När man egentligen borde sova

Gick från soffan för att lägga mig, stannade bara till vid datorn för att lyssna på musik fem minuter, också valde jag pumpig trance. Bra jobbat Johanna! Verkligen genomtänkt. Kan väl passa på att uppdatera er med hur det går för mig, kanske. Jobbar på, inte lika tokigt som tidigare, men så mycket jag kan. Jag börjar se att jobbtimmar trollar med sparkontot på någon konstig vänster, hur häftigt som helst! Och hey, sex månader kvar, sen ska livet levas. Det ska det förstås nu också och jag tycker jag är duktig. Under den senaste tiden har jag klättrat på strippstångar med Stina, gosat en massa med min familj, kommit in i ett träningsflow och spenderat en massa vacker tid med finaste, goaste D. Fattas lite sommar bara, lite sommar vore fint. Men den kan få vänta så länge som den ska, jag måste faktiskt vara mesig och säga att jag önskar mig någon månad till med D. Tur att världen sliter oss isär på ett förbestämd datum så vi kan maxa skiten ur vår relation utan att skapa massa post romance drama, det är nog enda som skulle kunna stå ivägen för mig att dejta, så sjukt ovärt.
 
Anyway, BFFs darling! ♥

Efter ett uppehåll

Så är det här det enda jag har att komma med. Trevlig helg :D
 

I mina nya lurar

När jag kom hem från Berlin låg det ett paket med ett par fina dj-lurar och väntade på mig. Jag har aldrig, aldrig haft så bra ljud i hela mitt liv förr! Njuter såklart med fluffiga melodier som påminner om Odyssee, fast som det hade varit om jag fått välja varenda detalj i musiken, då hade det låtit såhär. När jag blir stor alltså, jag ska göra världens mest laddade spelningar och jag ska få folk att vilja stampa bort krampen i käkmusklerna från deras feta leenden, hela natten, med mig. 
 

Odyssee

Wow vilket nyår jag har haft, helt otroligt. På nyårsafton var jag vaken i 33 timmar efter att ha sovit fyra, och sen däckade vi fyra timmar också var det tillbaka till den 40 timmar långa festen. Den här festen alltså, kan inte beskriva den med ord. Otroliga dekorationer, underbar musik, härliga dansgolv, vackra möten, de vackraste av människor. Fint resesällskap, god mat, spännande partybuss. Världens vackraste chill lounge.
 
Kastar upp några videos, en från partybussen, en där jag dansar i chillen, en på en lasershow och en som jag filmade just när jag fattat grejen med det här brutala dark mörkret. Också en massa bilder, för jag kan verkligen inte förklara. Det här är något av det vackraste jag upplevt.
 

RSS 2.0