god won't forgive me for this

Hål just nu, en aning segt måste jag erkänna. Jag och Josse har haft lite introduktion på engelskan sen som sagt hål nu en timme, om tjugo minuter ska vi ha introduktion i idrott också. Min älskling kommer hit snart och hälsar på, sen ska vi åka och handla lite åt mina päron som inte är kompetenta nog att handla superbilligt, haha ;)

Nej, nu ska vi inte vara såna. Ikväll måste jag tömma datorn också är planen att jag ska fixa naglarna, thats it. Måste dessutom be pappa hjälpa mig fylla i mina papper om gymmet, imorgon är det ju rivstart som gäller =)

En gammal bild från första eller andra skolveckan i ettan, jag, Josse och Alexboi ;)


lalala

Skola nu då, sitter på min första lektion i Grafisk kommunikation och jag är grymt taggad. Ska bli så roligt att äntligen få hålla på med det jag är här för eller vad man ska säga. Vi ska ut och göra någon uppgift snart, hoppas det blir fint. Sen har jag engelska och efter det idrott och när Rasmus slutar jobbet ska vi åka och handla tillsammans.

Imorgon eftermiddag ska jag formatera om datorn så måste föra över allting idag, känns en aning jobbigt men det måste ju göras. Imorgon är det som sagt min och Rebeckas gymdebut också, hoppas det blir fint ^^

what we need now is love

Har varit på Porsön och fixat gymkort med Rebecka ganska nyss, kom hem till Töre för typ fem minuter sen. Jag ska fylla i ett papper sen drar vi på onsdagmorgon och kör första passet! Jag ska övertala Beckis att komma och träna styrka i alla fall en gång i veckan med mig, annars ska vi köra en hel del kondition också ska vi pröva några olika pass när vi kommer in i det. Blir poweryoga och spinning till att börja med, superfint!

Jag är jättetaggad i alla fall, så nu ska jag bara få Beckis lika sugen så hon tar fingrarna ut arslet och följer med mig och tränar ;) Just nu ser det ut som att det blir måndageftermiddag, onsdagmorgon och fredagmorgon men kommer det luckor i schemat så drar jag och kör lite =)

Nu är det i alla fall färdigt med att slöa, nu jävlar ska vi bli lite hurtiga :D

in liverpool and glasgow

Måndag. Helgen har varit awesome, fredagkvällen med tjejerna var förbannat rolig sen var det kräftskiva och pub i lördags vilket var trevligt det med. Igår blev det bara mys och sånt, avslutade den traditionsenliga tv-kvällen på söndagar med att basta med älskling och det var sjukt skönt.

Nu ska jag ha Multimedia och jag är inte så sugen, däremot är jag taggad på mina två senare lektioner idag, svenska och psykologi. Eventuellt ska jag springa och byta en kurs idag, men först måste jag kolla upp lite grejer. Efter skolan ska jag gå och låsa upp min mobil och sen drar jag och Beckis till gymmet och börjar ordna med gymkort :)

men nanting!

Alltså ingen har väl missat att jag avgudar Zacke? Tycker att allt han gör är grymt rakt igenom. Den här låten då, Men nanting! är grymt jävla bra och nu hittade jag en remix på den med Afasi och Timbuktu. Jag vet inte vilken som är bäst, men hur som helst är båda awesome.


jag som var så glad och nu är jag så förbannad

Då var det torsdag. Veckan har känt ganska intetsäganade, men men. Sitter i lägenheten nu och har tagit en lugn morgon. Ska snart ta en promenad med Dina sen ska jag fräscha till mig och bege mig till stan där jag ska möta Sara, hon skulle shoppa lite och jag har som sagt ett ärende att uträtta. Orkar inte åka hem i morse så jag åker hem nu 16.20 istället och åker tillbaka med sista bussen.

Orden kommer inte idag, mina fingrar känns alldeles stela som att de kämpar emot att ta på tangenterna. Jag har alltid tyckt att om man inte har någonting vettigt att säga är det bättre att vara tyst till man hamnar i ett tillfälle där man har någonting att säga. Ändå sitter jag här och skriver svammel.

what am i gonna do when the best part of me was always you

Sitter hos Rasmus och kollar på fångarna på fortet nu, snacka nostalgitrippen ;) Har hunnit med två promenader på en halvtimme var idag och snart blir det en till, man blir onekligen hurtig när man har hunden i stan. I helgen eller på måndag ska jag dessutom införskaffa mig ett gymkort! Ska bli så galet skönt att börja träna igen. Jag har lurat med mig Rebecka också så det ska bli jätteroligt att ha någon att träna med. Nu när vi blir två vågar jag pröva lite nytt också så vi ska testa massa olika gruppträningar, funderar på att testa varenda en och tror det kommer bli grymt roligt.

Imorgon blir det inge skola för min del, istället ska jag hem till Töre med 8.20-bussen och rida sen beger jag mig tillbaks till stan 13.15 för jag lovade Sara att följa med på stan också har jag ett ärende som måste utföras absolut senast imorgon.

'alla möbler rockar fett'

Haha kommer ni ihåg? xD Mellanstadiediscon forever in my heart <3
Angående rubriken trodde Josefin Öhlung på allvar att de sjön alla möbler rockar fett och hon hade aldrig hört den förut. pitebor *suck*


but the question still lingers inside

Då var det dags för andra årets första officiella skoldag. Idag kör vi hårt från början och jag går till fyra, får se om man kanske slutar tidigare nu när det är första dagen eller inte. Jag hade verkligen uppskattat att få sluta tidigare eftersom att jag har Dina med mig till Luleå så hon är ensam i lägenheten nu, kände mig jättehemsk när jag lämnade henne i morse.

Iih nu vet jag fan inte hur jag ska göra med min Apu eller nåt, om man kanske ska vänta ett tag eller köra nu på en gång och i så fall var man ska vara. Vet inte heller vad jag vill göra på de här fucking onsdagarna. Iriterande. Hejdå.

tingsek

Älskar den här låten till tusen <3


no way

Godmorgon! Eller ja, jag har varit vaken halv elva så morgon är det väl inte direkt längre, men frukosten är inte intagen än och jag har inte tagit mig längre än till brorsan dator. Så nu sitter jag här och förstör hans underbara högtalare och leker med hans cam, ibland finns det fördelar med nördiga syskon. Jag ska förövrigt lura in honom på Nti i år, håll tummarna för mig ;)

Snart ska jag göra mig någon fräsch, god frukost sen ska jag ut och rida. Eftersom att jag bara skrittade runt i skogen igår så ska jag träna traven idag och lite sånt. Ikväll beger jag mig faktiskt till Luleå, blev inget igår för jag missade sista bussen, men idag ska jag tamefan.

Förresten så blev det Thailand, så nu ska vi dra ett gäng på över 10 pers och det kommer bli så galet härligt :D 3/4 länder på ett år är inte så illa för att knappt ha varit utanför Sveriges gränser någonsin.

Skabbig cambild på en osminkad Johanna i sin Aiden-tröja som är alldelels för liten

på rosa moln svävar jag omkring

Då var första skoldagen avklarad! Hände inte mycket, säga hej och det också fick vi schemat och höra lite vad som händer i veckan. Åkte hem till Töre 13.48 och nu väntar jag på att pappa ska komma hem om typ en kvart. När han kommer ska jag följa med honom till Kalix för att lämna några saker till brorsan också ska vi passa på att köpa ett par nya borstar till hästen, jag har inte samvete att dra ut och rida utan att ha en vattenskrapa till att torka av den stackars hästen, kan nog inte vara så skönt med en sadel på dyngsur päls.

När jag kommer hem ska jag dra ut och rida långt sen åker jag tillbaka till Luleå. Imorgon är jag ledig så jag tror jag åker hit igen då och rider, mysigt!


Här är mitt schema för höstterminen, massa sovmorgon men nackdelen är att till skillnad från förra året blir det inte att ta 13.48-bussen varje dag, snarare aldrig. Slutar mellan 3 och 5 i princip varje dag, men va fan, det blir bra. Och så roliga kurser jag ska läsa! Jag är taggad :)


its a world of its own

Godmorgo mina kära fiskmåsar! Nu sitter jag på Tuna och ska snart dra till skolan. Har fått se höstens schema nu och det ser rätt chill ut faktiskt, en hel del sovmorgnar men däremot bara sena dagar, aja. Imorse steg jag upp vid 10 så hann jag med en promenad på en halvtimme sen gick jag hem och åt med älskling sen en snabbdusch och lite fix. Nu sitter Sara Dawn Finer här med mig och vi tar snart bussen tillbaka till Hogwarts, woho!

Känns som att det här året kommer bli awesome :D


i wish you'd hold my hand when i was upset,

Nu är den vanliga söndagstvkvällen avklarad och jag och Rasmus ska ut på en liten, liten promenad innnan vi ser det sista av filmen vi håller på att se. Imorgon börjar skolan, ska vli riktigt skönt att få träffa allt folk men mest av allt att få börja göra någonting om dagarna. Efter skolan beger jag mig som sagt hem till byn för att rida, sen tillbaks till Luleå igen. Iiih det var nånting jag skulle säga, men jag glömde det totalt. Nu ska vi ut, sen imorgonbitti före skolan börjar ska jag ta en powerwalk igen och en lång dusch, tur att man inte börjar förens ett. Puss <3

jag älskar dig ♥

Idag längtar jag hem sjukt mycket och jag insåg nyss att det jag saknar allra mest är min underbara häst. Jag är så arg på mig själv att jag inte fattar det annars, att jag verkligen älskar att rida och att Blidde är min bästa fyrbenta vän. Jag älskar dig sötgubben ♥

Imorgon efter skolan åker jag direkt hem till byn och beger mig på en riktigt lång skogsritt, längtar så tårarna börjar krypa i ögonvrån


visst är det vackert

Kan ju bara säga så att jag gjorde helt rätt val i att dissa Musikens makt igår, Valvträsk var awesome! Grymt bra livemusik och alla artister gjorde riktigt bra ifrån sig, dock är jag lite besviken på Zacke som bara spelade 4-5 låtar, men det var vi igen ikväll när han spelar igen på Musikens makt :) Timbuktu var jävligt bra igår, drag som fan! Jag och Rasmus stod i princip längst fram men sen kom någon snubbe typ 3x så stor som mig och puttade mig. Innan jag fattat vad som hände hann jag ligga på marken ett tag, aja, det blev fint i alla fall.

Igår drog vi hem vid halv 2 och vi var väl hemma just före 3 och då var jag gode trött, fast kunde ändå inte sova ordentligt fören sex på morgonen. Hur som helst så känns det fint nu, har varit en grymt slapp dag och om drygt en timme beger vi oss in till stan för att se Zacke andra dagen i rad, jag är så taggad!!

valvträsk :)

Till slut bestämde jag och Rasmus oss för att dra till Valvträsk istället för musikens makt. Känns lite tråkigt eftersom att jag ville se Familjen, men jag tror det kommer bli mycket häftigare i Valvträsk så vi kör på det. Ses vi där? :D

Just nu sitter jag på Tuna med älskling som småslumrar lite, ska nog krypa ner med honom, kändes som mysigt. Vi firar dessutom vår halvårsdag idag, tiden går så galet fort, älskar dig gubben <3


nobody's letting anybody down

Litet kort inlägg sådär va, ligger fortfarande kvar i sängen (klockan är fyra), men jag har lyckats ta mig ner och duscha. Ikväll beger jag mig till Lule igen, blir där till nästa fredag typ, längtar som fan till jag och Rasmus får en egen lägenhet i stan. Hade egentligen inget vettigt att säga, då ska man egentligen inte säga något men va fan.

Skola på måndag, kanske är en aning taggad. Ska bli skönt att få lite struktur på dagarna och ha saker att göra, få använda huvudet till något annat än att, ja vad jag nu använder det til...

så jävla awesome xD


burn it down

Hej, det är jag som uppdaterar som en fisk, men ni vet, jag håller på och skriver på min och Rasmus blogg istället. Den är inte längre lösenordsskyddad men vi ska inte ge ut adressen fören på måndag eftersom att vi inte kan skriva i helgen. Vi åker nämligen till min stuga om några timmar och blir där hela helgen, förbannat skönt ska det bli.

Jag har nyss avslutat min sista jobbdag och det känns lite vemodigt. Jag har börjat komma in i rutinerna och tycker det är ett roligt jobb, jag har fått mig en liten favorittant som jag kommer sakna lite och alla andra dessutom. Rent överlag har jag haft tre fina veckor och nu väntas bara lönen. Aja, jag ska sluta svammla och gå ut i solen istället. puss

we are insane, nothing will change

Nu har jag slutat jobbet! Fyra dagar kvar, har gått galet fort måste jag säga. Jag tänkte precis bege mig ut på en långpromenad med Dina, men pratade nyss med pappa som berätta att Ingela ska gå på en promenad direkt när hon kommer hem, så jag gå då istället. Då har jag tid att städa mitt rum nu, ska bli jävligt skönt. Eftersom att jag fick sluta tidigare är jag fortfarande inne i jobbet och då är det mycket enklare att städa, jag tycker faktiskt det är roligt att städa på jobbet tro det eller ej.
Förresten! Ikväll ska jag och Rasmus starta en gemensam blogg, vi är taggade till tusan, undra vad det kan vara? ;)

if love exists, i will fall

Då var Lk-helgen avklarad! Har varit väldigt trevligt, så jag kan verkligen inte klaga. Bara lite surt igår när alla andra drog öltält utom jag, men det gjorde inget :) Jag, Lina och Rasmus gick på Takida och det var så jävla bra så det är inte sant. Sen drog Lina och hennes gäng på nå öltält så följde Rasmus med mig och jag övertalade honom att åka karusell med mig.

Under kvällen strosade vi runt en massa, käkade langos för första gången någonsin och det var svinigt gott, delade en kebabrulle, träffade massa folk osv. Jag är i alla fall nöjd! Jag var dessutom aldrig full igår och det känns jätteskönt.

Nu inväntas en hembeställd pizza eller för mig blev det en fläskfilépasta, mums.  Sen resten av dagen blir det bara att slöa framför tvn, söndagar är min och Rasmus tv-kvällar ;) Också imorgon påbörjas sista jobbveckan så då drar jag hem till byn igen.

lördag

Då var man genom större delen av helgen. Ikväll blir det Lk också förfest här, men jag ska bara dricka några öl, är inte så jävla sugen på att bli packad och det finns bara öl kvar och de är ju fan pumpade med massa onödiga kolhydrater.

Gårkvällen var hyfsat trevlig, men det blev lite snett där mot slutet. Blev en ganska fet förfest sen gick jag, Rasmus och Elin in till stan där vi delade upp oss, jag tappade bort Elin och träffade en snubbe som var från Puerto Rico så vi såg lite av Hoffmaestro sen tappade jag bort honom också xD Så stötte jag på en klasskompis som jag skulle gå med, men jag tappade bort henne också efter bara någon minut. Sen ides jag inte bry mig nå mer eftersom att Bacon låg hemma och spydde och massa sånt så jag försökte leta mig ut men ingen av vaktjävlarna ville hjälpa mig, skitsur var dom.

Jaja, hursomhelst så kom jag hem tidigt och hoppas på en bättre kväll ikväll.


are you with me?

Alldeles på en strax, typ en halvtimme, åker jag till Luleå för att umgås med älsk hos honom <3 Tagga LK! Om några timmar kommer Bacon till oss så ska vi börja kröka lite smått och sen tror jag det blir fet förfest? Sen ut på stan, tagga tagga. Men nu har jag lite bråttom, måste packa det sista sen dra mot bussen, puss <3

Dagens, kanske man har den ikväll med ett par svarta leggings?


lk :)

Igår, idag och imorgon är det Lk som gäller för min del. Igår drog jag och älskling impulsivt in till stan där vi strosade runt ett tag, sen hem och sova för båda har jobbat idag. Ikväll blir det party! Förfest i lägenheten på Tuna sen på kalaset och samma imorgon igen, vet någon som kommer vara sliten på söndag.
Jag måste hur som helst städa lite nu sen börja fixa och dona, kanske ta sig en powernap vi får se.

dont look down

Hemma på lunch (igen) och ska försöka få i mig nå mat sen blir det tillbaka och slita igen. Morgon har varit grymt seg, har inte fått göra någonting och det blir bara tråkigt då. Får se om jag får lite mer att göra i eftermiddag :) Jag går dessutom lite längre idag, till fyra, så får jag sluta tidigare imorgon.

Men nu ska vi sluta tjata jobb, kan ju inte vara så kul för er! Jag taggar lulekalaset till hundra och sen Musikens makt till tusen typ, hoppas nu det blir fint i helgen och inte en massa tjorv. Också säger vi hejdå lite snyggt för nu hinner jag aldrig äta.

en liten ridtur

Blev en liten ridtur i alla fall, skönt! Jag och Rasmus drog ihop några nerhuggna träd och ett gäng bildäck så fick jag träna lite med Blidde, han har ju som sagt snubblat galet mycket på sistone. Det gick inte jättebra, men han gjorde små framsteg och det känns bra :) Blir en sväng imorgon också tror jag.

Nu blir det tv resten av kvällen sen sova, jag är faktiskt ganska trött. Jobb imorgon igen, då är jag halvvägs genom jobbveckorna, lite småskönt. Nä, nu har jag inget vettigt att säga, puss <3




lunch

Nu sitter jag hemma på lunch, vilket innebär att största delen av arbetsdagen är avklarad, skönt! Börjar klockan ett igen och då ska jag vara där till kvart över tre. Sen blir det att skynda sig hem och bygga en liten bana åt hästen. Pappa har huggit ner en massa små björkar och jag såg det som en jättebra möjlighet att sno åt mig några så man kan använda de som bommar. Blidde har en tendens att snubbla konstant, så jag tänkte träna bort det, det är både obehagligt för mig och det kan bli farligt för honom om han snubblar på fel ställe, så man måste försöka.

Jag saknar verkligen att rida, jag undrar varför jag har så satans svårt att ta mig ut till hästarna, jag vet ju om att jag älskar det.


stressad!

Jag börjar jobba om en kvart och här sitter jag, mitt hår ser förjävligt ut, jag har inte borstat tänderna och jag måste dra på lite smink. Ändå bloggar jag. Aja, efter jobbet vet jag inte riktigt vad som händer, har varit sugen på att rida hur länge som helst så man kanske tar och gör det idag. Annars har jag ju alltid min scrapbook som jag började pilla med igår som behöver ordnas :)

Okej nu blire jobb, ska dra till världens sötaste tant så ska se till att inte vara sen, puss <3

i will be there for you until the end

Jag älskar dig mest av allt i världen Rasmus. Du är allt det jag önskat få, men som jag aldrig trott fanns på riktigt. Du har fått mig att tro på äkta kärlek, på att man inte behöver forma sig för att få leva med någon. Med dig kan jag vara mig själv och du är den första som älskar mig för det och jag älskar dig för att du är den du är med mig, så lika så vi kan fylla ut varendas meningar.

Jag älskar din humor, jag älskar när vi ligger i sängen på natten och struntar i att sova och ligger och beter oss som småbarn istället. Jag älskar våra djupa, långa diskussioner om allt mellan himmel och jord, hur vi tycker så lika men samtidigt har så mycket nytt att ge varandra. Jag älskar allt som har med dig att göra. Jag älskar dig.

Ingen har någonsing behandlat mig som du gör, du får mig att känna mig värdefull, som din egna lilla prinsessa. Du finns alltid där för mig och ställer upp för mig när som helst med vad jag än behöver.

Du, Rasmus Johansson, gör mig lycklig och det är dig jag vill leva med resten av mitt liv. Så länge jag får vara med dig kommer allt annat lösa sig, det spelar ingen roll var vi är, vad vi gör eller hur våra liv ser ut, bara jag får leva det livet med dig. Jag är din för alltid, min älskade kamel ♥


RSS 2.0