy frog

Känner mig inte ett dugg taggad på någonting idag. Just nu känner jag mig rent överlag galet felplacerad och vill bara åka hem och lägga mig framför tvn med Rasmus. Har en jättedålig dag och är dessutom lite småsjuk. Tänkte gymma idag efter skolan, men bestämde mig för att låta bli eftersom att jag kände mig febrig imorse och då är det ganska meningslöst att träna i alla fall så.

Har inte direkt någonting att säga, men här får ni i alla fall en supersöt bild på mig som jag snodde från mammas facebook


the morning after

Söndagmorgon, väntar på att nudlarna ska bli klara. Dagen ska spenderas med att se en massa film, dock inte på önskat vis men ibland är man helt enkelt alldeles för bortskämd. Gårdagen började superfint, men det spårade på alla möjliga vid redan vid niosnåret. Men jag väljer att se det så att livet har varit för jävla perfekt för länge så någon gång måste det ju vara lite jävligt.

Har inget mer att säga just nu, imorgon blir det skola och jag är inte taggad någonstans.

you're all i've got

Happ, då drar man till Lule på en strax, känns faktiskt en aning jobbigt, men men. Ska på friskoledagen och hjälpa till där, hoppas det blir trevligt. Hur som helst kommer ju Zacke det så det blir nog skitbra ;) Igår tog jag och Rasmus cykeln (kändes jävligt högstadie) till Robert och drack några öl me honom, Bonden och Angelica. Hann med två rundor vomit sen blev jag less så vi stack hem igen och laddar för ikväll istället.

Ikväll ska vi ha fest hos Rasmus, eller ja fest och fest, helst ska ju inte hela byn hit och härja men vi ska i alla fall vara ett gäng som dricker och roar oss typ. Sara, Rebecka och Josefin kommer hit och det känns jävligt roligt, mest för att Josse inte varit här sen förra hösten men även för att det var längesen vi festade ihop.

Nu måste jag dra hem och duscha, blir jävligt stress när jag kommer hem men jag är ju grym på det där med att fixa mig snabbt ;)

i know i shouldnt care about it, but it hurts me inside

Då var det dags för den här veckans sista skoldag. Har haft en jävligt skön natt kan jag då säga i alla fall! Igår blev jag trött vid sju så kring åtta drog vi oss till sängen och jag somnade strax efter nio. Kan ju även påpeka att jag har sovmorgon till 12 idag så jag behövde inte stiga upp fören nio, så jag vaknade hyfsat pigg vid 6 imorse sen låg jag och mös några timmar med älskling. Förbannat skönt! Dock har jag sinnesjuk träningsvärk idag, kan knappt använda datormusen eller röra armarna, har riktigt ont i armar, bröst, axlar och ben så jag känner mig lagom handikappad.

Hur som helst så är det då helg om några timmar och jag tror det kommer bli en fin helg. Imorgon ska jag "jobba" på friskoledagen på Kulturens hus och sen imorgonkväll kommer Rebecka och Josefin hit, hoppas Sara slutar toffla och kommer också ;) Så ska vi sitta ett gäng hos Rasmus och dricka lite och det, hoppas det blir nice i alla fall.

Nu ska jag fixa det sista sen dra till skolan, puss <3

utan dator!

Just nu är jag utan dator och jag har knappt pengar på mobilen heller, känns rent ut sagt hemskt. Idag har jag haft två lektioner och har gjort två tappra försök att formatera datorn, men jag vet inte om det gick bra för Sara tog hand om min dator för jag var tvungen att springa till bussen.

Imorse var jag och Rebecka på gymmet igen, skönt! Eftersom att jag var där ett tag före henne han jag köra 15 minuter på crosstrainern innan hon kom, sen körde vi lite styrka, Rebecka var mest sugen på ben men jag orkade verkligen inte efter gårdagens pass så jag övertalade henne att träna lite armar :) Hann även med ett gäng sit-ups och det och innan vi begav oss till stan blev det 20 minuter powerwalk/jogg på löpbandet.

Jag var gode trött i kroppen efteråt och nu när jag kom hem åt jag upp halva middagen själv! Hoppas bara inte min hunger blir större än resultaten av min träning, för då är jag körd.

Nu ska jag dra ner på Shell och fylla på min mobil, så är man inte fullt lika låst.

mitt tidsfördriv är ölen

Är ungefär halvvägs igenom dagens medieverkstad just nu. Tanken var att jag skulle jobba med webbtidningen, men det verkade inte som min grej så nu kör jag radioprogram med mina bitches. Jag ska skriva en inledningstext nu och håller på att göra lite research så jag inte låter helt korkad i texten. Imorse tog förresten jag och Rebecka vår första runda på gymmet, vi hade lite bråttom så det blev bara 20 minuter cross-trainer och sen körde vi tre maskiner där vi tränade ben. Imorgon ska vi dit igen och då blir det ren styrketräning. Ska dessutom försöka boka rådgivningen med de personliga tränaren snart.

Nu måste jag fokusera och börja läsa på =)

Efter gymmet imorse, lagomt svettig och jävlig ;)


RSS 2.0