Smirking between dignified sips of his dignified peach and lime daiquiri

Mår ganska dåligt, fan. Har varit hemma från skolan idag och vilat upp mig. Sov till elva sen låg jag i soffan och kollade på Oprah med tårar i ögonen och åt kladdkaka (tantvarning) till tre då jag somnade tre timmar. Känns som en riktig sjukdag, det jobbiga är  att det har inte hjälpt utan jag mår fortfarnade dåligt. Oavsett om jag spyr fågelungar eller nåt så måste jag ändå till skolan imorgon, så nu tar jag till det tunga artilleriet. Världens godaste choklad! ♥


Bilkörning, kaffe och balsam

Har haft min sista körlektion för några timmar sen, bortset från den jag har dagen före uppkörningen. Hade det varit en uppkörning hade jag kuggat, men min lärare tvivlar inte alls på att jag kommer klara det så det känns grymt!

Kom hem och gjorde en grym middag om jag får säga det själv och nu dricker jag himmelskt kaffe. Ska alldeles strax iväg till Kalix för att övningsköra och handla med min far. Måste även införskaffa nya produkter till mina älskade lockar, kan inte förstå hur jag velat förstöra dom tidigare.

Tyckte ni förtjänade en bild och ett par söta flickor, snällt av mig va?

She's not bleeding on the ballroom floor just for the attention, 'cause that's just ridiculously odd ...

Befinner mig i fiket på skolan och har alldeles nyss haft webbdesign. Har suttit och analyserat hemsidor och det kliar verkligen i fingrarna på mig, varför tar inte alla seriösa företag och anlitar någon som kan istället för att peta ihop kassa grejer själva?

Om ett tag ska jag röra mig mot banken för tredje gången den senaste månaden, är otroligt trött på att ingenting funkar som det ska. Det må vara kul att gå på krogen, men baksidan av vuxenlivet är inte så jävla trevlig kan jag ju säga.

Miaouw =3

Möttes av en pytteliten katt när jag öppnade dörren till mitt hus idag. Han är så galet söt så man vill bara pussa på honom hela tiden, jag är lite kär. Sen att han ryms i en hand är ju inte så dåligt heller, så jävla söt så det finns inte! 

Och jag som har sagt att jag aldrig vill ha katt och verkligen inte är en kattmänniska. Kanske det är något som börjar komma med att jag typ börjat leva pensionärslivet.

Are you ready for champagne showers?

Det lustiga är att jag faktiskt fick duscha i champagne igår, vid halv tre ville någon tydligen bli av med sin champagne och min kropp verkade vara ett lämpligt ställe. Gör inte mig något, det var jävligt roligt! Hade rent överlag en grym kväll igår. 

Spenderade större delen av natten på Kafelino där jag förutom att få en flaska skumpa över mig blev bjuden på grymma drinkar, visade mina talanger med att fånga bartenderns uppmärksamhet, dansade arslet av mig till fet musik och träffade massa trevligt folk. Underbart!

Ni som tycker krogen är överskattad har inte festat med mig ;)

Nu kör vi!

Sitter hemma hos min älskade Rebecka och smuttar på en cider. Damen och jag mår sådär, men vi har ändå lyckats göra grym middag och vi är båda hur snygga som helst! Snart kommer josse och anna hit också blir det förkrök ännu senare hakar vår käre hatt på och sen drar vi på Magasin 3 och dansar röven av oss! Puss!

I wanna fuck til we bleed

Jag känner mig i form igen, tacka gudarna för det. Att det dessutom är fredag är ju ännu ett plus, livet känns bra idag. Jag är otroligt taggad på insparken imorgon och tror det kommer bli grymt kul. Nu gäller det bara att underhålla mig själv ikväll med något, tror det blir en lugn kväll för mig själv det kan faktiskt vara fint. 

Hade inte tackat nej till en sån här bakelse ikväll som jag fick tag i igår. Kan någon leverera en sådan till Töre ikväll är ni välkomna.

Johanna med hundra gånger för mycket hormoner

Jag panikgråter för världens löjligaste grej och kan inte sluta. Så då satsar jag på den bästa medicinen, plugga in hörlurarna och gå ner till Shell och köpa en fet chokladkaka. Jag kommer tillbaka imorgon när jag inte är lika hög på östrogen. Det är så jävla värdelöst att vara kvinna ibland så det är inte sant, tröstar mig med att jag ska få hoppa i de perfekta klackarna och världens läckraste klänning på lördag.

Spegelblankt

Minns ni att jag spenderade en dag i Jokkmokk med omnejd i somras? Jag lovade att blogga mer om det och att lägga upp bilder eftersom att jag såg hur mycket som helst och fotade minst lika mycket. Något av det vi var och upplevde på vårt äventyr var en spegeldamm. Jag har aldrig hört talat om grejen tidigare och jag tyckte det var riktigt fascinerande. Det är alltså en damm där vattnet rinner över ner på en väg man kan köra över med bilen.

Hur häftigt som helst! Hade jag haft körkort hade jag gärna åkt iväg och satt mig där några timmar och gjort ingenting. Det var otroligt vackert och riktigt lugnt och stilla.

Det är så det fungerar

Råkade hamna hos Rebecka som bjudit på middag och färskmalet kaffe, i gengäld slängde jag ihop en grym kladdkaka. Blir att sova här inatt eftersom att jag avskyr morgonbusen från töre. Att damen är mysig är bara ett stort plus. Imorgon blir det skola på allvar och du borde faktiskt sova nu lilla hjärtat. puss!

I guess it must have been magic

Försov mig som sagt imorse och bestämde mig då för att stanna i sängen så länge det bara gick. Resten av dagen planerar jag att spendera på absolut ingenting, sitta i soffan och slöa och bläddra igenom körkortsboken. Nu är det inte länge kvar till jag kan sluta tigga skjuts av folk, underbart!

Som uppvärmning inför körkortet var jag och Rebecka och hälsade på Robert på hans jobb på gokartbanan igår och lekte av oss lite. Tycker vi var riktigt duktiga på att köra och vi var dessutom otroligt snygga!

Fan!

Ligger i min säng och svär över att jaginte blev väckt av min supersmarta telefon och känner mig som världens sämsta klasskompis. Kul liv man har!

Godmorgon!

Har knappt fått sova inatt, slitet.. Vaknade vid halv två av att jag gått iväg och hämtat min telefon? En halvtimme senare börjar min hund som aldrig går ut på natten gnälla tills jag går ut med henne, två timmar senare för hon samma sak igen. så tacka gudarna för svart kaffe!

And isn't this exactly where you like me?

Första skoldagen, det känns jobbigt. Den här eviga tröttheten som hänger över mig om vintrarna kom på mig idag. Hade varit skönt om man kunde få lite mjukstart och lärarna anser att vi får det, jag som måste stiga upp halv sex ser det inte riktigt på samma sätt. Annars är jag taggad rent överlag. Det känns som att jag kommer lära mig massa och ha roligt i år, men samtidigt känns det som att min skola börjar bli lite för oseriös för att jag ska palla ett tredje år där.

Nu ska jag göra mig något gott och krypa ner i soffan, en av fördelarna med skolstart är att det alltid kommer nya tv-program att mysa med. Vi hörs imorgon, puss!

Sista skolstarten

Beger mig mot Luleå för min sista skolstart, det känns grymt faktiskt. Jag fattar dock inte hur de här två åren har kunnat gå så satans fort, men det är väl så det är att bli gammal. 

Kan säga att det var inte mysigt att stiga upp imorse efter sju veckors sovmorgon. Tur att jag i alla fall har en fika bokad med några grymma brudar före skolan. Känner hur mitt vanliga vardagskaffesug vill komma tillbaka igen.

Wil Francis,, mrrrr ,.

Den enda mannen jag skulle följa med hem på momangen utan att överväga konsekvenserna av det är den här läckerbiten. Så nu vet ni som varit hemma hos mig varför jag har fem bilder av honom på min vägg trots att jag slutade vara emo för längesen.


Igår så ...

... Provade jag att äta surströmming
... Drack jag en snaps som smakade fimp
... Höll jag på att falla i en älv
... Fixade jag så vårt sällskap fick en buss att köra oss dit vi ville
... Hittade Rebecka en katt som hon döpte och hade deeptalk med
... Dansade jag och Rebecka pardans till dansband med ett gäng 60+are

I've never looked better and you can't stand it

För det första, jag tycker inte nödvändigtvis krogen är överskattad som alla andra tycker. För det andra, nattlivet i Luleå är värdelöst :D

Med det ute tänkte jag berätta om gårdagen i några få rader. Blev vindrickande hos Joel med honom, Rebecka och Robert. Kvällen bestod av allt från diskussioner om banker, räntor och aktier till hetsigt fotbollsspel (versionen på bräde, nej, vi sparkade inte boll i vardagsrummet). 

Kring midnatt drog vi ut, men efter att ha gått runt alla stans barer som antingen var stängda eller hade för hög åldersgräns hamnade vi på Heroes där vi stannade till stängning. Hade förvånansvärt roligt och hade hur bra sällskap som helst :)


Vi hade en paparazzifotograf vid vårt bord igår, men det hjälper föga om man inte vet var man hittar bilderna, tur är väl det. Själv fotade jag bara mitt vinglas hos Joel när vi fortfarande var sofistikerade och inte hade börjat shotta ur normalstora glas och spela om klunkar än ...

I led the revolution in my bedroom and I set all the zippers free

Blir en helhelg med min BFF Rebecka Österberg tydligen, härligt! Precis när jag kommit ur duschen ringer damen och säger att vi har en inbjudan för ikväll, självklart tackade jag ja. Så nu sitter jag här och har haft ångest över att jag inte har något att ha på mig och efter att ha lagt ner tid på sminket, precis som jag ville. 

Hoppas ni får en grym kväll, puss!


Uttråkad

Har spenderat morgonen med att skriva om min Cv och slipat på den så den blivit nästintill perfekt. Knåpade även ihop ett personligt brev och sedan fick det flyga iväg i ett mejl. Jag har hittat det perfekta jobbet, men jag är nog inte ensam om den åsikten så man kan väl inte hoppas på för mycket.

Nu är jag uttråkad, riktigt, riktigt uttråkad. De senaste dagarna har jag njutit av ensamheten och lugnet, men nu är jag rastlös. Jag vill ut och göra något, ha lite ångest över att jag inte har något att ha på mig, stressa ihop en sminkning och sen bara göra något.

De två bästa sakerna med hösten

1. Tända ljus, mysa ner någonstans, som nu ensam i mitt rum med grym musik eller med trevlig folk i soffan.

2. Nattpromenader i mörket. Det ska gå extremt långsamt och man ska ha sin bästa vän vid sin sida. 

Kör på det första ikväll eftersom att jag gjorde det andra igår. Dock saknade jag verkligen sällskap när jag vandrade genom min ödsliga by mitt i natten, ibland är här lite för tyst. 


Driftkungen!

Eller så inte.. Men jag har i alla fall spenderat några timmar med att snurra runt på en bana någonstans utanför i Kalix så att jag nu kan boka teoriprov och uppkörning om jag vill. Nice! Sen att jag hade förbannat roligt är ju bara ett plus, kan inte fatta varför jag gruvade mig så inför det. Att få köra som en idiot utan att det får konsekvenser är ju himmelriket för alla som tycker det är kul att köra bil.

För att inte tappa fokus ska jag nu lägga mig i min säng och plugga teori, har jag inte körkort om en månad så kommer jag aldrig förlåta mig själv. Puss !



Don't you be a traffic light

Har precis blivit färdig med en ganska omfattande garderobsstädning. Hängde bort alla sommarkläder eftersom att min garderob inte riktigt matchar mängden kläder jag äger. Hela proceduren genomfördes till de bästa låtarna på högsta volym min lilla dator orkar med. Nu är det bara lugnet kvar och jag har tänt några ljus och rökelse i mitt fina, fina rum som jag verkligen älskar. Vill inte ens gå härifrån för att det är så förbannat mysigt.

Det är alltså jag som aldrig har något att ha på mig :)



Ett nytt liv på ett papper

Ni anar inte hur tacksam jag är för mitt nya schema! För mig säger det inte alls "åh nej sluta fem tre dagar i veckan" utan snarare är det som ett papper på att jag får mitt liv tillbaka. En ynka dag i veckan ska jag hoppa på bussen 6.45, en enda dag! Att inte få sova längre än till fem har verkligen förstört mitt liv, jag har inte haft ork till någonting. Nu ska jag ta tillbaka min energi och mitt liv :)

Sen att jag har två saftiga hål gör mig bara lycklig, för mig är de inte hål utan de skrikare snarare "GYMMET!!"


Samlar vuxenpoäng på nöjen

Har handlat på internet med mitt alldeles egna Visakort idag för första gången idag, alltså jag gör inget annat än att plocka vuxenpoäng här och där känns det som ;) Det var hur som helst en härlig känsla när jag väl tryckte på köp. Det tråkiga med att handla på nätet däremot är ju att man aldrig får det man köpt direkt ... Men den som väntar på något gott! 

Random bild, det kändes tomt...

We said no more war, no more clothes

Har spenderat dagen med att städa mitt rum som jag planerat hur länge som helst. Har även rensat min handväska och även det var välbehövligt. Det jag är mest stolt över däremot är att jag, med lite hjälp av pappa, har satt upp mina gardinstänger som jag söp ner någon gång i våras. 

Så nu är det hur mysigt som helst här om någon känner för att komma och gosa lite. Om inte annat har jag ju min fluffiga artonårspresent som håller mig sällskap i min stora säng.



You're behind my eyelids when I'm all alone

Jag är otroligt trött. Fick inte sova ordentligen i stugan sen åkte jag som sagt till stan igår för att hänga hos Robert med honom, Rebecka och Joel hela natten. Fick sova ungefär fyra timmar och det känns. Hur fan ska jag klara av att stiga upp fem på morgonen varje dag om en vecka? Usch ...

Vi lägger till ett godnatt, vi hörs imorgon, så löser det sig säkert.

Man kommer ingenstans om man inte tackar folk som hjälpt en på vägen

Drar till stan för filmkväll. Jag är fortfarande förvånad att jag gör det här, jag och Rebecka kom på idén för några dagar sen tillsammans trots att ingen hatar att se film lika mycket som vi två. Vad har vi gett oss in i? Hoppas i alla fall att det blir en mysig kväll om inte annat får jag i alla fall njuta av att jag har världens sötaste tröja på mig.


Sommarens sista sväng till Särkivaara?

Skulle anta det, känns lite tråkigt, men jag är ändå nöjd över att jag faktiskt tagit mig dit i år. Att åka och sätta sig i en stuga mitt ute i ingenstans har inte känts så lockande för mig tidigare, men jag har fått helt nya intressen och prioriteringar i sommar. 

Hur som helst så råkade det bli så att jag impulsivt bestämde mig för att åka till stugan och hänga där en kväll med familjen. Tog det riktigt lugnt och njöt av att inte ha några måsten alls. Också drack vi ett gäng öl på kvällen, personen som fick för sig att supa ner mig var min pappa, så tack för baksmällan far! 

Det var hur härligt som helst ♥



What is music? Where is happiness?

Godkväll! Åkte in till stan för att göra ett par ärenden och för att hänga med min kära kompanjon Rebecka. Fick bokat ett gäng körlektioner och aktiverade mitt Visakort och plockade även med mig två kamelfärgade plagg inför hösten för drygt en hundralapp tillsammans. Jag är nöjd!

Dagen/kvällen avslutades på Max och efterrätten som bestod av en stor godispåse från Hemmakväll intogs på tågstationen. Gosh jag kände mig som om jag var tretton igen, men det behövdes efter ett par veckors tråkiga vuxenärenden och x antal kvällar av öldrickande.


Vuxenlivet är inte alltid så roligt...


En nystart

Kom nyss in från en runda i skogen och jag vill bara döda mig själv! Någon gång i juni sprang jag fyra-fem gånger längre än jag gjorde idag. Jag skäms. Jag som alltid har hatat att springa bestämde mig till slut för att göra det och jag slet som ett djur för det! Också när jag väl får resultat kastar jag bort det ...

Sommaren har innehållet alldeles för lite träning och på tok för många öl, fast det ångrar jag dock inte för det var värt det, men nu får det vara ändring på det. Det här handlar inte om att jag blivit fet eller något, det har jag inte hur som helst, men jag tycker det är hemskt att jag ska börja förstöra min kropp och min konditon när jag bara är ynka arton år. Det är dags för förändring!


Mysig morgon

Vaknade för ett litet tag sen och ligger fortfarande kvar i sängen och myser. Funderar lite på vad jag ska göra av min dag. Just nu är planen att sstäda mitt stökiga rum sen får vi se var jag hamnar, är faktiskt lite motiverad på att springa en sväng idag. Nu ska jag fortsätta njuta av min morgon, puss på er !

"Jag har en app för det" ;)

Internskämt, förlåt. Jag var nyss ute på en promenad och provade köra med Runkeeper, appen alla borde ha som någonsin rör på fläsket. Den visar exakt hur långt du springer, går, cyklar eller vad du nu gör. Du får upp medelhastigheten, kaloriförbrukningen och en karta över din rutt. Dessutom skickar den ett peppande mejl till dig när du slagit ett personligt rekord om du vill, kör du med musik via telefonen berättar den också var femte minut vad du har för hastighet osv. Hur bra som helst!


En mysig "helg"

Har nyss kommit hem från mitt lilla äventyr, har varit i Joel/Roberts stuga och myst på med dom och Rebecka. Trots att det är måndag har det känts som en helg. Åkte dit igårkväll och då blev det att spendera natten på bastuflotten där vi drack öl, snackade skit och badade för antagligen sista gången i sommar. Klockan fyra gled vi in i land igen för att spendera ytterligare tre timmar med att skapa ljuva toner på köksgolvet tillsammans innan vi alla däckade.  

Poängen: Jag har haft sommarens mysigaste natt!

Joel är kung på att laga mat, imorse (dvs fyra på eftermiddagen) ställde han sig och flippade ungefär hundra pannkakor till oss ;)

Ut på äventyr

Jag är fortfarande äckligt bakis, men jag trotsar det och drar på äventyr med rebecka. Det blir ett par dagars stughäng med Robert och Joel, tror det kommer bli hur härligt som helst! vi hörs mina små kycklingar <3

Late nights

Var som sagt på bröllop igår, min kusin gifte sig, den andra för i sommar och jag börjar känna pressen av att jag snart är på tur. Det gick superbra att sjunga under vigseln och festen var hur trevlig som helst. Dock gjorde badkaret som aldrig verkade bli tomt på öl och cider att man kanske blev lite överförfriskad. 

Baksmällan är hemsk, jag har sovit till fyra, ätit två stora portioner pasta och pastasås och druckit en och en halv liter mjölk. Jag mår ändå skit. Men det var värt det! 

All lycka till brudparet ♥


På bröllop :)


Känns om att jag nåt det sista stupet

Hade en grym kväll på kalaset igår! Dansade, drack och hängde med mysiga människor. Dock är det förjävligt att vissa killar verkligen inte har någon respekt över huvud taget. Men återigen, kvällen var hur bra som helst! Lite jobbigt att baksmällan fortfarande ligger som en dimma över vissa delar av min kropp, om två timmar ska jag vara i kyrkan och sjunga.


Tänker på alla saker vi har gjort

Ska snart rusa iväg till kyrkan för att repa inför bröllopet jag ska sjunga på imorgon. Det känns som att jag tagit mig vatten över huvudet, antagligen misstar jag mig så det ska bli skönt att repa så man får lite kontroll över situationen. Jag ska sätta varenda ton imorgon så är det bara!

När jag är klar i kyrkan ska jag hem och göra mig i ordning i lugn och ro för ikväll ska jag ut och röja med Rebecka! Det känns som att det är dags för min första riktiga partykväll sen jag blivit myndig, tidigare har det mest blivit underbara, mysiga samtal över några öl. Jag uppskattar både och lika mycket men man måste ju variera sig :)



Movits!

Har varit och sett movits med rebecka och de v ar hur bra dom helst! Känns grymt bra att ha segt en hel spelning med dem i sommar.efter spelningen . mötte vi upp Robert och Joel som vi spenderade resten av kvällen med på Roasters. Mysig start på helgen! Nu återstår bara att trycka i sig nudlarna sen väntar sängen.

Om ni ville veta


Turn off the lights

Om några timmar har jag min nya mobil i handen och jag kan knappt vänta, jag är så galet sugen så det är inte sant! Fick dock avin för en timme sen och den sa att paketet fanns på Ica så jag cyklade snabbare än jag någonsin gjort för att hämta det, men tydligen hade det inte kommit än.

Istället för att vara bitter över det tog jag tag i ett annat projekt och bokade en tatueringstid. Det var för övrigt det jag fick i present av pappa och Ingela som jag inte berättade på min b-day. Känns hur härligt som helst och jag har fullt förtroende för tatueraren, hon verkar supertrevlig och hennes verk är helt enastående!


Now that you're gone forever

Kom nyss hem från stan där jag kört några varv för att ta mig ett steg närmare körkortet, surrat med Erik och druckit ett par öl med Rebecka. Jag kände mig otroligt lycklig när jag kom hem av någon konstig anledning, trots att jag råkat visa rumpan för hela stan och fått världens mest obehagliga komplimang. Nu ska jag mysa lite i soffan med mina hundar och min familj sen laddar jag för en ny dag imorgon, jag ska få en ny älskling :)

Do you want to see the world in a different way ?

Idag har jag varit duktig och uträttat lite saker. Tog tillfället i akt och övningskörde till Kalix, imorgon blir det en sväng till Luleå också, nu jävlar ska jag ha körkort! När vi ändå var i Kalix bestämde jag mig för att gå in på banken och göra bort lite ärenden. Så nu har jag öppnat ett helt nytt konto som mina föräldrar inte har någon som helst kontroll över, jag har skaffat mig internet- och telefonbank och har dessutom sett till att studiebidraget kommer att komma in på mitt konto från och med nu. Skönt!

All ångest jag hade förut för att bli vuxen är som bortblåst. Det är verkligen en befrielse att få göra nästan vad man vill och bestämma själv.

Underbara helg ♥

Har haft en grym helg! Kunde inte ha firat min födelsedag på ett bättre sätt kan jag säga. Piteå i fredags var hur roligt som helst, firade verkligen med världens goaste människor. Igår blev det att åka till stugan där det blev en massa öldrickande, mys och galenheter. Vi åkte upp för att Rebecka var råtaggad på skriktävlingen i Skröven som min farbrors fru vann och som jag kom tvåa i! Mitt, Ingelas och Rebeckas lag kom dessutom trea i lagtävlingen, så nu är vi lite rikare än vi var i fredags.


RSS 2.0