Varit i Luelå =)

Idag var jag, Jesper, Lina och Mogge i Luleå, sen hänge Pehå också på just innan vi skulle hem. Betalade en del av klänningen och måttade upp den i min storlek, sen köpte jag en väska, vantar och ett par jeans. Sen åt vi på Baan Thai, ganska flottigt måste jag erkänna, men ibland måste man vara det. Dock håller jag på att spy nu, men sånt får man ta.
Har ingenting direkt intressant att skriva, så tänker bara slänga in ett par bilder på mina "fynd", eller ja. Mina föräldrar blev lite upprörda för dessa "fynd" när jag kom hem, för de var dumma nog att skicka med mig pappas kort, x)
Jag har slösat upp 2400 kronor idag..


Ja, Jesper älskar att stå framför kameran ;p



... och bakom.

Städat

Jag har nyss städat min toalett, vilket var välbehövligt, jag lovar. Tänker inte ens berätta när jag gjorde det senast, det får ni gissa på. Nu är det i alla fall gjort, kul att veta va?

Tanken var att jag bara skulle klottra ner en tanke som slog mig när jag stod där och gnuggade badrumsskåpet med topz (det är skittrånga springor i det så jo, jag städade med topz tyck inte jag är dum i huvudet för det). Är jag en sämre kvinna än andra bara för att jag bara städar när jag känner för det, alltså alldeles för sällan, är jag lite sämre än idealet bara för att jag kan sova i samma sängkläder två veckor fast jag sexat ner de efter två dagar?
Ja, nu inflikar jag sex igen, förlåt, men jag är nog lite för ärlig för att blogga.

Min älskade pojkvän Jesper däremot, han dammsugar sitt rum lika många gånger på en vecka som jag gör mitt på tre månader. När jag märkte det blev jag överlycklig, eller något i den stilen, för jag hatar verkligen att göra det själv. Då blir det alltså jättebra när vi bor ihop, så kan han fixa sånt medan jag gör något mer i min smak. Nej, jag ska inte göra honom till min slav, bara köra lite med honom ;)

Grundtanken kring det här är alltså, är jag en dålig kvinna omjag lägger över huvuddelen av städningen på min pojkvän eftersom att jag är hundra gånger grisigare än honom? För i så fall ligger jag ganska illa till.

Pay it forward

Pay it forward

Hej alla läsare! Nu ska nämligen bloggkedjan startats upp... det kommer gå till på följande vis!

Poängen är att vi ska hjälpas åt att hitta varandras bloggar! Jag vill att det ungefär ska fungera som i filmen "Skicka vidare" (eng. titel Pay it forward). Den har en jättefin story som handlar om en 12-årig pojke som kommer på att om han gör något snällt för tre andra personer så istället för att de gör något snällt tillbaka måste de skicka vidare en fin handling till ytterligare tre andra....och så fortsätter det. Tänkte att bloggkedjan kan funka lite på samma sätt....
I din blogg ska du länka till 3 st andra bloggar som du tycker är bra (helst nystartade bloggar eller bloggar som inte har hunnit bli populära). Du skriver namnet på bloggen, lite kortfattat om vem bloggaren är och vad bloggen handlar om. Därefter skriver du lite kortfattat eller t.o.m. kopiera den lilla förklaringen jag har skrivit om "Pay it forward - by bloggers" och lägger in i ett inlägg i din blogg, så att andra kan förstå vad det handlar om.  Därefter går du till bloggarna du har valt att skriva om och lämnar in en kommentar som lyder:
"Din blogg har blivit rekommenderad att läsas i min blogg genom "Pay it forward - by blggers". Läs på min blogg vad denna bloggkedja handlar om och Du har nu fått äran att föra detta vidare på samma sätt!"



Jag rekomenderar dessa tre bloggar:

sarawihlborg.blogg se
En jättesöt tjej i min förra klass som är otroligt duktig bakom kameran. Hennes blogg handlar om hennes foto intresse och hon bifogar alltid superfina bilder. Måste dock inflika att bloggen är nystartad, ha lite överseende, hon förtjänar det.

bitchbrothers.blogg.se
Två bröder som skriver mycket intressanta inlägg, de handlar mycket om sex/relationer, inga djupa grejer, lite mer som varför tjejer blir slampor om de raggar som fan på krogen å killar inte. Någonting i den stilen, svårt att förklara, ta en titt! Bloggen uppdateras inte så ofta, men när den väl gör det är texterna skitbra

http://bananbyxa.blogg.se
En av mina bästa vänner, som skriver om sitt liv och sina närmaste. Hon är bara,, söt liksom x)
Svårt att beskriva, snoka iaf (;




Sportlovsplaner

På fredag får vi sportlov och jag längtar, fast jag bara gått skola här två veckor. Jag är ganska sliten, har varit så mycket i vår med skola, flytt, relationer etc. Jag och Lina har länge varit inne på att åka till Särkivaara där vi har stuga och ta med våra pojkvänner. Det har ännu inte blivit av, men nu till sportlovet så blir det. Dock ska inte Linas pojkvän följa med, men ändå. Jag, Jesper, Lina och Pehå ska alltså dit nu under lovet, onsdag mer exakt, så ska vi spendera två nätter där och på fredagen ska vi ta en sväng runt trakterna för att hälsa på lite släkt och sånt, nu när det kommit fram att de är både mina, Jesper och Pehås släkt som bor där (;

Ska bli riktigt härligt att bara få koppla bort några dagar, komma bort från vardagen och försöka släppa alla jobbiga tankar. Visst, det är ganska primitivt att trycka ihop sig fyra ungdomar i en stuga med ett rum och kök utan el och rinnande vatten, men det är ändå otroligt härligt att bara känna lugnet. Jag har ännu inte varit där annat än med pappa och ingela, nog för att jag dragit med någon kompis ibland, men det är ändå inte samma sak. Vi ska vara helt ensamma, fixa oss själva, slippa vuxna som tjatar på en (no affence pappa, men du fattar ;p ) och bara leva.

Ni ska veta som jag längtar! Sällskapet kunde förövrigt inte bli bättre heller. Det blir bäst!



Bjuder på en gammal bild på mig och pappa från när vi var där för två år sen, bara för att (;

Tappat alla mina kort

Imorse, fem minuter innan jag och Jesper skulle gå ner till busstationen skulle jag ta mitt busskort och sjävklart hittar jag inte det. Jag letade frusterat i tio minuter och var sedan tvungen att ge upp. Tog mig till Kalix i alla fall, det är inga problem så, men man vill ju ha koll på sina saker. Låt mig bara inflika att jag har mitt busskort i en liten ficka, där jag även förvarar mitt bankkort, min legitimation samt mitt förarbevis.

Efter att ha stannat i Kalix några timmar åkte jag hem med Ingela och fortsatte jakten på korten, letade överallt, men jag hittade inte det. Måste ha tappat det i fredags när jag åkte hem med Lina har jag nästan kommit fram till. Och ni ska tro att det kändes surt att ringa banken och spärra kortet. Nu hade jag inga stora summor på kontot, 2,25, men i alla fall. Bara hela grejen att beställa nya kort. När jag dessutom fortfarande är skriven i Hässleholm blir det ett helvete eftersom att alla saker måste skickas dit, men men, sånt är livet.

Jag trodde aldrig att jag skulle reagera så här starkt om något sånt här hände, det är ju bara 3 små plastbrickor och ett litet tillfälligt busskort i papper, big deal? Det känns bara så förjävligt att vara utan dem. Konstigt egentligen, jag har inte använt varken kortet eller leget på evigheter, har bara kontanter nu, och jag har ingenting att köra så jag behöver inte förarbeviset heller. Förstår inte varför jag blir så uppstressad av det här, men jag försöker se det positiv, om jag tycker det här är så jobbigt lär jag ju vara mycket försiktigare med min nya upplaga kort.


Söndagmorgon

Vaknat tidigt idag, känns fel. Har gjort det hela veckan samt igår, så hoppades på att få sova ut idag. Somnade nånstanns mellan elva och tolv och vaknar igen kvart i åtta utan att förmåga att somna om. Just nu har jag just fått reda på att Placebo ska spela på siesta och jag har psykbryt för att jag inte ska dit. Det kostar liksom en hel del och jag ska ju gå med Jesper på balen och det är ungefär samma kostnad där, så jag fick välja och jo, jag väljer balen.

På tal om balen, så var jag, Lina och Jesper i Luleå igår för att leta reda på en. Hittade en helt underbar klänning! Dock var den ganska dyr (2995, men jag fick den sänkt till 2500) så pappa och Ingela är lite skeptiska. Det är sjukt att ett enda klädesplagg kan vara så dyrt, men sånt är livet. Vi verkar i alla fall ha kommit överens om att jag betalar 1000 kronor själv sen får jag den. Ja, jag är glad =) Är helt förälskad i den.

Så, nu när jag sitter vaken halvelva en söndagsförmiddag och det är ganska bra väder ute. Sju minusgrader och lätt snöfall, man slipper frysa. Så jag och älskling ska försöka ragga upp min fasters skoter och fara ut med Pehå och typ Jennifer och grilla. Är grymt pepp =) Hoppas det blir.

Nu ska jag gå och pussa på min älskling, vi hörs


Ursäkta frånvaron, jag har ett liv

Eller så inte, men i alla fall. Jag har helt enkelt inte haft tid att skriva. Antingen har jag varit bokstavligt talat upptagen eller så har jag bara behövt lägga tankekraften på annat. Det märks ganska tydligt när man är ifrån datorn ett tag, folk har faktiskt frågat mig efter när jag tänkte blogga igen och nu när jag loggar in på bilddagboken har jag 25 personer att kolla igenom. Kommer tyvärr inte hinna idag heller.

Klockan är fem och jag ska varva ner lite, sen måste ja hinna träna, duscha och fixa mig. För ikväll kommer Lina och älskling hit =) Så ska vi ha det mysigt och titta på film; A cinderella story, en av de härligaste filmerna jag någonsinn sett, Hillary Duff gör sig jävligt bra på typiska tjejfilmer som jag älskar kanske lite för mycket. Också så vi se Napoleon Dynamite, galet härlig film! Riktigt rolig utan att flyta in i facket bland alla överproducerade komedier, jag rekomenderar den definitivt, speciellt om ni har rubbad humor. Jag har förresten hört att den är roligare om man inte är fullt nykter, så man är lite nyfiken.

I onsdag fyllde min älskade Jesper 19 <3 Mycket, mycket, massa grattis på honom =) Var en ganska lugn dag, följde med honom hem efter skolan också kom hans farmor så åt vi lite tårta (jag åt bara ett halv ton maränger och glass men ändå) och va lite småtrevliga eller nåt. Jesper och hans bröder höll på med deras hockeyspel hela kvällen som hans lillebror Rasmus fått samma dag då han också fyllde år, dock inte nitton men i alla fall, och jag blev lite smått irriterad på det men de berättar vi inte för Jesper =D Angående presenten så gav jag honom en svart/blå huvtröja som han uppenbarligen blev glad för, kände mig riktigt lättad efteråt, var rädd att han inte skulle gilla den. Grattis igen <3

Nä, nu ska jag kolla lite bloggar sen bdb också måste jag ta och träna om jag ska hinna idag. Har inte tränat sen i tisdags, känner mig lite dålig.



bjuder på en bild på mig och min älskade nittonåring ;)
vi måste ta nya snart gubben <3

Utmanad / Första skoldagen

Du som blivit utmanad, gör så här..
x Gå in i mappen Mina bilder
x Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
x Lägg upp bilden på bloggen och skriv nåt om den
x Utmana tre andra personer och länka till dem, samt tala om att dom är utmanade



Bilden: tryckte av kameran helt random en dag i augusti. skabb =D
Utmanar: Lina , Johan , Ida

                        

Idag hade jag min första dag på Manhem. Hade först möte med rektorn och min klassföreståndare, gick ju som bra. Sen fick jag hänga på lektionerna redan halv nio. Det kändes ganska okej. Dock gick jag i princip vilse x) Skulle ensam hitta till tyskan för Pehå hade lektion och jag hade helt glömt bort var den låg. Som tur var träffade jag Sofie som var snäll och hjälpte mig leta upp det, grymt tacksam för det.

Så, tredje skolan under min högstadietid. Det känns inte så hemskt som jag trott, okej, det är pinsammare när man håller på att halka inför manhemsfolket än när jag gjorde det på Läreda och det var nog pinsamt där. Annars känns det inte så speciellt, nya ansikten, samma folk, så ser jag det. Lärarna verkar bra, min tyskalärare är helt underbar!
Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, svårt att ge ett intryck efter så kort stund. Det kommer antagligen mer tankar om det här framåt veckan eller något. Har faktiskt inte tid att skriva nu heller, måste ta mig ett glas vatten och sen leta upp någonting att slå in Jespers present i. Ska till honom imorgon på kalas (ja, jag säger kalas, det är coolt) så får man väl se om han gillar sin present, jag är lite orolig för det. Så ska jag äta maränger hit å dit å en massa annat gott som hans supersöta mamma fixat ^^
Ni måste träffa henne en gång, hon är helt underbar!
Nu blir det pinsamt om Eleanor läser detta och visar det för henne, men visst, whatever.

Måste verkligen gå nu,
puss <3

Ledig =)

Idag fick jag faktiskt vara ledig, tycker jag är ganska trevligt då va. Ska på möte med rektorn imorgon klockan åtta och de ville inte att jag skulle börja utan att gå på mötet först. Är inte lika nervös inför imorgon i alla fall, känns grymt skönt. Det blir säkert jättebra.

Men, nu tappade jag nästan bort tråden. Jag är alltså ledig och jag måste erkänna att det är skönt att kunna trycka på snooze så många gånger man vill när klockan ringer på morgonen och att ta flera timmar på sig innan man kan visa sig ute. Det är skönt, ni måste hålla med. Fast, jag började tänka, hur skulle det vara om man gjorde det varje dag? Typ 70% av folket på skolan hatar att de måste vara där, eller de påstår i alla fall det och visst, jag är också en av de som kan hålla på att spy på några av mina lektioner.

Poängen är inte det att det måste vara kul att plugga/jobba, vad man nu gör, det är bara skönt att ha någonting att hänga upp sitt liv på. Är jag ledig för länge sover jag bara och hinner bli uttråkad innan dagen är slut. Om man måste trycka ihop lite läxor, umgängen och datorn (jag älskar min blogg och bdb) på en eftermiddag/kväll så känns det ändå ganska vettigt när det väl är klart. Det är jättehärligt att sitta och smsa med någon av sina vänner under en tråkig mattelektion och planera inför helgen, att ha en ledighet att se framemot. Är man alltid ledig är det ju ingen big deal, right?

Så nu när jag har en ledig dag, vilket jag även hade i fredags + hela helgen, så känner jag att jag är lite trött på att lata mig så jag ska bara lägga upp en bild på min bilddagbok (fuckedupDream) sen ska jag byta till peppmusik och träna. Jag måste ta tag i det! Sen 14.45 åker jag till Kalix, ska bara träffa Jesper knappt en timme så jag kan få min foundation jag glömde hos honom igår, sen åker jag hem med Ingela. Funderar på att ragga upp Pehå idag, jag saknar honom.

Infogar en av bilderna jag tog på Arlanda i fredags, oredigerat.




Söndag

Helgen har gått ganska fort och varit relativt smärtfri, ovanligt nykter och överdrivet mysig. Den har helt enkelt varit som den aldrig annars brukar vara och jag gillar det. Nu menar jag inte att jag brukar sitta ensam och supa ner mig så jag inte ens har ett minne av ett det ens varit helg, inte så. Grejen är väl mer den, att mina helger inte alls brukar se ut såhär. Fester har varit ett måste i mitt liv, jag menar verkligen ett måste, eller i alla fall någonting i den stilen, filmkväll duger också. I alla fall, jag har haft trevligt de kvällarna, perrongen och allt det, riktigt trevligt. Fast, kanske lite för, onyktert?

Eller, jag vet inte. Känns i alla fall skönt att kunna njuta av en helg när man i princip inte gör någonting.
Och det är galet mysigt att vara med Jesper <3
Fan vad jag älskar att vakna mitt i natten och se att han ligger bredvid mig, jag bara, grr! Älskar honom =D

Men Lina kom hit, som jag för övrigt också älskar massor <3, så ska sluta nu å snacka lite skit som alltid annars ^^
Fett mysigt det också.

Som sagt, härligt mysig helg, puss på det :*

  


Flyttat. Tack för igår älsklingar :*

Idag tänker jag inte skriva så "djupt" om gårdagen, vill bara berätta vad som hänt. Jag har inte så mycket tid, Jesper ligger och sover i min säng och vi ska till Kalix om några timmar för jag har glömt i princip alla mina underkläder i Skåne. Fett värdelöst.

Hur som helst, igår gick jag upp före fan för att hinna med tåget, höll på att spy på perrongen inför 50 tanter (resfeber) men lyckades hålla det innae, så igår var alltså första gången på flera år som jag inte spyr när jag åker hemifrån. *Stolt*
Tågresan gick bra, med musik fungerar det mesta. Dock sög det på Stockholm C och på Arlanda, gick värsta omvägarna så nu har ja feta blåsor i händerna för min väska vägde drygt 20 kg. Det var inte så kul nej, dessutom stank jag svett efteråt, värsta motionspasset för mig ju ;)

Flyget var segt, men jag tog mig fram. Det är ju huvudsaken. Så kom då pappa och Ingela och hämtade mig, jag hade hoppats att Jesper skulle överraska mig och dyka upp där, men nej då, inte det. Vi for i alla fall hem, man var som lite besviken då, att jag inte skulle få träffa pojken förens idag.

Direkt när jag går in genom dörren hör jag någon ropa mitt namn och jag vet att jag känner igen rösten men jag kan inte placera den. Tittar upp mot trappan; Lina. Något glad man blir =D
Så får hon en fet kram, också bara trillar det ner folk från trappan x) Johan, Carro och Jennifer då alltså, jag fattar noll, gömmer sig halva Töre på min övervåning?
Under tiden jag står där och kramas och undrar vad fan som händer, tittar jag upp mot trappan, där jag ser en kille med en ros; "Vem fan är det här nu då?"
Så slår det mig,  det är Jesper! Man blir ju inte som lite glad, jag kastar mig i hans armar och fattar fortfarande ingenting. Sen börjar jag gråta =')
När jag börjat samla mig och släpper Jesper lite halvt för en sekund, ser jag att shit, det är fler människor här. Eller jag, en människa, bakom Jesper står hans syster Eleanor och jag får min tredje chock. Varför är hon hemma hos mig?
No affence Eleanor, jag bara trodde aldrig det skulle hända ;)

Det var i alla fall ett härligt tillfälle, och det fortsatte resten av kvällen. Vi åt tacos och alla skrattade ihjäl sig åt ingenting, sen åt vi fancy efterätt och hade allmänt trevligt. Kvällen avslutades med att jag somnade bredvid Jesper, kan det bli mycket bättre än en sådan dag?

Tack så jättemycket för igår, det var helt underbart. Jag älskar er <3


avsked

Då har det börjat på riktigt då alltså. Skolan är avslutad, packningen är snart avslutad och de flesta avskeden är gjorda. Ni ska veta så mycket jag kramats de två senaste dagarna. Inte för att jag har något emot det, inte alls.
Så nu är i alla fall mit skåp tömt, jag har ordnat med alla böcker, omdömen etc. Allting flöt på  rätt okej, det här är ju ändå något jag vill göra själv. Så efter musikalen, som jag blev tvungen att hoppa in i huvudrollen utan förvarning sådär poff idag (inte kul), kramade jag mina vänner från klassen, sa hejdå och sånt.

Sen, när alla hade gått och allting var fixat skulle jag bara gå ner till gympasalen och lämna mina skåpnycklar till Novve. Kändes inget speciellt att gå ut genom de där dörrarna igen, jag kommer inte sakna det, finns för mycket idioter på den skolan, förlåt. Men när jag öppnade dörren och gick in i gympasalen, då kändes det. Jag fick kämpa som fan för att hålla tårarna inne när jag gav Novve nycklarna och än en gång lovade honom att spela in en film med en ren och skicka till klassen.

En gympsal liksom? Vad är det för fel på mig? Jag hatar i princip idrott i de flesta former, i alla fall när andra ser mig utföra dem. Visst, jag kan ha kul ibland på idrotten, men så lite närvaro som jag har så blir det inte så många gånger. Och ändå är det en gympasal som får tårarna att bränna bakom ögonlocken.
Antagligen bara för det är den enda platsen på hela skolan som jag inte hunnit få jobbiga minnen ifrån.

Nu ska jag lägga ner det här faktiskt, ska börja packa ner min hårddisk och sånt. Sen hoppas jag på att få hälsa på Idan en sväng i kväll, om hon är kapabel till det.

Avsked suger, de gör ont, riktigt ont.
Men det gör ännu ondare om man struntar i att göra dem.




Flyttpackar

Jaha, så då är man mitt i packning då va. Jag har fått tag i en ganska stor resväska, som jag tänkte att den får jag lätt plats med det jag behöver i, jag rensade ju faktiskt garderoben förra veckan. Så står man här med den nu, packar ner några livsviktiga papper, större delen av mina kläder och märker att väskan redan är mer än halvfull. Jag ser mig om i rummet, skivor, hårddisken, kortläsare, smink, smycken, plattången och en massa annat som jag anser nödvändigt att ta med, ligger kvar. 
Det är lite som den där 3-reklamen "När man flyttar inser man hur mycket man samlat på sig under åren.." eller vad de nu säger. Åh gud, det är så sant!

När jag började planera min flytt rent praktiskt tänkte jag, att det var ju inte så mycket jag behövde ha med mig, lite kläder så överlever jag. Men jag vill gärna lite mer än överleva, jag vill kunna välja och vraka bland kläder och jag vill kunna slänga på en aidenskiva om jag någon gång blir less på de värdelösa högtalarna i datorn. Usch, jag måste nog prioritera. Sånt är jobbigt.

Så, nu ska jag väl packa om väskan, eller så väntar jag till imorgon då jag kan packa ner lite mer, plattång, hårddisk och sånt. Önskar jag bara kunde packa ner halva mitt liv och ta med mig.

Hallå =)

Jag känner mig allmänt uppåt idag, jag vet inte varför. Kanske det är för att det gick förvånansvärt bra på genetikprovet (mvg) ? Kanske för att jag fick mig en härlig foundation idag? Kanske för att jag hade grymt trevligt med idan?
Kanske för att vi hade mysig fika, med en härlig kaffe choko?
Eller, så kanske det här bara är en sån dag, då man lyckas koppla bort allting och bara njuta av livet.

Egentligen är ingenting direkt "bättre" än förut, jag har fortfarande massa plugg att göra, min morsa får fortfarande ryck på mig så det blir pinsamt när hon ringer när man sitter och fikar i stan så halva hässleholm hör. Jag saknar fortfarande en massa saker otroligt mycket.
Dessutom har jag otroligt ont i magen idag, helt sjukt, brukar aldrig vara så här illa.
Men ändå mår jag så bra =)
Jag älskar när livet flyter ^^

På tal om att flyta, måste jag bara berätta en sak som "hände" när jag var hos läkaren i våras. Observera att detta var totalt oplanerat, ibland är min käft bara jävligt rubbad.
Läkaren: Och mensen, hur går det med den?
Jag: Jodå, det flyter på.
Usch så kul jag tyckte det var xD Min humor, oh yes.

Nä, nu ska jag fortsätta vara glad och nöta musik.
Måste tipsa er om en låt: Seabear - Arms
Så härlig låt så det finns inte =)

ursäkta textvalet

Förlåt, mina kära föräldrar och andra som läser min blogg och tycker jag är en lite skitunge, men idag tänkte jag faktiskt klottra ner lite tankar kring, hmm, ja, sex.

Jag hade viljat se era reaktioner när ni läste andra raden, se hur många som reagerar på att en femtonårig tjej funderar kring sånt, och tänker blogga om det. Var det någon som kände sig besvärad?
Det är det jag funderar kring, varför folk skulle reagera så. Varför det finns ett problem i att blogga om sånt, varför det är en så stor grej.
För kom igen, jag vet, att minst 80% av mina läsare har gjort det, och resterande har väl inget problem med det heller?
I så fall, vill jag veta, vad är problemet?
Vad är problemet med att prata, skriva, blogga, om någonting som alla människor gör förr eller senare, ofantligt många gånger?
Sånt kan störa mig nåt så enormt.
Man kan sitta ensam med en kompis en kväll, och prata hur öppet som helst om det, men så fort det beblandas många människor blir man tyst. Man skäms.
Skäms för att man gör någonting man trivs med.
Och frågar någon en tjej hur många hon legat med, svarar hon oftast, inte alltid, några färre än sanningen. Killar tvärt om.
Nu menar jag inte att alla är sådana, det är bara en tanke som jag tror innefattar många, långt ifrån alla.

En tjej får inte vara kåt och knulla runt, en kille från inte vara oskuld vid 17års ålder och vilja fortsätta med det ett tag till.
Det är helt, rubbat.

Jag har ingenting att skämmas över, jag kan svara rakt ut om någon frågar mig någonting, om vad som helst, inför vem som helst. Alla är vi människor, och vi har alla saker som känns mindre trevliga att prata om, saker som vi skäms för.
Just mina sådana saker, är jag faktiskt så svag att jag inte tänker blogga om, faktiskt.
Här uppmanar jag människor att våga stå för sig själva, och visst, det bör man. Men jag berättar inte saker jag inte trivs med att prata om, så länge ingen undrar. Men när väl folk undrar, vad som helst, svarar jag, vad det än handlar om.
Nej, jag är inte oskuld.
Ja, jag trivs med det.
Nej, varför ska jag vara tyst?
Och varför ska du vara tyst?

Snö

Ja hör ni, då har det alltså snöat i skåne igen. Började igår med regn/snö, inget märkvärdigt, men när jag vaknade i morse var det vitt över hela marken. Man blir lite chockad, snö i februari är inte det vanligaste när man bor så långt söderut som jag gör.
Självklart blev det ju inte långvarit, slutade snöa i förmiddags och det var slask två timmar senare, as usual. Rätt trist, ska det snöa kan det väl ligga kvar.
Jag hade i alla fall tur att få titta på snöfall medan jag skrev min nationella uppsats, snö är fridfullt.
På tal om uppsatsen så vet jag inte riktigt hur det gick. Jag skrev kring en fest och rubriken var "Tills vi däckar", okej jag vet det låter grymt omoget och dåligt, men jag tycker ändå själva novellen kom ut ganska bra i alla fall, hyfsat.
Efter två timmars arbete på den hoppas jag verkligen det.

Lite synd det här med vädret, det påverkar en så mycket, har ni tänkt på det? Jag känner mig allmänt instängd, lite nere nu när det är slaskigt. Känner inte alls för att gå ner och handla, känner inte för någonting, bara sitta här och glo.
Men livet är full av måsten, så ska ner och köpa en ny glödlampa snart för den på toaletten small i morse, och göra läxor annars blir Kenneth ledsen på mig.

På tal om måsten, så måste jag bara föra vidare någonting en vän sa till mig för ett tag sen:
Det finns inga måsten, bara konsekvenser av det man inte gör.


Brunettbild fixad (;

Sådär ja, nu har jag gjort om min header igen, den är fortfarande inte perfekt men det får pillas på efter jag flyttat, den här datorn är så otroligt seg. Så då får man hoppas min älskade Jesper är nöjd nu, förresten så vill jag tacka honom och hans syster Eleanor för att de hjälpte mig igårkväll med att få in länken till bloglovin, tack!
Tyvärr så är man ju inte fullt så teknisk som man uppger sig att vara, hehe.

Eftersom att jag försöker undvika att bry mig så mycket om mitt utseende ska jag till hemmakväll ikväll och köpa en stor godispåse, för ingen har så gott godis som dem. Måste ladda upp inför nationella imorgon förstår ni, ska skriva uppsats i 160 minuter så det behövs nog en hel del godis och antagligen en powerking.
Känns ganska skönt att alla mest pratar om vad de ska ta med sig istället för provet, är inte så nervös som jag va förra gången.

Jag tänker för mycket, och jag oroar mig för mycket, också äter jag alldeles för mycket choklad också, nog för att min hud talar om det nog bra själv, men i alla fall.
Nu ska jag snoka runt  på era bloggar istället, jag lovar att jag snart ska skriva bättre.
Lovar !

Fixar vidare =)

Har nyss lyckats få igång mig på bloglovin, det ville inte riktigt som jag när jag försökte tidigare idag, men man är väl teknisk. Hehe.
Så nu får ni gärna följa min blogg därifrån =)
Ska snart sätta mig ner och göra om min header igen, ska byta ut bilden mot en brunettbild som jag insett att jag faktiskt borde. Kanske fota en ny först?

Hade nationellt idag, det gick förvånansvärt bra, (hoppas jag) dock brukar det gå som sämst när det känns som bäst, får väl hoppas att detta är ett undantag.

Har ränt rundor på stan idag med Ida, försöker hitta en väska stor nog att flytta i, det ska ni veta, att det är inte det lättaste. Sen kostar de en hel del också, som allt annat här i livet. Tur man har en pappa att flörta med, eller hur? ;)

Har inget vettigt att skriva faktiskt, så ska sluta. Håll utkik efter min nya header och glöm inte att följa mig med bloglovin.
Vi ses snart igen kära läsare <3

Designat om lite :)

Fixade mig en ny header etc, vet ärligt talat inte varför. Antagligen uttråkning. Vad tycks? =)
Har inte planerat att skriva någonting längre idag. Ska snart sova, ska upp tidigt imorgon och göra mitt första nationella prov; Svenska Läsförståelse.
Känner mig ganska säker på det, men det är ju ändå lite småläskigt ;p
Nu fick jag klagomål från min älskade pojkvän angående bilden på min header, tydligen måste jag visa världen att jag inte längre är blond, så det får man väl ta tag i imorgon
Älskar dig gubben <3

Sen har jag fått ett ryck sedan igår, skriver haiku hela tiden (visst heter det så?)
Ganska trevligt faktiskt =)

Nej nu ska jag dra mig mot sängen

               

vagga mig till sömns.
vilar i dina armar.
somnar i kärlek.

RSS 2.0