Vilken fin kväll!

Har precis återvänt hem efter en helt fantastisk runda på stan med två superfina. Skulle som sagt ut med min barndomskompis Lina, men hon drog med sin en störtskön kille på köpet. En öl på Allstar, en flaska vin på Friends, ett par sjukt dyra, men extremt goda drinkar på Invit, lite äventyr på bakgatorna vid Statoil också Heroes på det. Första gången jag varit på krogrunda i Luleå och det var klart godkänt! Hade hur roligt som helst och träffade en otrolig mängd fina människor. Jag är onekligen nöjd!
<<

Ut för en öl eller fem

Sitter och målar mina naglar i en vacker färg som Ingela tog med sig hem från Thailand. Beundrar även det supervackra armbandet jag har på mig som också landade i Sverige häromdagen och går runt i ett litet moln av en ny parfym som jag tydligen också förtjänade. Hur gulliga föräldrar har inte jag?

Men nu dör batteriet på datorn snart. Jag skulle bara berätta att jag är på väg till Luleå för att dricka några öl och surra lite på krogen flera timmar före alla andra drar dit och lurkar sig. Sällskapet har jag väl berättat om? Min fina Lina som jag inte träffat sen i somras, fan på tiden!

Dessutom så är jag snygg idag, det känns bra ;)


Ni vet hur det låter

Inte närvarande alls, tyvärr. Men jag bloggade faktiskt i förrgår, men det kom aldrig upp. Jag berättade i alla fall att jag skulle bada, käka sushi och hämta mina föräldrar som varit i Thailand i två veckor. Härligt att ha dem hemma! Och idag, idag är jag gosig, vill verkligen inte hellre än att ligga i sängen och gosa hela dagen, men så funkar det inte riktigt. Nä, har en lång skoldag idag och sen ska jag gymma och gå ut med en gammal kompis och catcha up lite. Bjuder på en bild på min älskade och en random bild från en liten hemmafest jag var på förra helgen. 


Arton dagar!

Insåg igår att det bara är arton dagar till jag har mitt första delmål för årets träning. Nästa är den där milen jag ska springa i maj också har vi ju bikiniformen till sommaren också en gång till inför vintern. Det jag vill uppnå då om arton dagar är en mer tonad mage än jag någonsin haft också fina armar på det. Så det är bara att lägga i en växel nu. Tre pass i veckan + min torsdagyoga. Mycket tunga vikter, mer förbränning. Nu kör vi!


Sexy bartenders always get a really mean tip

Usch vad jag mår dåligt, vill bara sova. Drog på mig en förkylning under helgen som bröt ut inatt, vaknade vid två och kunde inte somna om på över en timme. Så ja, har sovit hela dagen och har ont överallt. Har väl varit vaken i ungefär två timmar och känner mig helt slut så ska gå och sova igen. Hoppas alla andra har en fin dag i alla fall ♥


Longing to listen to you talk

Sitter och trycker i mig choklad tills jag spricker, känns det som i alla fall. Har varit ledsen precis hela dagen, men börjar rycka upp mig lite nu tror jag. Ska spendera resten av dagen med att lufsa runt här hemma tänkte jag, göra det som faller mig in. Skulle kunna tvätta, städa, plugga, lägga mig och läsa, slänga mig i soffan, träna eller vad som helst. Tänker inte ens planera, bara vara, bara göra. Det enda jag vet att jag ska göra är att jag ska försöka få tag i min mamma nu, saknar henne och min pappa löjligt mycket. Tycker faktiskt min fina pappa kan ta och komma hem snart, helst igår.


Köttat magen och ogillar lite

Har precis kommit hem efter en härlig sväng på gymmet. Hade tokigt positiva energier och var redo att komma hem till slut, tro mig, jag har behövt samla energi och mod i ett par dagar. Självklart måste de snos ifrån mig så fort jag kommer innanför dörren i princip. Åh vad jag blir arg. Avskyr den här äckliga sitsen jag hamnat i bara för att mina päron åkte utomlands två ynka veckor. Herregud både jag och min bror, hur lite han än bevisar det, är vuxna människor. Vill bara hoppa in i bilen och åka tillbaka till Luleå, stänga av mobilen och stanna där tills pappa kommer hem.

Hur som helst, härlig träning! Körde 25 minuter powerwalk/jogg, lite ben, axlar, rygg också plågade jag magen med lite tunga vikter. Magen som för övrigt såg ut såhär idag, om tre veckor ska den vara tightare än någonsin, bara att köra på! :)


Två rader

Efter en sjukt stressig dag på jobbet drar jag och provar på acroyoga med D. Precis vad jag behöver tror jag! Puss <3

Onsdag

Sitter på mitt fina jobb och ska snart gå på lunch, har en sushidejt och jag är så sugen så jag vill dö! Har en bra dag också, lagom mycket att göra, jag får vara strukturerad och självgående som jag trivs allra bäst också dricker jag te i överflöd. Jag gillar det. Nu skriker min mage efter sushi så vi får höras senare!

Snabbpass

Efter skolan begav jag mig mot gymmet för ett styrkepass. Dock så råkade jag fastna lite väl länge i skolan så hade inte så mycket tid när jag kom till gymmet. Men 30 minuter och jag fick ändå plågas! Ville köra mage idag, men bestämde mig för att köra lite ben också eftersom att det var så längesen också drog jag igenom axlar och rygg, eftersom att jag i princip alltid har ont där. Magen fick i alla fall kämpa till den krampade rejält! Kände dock att jag inte riktigt fick kontakt med de inre magmusklerna, får ta och satsa på det ett tag. 

Också mår jag mycket bättre än jag gjorde tidigare, det är otroligt vad lite tid på gymmet och några underbara vänner kan göra ♥


Vill inte riktigt hänga här.

Vill bara berätta att jag faktiskt inte alls vill blogga för tillfället. Jag är sjukt nere och känner en långsam, smygande hög av panik lura bakom hörnet. Känner mig som världens ensammaste tjej och vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Hoppas det blir bättre imorgon när jag får börja jobba. Under tiden tänker jag inte dela med mig av mina pissiga energier, läs den här bloggen istället. Kärlek ♥

Söndagar alltså

Vaknade flera gånger imorse och tyckte otroligt synd om mig själv för att jag mådde så dåligt, hela min kropp värkte verkligen. Baksmällan var dock relativt lindrig, inte trevlig, men inte heller långdragen så jag klagar inte. Kvällen igår var ju underbar, hade riktigt trevligt förkrök och som ni säkert vet toppar oftast en bra förfest krogen. Dock så var krogen bra också, riktig Johannamusik, men jag blev så irriterad på att jag tappade byxorna så gav upp dansen ganska tidigt. 

Ikväll pluggar jag matte, har precis lagt boken ifrån mig och hoppas på det bästa inför provet imorgon. Istället för att oroa mig tänker jag gå och sova, är så trött så jag skulle kuna sova i tolv timmar känns det som. Har en tung vecka framför mig!

Woop woop!

Sitter hemma hos mitt hjärta alldeles ensam och pimplar rosévin, lite sådär småmysigt. Om en halvtimme eller så beger jag mig mot Skurholmen för lite förkrök med några goa klasskamrater jag umgås med alldeles för sällan. Efter det beger vi oss mot krogen för dans också planerar jag att få i mig en riktigt god, kall öl, mums. Men först, en jäger, skål!  


Så runt och runt rör vi oss och dansar, dansar...

Goddag älskade värld! Tänkte säga godmorgon, men jag steg faktiskt upp redan vid åtta imorse, inte riktigt friskt kanske, men va fan. Har drömt mardrömmar hela natten i diverse former, obehagligt. Men i alla fall så steg jag upp tidigt och spenderade några timmar i matteboken. Nu är jag alldeles strax på väg mot Luleå där jag ska fortsätta med matten och sen ska jag ut och festa med några klassisar. Förresten så har jag nog aldrig haft så mycket ångest över att välja kläder och göra mig vacker som idag, ingenting kändes bra och vad jag än tog på mig kände jag mig råful. Usch.


I'm not afraid to keep on living, I am not afraid to walk this world alone

Väntar på att min middag ska bli klar, håller på att göra lax inspirerad av min käre prins. Är förvånad över att han gör så otroligt fräsch mat när han annars typ lever på socker? Hur som helst tror jag den kommer bli skitgod! Under tiden jag gjorde den sprang jag runt i köket och dansade väldigt seriöst och sjöng så högt så lillebrorsan stängde dubbla dörrar bakom sig. Musiken stod My chemical romance för, kände mig som fjorton igen. Härliga tider med Idan alltså ♥



Miaaaouww!

Undebart med fredag! Har ett fullsmockat schema idag och kommer hem vid halv sex, då ska jag försöka mig på att göra rågod lax till middag och sen plugga hela kvällen. Jag ska faktiskt plugga hela helgen. Har otroligt mycket att göra just nu och nästa vecka ska jag jobba onsdag - fredag istället för att vara i skolan, så det ökar ju bara pressen ännu mer.

För att lätta upp stämningen lite hade jag ett otroligt äventyr igår. Hängde med min pojkvän, en supersöt bäbis och hennes mamma på massa second hand affärer i Boden, av alla ställen! Insåg hur random hela grejen var när jag och D satt i baksätet på vägen hem under ett hockeyspel, med en pilatesboll mellan oss och sjöng med till Barbie girl? Det är sjukt spännande att umgås med vuxna människor alltså!

Kolla så söt han är, mitt hjärta ♥


Passepartouter, rumpor, förpackningar och körsbär

Tycker det duger ganska bra som sammanfattning för dagens graflektion, känner mig nöjd med att åstadkomma någonting av den. Nu slutar jag snart och ska iväg och träffa ett gäng råsöta människor innan jag har en middagsdejt med en annan trevlig prick. Dagen avslutas med 75 minuters yoga med den sötaste pricken av alla (mig själv), precis vad jag behöver! 



Trött och sånt

Intensiv dag i skolan, följt av en intensiv kväll i matteboken. Har inte gjort något som inte varit relaterat till skolan alls idag, bortsett från tvätten jag gjorde, roligt! Men det känns ändå att jag bara vill bli färdig. Mindre än fyra veckor till lov, knappt två månader till kurserna ska vara klar och mindre än tre månader till jag står där på trappan i min prinssesklänning. Det kommer vara värt. Också lite goda nyheter på det, jag kommer definitivt inte att stå utan jobb i sommar fick jag reda på idag. Underbart!

I won't take you so easily, illusions passed and now I see

Försöker ta mig igenom livet, det går helt okej. Har fortfarande mängder att göra i skolan och tusen saker jag vill göra. Egentligen vill jag bara återvända till D's säng och rulla runt bland hans mängder av kuddar hela dagen. Varför har alla andra mycket skönare sängar än mig för? Kanske får ta och sno pappas säng nu när han är bortrest, den är i alla falla mycket fluffigare än min egen. Så när jag bara kan tänka på fluff och sängar bjuder jag på högkvalitativ bloggning och en random bild på en massa blommor. Miaaaouw!!

Ruggigt avundsjuk

Har nyss skjutsat mina föräldrar till flyget som ska ta dem till Thailand, tillbaks den här älskade stranden! Åh jag är så avundsjuk så jag vill dö. Jag vill också sola hela dagarna, dricka Chang tio på morgonen, bada tjugo gånger om dagen, ta mig massager hela tiden, käka Sattay och ananas i mängder och gå ut mitt i natten och dricka drinkar iförd pyttesmå shorts. Men, man ska ju glädjas åt andra sägs det och jag hoppas verkligen innerligt att ni får en härliga resa <3 Sen har jag slängt in beställningar på lite fina grejer, bland annat en studentklänning, så det är fördelaktigt för mig också.




Hittade en rolig mapp

Min mapp vid namn Mediekommunikation A, som jag läste i våren i ettan, visade sig innehålla ett antal bilder. Jag log en del och blev sjukt paff över hur mycket jag ändå förändrats på de här åren. Enjoy!


 



Sagan om flickvännens återkomst

Börjar skolan precis nu, har min favoritkurs och myser på, så ska fokusera på det. Efter det hoppas jag på att få träffa min fina flicka som återvänt från Afrika typ nyss. Ah can't wait! Har en massa hemlisar att dela med mig av och antagligen hundra saker att vara löjligt avundsjuk på. Älskar dig snygging <3


11/3

Den här helgen blir riktigt svår att topppa alltså! Har fått så mycket fina nyheter och glädjande saker överlag så det är inte sant. Min resa till Holland är alltså bokad och min kära mamma bokade ungefär samtidigt en resa hit med sin störtcoola karl som ska fira min student med mig. Jätteroligt att ni kommer! Sen fick jag en helt galen andraplats på slamet igår, fråga mig inte hur det gick till, men jag blev i alla fall väldans glad. Har även avslutat en grej som hängt över mig i flera månader, vilket känns underbart.

Den här dagen började jag med en timmes promenad i det härliga vädret med min underbara hund, vilket hon blev minst sagt lycklig av. Sedan har jag ätit sjukt god frukost och nu ska jag plugga matte och jag har är taggad?! Ha en fin söndag älskade ni :)

Bokat!

Som jag berättade igår hade jag en resa på gång och nu är den bokad och klar! Den tolfte maj åker jag och D till Holland i tio dagar, kommer bli så underbart! Utöver att det verkar vara ett helt fantastiskt ställe så kommer även prinsen därifrån och det känns som att upplevelsen kommer bli hundra gånger bättre bara därför. Åh jag längtar så det skriker inombords! Jag är övertygad om att det kommer vara ett gäng minnesvärda dagar. 

Och jag har även precis insett vad mitt kamerastativ egentligen är bra för. Lovar att återvända med minst en bild som kommer vara helt otrolig. Ah kan det inte bli maj nuuuu?!

Poetry slam

Har precis klottrat ner texterna jag ska framföra ikväll. Vet inte om jag berättat det, men jag ska vara med i ett poetry slam som en klasskompis arrangerar. Har aldrig gjort något liknande förut och jag är ju verkligen inte någon poet, men tror det kommer bli riktigt roligt! Nu ska jag plugga lite annat innan jag måste börja mig redo för att dra. Har massa andra råhärliga grejer på gång idag så jag är så pinsamt lycklig så det finns inte.


Can't stop 'cause we're so high

Men hallå hörni! Hoppas ni har en fin fredag. Själv hade jag en fin eftermiddag på jobbet och sedan gled jag över till mitt hjärta för att plugga. Dock så råkade jag somna på hans bröst istället, men vad ska man göra när man har världens mysigate Pokémon? Sömn är dock något jag känner att jag vill unna mig, så det ska jag göra nu. Imorgon väntar en fullspäckad dag med både det ena och det andra, kommer hålla er uppdaterade. Sen är jag för övrigt löjligt lyckligt eftersom att jag nästintill har bokat en studentresa åt mig själv, varken till Alanya eller med klasskompisar, men sådär fint som en belöning till mig själv efter tre års hårt plugg och ett år av många sena kvällar på mina diverse jobb. Berättar så fort det är bokat, jag vet att ni är sjukt nyfikna <3

Bjuder på en sjukt smickrande bild som ursäkt för att jag varit så bitter de senaste dagarna :D


Trött tjej

Fem timmar jobb igår, följt av fika med R och sen några timmar intensivt matteplugg med D. Grät, höll på att somna och fnittrade sådär fint blandat. Två timmars sömn, in på SR, till skolan och nu mot jobb igen. Tacka Jesus och hans vänner för att det är fredag, då får jag åtminstone sova lite mellan kaoset.

Mindre panikattack

Ni såg ju hur mycket plugg jag hade att göra, började med matten igår och insåg att det kommer ta mycket mer tid än jag någonsin anat. Fick även nyss reda på att jag måste göra en annan grej som jag helt glömt bort. Också ringer de från mitt jobb och vill ha dit mig helst för fem minuter sen. Kunde inte tacka nej, delvis för att jag älskar att jobba, men även för att jag verkligen behöver komma in på riktigt om jag ska kunna få någon möjlighet till sysselsättning i höst. Så nu ska jag rusa iväg på lunch, sen dra dit och jobba fyra, fem timmar. Det sorgliga är att jag var tvungen att avboka kvällens yoga för att jag verkligen inte hinner, den hade verkligen behövts i den här stressen.

Kommer se ut såhär om jag inte stressar ner snart...



Suck...

Har så sjukt mycket att göra i skolan så det är inte sant. Merparten beror på att jag idag, såhär två månader före kurserna ska vara avslutade, hoppade på en hundrapoängskurs, i matte! Så jag måste göra klart ett kapitel innan måndag. Men det är bara att sätta igång! Jag har i alla fall ett tydligt och motiverande mål, så det ska nog gå bra. Aja, ska jag någonsin bli färdig är det väl bara att sätta igång. 


Slö i käften

Hade ett tandläkarbesök imorse och helt från ingenstans låg jag plötsligt där med två par händer och en borr i munnen. Jag har bedövning upp till örat, sjukt obehagligt. Jag dreglar obehindrat och biter mig i kinden hela tiden, kul att det snart är lunch. Ett annat bekymmer är att jag pratar otroligt slarvigt. Har visserligen gjort det nu i några dagar, jag kommer på mig själv hela tiden med att stava fel (än med e, kom igen alltså) också får jag meningar på huvudet som jag inte vet om de är grammatiskt korrekta eller inte. För att rätta mig själv tänker jag hur de skulle låta på engelska eller tvärtom och det leder ju verkligen ingenstans. Tror jag låser in mig själv till jag blir klok igen. 

Såhär gick det sist jag hade bedövning i munnen, har ännu tydligare bilder, men de tyckte Josefin var äckliga så de får ligga kvar på min hårddisk och se brutala ut, för er skull. Puss!



Armar

Blev ett härligt pass idag, så nöjd! Körde armar, bröst och rygg, ryggen var dock inte hundra idag, men det finns ju såna dagar också. Magen tvingade jag till vila, vilket verkligen tog emot, men den ska få något riktigt tufft imorgon. Nu ska jag forsätta älska min soffa så hörs vi imorgon!

Play the game by the rules, even though they dont work in this world of liars and fakes.


6/3

Miaouw, har ruggigt ont i mina axlar idag, inte så nöjd. Sen att jag har webbdesign idag känns inte bättre, två och en halv timme framför datorn, suck. Aja, efter det ska jag i alla fall dra till gymmet för att rusa två-tre kilometer och sen plåga axlarna mer och hoppas på det bästa. Har inget att erbjuda idag känns det som, men ni får en fin pussbild. 


Love it all


I böckernas värld

Öppnade en bok för ungefär en vecka sedan som jag blev helt fast i, bestämde mig för att sätta mig och läsa lite idag och råkade sluka den hel. Vet inte hur mycket tid som försvann, men chansar på tre timmar ungefär. Sjukt spännande bok alltså! Läckbergs senaste mästerverk, Änglamakersan, absolut läsvärd. Efter det har jag bläddrat lite i andra böcker i jakt på bra citat till min engelskauppsats, känner att jag börjar få energi att skriva den nu. Känns underbart! Så jag tänkte fila lite på den nu, måste ha någonting att visa upp på lektionen imorgon. Vi hörs.

We can trigger any emotion we choose

Så jag är alltså medveten om att jag var fjärde måndag inte är i skick att röra mig från sängen, men ändå är jag i skolan. Perfekt! Mådde ändå hyfsat bra imorse, men det kan jag ju inte påstå att jag gör nu. Vi får väl se var dagen leder mig, tycker i alla fall att ni kan tycka lite synd om mig. Bortsett från det känns det för övrigt väldigt bra att vara tillbaka i skolan, jag gillar som den ganska mycket. Glöm inte att även måndagar är älskvärda på sitt sätt!



I love you, I need you, I want you. Do you want me too?


Just wasting time trying to prove who's right

Precis som jag trodde blev det en väldans fin dag på stan med föräldrarna. Lurade på dem en kamera som jag säkert kommer bli avundsjuk på och fick bortgjort en del ärenden. Pappa begav sig vidare på ett eget äventyr efter ett tag och då gick jag och Ingela och åt sushi, kan inte fatta hur jag missat det i alla dessa år, det är ju rågott! Också för att fortsätta i samma lördagslyxiga bana köpte vi diverse godis inför kvällen, ni vet, om han har ett efternamn som slutar på -son måste man åtminstone se finalen av Melodifestivalen. Avslutningsvis blev jag bjuden på en vända i solariet och nu är jag bara löjligt nöjd. 

Tack ♥

Anything you need you can find it at the market

Kom fram till vad jag ska göra i höst inatt trots allt, det känns hur bra som helst. Min morgon började dessutom perfekt, mitt rum badade i solljus när pappa kom upp och väckte mig med en spinnande katt i släptåg. Att han dessutom gjorde frukost åt mig var ju bara ännu finare, pappa då, inte katten. Så efter lite myshäng med föräldrarna laddar jag för att hälsa på duschen sen beger vi oss in mot stan. Det vankas kameraköp för päronen, tygspaning till min studentklänning också hörde jag ett rykte om sushi.

There's a party on fifth ave

Eller så var den på Örnäset, men vem fan bryr sig. Jag var ju ute och dansade i onsdags och före vi vandrade ut på dansgolvet roade jag och prinsen oss hemma. Lite vin, ganska mycket socker, mängder med rubbade idéer och det såg ut ungefär såhär. Och ja, jag är precis så farlig som jag ser ut att vara. 




Fredagskväll i Töre

'ello loved ones, ber återigen om ursäkt för frånvaron. Jag har varit way too busy med att ligga i sängen och äta pizza för att blogga. Sanningen är att det inte är så hemskt som det låter, jag har faktiskt varit ute och dansat till min rumpa låg i Kina någonstans, spelat smarta brädspel, tränat, yogat, träffat trevliga människor, sprungit på jobbintervju med efterföljande möte + introduktion och jobbat en dag som fin avslutning på allt. Dock så var jag helt slutkörd efter jobbet idag, så somnade några timmar i D's famn innan jag åkte hem. Så jag är löjligt pigg och ska därför göra saker ikväll.

Så vad är det jag ska göra då? Inget märkvärdigt faktiskt. Bara ta livsviktiga beslut om min framtid och göra lustiga GIFs för att väga upp vuxenheten. Samhället kan ju inte kräva att jag ska vara dödsseriös hela tiden.


Jobbar lite


RSS 2.0