I searched for god, but no answer came

Nu har jag jobbat färdigt! Det känns skönt, men samtidigt lite tråkigt, men mest skönt faktiskt. Inte för att jag är jättebrydd om att vara ledig, men jag är så stolt över mig själv. Tycker jag har klarat av industriarbetet bättre än jag någonsin anat och det känns skönt att verkligen få ha haft eget arbete att ta hand om. Sen att jag tjänat sjukt mycket pengar i mina mått är ju inte heller fel!
Nu ska jag njuta av att jag inte behöver sova, utan att jag väljer det själv när jag vill. Imorgon ska jag se till att njuta av vädret också, även om jag inte har något emot jobbet är det faktiskt lite konstigt att inte se dagsljus under hela arbetsdagen mitt i sommaren.

x

Taking your own life with boredom
I'm taking my own life with wine
It helps you to roll out the sorrow
It helps me to empty my mind

Making the most of a bad time
I'm smoking the brains from my head
Leaving the cold calling

In case you haven't heard, I'm sick and tired of trying
I wish you would take my radio to bathe with you
Plugged in an ready to fall

Day 1 - Awkwardest moment at a show

Oh shit det börjar ju inte nådigt. Tycker inte riktigt spelningar kan bli awkward, det handlar ju bara om en massa folk som samlas för att göra något alla älskar. Jag brukar inte heller bry mig om vad folk tycker om mig när jag går på konserter, jag som frigjord. Men om jag måste säga något så var det väl när jag och Ida såg Chemical Vocation i Lund 2007. Träffade några snubbar där och den ena hamnade som med mig, jag tyckte han var skitcool då.

Hur som helst, där står vi på Chemical Vocation och jag är lika konsertvild som alltid. Headbangar, hoppar och vevar med armarna uta helvete. Killen stod bakom mig, men inte alls så nära som jag räknat med så mitt i allt när jag lyfter upp armen så slår jag honom skithårt i ansiktet! Jag sket i det, trodde bara det var en vägg eller nåt och när jag kollar bak en liten sekund senare för att vara lite vild med sällskapet inser jag vad jag gjort. Jag har alltså nyss träffat den här råcoola killen som jag tyckte då och slår honom utan att varken vända mig om eller be om ursäkt.

Grym spelning i alla fall! Insåg för övrigt att det var den 29 juni så det är alltså exakt fyra år sen, tiden flyger..

30-dagarsutmaning, konserter!

Har äntligen hittat listan jag letade efter, jag visste om att det skulle finnas en sån här någonstans och nu har jag den. Så nu kör vi järnet! 30 dagars bloggutmaning alltså om olika spelningar jag varit på, finns det ett roligare ämne? Knappast !
  1. Awkwardest moment at a show
  2. Funniest moment at a show

  3. Happiest moment at a show

  4. Worst moment at a show

  5. Favorite show that you’ve been to

  6. Worst show that you’ve been to

  7. Nicest band member you’ve met

  8. Rudest band member you’ve met

  9. Funniest band member you’ve met

  10. Band you’ve seen live the most

  11. Band you are dying to see live

  12. Band you liked a lot more after the show

  13. Band you disliked a lot after the show

  14. Favorite song seen live

  15. Song you love but was played horrible live

  16. Worst moment with another fan

  17. Best moment with another fan

  18. Best pre-show moment

  19. Worst pre-show moment

  20. Favorite venue to attend

  21. Worst venue to attend

  22. Cheapest ticket you’ve paid for

  23. Most expensive ticket you’ve paid for

  24. First show you ever went to

  25. Latest show you went to

  26. How many shows have you been to

  27. Biggest pet peeve at a show

  28. Create your own Warped Tour. Who would be on your list?

  29. Favorite people to take to a show

  30. Best after show moments


I've been pushed over the line

Åh jag känner mig nöjd med livet idag! Jobbet har varit hemskt och jag höll på att somna hela förmiddagen, men det kändes ändå så otroligt bra mot slutet av dagen. En dag kvar och det känns extremt vemodigt, får väl se det positivt och ta möjligheten att få lite färg. På tal om färg ska jag faktiskt gå ut nu på en promenad tänkte jag, hade velat springa men har inte orkat äta och måste ut nu på en gång! Frågan är bara var man ska gå? Jag hade velat ha lite privacy men ändå inte lufsa runt i skogen.

There's a fire starting in my heart

Kom nyss hem från jobbet och kände direkt att jag bara ville dra på mig något somrigt, so i did. Nu saknas bara den där islatten eller något sånt, kul att man bor i Töre. Får nöja mig med en isglass på byn eller något, ska i alla fall satsa för jag blir sjukt deprimerad av att sitta här. Tänker däremot inte anstränga ihjäl mig idag.
Det är ju faktiskt så att jag återigen har fått förlängt på jobbet så jag ska orka stiga upp två, tre dagar till. Score!

Vill inte bli vuxen

Just nu känns livet jävligt jobbigt, jag har börjat åldersnojja som fan. Det är en månad till min artonsdag och jag har slutat längta till den, den kan springa in i skogen och stanna där för alltid. Jag känner mig inte redo, inte för fem öre. Herregud jag kan inte ens ringa ett samtal och bemötas på ett dåligt vis utan att bryta ihop. Jag känner mig inte redo för livet, jag kommer inte fixa högskolan och jag kommer ha ångest av att dumpas ut i arbetslivet sen. Visst, jag vet om att jag kan ta hand om mig själv, men jag får ångest av att veta att det inte kommer finnas någon att fånga mig när det skiter sig i alla fall.

Tror jag stannar här i mitt rum några år till och skiter i att bli vuxen, det känns bara meningslöst i alla fall.


Vill åka hit!

Har suttit och spanat lite resor och har kommit fram till att det finns ett land jag verkligen vill åka till. Det ultimata vore att spendera en vecka i en landets omtalade kaotiska storstäder och en till på ett turistområde där man hittar allt från nattklubbar och rave till mysiga stränder. Resan kostar knappt 4000 tur och retur, jämfört med 10 000 för Thailand som inte ligger så extremt mycket längre bort. 

Kan säga att i det här landet finns det möjlighet att hyra en kamel som transportmedel och det är inte helt omöjligt att du stöter på en ko på stranden som ingen verkar bry sig om att schasa därifrån. Kan ni ana vad det här drömresmålet är?

Jag försöker bara leva tills jag dör

Godmorgon! Eller ja, morgon är det väl inte. Vaknade vid sju men drog mig ganska länge till tolvsnåret då telefonen ringer. En gammal tant ringer och frågar mig vad det blir för middag idag, jag typ what? xD Fick ett liknande samtal igår då någon ringer och vill beställa pizza. Kanske ska starta restaurang här eller vad tror ni?

Har spenderat förmiddagen med att rädda mitt liv, pratat med sjukvårdupplysningen och försökt få tag i någon som kunde köpa ut medicin till mig eller köra mig till apoteket och tycka allmänt synd om mig. Blev getingstucken i fredags och det bara sväller mer och mer hela tiden, imorse såg jag ut som om jag levt på strips i tio år.

Jag just nu, visst vill man bara suga mig på fingret? ;)

I'd like to say that I was on your mind

Sitter i min underbara soffar och gråter. Så är det. Har äntligen fått hdmi-kabeln att funka, alldeles själv för den delen också så nu sitter jag och snurrar Desperate Housewives och jag vill ju bara dö. Senaste året har jag blivit extremt blödig med filmer och sånt, jag gråter till allt. Jag gråter till allt så känner mig som en riktig kärring här med chipsskålen i knät som får fånga upp en och annan tår.

Det är i alla fall mysigt att ha en kväll för mig själv, även fast jag börjar tvivla på att lura sig själv till tårar kanske inte är det bästa att göra när man är helt ensam.


Gårkvällen

Måste börja med att säga att min midsommar var riktigt härlig! Firade på min enorma balkong med Rebecka, Sara, Robert och Gustaw och det var verkligen trevligt. Rebecka, Robert och jag grillade sjukt god mat eller ja, Rebecka satt mest och tejpade ihop en blomsterkrans, fusk! Blev massa mys och surr på balkongen och några timmar senare hakade Sara och Gustaw på också blev vi kvar där uppe till halv fem på morgonen. 

Förutom att sitta på balkongen som ett gäng pensionärer blev det även en lite tävling mellan Robert och Rebecka och jag kan ju säga att det var sjukt underhållande! Det finns ingen som är sötare panikslagen än Rebecka, så är det bara.
'

Midsommar =D

Sitter och ber att det inte kommer regna idag, prognoserna ser snällare ut än de gjort tidigare men några skvättar ska det komma. Än är jag torr och jag hoppas verkligen det förblir så, annars blir det att tokplanera om. Får finbesök idag som ska hålla mig sällskap på min lilla balkong och regnar det är jag ju körd! Jag har skitmycket att göra idag, har fortfarande en hel del som ska städas också ska jag fixa lite annat, bland annat byta en glödlampa. Är det nu jag är kvinna nog att klara mig själv? ;)
Hoppas i alla fall på en mysig kväll! Vi hörs :)

Please don't let it rain tonight !

Måste bara lägga upp en låt jag hittade i våras. Bandet spelade på Siesta så såg de på ett bandsläpp, det här är deras mest populära låt på Spotify och den är så jävla fet! När jag insåg att det var en remix blev jag så besviken så det är inte sant, vem hade inte velat gå på en spelning och lyssna på det här alltså?

Bandet heter förresten Twin atlantic och låten är remixad av Skrillex som tydligen ska vara en cool snubbe, men knappast lika cool som mig ;)


I've got a hatful of love for you ♥

Happ det här gick ju bra, har inte åstadkommit alls så mycket som jag tänkt idag. Försökte ringa både körskolan och försäkringskassan men fick inte tag i dem. Städningen har petats på, men det märks inte. Jag har däremot handlat mat till imorgon, blir fläskfilé, grillade grönsaker, nypotatis, gräddfil, dill och en fräsch sallad. Det bästa är dock ananasen som också åker på grillen, mums!

Istället för att gnugga golv bestämde jag mig för att njuta av kvällssolen, har jobbat som ett djur de senaste veckorna och det har inte varit väder att hurra för så kände mig tvingad. En kall Peroni fick följa med mig ut, det var riktigt härligt.

Ganska exakt ett år sedan, på färjan till Helsingör, sjukt hur mycket som har förändrats sen dess. Känner speciellt att det är två personer som tagit ett långt kliv in i mitt liv som jag är galet lycklig över ♥ Det senaste året har varit fint! :D (Blir lite såhär midsommarknäpp, sry)

Tidsinställt inlägg

Just nu gör jag något av det som står min att göra lista. Kommer hem från jobbet ungefär nu, med buss (fy fan) och har massa att göra. Måste fräscha upp mitt hus så det är okej att ta hit lite folk imorgon. Måste även ta tag i lite vuxensaker, så som att ringa till försäkringskassan. Fylla myndig må vara extremt skönt, men det för faktiskt vissa nackdelar med sig!

Still a bad taste in my mouth

Åh idag är det bra så känns det bara! Jobbet har varit jätteroligt idag och jag har druckit kaffe till förbannelse. Fick även reda på att jag får jobba minst två dagar mer än vad som var bestämt, förhoppningsvis en dag till, häligt. Efter jobbet umgicks jag med Rebecka och det känns som om det var en månad sen vi sågs? Vi smög iväg med varsen egenplockad sallad till hamnen där vi mös på ett tag. När jag kommer hem hittar jag även mina betyg på datorn och de var verkligen lättande, jag har nått mina mål med råge!

Att jag dessutom såg något riktigt underhållande idag gjorde ju inte dagen sämre. Ser ni vad det är? :)

All I want to do is to be here with you

Har nött den här låten sen igårkväll, runt, runt, runt går den. Så jävla härlig!

He tastes like you, only sweeter

Jag måste sluta jobba så jag kan spamma min blogg igen, jag vet att ni saknar mig. Just nu sitter jag och räknar på min lön och lite såna trevligheter, jag försöker hitta igen Thailandstaggen så jag inte slösar upp min lön när den ploppar in på mitt konto. Har även fått reda på att jag kommer få en oväntad summa pengar senare i år som flyger raka vägen in på sparkontot, känns härligt. Jag är visserligen inte i Thailand för det, men det är ju betydligt enklare att dra in drygt fem tusen än det är att skramla ihop tjugo! Jag tror det är det här satans regnet som fått mig att bli så sugen på en resa igen. Det är som att min kropp minns hur mycket de där veckorna i solstolen mitt i vintern gjorde gott för mig.
Vad tror ni jag är mest sugen på, min trädgård just nu eller återuppleva stekdagen på Similan Islands?

I wanna be free, I wanna be loved, I wanna be more than you're thinking of

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, har bara inte haft lust att blogga. Jag sover mest nu för tiden, faktiskt. Har sovit bort hela helgen nästan och idag har jag självklart jobbat. När jag kommer hem är jag trött som fan och även om jag inte sover gör jag inget intressant, så varför skriva liksom? Jag måste äta middag, har glömt bort det idag, det är fan inte ofta jag glömmer bort att äta!
Och jag ska sluta tjat om mitt jobb, men ni måste bara se det här. Det roligaste med mitt jobb är utan tvekan alla extremt dåliga särskrivningar på lådorna och felstavningarna. Den bästa hittills dök upp idag! xD


Det mest förnedrande jag varit med om

Skrev under mitt anställningsbevis idag och såg att trots att jag skrivit under 300 papper med min adress verkar de ändå inte ha förstått var jag bor. Det här är så förnedrande så jag kan lika gärna lägga mig ner och dö, i princip :)

Överblivna bilder

Var på fest för ett tag se och mina leggings gick sönder i bilen. Blev så arg och var så speedad så jag slet sönder dem, sen drog jag en fet pose när jag kom hem :D
Vårt fina Siestatält :D Detta var allt vi hann skriva på det innan sprayflaskan gick sönder "/
På g till campingen, for the first time :) Vi hade inte händer nog att bära ölbaljan, tur att Rebecka inte är rädd för att ta en för laget ;p
Tältkompisen Martina ^^
Mys i helgen när det var sådär härligt väder <3
Och det här är vad jag pysslat med de senaste två dagarna.

Utmaningen

Fröken Sara Roos utmanade mig ,..


Fem saker som finns på din "Att-göra-lista" idag?

1. Tvätta

2. Fixa mina smutsiga naglar

3. Slänga ihop lunch till imorgon

4. Sova

5. Spana efter ett par skor

 

Vad gjorde du för tio år sedan?

Ja då var jag sju, hade precis fått sommarlov och om jag inte minns fel höll vi på att flytta då. Spenderade större delen av den sommaren till att gå halvt vilse på det nya området vi bodde på, jag hittade alltid hem, men jag älskade känslan av att egentligen inte veta var jag var. Johanna, sju år, dum i huvet. Det är ett under att jag fortfarande lever. :)


Ställen du bott på?

Fyra olika lägenheter på Ljungdala i Hässleholm, ett hus på Ljungdala och tre olika hus i Töre.


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

1. Resa !! Jag skulle åka på en solsemester varje vinter till spännande platser och sen på hösten/sommaren skulle jag bege mig ut i Europa och upptäcka världen.

2. Spara på något smart sätt så jag kunde leva på de pengarna under tiden jag pluggar, hade varit skönt att slippa dela toa, dusch och kök med ett gäng andra människor.

3. Köpa mig en sommarstuga! Antingen på en perfekt plats i sommarssverige eller kanske på Amalfikusten, både och hade varit perfekt

4. Unna mig själv spontanshopping, mysiga luncher och tusentals liter latte med bästa vännerna och njuta av att veta att vad som än händer kan jag alltid dra kortet

5. Skämma bort mina vänner! Jag skulle bjuda mina allra närmaste vänner på en grym resa där jag skulle betala allt! =)

 


At work

Sitter på mitt kära jobb och har fikarast med mina coola kollegor. Slutar om en dryg timme och då blir vara att åka hem och sova. Jag har tänkt blogga ett par dagar men har inte haft tid och ork, i förrgår var jag tvungen att plugga och igår umgcks jag med Robert. Sen är sömn en bristvara nu och det håller inte. Har fört in inventeringsresultat i datasystemet tills mans med Amanda i två dagar så känner mig helt snurrig av alla artikelnummer jag rabblat, haha ^^ nu ska jag skärpa mig och ta ett sista ryck, puss

We gon' light it up like it's dynamite

Mina små kycklingar, jag kom alldeles nyss hem från jobbet. Har fått mig sommarjobb på Dynamate där jag och ett gäng andra ungdomar kör storstädning på Ferruform. Låter sjukt tråkigt, men det är faktiskt inte så pjåkigt. Jag älskar att jobba med stora projekt och att städa en enorm fabrik är ju ingenting man gör på fem minuter direkt. Har dessutom trevliga kollegor och en fin lön så jag är riktigt nöjd!

Men det bästa måste ändå vara min jobboutfit jag fått, råsnygga tröjor med loggan på också självklart en stor namnlapp och även ett par underbara arbetsbyxor. Jag älskar verkligen ordentliga arbetsbyxor, skulle kunna jobba bara för att få bära dem. Jag har till och med fått ett passerkort som pryder min hals i ett skrikigt band, det ni! Den sista lyckokicken idag blev under eftermiddagsrasten när jag såg att jag fått en alldeles egen kaffekopp, nästan så man överväger att byta karriär! :3



Drar och jobbar

Ville bara säga det och att det stör mig att det kommer bli sjukt fint väder idag. Är övertygad om att jag kommer ha en fet bonnabränna efter det här "/

En av mina oanade talanger ;)

Nu är jag hemma igen! Blev som sagt att dra iväg på äventyr igår, drog till Roberts stuga som närmast kan beskrivas som paradiset. Tur man har lite bortskämda kompisar att snylta på ;) Hade en riktigt härlig dag där som spenderades i solen på deras glassiga bastuflotte. Tog årets första dopp gånger 35 och solade som in i! Blev dessutom lurad till att köra båt och även, hör och häpna, att åka vattenskidor!

Men det var ju inga problem för mig, tog mig upp på första försöket och tog tio varv runt sjön på ett ben, ingen big deal för ett proffs som mig! Nästa gång har jag planer på att köra ett hopp på tio meter, man behöver ju inte ta i så man spyr.

Synd bara att Robert är så dålig på att fota "/




Mitt-i-natten-inlägg

Klockan står på 02.14 och jag äter nudlar. Har varit och druckit och haft trevligt med massa härliga människor hos Rasmus, men drog hem för ett tag sen. Jag är inte trött, inte sliten och inte heller för full, utan mest hungrig efter en dag utan mat och jag känner även att jag måste vara på topp imorgon. Hoppas på fint väder och massa mys, ska nämligen iväg på ett litet äventyr någonstans, jag vet faktiskt inte ens själv var jag ska. Jag är i alla fall övertygad om att jag kommer ha en riktigt bra dag!

Så nu ska jag bara tacka för en grym kväll, trycka i mig nudlarna och sen tagga om för morgondagen. Puss på er mina änglar !

Mina fjuttiga Skånebilder

Nu är det dags för mig att lägga upp bilderna från Skåne tycker jag! Jag var tyvärr så tråkig att jag lämnade systemaren hemma när vi var inne på Siesta, kan verkligen inte riskera att tappa bort eller ta sönder den, så jag har inga bilder från festivalen i princip. Mobilen hängde med på ett par bilder och jag har filmat litegrann, men det håller jag nog för mig själv. Josefin och Sara har alla häftiga Siestabilder så sitter som på nålar och väntar på att de ska ramla in på min dator, skynda bitches! :D

Hade i alla fall en grym vecka så är det bara. Siesta var galet som jag sagt, festade som aldrig förr och jag längtar redan tillbaka. Bilderna jag har dokumenterar resterande dagar i Skåne, förutom den sista dagen då vi firade Josefins födelsedag med jordgubbschampagne i stenbrottet, mys!









Hemma :)

Har inte riktigt tid och lust att ta tag i bloggandet än. Kom hem från Skåne igår och jag längtar redan ner, så fort jag får körkort beger jag mig neråt en sväng till. Siesta var i princip det roligaste jag gjort! Jag har festat som fan och träffat sjukt mycket trevliga människor. Jag har tappat min telefon i en bajamaja, spillt öl på mina underkläder och härjat som satan.

Såg inte alla artister, men fick i alla fall med de viktigaste. The Kooks, Looptroop, Crookers, Young Guns, SMK, Daniel Adams Ray. Så jävla grymt var det ! :DDD Lägger in bilder och sånt senare, nu ska jag iväg mot Kalix. Puss

You make me feel so good

Siesta är så jävla ös så det är inte sant! Festar verkligen hela nätterna och det är sjukt roligt. Har missat massa av banden jag tänkt se, men jag har i alla fall sett de viktigaste, The Kooks, SMK, Young guns och Rebecca och Fiona. Alla har varit grymma! Ikväll står Looptroop på schemat och jag är så sjukt taggad så det är inte sant. Senare blir det att röja satan till Crookers!

Men först ska jag hoppa in i duschen och göra lunch till oss flickor. Måste komma igång igen, känner att alkoholen har smitit ut ur min kropp och så får det ju inte va ;)

Btw, kolla vem jag träffade igår ^^



Siesta!

Vi har det vilt här nere i Skåne. Hade en skittrevlig natt på campingen inatt, träffade massa människor och gjorde allt från att sjunga Free fallin med en snubbe med gitarr (självklart måste man göra det på festival) och diskutera invandrarpolitik med en turk. Sov inte alls och åkte hem med morgontåget, somnade vid åtta sen var det bara upp vid lunch och köra igen. Nu har vi precis öppnat en flaska mousserande rosévin och försöker komma i form igen. Om ett litet tag åker jag och Rebecka in till Siesta för att se Plain White T's också hakar resten på senare :D

Och jag ska se The Kooks idag!!! Så jävla härligt :D:D Mindre härligt är det att jag tappade min telefon i en bajamaja igår, så sjukt äckligt !'

Festa vidare mina vänner!

Hemma !

Är äntligen tillbaka i Hässleholm igen och ni anar inte hur skönt det är. För det första är det varmt, igår var det 28 grader i skuggan när vi kom hit. Sen pratar alla supermysigt också är det ju helt enkelt min hemstad. Var i stan en väldigt kort stund igår och såg massa gamla bekanta bara på den tiden.

Tågresan hit gick riktigt bra. Kunde sova några timmar, vi spelade monopol, snackade massa skit och tiden flöt på ganska bra. Kom hem kring tre igår och då blev det att bokstavligt talat trycka in oss och packningen i mammas lilla bil! Kvällen spenderades på altanen med en mojito i handen, en mysig promenad och en liten stund svammel på studsmattan.

Senare idag drar vi till Siesta, smäller upp tältet och sprättar första, nu kör vi!





RSS 2.0