Nästa canvasprojekt?

Idag när jag var ute och promenerade fotade jag litegrann, fick ett par fina bilder men det är en jag är speciellt nöjd med som jag funderar på att beställa som canvas. Resten av bilderna kommer förhoppningsvis in senare idag, om inte annat imorgon.


Halloween :)

Hej alla söta små läsare!
Idag är det som ni säkert redan vet Halloween och vad jag har förstått ska alla ut och festa idag, även jag. Jag hoppas ni har jätteroligt ikväll och om ni ska klä ut er måste jag få se bilder sen! Själv ska jag på en mindre fest hos Ida och vi ska klä ut oss till fjortisar. Har lånat ett litet linne av mamma och mjukisbyxor av min plastsyster, sen så ordnar jag resten med smink osv hemma hos Ida. Ska hinna med en massa idag, bla att tända ett ljus i minneslunden för min morfar. Tänkte att det var ett tag sen jag la in en to do list, så vi kör på det idag, så här sista dagen i Skåneland.

       

Nyvaket

Hej min söta små läsare! Nu var det ett tag sen jag bloggade, men jag har helt enkelt inte orkat. Igår var jag då i Eslöv och umgicks med Viktor, vilket var trevligt. Vi typ såg en film och sånt, pratade lite allmänt. Ikväll kommer min moster Ylva och hennes man Charlie och deras dotter hit, så vi ska umgås med dom och det ska bli jätteroligt eftersom att jag nästan aldrig träffar dom. Ja sen imorgon hoppas på att få festa hos Ida, men det är inte säkert jag får det. Sen åker jag ju faktiskt hem på söndag och det känns faktiskt ganska skönt.

Nu ligger jag i sängen och myser på lite, ska snart stiga upp och dunka musik eftersom att jag har mina sista timmar ensam här nu. Ikväll kommer Ida,Tilda och Oskar hit så det kommer bli trångt, men man överlever, det är ju bara två nätter.

Skabbig som fan, men vad ska man göra åt saken?
           

För att jag älskar mig själv?

Ibland tycker jag fan att jag är snyggast i världen, visste ni det? Det är oftast väldigt korta stunder och väldigt sällan, men det händer. Jag låter säkert jätteego, men jag tycker fan om mig själv. Idag försökte jag framkalla den känslan genom att spendera mycket tid på smink, prövade lite nya färger, snodde ögonskugga av mamma. Visst, jag blev inte jättenöjd och jag skulle ha låtit bli att platta håret.

Men jag är då fan snyggare än Fredrik Reinfeldt i alla fall!

Håret?

Hittade nyss en bild här i mammas hyllor på mig, den är tagen när jag gick i sexan, jag var alltså 12. Kan inte riktigt förstå att jag ett halvår senare klippte av mig håret och färgade det svart, det var ju jättefint? :o

Jag har funderat ett tag på att bli blond igen, det är ju klart enklare att ha sin naturliga hårfärg så man slipper utväxter och sånt. Nu undrar jag bara en sak,

Vad tycker ni? Blont eller brunt?


Lillebror uttalar sig om vildsvin

Som sagt var jag ute med min bror och promenerade idag, han är ju jävla söt! Vi hade trevligare än någonsin, tycker jag. Så vi går runt och pratar om en massa saker också kommer vi in på ämnet vildsvin..

Jag: Här såg jag vildsvin en gång, vet du hur rädd jag blev?
Oskar: Varför det, de är ju inte farliga?
Jag: Jo, men de ser lite läskiga ut, tycker du inte det?
Oskar: Ja men, det bits inte så länge man inte är taskig. Om man inte petar på dom eller knuffar dom.

Haha jag tyckte det var jätteroligt x) Får en bild i huvudet av en snubbe som står och petar på ett vildsvin med en pinne, lite sådär, grismobbning eller något x)
          

Här trivs jag allra bäst,..

Sitter som vanligt bakom min kära lilla dator, börjar verkligen trivas med det nu. Inatt satt jag uppe till halv fem och väntade på socialt folk på msn, sen kände jag mig tvungen att ge upp jakten. Jag fick även kontakt med en gammal bekant i natt så nu hoppas jag på att vi ska träffas i veckan, för första gången på över ett år. 

Annars då? Jag har blivit besatt av Farmville precis som alla andra tragiska människor, men det gör inget när jag ändå bara sitter hemma. Kommer stanna i Hålabäck till på torsdag, då det antingen blir Hässleholm eller att träffa den här personen jag nämnde innan. Jag är sugen på att dra ihop en liten lugn fest eftersom att jag inte kommer kunna vara med på Halloweenfesten på lördag, för jag åker ju hem till Töre på söndag.

Nu ska jag skörda vidare, sen måste jag städa köket så min lilla mamma blir glad när hon kommer hem. 
Puss på er sötnosar <3
          

Fick ett litet gulligt brev..

Min jättesöta saknade moster Bodil som bor i Göteborg idag och jag blev verkligen jätteglad. Hon skrev ett litet kort brev då också skickade hon några gamla bilder hon hittat. Var verkligen roligt att se! Mamma kommer bli jättearg för att jag la ut den jättegamla bilden på henne, men erkänn att hon var ganska söt? =)

Är nog värre med bilderna på mig, haha man var ju inte jättesöt direkt x)

Bilder från Töre

Tänkte lägga in några bilder jag tog för ungefär en vecka sen på väg till bussen på morgonen, alltså i Töre. Det är ändå ganska vackert med kyla!

Idag är en ganska lugn dag, har bara suttit här och tagit det lugnt, lyssnat på musik och sånt. Fixat mig ganska lugnt och det, sen blir det att åka till stan klockan fyra och vara där några timmar. Hoppas det blir trevligt! =)



      
      

Saknar skolan ? =o

Jag har kommit fram till att jag längtar hem, att jag saknar skolan. Det låter så jävla sinnesjukt, men det är sant. Jag kan ju i alla fall inte förneka att det bekräftar att jag har valt rätt och det känns riktigt skönt!

Nej, men det är någonting med stället som får mig att känna mig så hemma typ, jag blir nästan lite smålycklig varje morgon när man går in genom dörrarna. Så nu, efter att ha varit ledig i fem dagar, saknar jag det jättemycket. Haha jag är riktigt riktigt rubbad xD


Umgås med lillebror ♥

Sitter i soffan med datorn i knät och småpratar lite med Oskar som sitter i soffan bredvid och spelar Playstation, mysigt! Känns lite konstigt, för han har blivit så stor sen sist vi träffades, men han kommer ändå alltid vara min lillebror :)

Igår var det fest i Hässleholm, började bra sen blev det rörigt som satan, men jag är ändå nöjd med kvällen. Åkte hem för ungefär en timme sen och nu sitter jag här och försöker förstå charmen med Farmville, hoppas inte jag fastnar! Klockan sju ska vi till grannarna och äta kinamat, jag hoppas och tror att det kommer bli jättetrevligt. Imorgon blir det lunch hos mormor och resten av tiden blir det nog bara chilla. Har sovit alldeles för lite sen jag kom hit.


Höstlov i Hässleholm! =)

Ville bara meddela er att jag lyckas njuta av min ledighet som så många sagt att jag ska göra, så ni behöver inte oroa längre. Jag har jätteroligt med Ida + folket och så fort jag kommer "hem" till Hålan kan jag verkligen bara ta det lugnt. Så nu har jag ganska nyligen kommit hem från Hässleholm efter en trevlig kväll/natt och jag ska snart ta ett bad, mysigt! Sen blir det att äta middag och umgås med mamma också ska vi hem till Pålles föräldrar en sväng.

Ikväll blir det att sova hos Idan igen, vi ska en massa folk till någon av hennes kompisar, hoppas det blir roligt!

Sen hoppas jag att alla andra får ett trevligt höstlov =)


Höst i Skåne

Jag var ute på en höstpromenad med mamma idag och det är helt fascinerande hur vackert Skåne är på hösten! Jag försökte fånga det här med kameran så gott som möjligt, men jag är ju fortfarande inte en proffsfotograf direkt.

Skulle dessutom vara tacksam om ni kunde slänga en kommentar om vilken som är eran favorit, eftersom att jag funderar på att anmäla en av bilderna till en fototävling med temat höst. Tack på förhand!





Det här trodde ni aldrig va?

Den här bilden tog jag för ungefär en timme sen en bit efter vägen här, det kunde in inte tro va? Nu syftar jag på mina små söta norrlänningar, hehe =) Har varit ute och fotat en massa så det kommer upp senare eller i morgon kväll, mest troligt imorgon eftersom att Pålle snart kommer hem så ska vi äta middag, sen blir det stan vid sju.

Jag är tillbaka, i södern =)

Hej bloggen!
Nu ska jag börja blogga igen lite smått, men som sagt på ett mer läsarvänligt sätt, tänker inte gå in på detaljer, men det spelar ju ingen roll eller hur?

Jag kom i alla fall hem till Skåne inatt och det var ju inte helt fel! Visst, man har en del dåliga minnen här i från men jag har bestämt mig för att lägga dem åt sidan och bara njuta, vila upp mig inför skolan sen. Jag kom hem inatt också åt jag lite mammamat och surrade med mamma ett tag, det har man saknat en hel del kan jag lova! Nu är jag och mamma på väg in till Hässleholm för att handla mat, ska köpa hem lite bröd och sånt som inte går att få tag i hemma i Töre, ska bli skönt att få känna sig lite skånsk igen!

Ikväll blir det filmkväll hos Idan också ska jag sova där, hoppas det blir roligt, men jag brukar ju alltid ha roligt med henne så. Nu måste jag springa så vi tar oss till stan.

Idag blev jag riktigt nöjd med min sminkning, så var tvungen att visa den för er =)

Bloggpaus

Jag har bestämt mig för att ta en paus i från bloggandet. Antagligen bara till torsdag, men ändå. Sen efter det ska jag ändra lite på sättet jag bloggar på eftersom att jag fått en viss kritik som jag verkligen tar till mig. Så ni kan förvänta er betydligt färre inlägg, men jag lovar att de som kommer upp ska vara bättre än mycket av allt onödigt strunt jag skriver just nu.

Hoppas ingen blir besviken, jag känner bara att just nu ska det vara så här.
Bye bitches!


-

Vem fan försöker jag lura? Herregud.

Inte en chans att jag kommer palla göra klart mina arbeten till onsdag, tveksamt om jag ens pallar dra mig till Luleå.

Härlig kväll!

Igår var det alltså fest hos mig och den blev ganska lyckad! Mötte då Eleanor, Henna, Josse, Sara och Rebecka på busstationen. Sen gick vi hem till mig och gjorde mat, kycklingsallad, mums! Sen sattet vi på musik och började tjorva på, spelade några olika ölspel och lite annat roligt. Sen kom Mira förbi en sväng också dök det upp några töretjejer en snabbsväng. Sen begav sig Elle och Henna till Sangis, men vi fick inte skjuts och vi orkade inte ta bussen så vi stannade. Kom två rundor med lulebor också, trevligt! Men kan ju inte direkt påstå att det gick bra att förklara vägen xD

Anyway, hade i alla fall jätteroligt, tack som fan! Bilder kommer senare, för det var typ bara Henna och Josse som fotade. Puss!

Mycket att göra imorgon, eller idag?

Ja klockan är ju 3.26 så jag vet inte riktigt om man ska säga imorgon eller idag, lördag i alla fall, kommer bli en stressig dag. Jag och min bror är ensamma hemma så det måste städas, lagas mat och såna saker imorgon. Städningen är extra viktig för Josse, Sara, Rebecka, Eleanor och Henna kommer imorgon och Sara är ju pälsallergiker, vill inte direkt att hon ska få en allergichock!

Lägger i alla fall upp en liten lista på allt som måste göras imorgon, mest för min egen skull, den här gången får jag inte smita från något!

Också måste jag göra kycklingsallad! Missade det i listan, kom ihåg Johanna!!

Kanske beskriver en del?

Har haft en riktigt, riktigt jobbig dag. Jag känner inte alls för att blogga om det, inte idag i alla fall. Den här underbara låten beskriver ganska bra, kanske?

If it hurts this much, then it must be love,.


Min filmaffisch är klar!

Färgerna blev lite skeva på bloggen? Aja, spela roll. Jag är i alla fall nöjd!
      

Nti-skadade eller bara sjuka?

Sara: Hej! Hur är det?
Johanna: Fisk.
Sara: Jaha.
Johanna: Ja, dudå?
Sara: Men typ skaldjur.
Johanna: Okej.


Grönt




Mysigaste låten just nu

Igår blev jag tipsad om en låt och idag är jag fast! Satt i en timme igår och nötte den och nu är jag uppe i ungefär en timme igen, kan verkligen inte tröttna på den. Ni måste lyssna!


Inte helt fel med graf :)

Sitter här och har en halvtimme kvar på min lektion i grafisk kommunikation, förhoppningsvis blir jag klar imorgon, annars får jag ta det efter lovet bara. Så fort jag är klar med affischen ska jag lägga upp den. Nog för att den ser ganska färdig ut nu men det är en massa smågrejer som saknas.

Ärligt talat, att leka med photoshop på lektioner är ju inte direkt ett ämne man tackar nej till?

Lärarfritt till lunch

Hej hej! Här sitter jag och har svenska, men vår lärare är hemma med sina sjuka barn så vi får jobba lite självständigt. Har precis mejlat in den första uppgiften så är lite smånöjd, men det är bara att hoppa rätt på nästa uppgift eftersom att jag ändå har så sjukt mycket att göra innan jag åker till Skåne på onsdag. Nu ska jag fylla på min kaffemugg om inte min mage säger emot.


När jag tappar en sten kommer automatisk en annan och tar den förstas plats. Antar att det är så här livet fungerar, det har ju alltid varit så, varför ska det vara annorulunda nu? :)

Ser tråkig film

Sitter här och har mediekunskap och vi ser en jättetråkig film, typ science fiction/action, inte min smak direkt! Det här är nog den sista film jag någonsin skulle se med fri vilja. Aja, vi får väl hoppas någon annan har satt sig in i handlingen och kan hjälpa mig analysera den sen, för jag tycker bara den är jobbig.

Idag när vi gick från Bryggeriet babblade Josse på som vanligt så gick hon rakt in i en trästolpe och hon fick värsta såret, sktkul tycker jag (förlåt Snape, men jag kunde inte låta bli) xD

Och så här såg jag ut i morse, miaouw!
            

God morgon!

Här sitter jag och sörplar på lite citronte. Tycker egentligen inte om det, men det känns fräscht och uppiggande på morgonen! Om 50 minuter går min buss till skolan så jag tänkte börja dra mig neråt och fixa mitt hår nu sen lägga en sminkning och äta frukost. Idag känner jag för att vara fin och då måste man ju fullfölja den känslan. Jag älskar fan att fixa mig, är så jävla mycket gladare då typ!

Nä nu måste jag gå ner och göra mig lite gröt, all mat var slut så man får göra det bästa av det. Bye bitches!

        

Kan inte sova

Jag borde sova, men jag är inte alls trött. Tur att man har lite sovmorgon imorgon. Anledningen till att jag inte kan sova är att jag helt enkelt har för mycket att tänka på. Gosh det är inte alltid lätt att vara jag ska ni då veta! Lite svårt att vänner, skola och kärlek att gå ihop, men jag får försöka lösa det där. Sen tänker jag på tok för mycket! Nu ska jag snart krypa ner i sängen, antagligen med en mysig bok.



Nu är man snart vuxen (;

Fick mitt csn-kort idag så känner mig riktigt vuxen, haha! Nä men det känns faktiskt ganska moget på något sätt, nu är man helt plötsligt student, innan har man liksom varit typ, elev? Aja tänkte inte babbla så mycket nu, Lina är här så ska umgås lite med henne vi har inte träffats på nästan två månader, helt tragiskt!



Ni lyser upp mitt liv ♥

Jag är fortfarande inte bra på att fota djur, men idag kände jag mig tvungen för de är ju så otroligt söta! Speciellt Roy och Dina som alltid ligger och myser tillsammans, ser så sjukt gulligt ut. Sen är ju Nalle och Nova inte så där jättelätta att fota när det är så knäppa, som bilden här under som jag försökte fota på Nova, det enda hon gjorde var att bita mig i öronen och håret. Så jävla söt =)

Nej jag skulle aldrig kunna leva utan de här varelserna, det går helt enkelt inte. När man kommer hem och ingen är här, som idag när pappa jobbar eftermiddag och Ingela jobbar över så är det jätteskönt att det finns fyra små sötnosar man kan gosa med som håller en sällskap. Jag älskar er!

Men det hände en hemsk sak nyss, jag har alla hundarna i det här rummet och jag har riktigt svårt att andas. Hoppas verkligen jag inte blir allergisk nu för då dör jag! Antagligen är jag nog bara känslig för det är någon i min klass som inte har fattat att parfym ska användas med måtta så jag är helt "öm" i näsan, inte så kul.


Måndag


Söndagmorgon i sängen

God morgon mina söta små läsare! Här sitter jag med Ingelas dator i knät i min säng och morgonbloggar, mysigt! Hoppas ni har haft en härlig helg, min har faktiskt varit ganska lugn och det var riktigt skönt. Förra helgen gjorde jag en hel del saker och nästa helg blir det fest hos mig, så jag hade bestämt mig för att ta det lugnt den här helgen och jag är glad att det blev så. I fredags var jag ju hos Jesper och gjorde typ ingenting, kollade på Idol och det. Sen igår umgicks jag med Olle och Sara, först ett tag i Råne sen åkte vi hit till mig och lyssnade på lite musik osv. Efter det blev det en nattpromenad runt byn och sen åkte jag hem och sov.

Jag vaknade vid 10 och steg upp, jag kan verkligen inte sova ut, jag får panik av det! På sommaren går det däremot bra, men inte när jag går skola på veckorna. Idag är det superfint väder ute, ungefär nollgradigt och solen skiner så jag ska åka med pappa ner mot älven och fota om ett tag, jag älskar verkligen när vi gör det!

Bilderna kanske kommer upp i ett fotoinlägg om några timmar om jag tar några fina bilder. Nu ska jag bara lägga in lite bilder från igår så hörs vi senare idag. Njut nu av denna underbara höstdag!
Här sitter jag just nu och myser på med täcket över fötterna och lyssnar på Bloc Party =)

Bild från igår snodd av Sarah Dawn Finer

Rånebor, så jävla tragiskt ;)


Konstig kväll?

Idag har jag varit med Sara och Olle, vilket var väldigt trevligt, men det blev ganska rubbat? Aja, skriver mer imorgon, nu ska jag gå och sova. Bjuder på några bilder imorgon också hoppas jag, sen blir det nog att åka till min kära pojkvän och sova där till måndag för vissa har ju sovmorgon = bara två lektioner! Härligt att vara ntiare ibland :)

Godnatt! <3

En sån där dag...

när man får plats med det mesta, då menar jag tidsmässigt. Jag vaknade i morse hos Jesper så hann vara med honom en liten stund, alltid mysigt <3 Åkte hem vid tolv och sedan dess har jag övningskört, ätit, suttit ett tag vid datorn och börjat städa. Jag är nästan klar med städningen, men inte helt. Snart blir det att träna, sen duscha och äta middag också måste jag fräscha till mig inför kvällen då jag ska till Råne för att umgås med Sara som fyller 16 idag, grattis!


Så här ser det ut utanför mitt fönster just nu, vintern har kommit till Töre! Dock är det inte snö varken i Luleå eller Kalix, lite konstigt men ja


Liten shoppingrunda med tjejerna =)

Idag hade vi hål i princip hela dagen så jag, Sara, Rebecka och Josefin gjorde några uppgifter sen bestämde vi oss för att ta en runda på stan. Rebecka är ju helt shoppinggalen (; Alla fyra köpte oss någonting så det kändes kul att alla kunde gå hem med någonting, är mycket roligare då. Själv köpte jag en stickad tröja/klänning som är helt underbar. Ingela betalde dock nästan allting så tack så jättemycket ♥

Efter den lilla shoppingrundan gick vi och åt lunch på Baan Thai. Alla utom Sara åt lunchbuffé, men hon tog några bitar och en macka av Josse och Rebecka, såg ut som en riktig uteliggare x) Sen hade de typ satt några killar att spionera på oss? I alla fall så kom en thaitant och skällde ut oss för att Sara smakade av vår mat.

Nu ska jag äta riktigt sen, men förmodligen jättegod middag. Ingela var så söt och ställde sig och gjorde potatismos till mig bara för att jag varit sugen på det sen i lördags. Så jävla snällt!

Visst är den underbar? Jag älskar stickat, det är så himla skönt nu när det börjar bli kallt ute! Färgen är ju dessutom helt underbar, jag vill inte fastna i det där svart/gråa vintermönstret i min klädstil. Nej nu ska vi vara färgglada och positiva året runt!
    
Det här var då Sara lunch innan thaitanten kom på oss!
    
Hade gärna lagt upp fler bilder men mitt internet är ovanligt segt idag och jag ska som sagt gå och äta middag nu. Nästa blogginlägg kan ni förvänta er på lördag, har ni tur får ni något litet imorgon om jag stannar på skolan, men vi ska inte ha vanliga lektioner imorgon så. Ha en fin fredag om vi inte hörs mer!


Sånt jag gör när jag är ledig?

När jag kom till skolan idag, tio i åtta, fick jag reda på att vår svenska/mediekunskapslärare är sjuk så jag börjar inte fören halv ett då jag har graf, sen slutar jag. Kändes jävligt onödigt att åka in så tidigt, men nu blev det så, så istället ska jag faktiskt ta och jobba bort lite arbeten så gott jag kan utan lärarhjälp. Sen om någon timme ska jag och tjejerna ner på stan så ska jag köpa en tröja. Ser dock fram emot att ha graf i eftermiddag så det blir nog fint! Nu måste jag ta tag i de här sakerna, men som sagt blir vissa delar svåra utan lärare, men det får han faktiskt ta och ha överseende för.


Underbar dag!

Idag har jag haft en av de skönaste dagarna någonsin kan jag då säga! Jag tog ledigt från skolan idag också åkte jag, Ingela och Kerstin till Sävast för att lämna Kerstin som skulle på konferens där. Sen åkte vi och kollade på lite sängar och sånt. Efter det åkte vi in till Luleå och letade lite kläder, Ingela köpte sig ett par byxor och en tröja och själv shoppade man ett par skitsnygga byxor på Vero Moda. Ska dessutom tillbaka imorgon och köpa en helt underbar stickad tröja!

Jag tog mig dessutom äntligen till banken och förde över mina skattepengar till mitt konto! Sen gick vi och åt lunch på Waldorf och det var riktigt gott! Kikade lite mer sängar tillsammans med pappa och sen gick vi på spa! Det var riktigt, riktigt underbart.

Vi började med att duscha, basta och mysa på lite, sen fick vi vår behandling som såg ut så att den ena fick 25 minuters massage medan den andra tog ett härligt bad med oljor i som luktade supergott! Sen satte vi oss drack lite te, sen böt vi med varandra så jag fick massagen istället. Kan då säga att det var jävligt skönt och välbehövligt! Ja, sen när behandlingen var kvar satt vi nog kvar ungefär en timme och bastade, badade, åt frukt och drack te. Riktigt mysigt!

Vi har dessutom ätit pizza till middag idag, fan sån lyxdag!

Tack så jättemycket Ingela, jag älskar dig ♥

Dessutom snöade det jättemycket idag! Inte i Luleå, men när vi kom hem till Töre igen hade t.o.m plogbilen varit framme, kändes helknäppt! Bilden är tagen i morse innan vi åkte från mitt fönster, notera hästen nere i vänstra hörnet (;

Här är byxorna jag köpte, 259 kr på Vero Moda, inte så dumt va?


Höns

Nu blev jag tveksam om det heter höns eller hönor? Den vita är väl dessutom en tupp? Äh whatever, det är en bild i alla fall!


Supermysig låt


Bloggtorka

Jag har inte haft någonting vettigt att skriva om de senaste dagarna, känns helt tragiskt eftersom att jag egentligen vill blogga. Nu sitter jag i alla fall på skolan och vi ska snart ha datakunskap, vilket jag tycker är riktigt tråkigt, men man får ju tänka positivt, halva kursen är redan avklarad! Jag lovar er att jag ska rycka upp mig själv och bloggen under veckan, faktumet att min kortläsare är hos Jesper gör det lite jobbigare. Tråkigt att blogga utan bilder, eller hur? Så vi får hoppas han kommer till oss snart och tar med sig den.


Johanna jagar ekorre

I fredags när vi gick genom parken fick vi syn på en ekorre. Jag har ju alltid kameran i väskan så drog upp den så snabbt jag kunde och följde efter ekorren som sprang upp på ett träd. Jag jagade den säkert fem varv runt trädet, sen stod den rakt framför ögonen på mig och jag bara skrek. Sen försvinner den igen också hör jag ekorren skrika, då sitter den i trädet ovanför mig! Jag var i alla fall rädd, för en jävla ekorre?! ( Nej, jag har inget vettigt att skriva om just nu)


Härlig helg

Nu ska jag äntligen blogga om helgen och den blev skitlyckad! Fredagen blev som sagt ganska stressig, men den var riktigt rolig sen framåt kvällen. Jag, Sara och Rebecka kom till Piteå vid halv sju och då gick vi hem till Josse som hade en helt underbar lägenhet! Hennes syster hade också fest paralellt med oss så det var redan lite drag när vi kom. Så fixade vi oss sen spelade vi ölspelet och lite sånt. Trevligt! Efter någon timme åkte vi iväg till en annan fest och vi delade taxi med en jättetrevlig tant som betalade för oss.

När vi kom till den andra festen som var riktigt lam, går jag rakt in i vardagsrummet och skriker "Hej allihopa, skåningen här!!" och alla bara tittade på mig som att jag var dum i huvudet. Tur att man aldrig kommer träffa dem igen! Efter en liten stund tog vi taxi tillbaka till Josse och hon skämde ut síg som fan inför båda taxicahuförerna. Anklagade den ena för att köra svarttaxi och sa att den andra såg ut som jokern, blande annat x)

Aja, det var i alla fall en supertrevlig helg, tack som fan <3




The morning after

Under den här helgen blir det lite bloggtorka, eftersom att det var fest igår och idag är jag hos min älskling. Imorgon ska jag nog lägga in bilder från gårkvällen och skriva lite mer kanske. Nu ville jag bara uppdatera. Snart ska jag och Jesper ner och köpa hårfärg till mig. Kan bara säga att det blev en lyckad kväll igår, hade riktigt kul! =D


Hos Sara

Just nu sitter jag hos Sara, hon håller på att välja kläder och kan då säga att hon är sjukt kräsen! Själv ska jag ha på mig min gula klänning/tunika eller vad det nu är och jeansleggings under. Kommer nog bli en hyfsat outfit för en höstfest! Under kvällen kommer det nog komma upp ett blogginlägg, om jag inte har för roligt. Jag är i alla fall grymt taggad inför kvällen, trots att den kommer gå på öve 200 kronor, men ibland får man unna sig ju.

Lägger in en bild som André tog på mig idag när vi hade graf, den ska användas till min filmaffisch. Det är dessutom den klänningen jag ska ha på mig ikväll. Hoppas ni andra får en rolig fredag, för det kommer då jag ha =)
    


Liten början på min filmaffisch

Just nu har jag Grafisk kommunikation och vi har börjat spåna lite på hur vi vill göra våra filmaffischer. Jag tänker självklart visa er hur den ser ut när vi är klara, just nu har jag bara bestämt att jag ska använda den här bilden. Kan någon gissa vad det kommer bli för film? (;


Stressig dag!

Den här dagen kommer bli jävligt stressig, men den kommer nog sluta lyckat i alla fall. Slutar skolan 13.20 och då blir det att åka hem till Sara i Råneå. Vi kommer vara där ungefär en timme och då ska vi hinna gå på banken, gå och handla en tandborste till mig, äta och fixa oss. Kommer bli jävligt tight! Men vi får ju försöka. Jag hopppas och tror att kvällen kommer bli lyckad. Vi kanske hörs i eftermiddag, om inte annat ikväll.

Ha en bra dag!

Enkelt?


 

Fullspäckad helg

Framför mig har jag en fullspäckad helg, vilket känns roligt men samtidigt lite läskigt. Jag brukar sällan sova borta hos folk (utom älsklingen då såklart) och jag är väldigt nervös av att vara hemma hos andra. Så därför är jag ganska nervös inför helgen, men jag har bestämt mig för att ha roligt så! Planerna ser ut så här:

Fredag:
- Skola (graf och matte bara)
- Åka till Råneå 13.48 och vara hos Sara, fixa lite inför kvällen
- Åka till Luleå 16.20
- Åka till Piteå från Luleå 17.15
- Ha tjejkväll hos Josse, härligt!
- Slagga hos Josse med brudarna <3

Lördag:
- Åka buss nästan tre timmar, till Kalix
- Köpa hårfärg
- Färga håret?
- Umgås med älsklingen + familj <3

Söndag:
- Sova ut!

Lite ovanligt det här för min del och Piteåresan kommer gå på upp mot 200 kronor, men jag gör aldrig sånt här så det blir nog värt. Nu peppar vi bara tjejer =)

Jag och the famous MissJosse (; Imorgon blir det nog mycket bilder! Tar med mig den bärbara till Pite så bloggar där i från. Vi hörs säkert under förmiddagen imorgon också, beroende på hur inne jag är i skolarbetet. Godnatt!
       


Pytteshopping

Efter skolan idag gick jag med Sara på stan för att köpa hårfärg och en mössa, eftersom att det börjar bli riktigt kallt ute nu. Jag hittade ingen hårfärg som jag ville ha som inte var för dyr, så jag ska köpa på lördag när jag är i Kalix istället. Brukar alltid köpa hårfärg på Coop eller Maxi så vi fortsätter på det spåret. Däremot köpte jag en mössa idag och jag är nöjd för den såg inte jättedum ut och den var billig!

49.50 på H&M, riktigt billigt tycker jag!


Skolfoto!

Idag hade vi som sagt skolfoto och ni vet ju om att jag var helt anti idén med solglasögon och mustasch. Självklart var jag inte med på det själv, men en hel del andra var det och det var ju lite underhållande faktiskt. Nu tänker jag låta bilderna tala för sig själv.

Alexander måste dessutom varit coolast av alla, han såg fan exakt ut som Günther!



Grafisk kommunikation

Nu har jag min första lektion i Grafisk kommunikation och jag kan då säga att jag är helt säker på att jag kommer vilja jobba med det här. Vi har bara haft en liten snabb genomgång nu också håller vi på att lära oss jobba med former, texter, lager och att byta färger. Jag kan ju redan Photoshop hyfsat bra, i alla fall grunderna, så istället för att pilla med det som alla andra gör ska jag leta upp en ny metod att redigera ögon eftersom att det inte funkar som jag är van med i Cs3, undra varför? Vi slutar om en halvtimme och då ska jag gå på stan och köpa hårfärg och en mössa, sen blir det att åka bil hem med pappa.

Här är vad jag åstadkom under genomgången, snyggt va? (;

Skolfoto nu

Vi har skolfoto om 25 minuter, så nu blir det att fixa sig med brudarna ;) Några i klassen har kommit med en idé om att alla ska ha mustach och solglasögon. Inte en chans att jag ställer upp på det !


Nalle

Som ni kanske vet hatar jag att fota djur, eftersom att jag är så sjukt dålig på det. Igår gav jag det i alla fall ett försök och fotade mina galna hundar lite snabbt medan de sprang runt på gården. Här är en bild på Nalle, vår nästyngsta hund, som "gömt" sig bakom ett träd för att tugga på en bit av en hästhov (hovslagaren var hos oss igår). Kanske den blev lite söt i alla fall?
   
      

RSS 2.0