I've got mixed up memories and I've got favourite places

Jag har precis kommit hem efter en lugn, trevlig kväll med Sara och Rasmus, i grunden då. Vi drog en sväng till Lule där vi träffade Rebecka en snabbis sen vidare på lokalfest på Herstön, men tydligen var vi inte välkomna där så vi for vidare och gled runt stan. Jag totalflippade där ett tag, antagligen för att jag köpte en cola. Jag blir fan hög på socker xD Ja sen när vi blev trött på stan skjutsade vi hem Sara så åkte jag och Rasmus hem till Gren där det var lite folk. Kikade lite på en film, surrade lite sen kände jag mig så pass dålig så jag begav mig hemåt.

Just nu håller mitt huvud på att sprängas, så jag ska nog lägga mig i sängen snart och försöka sova. Längtar redan efter att få krypa ner under täcket, fan så skönt! Angående gårdagen så orkar jag faktiskt inte skriva någonting, var en massa folk på den där festen och vi hade trevligt, same old shit i era ögon så.

Godnatt ! =D

Random bild jag råkade leka med,. ehe..

Tv-inspelning

Som jag sa imorse har vår klass varit på Teknikens hus idag där vi kollade på utställningen Killar och sedan fick vi pröva på att spela in en nyhetssändning i tv-studion där nere. Jag var inte särskilt taggad på det, eftersom att jag inte tycker det är så kul med rörlig bild och jag kände mig dessutom jättehängig. Men det visade sig vara riktigt roligt! Jag fick vara bildproducent och jag tycker sånt är jättekul, satt ju bakom knapparna när vi spelade in radio också, jag gillar!

Ja sen sprang ju vi runt ett tag och roade oss som små barn där också, kände sig en annan dum, men det kul så skitsamma ^^ Just nu sitter jag och sörplar på en kopp te som verkligen hjälpte mot min dåliga hals och den fick mig att piggna till lite. Så nu ska jag bara äta middag så jag peppar lite mer, sen ska jag ta ett bad och slutligen ska jag städa mitt rum så Sara kan sova här, hon är pälsallergiker så ^^

19.30 kommer hon hit och då blir det att dra på den där festen direkt. Har inte festat med det här folket förut, men jag hoppas det kommer bli trevligt.





Rebecka och Sara roar sig ;)



Också en liten,liten del av utställningen. Tyckte det var förbannat snyggt så var tvungen att fota ^^

Fredagmorgon

God morgon på er!
Här sitter jag och tar en riktigt lugn morgon, steg upp en kvart innan klockan ringde, som dessutom var ställd så jag skulle ha gott om tid på mig att göra mig iordning. Så jag har precis tagit en dusch, hängt upp gårdagens tvätt och nu försöker jag få i mig lite mat medan jag dricker kaffe framför datorn. Min mage vill verkligen inte att jag ska äta mer än en macka, så det är bara att pressa!

Jag försöker dessutom väcka en viss Sara Roos, men jag tror jag kommer misslyckas. Jag tänkte ta en tidigare buss så jag kunde åka in till stan med henne, men det verkar inte bli något av det då, nej.Vår klass ska till Teknikens hus idag och vara där hela dagen. Vi ska kolla på utställningen Killar också ska vi spela in tv-nyheter i deras tv-studio, om jag inte fått allt om bakfoten.

Ikväll kommer Sara hit och sover, så ska vi iväg på någon slags fest här i byn. Jag ser fram emot det! Är däremot mindre taggad på att det är rätt långt dit och det är 28 minus idag. Men men,.


you can make your own decisions, you can make you own misstakes

Jag har precis satt mig ner med en kopp kaffe och ett par kakor i köket. Känns riktigt skönt alltså! Tanken var att jag skulle följa med Sara till Lule ikväll, men jag vet inte om jag orkar. Blir så stressigt att hinna med bussar hem osv, ibland suger det verkligen att bo i Töre.

Har i alla fall haft en lugn skoldag idag som började 9.40 med svenska och fortsatte efter lunch med två timmar mpr. Frank gav oss uppgiften att gå ut och fota detaljer på byggnader. Jag kan då säga att jag inte var jättenöjd eftersom att det var -20º och det blåste som fan! Så jag och Sara knäppte av några bilder lite snabbt, sen gick vi tillbaks till skolan med fingrar som var helt ur funktion. Hemskt!

En av våra bilder som vi hann ta innan kylen bokstavligt talat åt upp våra fingrar ;)

Vadå kallt?

Sitter i mitt rum och fryser nu. Har dragit på mig ett par vantar och snurrat koftan runt mig, hjälper litegrann men jag tror jag ska ta ett till par vantar på mig också och slänga en filt runt mig. Usch vad jag tycker illa om att bo här ibland! Vi har dessutom inte bytt ut våra fönster än så vi har försökt oss på en lam tätning med lakan vid mina fönster, men det funkar inte en dag som denna.

Den här snöstormen är verkligen hemsk! Det går knappt att gå i Luleå och efter några timmar hade det drivit så mycket snö in på vår gård att det inte längre gick att köra där. Hoppas det blir bättre snart, annars blir jag faktiskt ledsen, om inte annat fryser jag ihjäl.

Nä nu ska jag lägga mig under täcket och försöka komma åt lite värme, puss <3


=)

Nu sitter jag på skolan igen, känner mig frisk igen, men är fortfarande väldigt sliten. Just nu håller jag på med en bildanalys och jag har nyss avslutat analysen på den första bilden, nu måste jag bara leta upp en egen bild att analysera och jag har ingen aning om vad jag ska ta för bild.

Jag fick nyss mitt betyg i Mediekunskap och jag är verkligen jättenöjd! För att citera Kalle fick jag ett "solklart mvg", kan ju inte bli mycket bättre än så =D Så ja, jag är riktigt nöjd nu.

Nu måste jag seriöst försöka hitta en bild och skriva klart det här. Sen blir det lunch, en vända på stan, idrott och sen åker jag hem. Vad som händer hemma vet jag inte än, men jag kan då säga att jag längtar efter att få ta ett bad så det står iaf på schemat

Sjuk =(

Jaha, då var man sjuk igen. Eller nu var det nog ett tag sen jag var sjuk faktiskt, men jag var borta ganska mycket från skolan i höstas för en sjukdom som helt enkelt inte ville ge med sig. Jag tycker inte om att vara borta från skolan, så jag hoppas på att bli frisk snart. För det första så är det förbannat tråkigt att vara hemma och jag älskar ju min skola, som ni säkert förstått vid det här laget. Dessutom ska jag vara ledig sex dagar i februari när jag åker till Skåne så jag har inte tid att börja ligga efter.

Har någon tips på hur jag snabbt blir frisk?
Jag har börjat dagen med att sova länge för att sedan äta frukost/lunch framför tvn. Nu sitter jag i sängen igen och ska snart gå ner och ta ett bad, brukar alltid må bättre efter jag badat. Men sen har jag ingen aning om hur jag kan göra för att påskynda tillfriskningsprocessen. Jag vill inte vara sjuk!

Min helg

Nu har jag samlat lite energi så nu ska jag ta mig tid att berätta om min helg. Började då alltså i fredags med att jag drog till Max ett par timmar där jag fixade mig, sedan mötte jag Rebecka och Sara på busstationen vid fem så åkte vi in till Pite där Josse bjöd på middag som förövrigt var sjukt god! Sen kom hennes kompisar Anna, Tobbe och Mats dit så spelade vi lite ölspel och det. Sen kom två tjejer till, Eva och Lisa så fortsatte vi spela sen då jävlar vart det sång och dans. Haha! Sara spelade in det, men det kommer jag inte tillåta att det offentliggörs ;p Resten av kvällen bestod av en runda till Max och bara trevligt umgänge, nöjd!

På lördagen steg jag upp klockan nio för att åka in till Luleå 9.30 där jag skulle jobba på Öppet hus på skolan. Tanken var att jag skulle vara i tröjtrycket, men det hände inte så mycket där så jag gick mest runt och pratade med folk. Ganska trevligt faktiskt!

När jag slutat träffade jag Arvid så promenerade vi runt lite, sen gick vi hem till gladis där vi satt ett tag. Efter en timme eller nåt kom Sara dit så gick vi direkt till Max för att vi skulle äta. När vi ätit klart skulle vi till Jacke, men han var inte redo än så vi satt i blåröret en timme och väntade på att han skulle hämta oss, herregud alltså xD

Hos Jacke blev det ganska lugnt, men väldigt trevligt.Chrille och Ante kom dit så satt vi och surrade på, sen kom Kribban och hämtade upp oss så åkte vi runt stan och hade det trevligt. Haha skoja inte lite vi sjöng och flummade på. Underbar kväll! =D

För att sammanfatta lördagkvällen gör jag bara så här:




Också klickar jag bara in några bilder från i fredags, resten finns på facebook :)

Den supergoda middagen Josse gjorde :)






Mysdag

Jag kom hem från Luleå vid tolv idag och jag kan säga att jag kände mig väldigt sliten. Så slog det mig, att vårt badrum som vi hållt på att renovera typ ett halvår blev klart igår. Så när jag kom hem gick jag ner i källaren, tog med mig datorn och satte ihop en liten mysig spellista sen kröp jag ner i badet. Jag kan säga att vårt badkar är det mest underbara jag någonsin badat i. Jag somnade t.o.m. en stund när jag låg där nere.

Nu sitter jag i min mysiga morgonrock och dricker vaniljte, känner lugnet efter helgen och förösöker samla energi till en ny skolvecka. Jag har inga planer för den här dagen alls, jag vill bara ta det lugnt. Dock så tror jag att jag ska måla mina naglar och kanske plocka mina ögonbryn om jag orkar.



Snart Piteå!

Nu sitter jag hemma hos Max och har nyss fixat mig, så ska jag åka in till stan och en halvtimme sen blir det att träffa Sara och Rebecka där så åker vi till Piteå. Vi ska hem till Josse som ska bjuda på middag också ska vi umgås och ha det trevligt :) Satsar på att ta mycket bilder, men vi får väl se. Uppdaterar imorgon eller på söndag igen!

Killar

Jag har precis blivit klart med kollage och jag kan säga att jag är ganska nöjd :) Kunde vara betydligt bättre, men det kommer med tiden när jag får göra fler saker i framtiden. Det var dessutom väldigt roligt att få göra något lite utmanade. Nu ska jag hjälpa Josefin med hennes bild. Ha det bra :)


Mest nötta i höstas

Tänkte lägga in de tre låtar som snurrat mest i min mp3 i höst/vinter och även nu. Tror jag kan ha lagt in en eller två förut, men det kan inte skada att göra det igen i alla fall :)







Medieproduktion :)

Nu sitter jag på medieproduktionen och jag har alldeles nyss installerat Photoshop, känns underbart! Så nu kan ni räkna med mer bilder från mig :) Ska börja med mitt collage nu om fördomar mot killar. Fotade en bild igår på min köksbänk medan jag bakade, så jag ska ta den bilden och klistra in en drös med karlar i minatyrform som står mitt allt mjöl och skit. Tror det kan bli bra :)

Dock så blir det en massa pill med friläggning och sånt och självklart har jag glömt min mus hemma! Så jag får väl börja med det när jag kommer hem och verkligen komma ihåg att med den imorgon. Nu ska jag välja ut ett par fler bilder på några män, sen får vi väl se vad som händer.

Jag igår mitt under baket/fotograferingen ^^ Lite skabbig man ser ut, men det är nice :)

i only want sympathy in the form och you crawling into bed with me

Sitter på skolan nu, har haft matte i morse och har nyss kommit från lunchen. Jag var skituppåt för ett tag sen, men det går neråt nu igen. Ganska irriterande, för ingenting dåligt har hänt, så känner mig jätteförvirrad. Ja om en kvart har jag i alla fall min första lektion i Mediekommunikation, kan säkert bli intressant. Sen har jag engelska och efter det kommer min pappa och hämtar mig så jag slipper vänta på 16.23-bussen. Skönt!

Undrar dessutom vad alla människor gör idag. Ingen rolig är innen på msn och jag har inte stött på någon på skolan idag som man brukar annars, även om det bara blir ett par ord utbytta, men det är ändå trevligt.

Nä, nu ska jag nog ta ett varv och se om någon social människa finns i närheten!

Ny vecka, nya tag

Nu är det en ny vecka igen och den började betydligt bättre än förra veckan gjorde! Jag har bara fått sova tre timmar inatt, men är pigg ändå. Jag har dessutom fått en kopp kaffe av Josse nu, jag rear ut mina hjärnceller. Själv har jag nyss gjort klart min insändare som jag råkade glömma rädda när jag formaterade om datorn igår, bestämde mig för att sätta in Windows 7 och hittills är jag bara nöjd :)

Den här veckan ska jag fokusera på att göra mina skolarbeten i god tid, eftersom att jag ska vara ledig en vecka i februari, så jag inte halkar efter och får massa läxor. Jag ska dessutom vara hemma en hel del och ta det lugnt, vara lite snäll mot min familj. Måste erkänna att jag saknar att umgå med dem en hel del.

Kände för att klicka in en bild, så blev en överexponerad och överredigerad bild från i somras

Kalix nästa!

Jag har lite halv bråttom, min buss går om 17 minuter så blir inte så långt inlägg. Får visserligen skjuts till busstation men jag har en sak kvar att fixa. Jag ska alltså till Kalix med Sara och där ska vi vara med Eleanor och Henna så får vi se vad som händer :) Mest troligt blir det en lyckad kväll.

Hoppas ni får en rolig fredag!
<3


Windows "/

Jaha, då var det bara att köra in windows i datorn igen, jag vill inte. Älskar verkligen min dator just nu, men men, what to do? Jag måste ha photoshop till torsdag eftersom att vi har medieproduktion nu och vi ska göra collage eller något. Visst, jag är jättenöjd med det för det känns skithärligt att börja göra sånt man tycker är roligt igen. Så jag behöver alltså ha Photoshop så fort som möjligt. Tror i alla fall att jag ska försöka mig på Windows 7, känns lite härligare än xp.

Annars då? Ja idag ska jag vara med Sara verkar det som, men vi har ingen aning om vad som händer. Blir kanske att åka in till stan en sväng ikväll och hoppas någonting dyker upp. Annars blir det nog en lugn helg, kanske kan behövas.

Svenskalektion

Idag lyckades jag stiga upp direkt vilket fick mig att känna mig jävligt nöjd med mig själv, med tanke på hur illa det gick igår. Nu sitter jag på min första lektion, svenska, som slutar om 10 minuter. Vi ska skriva insändare och jag har precis blivit klar med min. Jag valde att skriva om att länstrafiken verkar tycka det är någon jävla hobby att höja busspriserna. Det är liksom illa när det blir billigare att ta bilen än att åka bus. Ja, jag blir lite gripen och upprörd när jag skriver.

Snart blir det lunch sen har ja Medieproduktion, har ingen aning om vad vi ska göra men det blir säkert bra. Inte säkert om vi ska äta lunch idag men det löser sig, fick i mig en mastig frukost så kan överleva utan.

I natt ska jag dessutom sova i Luleå vilket kommer bli förbannat skönt eftersom att jag har en skitdum sovmorgon imorgon, antingen får jag vänta 1.5 timme eller så kommer jag tjugo minuter sent. Jag tycker verkligen inte om länstrafiken idag.

Fail morgon, trevlig kväll

Den här dagen började ju verkligen inte bra! Jag vaknade, utvilad och nöjd, då jag möttes av att mitt rum badade i ett mjukt, mysigt vinterljus. Jag låg i sängen en halv minut och njöt sen slår det mig, fan det är ljust! Så jag kollar på klockan: 12.47. Värt! Jag hade bara två lektion idag varav den sista slutade 13.55 så det fanns ju absolut ingen mening med att bege sig till skolan. Men som sagt missade jag inte så mycket, får ta igen det snart bara.

Ja i alla fall så då ringer jag Sara som också nyss vaknat, inte lite failade vi är. Så ja då bestämde jag mig för att åka till henne en sväng. Satt där en halvtimme att surra sen åkte vi impulsivt till Luleå utan att veta vad som hände. Träffade Olle, Matte och lite folk en snabbis sen kom Skranken och mötte oss så gick vi hem till Gladis och satt där typ en timme. Lite sådär halvskumt, men ändå nice på något vis.

När vi bestämde oss för att gå därifrån promenerade vi hem till Erik där vi satt i en timme och kollade på Simpsons och pratade lite skit. Sen tog jag och Sara 20.35-bussen hem och nu har jag nyss tryckt i mig en stor tallrik med köttfärssås och stekta ägg (min pappa tror jag bantar för att jag inte vill äta pasta -.-) så nu ska jag snart krypa ner i sängen.

bråkar med min kropp

Nu är det så att min kropp försöker fixa till sig själv igen efter den här veckan. Jag är trött hela tiden och allting bara snurrade på idrotten idag. Men jag vägrar låta den bestämma över mig, vet att det låter fjolligt men känns fan jättejobbigt att sova. Dessutom har jag fortfarande feta problem med det. Lyckades dock somna fort och sova nio timmar igår, fast då hade jag visserligen varit vaken i typ 30 timmar.

Skolan har ju däremot satt igång och de kör stenhårt med oss direkt. Till slut kommer min kropp vinna över mig, men jag klarar mig fint fast den är missnöjd. Hur som helst så har jag suttit och skrivit min filmanalys idag, tog typ en halvtimme. Allting jag gör går så fort bara jag får inte flytet, ganska härligt. Nu behöver jag bara finslipa lite på avslutet, men det blir inte idag för det blir ingen lektion imorgon.

Jag har nyss kommit hem från ett par koppar kvällskaffe hos Sara, snackat en jävla massa skit har vi. Riktigt skönt att ha någon man verkligen kan berätta allt för, alltid massa småbitar man inte kan berätta för vissa personer, men inte Sara Banana ;D

Jaja, nu ska jag kanske ta mig lite mat, jag låter min kropp vinna kvällens slag delvis bara för att jag inte kommer sova på länge.

Beat it

Har knarkat den här låten nu i flera dagar, en sån där som man lyssnat på lite till och från men nu älskar jag verkligen sönder den!


Första skoldagen

Jaha då var första skoldagen avklarad. Var faktiskt ganska tuff eftersom att jag inte sov inatt. Jag har sovit mellan 2 och 5 timmar per natt sen i tisdags så min kropp var inte alls nöjd när jag sket i att sova helt inatt. I alla fall så var jag verkligen inte den enda som var sömnlös, typ halva min klass verkade ha dygnat inatt. Sara kunde inte heller sova så jag fick en sjuk idé att ta 5.20-bussen till Råne för att dricka morgonkaffe med henne.

Sen när vi skulle ta bussen in till skolan satt vi där helt random, våra konversationer var verkligen rubbade.
Sara: Alltså va fan plingar dom här för, det är ju typ sju svängar kvar?!
Johanna: Du kan vara sju svängar
Sara: Du kan vara en U-sväng
Johanna: Du kan va en U-ringing

typ, wat? xD

Sen typ sa Sara Tinitus och jag tyckte att det vettigaste svaret på det var Minibuss :) Vi höll på och tjorva hela jävla bussresan xD Sen var vi sjukt slitna på skolan, men men.

I alla fall underbart att vara tillbaka på Nti, mycket man har saknat! <3


På väg mot Luleå igen

Tänkte bara lägga in ett kort inlägg, för jag har nästan lite bråttom. Jag och Sara ska åka in till Luleå ikväll, om en timme eller två typ. Så ska vi hem till Erik och chillkröka, sen kanske de blir att dra vidare med någon man känner? Jag säger som Sara; Vi går dit vinden för oss, eller vad det  nu är x)

Nu ska jag sminka mig lite snabbt och sen ska jag äta palt, gud så gott! Sen måste jag bara platta mitt hår eller något sen blir det att  börja dra sig mot stan.

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll!

Filmkväll

Jag har nyss kommit hem från en trevlig och ovanligt lugn kväll i Luleå, vilket var väldigt skönt. Jag och Sara åkte in också satte vi oss hos Erik och satsade på filmkväll. Vi såg två filmer, Snuten i varuhuset och The Tournament. Den sistnämnda var verkligen skitbra! Jag gillar egentligen inte alls actionfilmer, men den här hade verkligen en jättebra handling. Sen att vi satt och skrattade oss igenom halva åt random saker var ju inte heller fel x)

Sen så ja, vid ett skjutsade Erik hem oss, jävligt schysst av honom :) Så nu ska jag bara vänta till jag blir trött så jag får sova. Hoppas på fest i Lule imorgon, men vi får ju se hur det blir med det. Allting kommer i alla fall lösa sig!

Godnatt på er nu <3


Mysig kväll!

Har nyss kommit hem efter kvällens lilla äventyr. Började med att jag fick köra till Råne, vilket gick riktigt bra. Sen gick jag då till Sara så satt vi där ett tag och surrade sen gick vi vidare till någon liten fest där vi knappt kände någon och det var ganska dött. Så ganska snart efter det kom då Jacob, Kribban och Erik till Råne för att umgås med oss så gled vi runt lite med dom, trevligt värre :) Ja, men sen behövde en av dom skita typ dirr så vi for en snabbis till Lule bara därför, haha!

Satt hos Erik typ fem minuter sen åkte vi tillbaka till Råne där pappa hämtade mig halv tolv. Sen nu ska jag nog ta en relativt tidig kväll, kankse blir sängen vid fyra. Hoppas på att någonting händer imorgon också, annars får man kanske ta sig tid till en kväll i soffan med familjen. Det är inte helt fel det heller.

Aja hoppas ni haft en härlig kväll! Puss <3

Och här kommer en skev bild på mig från i eftermiddags för jag fattar fan inte min dator överhuvudtaget så kan inte rotera bilder. Jag behöver skaffa mig fler datorkunniga vänner, det här är ju fan pinsamt.


Sömnlös och smal

Nu har jag nyss blivit upptvingad av min far ur sängen, vilket sög ganska hårt eftersom att det är 34 minus ute och vårt hus blir liksom aldrig riktigt helt varmt. Nu hade jag turen att han precis begett sig till jobbet, så jag ska faktiskt vara busig och krypa ner i sängen snart igen. Inte för att jag kan sova, men kanske slumra lite, värma mig och bara mysa. Nej sova kan jag inte för det blir bara inge och när jag väl lyckas somna drömmer jag bara mardrömmar, blev så för någon månad sen typ när jag sover ensam. Det suger för det är förbannat skönt att ha hela min stora säng ifred, önskar verkligen att jag kunde utnyttja det till fullo.

Igår kom Sara och Linnéa hit en stund och även Lina och Mogge, men de stannade inte så länge. Kul att träffa dig i alla fall gumman <3 Hur som helst så satt jag då och snackade skit och drack lite med Sara och Linnéa och det var verkligen trevligt och välbehövligt. Pappa skulle skjutsa hem dom inatt, men han blev trött vid tolv så de bestämde sig för att ta 5.20-bussen hem, tufft! Kvällen slutade med att vi hamnade hos Brenne med honom och Mini där jag satt fram till fyra sen gick jag hem ensam. Anledningen till att jag gick hem var att jag fick tillbaka min aptit sådär poff bara, nice!

Dock så är den borta nu igen. Men jag tvingade i mig ett glas juice så får vi väl se om jag får i mig lite frukost nästa gång jag vaknar. Jag har i alla fall gått ner ett kg på ett dygn, så det finns fördelar med allt!


Jag är duktig på att fixa

Åh herregud vilken hård natt jag har haft! Från fyra och framåt försökte jag somna, men det gick inte fören klockan nio. Så fick jag sova till elva sen vaknade jag och kunde inte somna om. Så jag låg och vred mig och småslumrade till tvåtiden. Jag har inte ätit någonting idag, för jag känner verkligen inte för det, vilket är bra för jag har tre kg som jag måste gå ner efter all julmat och pizza. Hur som helst så hängde jag bara i sängen framför datorn till fyra så var jag duktig och följde med mina föräldrar på en promenad till min farbror för att hämta vår bil.

Men det var
någonting som hände på den där promenaden, som gör mig tacksam att jag tvingade mig ut fast det är -25°. Jag hittade min mellanväg. Med tanke på vad som hänt finns det två extrema håll, antingen så blir allting som vanligt eller så händer något helt annat. Och när jag tog den där kalla promenade hittade jag ett lugnt att ligga mittemellan och låta tiden ha sin gång.

Jag tänker
inte vara arg, jag tänker inte heller vara ledsen. Jag tänker bara försöka ta hand om mig själv och ha roligt.

Så det är
precis det jag har gjort de senaste två timmarna. Det och att jag har försökt intala mig att jag faktiskt är en bra människa, det är bara det att andra människor inte verkar se det. Så om ni ursäktar mig ska jag ringa min lilla banana och se till att hon pallrar sig till töre =)

Puss <3


Konstiga febertankar

Jag har feber och har inte sovit på länge, så jag tänker lite konstigt idag. Jag har dessutom råkat ut för något väldigt, ja vad ska man säga, en stor förändring i mitt liv. Så nu sitter jag här och lyssnar på deppmusik blandat med låtarna som alltid får mig att le och tänker konstiga tankar.

Jag har funderat över det här med kärlek. Jag tror att alla som har upplevt både fram och baksidan av kärlek uppfattar den som underbar, men att den ändå har otroligt makt att såra en och få en att må riktigt dåligt. En sak jag kom fram till idag är att ett förhållande är som en fylla. Under tiden man är i det har man jätteroligt, men när det är över är man spyfärdig och ångerfull. I samma veva lovar man sig själv att man ska aldrig göra om det igen, ändå super man arslet av helgen efter.

Är jag helt fel på det? För det är i alla fall så jag känner mig och tro mig, jag har blivit dumpad och sårad många gånger. Det är väl någonting med mig som skriker att jag borde vara ensam, orkar inte direkt fundera på det. Hur som helst så är det väl så med det mesta i livet, eller jag skulle t.o.m. våga säga allt. Allting har för- och nackdelar.

Enkelt exempel,
jag hade verkligen velat äta en helt bytta glass nu, men gör jag det går jag upp typ ett kg och då kommer jag inte i min finfina klänning som jag hoppas få använda inom några dagar. Nu kommer det här spåra men jag fick lust att skriva ner några till.

- Jag älskar Nti, det är ljuspunkten i mitt liv, men det suger att pendla.
- Jag älskar snö, men det blir alltid så jävla kallt när det är snö.
- Det är kul som fan att vara singel, men jag drömmer alltid mardrömmar när jag måste sova ensam.

Jag kan hålla på hela natten, men det tänker jag inte göra. Jag ska bara försöka avsluta det här på ett snyggt sätt, kanske med ett litet vist råd från en inte så vis tjej.

Oroa dig inte för morgondagen, lev i nuet, njut av livet. Var ärlig mot människor omkring dig, men viktigast av allt, var ärlig mot dig själv och försök göra dig själv lycklig.




RSS 2.0