-


the best part of me was always you

Har nyss kommit hem från en kväll med Rasmus och Sara, trevligt har det varit :) Jag och Rasmus drog och gled på byn ett tag, sen kom Sarabitch hit så drog vi till Rasmus som bjöd på nudlar, mums! Sen fick vi för oss att följa med Fille, Gren och de när dem skulle kolla på en bil i Älvsbyn, men när vi hade en bit kvar hände någonting med bilen så vi fick åka hem. Ganska trist, men vad gör man? Hoppas i alla fall att det går att fixa det, men det antar jag. Nu sitter jag bara i soffan och softar, snart blir det att kolla massa Desperate Housewives med Rasmus, säsong 1 lär vara slut inom ett par dagar.

Kände för att lägga in den här bilden, Rasmus tejpar backspegel före Skåneresan ;)


<3

Sitter och kollar på Desperate Housewives nu, ska kolla igenom alla säsonger i sommar är det tänkt, precis som jag gjorde förr sommaren. Jag fick dessutom hem kläderna jag beställde idag och fy fan vad nöjd jag är :D Vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner mig ganska tom på ord om man säger så. Är sugen på att typ dra ut och göra någonting ikväll, synd att den här byn är så satans tråkig. Aja, det löser sig. Puss

tisdagkväll

Har tryckt i mig en hel drös med choklad nyss som min söta pojkvän köpte åt mig efter att jag haft en riktigt usel stund där ett tag. Idag är en sån dag när tårarna bara kan spruta okontrollerat utan anledning, så jag var väl inte riktigt på topp innan efter en ridtur som gick rent ut sagt åt helvete, då är det tur att man har en gullig pojkvän som kan trösta och bjuda på choklad <3

Egentligen borde jag vara förbannad på mig själv för att jag drog ner den där chokladen eftersom att jag idag bestämt mig för att gå ner 6 kg till min födelsedag (29 Juli), men jag orkar faktiskt inte bry mig. Nu vill jag dessutom förtydliga att jag inte är en av de där som tror på det pinnsmala idealet, absolut inte! Jag tycker det är vackert med en snygg, hälsosam, lagom kurvig kvinnokropp, men på sistone har det helt enkelt blivit för mycket choklad och pommes för min del. Johanna bantar inte, Johanna tar tillbaka sin lite mer nyttiga livstil kan man väl säga.

Nä, nu har jag skrivit vad som känns som alldeles för mycket igen, kanske man ska krypa ner i ett varmt bad


memories never die


kalix

Har ganska nyligen kommit hem från storstan Kalix ;) Följde med Rasmus när han skulle till arbetsförmedlingen så bestämde jag mig för att gå och sola under tiden, har inte solat solarium på ett år och kan säga att det var riktigt skönt! Tänkte lägga mig i solen nyss, men precis som alltid försvinner den alltid när jag går ut, så tragiskt.

Efter jag solat fick jag sitta och vänta en stund på Rasmus i solen, så jag köpte mig sommarens favoritdricka (efter cola såklart) och njöt ett tag. Blåste ganska ordentligt, som vanligt, så jag hade hår i hela ansiktet konstant. Tänkte visa lite av min outfit, men ja, blev kanske inte så bra ;p Körde ganska basic i alla fall, älskar shortsen hur som helst :D

can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars

Nu är jag uttråkad! Jag vill bara ut och göra någonting, ut i kvällssolen med trevligt folk och bara umgås. På sistone har jag blivit så jävla tråkig, sitter alltid hemma med Rasmus och bara får tiden att gå med kortspel, djupa diskussioner och tv-tittande. Nu menar jag inte att detta är någonting dåligt, det är faktiskt helt underbart, men nu är jag sugen på att göra någonting annat. Jag hade velat lägga mig på stranden en dag med mina bitches, köra grillkväll med mina gamla törevänner, sätta mig och spela spel med ett gäng, dra någon filmkväll, vad som helst!

Enda gångerna jag verkligen kommer ut är när jag festar, jag menar, kom igen, ska jag bli så tråkig när jag fortfarande inte ens fyllt 17? Jag älskar verkligen att festa, men jag tror jag hade kunnat ha så jävla mycket mer faktiskt. Som i vintras, när jag nästan varenda kväll tog bussen till Råneå och satte mig hos min kära lilla bitch och snackade skit över en kopp kaffe.

Nä, vet ni, nu ska jag ta min pojkvän och dra till Lina där det blir att se film med henne och Carro =)

Gammal, gammal bild på mig och Lina <3

Shoppat :D

Som ni säkert märkt har Nelly sin sommarrea idag och den är precis som förra året sjukt underbar! Klickade nyss hem en beställning på 434 kronor som jag fick fem fina plagg för, så jag är galet nöjd.

Köpte den här toppen som är ganska lång, har velat ha någonting i spets hur länge som helst så nu blev det :) Den var dock inte på rea, men betalade ändå bara 149:- för den, vilket jag tycker är relativt lite för en så snygg top ;)


T-shirt, 49:-

Tröja, 89:- Visst ser den galet mysig ut? :D

Leggings, 49:-

Är riktigt tveksam om jag kommer gilla den här, men Rasmus övertalade mig att satsa så vi får se :) 59:- gick den på.

Hemma igen :)

Då var man äntligen hemma igen efter en lång resa. Jag och Rasmus bestämde oss för att åka redan på lördagkvällen eftersom att jag var så sjukt ledsen av en massa anledingar, längtade hem samtidigt som jag inte ville åka och ja, ni fattar. Hur som helst så åkte vi 21.20 från Hålabäck och vi var framme vid 13-14 igår. Resan tog i alla fall 17 timmar och jag beundrar verkligen Rasmus som orkade köra utan att sova någonting alls under natten. Själv slumrade jag till typ 20 minuter under hela resan, är inte sådär jättebra på att sova i bilen så. Aja, hur som helst så de sista bilderna från Skåne kommer inte just nu, kanske ikväll eller imorgon.

Just nu är jag helt galen för Nellys sommarrea är igång och förra sommaren fyndade jag en helt underbar t-shirt för 39 kronor, så kanske man klickar hem kläder för någon hundralapp, vi får se :)

Skåne, dag 9

Sista dagen i Skåne nu då. Imorgon förmiddag/morgon åker jag och Rasmus hemåt igen. Kan säga att det ska bli ganska skönt att komma hem igen, slippa bo i en resväska ni vet och sen är ju alltid hemma bäst på något sätt. Har haft riktigt trevligt här nere kan jag säga :) Har hunnit med en hel massa så jag är verkligen nöjd.

Midsommaren igår firades här hemma med lite gäster och trevligt var det, men gamlingarna tog några snapsar för mycket så kvällen var över vid elva typ. Jag och mamma gjorde en tipsrunda ihop och sen spelade vi lite kubb och sånt, så jag är ganska nöjd med kvällen :)

Nä, hörni, nu ska jag bege mig ut och städa ur vår fula lilla bil så vi kan bege oss hem imorgon. Puss <3

Skåne, dag 8

Glad midsommar på er allihopa :D Hoppas ni ska göra någonting riktigt roligt idag/ikväll, vare sig om ni ska ut och festa eller bara ta det lugnt. Själv ska jag gå på fest, men inte riktigt den sorten som jag brukar. Min mamma och hennes karl har arrangerat feta festen här ikväll och självklart stannar jag hemma, är faktiskt inte ett dugg sugen på att dra ut och röja ikväll?

Nu ska jag slita upp min älskling i sängen så ska vi få i oss lite frukost sen dra till stan och handla groggvirke. Det är dessutom 20.6 grader varmt 10 på morgonen så det kan ju inte bli mycket bättre :)


lamt försök till videoinlägg xD

Försökte göra en videoblogg igår på färjan till Helsingör men hade ingen aning om vad jag skulle säga, det blåste som fan och jag spelade in med Rasmus usla mobilkamera så den är värdelös. Men det är i alla fall min första videoblogg ever :D xD


Vet att man inte hör vad jag säger, men ja, ni fattar. Och jag försöker peka ut Danmark men det är som svårt när man inte hör. Aja fint fint

Skåne, dag 6

Igår drog jag och Rasmus till Danmark och fan så trevligt det var :D Och dagen till ära tänkte jag pröva att lägga texten mellan bilderna eftersom att den blev så lång, hoppas det funkar. Måste ju testa i alla fall :D Btw, jag ska snart publicera mitt första videoinlägg ever ;)

Klockan 10 tog vi tåget från Vinslöv mot Helsingborg, tog en och en halv timme och när vi kom fram så bestämde vi oss för att gå och käka lunch på Donken. Jag fick mig ett Coca Cola glas också, så jag kände mig lite coolare än jag gjorde i förrgår efter det.



12.20 tog vi färjan från Helsingborg till Helsingör där vi strosade runt ett tag. Min spontana reaktion var att det påminde en aning om Riga bland några gator. Vi stannade hur som helst inte länge där, vi gick bara ett varv runt centrum sen tillbaka till tågstationen.







Klockan 13.35
tog vi tåget mot Köpenhamn, men vi var inställda på att stanna någonstans efter vägen och bara kika lite, så i Humlebaek slet jag av Rasmus från tåget för att kika på kusten med mig. Vi hamnade på en liten strandkant full med privata bryggor kloss i ett gäng riktigt feta hus med havsutsikt, riktigt vackert. Men vi kände oss en aning i vägen så vi begav oss tillbaka till stationen och åkte vidare mot Köpenhamn.



Väl framme i Köpenhamn gick vi runt bland gatorna och kikade och till slut hamnade vi på Ströget där vi stötte på ett gäng med killar som dansade break-dance så vi satte oss ner och tittade på de ett tag och de var verkligen duktiga! Senare stötte vi på ännu en tjej som hade en show på gatan, men man kan väl säg att hon verkade vara mycket bättre än hon var.

Efter ännu ett tag köpte Rasmus sig en China box och sen satte vi oss på Rådhustorget utanför ett litet café av något slag och njöt av solen. Köpte oss några öl och en drink var och där satt vi i fyra timmar och bara pratade, helt underbart var det :)





Resan hem
påbörjades någon gång mellan sju och åtta, men tyvärr var vi tvungna att byta tåg söder om Malmö eftersom att någon jävel försökte smuggla knark på tåget eller nåt sånt. Så eftersom att vi båda var sjukt hungriga hoppade vi av i Malmö där vi käkade på Max också träffade jag en riktigt gammal kompis, har saknat dig Tias <3

Ja hur som helst, hände massa smågrejer på resan och vi var hemma halv tolv och gud så trött vi var, men helt underbar dag alltså <3


Skåne, dag 5

Sitter här i tv-soffan bredvid min kära pojkvän som ser på fotboll, märkligt nog var jag också intresserad av en match vi såg häromdagen när jag egentligen brukar hata fotboll. Hur som helst så är det här en lugn dag, har tagit sovmorgon och sedan suttit och kollat  på biljetter Rom, hoppas verkligen det blir av nu :)

Har nyss spelat lite Tp med Rasmus också, haha ibland är jag så jävla dum så jag måste skratta åt mig själv x) Ikväll vet jag inte vad som händer, men det blir nog att ta det lugnt. Imorgon ska vi bege oss till andra sidan sundet och busa, eller nåt ^^ Kommer bli fett mysigt <3

Skåne, dag 3/4

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit sjuk och är fortfarande en aning så jag har helt enkelt inte orkat blogga. Av samma anledning har vi inte gjort så mycket heller, igår tog vi bara en jävligt lugn dag sen på kvällen åkte vi bara ut och körde också råkade vi hamna i Kristianstad, så vi bestämde oss för att fortsätta till Åhus där vi tog en glass på Glassbåten och sedan gick vi till Åhusbryggan. Eftersom att det blev så impulsivt hade jag inte med mig kameran, men mysigt var det i alla fall.

Idag är det superfint väder, så jag ska snart bege mig ut i solen och steka, härligt! Ikväll/eftermiddag ska vi fira min lillebrors födelsedag, hoppas det blir trevligt :) Men som sagt måste jag fortfarande fokusera på att bli frisk.

Puss

Skåne, dag 2

Den här dagen har varit riktigt fin måste jag säga. När vi vaknade i morse var det rätt molnigt och blåsigt, så vi bestämde oss för att hitta på någonting som inte kräver så där jättefint väder, så rent impulsivt tog vi bilen och drog i väg till Malmö direkt vi vaknat typ. Vi snurrade runt ett tag på stan i jakt på parkering och det och under tiden passade vi på att kika på Turning torso och ett visst hus Rasmus skäms över att säga att han ville se, hehe ;) ( det är zlatans hus ofc)

Väl inne i stan strosade vi bort till Folkets park för att åka Pariserhjul, men det var inte igång så vi kikade lite i parken sen drog vi till Gustav Adolfs torg där Rasmus bjöd på China box som intogs på en parkbänk under bokarna, mysigt var det! Efter ännu en stund strosande satte vi oss på Espresso House där vi drack Vaniljlatte som var sjukt gott, sedan drog vi hem mot Hålan igen.

Ikväll har vi vandrat ner till en damm en bit bort där vi åt jordgubbar och drack champagne och någon cider, sen en snabbis in till stan där vi spelade lite sällskapsspel med Ida, Cakki och Klara.

Underbar dag har det varit, verkligen :) <3

Btw, jag klappade kossor idag ^^

Jag och mammas lilla hundvalp Dogge, så jävla söt ^^

På Gustav idag

Älskling kränger China box på Gustav

Skumpa, cider och jordgubbar nere vid dammen under de sista soltimmarna, så sjukt mysigt :)

Johanna i jakt på kossor ;) Jag lockade på de typ jättelänge innan de äntligen kom fram och till slut fick jag faktiskt klappa de litegrann :DD



godmorgon :)

Har alldeles nyss vaknat här i Hålan. Har sjukt ont i halsen, så jag hoppas verkligen att det går över och dessutom så är det lite halvdåligt väder. Hoppas solen kikar fram på eftermiddagen för jag och Rasmus har världens mysigaste planer för kvällen. Nä, det här får bli ett kort inlägg, uppdaterar ikväll igen. Puss <3

Skåne, dag 1

Tja tja bloggen ;) Här sitter jag i Hålabäck med min älskling och familjen efter en trevlig dag. Snart ska det till att grilla flinta och kränga färskpotatis, mums :D Jag älskar verkligen färskpotatis, något av det godaste jag vet. Hur som helst, så planerna för kvällen ser ut så att vi ska helt enkelt bara ta det lugnt, sitta ute och äta och njuta av den här härliga kvällen.

I morse drog jag och Rasmus till Ljungdala där vi strosade runt och jag återupplevde gamla minnen, det var riktigt trevligt. Sen stannade vi och gungade lite på en lekplats jag "hängt" på en del under min uppväxt. Efter vår lilla tur i stan drog vi till Vinslöv där vi åt pizza och fy fan så god den var! Jag lovar, det var den godaste pizza jag någonsin ätit.

Eftermiddagen har varit lugn, slutade med att vi kikade en snabbis på min brors fotbollsträning sen träffa Ida och de en stund i stan.

Nu blev det hiskeligt (jävligt coolt ord) långt här alltså! Kanske ett par bilder sen ut ? :)

En glad Johanna i lekplats fo sho. Jag gör mig så bra på bild :D -.-

Älskling på vår nya favoritpizzeria ;)


when the cops beat you down and your face is busted

Tja fan, Johanna diskar potatis medans jag (Rasmus), gästbloggar haha x) Det är då alltså första dagen i skåne för min del och vi har varit på ljungdala där Johanna har växt upp. Min älskling har visat alla platser som betyder nåt för henne och jag förstår verkligen att hon känner som hon gör om det här stället. Vi har även vräkt i oss pizza, som förövrigt var hur god som helst. Nu blir det bara att slappa och ta det lugnt resten av dagen.

Som den fantastiska bloggare jag är så tog ju inte det här mer än... 10 minuter att tänka ut och 15 att skriva ^^ haha

cya later suckers

Skåne =)

Nu är vi framme i Skåne! Resan igår var lång, men faktiskt inte så tung som jag trodde den skulle vara. Vi åkte hem i från vid 6 på morgonen och var framme just efter 11, så jag tycker vi gjorde det ganska bra. Tog några bilder, men det mesta blev bara svammel, men tänkte att jag måste lägga in någonting så.

Planerna för dagen ser ut så att snart ska jag och Rasmus hoppa in i duschen, sen ska vi åka in med mamma till Hässleholm och handla. Sen stannar vi i stan och strosar runt på Ljungdala någon timme, en liten nostalgitripp för mig och förhoppningsvis Rasmus kanske får höra en och annan intressant historia om min uppväxt. Vädret är dessutom underbart! 9 på morgonen och redan 16 grader, gilla!

Nä, nu ska jag välja ut kläder för skånedagen, puss <3







Hejdå! :D

Har 3 minuter på mig att få ihop ett inlägg. Sista inlägget ni får av mig innan jag drar. Ska bära ut väskorna i bilen nu sen drar jag till Rasmus och sover. Vi har nyss städat bilen litegrann, så det känns i alla fall fint. Om elva timmar, klockan 06.00 beger vi oss !

Så alla söta bloggläsare, adjö till på torsdag <3
Och alla ni norrlänningar, vi syns den 27e ;p


lalala

Snart är vi på väg, gud så jag längtar! 17 timmar kvar, kommer inte kunna sova ett dugg inatt. Aja, hur som helst. Idag blir det en lugn dag, ska få till det sista med packningen och fixa matsäck osv, bara få tiden att gå sen. Blir antagligen att spela kort som den lilla tönt jag är. Har inget sug att blogga alls idag eftersom att jag bara tänker på resan, så ni får vettiga inlägg på torsdag istället.
Puss <3

as we enter

Dagens låt, ohja. Nu är jag dyngigt trött, men måste packa nu och se så jag inte glömt att tvätta någonting. Puss


roadtrip!

Nu taggar Johanna! 40 timmar kvar sen är vi på väg :D Har längtat jättelänge efter att få göra nånting sånt här och nu jävlar händer det, kan knappt tro det är sant. Så ja, onsdag morgon 06.00 drar vi, framför oss har vi 150 mils bilresa, massa Pk och antagligen en hel del psykbryt från min sida. I en liten ful biljävel åker vi, men vem fan bryr sig? Det kommer bli awesome :D

10 dagar blir det i Skåne, sen upp igen. Vad vi ska göra där nere får väl vara lite av en hemlis, men det ska iaf bli riktigt roligt att få komma "hem" igen


:)

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft annat för mig och dessutom inget vettigt att skriva. Vaknade för typ en timme sen och nu sitter jag bara och tar det lugnt. Om någon timme ska jag och Rasmus till Luleå för att köpa färdkost till Skåneresan sen ska vi tvätta bilen idag. Imorgon blir det packning och det sen på onsdagmorgon åker vi :D Fy fan så jävla härligt det kommer bli :)

Någon gång under natten mellan onsdag och torsdag befinner vi oss i Skåne, bara så där poff. Blev lite impulsivt det här, men det blir tamefan awesome ;)

Grattis till studenten älskling =) <3

Igår tog min älskling studentet och det firades ganska lugnt, men riktigt trevligt var det. Började med att jag och Rasmus drog till Luleå där han umgicks ett tag med sin klass medan jag sprang på stan och fick i mig frukost/lunch och köpte en blå ros till honom. Sen stod jag utanför skolan i en timme och väntade på utsläppet med hans släkt. Sen blev det lite hit och dit, fota och sånt där och efter det bjöd Anneli ( Rasmus mamma ) oss på lunch på Waldorf :)

Eftermiddagen/kvällen spenderade på Rasmus gård med hans släkt och mina föräldrar där vi åt, fikade och drack. Det var riktigt trevligt kan jag säga :) Redan vid 10 bestämde jag och Rasmus oss för att promenera mot mig, men först skulle vi stanna och dricka champagne på någon mysig plats, men efttersom att både han och jag kände att vi fått nog valde vi att spara den. Istället satte vi oss på skolgården och pratade gamla minnen vilket var riktigt mysigt, sen hem och sova.

Nåja, nu vart det massa text, här kommer bilder :)


duturu

Nu är veckan sommarlovsfirande över, efter fyra dagar i flaskan ger jag upp och tar det lugnt. Planerna börjar ta sig fint för sommaren och jag är taggad. Idag har jag sovit ut som fan, solat och tagit det lugnt, ska snart ta tag i tvätten och det, men först, lite bilder sen i fredags :)

Jag och Sarabitch, fjårthizzar på väg mot stan ^^

Ag och min lilla Baconskiva

Josse va nog lite sugen på Bacon ;)

Porrisarna

Josse, Olle och jag

love is the answer

Grattis älskling till studenten! Det är väl i princip det jag vill säga i det här inlägget. Jag lägger in bilder på snyggingen och det imorgon, för nu ska det firas! Min dag har i princip sett ut så att jag vaknade och helvete vad jag mådde dåligt. Jag pallrade i alla fall mig upp och drog till Luleå för att fira Rasmus student. Trevligt var det :)

Efter utsläppet bjöd Rasmus mamma honom och mig på lunch på Waldorf, mysigt var det. Sen drog vi och hälsade på Rasmus gammelmormor, söt liten tant :) Till slut hamnade vi i Töre så ordnade vi lite med bord osv och nu ska jag snart dit med mina föräldrar och Rasmus släkt för att fira honom.

Hoppas du har en underbar kväll älskling <3

G-stad

Sitter med mina bitches och Olle hos Ag i G-stad nu och super, rätt fint! Snart blir det stan och gültza så kom dit  :DD Party on bitches puss och sånt <3

sommarlov dag 1 = STRESS!

Nu börjar mitt sommarlov på allvar och nu ska ni veta att jag är ganska stressad. Min buss går om en och en halv timme och jag har fortfarande saker att göra. AAH!!


När Ingela fyllde år för en vecka sen fick hon en jättesöt blomma som hon bad mig fota, så jag petade ihop en liten hemmagjort ministudio och tryckte av. Kanske de här bilderna blir någon slags tavla?


vi kommer och går, syns imorgon eller om många år

Sommarlov! Nu är det äntligen här :D Åh vad glad jag blir alltså, känns verkligen som att sommaren 2010 kommer bli den bästa någonsin. Precis som jag gjorde förra sommaren vill jag göra en lista på saker jag önskar hinna med i sommar.

- Roadtrip till Skåne med Rasmus
- Pdol
- Trästocks
- Musikens makt
- Massa utefester med mina bitches ;)
- Sola och bada som fan!
- Jobba in lite pengar :)



Hur som helst, igår vart det Gültza med Sara, Rasmus, Bacon, Jesper och Erik där vi satt med nå folk och hade det trevligt. Tog min någon öl och sen drog vi hem vid halv tolv. Trevligt! Ikväll blir det fest, antagligen på Gültza igen, vi får se :) Men nu ska jag lägga mig i solen ett tag tror jag. Puss

die romantic

Kände för att klicka in tre bilder jag tog nere i hamn en vacker sommarkväll när det inte gick att fota någonstans utom där. Puss



i love your touch

Har nyss tagit en promenad hem från Rasmus där jag sov inatt och tog en galet fet sovmorgon, så det var skönt att komma ut röra på sig lite så man inte blev så där jävla slö idag. Nu sitter jag i soffan och undrar var fan mina glasögon är, jag behöver dom. Har försökt planera morgondagen och gjorde ett litet framsteg, det löser sig! Jag ska självklart ut och festa med mina bitches, iaf 2 av dom, eftersom att vi har avslutning imorgon.

Och jag
har varit så jävla duktig i år! Jag är stolt över mig själv, samtidigt som jag gruvar mig eftersom att det här året har gått så fort, om kommande två år går lika fort kommer jag snart ha gått ut och det vill jag verkligen inte.

Ne hörni! Om ett tag kommer ett litet bildinlägg, fint va? :D

oh, i'm a star

Idag har vår klass haft typ såndär klassdag nere på Gültza och det var faktiskt roligare än jag trott. Började med att jag flippade totalt i skolan före vi for, dansade runt och försökte diskutera med mig själv och mina härliga klasskamrater som står ut med mig om hur jag ska få tag i en kamel, vad jag ska mata den med osv. Jag vill ha en kamel!

Anyway, när vi kom ner så åt vi glass, umgicks, spelade kubb och bara pratade rent allmänt. Trevligt tycker jag =) Och nu vart jag riktigt sugen på klassfest, vi borde kirra i höst.

Mp09, ni är awesome <3

Sara och Josse vart lite kelsugna ;)

Vi delade upp oss i grupper och skrev dikter om året som gått med vår klass och här är min, Josses, Saras och Bacons. Värsta emotional shit ;p



Sara och Bacon taggar kubb


sista skoldagen

Okej, snabbt inlägg, om 10 minuter ska jag bege mig ner mot bussen som går 10.30. 12.30 börjar jag och då ska vi ut med vår klass och göra någonting, vet inte riktigt vad, men det blir säkert fint. Uppdaterar med ett bildinlägg i kväll tror jag.Puss

Grattis Bitch ;)

En viss Josefin Öhlund fyller 17 *host* 14 idag och det måste ju firas :D Vi gör det på Josses sätt, via bloggen, din lilla fjortis. Men grattis i alla fall din lilla kamellort, nästa sommar blire krogen ;)

ch

felt like a goldfish stuck in a bowl

Sista måndagen i skolan i år, underbart! Nu är sommarlovet riktigt nära. Vet inte riktigt vad som händer i sommar, sol, bad, sommarfester, roadtrip till skåne, ja nåt i den stilen.

Jag orkar faktiskt inte blogga just nu för jag är rätt sliten och alldeles tom i huvudet. Jag och Sara ska redovisa vårt arbete nu. Puss

[pehndewl-tawhg paw yarnvairgs-stashoonen]

Nu ska jag och Rasmus bege oss ut i min lilla söta stuga med laptopen och kolla film. Ikväll blir det Hipp Hipp - Paw rihk-titt. Hipp Hipp är enligt mig något av det bästa inom komeding alltså, riktigt roligt! Nä, nu ska vi dra och ni borde verkligen ta och se den här filmen om ni har awesome humor, eller om ni missat den bland allt annat från Hipp Hipp-gänget


förlåt!

Ursäkta min dåliga uppdatering, jag glömde totalt bort bloggen igår. I fredags var jag med Sarabitch i Lule och festade, trevligt var det! Var hos Tesso med en massa folk och drack och roade oss, var ganska lugnt men ändå riktigt trevligt. Kring ett kom Rasmus och hämtade mig, så drog vi på Max och jag köpte mig pommes (mums) sen hem till byn och sova.

Igår var jag ute och red, som vanligt, också låg jag framför tvn halva dagen med Rasmus sen spelade vi kort med mina föräldrar och nån gång där mitt i natten kom Lina och Mogge till Rasmus så spelade vi några rundor där med :)

Nu har jag nyss kommit in från en tur i skogen som bestod delvis av powerwalk och delvis jogging. Skönt är det! Nä, nu ska jag göra någonting roligare ;)

Snodde bild av Sarabitch, jag och Jb i fredags, kanske en aning draget ;)

färgar håret

Nu är det hårfärgning på G! Min förra färg var lite skev, gillade den, men jag var som jätteblond i botten och brun i topparna och jag hade dessutom missat några fläckar och nu när jag fick uväxt såg det förjävligt ut. Så om 10 minuter har jag ny hårfärg.

Vilken färg kan gömmas sig i mitt hår? ;)


Tränat :D

Bestämde mig för att göra en liten snabbträning här inne i huset eftersom att jag inte orkade gå ut, men ändå ville göra av med lite energi. Höll visserligen bara på i 25 minuter, men skönt var det. Gjorde så att jag sprang upp för trappan, gjorde 10 sit-ups på övervåningen, ner igen, 5 armhävningar också upp igen, tre gånger om. Sen gjorde jag tre varv till fast med två andra övningar. Sen sprang jag 20 varv runt köket/vardagsrummet också gick jag 6. Gjorde lite knäböj och nån magövning också. Skönt var det!

Snart ska jag hoppa in i duschen, men först ska jag ringa och se om Sara Banana är vaken så man kan få lite klarhet i vad som händer ikväll.

fredag

Ledig idag! Så skönt :) Tog mig en sovmorgon nu till elva, gick och la mig rätt tidigt igår eftersom att jag bara var så jävla trött. Så nu ska jag snart göra mig nån frukost, vet dock inte vad det blir, men det blir säkert bra. Sen ska jag ut och promenera/jogga och eventuellt rida, men det blåser som fan och min häst är galet rädd för blåsten så kanske struntar i det.

Ikväll blir det fest med Sarabitch :D Vet inte exakt var det blir än, men nog fan ska det festat. Känns som det är hundra år sen jag festade med den subban, men nu jävlar ;)


marabou kokos

När jag var liten, nånstans kring 8-årsåldern tror jag, var det bästa jag visste att sitta en fredagskväll och kolla på Robinsson med en 200 grams marabou kokos att tugga på. Jag avgudade helt enkelt marabou kokos! Sen en dag, precis som med allt annat gott, tog de bort den ur sortimentet.

Nu är Marabou kokos tillbaka som limited edition och jag var tvungen att smaka om den var som förr, mycket riktigt var den gudomlig och om de tar bort den ur sortimentet igen så bli jag riktigt ledsen. Visst är det hemskt när allt gott godis och alla goda glassar bara försvinner?


Grattis Ingela :)

Idag fyller min söta bonusmamma år, så måste ge henne ett stort grattis här i bloggen och minst ett till när jag kommer hem idag. Hoppas du får en underbar dag =) <3


kan man inte slå de så får man väl gå med dem

Nu säger jag godnatt, eller nåt i den stilen. Ska snart bege mig ut i min lilla söta stuga för nattens sömn, imorgon är sista skoldagen i veckan. Måste vara väl förberedd inför redovisningen av min digitala historia imorgon känns det som! Och nu hoppas jag verkligen det blir fest på fredag nånstans för jag är så galet festsugen så det är inte sant. Någon som vet nå drag? (;

in the brighest our of my darkest day

Gud så hungrig jag är! Håller på att avlida, men vettifan om det är värt att köpa en kexchoklad, jag blir så snål ibland så det är frustrerande, samtidigt försvinner mina pengar sådär poff utan anledning. Fucked up. Har slutat för en kvart sen, min buss ut till pappas jobb går 15.13 så ska jag åka hem med honom av den enkla anledningen att jag inte är så jävla sugen på att promenera i mina mördarklackar så.

Skoldagen har bestått av att lyssna på redovisningar i typ en timme, sen vart det inge mer med det. Hade hellre spenderat tiden med att ligga hemma och sola, men det får väl bli någon annan dag. Lite lamt att det ska bli så dåligt väder nu bara.

you've been gone for so long

Har ganska nyligen vaknat, mamma ringde och väckte mig och det visade sig vara precis vid rätt tillfälle. Istället för att sova till 9 steg jag upp för en kvart sen, utvilad och allting. Så nu hinner jag köra en tvätt innan jag ska till skolan också ska jag ta det riktigt lugnt. Skolan börjar 12.00, så jag ska ta bussen 10.30. Slutar 2 igen, så skönt :D

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen göra mig en god frukost, nånting med bär och kiwi :)

tänk att det nånsin skulle kännas såhär

Har legat och solat nu i en timme, skönt var det :) Somnade ett tag och vaknade av att en blandning av svett och solkräm rann i ansiktet, nasty! Jag är alltid jättenoga med att smörja in mitt ansikte, jag är så rädd att få solbrännerynkor. Hur som helst, nu ska jag röra mig ner mot byn och köpa en dricka eller en glass.

Kände för att klicka in en usel bild på dagens outfit, det här är verkligen ett av mina favoritval av kläder i sommar till just att bara gå ner på byn eller liknande. Love it!

T-shirt från Riga, ca 200:-
Shorts från Nelly: 99:-
Sandaler från Skopunkten: 299:-


i'm losing control

Idag kommer bli en underbar dag, det känner jag på mig. Hade ingen mediekommunikation idag eftersom att jag är klar med det min del av arbetet och jag orkade inte gå på idrotten eftersom att Bacon sket i det, vi skulle göra nån Mvg-uppgift som inte var obligatorisk och jag orkade inte dra ensam. Så det blev en dag hemma :)

Som vanligt sitter jag och smuttar på mitt te och har tryckt i mig två ostmackor. Om ett tag, när jag känner mig redo eller nåt, ska jag ta min lilla hund och gå på en skogspromenad på 4 km sen i eftermiddag blir det ännu en ridtur. Jag gillar :)


RSS 2.0