Jag ska ut och åka tåg

Förbereder mig för en 19 timmar lång tågresa, hur man nu gör det. Jag åkte nattåg i februari förra året och har fått ångest av att se nattåg i ett år efter det, det var så hemskt så det är inte sant. Tvingas ligga ner i en trång kupé med fem främmande människor som älskar att sova är inte så satans trevligt. Jag lovade mig själv att aldrig mer åka nattåg efter det.

Nu är jag däremot taggad. Jag och mina tre flickor har köpt en egen kupé så ingen kan tvinga oss att fälla ner sängarna eller vara grinig. Vi ska dricka någon cider, spela Monopol, spela lite kort, lyssna på musik, snacka skit och tagga Siesta som fan. Jag tror faktiskt det kommer bli en riktig roligt tågresa =D

Stressen är dock oundviklig, jag har skitmycket att göra, så vi hörs väl imorgonkväll när jag är framme hos min kära mamma :)


13 timmar och 44 minuter

Godmorgon omvärlden! Klockan är halv sju och jag har varit vaken en halvtimme, klockan ringer inte än på två timmar, men jag har inte ro att sova. Jag har fortfarande massa av saker att göra, en uppgift ska skrivas klart bland annat. Har även lite kvar att packa, en massa musik att ladda ner också måste jag fixa mina naglar och fräscha till mig inför sommaren rent allmänt.

Mina senaste två resor har jag sluppit resfeber, men jag är lite lur på att den kommer tillbaka idag. Känner en molande klump i magen och vaknade med alldeles för hög puls för att vara nyvaken. Om ett tag ska jag äta frukost och då lär jag få reda om jag mår dåligt och i så fall hur mycket. Ska jag gå runt och må illa i 13 timmar kommer jag ju dö.

Men det skiter jag nog i i alla fall, jag är så otroligt taggad så det är inte sant! Kan inte fatta att den här dagen är här, som jag har längtat! Kommer ha den bästa veckan ever , så är det bara :)

Se så fina tält vi har :D Nallade bildena av Rebecka ^^


Everybody look at me

Alltså Crookers på lördag kommer vara så jävla galet! Är sjukt taggad!


Paniken kommer krypandes

Eller det är mer resfeber skulle jag väl säga. Har drömt om Siesta hela natten, helt vilt. Jag var ute och söp med en kille från The Kooks som bjöd mig på drinkar med hundmedicin i? Medan Sara missar tåget, men dyker upp någon timme senare för att hon nitat den ansvariga på SJ typ? xD Tänker på det hela tiden och inser nu att jag ligger efter i planeringen. Har otroligt mycket att göra idag. Det största stressmomentet är att hälften av mina kläder inte är tvättade än.

Har i alla fall nyss varit nere på Ica och köpt färdkost, choklad, tunnbröd och läsk. Nu har jag en lång lista med saker att ta tag i så har inte tid att skjuta upp det längre. Se vad jag har att roa mig med innan tåget avgår, om ynka 30 timmar!


Arbetspuls på natten

Nu är jag hemma från stan! Blev som sagt att åka till Rebecka för att Siestatagga lite. Det blev hon, jag och Josse och vi hade riktigt trevligt. Vi smällde upp ett av våra tält i vardagsrummet (det regnade ute) för att se hur det såg ut och även för att veta hur man gör så vi inte ser ut som idioter på onsdag. Våra tält är skitfina, så är det bara! Rebecka bjöd även på pannkakor, skitgulligt och hur gott som helst. Sen övertalade jag och Josefin henne att spela Monopol, men det var en jävla miss, hon körde oss i botten efter bara en timme...

Måste även sammanfatta min fredagkväll i ett par meningar. Middag med älskling på Thai thai, vårrullar, sattay, stekt ris, soppa på kokosmjölk och banana pancake, M - U - M - S ! Sen bio, Hangover 2 och jag höll på att dö, så sjukt rolig film!

Superfina tältet =D Vi kommer ha så mysigt i det flickor ^^



Jag hoppas att blixtar träffar dig

Godmorgon! Ska alldeles strax åka till Rebecka för att ha lite förtagg inför Siesta. Hon ska bjuda på pannkakor också ska vi pröva slå upp tälten, dock regnar det, men man ska se lösningarna istället för problemen. Blir där hela dagen så kommer vara lite dött här, skriver om gårkvällen senare. Den var hur mysig som helst!

Puss!

Till Luleå :)

Beger mig till Luleå för att trycka i mig Thaimat med Rasmus. Ska äta fried rice och sen banana pancake till efterätt, fy fan vad gott! Synd bara att jag inte är 18 för det är den enda restaurang jag sett som säljer Chang, dessutom i 66 cl flaskor. Sen blir det bio också, supermysigt :)

Saknar Thailand så otroligt, vill tillbaka till maten, värmen, ölen, fruktdrinkarna, solen och sällskapet !

Drar till Kalix!

Ska för första gången på två år ta bussen till Kalix, känns riktigt konstigt. Hur som helst, så jag ska ha det där jobbet! Nu ska jag gå och mata hästarna sen börja röra mig mot bussen. Vi hörs ikväll!


Don't go, I won't let you

Godmorgon! Var otroligt skönt att få sova ut idag, men nu är det bara att vakna till liv. Jag har lovat mig själv att göra klart två uppgifter så jag bara har en kvar att göra i helgen. Sen måste jag tvätta också ska jag även ut och springa. Klockan tre tar jag bussen till Kalix för en anställningsintervju / jobbintroduktion, förstod inte riktigt vad som menades, men det lär vi ju märka! Då återstår bara problemet, vad ska jag ha på mig? Kommer bli en hel del rotandes i garderoben!

Ikväll åker jag och min älskling till Luleå för middag och bio. Det var sjukt längesen vi var ute och det ska bli så härligt. Hade velat ha hela den här helgen till att bara mysa med honom innan vi åker. Älskar dig hjärtat!


The truth is hard to swallow

Jag är ganska dålig på att uppdatera, men jag känner en stark ovilja att blogga utan vettiga saker att säga eller i alla fall en bild just nu. Jag försöker få ihop det sista med skolan nu, jag slutar ju i princip på måndag, och en massa annat som bara måste göras. Har ett halvt ton tvätt att få bort och ett rum att städa som bara blir stökigare och stökigare. Att rummet går åt fel håll beror helt på Siesta. Har massa grejer jag har köpt liggandes runt i mitt rum som inte kommer ner i väskan än och diverse skräp.

Det enda jag tänker på är det här alltså, hur jag ska få ihop allt den här helgen när jag egentligen bara vill sova, också hur jävla roligt vi kommer ha nästa vecka! Vill bara packa ner allting och dra. Men först har jag saker att göra och eftersom att jag ska vara hemma imorgon hoppas jag få bort en del.

Sen vill jag fylla upp den här väskan så man kan dra igen den och bara tagga!


I want you to catch me like a cold

Åkte in till stan för att gå på möte med Rebecka, men det blev inställt så det var bara att åka hem igen. Har packat en del nu och inser att min väska var mycket större än jag räknat med, toppen! Håller på att tvätta lite nu också har jag fått bort klädhögarna från mitt golv, det var också väldigt lättande. Vad jag ska göra resten av kvällen har jag ingen aning om, kanske städa mitt rum ordentligt eller bara ligga i soffan. Känner mig både extremt trött och rastlös på samma gång.

;)

Hej hej! Sitter och underhåller mig med min brors dator, med andra ord nöter jag Siestalåtar på högsta volym med hans ljudsystem. Blev en springrunda, intervallträning i en riktigt brant backe, men efter det gick det inte att jogga hem som jag tänkt mig, benen var helt slut. Beror delvis på träningsvärk och delvis på att jag inte har ätit idag, bra jobbat Johanna!
Så nu ska jag gå ner i köket och slänga ihop en omelett, känner redan hur det vattnas i munnen. Har förresten nyss packat ner all min alkohol i resväskan och inser att jag kommer få offra ett och annat klädesplagg för de där ölen. Det är inte klokt hur dagens ungdomar resonerar! Skrev nyss klart min packlista och den blev dubbelt så lång som jag räknat med, känner på mig att jag kommer få packa om minst 10 gånger innan vi åker.

Ledig mitt i veckan

Yep, jag är ledig idag och det är onekligen skönt. Att vara ledig på en onsdag är visserligen inte smidigt om man vill vända på dygnet eller festa, men behöver man bara samla energi som jag är det perfekt! Lämnade min dator i skolan igår för att göra något annat än bara hänga vid den så ska försöka göra något vettigt. Jag kan ju inte plugga utan dator så istället ser jag det som en perfekt dag att ta tag i städningen av mitt rum och även att tvätta lite.

Igårkväll var jag ute och sprang min runda för första gången i år och jag sprang betydligt längre än jag trodde. Jag tänkte inför varje "hållpunkt" att här framme stannar jag, men benen bara gick av sig själv. Idag tänkte jag köra intervallträning i en äckligt brant backe, men mina ben är otroligt möra så vi får se hur mycket jag orkar.

Min mobilkamera är sorglig, riktigt, riktigt sorglig...

Take whatever you have to take

Försökte blogga tidigare idag men fick inte ihop något som kändes bra. Det kommer jag inte göra nu heller, men whatever. Hade graf imorse och nu är jag klar med den kursen också! Har verkligen inte mycket kvar nu, dock har jag varit så slö så jag har gjort bort allt det roliga och har bara naturkunskap och matte kvar, suck.. Efter lunchen drog jag med Rebecka på äventyr i stan, vi fick leta och fundera hur mycket som helst kändes det som, men vi fick med oss lite fint hem :)

Åker hem om en knapp timme med min kära pappa så jag får övningsköra lite sen blir det bara att möta upp Rasmus och vända om. Vi ska nämligen på middag hos hans mamma och det känns som jag inte varit där på tusen år, ska bli trevligt! Efter det ska jag äntligen låta Josefin Öhlund sluta nojja över Siesta och sen drar vi iväg och slänger upp några affischer. Jag känner nästan doften av bajamajor och öl, so close!


Maybe I'm just being naive

Drog med Rebecka på stan för att få upp lite affischer inför Siesta, vi fick upp två sen gick vi in på Shopping för att skydda oss mot regnet i väntan på bussen. Vi råkade glida in på apoteket och sen fastnade vi på Bik bok i 40 minuter så vi missade inte bara bussen, jag höll även på att missa min buss hem. Det var fan riktigt dåligt av oss. Jag hittade i alla fall en jättesöt top och ett par underbara shorts och billigt var det också. Nu ska jag peta ihop en ny träningslista sen ställa mig på crosstrainern i 45 minuter, ska man visa magen såhär mycket är det bara att börja träna.


I care for your heart, but not for it beating

Godmorgon omvärlden! Idag är jag lat som fan, men jag bryr mig faktiskt inte. Ska ta bussen till stan halv tolv, under tiden tar jag en kaffekopp eller två och försöker göra klart en uppgift. Igårkväll gjorde jag klart två kurser så har fått ny motivation nu, så härligt! Har även räknat på att jag bara har fem lektioner kvar innan vi åker mot Skåneland! Så jävla nära nu =D

Idag har jag äntligen fått Sverigeinviga min underbara byxdress jag köpte i Thailand. Jag har bara lite ångest över hur jag ska kunna komma i ett par skor när min fot fortfarande är trasig, vet inte om tofflor är acceptabelt i stan ;)

Jag har bestämt mig!

Jag ska pierca mig i höst, så är det! Just den här piercingen har jag funderat på fram och tillbaka på i fem år och nu känner jag att det är dags. Jag har faktiskt varit så pass smart de senaste åren att jag tänkt att jag väntar tills jag blir äldre och är säker, det ni! Så vad kan det vara för något? ;)

Johanna 15 med läppiercing :)


I'd rather feel pain than nothing at all

Godmorgon! Blev att festa igår och det var trevligt må jag då säga. Först tog jag en cider hemma hos mig med Rasmus och Sara och sen åkte vi iväg till Gren för att förfesta lite. Efter ett tags surrande där drog vi till Robert som hade fetfest, hela Töre var där! Inklusive en hyfsat stor mängd 40+ folk, det är väl inte standard. Dock blev det alldeles för mycket folk så vi åkte till Siknäs för att dricka hos Jesper. Där blev vi kvar hela natten och det var trevligt. Snubbarna var riktiga idioter och det gillar vi ju :D

Att Jesper dessutom har en kamel på sin toalett gjorde ju inte saken värre direkt ;) Kring två slängde jag mig på en soffa och blev uppsliten halv fyra då vi skulle åka hem, var sjukt dragen då. När jag kom hem lyckades jag med konststycket att slita ner mina gardinstänger och sen att trampa på något mystiskt som skar upp ett relativt djupt sår i min fot, så nu kan jag inte gå, så där rök planerna på att ta tag i löpningen i veckan.

Ska se till att få tag i Saras bilder senare :)

Kasta bort mig, förstör mig, byt bort eller köp mig

Alltså mitt liv går bra nu, så är det. I förrgår fick jag jobb och dessutom lön för ett annat jobb jag gjort tidigare, båda var enormt lättande! Igår fick jag veta att jag gott och väl klarat matte b som jag kämpat som ett djur med och jag hade dessutom en körlektion som gick otroligt bra! På kvällen var jag med ett gäng från elevrådet och bowlade och käkade middag och det var riktigt mysigt. Efter det blev det att spela Monopol med Micke och Robert och hälla i sig kaffe som fan, härligt var det.

Idag kommer Sara hit för att plugga lite med mig och ikväll blir det att dricka öl med lite Törefolk, känns som det var år och dar sen vi gjorde det. Ska bli riktigt trevligt! Nu är det dessutom bara nio dagar kvar till vi åker mot Skåne och jag hoppas det här flytet jag verkar ha i livet håller i sig.


Jag har fått jobb =D

Det finns nog ingen som sökt sommarjobb så intensivt som jag har  gjort, okej nu var jag lite överdriven, men jag har verkligen sökt allting jag hittat ända sen februari. De senaste veckorna har jag fått hem ett välformulerat mejl efter det  andra "vi tackar för din ansökan, bla bla bla".. När det idag damp ner ett brev i brevlådan var förväntingarna höga, men när jag läste första meningen blev jag sjukt besviken eftersom att alla besked påbörjats så.

Men se så fel jag hade, jag fick det! Det var en sådan enorm lättnad så ni förstår inte, var övertygad om att jag skulle gå hela sommaren utan ett enda öre att leva på. Fy fan va härligt! Om jag inte är helt fel på det borde jag dessutom få min lön en vecka före min födelsedag, ojoj vad jag ska fira! =D



Fighting like hell for you

Usch vad jag har ont i mina axlar, det är hemskt. Ja, jag vet, borde inte sitta här då men kände att jag behövde slänga upp en liten kort update om min dag som verkar gå åt helvete. Var sjukt trött imorse men tvingade mig själv att stiga upp. Precis när jag ska åka till bussen inser jag att jag glömt min jacka med mitt busskort i hos farmor igår. Åkte till bussen i alla fall, har aldrig varit med om att någon som pendlat till skolan blivit nekad att åka. Tydligen funkar det inte så längre. Fick en jävla dänga av både  busschauffören och bussvärdinnan som sa  åt mig att gå hem. Kul liv!

Somnade om och tänkte åka in för att gå på möte med elevrådet, men självklart försov jag mig då. Alltså jag vill bara gräva ner mig. Nu spöregnar det dessutom så jag kan inte ens gå ut och ta en mysig promenad som jag tänkt. Nä bara att hoppa ner i tv-soffan, senare måste jag trotsa värken i axlarna och göra bort lite skolarbeten.

Klippa och klistra

Har suttit och pysslat ett tag och det var faktiskt riktigt roligt! Tycker det kan vara jätteunderhållande att "designa" för hand ibland istället för att sitta vid en dator. Den stora nackdelen är ju dock att ctrl + z inte fungerar i verkligheten. Jag är hur som helst jättenöjd med resultatet! Vad det är får ni se om ett tag, jag är fortfarande inte helt färdig.


One love

Tog mig till skolan trots att jag var fullt medveten om att vi inte hade någon skola idag, kände inte för att sitta hemma och har dessutom körlektion så kunde inte skita i det direkt. Ska ner om en kvart och köra och jag är faktiskt lite nervös. Det är över en vecka sen jag var på körskolan och att jag dessutom fått uppgifter att göra till den här lektionen gör det inte bättre, min lärare kommer ju tycka jag är en fullständig idiot när han ser vad jag svarat på frågorna.

Efter det blir det att rusa till lunchen sen stannar jag i skolan till två för att göra bort lite plugg, då kan jag unna mig en ledig kväll. Har dessutom fått typ blivit inflamerad i mina axlar så vill undvika datorn en kväll i alla fall!


Seriöst?

Gjorde lite slött googlande om romer och snubblande in på ett forum som hette "Var bor alla zigenare?". Jaha, jag klickar in för att få lite vettig information, men inser ganska snart att jag är på helt fel ställe. Diskussionen började om var i Stockholm flest romer bor, men gled snabbt in på om romerna är bättre eller sämre människor än araber, allvarligt? Läste något om att "det är fler zigenare som arbetar än araber". Någon svarade något i stil med att de är ingen av dessa folkgrupper som slöar sig igenom samhället utan att det är alla muslimer oavsett varifrån de kommer som bryter ner Sverige. En annan jämförelse var bosnier och somalier, bosnier jobbar inte men somalier jobbar litegrann i alla fall, var fan kommer den faktan ifrån?

Är det verkligen såhär vårt Sverige ser ut? Tror vi att man kan se på en person beroende på hudfärg, ursprung eller religion om personen är en bra, ärlig människa? Jag blir besviken och förbannad av det här, det visar ju verkligen på att den mänskliga utvecklingen går åt helt fel håll och i rasande fart dessutom.

Det sista jag läste innan jag blev så förbannad så jag inte ens ville titta på det längre var det här välformulerade inlägget.

"Visserligen är det ont om ärliga zigenare, men det jag menade var att zigenare inte betraktar sig som svenskar, utan som zigenare. Självfallet så kan de inte heller bli svenskar, vare sig de vill eller ej, lika lite som en neger kan bli svensk."


Nej för adopterar jag ett nyfött svart barn kommer det här barnet aldrig vara svenskt, inte heller hennes barn och barnbarn. Man kan ju se på en människa vilket land de kommer ifrån, eller hur? Någon får gärna berätta för mig i vilka länder det lever svarta människor i, så jag inte råkar flytta dit för att bli en del av deras samhälle, för det skulle ju aldrig fungera så länge jag är vit.

Känn ironin.

You can't live like this nomore

Så underbar låt! Åh jag älskar The Kooks, bara ett par veckor så får jag stå där och njuta av deras musik på tio meters avstånd! AAAAAHHH!!! <3


Mitt liv just nu: Skolarbeten, Siestapepp!

Äntligen är nationella i matte gjort och jag är nästan hundra på att jag klarade, så grymt skönt! Känns som en stor sten fallit från mina axlar typ, men har fortfarande några andra stenar kvar där, närmare bestämt åtta stycken. Usch.. Jaja, jag har funnit ny motivation nu känns det som så det blir nog jättebra! Snart är jag frisk nog att börja träna också, ska bli riktigt skönt, saknar gymmet jättemycket! Blir inte mycket till Skåneform här, men vem fan bryr sig, kommer du ändå se ut som en val efter en dag med vin, öl och x antal langos, kebabrullar och pizzor.

Flash och Word hamnar långt ner i priolistan, jag stirrar bara på den här sidan, haha.


Sockerkick och matteplugg

Var så trött så jag höll på att somna ståendes tidigare, men har genomfört några åtgärder så nu känns det bättre. Somnade en halvtimme tidigare i eftermiddag och det behövdes, trots att jag var död än levande när jag steg upp. Försökte ta tag i matteplugget, men det gick inte. Min söta pappa kokade en stor kanna kaffe åt mig och sen skjutsade han mig till Shell så jag fick köpa lite godis, det är ju den ultimata uppåtkicken faktiskt. Så nu ska jag tugga vidare på chokladen som hade en liten vuxen smak och passar utmärkt till svart kaffe och för andra gången i år gräva ner mig i ett berg av andragradsekvationer.


Känslan när man känner att man lär sig någonting vettigt i skolan

Jag är riktigt glad att jag går på en skola där jag lär mig saker jag kommer ha nytta av i framtiden, det är en härlig känsla. Ofta är det dock så att det mesta kan kännas meningslöst, man gör bort uppgiften och sen är det inge mer med det. Hur många kommer ihåg någon av uppsatserna om litteraturhistoria man skrivit?

Nu gör jag dock någonting jag gruvade mig för jättemycket, men nu inser att det finns något intressant i det som kan vara bra att veta. Håller på att skriva en uppsats om minoritetsspråk och ärligt talat visste jag inte om vilka Sveriges minoritetsspråk var före jag började. Att jag får lära mig lite mer om mitt hemland känns faktiskt lockande, nästan pinsamt att jag inte visste det här tidigare.

Jag är hur som helst nöjd att jag får lära mig någonting som inte bara kastas bort och sorteras bort till slutet av min hjärna!


Let me see you smile and enjoy yourself!

Jag har allvarliga problem med It girl och med att fokusera på rätt saker. 343 timmar till tåget går så jag har egentligen all tid i världen att fixa mina skolarbeten osv, men det känns bara som kaos. Men jag ska faktiskt försöka göra bort min svenska uppgift idag så man kan stryka en grej!

Imorgon hoppas jag på att få göra en grej jag är grymt taggad på, inspirationen flödar! Vad det är får ni fundera över ett tag ;)

Väldigt smickrande bild, men min hund älskar mig så nu vet ni att jag inte ljuger ! ^^

Jag behöver ett jobb ..

Åh hade kunnat springa naken genom stan för att få den här "/

 


Söndag

Jag mår fan inge bra alltså, har riktigt ont i halsen "/ Jag som hade velat träna idag, först var planen att jogga, sen kände jag att en powerwalk får duga, men nu känns det som att det blir en promenad på sin höjd. Jag har hur som helst lite smågrejer jag måste fixa. Måste sortera lite tvätt och gärna plugga lite.

Det viktigaste jag måste göra idag är dock att plocka undan på mitt rum som ser förjävligt ut. Jag skjuter dock upp det av anledningen att jag inte vill störa min söta hund som sover i en av de 400 klädhögarna.


Hemmaträning

Insåg att jag inte kunde unna mig en pluggledig helg och måste snart dyka ner i matten, suck. För att samla lite energi gör jag lite träning först, mitt styrkepass på gymmet blev inställt eftersom att jag vaknade upp och hade skitont i halsen. Inte okej! Så det blir lite ben och mage tänkte jag. Hinner jag blir det kanske en promenad sen också innan jag laddar för en flottigt tv-kväll. Jag älskar att vara dubbel!

Har haft en nyttig vecka och inte ätit godis eller fika alls, det var inte planerat utan det bara blev så. Dock är det dags att ta tag i styrketräningen nu, den har legat på hyllan för länge. Magen må vara nog platt för att jag ska vara nöjd, men några muskler hade ju inte skadat! Benen är det tvärtemot med, har skaffat mig för mycket muskler ;p

Så här är formen idag, lite mer fokus på träningen så är jag redo för beachen! :)

=D

Såhär mysigt hade jag och Rebecka det ikväll :) Nu är jag dock helt slut efter att varit på äventyr hela veckan känns det som! Så jag kryper ner i sängen med min bok tills jag slocknar, det är så man ska somna!


She loves to dance, she loves to move

Hallå! Befinner mig hos min lilla blondin som inte är blond längre, vad fan är det för jävla svek liksom? Vi har varit och satt upp lite affischer runt om i stan, så det börjar ta sig! Damen står i duschen och jag lagar mat åt henne för hon har onekligen bristande matlagninskunskaper. Själv är jag lite orolig för hur vegbiffar smakar när en köttig kvinna som jag tillagar dom.
Om ett tag åker vi tillbaka in till stan för att dricka en kall i solen någonstans, så sjukt härligt väder! Tror det här blir en perfekt fredagkväll efter en tuff vecka :)
Kul att det här är enda bilden Rebecka har på mig? Tror nästan hon har en hemlig mapp med nakenbilder på mig gömd nånstans..

Mais depuis ce jour je n'ai qu'un seul et unique regret

Åh jag har noll fokus! Var så glad imorse och trodde det började lösa sig med allt skolarbete, men idag har jag fått två nya uppgifter att ta tag i och nationella i matte att plugga till som verkar helt omöjligt. Det blir lite som att spola tillbaka till den där tunga mattetiden i februari och börja om. Usch! Slutar om ett par timmar och då ska jag sätta upp affischer med Rebecka, ska bli skönt att få göra någonting jag verkligen har kontroll över och komma ut ett tag. Hade velat sitta ute och göra något mysigt senare i eftermiddag/kväll, men vi får väl se hur det blir med det.

Ursäkta franskan.


Tidsinställtmittinatttengnäll

Tidigare ikväll gjorde jag en planering över hur jag ska hinna med alla uppgifter innan jag åker till Skåne / slutar alla kurser. När jag spridde ut grejerna ganska jämnt öve de här två veckorna lämnades jag med tre lediga dagar. Måste extraplugga måndag, tisdag, onsdag, torsdag, lördag, söndag, måndag, tisdag och sen får jag två härliga lediga dagar innan det blir pluggfredag! Yeei -.- Är tacksam att jag har Siesta att se fram emot så jag orkar kämpa mig igenom det här.

xoxo eMogiRl4liFe___93_xXx

Brb

Hade inte tid att skriva igår och ingen lust idag. Kan långsamt börja andas ut så det kommer snart jaglovar. Nu ska jag samla energi och dra ut och jogga i kvällssolen med min älskade vovve. Hoppas ni också njutit av det vackra vädret idag puss!

Suit up !

Har precis provat kläder inför vernissagen imorgon, jag kommer vara ansiktet utåt för hela grejen så jag förväntas tydligen klä upp mig. Fick låna en söt kjol av Rebecka också har jag rotat lite i garderoben och funnit det här, visst ser jag stilig ut? Ni måste nästan komma förbi imorgon bara för att se mig iförd kavaj 12 timmar i sträck!

Nu ska jag hälla upp en kopp kaffe, eller snarare fyra, för att orka med att skriva talet i svenska. Ha en trevlig kväll!


N.A.P.

Ville bara få sagt vissa saker gällande Johanna. Älskar henne och är jätte stolt över allt hon gör.

Om vi börjar med skolan, hon har 95% av sin lediga tid läxor eller dylikt att göra. Klart hon gnäller lite då och då, men oftast bara med ett litet "åhhh". Sen med hennes bilkörning, hon har i stort sett i ett år varit frustrerad över körningen och ständigt sagt att hon inte kommer få körkort. Nu får hon skit mycket beröm av sin körskolelärare.

För er som knappt känner henne så måste jag bara säga, Johannas energinivå ligger på 150% jämfört med en dödlig människas 100%.

Är så stolt över min ängel, Jag älskar dig <3

Rasmus

My one regret is you

Engelska, försöker vara så produktiv som möjligt, men jag börjar få panik av alla undermappar i Photoshop. Bestämde att designen ska vara klar på torsdag så jag kan börja flasha på fredag. Idag måste jag skriva mitt svenskatal och öva in det så kommer att vara sysselsatt hela kvällen, roligt! Måste även bestämma vilka kläder jag ska ha på mig mig imorgon på vernissaget, glöm inte att komma dit förresten! Jag ska ha kavaj på mig ;))

Åh jag måste hitta fokus! Låt mig va jävla stalkers!

Tänk om man var såhär söt

Ett av världens sötaste djur, utan tvekan! En fågel som påminner om en hamster, hur sött är inte det liksom? :3
Nu ska jag sluta drömma om söta djur och fokusera på skolan istället, har som sagt hur mycket som helst att göra.


We love you, and animals, and raw fish

Hade fan ingen lust att blogga igår, försökte flera gånger men fick verkligen inte ihop något vettigt. Jag tror min blogg kommer ta fett mycket stryk de närmaste veckorna, jag har tre veckor på mig att färdigstäla alla kurser för i år och jag känner att det inte är rimligt. Jag håller humöret uppe med tanken att detta även betyder att det bara är tre veckor till jag får åka till Skåne med mina bitches och uppleva vad jag tror kommer bli mitt bästa minne från gymnasietiden :)

Slutar om ett tag också blir det vernissagemöte sen drar jag och Rebecka till gymmet. Jag blir så jävla deprimerad när jag har så mycket att göra så jag inte har tid att träna, hela världen faller ihop känns det som.

Andra glada nyheter är att mina körning går skitbra, min körlärare har redan börjat fråga om och diskutera min uppkörning och det är ju superbra! :D Nä, nu måste jag verkligen plugga lite, så är det bara.

Johanna 12 år

Rotade i min externa hårddisk och hittade de här söta bilderna, jag var tolv år gammal, på den översta bilden är jag nyss fyllda 13. Insåg även att det fanns en tid då Dina var en knähund ;)



Späckad lördag

Har sagt hela veckan att det här skulle bli en helg bestående av plugg och massa fix. Kände igår när jag drog ut för att festa att det kanske började spåra lite, det var även snack om pitecruising ikväll men skiter i det. Jag har så sjukt mycket att göra idag så det är bara att sätta igång. Unnade mig sovmorgon också låg jag i sängen till ett. Nu måste jag köra igång en tvätt, börja plugga för jag har hur mycket som helst att göra också ska jag även städa min soptipp till rum. Så vi hörs väl i ett annat liv!

Att klä sig för en Törefest

Jag hatar att välja kläder för festerna här i Töre. Det är okej att dyka upp i mjukisbyxor, men personligen tycker jag inte det. Man kan inte heller komma för uppsnofsad. Som tur var hittade jag en bra outfit till ikväll, köpte en spetsklänning förra sommaren som är liten väl genomskinlig att ha som klänning så snörde på mig jeans och har den som top istället :) Nu måste jag röra på mig!


Guavas and banans who are afraid of heights?!

För någon dag sen kom Rasmus hem med en riktigt skum Festis. Jag gillar hur företagen som gör drickyoghurt, smoothies och drickor har börjat tänka utanför lådan och gör en hel del roliga designger, namn och innehållsförteckningar. Det här däremot känns bara patetiskt, när alla andra gjort det gör Festis det och jag fattar verkligen inte det.

Bananas and guavas who are afraid of heights heter smaken och drickan är alldeles knallblå, den var inte god heller.



You know I need you, I'd never let you go

Hej på er! Har inte haft tid att blogga i mitt hektiska och glamorösa liv. Idag var det skola till halv fyra sen drog jag till gymmet där jag hade en halvtimme på mig att träna, valde att köra överkroppen idag och det gick riktigt bra. Har inte styrketränat på över två veckor och formen var ändå bra! Kom hem och slängde i mig mat och försöker samla lite energi senare ska jag iväg på party här i byn. Robert har nämligen skaffat sig en lägenhet här så det blir lite inflyttningsfirande :)

Resten av helgen ska jag bara plugga, städa, tvätta undan kläder och sånt. Roligt liv! Aja, får trösta mig med att jag börjar få trevliga planer och snart är det sommar!

Och jag längtar hit!




Den omtalade videon

Det var en hel del snack om Lady Gagas nya video så jag var ju självklart tvungen att se den. Personligen tycker jag inte alls den borde upplevas som respektlös mot de kristna, då är man bara kinkig. Däremot reagerade jag på hur normal hon ser ut! Tror aldrig jag sett den här kvinnan med så normala kläder, normalt hår och normalt smink, sen är ju normalt alltid relativt. Hon blir en helt annan människa när hon ser ut såhär.


Min blödiga sida

Som sagt var jag på riskettan idag och jag har alltid tyckt att det känns som slöseri med tid och ett sätt att lura pengar av folk, men jag ändrade faktiskt åsikt idag. Visst, det mesta är bara att man inte ska dricka och köra och sånt, men det är ändå ett starkt budskap och jag tror faktiskt jag ändrades en del idag. Inte för att jag tänkt köra full tidigare, men jag fattade verkligen hur mycket hemskt som kan hända, jag tänker ju inte direkt när jag sätter mig i bilen att jag eller någon annan kan dö om jag har otur. Hur skulle man hantera det om man råkade döda en annan människa bara för att man kör bil till en kompis och råkar göra en liten missbedömning?

Det sista vi fick göra på kursen var att se en video som rörde mig nästintill tårar. När jag satt där fick jag titta bort för att hålla mig i shack, men nu när jag kollar på den igen kan jag inte låta bli att gråta. Så jävla hemskt vad som kan hända bara för att man gör så små små misstag! Bör även påpekas att informationen jag fick är att alla olyckor här hänt på riktigt och sedan rekonstrueras.


Vi börjar vara redo!

Efter skolan, eller ja riskettan var det ju för min del, åkte jag och Rebecka till Storheden för att kirra tält till Siesta. Vi har funderat länge om vi ska ha ett fyrmanna och gosa eller två tremanna och få lite utrymme, kanske för en väska, kanske för en skåning vem vet ;) Hur som helst blev det två stycken tremanna och de var riktigt billiga! Det känns mest skönt att ha det fixat faktiskt.

Imorgon ska vi boka flygbiljetter också, sen är det fan bara att åka kvar :) 25 dagar, tagga tagga!


Are you worth your weight in gold?

Har varit i Pite och sänt radio idag och det gick hyfsat, det var i alla fall riktigt roligt att komma till en ordentligt redaktion och studio jämfört med vår lilla grotta. Efter två timmars bussresa kom jag hem halv sex och då sattes jag på att laga middag som nu har konsumerats. Nu ska jag bara hälla i mig min kaffekopp sen ska jag och Ingela ut och övningsköra på allvar. Det är typ tusen år sen vi körde riktigt långt, så idag blir det bakvägen till Kalix och sen hem igen. Känns riktigt bra eftersom att jag behöver träna på lite grejer som inte går att göra i Töre.

Har körlektion imorgon och vill gärna ha gjort några framsteg och sen har jag dessutom riskettan och jag är måttligt taggad. Nu måste jag röra på mig!

I am a natural born hustler and a certified freak

Fan nu blev det sent igen, lovade mig själv att sova före tio resten av veckans dagar, men så blev det självklart inte. Har målat mina naglar med det fina lacket jag köpte tidigare idag också har jag hängt på Facebook, tiden bara rann iväg. Får i alla fall lite sovmorgon imorgon då jag ska åka med Rasmus till Luleå. Jag har tandläkartid 8.30 och då väntar domen på vilken form av hemsk tandställning som kommer pryda min söta mun i några år framöver.

Nu sängen!


På bussen

Sitter på bussen hem nu och jag har faktiskt åkt hela vägen till Råneå med datorn igång utan att bli åksjuk, kanske det är förändring på gång! Det känns i alla fall härligt att kunna fördriva tiden till något vettigt, okej facebook är ju sisådär vettigt, men i alla fall. Skolan idag gick bra, avslutades med yoga på idrotten och det var riktigt skönt. Sen hade jag en timmes väntan på bussen så gick en sväng på stan med Rebecka, hämta lite knark på apoteket sen skulle hon fixa en navelpiercing och då fyndade jag ett nagelack för fem kronor i samma veva. Nice! :D

Vet inte hur kvällen blir idag, mest troligt otroligt lugn och förhoppningsvis bestående av en del plugg.

Är så satans less på att pendla!

Nu har jag knappt fyra veckor kvar i skolan och den spontana reaktionen borde vara att man blir skoltrött, men det är jag inte, inte ett dugg faktiskt. Däremot är jag jättetrött på att pendla! Jag spenderar två timmar om dagen på bussen och jag är så otroligt trött på det. Att bussarna går som ett jävla mögel hjälper ju inte heller. Problemet ligger i att jag inte tar mig upp på morgonen för att åka med den hemska bussen 6.35, det är fan inte normalt. Också drar man sig lite för länge så går nästa buss flera timmar senare.

Åh jag orkar inte leva! Jag har sjukt mycket att göra och behöver mycket mer vila än jag får, men ändå slösar jag bort 10 timmar i veckan på en jävla buss!


"När du vaknar upp med en kamel på magen har du haft en grym kväll!"

Jag ska fan börja skapa ordspråk och sånt, de finns inga moderna som man förstår vad det betyder typ. Tycker kameler känns mer 2011 är ugglor i mossen. ;)

Orkade inte blogga igår för jag hade en äcklig baksmälla, men det var det fan värt för jag hade grymt roligt på valborg! Jag drog inte hem fören halv fyra på morgonen, eller ja, hem och hem, åkte till Rebecka och däckade i hennes säng med tre andra brudar. Jag gjorde en sjukt god fläskfilé, vi spelade ett riktigt roligt spel som bland annat innebar att jag fick smisk av Sara och fick ge Josefin ett sugmärke.

Drog vidare till Porsön senare och där spenderades natten på två olika fester. Första gången på evigheter det känts som att allting inte gått åt helvete, det var härligt :) Nu får jag dock suga på det här ett tag, jag ska nämligen inte festa fören jag åker till Siesta, men då jävlar!

Fotade inte själv och orkar inte sno massa bilder av folket. Så det så.


RSS 2.0