Make room we're taking over here

Sitter och lyssnar på min Sundsvallslåt och drömmer om mer äventyr med min flickvän. Åh jag vill tillbaka till alla roliga grejer vi gjorde i sommar, det var sjukt härligt. Jag ska inte iväg på värsta resan idag, men jag ska hälsa på damen i hennes stuga som råkar ligga löjligt nära Töre. Känns skönt att ha henne lite närmare än vanligt, distansförhållanden är jobbiga "/ 

Men nu har jag viktiga saker att ta tag i, måste förbereda mig mentalt för  att komma ur min himmelska slapparbyxor. Också tog jag den perfekta egobilden för tio minuter sen men jag råkade radera den -.-


2 månader / 23 år

Idag är det två månader sen lilla jag blev myndig, men det är ju helt orelevant då det idag dessutom är hela 23 år sen min pappa fick köpa sin första öl. Eller var det så längesen så det inte fanns åldersgränser då kanske? Nä, skämt åsido. Min pappa är söt och han är inte gammal riktigt än, men jag tycker faktiskt han är lite för gammal för rosa tårtor med rosor på.

Hur som helst, grattis min käre gubbe :) ♥

Let's just pretend that nothing is broken

Torsdag, veckan är snart slut och jag är i skolan för första gången den här veckan, känns riktigt konstigt. Började dock dagen med ett läkarbesök som resulterade i konstiga komplimanger och udda gåvor. Sen träffade jag en sjukt läskig gubbe på stan som ville kyssa mig också har livet bara gått utför. Allting började egentligen inatt, när jag drömde att vampyren med dreads från Twilight med några likadana kompisar hoppade på mig och hotade mig med en enorm pistol på en bakgata i London. Jag har allvarliga problem med min sömn alltså.


Wake up, open the door and escape to the sea

Mår riktigt illa och vet inte om det är för att jag verkligen mår dåligt eller om det är min ångest som krypit ner i magen. Jag har missat en deadline och har gjort hela uppgiften fel från början och jag har ingen aning om hur jag ska rätta till det. Frågan är om jag ska hålla mig vaken och tvinga mig att lösa problemet, eller sova som jag tänkt och bara ge upp.

Deppig, vacker musik håller mig i alla fall sällskap.

And oh, my boy you're, oh, so coy

Kom just hem efter en dag på språng. Började morgonen med att dra  till Boden på jobbintervju och det gick hur bra som helst! Sen plockade jag upp min brud också drog vi på friluftsdag, lufsade runt lite i skogen och snackade skit, men när gör vi inte det liksom? 

Sen bjöd vår käre Robert på kaffe, hur mysigt som helst, trots att de båda bara spelade Wordfeud med varandra medan jag tuggade på kex. Hem, till Kalix och handla och nu gör jag middag. Jag har som ni kanske märkt varit bortrest och jag har gått ner två kilo under tiden jag var där,  så nu är det bara att göda upp sig!



Jag kunde inte hålla mig

Jag älskar er alldeles för mycket för att strunta i att blogga. Jag har däremot hållt min del om att inte tänka på något, jag har hittat ett underbart lugn och det känns skönt. Det känns verkligen som att jag får vara ledig just idag, underbart!

Har dessutom varit på några riktigt härliga ställen och njutit av höstsolen. Det var riktigt varmt och mysigt. Åh kan det bara inte bli vinter i år, jag orkar inte "/

Det är inte lätt att va så ung

Sitter och trycker i mig en riktigt redig proteinfrukost bestående va en pannkaka på tre ägg och en gnutta mjöl och fetaost. Mums :) Sen ska jag ta en bloggpaus ett tag tänkte jag, hitta mig själv eller något sånt djupt. Nä, men allvarligt, jag har inte lust att bry mig om nånting så tänker inte göra det :) Puss!

Trembling hands play my heart like a drum

Har panik över kvällen! Har en massa saker jag kan göra egentligen, men jag känner verkligen att jag hade velat göra något, träffa lite folk. Planen var att köra bil ikväll, men eftersom att jag varken har en bil eller pengar så är det ju bara att glömma det. Känner mig helt förstörd i huvudet med så ska rusa till gymmet och springa bort lite fluff ur huvudet sen åker jag hem i alla fall och ta tag i vettiga saker.


Har du tagit prästens sko?

Känner att mitt huvud börjar ge sig. Jag behöver sova, känner mig alldeles för flummig för att ha tillgång till internet och sånt. Nu ska jag gå iväg och pussas med något.

Jag vill jobba "/

Känner att jag börjar få lite panik över att jag inte har ett jobb. Känns som att min plånbok krymper på något konstigt vis och jag känner faktiskt att det hade varit roligt att jobba. Jag saknar att ha en plats att gå till där jag alltid har något att göra som jag kan grotta ner mig i. Skolan är inte riktigt samma sak faktiskt.

Min Cv flög nyss iväg igen, som alltid annars lär den väl stanna på ett skrivbord eller i en soptunna någonstans, men man kan ju alltid få drömma.

The beat goes dry, and the spirit dies

Sitter och arbetar faktiskt, helt seriöst. Håller på att göra en bok om ljus och tycker det går riktigt bra. Tänker dock inte förneka att jag är trött och hade velat börja dra mig hemåt. En timme kvar sen åker jag! Skönt att man får köra bil i alla fall, en viss tjej är trött på bussen Luleå - Töre. Oväntat va?

Också börjar jag längta till helgen otroligt mycket. Jag vill ha fredag nu! Jag vet faktiskt inte riktigt varför eftersom att jag inte har några konkreta planer, men det känns som att något riktigt, riktigt bra kommer att hända. Vi får väl hoppas mina knäppa känslor inte ljuger för mig. Puss på er :)

Backstreet boys, kaffe och livet i allmänhet

Sitter med några grymma klassisar och ska egentligen göra en webbtidning, men det blir mer kafferep. Vi dunkar Backstreet boys och annan grym musik och kommer egentligen ingenstans. Men jag har i alla fall gjort ett dokument att jobba i så helt körd är jag inte.

Körde bil till skolan för första gången idag och kunde ju valt en bättre dag. Det spöregnade hela vägen och sen hittade jag ingen parkering så fick pressa in den minst sagt otympliga kombin jag körde i en alldeles för liten lucka. Tur att man är så grym på att köra ;)


Kan inte få dig ut ur skallen som en hjärntumör

Alltså jag orkar inte leva längre. Är så jävla förstörd på hormoner så det är inte sant. Jag gråter också dansar jag lite, sen gråter jag lite mer, sen skriver jag till korkade människor, sen blir jag glad, sen vill jag dö, sen får jag energi till konstiga saker. Varenda jävla månad, samma skit om och om igen. Det är faktiskt värre än en riktigt hemsk fylla, jag känner inte igen mig själv.

Nästa månad ska jag be någon låsa in mig i ett hus med ett lager choklad och sömnpiller och ta min dator och telefon ifrån mig. Också ska jag be hon/han att slå till mig varje gång jag blir blödig. Någon som känner sig manad?

Också egobilderna, självklart, vi får inte glömma egobilderna som uppstår vid mina femsekunderslyckorus

Panik och sånt där..

Jag håller på att springa in i en vägg eller något! Har varit riktigt, riktigt sötsugen i över en timme nu och jag vet inte vad jag ska göra. Det brukar inte vara såhär illa. Jag har ont i hjärtat och känner ett paniktryck över bröstet. Jag vägrar köpa godis, så är det bara! Och jag har dessutom inga pengar så har inte så mycket att välja på. Men jag hade verkligen velat ha min älskade pojkvän här nu <3

Jag och min älskling för några veckor sen ♥


Gissa motivet


Tell me what you want

Istället för att spendera två timmar på en buss, trettio minuter med att promenera i regnet och en timme med att göra ingenting för 40 minuters skola stannade jag hemma idag. Så istället lägger jag de där timmarna på att plugga, känns faktiskt smart. Har fått in flyt på min engelskauppsats och har bestämt mig för att skicka in den idag. Så nu fyller jag på kaffekoppen och höjer musiken, här ska det argumenteras!


19/9

Har faktiskt spenderat hålet med att plugga, för första gången någonsin under min gymnasietid. Så nöjd! Nu ska jag alldeles strax bege mig på lunch, men jag har ingen aning om vad jag vill äta. Hade inte tackat nej till något sånt här, men det är ju bara att glömma så vi får väl se.

Sen vill jag berätta att jag är extremt motiverad till livet (läs skolan och gymmet) i veckan och att jag ser fram emot helgen redan nu, före lunch på måndagmorgon. Precis. Puss och de <3

So tell me what you're waiting for

Haft en helt galen helg, ville bara påpeka det igen. Också ville jag berätta att jag kände mig som Rebeckas pojkvän hela dagen igår. Körde runt på henne medan hon shoppade och blev till och med tillfrågad att sätta upp en hylla åt henne. Lika bra att bara gifta sig på en gång, eller hur? Om inte annat var vi som ett homosexuellt par på Ikea igår när vi gick runt och diskuterade inredning i våra matchande kläder.



Kåta i Kukkola

Var på äventyr med Rebecka igår, blev 35 mil sammanlagt. Hann med allt från vad som kändes som gayshopping, bananfika vid en fors  och skogsvägskörning i timmar. Halv elva igår befann vi oss i Luleå igen och sen blev det krogen för hela slanten. Hade en grym natt! Puss :)


Ut på vägarna igen

Har aldrig känt mig så utmattad som jag gjorde på morgonen idag, det kändes verkligen att jag gjort något ansträngande igår. Så jag sov ut till lunch, skönt! Nu kom jag precis ur duschen och ska bege mig mot Luleå för att plocka upp min brud, vid ska ut på diverse äventyr. Vi hörs senare :)

April 2010, när vi båda fortfarande var småflickor (;

I get a good feeling

Har kört bil hela kvällen och natten! Förstår inte hur jag orkade. Eller, det gjorde jag knappt. Sista milen på hemvägen fick jag skyltar och reflexstolpar till både lastbilar, människor och något slags djur. Före det har kvällen varit grym! Var ute på äventyr med Josefin, Rebecka och Robert och vi hann med allt från kaffe, hundratals läskiga skogsvägar till spaningsrunda på militärområdet i Boden. Spännande!

Över 29 mil har jag snurrat runt i vår fula lilla bil, kan inte riktigt förstå hur det blev så långt.

Jag kan inte fatta det

Jag har körkort! Det är helt galet! Det är utan tvekan något av det bästa som har hänt mig, friheten är obeskrivlig. Har spenderat kvällen med att glida runt lite här och där, drog till Råneå och träffade Sara som man inte sett på tusen år känns det som. Alltså känslan av att för första gången få ligga på E4an ensam, med musiken på högsta och sjunga med hur falskt man vill. AAAH JAG ÄR SÅ NÖJD!! :D


Det är dags!

Åh jag är så taggad så det är inte sant! Pluggade teori i över fem timmar igår och till slut bara grät jag i panik och kunde knappt prata normalt. Det gick inte heller särskilt bra. Men nu när jag fått sova på saken känns det verkligen som att jag lärt mig en massa och jag är inte ett dugg nervös inför provet. Däremot får jag inte glömma att jag faktiskt inte vet hur det kommer att se ut, så kan ju lika gärna kugga i alla fall.

Något annat sjukt är att jag ser fram emot uppkörningen, jag tycker så jävla mycket om att köra bil så det ska faktiskt bli roligt. Jag är ju inte normal någonstans. Får väl bara hoppas min positiva inställning hjälper mig på traven, jag är sjukt trött på att åka buss.

Önska mig lycka till!

Pluggar järnet!

Sitter i soffan och pluggar teori just nu. Håller på att göra lite tester på datorn sen ska jag dyka ner i boken tänkte jag. Som stöd har jag svart kaffe, kokade fyra koppar och har nästan svept dem redan. Det bästa med att mina föräldrar inte är hemma är att jag har vardagsrummet ifred och därmed kan sitta i soffan utan att tvn är på. Jag hatar att sitta och läsa vid ett bord eller liggandes i sängen. Random fact.


All you wanted was the whole damn world

Det regnar i Luleå, inte lite heller. Det känns inte så trevligt eftersom att jag har sjukt trasiga tygskor på mig. Att jag dessutom ska på körlektion i pissvädret gör ju inte det bättre heller. Tur att man är så grym på att köra så ett regnkaos inte stör ;) Så, mina fötter är dyngsura och jag har udda strumpor på mig idag. Kanske det är som underklädeshoroskopet, när dina strumpor inte matchar blir det en dålig dag.


I'm so tired and I'm so exhausted

Förlåt, men jag orkar inte vara seriös idag. Inte oseriös heller för den delen, gårdagens inlägg dubblade mina läsare så kanske borde satsa på det förresten. Jag har varit i skolan i två timmar idag, sen har jag pluggat teori en timme på körskolan (210 jävla frågor), sen åkte jag hem i typ en timme, sen raka vägen till Kalix där jag har kört bil i en timme. Så mina timmar för idag har bara försvunnit känns det som. Men jag tror jag har en kvar att lägga på soffhäng.


Ibland är livet underbart


I can be your lantern


Till alla som någonsin haft sexuella tankar om mig.


De första två slank ner, den tredje tog emot

En kopp starkt morgonkaffe, det är så man startar en intensiv vecka. Har körkortsprovet senare i veckan så jag måste verkligen plugga järnet nu, jag orkar inte göra om det känner jag. Sen har jag även en del ärenden att uträtta också hade jag behövt plugga lite, men hinner jag inte plugga får det vara för körkortet har faktiskt högre prioritering.  Jag känner mig galet positiv och uppåt, fast det är måndag morgon och att jag har varit vaken sen fem. Underbart!

Ville fylla ut med någon bild av nåt slag, såhär såg det ut igår på min gata när jag begav mig ut och promenerade.


Inspiration

Det är något med den här bilden som bara får mig att vilja ta tag i kameran och skapa någonting.

Jag bestämmer!

Och jag tänker inte låta någon dum sjukdom förstöra mitt liv idag. Har börjat morgonen med att plugga massa tung teori och nu hoppade jag nyss i mina mjukisbyxor och beger mig ut på en promenad i skogen. Det kommer inte gå fort och jag kommer antagligen dö, men jag behöver verkligen få lite luft.

Den här dagen måste i alla fall bli grym för jag märkte nyss att mina underkläder råkar matcha, nice!

Kiss me til you're drunk

Nu är jag nöjd med livet igen efter att ha fått släppa ut all min ångest. Det känns grymt härligt! Har därför spenderat dagen med att göra vettiga saker. Åkte till Kalix med Ingela för att övningsköra och det gick jättebra, sen tog vi en mysig fika och avslutade med att storhandla för minst en vecka. Jag kan inte sluta tänka på alla goda grejer jag ska tillaga i veckan :)

Har precis gjort en jättegod och supernyttig middag bestående av en hel drös fräscha grönsaker och lax. Hur gott som helst, men nu har jag ett sånt kaffesug så jag håller på att flyga i taket. Så ska hämta mig en kopp sen sätta mig och plugga teori! Hoppas ni är lika nöjda med livet som jag är :)


Världens längsta förkortning

Rebecka är kung på Swype, hon försöker alltså få fram ordet förkortning. Jag dog hundra gånger om.

Found my misery, with a match and gasoline

Jag vill bara lägga mig i min säng och gråta och aldrig mer stiga upp igen. Det känns som att jag tappat bort alla saker jag tycker om med mig själv och inte har någon anledning till någonting jag gör. Sen att jag är sjuk som en döende hyena hjälper ju inte, jag kan inte ens få i mig tröstchoklad. Det här är det sista bitterfittiga inlägget jag skriver, jag kommer tillbaka när jag är positiva, härliga Johanna igen.

I wanna feel a kiss just crush me and break me down

Känner mig som att någon sparkat på mig hela natten typ. Hela kroppen skriker, men jag tycker det är så jävla pinsamt att mejla in en sjukanmälan så nu hoppar jag i duschen och hoppas att jag inte lökar sönder så mina kära klasskamrater tycker jag är råäcklig idag. En Alvedon på det så får vi väl se hur länge jag överlever. Puss, typ.

Tur att jag är lika oseriös som min skola

Ska göra en barnboksillustration och det här med att teckna är inte min starka sida. Så jag skulle pröva göra en rolig näsa, sen en rolig mun, sen spårade det. Hahah åh herregud tur att jag inte ska bli konstnär xD

He said, girl you don't know how much I've missed you but we better run

Jag mår så jävla dåligt så det finns inte. Kom hem och tänkte sova bort eftermiddagen men det är inte så lätt när katten också vill sova, på mitt huvud. Så jag mår lika dåligt som jag gjorde när jag gick och la mig och planerna på att dyka ner i körkortsboken är bara att glömma. 

Jag har haft en skitdålig dag enda sen jag vaknade, jag ser ingen anledning att dela med mig av den. Däremot är jag ju alltid snygg trots att jag mår dåligt så ni kan få en egobild. I know, gulligt av mig eller hur? :D

Det mest avtändande som finns

Om det är något jag har svårt för så är det ovårdat skägg, det är verkligen det värsta jag vet. Jag kan inte se på en kille med en fjunig moppemusche och känna att jag vill kyssa honom hur snygg han är. Också skägg som bara ser allmänt rufsigt och ovårdat ut, usch det är ju som att vara med en uteliggare. Guys, våga raka er, allvarligt det är inte hett att se ut såhär...


Men sen finns det ju alltid undantag som bekräftar regeln. Män som har mörkt, väldvårdat stubb blir i alla fall jag galen av ;)



Jag måste gifta mig rik

Fyra ynka hundralappar, jag måste ha dem! Mitt utseende får ta för mycket stryk för min värdelösa ekonomi. Överväger faktiskt att ragga upp en stenrik gubbe nu när jag är myndig och får gifta mig och sånt. Skämt åsido, men jag måste ha de här skorna så är det bara.


It was always you falling for me, now there's always time calling for me ,.

Min förkylning ger sig inte, mår sämre idag än jag gjort under de här två veckorna jag haft den. Suck. Min tatuering gör dessutom ondare än den gjorde igår och det känns jobbigt. Så istället för att göra jag vet inte vad i skolan idag ska jag ligga i sängen eller soffan resten av dagen med min supersöta katt. 

Tog tag i projektet att fota min tatuering nu när den inte blöder längre och katten höll mig självklart sällskap under tiden. Han är så jävla mysig :3

Do you want to see my heart bleed?

Tömde nyss mitt konto. Ber till gudarna att min mobilräkning inte kommer än på ett tag också spenderar jag resten av helgerna den här månaden på gymmet istället för på krogen. Det kan dock behövas! Imorgon kör vi premiärturen för hösten, ska typ flytta in på gymmet så ni vet. Puss på det här intressanta inlägget.

Sundsvall ?

Om någon har hållt koll på min Facebook i helgen har ni säkert märkt att jag varit på äventyr och ja, jag har varit i Sundsvall av alla ställen. Jag och Rebecka har hela sommaren bara velat dra iväg var som helst så nu drog vi och jag är så nöjd att vi gjorde det. Helgen har varit underbar! 

Jag har för första gången bott på hotell i Sverige, vi har ätit massa god mat som jag aldrig unnar mig annars. Det har gått ner x antal vinglas och vi har varit på hela sex olika krogar i Sundsvall. Jag har druckit underbara drinkar och sjungit karaoke. Vi har träffat trevliga människor och upplevt känslan av att gå ut utan att känna halva stan.

Underbar helg! Det här måste vi göra om ;)


Shoppar med en bitter brud


My ego is big, I don't give a shit

Den här underbara, underbara lyckoruslåten håller mig sällskap när jag sitter här och designar färgglada saker. Helt rätt sinnesstämning!

Into a place where thoughts can bloom, into a room where it's nine in the afternoon

Sitter och fyller i såna här roliga papper som tycks regna över mig bara för att jag råker ha passerat dagen då det var arton år sedan jag föddes. Har även enorma cravings efter kaffe, men som tur är har jag en skitsöt klasskompis som ska lösa det problemet åt mig alldeles strax. Sen ska jag designa barnböcker ett par timmar.

Att fylla i blanketter till försäkringskassan med en kopp svart kaffe i handen måste vara det mest vuxna man kan göra.

RSS 2.0