Udda lunch, mysig fika

Idag kände inte jag och Sara för att äta lunch med skolan och eftersom att ingen av oss var direkt hungriga gick vi till Statoil och köpte en väldigt lätt lunch, min bestod av en Cola och en liten påse nötmix, hennes av en kaffe och en twix. Jag vet om att det låter väldigt nytttigt, men ibland får man faktiskt unna sig. Sen satte vi oss och åt på en parkbänk, kändes som att vi vara värsta luffarna som skramlat ihop våra sista pengar till lunch.

Efter skolan gick jag och tog en fika med Josse och Alexander. Har verkligen saknat att gå ut och fika alltså! Gjorde det hur mycket som helst i Hässleholm. Mysiga cafén är totalt underskattade enligt mig! Så jag köpte mig i alla fall en latte också pratade vi lite allmänt. Jag försökte även hitta mig en eller två tröjor som pappa lovat att jag ska få inför hösten, men jag var inte direkt på humör för att springa i affärer så jag gör nog det på onsdag eller torsdag istället.

Saras kaffe/choklad lunch och min Cola/nötter lunch. Måste förövrigt säga att jag höll på att döda henne när jag bjöd henne på ett torkat blåbär eftersom att hon är allergisk mot nötter. Kanske överdrev i att hon höll på att dö, men ändå, ganska kasst av mig ;p




Årets första höstbilder

Idag när jag gick hem från bussen blev jag riktigt sugen på att fota, så jag sprang fram till första bästa träd och tog en massa bilder. Det blev en rönn som börjat skifta i färgerna, tycker de är så otroligt vackra på hösten! Jag tycker att man får de vackraste naturbilderna på hösten så jag ser fram emot en fotohöst.

Vad tycker ni andra fotointresserade, ser ni fram emot att föreviga hösten eller hade ni hellre haft sommar en månad till?



Måste man vara storbloggare för att vara bra?

Jag funderar ofta på den här frågan. Jag har väldigt få läsare, men jag är supernöjd med min blogg ändå, för att den är så jag. Om man tar en storbloggare istället, låt oss säga Kissie (nej, jag gillar inte henne), tror ni att det hon skriver i sin blogg är den personen hon är? Vi kan inte svara på den frågan såklart, men personligen tror jag att hon och även andra storbloggare "låtsas" vara någon annan för att öka läsarantalet = tjäna mer pengar.

Även om jag skulle råka bli storbloggare någon dag skulle jag ändå inte ragga runt halva Sverige efter företag som jag kan tjäna pengar på genom mitt bloggandet. Ens blogg är väl ens intresse inte ett jobb, eller? För mig är det en chans att få skriva av mig, att visa upp mina foton och att visa upp mig för världen "Hej, det är min blogg, det här är jag!"

Sen måste jag tillägga att om man som storbloggare tror att man kommer kunna leva på sin blogg är man kanske inte sådär jätteintelligent. För ärligt talat, hur många personer över 40 tjänar pengar på sin blogg?


En typisk söndag

Idag känns det som att det kommer bli en sån där riktigt "typisk söndag" för mig. Ni vet, när man egentligen inte gör något annat än att vänta på måndagen. Söndagar är ganska onödiga dagar faktiskt, man kan inte göra något på kvällen för det är skola dagen efter och på morgonen ligger alla och sover. Visst är det nästan lite onödigt?

Fast jag tycker ändå det är skönt att ha en hel dag på sig att ladda upp inför skolan så ska jag göra den här till en riktig söndag. Jag ska städa litegrann i köket innan mina föräldrar kommer hem, jag ska duscha, göra en hårinpackning och lägga lite hudkrämer etc, sen ska jag leta upp en bok som jag måste ha med mig till skolan imorgon. Ska bli skönt att ha en halvlugn dag :)

Imorgon är jag sugen på att sätta mig i Luleå på ett mysigt café och dricka en latte. Funderar på om jag ska våga ta mod till mig och fråga någon av mina klasskompisar om sällskap. Antagligen inte, men vi får väl se.

Sommaren är över ?

För några dagar sen insåg jag att sommaren verkligen är över. Löven har börjat gulna och falla till marken, sommarvärmen är borta (fast man kan inte säga att det är kallt än, svettas ihjäl i när jag går och äter skollunch!) och när jag började skolan var jag inställd på att det var höst. Så jag vet inte om man ska kalla det här sensommar eller höst? Vi är i alla fall inte långt ifrån hösten om den inte är här än. Jag har personligen inget emot det. Ser fram emot att ta på mig mysiga, varma tröjor, tända ljus och krypa ner under täcket när det är kallt ute.

Hur har min sommar varit då?
I maj hade jag lagt upp en liten lista på vad jag ville få gjort under sommaren. Idag hittade jag den och började läsa igenom den och insåg att jag ändå fyllt den ungefär halvt.  Jag har hunnit med några sommarefester, jag har badat supermycket, jag har börjat övningsköra, jag har tjänat lite pengar och jag har myst på rejält med Jesper. Det jag inte har gjort är att vara på några grillkvällar, åka till stugan, åka till Skåne och att gå på en festival.

Fast jag inte gjort de sistnämnda sakerna så har det ändå varit en underbar och minnesvärd sommar. Mina två bästa dagar under den var såklart balen, den bästa dagen i mitt liv! Den andra var den då jag och Jesper körde hem från Ö-vik, det kändes bara så underbart, tryggt, roligt och vuxet att köra 43 mil tillsammans med honom.

Alla ni som har förgyllt den här sommaren och gjort den minnesvärd, tack så jättemycket!
Jag syftar speciellt på Jesper och Ingela, men även en massa andra personer.
Puss på er <3


Feasting on sleeping pills and Marlboro Reds

Om ni undrar angående rubriken (syftar speciellt på min mamma ;p ) så är det självklart bara en bit ur låttexten. Spola fram drygt en minut och lyssna, jag blev kär i låten direkt!


Första skolveckan avklarad!

Nu är min första vecka på Nti avslutad och jag kan bara säga att jag är nöjd. Jag har pratat med över halva klassen och jag börjar kunna alla namnen, trots att vi är en väligt stor klass på 35 elever. Jag är helt övertygad om att jag valt rätt linje och skola, det kan inte bli bättre än såhär!

Jag är ensam hemma i helgen, familjen är  i stugan. Har ni några tips på "frysrensningsmat"?
Jesper kommer hit snart, så ska vi prata och bara umgås lite allmänt. Sen ikväll ska vi bege oss till Råneå för att umgås med min klasskompis Sara och hennes vänner. Hoppas på att det blir trevligt, ska hur som helst bli skönt att komma ut lite. Nu ska jag gå ner och dricka kaffe och se om det går någon intressant talkshow eller något humorprogram på tv innan Jesper kommer.

Hoppas ni alla får en bra helg!

 

Concerned and kind, yet unable to reach me

Idag har det hänt en mycket tråkig sak i mitt liv och det är flera som vill prata med mig om det här. Jag vet inte om det gör er besvikna men jag vill faktiskt inte prata. Har bara valt ut ett par personer att berätta för, personer som jag litar på och känner att de verkligen bryr sig och inte dömer mig, för jag är säkert att jag kommer se ut som en idiot när det här är över. Jag ska ensam försöka antingen lösa problemet eller bara leva mig igenom det, hoppas såklart på en lösning men jag behöver lite hjälp och tid för det så jag vet inte vad som händer.

Jag önskar att man kunde kontrollera allt här i livet, då hade allt varit mycket enklare. Fast då hade livet förlorat mycket av sin mening såklart, man måste få stöta på sina problem, göra sina misstag och ta lärdom av dem. Det känns jävligt jobbigt men det bara måste göras. Sen, när man börjar vara färdig med sina misstag, de flesta görs ju när man är ungefär i min ålder, så kan man vara nöjd med sig själv. Då kan man titta tillbaka och kanske skratta åt dumma saker man sagt eller gjort, fundera över sina misstag och aldrig mer göra om dem.

För att lyfta upp stämningen lite tänkte jag visa er ännu en bild från skolan som jag tagit idag, kommer antagligen bli mycket av det här framöver, om inte annat bilder från Luleå överhuvudtaget. Vi hade våra första lektioner idag och under Medieproduktionen fick vi intervjua en klasskompis om dennes intresse eller något annat, sedan fota en bild på personen som speglade intervjun och sätta ihop det till en liten plansch kan man väl säga. Jag intervjuade Josefin om hennes intresse för 80-talsmusik, tyckte det var en ganska tuff och annorlunda grej för en 16åring. Ni kan väl gissa vad hon intervjuade mig om? Självklart mitt fotointresse. Bilden här tog jag när hon höll på att fota mig "in action" till sitt projekt. Tyckte den blev ganska snygg i skuggor och sådant, den är knappt redigerad heller.

        

En rikedom av sandkorn

Idag på skolan fick vi ett fotouppdrag, vilket jag tyckte var jätteroligt. Eftersom att jag alltid bär min egen kameran med mig fotade jag med den och fick därmed med mig bilderna hem. Vi blev uppdelade i grupper också fick vi då vårat uppdrag som var att tolka en låttext i 3 foton. Vi valde titeln En rikedom av sandkorn (alla titlar var Bob Hund-låtar). Kan säga att det inte var lika lätt som man kan tro! Vi prövade även två andra titlar; Ett litet ljus söker mörker och Den ensamma sjömannens födelsedag. Tänkte klicka in vad vi gjort och måste påpeka att vi gjorde det under tidspress och en lätt förvirring så (;

Imorgon ska jag ha min första riktiga skoldag och jag är lite halvnervös, tänk om jag tycker det är jätteointressant med mediaämnena? Jag är ganska säker på att det inte händer, men man vet ju inte. Just nu är Jesper på väg hit så ska vi se en film och mysa, ska bli härligt. Nu måste jag gå och göra middag till mig och lillebror. Puss <3

Dessa tre bilderna valde vi ut till slut. Modell är min klasskompis Martin, han var inte direkt rädd för att vara med på bild. Härligt med såna människor! =)

Också lägger jag in lite andra bilder som inte kom med i slutändan, men som förtjänar en plats här.
Ni kan ju tänka er hur kul det såg ut när vi låg där mittemot varandra på mage i en sandlåda i centrala Luleå x)

Här är en bild från när vi försökte tolka "Ett litet ljus söker sitt mörker".  Martin offrade sig på att klättra upp i ett träd och lägga sig i det för att få de här bilderna! Den andra modellen heter Alexandra och hon måste vara klassen sötaste tjej!

Den ensamma sjömannen födelsedag, återigen Martin framför kameran.


Tårtbygge

Idag på skolan fick vi bygga tårtor, det var faktiskt riktigt roligt! Självklart fick vi inte bara "bygga" tårtor, vi hade ett tema vi var tvunga att följa. Dessa teman var De sju dödsynderna och min grupp fick Girighet. Sen att vi tolkade det på en lite halvkonstigt sätt det är ju en helt annan femma, men det var i alla fall roligt =) Hur som helst så roade vi oss med att göra en parkering med fyra som symboliserade hela grejen och jag gjorde en massa trafikljus, skitkul. Sen hällde vi bara ett stort berg med äckligt godis typ.

Här håller hela gänget på att påta ihop tårtan =)

Amanda (tror att hon heter det), Amanda och Alexander jobbar på berget och den supersnygga bilparkeringen Amanda fick ihop till våra girighetsbilar ;p


Fyra tips om hur du tjänar tid på morgonen!

Jag har bara pendlat till Luleå (5 mil enkel väg) i två dagar och trots att jag slutat tidigt känner jag redan att det är faktiskt jobbigt. Det är tveklöst värt det, jag älskar skolan, men det hade ändå varit skönt att ha lite mer flyt med bussar och sånt. Hade även föredragit att få sova en pyttestund längre på morgon. Så jag tänkte dra ihop en kort lista på hur man kan tjäna in några minuters längre sovtid på morgonen.

Duscha kvällen före
Jag vet om att det är skönt att ta en uppiggande dusch på morgonen, men man tjänar ganska mycket tid på att göra det kvällen innan. Tänk dig att det tar 5-10 minuter att duscha + att man måste torka sig och föna håret vilket alltid verkar ta en jävla tid för mig.

Ät frukost på skolan/jobbet/bussen
Vi busspendlare får ofta lite väntetid när vi kommit fram innan vi börjar, för mig är det just den här veckan en timme. Då kan man använda tiden till att äta frukost så sparar man ännu lite mer tid. Jag personligen äter frukost på bussen, kroppen hinner vakna och jag sparar säkert 10-15 minuter på det.

Gör ditt morgonkaffe kvällen före
Jag vet att det låter skitäcklig, men bara man stoppar muggen i micron 20-30 sekunder så smakar det som nytt. Vår kaffekokare är ganska seg så jag tjänar mycket på det. Ni som inte dricker alls får ju 10 minuter extra hursomhelst (;

Välj ut kläder dagen före
Nu kanske ni tycker jag är löjlig, men jag kan stå och prova kläder och rota i garderoben jättelänge innan jag blir nöjd. Det tar faktiskt ganska mycket onödig tid, men så är det att vara jag (; Ni andra kanske inte gör det? Hur som helst hade jag fått ihop några minuter om jag började göra det.

Om jag nu personligen börjar göra allt det här, vilket jag ska försöka ikväll/imorgon kommer jag behöva stiga upp 6.25 istället för 5.50, inte helt fel.


Första skoldagen

Nu är min första dag på NTI avklarad! Det känns som att det här kommer bli bra, lärarna är trevliga och skolan är allmänt mysig. Imorgon hoppas jag på att få lära känna mina klasskompisar litegrann, just nu känner jag bara Sara, knappt det ens. Fast hon är jättetrevlig :)

Det enda som känns lite jobbigt är att vi är 35 stycken i klassen (!) annars är det fint. Jag är väldigt nöjd med mitt schema, slutar 13.25 måndagar och fredagar så det är fullt acceptabelt. Två dagar i veckan kommer jag vara hemma 17.25, men jag får igen de på min kortare dagar. Jag har heller inga håltimmar vilket känns otroligt skönt!

Jag är positiv till det här, jag tillåter det inte att bli dåligt heller, har helt enkelt bestämt mig för att det blir bra!


Skolstart imorgon, hjälp!

Jag är jättenervös inför skolstarten imorgon. Fast jag skulle nog egentligen säga att jag är mest förväntansfull och har en mage som är bra på att snurra sig. Jag hade planerat att lägga mig framför tvn halv tio och se två avsnitt av Desperate Housewives sen sova, det kan jag ju glömma. Kommer absolut inte somna före 12, om jag somnar överhuvudtaget. Jag ska åka med pappa till Luleå imorgon halv 10 och innan dess kommer jag antagligen kräka av nervositet, jag är väldigt bra på det.

Det ska i alla fall bli jätteroligt att träffa nytt folk och komma till en ny stad, ny skola, nytt allt helt enkelt! För er som är här för att kika på mina bilder kan nog förvänta er mycket mer stadsfoton, gud vad jag har saknat det!

Nu ska jag snart ta mig lite lätt kvällsmat, kanske en skvätt fil med drottningssylt (mums!) sen lägga mig och kolla på Desperate Housewives, uppdaterar imorgon om hur det gick på skolan.


Lek i vasken

Haha, vad löjligt det lät. Jag har i alla fall fotat lite vatten och sånt idag (jätteorginellt jag vet)
Jag är i alla fall nöjd med den översta bilden :)




Signe och Bodil

I oktober förra året hade jag ett litet fotouppdrag på min kusin Signes dop. Det var ganska utmanade eftersom att det var i en kyrka, alla som prövat fota i en kyrka vet att det är otroligt svårt pga att blixten inte har någonting att slå i. Som tur var fick jag låna en extern blixt så det blev hyfsat ändå, men kyrkor måste ligga i topp 3 på svåraste platser att fota på.

Hur som helst, så efter dopet fick jag ta några bilder på Signe och ett par stycken med hennes mamma (min moster) Bodil. Eftersom att båda är supersöta var det inget större problem. Anledningen till att jag lägger upp de idag är att det är först nu jag känt mig riktigt nöjd med dem och jag har äntligen kunnat ge dem en rättvis redigering.

Bilden i mitten är min favorit, jag älskar den =)





Ett löv?


Fem dagar till skolstart

Nu är det bara fem dagar kvar till skolan börjar och min mage har redan börjar knyta sig. Antagligen kommer jag spy ganska våldsamt på måndagmorgon av ren nervositet, så jag får ladda upp med tuggummin, inte kul att lukta kräk när man hälsar på nya klasskompisarna direkt? Jag vet om att jag är grymt äcklig som skriver det här men nu blev det så.

Skolstarten innebär en stor förändring i mitt liv, jag kommer vara borta 11-12 timmar om dagen och jag förväntar mig att det kommer bli tuffare än det varit förr och jag har bestämt mig för att kämpa. Kort sagt kommer jag ha lite tid över till mitt liv annars. Jag hade hoppats på att få igång bloggen igen till hösten, att börja träna ordentligt och att ha ett härligt socialt liv. Jag har förstått nu att det kommer helt enkelt inte gå ihop. Prio ett är i alla fall att jag fixar skolan, för det här är min dröm och det har varit det hur länge som helst, jag ska gå i mål med flaggan i topp! Efter det kommer det sociala, definitivt. Jag kommer antagligen få slita med att få ihop det med Jesper, eftersom att vi är vana att träffas minst sex dagar i veckan. När jag väl kommit in i de långa dagar ska ja definitivt offra 20 minuter extra på bussen en dag i veckan för att kunna vara med honom. Okej, att åka "hemifrån" 6.30 känns inte lockande, men han är värd varenda sekund <3 Sen har jag även bestämt att fortsätta ha en bra relation med min familj, jag ska inte sluta ge dem tid och till sist hoppas jag på att skaffa nya vänner genom skolan som jag ändå träffar fem dagar i veckan.

Det där med bloggen hoppas jag kunna lösa genom att göra det på skoltid, liksom om jag offrar halva dygnet på att sitta där kan jag väl ge en kvart av de där timmarna till att blogga? Det tycker jag i alla fall :)

Hur som helst, Johanna kommer ändå alltid finnas här fast på ett annat sätt. Visst, jag kommer vara mer upptagen än jag varit, men det är min dröm, drömmar tar tid.


Samma blomma i svartvitt

Här kommer en bild på samma utblommade lupin som jag la upp igår. Tycker bättre om den andra, men någon kanske gillar den här?

En utblommad blomma


Lek med slutartid vid älven

Igår var jag ute en liten sväng med kameran. Han få några bilder innan Lina kom och umgicks med mig. Bland annat lekte jag lite med slutartiden vid älven. Tyvärr blev de fasta objekten, tex stenen, ganska suddiga de också, nackdelen med att inte ha ett stativ. Det var i alla fall roligt att pröva något annorlunda :)

Nu ska jag ut och powewalka i skogen, sen blir det städa, sen fest!

De suddiga bilderna är fotade med en slutartid på 1/2 sec, bländare på 32 och ISO-talet är 100.

Badat med Lina och Nova

Idag har jag varit och Lina varit i Siknäs och badat och solat. Det var riktigt härligt måste jag säga :) Vi tog Nova med oss vilket gjorde saken ännu bättre. Hon är helt hyper hela tiden och hon älskar vattnet, så vi fick oss en mysig badkompis. Tyvärr fick vi bege oss efter ett par timmar för att det blev molnigt, men lika glad för det är jag. Har även hunnit vara ute en sväng och fotat idag, vi får se vad som blir med det, men någonting dyker säkert upp här under kvällen.

Visst är hon söt lilltjejen, med alla grus på nosen? ^^


Känner mig tyst,.

Har varit länge hos Jesper så jag börjar känna mig ganska tyst. Sen har jag inte fotat heller, fast jag varit sugen. Har hittat en massa saker jag velat fota när jag varit där, sådana konstiga saker som jag bara får öga för ibland, det är bara då jag ser mig själv fotograf. Självklart är det då jag inte har med mig kameran. Därför ska jag införskaffa ett displayskydd så fort som möjligt och en större handväska så kameran alltid är med mig sen :) Måste dessutom köpa en ny ögonmussla och jag har bestämt mig för att vara lite snål, men ändå bygga vidare min fotografering med en makrolins, kostar bara mellan 300-600kr så det är värt.

För övrigt längtar jag till skolan som inni!

Lägger in några bilder
jag tog förra sommaren som jag inte känt så starkt för fören nu. Det är egentligen bara den översta bilden som jag verkligen gillar, men ni får de andra också bara för saken skull :) På bilderna är min vän Sandra, som jag tyvärr inte träffat sen den dagen.




Jag sjunger "Du är allt"

Här är ett klipp från när jag sjöng Du är allt på Elin och Johans bröllop i lördags. Ni ska veta hur nervös jag var! Och det var jättesvårt att hålla inne tårarna, direkt när jag gick och satte mig efteråt så bröt jag ihop. Jag fick i princip hela kyrkan att gråta, så jag antar att det var ett bra betyg. Hela bröllopet var jättevackert och jag önskar Elin och Johan all lycka i deras äktenskap och om ni ser det här, så vill jag återigen tacka för att jag fick äran att sjunga för er. Nä, nu ska ni få kika så ska jag fortsätta spela Röj med mina svågrar.
Puss <3


Nova ♥

För någon dag sen när jag satt ute och solade hittade jag vår hund Nova med huvudet instucket mellan brädorna i staketet på bron, sovandes. Jag sprang direkt efter kameran för att fånga henne, det såg ju helknäppt ut! Förstår inte hur djur kan sova på så konstiga sätt som de gör, aja, här är i alla fall bildbevis.



Felt like a goldfish, stuck in a bowl,.

Jag älskar verkligen den här låten alltså! Hela albumet är för övrigt något av det mysigaste jag hört på länge, sist jag hittade något mysigt jag verkligen gillade var väl i december när jag hittade SeabearTänkte stanna där faktiskt, ni behöver inte läsa mycket varje gång jag skriver ett inlägg.

Hos Jesper

Hej på er =)
Jag sitter hemma hos Jesper nu, vid hans supermysiga bärbara dator (ja, jag är avundsjuk). Har spenderat dagen med att sova och sånt onödigt. Sen nyss spelade jag badminton med hans två yngre bröder, nästan pinsamt när man nästa blir utklassad av två pojkar under 10 år. Om jag inte minns fel är Robin fem och Rasmus 7 eller 8, så det var tur att ingen såg i alla fall ;)

Jag har inget vettigt att säga, men jag skriver i alla fall. Imorgon ska jag hem sen blir det att repa med Johan inför bröllopet, satan så nervös jag är! Hoppas, hoppas att det går bra i alla fall.

Bjuder på en bild från Jespers dator då alltså, bara för att det inte ska se så tråkigt ut. Puss <3


Töreälv

Idag slängde jag kameran över axeln, haffade min cykel och cyklade iväg längs båda strandpromenaderna här i byn. Mitt första stopp var Bärsjärda, där en tysk och en engelsk pojk lekte i vattnet, fascinerande hur små barn kan leka med precis vem som helst. Fick inga bra bilder på vattnet, men jag hittade några söta blommor. Nästa stopp var träsket och när jag kom dit, det bara tog andan från mig! Det var så sjukt vacker med solen som låg just ovanför trädtopparna, över den glasklara vattenytan som speglade den lätt rosa himlen. Helt underbart vackert!

Sen cyklade jag vidare ner till andra sidan strandpromenaden, bakom byn, där jag bara stod och kikade lite ut över älven. Fick en bild jag vill behålla, sen var jag tvungen att cykla hem och kissa x) Här är i alla fall ett urval av bilderna, visst är det vackert här?








Den sista och första bilden är mina favoriter. Sen gillar jag blombilden till höger, kanske det blir en tavla av den?

Luleåkalaset

Tråkigt nog var jag knappt någonting på Lk i år, mest pga av att jag inte ansåg att det var värt att betala när det inte fanns några intressanta artister där, men även för att jag inte direkt hade någon att gå med. Jag var i alla fall där en stund på torsdagskvällen när det var gratis med pappa, Ingela och Victor. Tyvärr var vi tvungna att åka hem ganska tidigt eftersom att jag skulle jobba dagen efter, vilket jag ångrar. Vi kikade i alla fall lite på stan, sen kollade vi på Rix fm festival som var betydligt roligare än jag förväntat mig. Sen precis när jag kände suget att fota staden och vimlet i kvällsljuset var vi tvungna att åka hem. Surt.

Slänger i alla fall in några bilder från Rix Fm bara för att. Fick inga jättebra bilder direkt, eftersom att det stod folk framför mig också var det jättekonstigt motljus från sidan. Anyway, här är nånting.

Tyckte den här vakten såg så grymt tuff ut i brillorna så jag var tvungen att knäppa honom (;





Och här måste ni kolla en grej jag såg när jag klickade upp den här bilden i Photoshop,.
Den lilla kinestjejen där ser skitläskig ut :o Kolla som hon tittar på mig liksom? Påminner mig om en skräckfilm. Förlåt mig, lilla kines, men du skrämmer mig . (Förresten ser killen i kepsen inte jättetrevlig ut heller) Jag är en sån hemsk människa som slänger ut barn som läskiga på internet.

Hej =D

Tänkte bara skriva ett par rader så här helt random. Det är jättefint väder ute så jag ska gå ut och promenera, försöker suga ut varenda uns av solljus nu innan hösten kommer. Imorgon ska jag på handledarkurs med pappa och Ingela så jag äntligen får börja övningsköra på riktigt. Sen är det ju bröllop på lördag och ni ska veta att jag är nervös!

Det kommer gå åt helvete, så hejdå =)

Mina superuppskattade födelsedagspresenter

Tänkte bara berätta lite snabbt om alla presenter jag fick när jag fyllde sexton, bara för att jag blev förvånad över att de var så många och jätteglad för att alla var så "önskade". För det första kan jag väl säga att jag helt klart uppdaterat mitt "smyckesförråd".

Jag måste säga att presenterna jag fick av Mamma var nog mest uppskattade av alla. Anledningen till det är att hon just nu inte kunde köpa en present till mig och istället tog hon sig tid att rota igenom sin garderob och grejer som jag inte kunde ta med mig upp i flytten. Hon skickade en hel resväska med saker! Hudkrämer, kläder, smycken, fototidningar. Jag blev jätteglad, hoppas du vet det mamma <3

Av pappa och Ingela fick jag en mp3 som jag önskat mig hur länge som helst. Jag älskar den! Sen fick jag även en enskild present av Ingela, hon och jag ska nämligen gå på spa framåt hösten och få massage och mysa på sådär allmänt. Ska bli superhärligt =)

SnyggMp3n jag fick av pappa och Ingela


Min Mormor och hennes karl Leif skickade upp ett brev med ett gulligt grattiskort och 200 kronor, tack =) Pengarna kommer för övrigt att gå till ett par in ear hörlurar så jag kan dunka på ordentligt nu när jag ska börja pendla om 3 veckor. Min Farmor gav mig en diamantring som hon själv inte kunde använda längre, den är superfin :) 



Några dagar innan jag fyllde år åkte jag til Finland med Ingela och Kerstin (Ingelas mamma) och shoppade. Då gav Kerstin mig lite presenter där som är jätteuppskattade. Orkade inte fota dem, men det var i alla fall 2 par strumpbyxor, en bh och ett par trosor, 2 tröjor, skitnsnyggt alltihop :)

Mina svärföräldrar gav mig ett par gulliga örhängen som antagligen kommer hänga i mina öron ganska länge till. Sen måste jag berätta att Jespers småsyskon Rasmus och Robin hade gjort teckningar till mig, så sjukt gulligt! =D
Mina mostrar gav mig ett riktigt vackert halsband =)

Här är halsbandet jag fick av mina mostrar och örhängen jag fick av mina svärföräldrar, visst är de fina?



Nu tror jag och hoppas jag att jag inte glömt något. Vill bara säga till alla som grattade mig, alla som kom förbi och alla som gav mig allt det här att jag är jättetacksam. Ni gav mig den bästa födelsedagen någonsin !

Men, jag sparade det bästa till sist. Jesper gav mig den absolut vackraste och mest uppskattade presenten i år (bara för att han är kille och fick ihop något vackert i alla fall (; ) Nej, men helt seriöst. Han gav mig ett halsband som var riktigt, riktigt vackert. Tack så jättejättejättemycket älskling <3



RSS 2.0