En liten present

Min supersöta pojkvän plockade upp mig efter idrotten idag och med sig har han en liten present, en yogamatta! Blev jätteglad när han gav mig den, har velat ha en hur länge som helst. Tänk att kunna träna hemma när jag inte har läge att ta mig till Luleå, köra ett tag på crosstrainern sen ner och köra sit-ups och sånt. Jag har ju som sagt gjort ett eget corepass och nu kan jag faktiskt genomföra det också! Underbart!

Förutom mattan fick jag även låna ett hantelset av Rasmus ett tag, mest troligt ganska länge då han inte verkar ha intresse av att använda det. Går att kombinera ihop olika vikter så nu kan jag träna mina tanigar armar  på alla möjliga vis.

Tack så jättemycket älskling <3


hittade min prezi

Ska precis göra en Prezipresentation till vårt engelskaarbete och då hittade jag min Prezi jag gjorde tidigare i höst om Rom. Känner mig väldigt nöjd med den, synd bara att bilderna flippar och hackar. Kika på den kanske? :)


https://prezi.com/secure/3b38c63d197af60da58fd93cfffcac3fd489909d/

har inte tid mer er

Har inte tid att blogga idag. Har varit dålig på att planera min dag, hade ingen graf och istället för att använda tiden till grafexamination och mina uppgifter i svenska och psykologi åkte jag med Rasmus till Norrfjärden. Resten av tiden letade jag efter idrottsläraren och pratade med lite folk.

Nu ska jag alldeles strax ut och äta lunch med älskling och svärmor, sen engelska och sen ska jag äntligen få min idrottslektion ur världen.

Bloggar ikväll! :D

as the rain puts a tear in his eye

Håller på att bränna skivan till idrotten imorgon, passet är färdigt, men måste fundera lite mer på hur jag ska göra stretchen och det. Hoppas i alla fall att det blir bra, nu får det bära eller brista typ. Lite nervös är jag, det kan jag inte förneka men känns som det är bara att gilla läget. Lyckades somna några timmar i eftermiddag, så jävla bra är jag.

Nu ska jag peta ihop det här, äta middag, måla naglar och sova. För jag är förbannat mögeltrött.

Lär känna Johanna lite bättre på 30 dagar

Eftersom att alla andra kör på den här "lär känna mig på 30 dagar" så tänkte jag att då kan väl lika gärna jag göra det också. Det känns som att jag har tappat lite bloggsuget så det här kanske kan ändra på det? Inläggen kommer jag nog köra som tidsinställda, mest för att jag inte alltid har tid att blogga, men det spelar ju ingen roll.

Börjar lämpligt nog den 1a december, alltså på onsdag och inlägget knåpar jag kanske ihop imorgon. För nu ska jag duscha sen tvinga min käre pojkvän att spela lite TP med mig =)

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 - Meningen med mitt bloggnamn.
♥ Dag 3 - En sak jag älskar från min garderob
♥ Dag 4 – Vad är kärlek.
♥ Dag 5 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min första kärlek.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min absoluta favoritlåt
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild från mitt rum/lägenhet
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


keep it burning








come with me

Jag är så förbannat trött! Somnade vid fyra inatt sen steg jag upp elva för att somna igen tolv och stiga upp fyra på eftermiddagen. Har saker att göra idag, men vet inte hur jag ska orka. Jag ska hinna göra klart mitt pass till idrotten på tisdag, städa mitt rum, tvätta också måste jag måla mina naglar. Jag orkar inte! Hade helst gått och lagt mig igen och inte vaknat fören imorgonbitti.

Igår hade vi elevrådskväll på skolan och det var trevligt, trots att jag blev panikledsen där ett tag, utan större anledning. Vi hade riktigt roligt i alla fall :) Men sen på natten blev jag så förbannat trött, mest för att jag haft sjukt mycket att göra de senaste veckorna och inte fått nog med sömn, så jag bara grät, blir så när jag är för trött. Så Rasmus kom och hämtade mig, <3

Lite bilder från igår.




hela natten?! :o

Sitter på skolan med en liten, liten del av elevrådet. Resten är på ingång hoppas jag. Har varit öppet hus här på skolan och tror att jag lurat in lillebror i NTI-träsket ;) Steg upp före åtta och det är inte mänsligt på en lördag. Så jag kommer somna inatt, fast jag sagt att jag inte ska det.
Snart ska vi kirra middag och sen trycka i oss den, aoum! Nu ska jag vara lite social och hoppas folket kommer snart. Puss puss <3

Helgens planer

Ser fram emot helgen faktiskt, tror det kommer bli galet imorgon natt, men jag kommer vara trött. Ska vara hela natten med elevrådet här på skolan och på dagen är det öppet hus som gäller, så måste åka före åtta till stan. Tungt! Söndag blir det bara, bara att sova.

Fuck your faith, in the end, there's no religion

Dålig uppdatering ser jag. Hade helt enkelt inte lust att blogga igår, istället skrev jag två A4 med bara tankar för mig egen skull, det var skönt, så längesen jag bara skrev sådär. Har ingenting att säga nu, utom att jag lever. Skola, träning, idol, så ser dagen ut verkar det som. Hade gärna tömt en flaska rosé eller hallonvin ikväll, men det får vara. Upp tidigt imorgon dessutom, före åtta.

you had your chance, but moved too slow

Har äntligen tagit mig till skolan, underbart! Missade morgonen psykologilektion och det känns lite trist, men inte så mycket att göra åt det. Rasmus tror att hans bil är finast i världen och ville visa alla att den alltid startar, oavsett hur kallt det är. Rasmus hade fel, hans bil gillar inte läget när det är tjugo minus och jag missade bussen. Great! Istället följde jag med honom och skjutsade min bror till hans skola i Kalix sen hem och laga lunch, omelett <3 och sen hit till skolan.

Två lektioner idag, sen möte, alla dessa möten. Träning ska jag också hinna med, två pass, en timmes Pilates följt av en timmes Zumba. Toppen!

cause you're always in the right place

Då och då kikar jag igenom gamla bilder och det händer att jag stöter på bilder jag missat i farten när jag gått igenom dem eller som jag helt enkelt inte sett någonting i. Idag gjorde jag det i min mapp från juni i somras och där hittade jag de här två bilderna. Den översta skulle vara en rent dokumenterande bild på de här supersöta flickorna, men sen insåg jag att djupet i den högra flickans ögon var underbart.

Den andra bilden är från dagen före skolavslutningen och det var också helt enkelt att jag ville ta en bild på mina klasskompisar. Sara ville inte vara med på bilden och jag ser nu att hon ser sjukt utstött ut. Älskar dessutom fönstrena, det är någonting med mönstret som tilltalar mig.



antagligen den fulaste bilden på mig som någonsin tagits

Hattar och solglasögon är grymt snyggt! Och jag önskar jag kunde få det att funka, i alla fall hatten, tjejer i hatt är äckligt snyggt. Kanske jag gör det någon gång, men verkligen inte på den här bilden! Märks dessutom att det var en kass sommar, ser skitsur ut och var blek som en kossa.

Klassdagen på Gültza sista skolveckan i ettan, hatten och brillorna tillhör Alexander Nilsson (;


corepasset klart?!

Tror minsann att jag fått ihop ett corepass nu. Dock är det bara på 15 minuter, så antingen kör vi stenhårt eller så lägger jag till en låt. Jag misstänker dock att min klass starkaste sidor inte är armhävningar och sit-ups, eller? Så det kanske räcker. Nu ska jag upp på övervåningen och pröva om det funkar och börja memorera det, fördelen med att träna till musik är att det ofta faller naturligt att byta övning när det blir refräng/vers, det blir därmed mycket enklare att komma ihåg också.

Det är visserligen bara en kvart, men här ska Mp09 få känna sina magmuskler bränna ;D

Än så länge får ni inte se vad det står, mest för att jag inte kan namnen på alla övningar. Också vill jag inte att hela klassen ska skolka på tisdag. Nu upp en våning och prova :D



happy in her own little world

Sitter här och lyssnar på jullåtar med Josefin och Lisa, Sara är inte här än. Vi ska då göra ett radioprogram om det här med julen verkar det som, men det är inte helt hundra eftersom att det är aningen knappt med tid och vi har inte riktigt koll på hur vi vill göra det. Känns som att idéerna spretar åt alla möjliga håll och vi får ingen ordning på dem.

Hur som helst, snart är det lunch och då måste jag pallra mig till ut i kylan, mot Bryggs och mat jag inte är sugen på, great!  Åker hem med pappa idag så kommer hem hyfast tidigt och då ska jag sätta ihop mitt core-pass. Det är planerna för kvällen.

Pastaomelett

Gjorde en grymt god middag nyss, enkelt var det också, fast aningen stressigt. Tycker om att stressa ihop mat för det får mig att känna mig som en riktigt superkock, haha. Det blev inte exakt som receptet, men det har jag inget emot, recept för mig kan man använda till att kopiera rätt av eller att bara låta sig inspireras av, idag blev det det sistnämnda.

Jag gjorde pastaomelett, på mitt egna lilla sätt. Ganska enkelt egentligen, men jag skriver inte ner det här för det känns verkligen inte som att någon skulle bry sig. Vispade ägg, grönsaker, pasta också massa pesto för jag älskar det. Pasta pesto är verkligen något jag blivit totalförälskad i efter veckan i Italien.

Vet ni vad?
Den här maten är dessutom helt vegetarisk, men innehåller ändå hyfsat med protein eftersom att det är ett gäng ägg i den. Jag som äter kött till allt! Gott var det i alla fall och jag är mätt som fan :D

Köpte en kokbok på Coop för 29 kronor förra veckan, hur kan man motså ?



PANIK!

På något vis, jag vet inte hur, lyckades jag trassla mig in i att hålla i nästa veckas idrottslektion. Hur gick det till?! Hur som helst ska jag göra mig ett eget corepass, lite enklare än det vi kör på gymmet eftersom att jag inte orkar instruera det och tror inte mina klasskamrater skulle uppskatta det heller. Måste hitta på någon slags konditionsträning också och allt det där, så vi får se vad som händer.

Nu på fredag hinner jag med att gå på ett pass själv också ska jag fundera på hur jag ska lägga upp det. Tror jag ska köra fyra-fem låtar och måste verkligen fundera igenom det där. Önskelåtar, Mp09? Ska dra ner antalet armhävningar i alla fall, det är det enda jag kommit fram till hittills. Så det blir väl core hemma hos mig nu varje dag i en vecka!


I don't care what you think, as long as it's about me

Idag har jag förbannat ont i mina axlar, vill helst bara lägga mig ner och gråta eller något i den stilen. Har engelska nu, sen ska vi ha spinning och jag är taggad till tusen! Jag älskar verkligen spinning, det är så enkelt att göra och benen bara går av sig själv, men ändå rinner svetten efter bara några minuter. Kommer att vara hemma relativt tidigt ikväll, så vi får se vad kvällen kommer bestå av, antagligen plugg eller så stoppar jag näsan i boken jag fastnat i.

Okej, hej hej.

sugen på en ny bikini

Sitter och spanar på bikinis och det kliar verkligen i fingrarna. Jag vill verkligen ha en riktigt snygg bikini när vi ska till Thailand och nu är det, ja ungefär 100 dagar kvar till vi åker och det känns som ingenting! Tänk att få ligga och steka i två veckor i en av de här snyggingarna.


And i, and I need your heart

Den här underbara låten kommer hålla mig sällskap ikväll. Enjoy!


If love exists, I will fall

Känner mig stressad, fast jag gör ingenting. Lite knäppt. Gick sådär hos läkaren, fick ingen direkt hjälp, men lite råd. Multimedian imorse gick oförväntat bra och har nyss kommit från möte med några snubbar från elevrådet angående helgens elevrådskväll, ser framemot det som fan :) Nu står svenska på schemat, men det händer inte så mycket. Snart psykologi sen måste jag springa ett ärende åt Rasmus på stan och slutligen kommer pappa hit för utvsamtal innan jag ska övningsköra hem. Panik!

Så ni gör klokt i att hålla er från Luleås gator efter halv fem idag, för det lär bli panik. Om bilen är hel när jag kommer hem, är det fan ett mirakel. Så det så. Nu ska jag göra nånting, men ändå ingenting.

godmorgon :)

Ska snart bege mig till Luleå men först en liten update. Rasmus följer med mig till stan så jag slipper åka buss, underbar. Jag ska äntligen till vårdcentralen och kolla upp mina axlar, sen drar jag till skolan och efter jag klarat av några timmar där kommer min käre far och ska ha utveckligssamtal med mig. Efter det ska jag köra hem, första gången jag kör i Luleå så ni kan ju hålla er från vägarna efter halv fem idag ^^

Hinner inte skriva något mer nu, så känns som ett jävligt dött inlägg. Whatever, vi hörs <3


Jag kan inte danska!

Om det är någonting jag avskyr så är det förmodar, även om jag själv har dem ibland och det skäms jag över. En av fördomarna jag ofta möts av är att jag måste kunna danska, för jag är ju från Skåne.

En gång för alla vill jag bara berätta för er, att Skåne är en del av Sverige och har inte varit danskt sen flera hundra år tillbaka. Skåne är faktiskt en del av ert land och vi är minst lika svenska som ni är. Ändå får jag höra ofta att jag borde kunna danska, för jag har ju faktiskt bott i Skåne.

Varför skulle
jag kunna danska bara för det? Jag bodde drygt 10 mil från gränsen till Danmark, lika långt som jag bor ifrån gränsen till Finland nu. Hur många av er som bor här kan finska? Kan du finska? Inte? Det borde du ju göra när du bor så nära finska gränsen för det här är ju praktiskt taget Finland.

Hör ni inte hur dumt det låter?
Sverige är Sverige, bara för att man bor nära gränsen till ett annat land betyder inte det att man är lika stor del av båda länderna.


falling out of love is hard

Jag somnade, toppen. Bad om skjuts hem från Rasmus vid elva och hamnade framför datorn, sen blev jag uttråkad och la mig i sängen och läste ett tag. Rasmus hör av sig om säger att han kommer om ett tag, jag läser, blir trött, lägger bort boken och tänker att jag vaknar ändå när han kommer. Det tar länge innan Rasmus kommer och när han gör det sover jag ganska djupt, så tog mig inte upp fören vid fyra. Inte så nice!

Vad ska jag göra inatt?
För sova är väl inte ett alternativ. Kanske blir att plöja någon film hemma hos Rasmus i hans finfina hemmabio.

Angående igår så var det underbart. Kom hem efter gymmet och då bastade jag och Rasmus ett tag, sen hade han gjort middag till mig, trerätters till och med. Vi åt mozarella och tomater, pestopasta och till slut fläskfilé, till det hade han köpt en flaska rosé så när jag blundade kändes det nästan som vi satt där på den mysiga uteserveringen i Rom.

Efter middagen åkte vi till Siknäs, närmare bestämt till Jesper, som helt enkelt sökte sällskap att dricka med. Satt där i några timmar och snackade och hade trevligt, sen hem och sova.

gårdagens dans

Känner inte riktigt för att blogga om gårkvällen än, så tänkte snöra upp ett inlägg om gårdagens träning istället. Jag och Rebecka gick på afron och tyckte det var härligt, sen efter det väntade kursen i meditativ dans. Visst låter det galet? Det var det visserligen också, men jag tyckte om det.

För att beskriva
dansen brukar det liknas vid yoga, fast i dans. Tyngden ligger i att andas och att känna sin kropp och sedan dansar man med de fyra elementen. Det finns ingen fast koreografi och alla skuttar runt i rummet precis som man själv vill, instruktörens enda uppgift är i princip att berätta liknelser som man kanske kan känna i sin dans.

Trots att det var galet tyckte jag om det, det var behagligt att få göra precis som jag kände just då och strunta i hur jag såg ut eller vad andra tyckte. På något vis kände jag mig som en starkare person när jag gick ut från salen, mer självständig på något vis. Kanske det bara var för att jag verkligen gav mig en hel timme att känna efter vad jag egentligen känner och vad min kropp säger.

Ni borde i alla fall prova det här om ni får möjlighet! Och strunta i vad alla andra tycker.


i siknäs

Dricker vin med Rasmus och Jesper hemma hos Jesper. Uppdaterar imorgon. <3

this day is mine and i don't want to share it with you

Jag är trött och jag förstår inte varför. Jag fick sova ut och var väldigt pigg när jag vaknade, men efter tre timmar på den här stolen börjar jag bli trött. Vi har dessutom multimedia och det är den enda kursen jag verkligen tycker är tråkig. Nåja, inte så superlänge kvar i alla fall, sen ska jag skynda på stan och köpa mig middag, vet inte vad det blir men någonting i alla fall. Ut till gymmet, för ett core pass, sen ska vi träna lite allmänt en timme innan vi ska på kursen i meditativ dans. Är väldigt nervös då beskrivning jag fått säger att det inte finns någon koreografi, utan att dansen finns inombords. Scary!

Ikväll ska min käre fästman vara lite söt och bjuda på middag, verkar som det blir trerätters och delvis italienskt, vi ska i alla fall dricka rosé så känns som en liten nostalgitripp tillbaka till Rom. Tror det kommer bli supermysigt i alla fall :)

Julmarknad på G

Har gjort en affisch till vår julmarknad vi ska ha nu i december och vi ska samla in saker och sälja, ungefär som en loppis. Så här är affischen jag gjorde till det, den vinterstylade Nti-loggan har Lisa gjort :) Den svarta ramen ska inte vara där egentligen, men var tvungen att sätta dit den så det inte skulle se knäppt ut mot vit bakgrund.

 


tycker synd om min klass

Har försökt få upp det här inlägget säkert tio gånger igårkväll, men blogg.se ville inte samarbeta och jag kunde inte lägga upp några bilder överhuvudtaget. Hur som helst, var och kikade på vårterminens schema och jag lider verkligen med dom som har alla kurser till våren, har hört att de är en del. Själv har jag varken matte eller psykologi B så det blir inte fullt lika stor panik för mig.

Däremot börjar jag fundera, om alla andra gör så här mycket nu, kommer inte jag drunka i skolarbete i trean i så fall?


x')

Ni minns Haiti? Stötte på den här bilden typ  den vevan och nu när jag sitter här med Rebecka och skrattar åt fula katter kom jag och tänka på den.

Jag är en hemsk människa, med hemsk humor. Men det är fan roligt xD


Never give up, it's such a wonderful life

Förlåt för dålig uppdatering, men det har varit så sjukt mycket. Nu känner jag däremot att jag kan andas ut, nästan i alla fall, en liten grej i engelska strax men det är inte hela världen. Igår hade jag skola som vanligt, sen på kvällen öppet hus och där emellan försökte jag plugga och trycka i mig mat. Kom hem sent, prov imorse, gick bra, sen möte och sen drog jag på lunch. Vilket leder oss till denna stund, där jag sitter i klassrummet och dricker kaffe och äter en chokladboll. Mums!

Nu har jag inget mer att säga, ska blogga lite mer ikväll, blir nog någonting lite vettigare då.

lite att göra

Idag har Johanna en del att göra, men det är inga problem, jag fixar ju allt. Börjar däremot känna att min kropp skriker efter en liten paus från allt att stå i och all stress, men det får vänta till helgen eller eventuellt fredag. Nu ska vi snart ha möte och det känns som jag inte gör något annat än att springa på möten, sen ska vi öva inför radiosändningen som vi ska ha idag klockan tre, MISSA INTE! Efter det måste jag plugga psykologi och klockan sex är det öppet hus här på skolan, så då ska jag vara här några timmar. Ska hinna med att vara trevlig med massa nior och dessutom lura in min lillebror i Nti-träsket, önska mig lycka till!

before I fall

Har precis fått en jävla finne och jag hatar det, kan inte låta bli att pilla på den och vill bara kasta någonting i ansiktet på mig. Jag är lite knäpp idag, har varit jävligt galen, vet inte riktigt varför, mest troligt för att jag är trött. Idrottsprovet skrevs nyss klart, det känns som att det gick bra, men man vet ju aldrig. Nu väntar jag bara på att Rebecka ska bli klar sen ska vi en snabbis på stan så jag får springa på Apoteket, sen står simning på schemat. Nervigt!

Tv-kväll idag, tror jag, det blir nog fint :)

BodyStep

Igår provade jag på BodyStep första gången och jag kan väl säga att det gick som det gick. Precis som alla andra LesMillspass byts koreografin ut var tredje månad och självklart kommer vi in när de har haft samma koreografi i två månader. Kan väl säga att vi var måttligt förvirrade!

BodyStep är en modern version på step-up. Man tränar på/bredvid en stepbräda som är höj- och sänkbar. Själva rörelserna påminner om aerobics och fokus ligger på fötterna som man rör i olika steg upp och ner på brädan. Man får en väldigt allsidig träning av BodyStep, man tränar både kondition och styrka i ben, armar, mage och rygg.

Som sagt var det inte lätt att komma in när alla andra var mitt i det, men jag tror att det säkert kan vara kul om man får börja från början. Själv tyckte jag det påminde för mycket om aerobics som jag tycker är skittråkigt, men gillar du aerobics kanske det här är en lite roligare version av det.

Det är i alla fall värt en chans!



trött

Fy fan hade bara velat slänga mig på en soffa och somna nu, är så sinnesjukt trött, men det blir det inget av. Nä, nu ska jag ha Graf och jag är inte ett dugg taggad för vi har världens tråkigaste uppgift, vi ska söka upp fakta om olika färger sen sammanställa det. Jag menar, jag tog inte den här kursen för att lära mig googla, jag tog den för att lära mig designa.

Godnatt, eller nåt.

litet inköp

Jag tror jag har funnit mitt nya kall, att köpa småsaker. Det är lika roligt som att köpa kläder, nästan, men betydligt billigare. Idag köpte jag två små nagellack för 25 kronor styck och jag var helt salig när jag gick ut från butiken, har inte köpt något till mig själv på jättelänge, känns det som i alla fall. Nu fattas bara en ny,snygg ring som får pryda mina nymålade fingrar ;)

tell me that i've got it wrong

Skolan slutade för en timme sen, men ändå sitter jag här med min söta lilla Rebecka. Vi ska väl snart börja dra oss mot gymmet där vi har bokat ett pass klockan fem. Bodystep är det som står på schemat idag och jag är grymt nervös för har aldrig provat det förut, men det ska väl gå bra! Kommer hem ganska sent och då ska det pluggas idrottsteori inför provet imorgon, så jävla dötråkigt. Ikväll är det vär Top model också tror jag? Tvn är fan min bästa vän, så är det bara.

Nä, nu är jag så jävla trött så ska tvinga Rebecka att resa på arslet och dra till gymmet och cykla lite eller nåt innan jag somnar.



veckans planer

Hade tråkigt så gjorde veckans schema i Illustrator, bara för att det är roligt. Jag orkade inte lägga in relevanta bilder till allting, så det blev bara en bild på kamelbebisen jag blev kär i för ett tag sen.


hahah x'D

Facebook är underbart, hittade de här på två av mina vänners facebooksidor, jag dog lite.




Siestaplaner med mina bitches

Sitter och planerar Siesta med mina brudar just nu, tror jag har övertalat dom att haka på ner till min kära hemstad. Nu ska det bara ordnas med pengar, biljetter och sånt, men det känns som att det här verkligen kommer bli av! Hade varit så sjukt roligt att typ ta tåget ner och sen festa flera dagar i sträck, träffa massa folk, lyssna på härlig musik och sånt härligt.

Tagga!


Jag älskar dig pappa <3

Det här med farsdag tycker jag är lite överskattat, men man faller som ändå in i det. När jag såg alla skriva på facebook hur mycket de älskar sina pappor smittade det självklart av sig och jag kunde inte låta bli att tänka tanken själv, jag älskar min pappa så sjukt mycket. Han har gjort så mycket för mig så ni kan inte förstå, han har alltid funnits där, han har kört 600 mil på två veckor bara för att vi ska få träffas, otaliga gånger dessutom. När jag varit ledsen, i full panik, har han alltid tröstat mig och hjälpt mig. När allting har varit hopplöst har han fixat det på något vis och jag har alltid undrat hur det går till.

Min pappa är bäst i världen!

I våras, när vi hade medieproduktion, fick vi i uppgift att göra en digital historia. Jag är verkligen inte bra på det där med film, men jag kämpade som en dåre och fick tillslut ihop någonting, snyggt eller inte. Jag tycker i alla fall den blev ganska fin, på ett djupare sätt än det ögat ser.


Get him to the greek

Jag såg en av världens roligaste filmer igår, utan tvekan! Rasmus har äntligen köpt en ny förstärkare till sin hemmabio så vi invigde den igår och satan vilket ljud det var, kände riktigt hur det vibrerade i hela kroppen trots att vi inte ens såg en film med sånt ljud.

Hur som helst, vi såg Get him to the greek som hamnar på topp tre bland de roligaste filmer jag sett, ingen tvekan. Filmens handling var inte kopierad, det kändes som att det var nytt och fräscht och förbannat roligt!

Filmen handlar om Aaron som jobbar på ett skivbolag där han får uppgiften att hämta en avdankad rockstjärna från London till LA där han ska genomföra en tioårsjubileumskonsert för att få skivbolaget att överleva. Inte så jävla svårt, kan man tycka, om det inte vore för att rockstjärnan, Aldous Snow, knarkar, super, festar och har inget intresse överhuvudtaget att följa med Aaron. Så under resan får Aaron utstå både det ena och det andra, mer än så tänker jag inte säga, för ni måste se den!

Lova! ;D



trying to make it work, but man, these times are hard

Ska göra lite läxor nu, superroligt! Sen måste jag fan fräscha till mig, ska på middag hos Rasmus farmor idag och jag vet om att kraven på klädsel inte är stora, men jag har vuxit upp med att alla middagar är trevliga, lagom sofistikerade och man lämnar mjukisbyxorna hemma. Kanske ska hinna med en liten promenad eller en snabbis på crosstrainern före, för att kompensera lite för att jag festade i fredags.

Och nu laddar vi för en ny vecka! Har massor med saker att göra i veckan känns det som och säkert en del stress inblandat.

Några bilder från i fredags bjussar jag på.




it's too late baby, there's no turning around

Känns som jag inte bloggat på år och dar! Det blev i alla fall Luleå igår och det kändes underbart. Precis som att vi var tillbaka förra vinter, jag och Sara, när vi alltid åkte till stan och gjorde ingenting eller hur mycket som helst. Hur som helst, fick stressa som fan att fixa mig och hann inte riktigt klart, sen åkte jag med bussen halv åtta till stan, Sara hakade på i Råne. Mötte upp Rebecka och Felicia sen drog vi till Tuna där vi blev hela kvällen på två olika ställen. Trevligt var det! Det var så jävla längesen jag gjorde något så det var prima. Åkte hem halv ett och då somnade jag gott.

Idag ska jag inte göra ett skit, låter skönt va? Få i mig mat är väl det enda målet jag har för dagen. Ikväll har Rasmus hittat på någonting vi ska göra, så får se vad det är.

i'm addicted to the misery in my head

Det absolut bästa med att vara helt ensam hemma är att få gå runt och sjunga hör högt man vill. Jag saknar verkligen att sjunga, känns som att jag aldrig gör det längre, antagligen för att jag alltid har folk kring mig. Om en kvart måste jag börja promenera mot bussen, känns lite konstigt att behöva gå, det som jag alltid gjorde förra vintern. Skolan börjar klockan tolv och då har vi mediekommunikation, hoppas det blir kul. Sen multimedia som verkligen inte kommer bli roligt. Efter skolan ska vi mest troligt träna, beror lite på vad som händer ikväll.

Ikväll har jag bestämt att jag ska vara med Sara och göra nånting, vi får se vad. Ska bli trevligt som fan i alla fall, minns förra vintern när vi hade så satans roligt några veckor, nostalgitripp ikväll tycker jag ;D


2x överredigerat

Prima tidsfördriv när man inte är trött och inte har någonting att göra, överredigera gamla bilder. Jag har tråkigt, okej?





såhär känner jag mig på gymmet

Ser ut som jag har 30 meter rumpa i mina träningskläder, sexigt va? ;D Bilden har jag ritat själv! *stolt*


iq eller eq?

Idag efter vår väldigt givande psykologilektion slog en tanke mig som jag delar med mig av bara för att jag behöver skriva lite. Vi pratade om autism idag och fick lära oss lite om det, mycket har man redan koll på, men det är ändå intressant. Som ni säkert vet har personer med autism väldigt svårt för att förstå saker som inte är rakt på. Det ska vara ja eller nej. Ska man ge en person instruktioner ska det inte vara "ät frukost, borsta tänderna, klä på dig sen åker vi", man måste liksom ta det steg för steg, en sak i taget annars förstår dem helt enkelt inte. Personer med sådana sjukdomar, för det är inte bara autism utan även ADHD till exempel som är en lindrig version av autism, de förstår inte det sociala samspelet och kan inte riktig föra sig bland folk.

De här människorna har låg EQ, men ofta extremt hög IQ och de är inte ovanligt att de är väldigt duktiga på saker vi aldrig en skulle kunna tänka oss att göra.

Min tanke är då, varför är inte dessa människor högre ansedda?

Hur duktiga personerna än är och hur mycket man än fascineras av deras talanger tycker man ändå att man är bättre än dem, eller hur? För de fattar ju inte enkla saker i livet, vilket gör dem till idioter.

Jämför man en vanlig människa med en autisktisk människa har den "vanliga" högre EQ än den autistiska som istället har högre IQ. Det är fortfarande den "sjuka" som är värd minst, men i vårt samhälle värderas Iq högre än Eq, eller hur? Borde vi inte i så fall avugda autistiska människor? Eller kanske ändra vår syn på det?

Jag tror folk tar EQ för givet och därför betyder det ingenting om man har väldigt hög EQ, men när folk brister på det planet märks det jättetydligt och dem blir genast klassade som idioter.

Så varför är vi bättre än autisktiska människor om de har betydligt högre IQ än oss, det som är så jävla viktigt?

Det var det jag hade att säga om det. Jag är väldigt intresserad av personer med sådana här problem av personliga anledningar och det är antagligen därför jag spånar iväg så här och nästan blir lite småförbannad. Kanske dags att samhället tänker om hur vi vill ha människor egentligen?

in a loveless world we seem to live

Hemma. Blev ingen dans idag, istället körde vi på Pilates eftersom att vi både jag och Rebecka hade extrem träningsvärk. Det var inget fel på det heller, skönt var det! Imorgon blir det styrketräning och core, ser framemot det. Nä nu struntar vi i träningen och pratar om något annat tråkigt. Eller så skiter vi helt enkelt i det också lägger jag inte tre intetsägande bilder.

Och jag är inte alls inställd på helg och hade helst inte ens varit ledig. Knäppis.

Josse, Sara, Lisa och min facebook i vårt lilla radiokontor ;D

Josefin Öhlund i min mössa, jag fick knappt tillbaka den ;__;

Fika med Rasmus idag, ni ser ju hur jävla bråttom han hade att få i sig kakjäveln


let's try to not complain about your smoking, and my distant heart

Dålig på bloggfronten ser jag, men jag hade inte med datorn hem igår och idag har jag helt enkelt inte hunnit blogga. Imorse missade jag bussen, egentligen gick den för tidigt, så det var inte mitt fel, men ändå. Så Rasmus fick skjutsa mig till skolan, inte för det gjorde så stor skillnad för honom, han skulle ändå komma en timme senare för att luncha med mig. Så ja, Rasmus har bjudit mig på lunch idag. Vi gick på pastabacken och åt och det var väl ingen jättehit, antagligen för att jag senast åt pasta ute i Italien, inget kan slå det.

Efter lunchen gick vi och fika, men det där med fika tror jag inte Rasmus riktigt förstått ;) Medan jag smuttade på en latte och nafsade på min chokladboll slängde han i sig sin bakelse på fem minuter. Fika för mig är minst en timme, men har man en rastlös och matkär karl så har man ^^

Har slutat skolan nu och om en timme åker jag ut till Porsön för att träna. Egentligen skulle vi dansa Zumba och köra ett Core-pass idag, men tack vare gårdagens streetdance har både jag och Rebecka för mycket träningsvärk för att använda ben och rumpa någonsin på ett par dagar xD

these words are all i have so i'll write them

Medieverkstan, hela dagen. Just nu sitter vi och spånar på manus till nästa veckas sändning, är faktiskt lite nerövs för då är det dags för mig att sätta mig i studion igen. Jag och mina flickor sitter i vårt supermysiga kontor och längtar efter eftermiddagens chokladkopp, så sjukt sugen. Slutar klockan fyra sen går bussen till gymmet halv fem, har inte varit där på evigheter känns det som! Idag ska vi pröva på streetdance och jag tror att jag kommer dö, min koordination är verkligen inte toppen.

Nu måste jag fokusera lite, det är förresten snöstorm, vi gillar inte.

Jag älskar Robert!

Förlåt, men jag kan bara inte hjälpa det. Boxer-Robert är så jävla cool! Första videon är ju döskön, vet inte riktigt vad jag gillar med honom egentligen, men gillar, det gör jag.


godnatt...

Klockan är tio och jag hade så gärna velat sova nu, men dum som jag är somnade jag när jag kom hem från skolan och vaknade inte fören halv sex! Helt sjukt, men inte så mycket att göra åt det. Ska i alla fall snacka skit med Rasmus ett tag, när han kollat färdigt på sporten.

Jag tror dessutom jag under bara några dagar utvecklat ett nästintill skadligt beroende av Sims. Det är inte heller så bra, men jag kan helt enkelt inte låta bli. Imorgon står radio på schemat och det känns som det kommer bli prima!

old times <3

Här kommer ett gäng bilder till er, roligt va? Ehe. Alla utom den första bilden är från 2007-2008. Jag var alltså 14-15. Och kanske lite emo.











we're all getting brainwashed

Slutar alldeles strax vad som visade sig vara dagens enda lektion. Ska snart gå och sätta mig i fiket och käka rullen jag gjorde till att äta efter skolan/före gymmet egentligen, men orkar inte åka dit idag så. Istället för att åka hem ska jag vara duktig och gå på elevrådsmötet efter lunch, inte för att jag någonsin skulle ha samvete att strunta i det, men det låter ambitiös när jag säger så, eller hur?

Bussen hem går 13.13 eller 13.48, beroende på hur effektiva vi är på mötet idag, brukar inte vara så jävla bra på den biten. 13.48 är dock inte så pjåkigt heller, får aldrig åka hem så tidigt nu för tiden. När jag kommer hem ska jag spela Sims, för det är så jävla roligt och beroende framkallande också ska jag köra en halvtimme på crosstrainern för att kompensera dagens missade träning.

Tyckte det behövdes en bild, så det kommer en jag inte lagt upp än, tror jag. Förra gången vi sände radio :) Josse var lite känslig och tyckte hon inte kunde visa sig utan smink, så vi låter henne va sur och censurerad ;)


vill ha!

Alltså jag har velat ha en sån här sak hur länge som helst och fick den här länkad till mig och jag önskar fan jag kunde köpa den. Tänk vad häftigt att glida runt i den eller bara komma till skolan i den. Hah fy fan va brutalt. Nä, Johanna vill ha en söt buss. Så de så! =D


are you with me?

Livet är inte roligt nu. Steg upp efter för få sömntimmar och självklart är det kolsvart ute. Det är dessutom 22 minusgrader, så jävla svinigt. Nåja, det blev i alla fall inget idrottsprov idag så det var väl bra i alla fall. Nackdelen är att jag måste hänga på skolan i typ fyra timmar innan träningen, men whatever. Nu måste jag åka.

i feel so alive, you can't stop this feeling

Det blev inget av att simma idag. Halvvägs till Luleå får jag reda på att Rebecka inte hade tid fören mitt i natten typ, så istället blev det bara fika och lite springandes på stan med pojken som ser ut som en kyckling i håret (Hatten). Satt på TA i typ en timme och smuttade på en latte, som var sjukt god, och pratade om saker. Jag minns inte vad, men det är bra, för det är alltid när jag glömmer bort samtal som de varit trevliga. Ja, jag är knäpp. Efter fikat hängde jag på honom på ett par musikaffärer sen bestämde jag mig för att åka hem till byn igen.

Imorgon står en timmes spinning på schemat, så får väl köra extra hårt för att ta igen missad träning idag! Just nu ska jag inte göra någonting, innan jag somnar ska jag hinna ta en dusch, göra mig "middag" till imorgon och läsa igenom idrotten en gång till, har fan prov imorgon. Usch!

på gång

Kom alldeles nyss hem från Kalix där vi har besigtigat (stavning?) bilen. Gick prima, sen for vi och köpte räkor också hem och äta frukost, mackor med räkor, mums! Nu ska vi ner och handla en sväng sen åker jag till Luleå om en timme för att simma med Rebecka, lite nervös är jag! Efter simningen ska jag ut och fika med en kompis och det känns supermysigt, har inte fikat sen någon dag i somras. Illa!

Nä, nu måste jag rappa på lite. Puss <3

så söt :3

Bara för att den var söt.

 


planerar träning

Sitter och planerar veckas träning med Rebecka och det är skitkul! Alltid lika roligt att boka pass. Den här veckan blir det spinning, zumba, streetdance och imorgon ska vi för första gången någonsin pröva åka och simma. Imorgon ska jag första till Kalix med Rasmus, men jag tar bussen halv ett till Luleå så får vi se vad jag tycker om simningen. Kan inte låta bli att gruva mig lite eftersom att jag fortfarande inte har gått ner de där kilona jag ville och jag vet inte hur jag ska passa i min bikini. Måste dessutom ta en överdel som inte matchar underdelen, kul liv.

Men nu skiter vi i det och taggar istället! Nu jävlar ska vi komma i form Beckis ! ;D

the sims

Idag har varit en riktig slödag. Jag är inte bakis, men sällskapet är och vi gör absolut ingenting. Pappa och Rasmus sitter och kollar på F1 och här sitter jag. Steg upp ganska tidigt imorse och har spelat Sims i evigheter. Tror jag spelat fyra timmar idag och nu ska det upp igen! Man blir tamefan beroende, men roligt som tusan är det.


keep my head up, i know i will be fine

Det snöar fortfarande, ganska mysigt måste jag säga. Jag är den enda som orkat dra sig upp ur sängen, pappa är nog måttligt bakis, min karl började morgonen med att spy en skvätt. Så nu sitter jag här ensam och tror jag ska ta en macka, sen sätta mig och spela Sims för det är förbannat roligt. Annars vet jag inte riktigt vad dagen har att erbjuda, mest troligt måste jag nog plugga idrottsteori för vår underbara lärare planerade inte ett prov första dagen efter lovet. Som tur är har vi ännu en dag ledigt imorgon så ska kämpa med det då.

sjutton suger

Huvudvärken är tung, jag har försökt dricka mycket vatten, men den kom ganska tidigt så tror faktiskt inte det beror helt på alkoholen även om det säkert bidrar en hel del. En alvedon och två glas vatten har jag fått ner efter hemgången från byn. Naiv som jag är tänkte jag att jag skiter i att sitta hemma framför tvn efter de andra åkt till puben och istället hänger jag utanför och snackar med folk. Jo tjena, inga törebor tycker om mig nog mycket för att orka stå ute med mig i kylan och snacka några minuter när de kan vara med andra inomhus och dricka öl.

Jag minns när jag var typ 14, då var alltid jag med ett gäng kring byn och vi var på alla möjliga platser och gjorde ingenting. Snackade skit, tjuvrökte ibland och hittade på hyss, typ. Vi var ofta på reningsverket, har en del minnen från taket på reningsverket. Jag var nöjd då, vi gjorde inget vettigt men det var vi och vi hade roligt. Nu är det annorlunda och jag hade gärna varit 14 igen. 17 suger verkligen, så är det bara.

Medan kompisarna drar ut på puben står jag ensam kvar och jag blir som klämd någonstans mittemellan. Så dagar som denna hade jag mycket hellre varit 14, för då hade man sina vänner och man var alltid med varandra. Nu är det bara jag som blev lämnad här framför datorn en lördagkväll med kanske lite för mycket alkohol i blodet.

Johanna fjorton år


ständigt anandes att kanske inte blir man jättegammal

Tjabba tjena hallå! :D
Ehe, visste inte riktigt hur jag skulle börja det här inlägget, känns som att jag alltid skriver samma sak. Anyway, har precis målat mina naglar och ska snart ta tag i sminkningen, jag är vrålhungrig och längtar som fan till middagen. Jag ska göra förätten till ikväll, mozzarella, tomater och basilika, något väldigt enkelt men supergott jag åt ett par gånger i Italien. Sen håller Ingela på att göra kycklingwraps och en jättepirog, så jag lär ju inte vara hungrig inatt! Ja, också lägger vi till en god efterätt, massa chips, godis och sånt.

Även om jag bara ska vara hemma ikväll är jag grymt taggad! :D






written in the stars

Just nu sitter jag vid köksbordet och hjälper min far packa älgkött, så jävla duktig jag är :D Nä okej, det började snöa igår och nu bara öser det ner, mysigt tycker jag. Nu för tiden går solen ner före fyra och utan snö är det alldeles kolsvart överallt så det är skönt med lite snö som lyser upp en aning.

Ikväll ska vi har stormiddag här hemma hos oss också ska folket 18+ förkröka inför puben idag, själv ska jag väl dra i mig någon cider, men kanske inte i samma mängder som Rasmus som ska "krypa till puben" ;) Men nu är det fix som gäller, både att städa, laga mat och fixa mig själv, längtar redan till duschen.



allhelgona

Idag är det svensk Halloween, ni vet, imorgon är det allhelgona och det. Alla firade dock förra helgen eftersom att det var amerikans Halloween då, alla utom vi i Töre. Imorgon är det halloweenpub här i byn, självklart ska jag inte dit, men vi ska äta massa god mat och dricka lite gott, så det blir trevligt. Hur som helst, eftersom att det är allhelgona imorgon och jag tycker det är viktigt att gå till kyrkogården och ägna några minuter åt att tända ett ljus åt sina saknade.

Imorgon har jag som sagt inte tid, så istället gick jag ikväll med Rasmus och det var tydligen inte bara jag som tänkt den tanken. Det var hur mycket ljus som helst och allting var jättevackert, trots kylan. Jag minns att minneslunden i Hässleholm är otroligt vacker vid Allhelgona och jag önskar jag hade kunnat vara där i år och ägna min morfar en minut, men det går ju inte, så istället tände jag ett ljus för min farfar på hans grav och ett i minneslunden här och skänkte dem båda en tanke.

Nu ska jag återgå till mitt vanliga Svenssonliv och titta på Idol och äta massa chips och dip.


mot kalix

Sitter här och gosar med min lilla vovve och den där toffsen Ingela kallar hund också, som faktiskt är ganska söt, men på tok för hårig. Har lite bråttom för om en kvart måste jag för första gången på tusen år gå till bussen, har blivit så bortskämd med Rasmus som skjutsas mig varje dag. Idag åker jag dock inte till Luleå, utan till Kalix där jag ska övningsköra med Ingela också ska vi handla lite och lite sånt. Önska mig lycka till så jag inte kör in i nån Kalixtattare!





this is how we live

Så sjukt skön låt! Det var allt jag hade att säga om den, typ.


cause im in love

Här var det tomt! Har inte haft anledning, ork eller tid att blogga idag, nya tag imorgon. För efter 30 minuter core, 60 minuter yoga och två timmars bussresa ikväll är jag sliten. Gonatt!


godmorgon!

Då var det torsdag, lovet börjar närma sig sitt slut och jag ska snart sluta vara så jävla lat. Har precis ringt på en lägenhet, men fick inte tag i kvinnan, så jag får väl försöka ringa mer mot kvällen, hon jobbar antagligen. Klockan fyra, tror jag det blir, åker jag till Luleå för lite allmän träning, 30 minuter core och en timmes yoga med Rebecka, ska bli skönt :) Sen kan jag inte träna fören på måndag eftersom att busskortet inte funkar på helgen, men tror jag ska ta en riktig långpromenad imorgon om vädret tillåter.

Nu måste jag få i mig frukost!

längtan efter något eget

På jakt efter lägenhet, det går hyfsat, men inte toppen. Det är ändå tur, för vi har inte pengarna än, men jag känner på mig att Rasmus inte går arbetslös en dag efter nyår, förhoppningsvis dyker någonting upp tidigare, håll tummarna för oss. Trots att ingenting är säkert, kan jag ändå inte låta bli att häcka på lulebos hemsida, drömmen är så stark, jag vill så gärna. Ju längre tiden går ju mer längtar jag, jag är inställd på att flytta härifrån, det är svårt att njuta av det man har när man känner så.

Tre rum och kök, knappt 70 kvadrat, Örnäset, hyra kring 4000 - 4500, så ser drömmen ut. Drömmen finns här och den kan bli vår, med lite tur, om man bara hade haft möjligheten. Det svider att se, vad vi skulle kunna få, men det går inte på grund av den tragiska arbetsmarknaden.

Tänk att ha en egen lägenhet, ja med Rasmus då förstås, som är bara vår. Vi bestämmer hur det ska se ut, hur mycket disk det är tillåtet att lämna framme, när vi ska städa, när vi ska diska, vem som ska göra det. Vi bestämmer vad det blir till middag, vilket smör vi vill äta, var hunden får vara och inte vara. Inga andra stökar ner, bara vi och då är det tusen gånger lättare att städa.

Tänk att komma hem, till tystnad, eller kanske till en färdig middag och ingen annan att bry sig om än just oss själva. Tänk att få bestämma vilken musik som ska spelas, vilken tv-kanal som ska vara på, jag slipper nog aldrig hockey och fotboll, men kanske lite F1 i alla fall.

Det här är min dröm. Så nära att jag nästan kan ta i den, men ändå så långt bort.


jag måste tillbaka!

Drömmer mig tillbaka till mina och Rasmus dagar i Rom och det är nästan så tårarna kommer. Ni fattar inte hur mycket jag saknar Italien! Allting vi såg som man förut aldrig ens tänkt tanken att uppleva i verkligheten, sorgen över allt vi missade som jag hoppas jag får uppleva en annan dag. Kvällarna var trots allt det bästa, 20 grader varmt och man sätter sig på en uteservering där man beställe in en underbar pastarätt, för oss blev det ganska mycket rosévin också och man åt och drack i lugn och ro och bara njöt.

Världens längsta middagar, upp till fem timmar, men det spelade ingen roll och det var så skönt. Italiensk glass till efterätt, en italienare kommer förbi och spelar och sjunger för oss, vi ger honom några mynt och beställer in en till flaska rosé eller kanske en italiensk öl. Kanske man reste sig och strosade runt lite för att sedan sätta sig på nästa ställe, köpa sig en drink och sitta i kvällsvärmen och prata om allt mellan himmel och jord.

Jag måste till Italien igen, gärna några dagar i Rom och sen slösa en massa tid på den italienska kusten och bara njuta av livet, det är det jag vill.



jag tänker stanna här, för evigt, evigt, evigt

Dålig uppdatering idag, har varit igång hela dagen så det är ju inte helt konstigt. Åkte till Luleå 10.30 för 45 minuters spinning vilket var roligt, lite synd bara att instruktören och jag inte hade alls samma musiksmak, man tappar mycket av peppen när man inte gillar musiken under träningen. Efter passet fick jag skynda mig till bussen intill stan för jag hade lovat att hämta ut linser åt Rasmus, sen sprang jag och köpte en julkapp åt honom också, inte så länge kvar till jul nu ju!

Hem med kvart i två bussen också direkt till Kalix för att övningsköra. Nervös som fan var jag! Det var mörkt ute och massa trafik, så det gick väl sådär. Egentligen gick det väl inte jättedåligt, men jag kände sån panik så kan inte vara nöjd med det. Ska tillbaks igen på fredag och köra på dagen med Ingela istället, när det är ljust och mindre trafik, får vi hoppas.

Nu har jag precis ätit middag och dricker en kopp kaffe, ska inte sitta vid datorn så länge för har som sagt en del problem med mina axlar.

Åh jag får ryck!!

Har hållt på att försöka fixa med en grej här på bloggen hela kvällen, men jag får det inte att funka! Hade en massa problem med exakt samma sak sist jag designa om och fick det inte att funka då heller. Om ni klickar på ett inlägg, en kategori, en månad, jag vad fan ni vill, ser ni att menyerna till vänster är små och "rosa". På förstasidan är de svarta och fine, det ska vara så, men jag får inte bort de där satans prickarna!!!

Nu ger jag upp, för jag måste sova, byssen till gymmet går 10.30 och jag måste få mig lite sömn.

ny design

Sådär, nu har jag fixat en ny design. Spenderade inte massa tid på den, men känner mig ändå nöjd. Blev bara spyless på min gamla design och lite färg har man aldrig dött av, right? ;) Snart ska jag slänga mig framför tvn tror jag och planera lite, blir lite tidigare ikväll än vanligt för ska träna klockan 12 imorgon så måste upp i tid. Funderar om jag ska träna på torsdag på dagen eller på kvällen, ska fråga Ingela när hon har tid att övningsköra med mig.

Nä, det här får duga som mitt bidrag till bloggvärlden för idag. Puss <3

En sväng till Ikea :)

Idag har jag och mitt hjärta varit på Ikea och drömt om framtiden. Kikat lite på ungefär vad vi vill ha för stil på vår blivande lägenhet, lite vilka möbler vi är sugna på och köpt lite smått och gott. Jättemysigt var det i alla fall. Efteråt drog vi självklart till Max och åt, visste ni förresten att det var på Max i Haparanda som vi tog det slutgiltiga beslutet att förlova oss? Lite illa, men vem fan bryr sig.

Det vi fick med oss hem idag var 20 galgar till mig, för att fylla på min garderob som börjar bli aningen överfull. 10 batterier, för det har varit en sjukt stor bristvara hos mig. Sex stycken glas som var supersnygga och sex shotglas, för jag kan inte tänka mig att skaffa en lägenhet med min nittonåriga pojkvän och inte äga några shotglas. Särskilt snygga var de väl inte, men nog billiga för att köpa hem till shotsugna kompisar, själv shottar vi nästan aldrig.

Hela "kalaset" slutade på cirka 150 kronor och det är väl inte så pjåkigt, med tanke på vad vi fick med oss hem :)





visste ni att ..?

Under mina barndomsår har jag hållit på med en mängd olika aktiviteter, kan inte fatta hur jag har hunnit med allting! Men jag är glad för det nu, har gett mig ganska mycket positiva erfarenheter och egenskaper. Tex har mina år i orkestern och i dansklassen gett mig stora fördelar nu när jag dansar Zumba, trots värdelös koordination har jag ändå ett litet försprång då jag har blivit tvungen att lära mig räkna takter.

Det jag gjort under mina år är:

- Fotboll, bara någon vecka, but still
- Simning
, typ fyra år
- Brottning, fem månader
- Ridning, ett halvår på ridskola, sen självklart massa efter vi köpte hästarna
- Dans, ett par år
- Bowling, ett halvår
- Valthorn + orkester, fyra år
- Sjungit i kyrkokör, fyra år
- Tränat shack, ett halvår
- Också har jag självklart gymmat ca ett år sammanlagt ^^

Det trodde ni inte om mig va? ;)


... och det känns som söndag

Tills för ca 20 sekunder sen var jag övertygad om att det var söndag idag, det här jävla lovet alltså. Blir bara en kort update nu, men det känns som att det var längesen jag skrev. Sitter hos älskling och vi har nyss ätit frukost, proppab med kolhydrater och absolut inget annat, men va fan. Nu ska vi nog ut och åka bil en sväng, sen vet jag inte vad som händer idag. Kanske en promenad, för vädret är fint, igen.

17.25 åker jag i alla fall till Luleå för att köra en timmes Zumba + lite styrka mage/axlar/armar, benen får vara annars kommer jag aldrig orka Zumban. Nu ska jag kolla Facebook sen borsta tänderna, mysigt.

RSS 2.0