Gott nytt år!

Sitter på ett tåg på väg mot helsingborg, nu kör vi! Här har ni två nyvunna fulla vänner , puss ^^

Nu ska jag dansa som det var den sista dagen i mitt liv

Har till slut gjort mig färdig, om jag inte får för mig att fixa håret, men det är väl helt meninglöst eftersom att jag kommer kasta runt på det på dansgolvet några timmar. Sitter och smuttar på ett glas rött i väntan på middagen, fint blir det idag kan jag lova. Efter den intagits ska jag och syrran bege oss till en förfest i Tyringe och sen bär det av mot Helsingborg där det nya året ska dansas in. Jag är sjukt taggad! Gott nytt år fina ni, hoppas ni firar på något underbart vis :*




Som tidsfördriv

Sitter och fixar in ett par nya låtar på min mp3 sen ska jag bege mig ut på en promenad. Min mage är sjukt svullen sen middagen igår och jag kommer mest troligt visa den till och från ikväll i min minimala topp och de låga jeansen jag ska ha på mig så vill helst inte se gravid ut. Sen ska jag dricka cider ikväll, men jag får ta det problemet då. Så medan musiken fixar sig själv kör vi en lista, yeei,

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Hur mycket som helst! Jag har ju blivit vuxen liksom?
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja, hade ett löfte om att gå ner 6 kg, jag gjorde det till 12 *stolt*
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej och med tanke på min åldersnojja är det tacksamt.
4. Dog någon som stod dig nära? Ingen nära, men det känns som att många bara fallit ihop och dött från ingenstans i år.
5. Vilka länder besökte du? Thailand och Danmark (tufft)
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Ett ordentligt jobb som jag trivs med
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Oj, inga specifika datum så, kanske min födelsedag 29 juli
8. Vad var din största framgång 2011? Tycker jag gjort massa bra saker, körkortet, fixade mig ett jobb också har jag nog hittat mig själv ganska ordentligt
9. Största misstaget? Som ni kanske känner till ångrar jag aldrig saker.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk är jag ofta, småförkylningar som hänger över en länge, men inte riktigt sjuk, nej.
11. Bästa köpet? Mina yogabyxor! <3
12. Vad spenderade du mest pengar på? Nöjen och det ångrar jag inte en sekund, resor, fester, fika, spelningar osv.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Alltså jag måste faktiskt säga att körkortet är årets bedrift och jag är sjukt lycklig över det. Materiell brud,,
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Skjut mig i huvudet
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, mycket!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat, tappade fokus rätt hårt i höstas.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Stressat
18. Hur tillbringde du julen? Med mamma och Pålles familj :)
19. Blev du kär i år? Jodå
20. Favoritprogram på TV? How I met your mother !
21. Bästa boken du läste i år? Shantaram, inget snack om saken
22. Största musikaliska upptäckten? Foster the people
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En tatuering :)
25. Något du önskade dig men inte fick? Småskit?
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Blev bjuden på middag i Piteå av mina fina vänner, sen förfestade vi hos Josefin och sen letade vi oss ut till ett öltält
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Skolan hade gärna fått vara lite vettigare i våras, usch...
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Johanna
29. Vad fick dig att må bra? Alla härliga äventyr med mina fina fina vänner ♥
30. De bästa nya människorna du träffade? Oj, har inte plockat på mig några nära vänner i år, men jag har träffat massa balla människor på krogen också självklart Diaz, honom får vi inte glömma

Såhär sista dagen på året


Just wanna see your face

Har hunnit med otroligt mycket idag, jag förstår verkligen inte hur jag lyckats! Började dagen med finbesök av min ena moster med familj, har inte träffat dem på över två år så det var verkligen trevligt. Framåt kvällen begav sig hela tjocka familjen till Kristianstad för en helt galen buffé, asiatiskt stod på menyn och som jag åt! Mest tryckte jag i mig röd curry, men det slank även ner en hel del annat smått och gott, som min första sushi någonsin. Efter ett par timmars ätande drog jag mig vidare mot Hässleholm för häng med Ida och hennes kompisar, lite rubbat gäng, men det gillas självklart!


I'm ready to go

Börjar få klarhet på vad jag vill göra av mig, hur jag ska göra det och varför. Det känns underbart.


2011, någon slags sammanfattning

Januari

Januari innebär som vanligt en viss minidepression för mig. Under hela jullovet hade jag ingen anledning att gå ur mjukisbyxorna och jag hade ångest över det. Till slut tog jag mig in till stan där jag spenderade min första kväll hemma hos Robert, sen snurrade vår historia igång. Under både december och januari beslagtog vi ett rum på skolan där vi spenderade x antal timmar ihop. Utöver det var det ganska mycket panik, vårens kaos med skolan visade sitt ansikte för mig första gången och jag spenderade ett par helger med näsan i matteboken. Hade dessutom ångest över framtiden och bodde i princip på gymmet.

Februari
Träna, plugga, träna, plugga. Det var faktiskt inget annat jag gjorde, förutom en massa kvällar i soffan med Rasmus. Thailandsresan närmade sig och därför hade jag otroligt mycket att göra i skolan, det var konstant kaos och jag vill aldrig göra om det igen.

Mars
Årets enda skotertur klämdes in bland allt plugg och träning. Jag och Rebecka påbörjade även vårt ambassadörsarbete och åkte första rundan ut bland alla Luleås stadsdelar. Där stod vi i snöstorm och stal tejp för att sätta upp affischer, det var inte nådigt!

Min Thailandsresa ägde också rum och det är utan tvekan ett minne för livet. Spenderade två veckor med diverse äventyr, massa strandhäng, himmelsk mat och galet billigt shopping. 


April
Våren kom till Luleå och jag började äntligen vakna till liv! Jag var hur nöjd som helst och spenderade helgerna i solen med en bra bok och bara njöt av värmen. Det var även under april som jag tog mina första körlektioner och därmed på allvar tog tag i körkortet. Jag drack ganska mycket också vill jag minnas. En natt sprang jag runt på byn packad med Sara, Rasmus och Gustaw, en annan stötte jag på en sköldpadda och på valborg festade jag till fem på morgonen och vaknade med en kamel på magen dagen efter.



Maj
Hade panik, panik och ännu mer panik över att avsluta alla kurser i tid och att göra det ordentligt. I samband med det taggade jag konstant inför Siesta och fick till slut ett sommarjobb efter att ha sökt i evigheter. Jag lyckades supa sönder min fot och riva ner gardinstängerna + en del av väggen en natt och jag och Rebecka satt i Norra hamn och drack 3.5or en dag, platsen vi satt på visade sig bli sommarens tillhåll. Den sista maj satte jag mig på tåget mot Hässleholm med Rebecka, Sara och Josse för en resa som blev helt galen.



Juni
Säger bara en sak, Siesta! Såg grymma spelningar, tappade mobilen i en bajamaja, sjöng med norskar, sjöng med svenskar, snackade invandrarpolitik med blattar, drack öl, drack vin, drack mojitos till frukost. Jag hade jävligt roligt! När jag kom hem väntade jobb, industriarbete och jag är så förvånad och stolt över att jag fixade det och dessutom tycket det var roligt. Jag spenderade en dag i Roberts stuga där jag bland annat försökte åka vattenskidor, det var hur mysigt som helst. En annan dag firades midsommar på min altan där vi satt till fem på morgonen med en liten paus bara för vedhuggartävling mellan Rebecka och Robert. Underbar natt!

Juli
Solade, solade och solade. Låg hemma i Töre och var rastlös ganska länge, men sen bestämde jag mig för att ta tag i mitt liv. Jag och Rebecka var på hamnfest i Siknäs och före det hade vi ännu en mysig "fest" på min altan. Jag sjöng på ett bröllop och blev tvungen att rusa därifrån efter middagen för en sväng ner till Skellefteå där jag såg Movits med underbara vänner i spöregn. En annan dag åkte jag med familjen på turistresa till Jokkmokk och gjorde både det ena och det andra och månaden avslutades med att en viss Johanna fyllde hela arton år och firade med att beställa en telefon, köpa cigaretter och med en natt på pdol med goa vänner.



Augusti
Årets roligaste månad utan tvekan! Jag festade och var på äventyr hela tiden och däremellan satt jag på mysiga ställen i stan och drack öl med Rebecka. Hon var för övrigt med på i princip alla av mina äventyr, vi körde gokart ihop, skrek ikapp på skriktävlingen, satt på en sten högt upp på ett berg i Lappland och pratade skit en halv natt. Hon var med när jag skurade en buss tre på morgonen, när Robert och Joel bjöd in till sommarmys på en bastuflotte en hel natt, när jag tog min första krogrunda i Luleå, men hon var dock inte med när jag fick en flaska champagne hälld över mig halv tre en annan natt. Underbar månad!




September
Började månaden med att smita iväg till Sundsvall med Rebecka. Vi berättade inte för någon var vi skulle, bara smet iväg med en morgonbuss och tog in på hotell en helg. Det var hur skönt som helst! Som en slags minisemester där vi åt goda middar, unnade oss fina drinkar och gick från krog till krog utan vidare eftertanke. Den 5e fick jag äntligen min tatuering och den 15e landade ett körkort i min hand. Helgen efter det körde jag 70 mil med fina vänner som sällskap i min älskade skrothög. Kan säga att körkortet är något av det viktigaste jag äger.




Oktober
Efter mycket sökande och kämpande fick jag till slut ett jobb! Jag var hur lycklig som helst över det och la ner hela min själ i att lära mig det och göra det bra. Utöver det var jag chaffis två dagar i sträck första helgen och resterande fyra helger spenderade jag på Heroes, visserligen bara en dag per helg, men ändå, helt sjukt! Dock vill jag minnas att jag hade väldigt roligt, om inte annat var det en mycket intressant vadslagning jag arbetade med, som jag självklart vann i slutändan. Utöver vadet vann jag även massa andra fina saker, som choklad och en hotellfrukost. 

Jag var även ohyggligt dålig på att fota och de få bilder jag har tagit är försvunna,,


November
Började månaden med en Halloweenfest som var totalt ovärd och dagen efter spydde jag på golvet i det rum som det visade sig att jag skulle spendera större delen av månaden i. En kväll hade jag vuxenmys med Robert, en hel del kvällar satt jag hemma med massa ljus och rökelse och dansade. Det var även under november som jag återfann min glädje att fota, underbart. Resten av tiden spenderades hemma hos Lelle där jag käkade choklad, flätade hår, grät, skrattade, drack syndigt gott te och pratade om livet och andra skumma saker. Som ett vackert avslut på hela grejen drack vi bubbliga drinkar, skålade för det nya året och gick sedan ut och dansade skiten ur Luleå på en riktigt bra onsdagsklubb.



December
Det känns som att den här månaden varat för evigt, men ändå inte som att jag gjort något. Första dagarna i december känns otroligt avlägsna, kanske för att jag har gått igenom massa grejer efter det. På något vis känns det som att det var dags för mig att slå ihop allting fint jag fått det här året och ta riktiga beslut, möta lite motstånd och övervinna det ensam. Men ska man vara normal så kan jag ju berätta att jag var på en spelning för första gången på månader, har och har haft det väldans mysigt här hemma hos mamma och att jag blivit uppraggad av en transa på krogen.


'Cause no one's gonna mess with me

Lyssnar på galet bra musik och surfar runt på systembolagets hemsida efter något smarrigt till nyårsafton. Till slut har jag bokat vad jag ska göra och det känns aningen motigt att en än gång öppna plånboken för festandets skull, men jag lovar att det är sista gången i år. Annars umgås med familjen, myser på, lever i min egen lilla Skånebubbla där jag till största del njuter av att vara här ensam. Det är fint, men det börjar bli stickande påtagligt att det inte är något hållbart eller på något vis konstant. Ett uns av hemlängtan börjar krypa fram, men jag ignorerar det och njuter så mycket det bara går i sex dagar till.


Praying for love in a lap dance


Slösat pengar

Lyckades få med mig hem det jag tänkt köpa idag för en gångs skull. Jag var ute efter nya jeans och det visade sig att rean på Weekday var helt sinnessjuk! 50 - 75% på i princip alla jeans, jag tog med mig två par hem. Visste ni förresten att Cheap monday är mitt favoritmärke när det kommer till jeans? Jag var även på jakt efter en sportbh och en sån hittade jag också, den satt som en smäck och jag längtar till jag får pröva den på gymmet.



Utöver det här plockade jag på mig ett par svarta leggings och ett vanligt läppglans. Sen trycke jag i mig en china box och efter det en efterlängtad latte innan jag begav mig hemåt. Jag är sjukt nöjd med dagen.

Vi drar till Malmö

Eller, jag gör, rättare sagt. Det är dags för mig att mellandagsshoppa lite! Med tanke på att jag inte har köpt kläder sen i juli tycker jag att jag förtjänar det, sen hur mycket det blir återstår att se. Kan väl påstå att kontoutdraget morgonen efter jag var ute var inte att leka med. 



Ta på dig dansskorna

Helvete vilken natt jag har haft! Jag och syrran (det är alltid sjukt spännande att leka systrar på krogen) begav oss till Helsingborg igårkväll för att dansa och dansa är minst sagt vad vi gjorde! Kan säga att utelivet här skiljer sig otroligt mycket från det jag upplevt i Luleå. Alkoholen är mycket, mycket billigare och de flesta ställen håller öppet till fem på morgonen! Så det fanns absolut ingenting som hindrade oss att dansa konstant i sex timmar. Klubben vi var på var hur fet som helst och hade dubbla dansgolv och vi valde att spendera natten på housegolvet, shit vilken fet musik och dansgolvet var helt galet!

Landade innanför dörre åtta på morgonen och har degat i sängen hela dagen. Nu sitter jag bara och väntar på att locket för öronen ska släppa, lite obehagligt att fortfarande inte höra som man ska.



Dansade bland annat till Dada life igår, MHM!

Tonight I'm gonna take what's mine

Var ute på en promenad tidigare idag och det var rent utsagt himmelskt! Sju grader varmt, doften av skog, helt galet bra musik. Nöjd. Kom in och la mig i sängen en timme och läste, härligt det med. Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig så man kan börja göra sig vacker. Efter många om och men, en massa googlande, några telefonsamtal och lite flörtande ska jag och min plastsyster Ida ut och dansa ikväll. Jag är hur taggad som helst!

I may never sleep tonight


Gain again what they want to steal

Större delen av familjen är på mellandagsrea och jag hade inte lust att stiga upp för att delta i kaoset. Istället tog jag sovmorgon för första gången sedan jag kom hit och steg sedan upp i lugn och ro. Just nu lyssnar jag på min favoritlåt, dricker te och äter julklappsgodis. Det känns som jag hoppat in i bubblan jag har hemma i mitt  mysiga rum i Töre. Resten av dagen ska jag göra så lite som möjligt, för om allt går enligt planerna ska jag ut och dansa inatt!



Shooting stars


Julaftonsnatt

Julfirandet börjar nå sitt slut, nu återstår bara den lilla delen jag firar med mig själv genom att dricka kvällens första och enda vinglas samtidigt som jag redigerar bilder. Jag har det väldigt mysigt. Vinet smakar dessutom mycket godare när man fått längta lite efter det. Min julafton har varit bra, jättegod julmat, jättefina julklappar och fint sällskap. Angående julklappar så plockade jag på mig lite pengar, några handdukar, en mixer och även ett par skärbrädor, en potatisskalare och en trägaffel. Trägaffeln var en av de saker som stod på min önskelista faktiskt. Hoppas ni också haft en bra julafton mina kära :)


Julafton på riktigt

En vecka efter förra julfirandet är det dags för det officiella. Jag befinner mig hos andra halvan hos släkten just nu och de vill jag ju självklart också fira med. Just nu pågår det traditionsenliga kaoset i Hålabäck då hela den fåfänga familjen slåss om den enda toaletten i huset. Det har en viss charm det också. Eftermiddagen och kvällen spenderas hos Pålles föräldrar, kommer säkert bli jättemysigt, även om jag blir utnyttjad och måste vara chaufför som vanligt.



Vad jag håller på med

Bara så ni vet så har jag varit ute och jagat gris idag, yes, på riktigt, i skogen, i mina fina kängor, i leran. Det var mycket trevligare än jag anat, men jag kan ärligt säga att jag aldrig trott det om mig själv. Fortsätter dagen med att göra pizza med bonuspappan, plastsyrran och brorsan som jag faktiskt har blodsband med och sen slänger vi oss framför bingolotto med resten av landet. I min handväska väntar dessutom en marabou strawberry cheesecake på mig, hur fin dag som helst.

Julavslutning och julklappsshopping

Steg upp alldeles för tidigt imorse och begav mig in till stan med mamma och Oskar för att kika på Oskars julavslutning. Mysigt var det, trots att man själv suttit där sju gånger tidigare. Också blev det inhandling av julmat så julkänslan börjar krypa tillbaka igen sen smet jag och lillebror iväg och köpte en julklapp till mamma. Hittade något riktigt bra! Nafsade även åt mig ett kamerastativ, äntligen! Just nu sitter jag med ett glas rött i handen och väntar på middagen, det blir min favoritmat idag och jag planerar att äta som jag aldrig ätit förut. Ha en underbar kväll mina fina :*


Lufsar runt i Skåneland

Första dagen här nere har spenderats med Benny som tog med mig ut på diverse äventyr som involverade lera, järnvägar och en farlig hund. Fritt att tolka, det är alltid roligare så. Kom hem för ett tag sen, har ätit jättejättegod middag och nu är jag på väg in till Hässleholm för att träffa mormor, moster och kusinerna, ska bli hur härligt som helst :)


You know I still adore you, but things have kinda changed


Födelsedagspresent

Fick nyss vad jag antar är min sista artonårspresent någonsin. I somras gjorde mamma om morfars vigselring till mig, hur fin som helst :) Nu ska jag agera chaufför, mamma har redan börjat utnyttja mig.

Sthlm arlanda

Sitter på arlanda och väntar på ett flyg som ska ta mig ännu en bit längre söderut. Om ett par timmar befinner jag mig återigen på skånsk mark, det känns inte så märkvärdigt men jag kommer säkert bli hur lycklig som helst när jag väl är framme. Har även kommit fram till att jag har spenderat alldeles för mycket tid på den här flygplatsen i mitt liv.

Stulet

Ni vet när man har saker att göra, men det verkligen inte går, lite så. Det sista på packningen ska fixas, men jag vill bara sitta här. Nåja, natten är ju lång. Först och främst ska jag dricka upp min stora tekopp och under tiden behöver jag ju självklart lite tidsfördriv som jag idag stulit av Rebecka som även står för teet. Känner mig tjuvig.

1. Fullständigt namn? - Rebecka Birgitt Kristin Österberg
2. Exakt ålder? - snart 19år
3. Vart bor du? - hemma.
4. Bor tillsammans med? - Med mamma.
5. Husdjur? - Nej, drömde i natt om en katt som kunde göra hive five, men sån tur har jag inte.
6. Färg på ditt hus? - Vitt, med vita knutar.
7. När är du född? - Den andra mars 1993.
8. Klass? - Mp09
9. Vilket år tar du studenten? - Våren 2012.
10. Något jobb? - Mitt extra jobb + mitt UF.
11. När ska du sova ikväll? - Säkert aldeles för sent.
13. Duschat idag? - Yes, på morgon.
14. Kramat någon idag? - Ja.
15. Pussat någon idag? - Nej.
16. Vad har du ätit? - Jordgubbar & Keso, lax med sallad...massor med thé..osv.
17. Dagens klädsel? - Leggings som inhandlades i helgen + stickad tröja i storlek XL. mys.
19. Dagens sötnos? - J ♥
20. Dagens roligaste? - Att Johanna kommer och julmyser med mig ikväll.
21. Har du många vänner? - Egentligen inte, finns så många fina och sen alla det andra.
22. Hur många har du kysst? -
23. Vem kramade du senast? - Dt var nog Niklas.
24. Hur många vill du ha sex med? - Jag vet inte, har aldrig tänkt på det så.
25. Hur många du varit otrogen mot? - Sisådär 7-8  stycken, eller så ingen.
27. Har du pojk-/flickvän? - Ja ♥
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Andreas.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Från J, hjärta.. osv.
FAVORIT:
31. Film? - Har mest sett sånt man blir mörkrädd av på senaste.
32. Låt? - Mer jul - om jag hör den en gång till börjar gråta, den borde inte få finnas, eller beblanda sig med musik.
33. Mat? - Någonting starkt & kladdigt.
34. Dryck? - Citronvatten - överdoserar?
37. Stad? - En varm helst, typ Barcelona?
38. Land? - Hade velat åka till flera helst hela tiden och just nu.
39. Ämne i skolan? - Graf.
40. År? - Finns någonting bra med alla.
SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Oj, minns inte.
42. Personen du kysste? - J såklart.
43. Gången du spydde? - minns inte det heller.
44. Gången du grät? - mest hela tiden, gråter för fina texter, gamla människor och allt man kan bli glad av.
45. Pizzan du åt? - måste ha varit för någon vecka sedan. Det var garanterat vegetarisk och säkert god.
46. Gången du var i göteborg? - Mina vägar har aldrig lett dit.
47. Gången du var i stockholm? - För några veckor sedan..
48. Gången du var full? - Oj, två månader sedan ?
49. Gången du var hög? - Har nog aldrig varit det?
50. Personen som såg dig gråta? - Mamma
ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - vitt, svart är i en gråzon.
52. Hund eller katt? - båda gillar att gosa med mig lika mycket.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Hemma och mysa, har blivit väldigt hemmakär.
54. Tv-spel eller datorspel? - tvspel mot mina manliga kompisar.
ANTAL:
70. Personer du älskar? - 9.
71. Personer du hatar? - 0.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Många fler.
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? -
74. Glassar du ätit på en dag? - en? sen förvanlas den till en ballong i min mage, och jag ser höggravid ut resten av dagen.♥
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Siesta, LK, PDOL, Trästocks, Musikensmakt..och säkert någon till.
76. Gånger du haft minnesluckor? - en.
77. Piercingar har du? - I öronen och i naveln.
78. Personer du saknar just nu? - typ pappa & Felicia som alltid. Och J, har inte kramats med han sen igår??!?!
79. Gånger ditt hjärta brustit? -
VEM:
81. Ska du träffa imorgon? - Har ingen dejt planerat.
82. Sjöng du senast för? - Minns inte, sjunger lite hela tiden.
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Använder inte msn. Finns det fortfarande?
84. Spelade du tv-spel med senast? - Andreas, Tony och Micke.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ingen?
89. Vill du sova brevid inatt? - J. Dock är han på jobbet...
VAD:
90. Gör dig glad? - fina texter, varma kramar och söta djur.
91. Gör dig ledsen? - elakheter.
92. Vad vill du helst göra nu? - ligger i sängen, ska strax plocka fram bakkunskaperna.
93. Önskar du att du slapp göra? - mitt engelska exarbete.
94. Vill du ha nu? - en röd eller blå sammetsklänning.
95. Önskar du dig i Julklapp? - ingenting speciellt...hoppas mest på att det blir mysigt.
96. Längtar du till? - Julafton, julov och allt som börjar på jul och är fint.
97. Tycker du om dina betyg? - Att jag borde anstränga mig mer.
98. Ångrar du i ditt liv? - Lever i min rosa bubbla där det finns någonting positivt med allt.
99. Är det bästa som har hänt dig? - Många saker♥N

1. Fullständigt namn? -Johan Birgitta Karlsson
2. Exakt ålder? - 18 år, 3 månader, 2 veckor och 6 dagar
3. Vart bor du? - I Töre, där vi luktar diesel om fingrarna!
4. Bor tillsammans med? - Pappa, lillebror, massa djur och bonusmorsan på helgerna
5. Husdjur? - Hund, hund, hund, hund, katt.
6. Färg på ditt hus? - Gult och brunt, usch..
7. När är du född? - Det borde gå att räkna ut med hjälp av fråga två.


8. Klass? - Mp09
9. Vilket år tar du studenten? - 2012!
10. Något jobb? - Nej.
11. När ska du sova ikväll? - I framtiden
13. Duschat idag? - Som sagt, det är diesel som gäller
14. Kramat någon idag? - Ja
15. Pussat någon idag? - Ja
16. Vad har du ätit? - Stekta ägg, pasta med parmaskinka ♥, köttbullar, ägg, räkor
17. Dagens klädsel? - Jeans, svart linne och min underbara gula kofta
19. Dagens sötnos? - Dina :*
20. Dagens roligaste? - Att jag och Rebecka köpt samma julklappar till varandra x')
21. Har du många vänner? - Vänner för mig är ett starkt ord, jag har ett par, tre stycken som jag håller varmt om hjärtat.


22. Hur många har du kysst? - Ingen vet, så vild är jag
23. Vem kramade du senast? - Rebecka <3
24. Hur många vill du ha sex med? - Satsar på ett par hundra
25. Hur många du varit otrogen mot? - Ett par stycken
27. Har du pojk-/flickvän? - Gult.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Rasmus
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Från Robert, som frågade efter min adress


FAVORIT:
31. Film? - Pianisten är ju hur undebar som helst, Forrest Gump är svår att slå med också diggar jag Napoleon Dynamite
32. Låt? - Just nu Houdini med Foster the people
33. Mat? - Asiatiskt. Typ, stekt ris med ingefära, hur gott som helst
34. Dryck? - Te
37. Stad? - Jag gillar Malmö faktiskt
38. Land? - Av de jag besökt hittills tycker jag nog mest om Sverige faktisk, torris.
39. Ämne i skolan? - Medieproduktion eller graf
40. År? - Måste väl säga 2011 då jag föredrar att leva i nuet
SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Diaz
42. Personen du kysste? - Säkert någon söt
43. Gången du spydde? - Haha,, typ dagen efter halloween, på golvet.. juice alltså,..
44. Gången du grät? - Igår
45. Pizzan du åt? - En maxim i fredags
46. Gången du var i göteborg? - två, tre år sen
47. Gången du var i stockholm? - Har inte varit i Stockholm på fyra år, men hängde på Arlanda senast i juni. Imorgon kör vi igen!
48. Gången du var full? - Lördags
49. Gången du var hög? - Mest hela tiden
50. Personen som såg dig gråta? - Rasmus
ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - båda har sin charm
52. Hund eller katt? - hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Lutar åt hemma
54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel
ANTAL:
70. Personer du älskar? - 9.
71. Personer du hatar? - 0.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Ingen aning.
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? -Ett tiotal skulle jag gissa på
74. Glassar du ätit på en dag? - Oh shit, kanske fem?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Siesta, LK, Pdol, Trästocks.
76. Gånger du haft minnesluckor? - En.
77. Piercingar har du? - Bara två i öronen
78. Personer du saknar just nu? - Diaz, mamma, Ida, lillebror <3
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Det känns som att det är helt och fungerande i nuläget i alla fall
VEM:
81. Ska du träffa imorgon? - Mamma :D
82. Sjöng du senast för? - Nu är det jul igen, eller vad den nu heter.. pinsamt..
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Robert?
84. Spelade du tv-spel med senast? - Ah shit, det är över ett år sen, Rasmus?
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - aragorn.

(Var är 87 och 88???!!)

89. Vill du sova brevid inatt? - Dina
VAD:
90. Gör dig glad? - Härliga människor, bra låtar, vaniljrökelse
91. Gör dig ledsen? - mina flummiga tankar
92. Vad vill du helst göra nu? - Hoppa ur mina kläder, in i en tunn sarong och snacka djupa grejer i en viss säng med en viss man som sedan skrattar åt mig när jag börjar gråta.
93. Önskar du att du slapp göra? - Packa..
94. Vill du ha nu? - En massa mys
95. Önskar du dig i Julklapp? - allt det vanliga
96. Längtar du till? - Skåne!
97. Tycker du om dina betyg? - väldigt nöjd
98. Ångrar du i ditt liv? - Ingenting
99. Är det bästa som har hänt dig? - Att jag bestämde mig för att börja på Nti, alla fina saker som kommit ur det och Luleå. Kan påpeka att alla jag älskar som inte hör till familjen har jag mött tack vare det. 


 


Lunch på stan :*

Tar farväl av Luleå idag genom att spendera tid med mina kära vänner. Ikväll ska jag och Rebecka hitta på någon form av julmys, exakt vad får vi se. Förmiddagen spenderades med Robert, då vi halsade kaffe, käkade himmelsk lunch och gick en kort runda på stan. Jag hittade mig ett par skitfina skor, nöjd tjej :) 

Robert var lite mer avslappnad än jag var...

Real life goes undefined

Försöker packa, det går sådär. Tanken av att strukturera det sket sig, jag gjorde en lista på saker som jag inte får glömma för allt i världen, typ körkortet och flygbokningen. Efter det har jag bara slängt fram en stor väska och kastar ner plagg som känns lockande. Hoppas det är en fungerande lösning. Springer även runt i shorts och inbillar mig att det är sommar.

I got so sick of being on my own

Mycket trevlig kväll igår! Jag kände mig dock nöjd vid ettsnåret och gav upp då, man ska ju sluta när man är på topp sägs det. Sen tycker jag det är förjävligt att man inte kan få stå på ett dansgolv utan att bli slickad på, jag försöker dansa, inte dra igång ett förspel med dig hjärtat. 

Den här dagen har spenderats i sängen. Vaknade vid tio men jag kände att jag inte ville ha något att göra med omvärlden överhuvudtaget så jag tvingade mig att somna om några gånger tills klockan slog halv tre. Det känns som att det är drama och konstant kaos, stress och panik och allt vad det nu heter, men ändå känner jag mig mer rastlös än någonsin.

I will dazzle, I will outshine them all

Efter mycket fint julfirande byter jag nu inställning och tar ett glas rött. Om en timme drar jag in mot Luleå för att festa med mina underbara klassisar. Hur taggad som helst!


Julafton på låtsas

En av fördelarna med att vara skilsmässobarn är att man får fira jul betydligt fler gånger än på självaste julafton, vem skulle tacka nej till det liksom? Idag firas julafton hemma hos oss då jag åker till mamma på tisdag för att fira riktigt jul. Vi har det mysigt trots att det är en vecka kvar till julafton och jag är nöjd. 

Började morgonen med den enda riktiga traditionen vi har i familjen, julfrukost. Bara vi fyra, risgrynsgröt, hembakt bröd, skinka och sill. Jag tycker julmat är alldeles för överskattad och därför älskar jag det här konceptet. Om ett par timmar ansluter farmor och då ska vi äta ordentlig middag, trycka massa godis, dricka glögg och byta lite julklappar.

Dan före någon dag

Imorgon ska det firas jul hos familjen Karlsson och jag har inte riktigt greppat det än. Visst har jag lite julmys i kroppen, men det känns inte helt faktiskt. Jag tror nog mest att det beror på att vi inte har någon julgran, jag saknar doften av grannbar så det är helt sjukt! Om det är något som bär julkänsla för mig så är det julgranar, inget snack om saken. Att få klä granen är ju också ett evinnerligt äventyr som aldrig slutar vara underhållade.

Förra årets gran högg jag själv, den var tre meter hög och jag slog och slog med en halvslö yxa i en meter snö och kämpade sedan med att hugga ner den, tälja till den också klädde jag den omsorgsfullt. Jag minns att ljusslingan var ett helt galet trassel. Saknar dig käre gran ♥


I just wanna feel your hands all over me

Har stirrat på en rumpa konstant i två timmar, börjar känna mig lite skev i huvudet. Efter några omgångar av skrivarbråk fick jag även se ett litet smygresultat av några av mina bilder. Det är något speciellt med att få sina bilder på riktigt papper, älskar känslan av papper under mina fingrar, speciellt om det är matt. 

Tacksamheten över att det är fredag går inte att beskriva, jag behöver få vara ledig. Så nu ska jag snart hoppa på en buss mot min fina lilla by också ska jag göra så lite jag bara kan idag. Underbart!



I must say that I worry for our love in this cold war

Det gör lite ont i mig att använda irrelevanta rubriker såhär, men jag var tvungen. Jag sitter i min säng, trött är bara förnamnet och det är verkligen tur för jag kan inte ens få upp pulsen över panikattacken som egentligen borde vara på väg. Så fort som möjligt måste jag bestämma vilken del av garderoben som ska få följa med till Hässleholm. Ångesten ligger stört över nyårsafton, har bestämt mig för att shoppa något nytt där nere, men jag lär ju antagligen inte hitta något som alltid annars när jag verkligen behöver något. Ah shit vad fan ska jag ha på mig i två veckor?! 

Det här är första gången i mitt liv som jag funnit det jobbigt att ta det här beslutet. Jag förstår inte vad det är med mig. Tänk om jag håller på att tappa bort planeraren inom mig, vad ska jag då ta mig till?






Friends

Fick i uppgift att göra en logotyp till det nya fiket här i stan. Den ska självklart inte användas, men mest för att det är roligare att jobba med existerande företag än fiktiva. Med tanke på att jag slängde ihop den på drygt en timme känner jag mig riktigt nöjd.


...


Håller andan

Den här veckan går ut på att hålla mig flytande känns det som. Jag har svårt att hitta motivation till verkligheten, mest för att jobbet tär på mig mentalt, jag vet inte om jag ska ge upp eller kämpa järnet. Mellanläget jag ligger i nu fungerar inte i längden. På fredag slutar jag skolan, på tisdag åker jag till Hässleholm. Bara håller andan.

trött tjej.

För andra dagen i rad har jag försovit mig. Idag hann jag dock med bussen, vaknade tjugo minuter före jag behövde gå så det blev ju stressigt, men till skolan kom jag mig i alla fall! Förstår inte varför jag är så otroligt trött, det är hemskt. Nåja, tre dagar kvar i skolan i år så det är bara att bita ihop. Ska spendera hela jullovet med att bara göra det som faller mig in. Känns dessutom skönt att befinna mig i andra änden av landet så jag inte heller kan jobba, bara göra ingenting och det jag vill i två veckor.

Kreativa linjer

Estetisk verksamhet, tycker esteter borde på plugga mediekunskap också om man ska vara sån. Men jag klagar inte, det är helt okej faktiskt. Jag sitter och gör streck efter streck, form efter form i illustrator och ska skapa någon form av konst. Jag börjar dock bli rastlös. Längtar till jag slutar så jag får gå härifrån och dejta min fluffiga halvbög, fika står på schemat och jag längtar efter att få hälla i något varmt i min mage som inte är snäll mot mig idag. Jag ska minsann bli man i nästa liv, eller kamel, den som lever får se.


And I miss you, and I love you, that's true


Som om det inte fanns några bekymmer


Strö lite socker på mig

Dagen blev precis så mysig som jag förväntat mig. Julmarknaden nere i byn var jättemysig! Eftermiddagen spenderades med att baka julgodis också hade jag då fått för mig att jag var tvungen att göra pepparkakor. Tycker egentligen inte pepparkakor är jättegoda, men förra året köpte Ingela en kamelform så jag var tvungen att göra en deg bara därför. Hittade även lite dinosaurieformar, rawr!

Mina fina fina kameler :*

Pappa engagerade sig inte överdrivet mycket, han stod mest bredvid och såg söt ut och norpade deg.

Söndag

Oj vilken fin morgon alltså! Vaknade upp ur en helt otroligt dröm där jag befann mig i Indien hos en kvinna och hennes son som jag träffat på flygplatsen. Jag fick bo hos dem ett tag och jag följde den här pojkens liv i några dagar med min kamera. Vilka bilder jag fick! När jag steg upp vandrade jag ner till köket där det bakades bröd, hur mysigt som helst. Senare idag ska det bakas julgodis och jag ska göra en massa kamelpepparkakor för det är ruggigt häftigt. Men nu måste jag klä på mig, vet inte om yogabyxor och t-shirt är en passande outfit att gå ut i decembervädert i. Ska nämligen ner på julsöndag i byn, alltså den här dagen måste bara bli mysig annars går något väldigt snett.

I feel like my face is a rainbow.


Nu när allt är grönt

Fortfarande inte frisk, men jag valde att ignorera det för andra saker. Först har jag varit duktig i skolan idag, sen nu ska jag alldeles strax bege mig mot jobbet och tjäna in några hundralappar innan jag beger mig mot stan igen. Ikväll ska jag nämligen se Timbuktu här i Luleå, hur härligt som helst! Jag har inte varit på en livespelning sen i juni så det kliar verkligen i kroppen efter att få bete sig lite galet som jag alltid gör. Johanna är supertaggad :)

Sometimes I wanna disappear

Mår så dåligt så jag vill bara dö. Är helt slut i hela kroppen så tänker faktiskt somna nu. Har spenderat dagen med att göra ingenting och ingenting och ingenting, allting iförd en saknad sarong som fått det att kännas lite mindre att jag bor på världens mörkaste och kallaste plats.


An eye for an eye and an F for fight

Jag är sjuk, inte okej, inte alls okej. Kände mig ruggigt hängig på jobbet igår och vaknade av att min telefon vibrerade en enda gång typ sex imorse och då mådde jag otroligt dåligt. Jag hoppades på att piggna till så jag kunde åka och jobba, men det verkar inte hända. När det gäller jobb är jag ganska bra på att härda ut, men när man har rösten som verktyg i jobbet hjälper det inte hur envis man än är om den sviker en.

Åh btw, drömde en lång, lång mardröm om att jag var med i en bilolycka och fick lite glassplitter i ögat så jag sprang till läkaren två gånger om dagen i en vecka och till slut kom de fram till att om jag ville ha kvar mitt körkort och någonsin kunna fotografera igen behövde jag en enorm protes för massa pengar att bära runt på huvudet. Att jag dessutom glömde kortet hemma när jag fick min enda chans att köpa den var ju också väldigt roligt.



Något mysigt till Johanna?

Om det finns någon som har alldeles för mycket pengar och som känner att han/hon hade velat lägga en del på en fin julklapp till Johanna så kan ni ju kika hit. Jag äger fortfarande inte en enda sportbh och jag kan säga att det känns verkligen, löpning i bygelbh dagen efter ett bröstpass är inte nådigt kan jag ju meddela er. Så den här läckra bhn och dennna supermysiga tröja hade suttit jättefint i min garderob, det är ju även så att jag äger inga myströjor bortsett från dem jag snor av andra så fort jag får möjlighet.

Kika in på sidan här, de har hur mycket underbara kläder som helst!

When I dream I dream of your lips

Jag borde verkligen sova, men det är så mycket annat som pågår i mitt huvud. Jag har en uppgift som skulle varit inne för en vecka sen som jag verkligen kämpar med att göra, men det går ruggigt dålig. Mycket beror nog på att jag spenderar timme efter timme med att spana flygresor, hotell, bilder, bloggar, forum och allt annat jag kan komma över. Jag behöver lämna Luleå för ett tag, Sverige också för den delen. Dock så var det underbart att kliva av bussen och vandra hem i ett stilla snöfall och få vara den första som förstörde nysnön på vår gata.


6 December

Vilken härlig dag! Vaknar upp med en hund under armen och en på mina fötter i ett rum som badar i blått ljus från årets första snö. Jag överväger att gå ut och dokumentera den snart. Just nu äter jag efterrätt på frukosten bestående av vaniljte och en himmelsk lussebulle. Om ungefär en timme drar jag in till stan för att besöka gymmet och sedan jobbet så jag har faktiskt lite saker att ta tag i . Vi hörs!

Slaktad!

Åh vilket härlig pass jag fick till på gymmet idag, som jag längtat! Började med 25 minuters intervaller på crosstrainern. Sen körde jag igenom armarna på alla möjliga vis, mycket axlar och skuldror eftersom att de lider otroligt. Fick även med bröst och rygg och det var tungt! Min armar skakade när jag stod i duschen efteråt, hur skönt som helst! Sen att jag hade så mycket positiv energi att jag dansade mellan maskinerna var ju hur underart som helst, svepte en energidryck före gymmet och den slog ordentligt!

Imorgon återvänder jag för att låta min mage och mina ben smaka på samma medicin, underbart!


Från sommaren...


It's just some phases we have to pass

Idag är Johanna trött, riktigt trött. Låg och vred mig timme efter timme igårkväll, det kändes som jag hade ett stort åskmoln i huvudet som inte ville lämna mig ifred. Men upp tog jag mig i alla fall och det är verkligen en prestation från min sida med tanke på hur lat jag varit på sistone. Insåg även att det bara är femton dagar till jag åker hem till Skåne, vilket även innebär att det bara är nio dagar kvar i skolan i år för mig, shit vad den här hösten har rusat förbi! Hoppas bara vintern går lika fort, jag är redan otroligt trött på att alltid vara stel och frusen och det är inte ens minusgrader.

Dejtade Murakami en sväng inatt i min sömnlöshet, alltid lika trevligt.

Någon slags kärlek, någon slags längtan

"Det är doften av gudar, demoner, riken och civilisationer som återföds och går under. Det är doften från havets blå hud som känns var man än är i denna stad på öar, och det är maskinernas doft av blod och metall. Det luktar rörelse, sömn och avfall från över sextion miljoner djur, av vilka mer än hälften är människor och råttor. Det är lukten av krossade hjärtan, kampen för tillvaron av de avgörande misslyckanden och kärlekar som ger oss vårt mod. Det luktar tiotusen restauranger, femtusen tempel, helgedomar, kyrkor och moskéer och hundra basarer som uteslutande bjuder ut parfymer, kryddor, rökelse och nyskurna blommor."

Alone in the wind and the rain you left me

Robert och var lite kreativa i ungefär tio minuter idag innan jag var tvungen att hetsa till bussen. Jag måste skaffa mig ett stativ, det står högst upp på min önskelista så ni vet :*


I'll be brave tonight

Hade en underbar kväll igår, verkligen. Började den med sliskdricka med Robert samtidigt som fantastiska idéer föddes mellan honom, mig och hans gitarr som Joel som hakade på en stund senare också blev indragen i på något vis. När han dök upp satte vi oss och mös över varsen appletini och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag och Robert avslutade kvällen på Kafelino där det blev dans med både det ena och det andra, kan säga att det var en mycket intressant och rolig kväll.

!!!!!!!!

Sitter i en mysig källare med Robert och Joel och dricker grymma drinkar som jag  personligen gjort, känner mig som värsta bartendern. Jag och Robert ska precis bege oss ut på Kafelino för att dansa rumpan av oss med massa hbtq-folk, medan Joel är torr och drar hem, men vi har haft det hur mysigt som helst, jobbsnack, resesnack, random snack. fin lördag :*

Don't believe in the things that don't believe in you


You just might miss me one day

Sitter i min säng i mitt rum som är så otroligt äckligt så jag nästan får panik av det. Har precis bokat ett extra bagage till hemresan över jul eftersom att min mamma tydligen tycker det är alldeles för underhållande att köpa julklappar också passade jag på att göra bort andra tråkiga bankärenden. På tal om resor lyckades jag hamna på Kallax idag och det rubbade mig stenhårt. Jag har aldrig någonsin gått in på Kallax förut utan att ha hamnat på någon mysig plats. Det ledde även till att jag på hemvägen sken upp som jag alltid gjorde när jag var liten så fort Törekyrkan skymtade bakom skogen.


If it hurts this much then it must be love

Fredakväll. Jag har egentligen ingenting att säga, men det är väl ord det också. Just nu suger jag på massa goda karameller, bokstavligt talat och även precis så flummigt som man vill tolka det också. Vad jag gör förutom det är obetydligt, ord hit och dit, vem bryr sig. Det är fredag, jag är nöjd med livet, det är väl allt som behöver sägas.

You used to close your eyes when we said goodbye, you didn't want to see me draped in sadness


When July became December

Så är Johanna vilsen i världen, njuter och plågas på samma gång och känner sig ungefär såhär. Puss.


RSS 2.0