@ Schiphol

Da ar jag snart pa vag mot Sverige igen! Annu en natt pa en flygplats vantar och jag ar inte direkt taggad. Kunde knappt sova inatt och steg upp typ 8, sen akte jag till Haag dar jag promenerade pa stranden, snurrade runt i stan och kollade in universitetet jag ar sugen att plugga pa. Traffade lite folk, stallde fragor, kande in stallet, sen blev jag kvar med en massa studenter pa studentbaren dar vi bestallde in pitcher efter pitched. Spelade jag har aldrig och dart (forst gangen for mig) och jag spoade alla! Blev ganska full lagom till jag behovde aka till flygplatsen. Sa nu ar jag utmattad, smaberusad och matt pa intryck sa det stanker om det. Na, min sang hade suttit fint nu. Min sang och mina kare, kare D, tanker typ doda killen imorgon sa hart jag tanker krama honom.

Och vi hors senare!

Fran Holland

Bara tanken av det gor mig lycklig, jag ar fortfarande kvar i Holland, otroligt. Jag borjar dock kanna mig redo for att aka hem, ingenting kan toppa mig tokiga helg. Igar sov jag till fem pa eftermiddagen da jag gick ut och at lite middag, drack nagon ol och sen hangde har med Esther, den superfina tjejen jag bor hos. Idag vaknade jag dock relativt tidigt och gick ut for att strosa runt stan. At en pannkaka till frukost for 14 euro, saker man inte kan gora i Sverige. Den var heeelt amazing och efter jag atit bjod servitrisen pa en shot av deras lokala spritspecialitet. Fint! Jag blir bjuden hela tiden overallt, har varit en lojligt billig resa. Sa, shottar till frukost, thats how i like it. Shoppade lite, kopt hem lite sprit och sa, sen satt jag pa en bar ett tag. Drack ett glas vin, en ol och en pina colada med en nota som landade pa 12 Euro, Holland ar lojligt...
 
Spenderade min sista kvall har i Tilburg med Esther och hennes vanner pa hennes bakgard dar vi drack vin och pratade om kvinnliga konsorgan och jag inser precis att jag aker snart hem. Imorgon aker jag till Haag for att kolla in universitetet jag vill plugga pa, sen aker jag hem med forsta morgonflyget pa torsdag. Helt tokigt. Har haft en otroligt resa, battre an jag nagonsin kunnat ana och jag ar sa lycklig! And a bit drunk, but that's a different story. 
 
Vi syns snart med lite mer prickar over bokstaverna mina kara! Love you!

En random natt i Rotterdam

Gardagen kan ha varit den coolaste kvallen i mitt liv och jag har ingen aning om hur fan det gick till. Akte ner till Rotterdam for att se Roul and Doors pa en klubb dar. Problem uppstar dock nar det ar ett riktigt classy stalle och jag blir nekad intrade pga dresscoden. Som tur var hade jag fatt numret till en av killarna sa jag ringer och ber om hjalp. Losningen blir att jag ska fa ga in med dem nar de kommer. Det ger mig dock lite tid att doda sa jag satter mig pa en vinbar alldeles intill dar jag dricker fint vin for typ inga pengar (alskar Holland) och ger bartendern fria hander med drinkarna vilket visar sig vara farligt, han kunde minsann blanda! Vid midnatt skulle de stanga, men da lat han mig sitta kvar och dricka upp slattar ur dessa fina vinflaskor. 

Ocksa dyker Roul and Doors upp, kommer typ och petar mig pa axeln nar jag star ute pa gatan och surrar med en kille. Sjukt haftigt ogonblick, vi snackar alltsa om mina storsta idoler. Vi gar in pa klubben ihop, inga problem alls ocksa hanger vi dar ett tag, snackar musik, dricker drinkar som vi inte behover betala for, har det mysigt. Sen nar det ar dags for deras set erbjuder Roul mig att komma bakom scen och sta bakom baset under spelningen. Vem tackar nej till det? Drinkarna fortsatte rulla in, musiken rullade pa, de spelade min favoritlat for mig som jag onskat och jag hade det underbart!
Som sagt, sjukt haftig kvall!

Mysteryland

Holy crap vilken dag jag hade igar! Forbered er pa ett langt inlagg. Landade i Holland vid halv nio pa morgonen, det blev inga pommes till frukost for jag suger. Akte istallet ut till Hoofddorp direkt och fick verkligen prov pa hur sjukt svart det ar att aka tag pa ett stalle man inte kanner till. Kom i alla fall fram med gott om tid over och var en av de forsta som snubblade in pa omradet, om man ens kan kalla det omrade, kandes verkligen som ett helt land, sjukt stort och helt magiskt! Borjade dagen med att dansa lite till Sandro Silva, riktigt fint, sen blev jag lite vilsen i varlden och gick bort till ett myshousetalt dar jag satte mig i graset med en Red bull for att fanga kanslan igen. Dansgolvet lag pa stranden, sa nar jag samlat mig fick jag for forsta gangen dansa pa sand, nice! Dar kom aven regnet igen, och hog pa fin musik som jag var stallde jag mig och dansade i det, njot och tankte att om vi fortsatter dansa istallet for att gomma oss kommer det sluta. Det slutade. 

Traffade ett par spannande killar, men drog efter att de borjat smaviska om att knulla mig pa hollandska (tacksam for att jag kan det ordet) och skuttade over till hardstylegolvet och stampade. Dar traffade jag ett fint gang, slet av mig trojan och hardstampade i solen med dem. Toookigt!! Hangde med dem resten av kvallen, stallde oss pa mainstagen nagra timmar dar jag njot av Hardwell och Martin Solveig, bada var amazing. ofc. 

Festivalsnurrade lite, at nagon spannande burgare, dansade pa gatorna och landade i Dirty dutch taltet dar vi stod resten av kvallen och tog ut var sista energi till Porter Robinson, Cassius och Chuckie. Chuckie var helt fantastisk, synd bara att jag hade sa ont i mina ben att en av snubbarna fick halla i mig for att jag inte skulle falla ihop pa dansgolvet. Da har man dansat nog hart!

Festivalkompisarna visade sig bo i samma stad som jag bor i och dem hjalpte mig kopa en tagbiljett hem och lotsade mig over alla konstiga tagbyten man maste gora for att komma hem mitt i natten. Riktigt fint, riktigt tacksam. Och sen sov jag, i tio timmar. 

Tack Mysteryland for en fantastisk dag!




Captain's ready, prepare to fly

God morgon Holland, god morgon Mysteryland! Eller inte riktigt, jag är kvar på arlanda, men snart! Före jag åker dit ska jag bara trycka lite feta holländska pommes, som jag har längtat. Nä, nu jävlar kör vi! Ska stampa så hårt att landet drunknar en gång för alla. TAGGA!!!

Så drar det ihop sig

Klockan nio ikväll går mitt flyg ner mot Arlanda där jag ska spendera natten, fram til 6.35 då jag glider vidare mot Amsterdam och Mysteryland. Ni vet redan hur taggad jag är så jag tänker inte säga något om det. Snällt va? Däremot tänker jag berätta att jag är förvånad över hur fruktansvärt lugn jag är. Har kunnat sova hela natten och har spenderat morgonen med att kolla på Gossip girl och med att dansa runt i rummet, tänkte skriva vardagsrummet sen kom jag på att jag har ju inget.. Hur som helst så är det dags för att ta tag i saker. Jag måste hämta lite cash hos min och sen dra in till stan för att trolla om dem till euro och köpa lite onödiga grejer. Utöver det har jag en halv väska att packa och ett par dagars disk att ta hand om. Dags att ta på sig en tröja kanske!

71 timmar kvar ...

60 000 människor, runt 100 akter och allt intryckt på 12 timmar. Jag dör, jag dör, jag dör. Nej, förlåt, jag kommer dö på lördag. Sitter just nu och tittar över spelschemat som är helt jävla insanse, Chuckie, Dennis Ferrer, Calvin Harris, Avicii, Sandro Silva, Gregori Klosman, you name it. Jag håller på att få en mindre orgasm och panikattack när jag försöker se vad jag kan tänkas vilja göra och se. Oavsett vad jag gör och hur mycket jag missar kommer jag ha en sjukt fet dag. Snart snart snart!

Försöker vara kortfattad

Det är himla tråkigt att blogga utan bilder, det enda jag kan erbjuda är mobilbilder och jag har inte tagit några på sistone, så tyvärr. Ville bara säga att igår var jag full med Stina som förstår det här med att helger inte innebär helg om man är vårdbiträde. Och när jag var lite småfull fick jag mod att skriva till mina största idoler som jag ska dansa för på söndag och önska en låt. Fick svar imorse och dem ska fixa in mig på listan, så jävla coolt! Har aldrig stått på någon lista och nu ska jag göra det på en fucking klubb i Rotterdam, dööör. Har även beställt en engelsk kopia på mina betyg idag, dansat in min outfit igår och nästan fått bort jobbpasset på fredagmorgon så jag kan sova före resan. Sooo excited! Mimimimimiii!

Puss puss

Har fått låna en dator av min käre D i ett par dagar, så gulligt av honom! Har även precis tagit mig igenom tre veckor utan mer än endagarsledigheter och är så stolt över mig själv. Spenderar dagen med att ni vet, vara ledig, men mest med att springa småärenden innan resan som närmar sig med stormsteg. Det också lär jag känna mina nya, underbara, efterlängtade byxor som hann landa hos mig före jag landade i Holland. Hade velat visa er hur snygg jag är i dem, men jag sitter som en handikappad säl och stirrar på datorn som inte reagerar på min kamera. Nåja, kanske får begära assistans med det där senare, nu måste jag i alla fall ut och leka bud. Puss!

Från mobilen

Är och har varit utan dator några dagar, man blir lite smått handikappad, men får sjukt mycket annat gjort! Mitt diskberg är borta och jag låg ute i solen i sex timmar igår när jag var ledig. Jag är halvledig idag med, börjar jobba 16.15, så nu ska jag gå ut i solen en stund innan det är dags att dra dit. Fem pass kvar, sen är jag färdig!

Kanske sommarens mysigaste häng

Har gått en sån där pissig delad tur idag, tycker verkligen, verkligen inte om dem. Men som tur var fick jag spendera mina lediga timmar hur fint som helst. Bästa kompisen, stans skönaste hörnhäng, 21 grader varmt, strålande sol, pinsamt goda wraps och en pojkvän som serverar mig. Jag vill nog påstå att det är finare att dejta en kille på stans mysigaste matställe än att dejta en bartender till och med, njuter ännu mer av att bossa med honom när jag ligger nykter och steker i solen än när jag dreggar på krogen ;*

Reklam:
Ett gäng tuffa killar (däribland D) slog igår upp ett mysigt ställe nere på Porsön som gör supergod, fräsch mat som man inte behöver ha dåligt samvete över att äta (GILLA!) och massa andra coola grejer, typ snygga teer. Alla som jobbar där är skitsnygga, det spelas jättebra musik, inredningen är fantastisk också hänger jag där.
Komsi, komsi och klicka på den här!

Note: D sa att jag kanske kan få lite av deras goda pasta om jag gjorde lite reklam, lätt värt.


Addicted to hate

Det är spännande det här med att ha en kompaktkamera, man kan vakna upp en söndagmorgon efter en mindre alkoholförgiftning och få reda på en massa roliga saker, som att D har sjukt snygga kompisar. Andra fördelar är att jag kommer att minnas morgonen då jag och min käre åt våfflor med noisette och den vackra cosmon jag drack på båten i fredags. Den där båten som enligt mig helt klart gungar, Dennis anser något annat. Frågan är om han har kasst balanssinne eller om jag är för ovan vid alkoholen för att dricka en drink sådär på fredagskvällarna. Oavsett vad så minns jag allt det här och nu kan ni också få göra det, tänk så fint. 







Var det helg på gång?

Ska snart bege mig in mot stan för att ta en öl eller två med en annan D än min käre. Insåg även nyss att det faktiskt är fredag idag, hade ingen aning om det tidigare, så lustigt med schemajobb alltså. Jag har blivit erbjuden extrajobb både lördag och söndag och kunde inte tacka nej, så det blir en lugn helg, men som tur är jobbar jag kväll imorgon så lite kvällssol bör jag väl hinna få tag i. Om inte annat så njuter jag bara av känslan att ha på mig lite smycken för en gångs skull, helvete vad jag ska sätta skräp på mig och måla skiten ur mina naglar direkt när jag gått av mitt sista pass i sommar!


This is fucking electro dude

Kommer låta dessa underbara män underhålla mig om ett par veckor, holy crap vad jag är taggad! Ingenting spelar någon roll längre, bryr mig inte ett piss om hur mycket jag jobbar, hur lite jag jobbar, hur mycket disk jag har, vad jag ska laga för middag, vad jag ska göra ikväll, vad jag ska göra imorgon. Bara den 25e kommer någon gång så får resten vara. Jag älskar Holland, och holländare med för den delen, kolla vilka feta grejer de gör bara.



Satsar hårt

Har varit helt utmattad if flera dagar och är det ännu, men eftersom att min anställning håller på att rinna ut tar jag på mig så många extrapass jag kan. Tre veckor utan mer än endagarsledigheter, men jag biter ihop. Det gör mig dock till en värdelös kompis och ägarinna av ett obehagligt diskberg, men sånt hinner man väl med när man b lir arbetslös.

44 frågor om mitt förhållande

1. Vem är du tsm med? - Rasmus Johansson <3
2. Och varför det? - För att jag älskar honom mest av allt i världen och jag är lycklig med honom <3
3. Har han fått något smeknamn av dig? - Musen ;D
4. Hur länge har ni vart tillsammans? - Drygt 7 månder :)
5. Hur träffades ni? - Haha första gången vi pratade var förrra hösten, då jag ville att han skulle skjutsa mig och mina kompisar på fest, dock blev det inget av det. Sen i januari blev han vän med mig på facebook så började vi småprata lite, sen när jag var på fest hos Josse i pite var jag lite dragen och bad honom komma dit, så vi träffades på Max en sväng och jag var dyng xD Några dagar senare bad han mig komma ut en sväng och så började det :)
6. Hur gammal är han? - 19
7. Älskar du honom? - Mest av allt i världen <3
8. Har du slagit honom? - Jo
9. Har du roligt med honom? - Som fan xD
10. Har ni sex? - Jo klart
11. Skulle du kunna bo med honom? - Ja, önskar jag kunde göra det nu på en gång <3
12. Beskriv honom med tre ord? - Omtänksam, rolig, kärleksfull
13. Vet du nånting om honom? - Jag vet väl det mesta? Eller vad säger du älskling?
14. Har du gjort ett sugmärke på honom? - Haha ja xD Stort som fan vare ;) Så han gick med sjal på jobbet en vecka x)
15. Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - Tanken är för alltid
16. Får han dig att skratta? - Hela tiden =')
17. Säg ETT ord hur du känner för honom? - Kärlek.
18. Vad för slags filmer ser ni på ihop? - Allt möjligt
19. Får du fjärilar i magen när du ser honom? - Inte alltid, eftersom att vi syns varje dag, men självklart gör jag det :)
21. Vad är det finaste du fått av honom? - Ja, för det första all uppskattning. Men om det ska vara någon sak är det ju absolut Romresan
22. Har ni samma humor? -  Haha, ja!
23. Planerar ni framtiden ihop? - Mm =)
24. Skulle han bli en bra pappa? - Helt underbar
25. Vad gjorde ni senast ni träffades? - Om man räknar bort imorse var vi och åt middag med hans mamma, syster + pojkvän igår, sen låg vi hemma i sängen och fjolllade oss
26. Vad gör han när han inte är med dig? -Ingenting x) Ligger framför tvn ;)
27. Är du svartsjuk på andra tjejer? - Inte längre
28. Har ni bråkat nångång? - Klart
29. Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? - Nej
31. Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - 3 dagar, när jag var i Riga
32. Har ni samma åsikter om saker? - Oftast
33. Vem håller i fjärrkontrollen? - Rasmus
34. Går ni ut ofta? - Mer än de flesta paren i min ålder tror jag, har hur som helst aldrig blivit så bortskämd som jag blir av Rasmus
35. Har ni samma musiksmak? - Delvis
36. Är hans familj trevlig? - Ja :)
37. Är han romantisk? - Till tusen!
38. Stöttar han dig med dina drömmar och mål? - Absolut!
39. Har han någon fobi? - Han klarar inte av att hålla i mackor med mycket mjöl på, det är väl det enda x)
40. Gillar han sport? - Jo
41. Är han en djurvän? - Lite sådär lagom ^^
42. Kan han sjunga? - Ska väl inte ljuga och säga att han är grym, men han kan sjunga tillräckligt bra för att våga göra det inför folk
43. Spelar han nått instrument? - Mhm, gitarr, :3
44. Kan han laga mat? - Ja, bara han inser det själv
1. Vem är du tilsammans med? - Min käre D.
2. Och varför det? - För att han är snygg.
3. Har han fått något smeknamn av dig? - Well, tekniskt sett så finns det inte ett enda D i hans namn, så ja.
4. Hur länge har ni vart tillsammans? - Lite drygt 9 månader, hur fan det gick till är jag förundrad över.
5. Hur träffades ni? - Jag och Rebecka spenderade alla våra helgdagar på en bar här i stan under en period, där han råkade jobba. Första gången vi pratade var väl när jag var odrägligt full och ansåg att han gav mig för få värmeljus på bordet. Han ansåg att lösningen var att jag tog med en egen ljusstake, efter lite övertalning gjorde jag det.



6. Hur gammal är han? - Gammal nog :)
7. Älskar du honom? - Verkligen.
8. Har du slagit honom? - Jag tror inte det.
9. Har du roligt med honom? - Yes! Han är fullständigt sinnessjuk :)
10. Har ni sex? - Så kan det nog vara.
11. Skulle du kunna bo med honom? - Om vi hade ett stort hus kanske.
12. Beskriv honom med tre ord? - Kärleksfull, stark, förfärlig.



13. Vet du nånting om honom? - Alldeles för mycket måste jag nästan påstå.
14. Har du gjort ett sugmärke på honom? - Det går inte att göra sugmärken på blattar. Nä, jag skoja, nej det har jag inte, men nu måste jag testa om det där är sant.
15. Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - Precis så länge som vi vill.
16. Får han dig att skratta? - Ja, jag är dock ganska lättroad.
17. Säg ETT ord hur du känner för honom? - Glädje.
18. Vad för slags filmer ser ni på ihop? - Hårdporr.
19. Får du fjärilar i magen när du ser honom? - Mja, ibland, vissa dagar känner jag mig fjärilig.
21. Vad är det finaste du fått av honom? - En flaska noisette. Efter all hans tid dvs, lite seriös kan jag vara.
22. Har ni samma humor? - Vi har ingen humor...



23. Planerar ni framtiden ihop? - Jag planerar min framtid högt inför honom, men vi planerar inte den ihop.
24. Skulle han bli en bra pappa? - Absolut, en helt fantastisk en.
25. Vad gjorde ni senast ni träffades? - Han sitter bredvid mig nu, han spelar tv-spel, jag gör det här också drar vi lite dåliga skämt under tiden. Och laddar ner en porrfilm, fotnot på fråga 18, vi har aldrig gjort det så ansåg att nu måste vi ju göra det när jag berättar för er att vi gör det. Visst är jag fin som är så trogen er?
26. Vad gör han när han inte är med dig? - Runkar. Ibland får jag för mig att han jobbar också.
27. Är du svartsjuk på andra tjejer? - Han drar ju onekligen till sig världens snyggaste tjejer, så ibland ja, men man försöker väl låta bli. Hatar mest snygga människor, vad fan vill ni mig?! 



28. Har ni bråkat nångång? - En halv gång, sen fick jag panik och hoppade in i hans famn.
29. Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? - Mja, snubben lämnade ju landet i en evighet, men jag satt hemma och skrev kärleksbrev så det anser jag väl inte.
31. Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - 7 jävla helvetesveckor..
32. Har ni samma åsikter om saker? - Inte alls, men det är lite kul.
33. Vem håller i fjärrkontrollen? - Jag, när vi väl ser på tv en gång i halvåret, D är för apatisk för att kunna agera när han ser på tv.
34. Går ni ut ofta? - Har inte blivit så, delvis för att han jobbat alla helger under större delen av vårt förhållande, delvis för att vi gör coolare saker istället.

35. Har ni samma musiksmak? - Delvis.
36. Är hans familj trevlig? - Har inte kunnat träffa någon av dem än, en del är döda, en del bor i Holland, resten bor typ i andra änden av landet. Men dem är säkert superfina.
37. Är han romantisk? - Inte ett dugg, han är ett svin ♥
38. Stöttar han dig med dina drömmar och mål? - Lite sådär halvdefensivt, men ja.
39. Har han någon fobi? - Ja, men den jag är bekant med är så löjlig så jag tänker inte ens dela med mig.
40. Gillar han sport? - Hahahahah..
41. Är han en djurvän? - Verkligen.
42. Kan han sjunga? - Jag har faktiskt ingen aning, killen är ganska dålig på att vara seriös.
43. Spelar han nått instrument? - Minsann det gör han!
44. Kan han laga mat? - Gud ja, helt fantastisk är den också!


Dubbeldejt

Har längtat efter att dubbeldejta i flera år, men det har aldrig riktigt fallit sig att så att det gått bra med matchningen, men nu, äntligen var tiden inne! Min käre D har en helt fantastisk kompis som lyckats plocka på sig en tjej som också verkar ganska awesome så vi bestämde oss för att ge oss ut i dejtingvärlden igårkväll. Klädde upp oss over the top och gick ut för att äta middag (måste bara säga att D som är turk fick en meny på engelska, höll mig fnittrandes resten av kvällen) sen promenerade vi över till O'Learys för att spana in deras spelhall. Kan säga att pojkvännerna blev som två små barn på julafton. Måste även erkänna att när jag väl vågade provade på ett skjutspel blev jag helt tokig och ville stå kvar hela natten, så galet roligt! 





HAHAHAHAHAHAHAHAHAAH, bokstavligt talat.


Gissa vad jag ska göra om tre veckor

Iih jag ska ta en tripp till Holland också hittade jag det här och tänkte att man kanske drar förbi en sväng? Biljetten ligger på min hårddisk sen en vecka tillbaka ungefär och jag är så jävla taggad! Det här kommer tveklöst bli den fetaste dagen i mitt liv so far. Kan knappt vänta! 


Summer's on it's deathbed

Njuter av sensommaren så gott jag kan i det fortfarande relativt lama vädret, det fina vädret infaller av någon konstig anledning under mina arbetstimmar eller när jag sover. Kan bero på att det är det enda jag gör i princip, men ändå. När jag är ledig och pigg har det i alla fall fallit sig så att jag mest hänger med D. Låter honom stryka mig på ryggen när jag är nyvaken, vinna gosedjur till mig på tivolin och bygga så coola glassar han bara kan åt mig. Vi kramas en del också, det och gör fula miner och nynnar på hemska melodier (fotnoten ligger i inlägget nedan). Inser nu att det låter ganska förhållandesliskigt, men jag har i alla fall väldigt roligt och vi håller inte om varandra när vi går på stan så det är okej!

Också ger vi poäng till mig som tagit mig tid att blogga mellan sökandet av jobb och lägenhet, planering inför resan och glassätande framför Gossip girl.



Pluggar holländska


RSS 2.0