ice hotel

För längesedan, sådär en månad sen, var jag på Ice Hotel med hela tjocka familjen, minns ni det? Glömde ju dock totalt bort att visa er bilderna där ifrån. Också tänkte jag, nu när jag varit långledig och har energi till saker, att det kanske var dags.
 
 


Söndagsträning

Jag är så himla stolt över mig, jag har fått ihop hela fem dagars träning i veckan, fem! Varav tre dessutom var löpning, som jag har kämpat med i åratal. Men många veckor kvar till loppet går, så man ska väl inte ta ut något i förskott. Hur som helst hade jag en grym träningsdag idag. Började med ett ben/magpass på gymmet och rullade sedan runt i en danssal i en och en halv timme. Otroligt.
 
Fick upp lite flås under styrkepasset idag, börjar vara så himla less på långsamma pass med mycket vila och lite pump. Favoriten idag var den här, utfall med en 7 kgs hantel i varje hand, 30 sekunder per ben, fem varv. Mellan varven hoppade jag ner i plankan i olika former, sen upp och köra igen. Effektiv vila, så himla mycket roligare.
 
 

In the mix

Såhär vacker är jag när jag sitter och mixar, så nu vet ni det. Med det även sagt att jag har sett ut såhär hela kvällen, men nu är det färdigt! Så himla skönt. En dålig hårdag imorgon var det värt.


Laddar upp

Jag ska sätta mig och mixa resten av dagen, på fredag är det dansdags och ikväll ska jag nog ha en färdig, grym dansmix. Känner mig ruggigt kreativ och laddad, tack vare den här gamla favoriten som jag måste ha glömt dumpa ner på min dator, som jag precis snubblade över igen. Stort tack till mitt älskade Defected och deras mixar.

 

Puss

Hej kompisar, vad hittar ni på för roligt? Jag sitter och studerar mina ögon i olika ljus i min webbkamera, konstruktivt, jag vet. Det är mest för att jag precis har skrivit upp alla mina kontodragningar den senaste månaden och gruvar mig lite för nästa punkt som är att räkna ihop mina fint ihopsatta kategorier. 

So far har jag kommit fram till följande:
- Jag är inte ett dugg ledsen över att jag kommer att påbörja ett liv som billös snart
- Att köpa fantastisk musik är faktiskt en bra investering
- Bakelser är tametusan dyra

 
 
 
 
 
 
 

Leta, leta, lyssna, kasta, kasta, mixa

Jag har lyckats få mitt första gig! Jag ska få göra en mix till ett litet dansevent som kommer att ta plats på Luleås gator om en vecka drygt. Min musik, på stan, folk ska dansa till min musik. Helt otroligt. Så jag letar och letar nu, efter de perfekta låtarna att plocka in. Mitt tema är utmanande och håller stora möjligheter. Det är inte heller vad jag är van att spela, så tankeknölarna och öronen får jobba ikväll. Blev i alla fall lite kär i den här låten för tre minuter sen, vilket troligtvis betyder att den kommer kastas om tre till. Kräsen är nyckelordet hörde jag.
 
 

En snabbis

Har alldeles strax kämpat mig igenom en heldag på jobbet med råförkylning, känner mig så himla stolt och snart några ob-kronor rikare. Vilket är bra eftersom att jag fick en fet spark i magen förra helgen och inte längre fick flytta till Haag. Nu ska jag istället till Amsterdam och där finns det pengar att spendera, inte minst på boende. Det är även anledningen till att jag inte har hört av mig, har varit så jäkla ledsen, sen har jag kämpat som en gnu med ny ansökan, nytt boende and so on. Men nu, nu är jag glad. Och stolt att jag tog mig igenom den här dagen och att jag faktiskt börjar förstå mina norska kunder. Nu är det ynka minuter kvar till jag ska åka hem, ligga på soffan och troligtvis äta glass. Puss.

Leka sportlov

God kväll vänner, hoppas ni har en så pass spännade fredag att ni inte läser det här. Som ni märker är min inte så spännande, jag spenderar den på jobbet. Före det har jag dock haft en tokig sovmorgon, genomfört veckans fjärde gympass som brände rejält, böjt nederlänska verb och hunnit rädda min kära chef från att bli uppäten av Illustratormonstret. Min helg är dock på väg att bli spännande! Om 50 minuter ska jag stänga telefonen, sätta mig i bilen och gasa mot Kallax där min lillebror som är bosatt hos mamma i Skåne landar för att spendera en vecka med oss. Min större lillebror har sportlov, så jag ska leka skolungdom och sportlova mig med de båda i veckan. Starting tomorrow med en resa norrut, bland annat till ishotellet. Kommer bli sjukt maxat! Lovar bildbevis. Puss så länge. :)
 

RSS 2.0