Tagga myshelg =)

Sitter på skolan nu, har precis haft medieproduktion. Vi lyssnade på radioprogrammen som vi gjort, det var riktigt underhållande! Vi är så duktiga, MP09, det blir inte bättre, haha ;) Nu sitter jag i alla fall med Rebecka och Josefin i klassrummet och väntar på lunchen som blir om 40 min, Sara är inte här, väldigt ovanligt *host*

Jag har mattelektion efter lunch, sen måste jag på apoteket och efter det ska jag och Max fika hos hans mormor, är lite nervös för att träffa henne, hon verkar lite läskig. Sen blir det Töre för oss båda så ska vi mysa med min familj, baka julgodis, julpynta lite mer, julstäda och sånt. Kommer blir jättemysigt att ta en lugn helg!

Ni ska väl säkert festa hela högen, men jag har gjort det så mycket så många helger, så jag behöver ta det lugnt. Hoppas ni har kul/mysig i alla fall , puss! <3

Note to self:

Låna aldrig mer ut datorn till Max Mayer!!!11

Han tycker att jag ska älska 50 cent, okej?


Varför jag älskar Nti i bilder

Jag har inte tid att blogga nu, men jag kände för att lägga upp lite bilder från min älskade skola. Puss <3



Pluggdag

Idag blir det en riktig pluggdag. Jag började egentligen redan igår, då jag trotsade sorgen över min förlorade, älskade mobil, huvudvärk och feber för att plugga datakunskap med Max. Ska fortsätta idag med att åka hem till Max klockan fyra, se en film jag ska analysera på engelskan sen plugga matte med hans söta mamma, för vissa har ju prov imorgon. Jag har en ond plan att jag ska bara plugga matte och tyska, sen ska jag tvinga Max föräldrar att hjälpa mig så får jag typ mvg i alla kurser, haha ;D

Nej, nu ska jag faktiskt ta och skärpa mig. Det blir i alla fall en hård dag, speciellt med matten som ska göras sent ikväll, men det är värt det. Det går ju faktiskt riktigt bra för mig i alla ämnen, det känns onödigt att förstöra det nu såhär sista veckan bara för att jag behöver en veckas vila.

Snart blir det idrott, så ska börja stänga ner nu. Jag är jättetaggad på idrotten faktiskt, det känns ovanligt, men jävligt nice :D

Luciatåg @ NTI

Idag hade vi luciatåg på skolan och det var ju onekligen intressant. Som ni kanske förstått vid det här laget är vi ntiare väldigt random, kanske t.o.m. kan klassas som sjuka? Poängen är i alla fall att vi har jätteroligt större delen av tiden, det är väldigt galet och jag älskar det. Hur som helst hade då elevrådet luciatåg för oss idag och det var då inte likt ett klassiskt luciatåg på något vis!

Som ni kanske ser var vår lucia en snubbe, som dessutom är skitcool. Sen hade vi lite olika konstiga karaktärer. Bara kolla på Max, han var Arne Weise, liksom, varför? xD Ja det var då jätteroligt i alla fall och ni måste ha varit där för att förstå.


Max Mayer / Arne Weise,,. awesome! :D Dock ser han mer ut som Göran Persson än Arne, eller?


Skriver juldikter

Jag sitter här på skolan nu och Kalle har fått för sig att vi ska skriva juldikter. Jag var verkligen inte taggad på det, men jag fick ändå ihop någonting. Jag har dessutom bara en lektion kvar idag, men jag tror den kommer bli lite halv inställd eftersom att den krockar med vårt lilla luciatåg nti-style (det kommer bli awesome, okej?) Det här är ju dessutom den sista riktiga skolveckan och det känns skönt, men det kommer ändå bli stressigt. Jag behöver få tillbaka känslan av att jag saknar skolan, så det behövs ett jullov.

Jaja, nu ska jag göra en titel på min dikt sen blir det snart lunch. Infogar den världelösa dikten bara för att skriva något annat än bara strunt, lägger dessutom in en bild jag tog förra julen, puss <3

Sakta smyger julen hit,
Trippar försiktigt över snön så vit.
I husen skymtar ljusen som glimmar,
Under stjärnhimlen som vackert skimrar.


I huset vaknar julen till,
Känner mamma som gör inlagd sill.
Barnen äter pepparkakor och pappa dricker glögg med russin,
Pepparkakorna går åt i dussin.


Vad julen inte kan vara utan
Det är Kalle som springer runt på tv-rutan.
Barnen faller i skratt,
Allting är så otroligt glatt.

 

Tomten lägger klappar under granen,
För det vill han ge till barnen.
Stort och smått, rött och grönt
Tänk att julen verkligen är så skön.


Sakta smyger julen runt,
Det här är en lyckans stund.

 



Gårdagen

Nu tänkte jag bara berätta lite kort om gårdagen, som jag tyckte blev riktigt lyckad! Började då med att jag och Max mötte upp min bror på Donken så käkade vi lite snabbt, sen sprang vi över till Elgiganten och kollade på en dator till min bror då. Sen blev det massa flängade med buss, men det gillar vi. Hamnade till slut hos Max där vi tog det lugnt han och jag, sen flippade det totalt. Vi satte på CK och började dansa i köket, osv. Jag hade min kamera i Töre så jag haffade Max kamera och gick lös på den, fotade en massa onödigt skit xD

Det var typ, skitkul ;D Jag älskar att vara flummig alltså! Så vi flummade på ett tag sen kom Sara och Olle förbi ett par timmar så snackade vi lite skit med dom, men jag och Max var ganksa så slitna så vi var nog rätt osociala. Efter att de hade åkt gjorde vi lite käk sen somnade vi typ och jag som ostört i nästan 12 timmar, så sjukt skönt!

Idag hade både jag och Max massa överskottsenergi så vi promenerade till stan, tog ca 1,5 timme också köpte vi 1,5 kg godis på Hemmakväll!! Sitter och kränger det nu och jag har värsta sockerkicken, lyssnar på Markoolio och gör kullerbyttor. Nä nu ska jag och Max sätta oss vid varsen dator och spela som de sanna nti-are vi är.





Planer för dagen

Inatt fick jag sova nästan tolv timmar, helt ostört, vilket är jävligt ovanligt. Så nu är jag jätteutvilad och nöjd :) Max gav mig frukost på sängen i morse, erkänn att ni är lite avundsjuka. Tänkte bara lägga in hur mina och Max planer ser ut för dagen. Dags att ta tag i det nu! Hejdå =) <3

Chillkväll

Sitter hemma hos Max nu med honom och väntar på att Sara och Olle ska komma, om typ 40 min. Hoppas det blir trevligt :) Jag har i alla fall det sjukt mysigt och trevligt just nu så. Det känns som att det inte kan bli fel typ, bara just därför det bli, så som vanligt. Nej för fan nu ska jag sluta vara så negativ och tigga mat av maxiboy.

Puss sötisar <3

Godmorgon!

Imorse vaknade jag halv åtta och min buss går 6.50 så jag var ju inte lite less. Ja, då  går det ju en buss 8.50 men jag hade ändå inte fått närvaro på medieproduktionen som jag dessutom tror skulle vara tråkig idag, så jag bestämde mig för att ta 10.30-bussen och bara gå på matten idag. Sen i eftermiddag ska jag gå på stan med Max och min lillebror Victor. Victor ska köpa/få en dator i julklapp så vi ska gå runt och kika lite, äta ute osv. Kommer säkert bli trevligt :)

Sen ikväll blir det myskväll hos Max, ja, jag är nöjd =) <3

Idag lovar dessutom att ha en till uppdatering, har fått tillbaka bloggsuget lite. Sen att jag ska vänta två timmar på att Max slutar och att Victor kommer till Luleå kanske bidrar lite ;)

@ Maxiboys place

Sitter fortfarande hemma hos Max, känns lite konstigt att vara här ensam, men det är typ mysigt :) Jag måste gp till bussen om tjugo min så som den stressiga människa jag är börjar jag känna mig lite stressad. Jag kommer antagligen gå så jag får stå och vänta på bussen typ en kvart, jag är fan tragisk. Aja, jag taggar som fan på den här dagen! Den började bra och det känns som den kommer fortsätta så.

Förresten, att jag sov här var ju ganska impulsivt och det, så jag hade typ inga rena kläder så jag bad Max om att få låna en tröja och titta vad jag fick =D Erkänn nice ;D Och ja, jag är alltid snygg när jag har sovit för lite =)


Sovmorgon!

Idag fick jag sovmorgon, vilket känns sjukt skönt. Eller ja, vi var ju tvunga att jobba med vår internetuppgift, men jag var nästan helt klar redan igår så jag har nyss petat ihop det sista så nu är man klar! Nackdelen med den här sovmorgonen var att jag ändå steg upp åtta, då Max vaknade. Jag kände mig inte alls trött, men jag sitter fortfarande kvar i hans säng. Känns skönt att ta en seg morgon! Snart ska jag gå och göra mig någon sorts frukost, det behöver min kropp verkligen.

Jag börjar klockan 12.15 då jag har medieproduktion. Vi ska till studion på kulturens hus och spela in vårt radioprogram och jag är onekligen taggad! Sen blir det den tidiga bussen hem, 14.50 för en lugn kväll. Funderar på att plugga lite datakunskap, men jag känner att jag stressar för mycket med skolan så det kanske får vänta.

Nä, nu blire frukost, hejdå <3

Max pratar i sömnen,.

Jag kände mig bara tvungen att lägga in det här på bloggen, trots att jag har tappat lusten att blogga totalt.

Igår följde jag med Max hem en stund och vi var båda jättetrötta, så vi låg i sängen och typ pratade skit. Sen somnar Max, bara sådär *poff* och jag märker ingenting. Sen börjas det...

Max: Vi ska inte plantera nå jävla jordgubbar!
Jag: Va? Vadå jordgubbar?
Max: Ja, du sa ju det.. inga vindruvor heller..

Jag typ, okej? Väckte honom, ignorerade.. Sen somnar han igen!

Max: Sluta gå i trappen
Jag: Va? Vadå trappen?
Max: Jag vill inte att du ska gå..
Jag: Nä, men jag ska inte gå än?
Max: Gå inte i trappen
Jag:
Varför inte?
Max: För den är så lång

Liksom, vad fan är det för fel på honom? xD Haha aja han får i alla fall mig på gott humör med sitt sjuka sinne, de gillar vi =)


Min lilla önskelista

Det här är faktiskt första året på länge, ja sen jag var tolv eller nåt i den stilen, som jag faktiskt önskar mig konkreta saker och inte bara presenkort och pengar. Självklart är det jätteroligt med pengar och presentkort, eftersom att jag egentligen behöver det. Men jag känner också att i år, så vill jag öppna lite paket med tanke på att vi antagligen bara ska vara familjen. Inte lika kul att bara få en massa sedlar då (;

Det jag önskar mig i år är:

→ En morgonrock
- Rosa, röd, turkos. Jag vill vara färgglad! Och jag vill att den ska vara jättemysig ^^
Klänningar - Jag har inga bra festklänningar till vinterhalvåret så jag är sugen på det, tänk så roligt att öppna en julklapp och sedan springa och ta på sig den igen. Eller varför inte börja planera nyår direkt på julafton efter att ha fått en underbar festklänning?
Parym - Ja, jag är fortfarande allergisk mot parfym, men jag tycker ändå om att ha litegrann vid festligare tillfällen. Om jag ska ha parfym vill jag ha en Escada Pacific Paradise eller Puma: I'm going
Hörlurar - In-ear, såna pluggisar :) Jag är ganska less på mina måste jag erkänna.
Pengar/Presentkort - Det kommer behövas
En supermysig jul!

Klänningen till vänster ligger absolut högst på önskelistan i år. Jag hittade den på Gina Tricots hemsida och den kostar 399. Jag älska

Äntligen snö i Töre! =D

I morse när jag vaknade så såg jag att björkarna utanför mitt fönster var alldeles nertyngda av ett tjockt lager snö, ni anar inte hur lycklig jag blev! Så eftersom att jag åkte hem tidigare idag pga att jag inte mådde sådär jättebra så jag kom hem klockan ett då det fortfarande var ljust. Det hade precis börjat skymma i ena änden av byn så himlen var lätt rosa på vissa ställen och klarblå på andra. Vackert!

Självklart drog jag fram kameran, dock inte i konstnärligt syfte utan mest bara för att dokumentera hur vackert det faktiskt är med vinter i en liten norrländsk by.








RSS 2.0