En helg i stugan

Hej mina kära! Jag är ju inte jätteintresserad av den här sidan nu för tiden, men det råkar falla sig så fint att jag fick mig en liten kompaktkamera i födelsedagspresent så då känns det genast roligare! Tackar återigen alla inblandade för den <3 . Helgen har jag spenderat i stugan med min käre D, mina föräldrar, lite vänner och lite släkt och inte minst mina saknade hundar. Vi har spelat yatzy, druckit öl, klunkat jäger, lekt lekar, klättrat upp för berg, kollat på vattenfall, kört bil bara för att det är roligt (mest D faktiskt) och sovit ut ordentligt i den tysta urskogen. Otroligt skönt att få vara ledig på riktigt och jag hade det jättefint. Tack för en fin helg ♥




När det närmar sig nitton

Känner mig pirrig inför en stundande födelsedag och inte ett dugg redo över att lämna arton bakom mig, det har varit så himla roligt, precis som jag förväntade mig det att det skulle vara. Dejta en bartender, träffa diverse skumma killar, åka på äventyr med min fantastiska tjejkompis, dansa som jag aldrig kunnat förut, stå på ett flak med ett tjugotal bästisar och le så käkarna värker, bygga vänskap till min pappa, till min mamma, ha ett eget hem, leva på nudlar, för första gången själv sätta mig bakom ratten och köra mil efter mil till låtar som bara jag älskar. Jag väntade mig ett år fullt av skratt och leenden, av diverse anledningar och med diverse människor och om jag har fått det! Har träffat mer häftiga människor under det här året än jag gjort sammanlagt under de andra sjutton tror jag. Men livet går vidare och jag förväntar mig ännu ett år som blir spännande på sitt sätt. Att inte längre ha skolan som skyddsnät, kanske att känna frustrationen över att vara arbetslös, spänningen av att för första gången sätta foten på ett universitet, att äntligen få leva livet som jag vill och stöta på nya hinder och överraskningar som jag aldrig kunnat drömma om förut. Att planera min flytt utomlands, prova på ett coolt jobb, att istället för attt gå på krogrunda med min fina tjej sitta i hennes lägenhet och mysa med hennes bäbis. Mitt första år som vuxen, på riktigt. Så spännande, kanske det även toppar mitt fantastiska år som artonåring, vem vet. Oavsett vad så är jag lycklig.



Mjä

Jag tror jag ska lägga ner det här med bloggandet alltså, det är nästan pinsamt vad dåliga grejer jag åstadkommer eller snarare inte åstadkommer. Nu var jag seriöst på väg att skriva ett inlägg om hur min mage mår. Nä, spännande saker händer det minsann, men det funkar inte riktigt att dela det här just nu. Nu skriver jag bara för att jag har tråkigt i väntan på att Gossip girl ska landa på D's dator. Kanske bara struntar i allt och går och lägger mig. Hejdå.

Haag och Gossip girl behöver inte längre slåss om min uppmärksamhet

Alltså det här var ju sjukt fjantigt, men ändå lite kul när jag drar en sista sökning på youtube på utbildningen jag ska söka till innan jag slänger på Gossip girl och hittar det här. Det avgör saken, jag flyttar! ;D


En sån där dag, när det är fint att vara någons flickvän

Hade en supermysig dag/kväll med D igår efter en tuff morgon på jobbet. Gled över till Boden och hälsade på honom på jobbet, som är lite häftigare än mitt, han står nämligen och säljer glass till söta små barn på ett torg. Mysigt eller vad? Så där hängde vi ett tag, spelade lite kort, pratade lite strunt också försökte jag hjälpa honom så gott jag kunde, räknade lite pengar och sådär. Under vårt struntprat kom vi fram till att vi borde åka och spela minigolf någon dag, sen kom vi väl på att varför inte direkt? Så så fort vi var färdiga rullade vi mot Luleå där vi spenderade en timme med att skjuta bollar på varandra och avslutade med en mysig strandpromenad. Tror det var precis vad vi båda behövde efter några veckors med alldeles för mycket jobb och alldeles för lite välspenderad tid med varandra. Jag älskar dig ♥



Oooh ooh ooh oh oh ooh!

Ruggigt svårt att få ihop låttextrubriker när jag i princip bara lyssnar på house just nu, haha! Sitter och planerar min Hollandsvisit i augusti och har precis deppat ihop lite över failade planer. Slog igång min favoritlåt (rubriken) och ryckte upp mig då jag istället valde att gå på en spelning av killarna bakom den på en görmysig strandklubb sådär på lagom avstånd från vad som kan komma att bli min nya hemstad. Alltså bara tanken av att seriöst överväga att flytta utomlands gör mig helt euforisk, det skulle vara och kommer vara helt otroligt! Hoppas, hoppas att allt känns fint, löser sig bra och att jag hamnar rätt i slutändan. För det är väl ganska mycket mest det man längtar efter när man är arton, right?

Vilken helg alltså!

Hade fest hemma hos mig och det var hur trevligt som helst, massa, massa fint folk. Slutade med en sväng på krogen ni vet, som vanligt. Och igårkväll arrrangerades det en klubb under en bro här i stan som jag taggat att gå på hur länge som helst, men när jag i förrgår blev av med min väg in förbi 20årsgränsen deppade jag ihop totalt. Satte mig istället på en kulle bredvid och spanade in med Robbin och en flaska rödvin, hade det supermysigt. Sen bara flippade musiken totalt och jag kunde inte låta bli att försöka komma in. Och jag lyckades! Dansade som en dåre i 3-4 timmar, går inte att beskriva med ord hur jävla roligt jag hade. Helt amazing.







Jag är kär i den här killen

och hans kompis. Yeah, raggar läsare med rubriker som ser spännande ut på Facebook, det är i alla fall kvällens Johannalåt. Iiih så fint!

En massa suddande

Jag har försökt skriva det här inlägget fyra gånger och nu ger jag upp, tror jag. Haha nu suddade jag lite mer. Prutt på världen. Det är i alla fall sommar och det är ju bra! Ungefär såhär mycket sommar. Nu ska jag gå innan jag skriver mer som jag suddar ut två sekunder senare. Maow!



Hemma i byn

Så skönt att vara hemma hos pappa alltså, har sovit så gott inatt! Om sanningen ska fram så tycker jag det är lite obehagligt att bo på bottenvåningen när folk promenerar förbi mitt fönster hela tiden, jag är inte heller så förtjust i att sova i köket. Men, min lägenhet är fin och jag älskar ju den! Så idag är jag bara ledig, blir bortskämd med mat och öl och lugn och ro. Tänkte hoppa ut i solen nu och bara vara. Förresten, när jag var ute och lufsade på vår enorma gräsmattta började jag fundera, undrar hur många av mina lägenheter som skulle rymmas på den?



Det vackraste jag har haft i min säng


Tar ledigt

Klockan tre kliver jag på dagens jobbpass och blir kvar där i fem ynka timmar, sen ska jag åka härifrån. Bestämde mig för att åka hem till Töre ett tag. Är nämligen ledig imorgon så det passar perfekt! Känner att jag behöver få ta det lugnt och vara kring vänner ett tag, vad passar bättre då än att åka hem till föräldrarna som är typ världens finaste kompisar och som dessutom levererar middagar och äger en diskmaskin? Men som sagt så måste jag jobba några timmar först och före det behöver jag trycka i mig makaronerna jag håller på att göra till frukost/lunch/middag (min kropp behöver några dagar hos pappa alltså) och plocka färdigt här så det är mysigt när jag kommer tillbaka. Puss på er!

Så dansa, dansa

AAH jag är så sugen på att dansa alltså! På lördag då jävlar, ska dansa skiten ur Luleå, tveklöst. Sitter i min soffa och försöker hålla min längtan lite rimlig i alla fall och snurrar den här låten runt, runt. Tyckte den var skitstörig första gången jag hörde den, men blev lite kär i den ikväll. Också tänker jag på Crookersspelningen på Siesta och får typ stånd, så jävla sjukt! Nä, nu ska jag lugna mig och spara ruset till på lördag. Puss.


12-07-01

Haha ibland undrar jag hur mina artonåriga hjärnceller jobbar när jag sätter mig på en bar vid midnatt innan en tuff jobbdag. Det var löjligt trevligt och värt dock, men nu längtar jag efter min rast. Fyra timmar minus körning och jag ska sova! Och imorgon blir det fan sovmorgon. Nä, nu måste jag forsätta med vad ni nu tror att jag gör på jobbet.

RSS 2.0