I don't wanna be told to grow up

Nu är jag tydligen vuxen, shit! Jag har varit hur lycklig som helst sen tolvslaget, jag får bestämma själv! Pappa och Ingela körde tonårsversionen på att gratta mig och sjöng för mig halv ett inatt, kändes rätt nice faktiskt. Så blev att fika mitt i natten, prata vuxenångest också fick jag min present, tänker inte berätta vad det är, men kan säga att jag är riktigt nöjd!

Ungefär 00.30 klickade jag dessutom hem min nya mobil och jag rös bokstavligt talat när jag klickade på beställ! :o Känner mig så nördig. Nu ska jag i alla fall hoppa i duschen och börja göra mig vacker, om några timmar börjar jag dra mig mot Piteå där dagen ska firas med mina underbara vänner. Vi hörs puss <3

Hur gammal jag än blir kommer jag ändå vara pappas lilla flicka, tydligen ;)


Ditt värde ökade nyss markant


:)

Drar och dricker kaffe hos en av mina allra första vänner som blivit galet vuxen och skaffat egen lägenhet. Kan ju säga att det känns rätt fjuttigt att bara bli myndig i jämförelse. Kommer i alla fall bli mysig. Puss!

I wish I knew what I was looking for

Började min dag med en powerwalk runt strandpromenaden för att hämta cykeln jag lämnade på busstationen igår. Det är galet varmt och jag älskar det! Blir att åka och bada om ett tag och det ska bli otroligt skönt. Sen har jag en lång lista på saker jag hade behövt göra idag, vi får se hur mycket jag hinner beta av.

Put another x on the calendar, summer's on its deathbed


Dödsångest

När jag är 18 ska jag beställa en mobil, det har jag bestämt och ja har varit hundra på modellen ett bra tag också. Tills idag då  jag fick panikångest och kände att jag var tvungen att ha en mindre modell. Efter några timmars intensivt googlande och övervägande bestämde jag mig dock för att hålla mig till planen.

Jag ser till att inte ändra mig och köpa mig en mindre genom att tänka en viss tanke. Har jag en stor mobil har jag ju en anledning att ha stora bhar.

The only way is up


En lång dag i Jokkmokk

Tror ni jag är trött eller! Har varit borta lite över tolv timmar idag, bilresan hem var ju inte trevlig kan jag ju säga, men det var lätt värt det. Har haft en jättemysig dag med pappa, Ingela och hennes föräldrar i Jokkmokk och trakterna runtomkring. Vi failade dock rätt hårt med vårt fika som vi kämpat för att få ihop, vi hade gjort massa mackor och bullar och tagit med muggar till förbannelse så hittar vi en perfekt fikaplats när vi inser att vi glömt kaffet. Bra!

Har gjort en massa mysigt idag och jag har ungefär hundra bilder med mig, så jag orkar inte blogga om det nu, det kommer upp i samband med bilderna som jag ska börja kika på nu. Men jag måste i alla fall visa er armbandet jag fick tag i idag, har letat ett hur länge som helst! Nöjd tjej! =)


There's junk in my mind

Godmorgon! Jag steg upp redan åtta idag och slängde på mig årets första omgång av höstkläder. Så jag är ganska trött och lufsar runt i en stickad tröja och försöker hälla i mig så mycket kaffe som möjligt, känns lite som att skolan har börjat igen. Självklart har jag en anledning att vara vaken och den anledningen är att jag ska ut och åka bil hela dagen med familjen. Stora äventyr på gång här !

Kiss my eyes and lay me to sleep

Idag fyller min stora lillebror år, grattis :) Ska trycka i oss tårta och leverera presenter senare, först måste det bli middag tycker jag. Har varit i Kalix idag och köpt present till honom och lite sånt. Jag hann även med lite egen shopping, hittade världens underbaraste tränings/mjukisbyxor som kommer få följa med mig länge. Sen var vi in i en riktig tantaffär och efter en stunds rotande i kaoset som knappast innehöll något i min smak hittade jag världens mysigaste kofta. 

Du kommer vara min bästa vän i vinter mitt hjärta ♥

Lyckoruslåtar

Jag har två låtar som alltid, alltid får mig att bli glad. När jag hör de här låtarna vill jag bara dansa, sjunga och vara galen! Just därför lyssnar på dem för att rycka upp mig ur den här dvalan jag tycks vara i. Och guess what? Det funkar :D

Skjut mig i huvet

Goddag! Livet känns hårt idag, jag har en dålig dag och vet jag inte varför. Kanske för att väga upp för den grymma dagen jag hade igår. Bröllopet gick galant och det var jättetrevligt! Vid åtta plockade Robert, Sara och Rebecka upp mig också drog vi till Skellefte. Movits var grymma och att det spöregnade under spelningen var bara härligt tyckte jag. Fick även träffa Josse för första gången på över en månad också spenderade vi för mycket tid med att leka med den magiska bilen vi åkte i. Hade en grym, dag natt, tack <3 

Norpade en bild av Sara, själv lämnade jag telefonen i väskan hela kvällen

Baksmälla, bröllop och festival ?

Jag kan ju knappast påstå att jag mår bra idag, men det är bara att bita ihop. Om tre timmar åker jag iväg mot stan för min kusins bröllop. Kommer bli jättemysigt och jag är inte ett dugg nervös inför det, ska sjunga i kyrkan, men jag är övertygad om att det kommer gå galant! Jag älskar bröllop, tycker det är så galet mysiga och trevliga.

Tyvärr, om man får säga så, måste jag lämna festen redan vid åtta för då blir det att åka ner till Skellefteå och kolla på Movits! Jag är extremt taggad, har drömt om att få se dom igen i över ett halvår. Sen att man har världens bästa vänner med sig gör ju inte saken sämre.


Jag dör x'D

Alltså allt den här tjejen gör är helt jävla genialt, ni måste kolla in hennes sida på youtube! Jag håller på att kissa ner mig xD

Jag har party

Sitter och har party för mig själv. Det är jävligt djupt och samtidigt extremt roligt, har skrattat mig igenom hela kvällen. Jag älskar det. Nu saknas bara fet musik, försökte hitta på youtube men jag tror mina sökkunskaper är bristande "/



Den perfekta mjukglassen

Pappa bjöd mig och min lillebror på mjukglass nyss och jag lovar, det var den perfekta mjukglassen! Personligen tycker jag mjukglass ska vara hård, inte lika hård som mjukglass men det ska vara lite motstånd i det i alla fall. Halvhård mjukglass är så galet gott! Också självklart chokladsås och saltlakritsströssel på, jag förstår mig inte på folk som äter sött strössel till mjukglass, man får ju typ en sockerchock.

Angående bilden så kom den upp när jag googlade på glasstrut så varför inte liksom?

Such romantic eyes, got me hypnotized

Begav mig till stan imorse för att repa inför bröllopet jag ska sjunga på nu på lördag, var inte trevligt att stiga upp åtta, men vad ska man göra. Det gick i alla fall jättebra och självförtroendet är på topp! Efteråt blev det att strosa på stan, hittade den perfekta bhn, drack en efterlängtad latte och hällde i mig en Loka. Körde hem med pappa och det kändes verkligen att det var längesen jag körde bil. Måste verkligen ta tag i det där! Har en liten secret roadtrip på gång och jag är råtaggad så måste verkligen skynda med körkortet ;)

Jag tror min kärlek till Loka Kokos är nästintill syndig ..

Oh we laugh

Tjena mina små pinglor! Kom hem för ett tag sen efter en mysig dag i stan. Blev att strosa lite i affärer och spendera upp en del av min lön, dock ingen stor del. Spenderade även nästan en hel timme med att försöka hitta en fik som dög för mig och Rebecka. Det gick åt helvete och det som från början var en kaffe på Roasters blev juice och nötter på Floras. Rätt kasst, men lika mysigt i alla fall!

Fick med mig tre par läckra och otroligt sköna trosor hem, men sånt tycker jag är lite för privat för att skylta med i bloggen. Dock hade de så fina färger så jag kunde inte låta bli att fota dem, sorry!


Projekt väcka upp mig själv

Känner att det är dags att vakna ur den här dvalan nu. I flera dagar har jag bara sovit och när jag varit vaken har jag längtat till jag fått gå och sova igen. Så igår gick jag och la mig ett och tro mig, det är tidigt i relation till vad jag gjort förut, så fick jag ligga i två timmar och försöka somna till det tillslut gick. Steg upp halv ett idag, vilket också är relativt tidigt och började dagen med en timmes promenad med min hund. Kände direkt att min kropp legat i dvala för länge, usch nu tar vi tag i det här!

Ska fortsätta min dag med en lång skön dusch och sen ska jag pyssla om min kära hund lite. Puss på er!

Jaha,..

Som ni ser så har jag ingen lust att blogga. Det är snarare så att jag var upptagen hela helgen och när jag väl inte har något att göra ser jag ingen anledning att blogga om det. Jag vill ha onsdag så jag får lön, jag vill ha lördag så jag äntligen får se Movits, jag vill ha den 29e så jag äntligen får bli vuxen på papper.

Jag vill ha mitt liv tillbaka känns det lite som. :D

Junk of the heart

Känner mig duktig idag faktiskt, har städat lite och kört en tvätt, funderar på att sätta igång en till när motivationen ändå finns. Sitter även och har lite klädångest, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon och det känns riktigt jobbigt faktiskt. Känns som att jag ska på så mycket tillställningar och fester i sommar att jag hade behövt fördubbla min garderob för att få ihop det typ.

Jag har nog ingenting att säga. Vi kanske bryter här. Jag ser i alla fall framemot helgen, kommer kännas så skönt att ha en anledning att typ ta på sig en bh.

Let me make you happy

Sitter och lyssnar på The Kooks nya låt, den är hur go som helst! Synd bara att den inte finns i bra kvalité på youtube, jag har inte lärt mig länka låtar från Spotify på ett snyggt sätt. Här är den i alla fall! Annars har jag inte gjort ett skit idag, förutom att jag stekt mig några pannkakor. Jag vet inte om det är för att jag gör en nyttigare variant eller för att jag är dålig på att göra pannkakor, men de blev i alla fall inte vackra. Men jag äter inte med ögonen så det är okej!

Jag vill att det ska bli natt så jag får sova igen. Så mycket känner jag för den här dagen.

Det närmar sig den 29e

Varje år när man fyller år kommer alltid släkt och vänner och frågar, vad önskar du dig? Jag kommer aldrig på något på rak arm så brukar alltid slänga ur mig pengar, typ. Ingen tycker ju det är roligt att ge bort pengar, men det är ju alltid välbehövligt, så jag tänkte slänga upp några saker som jag faktiskt hade velat ha. Så nästa gång någon frågar kan jag bara hänvisa hit.

Förlängning på gymkortet - Det är en av de bästa presenterna jag kan få, gymmet är mitt liv!

Ett busskort - Några slantar på ett LLT-kort behöver jag alltid och det är alltid lika tråkigt att köpa

Spotify Premium - Det hade varit otroligt skönt och då kan jag sluta ladda ner musik olagligt på ditt nätverk pappa ;)

Böcker - Jag älskar verkligen att läsa och det mesta går hem faktiskt. Jag föredrar böcker som får en att fundera lite, jag är inte mycket för biografier och sånt. Men som sagt, jag är öppen för det mesta så ni har ju chansen att forma mig som ni vill här!

Smink, smycken och nagellack
Tycker det är jätteroligt att få såna här presenter och att köpa det själv också, små saker som jag blir riktigt glad för. Nagellack går hem i alla sorters färger. Smycken bär jag helst i guld, men har inget emot silver, hade även velat ha ett flätat armband eller något sånt. Smink är också ganska brett, jag vill ha mer ögonskuggor och jag passar bäst i varma färger. Orange, rött, guld eller så något helt annat!
Avslutningsvis så uppskattar jag pengar för det behövs alltid.
Jag tycker också presenter som är upplevelser är fina, kanske en middag eller något likande du och jag?
Också självklart de här presenkorten som ingen vill ge bort egentligen, jag tycker de är bra presenter faktiskt, kläder, smycken, smink, träningskläder, böcker, allt går hem :)




03.07


Så sugen!

Har bestämt mig för att det är dags att uppgradera mig en aning och köpa en ny telefon.  Min telefon duger, men den börjar ge upp rent överlag. Jag känner mig dessutom galet handikappad med den, det känns verkligen som att min vardag skulle bli mycket, mycket enklare om jag hade en telefon som kunde hjälpa mig. Förstår ni hur frustrerande det känns att inte ens kunna kolla busstiderna om man gått utanför huset när det finns teknik som gör det möjligt?

Jag har i alla fall bestämt mig. Så fort min lön kommer in beställer jag en telefon, kanske jag väntar till jag fyller 18 om det blir komplicerat.  Kom hit nu mitt hjärta ♥

Tips från coachen ;)

Har testat ett program nu i några veckor och tänkte att jag måste tipsa er om det för jag tycker det är skitbra! Det är en hemsida där man skapar en profil och sen kan man göra upp mål för hur man vill äta också hjälper den en att nå dit. Varje gång man äter matar man in tex ett ägg, 2 dl mjölk, också hamnar det direkt in i din planering och visar hur många kalorier det är och hur många procent som är fett, kolhydrater eller protein. Skitsmart!

Funkar om du vill gå upp eller ned i vikt, eller som i mitt fall, vill ha koll på hur stor procent som är vad. Kanske behöver ju få i dig mer protein eller mindre fett, alla har olika mål. Mitt mål med det här är att ligga ungefär lika mellan kolhydrater, protein och fett, men det går ju sådär. 

Testa Här =)

Hade velat åka iväg

Känner att jag verkligen hade velat ha en riktig paus från livet. Ingenting är fel, det är inte kaos, jag mår inte dåligt, jag bara känner så. Hade varit skönt att åka iväg till en stuga eller på en liten resa ett par dagar. Stänga av mobilen, inte tänka på någonting, bara vara.

Hade jag haft körkort hade jag tagit min hund och åkt hit ett par dagar nu i veckan.

Gårdagen :)

Måste börja med att tacka sällskapet för igår, det var riktigt trevligt! Rebecka och jag började kvällen med att dricka en 3.5a, precis som förra året. Vi har bestämt att göra det till en tradition, minst till vi är 40! Blev att sitta och dricka på min balkong där det diskuterades allt från planer för att bli gammal och villkor för att ligga med en tjej. Sara och Gustaw kom även förbi senare sen drog vi till Siknäs där det blev pub och party :)

Efterfesten blev hos Rasmus till fem på morgonen då han, jag och Rebecka däckade tillsammans efter att ha diskuterat massa svammel. Kan ju inte påstå att jag mår bra nu, men det var härligt i alla fall.

9 Juli

Ikväll kör vi! Hamnfest i Siknäs och eftersom att jag och Rebecka hade en legendarisk kväll där förra året kör vi en favorit i repris. Det lustiga är att även i år började vi med varsen 3.5a, det är nästan så man kan kalla det en tradition. Har även hunnit med en fika nere på Hyttgården idag och det är fan den billigaste fika jag någonsin köpt, mysigt i alla fall!

Nu intar vi altanen och häller i oss lite alkohol sen drar vi, vi syns ;)

I just realized I don't like you

Usch vad jag är trött idag! Sov till tolv men inte hjälpte det. Solade i tjugo minuter innan jag blev för rastlös, hatar att sola framsidan av kroppen så är det bara. Så tog tag i tvätten och gjorde mig frukost sen slängde jag mig i soffan för att vänta på att tvätten skulle bli klar. Tanken var att hänga upp den och sen dra ut och springa. Nu är ju problemet bara det att jag håller på att somna och att jag är skitdålig på att motivera mig till att träna.

Så jag ska koka kaffe och hälla i mig en stor kopp och hoppas att det hjälper lite, är hur som helst galet kaffesugen. Puss på er !

Experiment rökelse

Sitter här mitt i natten och roar mig med vad jag anser vara ett givande, krävade experiment. Jag har köpt rökelse idag, vaniljrökelse, luktar otroligt gott. Ett rökelsefat hade jag redan sen vi var i Thailand, men fatet var byggt för pinnar en tredjedel så stora som den här. Så jag försökte räkna beroende på längden av pinnen och lite sånt om det var en dum idé att tända den. Jag gav upp till slut och tände i alla fall.

Så här sitter jag och andas in rök med stort vetenskapligt intresse samtidigt som jag löser sudoku. Vill även påpeka att jag alldeles nyss drömshoppade några böcker. Känner mig riktigt smart ikväll!

Livet är panorama, men synen blir ofta smalare

Mina största missar just nu är utan tvekan att jag ätit flott idag efter att knappt ha ätit på en vecka, jag mår skit. Den andra är att jag solat för mycket så jag har bränt mig på minst sagt olägliga platser, bra jobbat Johanna! Får nog ta på mig lite mer kläder imorgon, eller kanske steka andra sidan av kroppen. Planen för imorgon är faktiskt att göra så lite som möjligt, så kanske stannar i sängen halva dagen. Och om någon vill skänka mig några glas Cola så skulle jag inte ha något emot det, bara så ni vet.

Jag behöver en bättre bikini..

Right now

Tog en paus ifrån The Sims, men chokladen tar jag knappast en paus ifrån. Du är min bästa vän! Bara så ni vet.

Wake me up

Har varit ute och mätt upp min löprunda idag, skulle egentligen springa också, men min kropp sa ifrån efter ett tag. Skulle väl snarare säga att den skrek, stod dubbelvikt i skogen och småskrek för mig själv i några minuter. Ibland hatar jag verkligen att vara kvinna. Kom i alla fall fram till att rundan var 5.8 kilometer snarare än 4 som jag trott de senaste två åren. Förklarar delvis varför mina resultat har varit så dåliga! Så det känns härligt :)

Lyckades i alla fall hålla ett så pass högt tempo så jag förbrände 350 kalorier, alltså allt jag ätit idag före jag gick ut. Så jag är nöjd i alla fall! På tal om kalorier så måste jag verkligen börja stoppa i mig fler, tynar ju snart bort. Sommaraptiten är helt värdelös.

6 Juli

Det känns som att sommaren rinner genom mina fingrar på något vis. Jag är visserligen ute varje dag och njuter av värmen, men jag är inte nöjd med det. Jag ville göra massa saker i sommar, men det är så otroligt svårt när man sitter där man sitter och när alla andra jobbar. Sommarlov var ju onekligen bättre när man var yngre.

Jag ser framemot lördag, dagarna fram till dess får gärna bara försvinna. Just nu har jag kommit in från altanen där jag legat ett par timmar och stekt, sen kom molnen och min rastlöshet. Ska ta tag i tvätten och hälla i mig x antal liter vatten sen ska jag unna mig något riktigt gott, kanske satsar på en mjukglass.

Mot stan!

Äntligen ska jag få åka till stan, känns riktigt härligt. Blir att umgås med min tös, sen får man se vad som händer, jag är i alla fall nöjd. Så nu är det bara att börja fräscha till sig, tror inte mjukisbyxor funkar idag. Vi hörs ikväll!

The change must come before we die

Alltså allvarligt, vad är det med mig. Sitter här och glor hela dagarna som en pensionär eller något. Nä jag måste verkligen åka till stan snart. Jag har däremot gjort något spännande idag, har tryckt in min överkropp i ett minimalt fönster för att bryta upp en dörr, det ni! Jag och min far har alltså tekniskt sett gjort inbrott, sen att det var i vår egen husvagn är ju en annan femma. Jag är i alla fall gangster!

Resten av dagen har bestått av att sola min vita rumpa och att klicka uppdatera på facebook, erkänn att ni är avundsjuka.



Envishet, illamående och rävar

Kom hem från årets mest plågsamma löprunda för drygt fem minuter sen, jag mår fortfarande skit. Körde hårdare idag än jag brukar och med tanke på att jag inte sprungit på två veckor gick det sådär. När jag insåg att det inte höll och skulle gå för att få ner pulsen gick det inte, hur länge jag än gick låg pulsen ändå på max, obehagligt. Hur som helst så ledde min självplågning till att jag sprang fem minuter snabbare än sist trots uppehåll i träningen, gött!

När jag nästan var hemma fick jag även syn på en liten söt räv som stod vid vägkanten. Jag stannade och där stod vi och tittade varandra i ögonen ett tag, kändes mysigt. Rävar är söta!

The world just chewed her up and spat her out

Idag känner jag mig otroligt rastlös. Jag försökte sola men pallade bara ligga där i 45 minuter innan det kliade så mycket i min kropp så jag var tvungen att gå därifrån. Just nu vet jag inte vad som händer, känner att jag borde ta en promenad eller springa en sväng, men jag är inte riktigt redo än. 

Jag sitter och funderar på om jag ska åka till stan imorgon eller på onsdag eller både och. Har några ärenden som måste uträttas och lite folk jag hade velat träffas, känns som att det blir kaos att göra det på en dag. Jag hade behövt en lägenhet i stan.

Day 4 - Worst moment at a show

Valvträsk. Det häftigaste jag varit med om, men det var inte min dag. Hade en hemsk huvudvärk, så jag satt och mådde piss på en sten istället för att kolla på Movits ... Sen under Timbuktu blev jag nertrampad och de resulterad typ i att folk började slåss? Själv faller jag ner på marken och när vakten frågar mig hur det är går han så fort jag svarat, utan några planer på att kanske hjälpa mig på något vis.

Jag hade i alla fall världens snällaste sällskap, så jag överlevde fint. Jag har inga värre historier faktiskt, alla konserter jag varit på har faktiskt varit bra.

It's all over for you

Godkväll mina vänner! Här sitter jag och mår dåligt, mest troligt för att jag inte ätit idag. Antar jag Digestivekex och kaffe inte gills som lunch/middag? Åkte in till stan och shoppade med Rebecka idag och det var mysigt! Sen skulle vi hitta på något, men så blev det inte. Så jag satt i stan i fyra timmar och gjorde ingenting, fan vad jag ångrar det nu. Aja, kom i alla fall hem ett tag efter tio och då blev det att umgås med familjen hos några bekanta. Fick i mig ett glas vin och känner verkligen hur illa jag mår nu, ska aldrig mer ens smaka på alkohol om jag inte ätit före!

Anledningen till att jag inte ätit är delvis att jag hatar att äta ute ensam, känner mig sjukt fet, men även att jag shoppade om mina pengar idag. Det var ingen meningen, det bara blev så. Fick med några fina smycken hem ialla fall och en helt underbar klocka ♥

Försova sig på sommarlovet

Jo precis, så bra är jag. Vaknar vid tio och somnar om för att det är pissigt väder och jag har inget att göra. Vaknar igen kvart över tolv och inser att jag borde sitta på en buss mot stan nu. Frustrationen alltså. Måste fixa mig supersnabbt nu, om en halvtimme gör jag ett nytt försök.

Day 3 - Happiest moment at a show

Den här känner jag att jag kan skriva om på rak arm! Har varit på många, många underbara spelningar och haft massa underbara ögonblick, men det finns ett jag aldrig glömmet. Det band jag älskat mest är Aiden, jag grät när en av medlemmarna hoppade av och jag har fortfarande kvar affischer med dom på mina väggar. Jag älskade verkligen Aiden.

Den 23 april 2008 spelade de i Malmö och självklart var jag där. Spelningen i sig tänker jag inte prata om, det var inte frågan. Men den sista låten de spelade var The world by storm där dom upprepar en rad om och om igen "It's in our heads, it's in our hearts, the world by storm". Självklart fick vi sjunga det om och om igen och en av gångerna lutar sig wiL ner mot publiken, räcker micen rakt mot mig och ser mig djupt in i ögonen och vi sjunger några ord tillsammans.

Day 2 - Funniest moment at a show

( Det här inlägget var tidinställt till igår, men det dök aldrig upp? )

Gosh den va svår, rolig är inget lätt ord att stoppa in i konsertsammanhang, alla spelningar är ju underbara typ. Men ska jag välja bara ett ögonblick väljer jag Rebecca & Fiona på Siesta. Vi såg dom inte länge, men första låtarna, när vi alla var taggade, hade jag skitroligt!  Var där med Rebecka, Dennis och Emil och alla var verkligen på gång. Det gick till och med så långt att Rebecka dansade! Jag tjatade hela jävla Siesta, så till slut. Jag vet inte hur jag ska beskriva det eller definiera det. Men jag hade ett jävligt underhållande ögonblick!

If i had the chance I'd never let you go

Jag kunde ju inte fått en bättre  första dag på sommarlovet! Vädret är verkligen perfekt, jag är nöjd. Det första jag gjorde när jag vaknade, typ tolv, var att lägga mig på altanen i två timmar och suga in lite sommar. Sen blev jag sugen på att bada så jag snörde på mig bikinin och sarongen och promenerade ner till älven. Ingen annan hade tydligen tänkt samma tanke så där fick jag simma alldeles ensam. Något av det bästa med sommaren är utan tvekan att bada, jag älskar det. Det bäst är när man simmar alldeles lugnt och försiktigt under vattnet, känns som att jag är i en helt egen värld idag.

Nu ska jag göra mig lunch som sen ska intas på balkongen. Jag är nöjd med livet!


RSS 2.0