remember the girl, who used the forkes, not the razorblades,.

Måndagmorgon. Allmänt tung dag. Natten har varit hemsk och tidsomställningen suger. Kvällen igår var totaltfail och ja, natten blev typ, värdelös. Nu sitter jag på engelskan, ska försöka peta ihop det sista på vår landuppgift. Men nu, ska jag gå och surra ett par minuter med Dennis. Också klickar vi in random fyra månader gammal bild.


don't tell me that you didn't try to check out my bum,

Fy fan vad kul jag hade igår :D Har inte haft så kul på, ja jag vet inte hur länge. Började då med förfest hos Rasmus vid sex med honom, Nisse, Gren och massa folk. Sen vid halv nio drog vi vidare till Jämtön och helvete vad kul vi hade! Största delen av kvällen stod jag och dansade med Rasmus syster och en massa tjejer som jag typ halvkänner, verkligen trevligt! Träffade folk man inte sett på länge och sånt med :) Fick tom Rasmus att dansa med oss, haha och Gren hakade också på där ett tag. Fy fan va kul! :DD

Aja, jag har legat i sängen med älskling fram till halv fem, jävligt skönt. Sen promenerade jag hemåt och nu kom jag nyss ur duschen. Om en timme börjar jag och Sara jobba så ska snart gå ner och möta henne på busstation. Vi ska ta hand om disken på skoterklubbens middag och jobbar från 8 till ca 10-11. Fina pengar får vi också ;) Sen efter det ska vi köra hem Sara, sen blir det töre med gubben och sen vid 2 eller nåt beger vi oss till stan för att käka maxmat. Mums!

Men nu måste jag avancera. Hoppas ni får en trevlig lördagkväll <3

they call me quiet girl, but im a riot

Sitter på medieproduktionen nu, försöker lära mig flash. Personligen tycker jag det känns väldigt meningslöst eftersom att jag inte ser hur det här kan vara bra att kunna, jag är dessutom inte intresserad av film. Nä, jag ska bli grafiker! Kanske bara för att jag är så säker på det som jag tycker det känns ointressant. Jag tycker dessutom det är väldigt svårt att göra det här, det kräver en hel del fokusering och ändå lyckas jag inte. Känns inge kul.

Jaja, om en halvtimme ska vi i alla fall titta på våra kalsskompisars tv-show och det ska väl bli kul. Sen blir det 15.13 bussen hem. Får se vad min lilla by har att erbjuda ikväll, satsar i alla fall på att träna!

rekambild

här är min reklambild. nu ska jag plugga. puss.

feasting on sleeping pills and marlboro reds,.

Jag har haft en värdelös dag. Annars, har jag lekt med kameran litegrann. Tömde medicinskåpet på en cd-skiva på skrivbordet. Sen tände jag ljus och lånade lampan på Rasmus mobil. Synd bara att bilderna blev så brusiga, annars hade jag haft mer värt att bjuda på. Nu ska jag dricka någonting så min stackars hals får ta det lite lugnt, sen blir det nog sova. puss




the best of us can find happiness in misery

Sitter på skolan nu, sjuk är jag, inte kul alls. Trodde att jag bara var bakis igår, men jag mådde skit när jag vaknade i morse, så det måste ju vara något annat. Jag har svettat mig igenom hela natten, fast det tydligen inte ens var varmt i rummet enligt Rasmus. Men jag tvingade mig till skolan i alla fall så nu sitter jag här, börjar om en kvart, svettas som fan. Tar jag av mig tröjan fryser jag och har jag på mig den håller jag på att dö av värmeslag, och ja, svetten rinner hur jag än gör. Så jävla äckligt!

Känner mig illamående också, hoppas inte jag spyr på bussen hem bara, det är ju inte sådär jätteroligt. Jaja, hoppas i alla fall ni har det fint idag. Nu börjar jag snart så får vi väl se om jag orkar det här, puss <3

we won't stay silent

Sämst uppdatering, jag vet ! Men jag har ingen lust att blogga, så då är det lika bra att låta bli tycker jag. Jaja, idag är jag bakis, inte kul, men man ska inte klaga för jag valde faktiskt själv att dricka igår. Drack i princip bara ren sprit, var väl ingen jättehit, men men. Hade i alla fall grymt roligt igår :D Var riktigt kul att göra någonting med alla mina bitches igen, var typ evigheter sen vi var alla fyra samtidigt. Blev ju fest i Boden med Mattias och hans folk, trevligt trevligt =)

Ja och idag har jag faktiskt gjort mycket, trots att jag mått sådär halvbra. Gick upp sju och kunde inte somna om, så jag har suttit ute med pappa, Ingela, Victor och Rasmus och druckit kaffe i solen, så red jag runt lite här på gården, mysigt! Sen har jag varit till Råne en sväng och surrat med Sara och nu håller jag på med lite tvätt och ska snart hoppa in i duschen, sen blir det att spela plump med familjen och sen myskväll hos Rasmus. Blir en tidig kväll också, sov bara fyra timmar inatt.

Nä, men nu ska jag ta och beställa hem lite kläder tror jag :)

Nånting jag fotade sådär random när jag promenerade runt på isvägen i lule

Pappa, Rasmus, Nalle och Roy idag när vi var ute :)

Nalle <3


and i'm singing ooh oh on a fridaynight,.

Hej sötfiskar :D Jag sitter på skolan nu, har precis börjat och mina högra axel gör galet ont, håller verkligen på att dö. Har inte sovit sådär jättebra inatt, trots att jag hade Rasmus bredvid. Men ja, drömde massa hemska mardrömmar om att han träffade flera hundra alla andra tjejer, usch "/ Jaja, så fick i alla fall en fin sovmorgon idag när jag sov i stan så.

Nu har jag medieproduktion och tror vi ska ha någon genomgång, sen har jag matteprov och jag tror/hoppas det kommer gå bra. Sen ska jag bege mig tillbaks till Tuna igen, mysa med gubben sen börja fixa inför kvällen. Blir inflyttningsfest hos Ante på tuna, är sjukt taggad :D Verkar som att jag sover hos Rasmus i Töre inatt, det kändes lockande. Jaja, puss på er <3

tell me what you're thinking of, don't be shy

Sitter på skolan just nu, har svenska och har blivit klar med mitt referat för ett tag sen, så det är inskickat och klart. Snart har vi lunch sen efter det ska vi jobba med vår tv-show. Varken Sara eller Bacon är här så det är bara jag och Josse, tycker det är jävligt dåligt att Sara aldrig lär sig vakna i tid (;

Inatt ska jag sova i Lule hos älsklingen, eftersom att jag har världens dummaste sovmorgon imorgon. Känns som att vi kommer få en mysig kväll <3 Men först måste jag springa ett ärende på stan, känns jobbigt som fan, men måste man så.

Jaja, nu ska jag börja dra mig mot lunchen, puss <3

reklambild

Har precis gjort klart min reklambild och jag blev faktiskt hyfsat nöjd! Självklart såg den bättre ut i mitt huvud, men jag är ändå nöjd eftersom att jag slängde ihop den på knappt två timmar bara sådär. Hade kunnat göra något mer intressant med bakgrunden, men jag är nöjd.

Just nu sitter jag på engelskan och ska jobba lite på min uppgift om Sydafrika, känns helt okej. Slutar om drygt en timme sen ska jag åka hem med Rasmus, kanske uträtta ett par ärenden först om han inte gör det nu? Jaja. Vad som händer idag vet jag inte, men jag är i alla fall säker på att jag ska sova ensam inatt för första gången sen förra måndagen. Usch, känns inge roligt att inte vakna upp bredvid älsklingen, men men.

Tanken är väl att jag ska hinna träna idag, men vi får se vad som faller mig in. Har ätit på tok för mycket flott den senaste veckan, så får börja ta igen för det nu.


Tillbaks!

Oj alltså sämst uppdatering det var här, men jag har gjort så mycket annat så har känt som en låg prioritering att hinna med bloggen, datorn rent överlag har faktiskt varit ganska orörd. Jag kom ju hem i tisdags efter en hemsk tågresa, kan ju säga att det aldrig mer blir nattåg! Ja sen efter jag kommit hem har jag varit med Rasmus konstant. Vi har typ, glidit en hel del och mest tagit det lugnt.

Igår var
jag hemma hos honom i Luleå så satt vi där och köpte massa godis, glass och dricka. Blev att kolla igenom alla avsnitt av Lilla Al-Fadji, fan vad jag tycker det är roligt xD Sen där vid ett kom Sara också satt vi uppe en timme eller två och surrade och sånt. Sen blev jag och Rasmus pissetrötta så vi gick och la oss, men självklart blev vi galet pigga då så vi låg uppe till 7 och pratade, skrattade och hade helt underbart roligt <3

Gick upp ur sängen vid 7 och då har Sara också vaknat så hon och jag kollade på Com-Hem Kanalen = Judith och Judith på repeat ett tag. Jag tyckte det var skitkul xD

Sen däckade jag några timmar och sen åkte jag med Rasmus till hans mormor och åt middag, gott som fan vare!

Nu ska jag träna, sen blir det att glida runt stan med törepojkarna. Puss <3

RSS 2.0