Nånting är fel...

Med Max msn. Det är sinnesjukt frustrerande, kan jag lova. Något annat som är frustrerande är grekiska släktband, vi ska berätta en grekisk historia på sex serierutor och det är typ femton huvudpersoner. Inte kul! Aja, snart lunch i alla fall.

Msn hatar mig och Max..

Min undebara helg

Det här är minst tredje helgen i rad som varit skithärlig, fan va nice mitt liv är =D Det började ju då i fredags med att jag skulle dricka lite vin med Max, sen ville Sara hänga på så vi tre drog till Max och chilldrack lite. Vi var tvungna att göra en egen kortlek, för Max äger ingen kortlek, liksom vem fan har inte en kortlek? xD
Ja, sen spelade vi vomit och tjorvade på, hade skitroligt!

Sen åkte vi in till stan med Rebecka, träffade Ag och hans kompisar, försökte ta oss in på en fest på Örnäset men det blev inget, så vi åkte hem till Ag och satt där och hade det mysigt. Jag var nöjd som fan! Fast där vid tvåtiden började jag småslumra lite, jag var ju trots allt lite dålig efter vaccinet också är jag alltid trött på fredagar. Åkte taxi med Sara till Tuna vid 4 sen promenerade vi hem till Porsön och somnade runt halv sex. Awesome kväll <3

Igår, lördag, låg jag i sängen till fem vilket var sjukt skönt. Sen vid sjutiden åkte jag och Max in till stan, köpte mig ett skrovmål på tasty som jag krängde hemma hos Stefan. Vi var hos honom till tre då vi tog nattbussen hem, vi hade det jävligt lugnt, men ändå sjukt kul. Kollade på film, tog nån öl och spelade rock band. Johanna är nöjdnöjdNöjd =D

Så nu sitter jag här hos Max och vi ska snart bege oss hem till Töre och ladda upp inför den kommande skolveckan, så måste gå nu så vi hinner det vi ska. Bye bitches <3

Vår supernsnygga kortlek ;)

Ja också gjorde Sara ettor? xD liksom, varför? ^^





Rotat i lådor

Igårkväll tog jag tag i en sak jag tänkt göra jättelänge, jag rotade igenom och organiserade mina gamla saker som ligger i flyttlådor. Jag kan då säga att jag hittade en hel del nostalgiska saker, som min gamla walkman som jag var jättestolt över, mitt gamla gameboy, gamla vännerböcker och liknande. Så nu är några gamla böcker jag ska läsa om igen och småsaker jag hittade som jag vill ha nu framplockade och resten är snyggt organiserat i lådorna.

Jag hittade den här klockan och det matchande armbandet som jag fick av min moster för några år sen. De är ju skitsnygga! Måste bara fixa ett batteri till klockan, sen ska jag börja använda de igen. Kankse tar på mig armbandet ikväll?

Mitt lila gameboy, sån nostalgi <3 också några av alla böcker jag hittade, kanske man borde börja läsa mer igen?

Och den här alltså, gud, jag tyckte var så inne när jag hade den, haha! Undra vad folk skulle säga om jag kom bärandes på den idag (;




Ananas och te

Nu bloggar jag igen, gud vad är det med mig idag? Ja, jag har visserligen inte så mycket att göra. När jag gjort klart det här blir det nog att nöta lite facebook, sen efter det kollar jag antingen på film eller så läser jag lite mediekunskap. Inte för att jag behöver det, men jag tycker det är intressant på något sätt. Skulle även funka att ta tag i den där boken jag började läsa för ett tag sen som faktiskt är riktigt bra.

Just nu har jag i alla fall skurit upp en färsk ananas och gjort mig en kopp te, så sitter här och njuter. Tog dessutom en lång, varm dusch innan, gjorde en hårinpackning och sånt. Ja, men sen skulle jag ha min body scrub men då kom jag på att jag lämnade den hos mitt ex så jag fick nöja mig med hudkräm. 
Note to self: Införskaffa ny och flytta den inte från badrumsskåpet!

Jag lyckades för övrigt med en jävligt klanting sak nyss. Jag tände lite ljus och två av de slockade hela tiden, jag fattade inte varför men insåg nyss att det var fläkten på datorn som blåste, ibland är man snabb! I alla fall så slockade ljusen och jag skulle tända dem. Det slutade med att jag spillde stearin på mina nakna lår och på datorn! Så nu är den ena Usb-porten förstörd, tur att man ska köpa ut datorn sen, då kanske ingen lärare någonsin får veta ^^

             
Jag kom på den brillianta idén att skrapa rent mitt dator med ett kort, eller rättare sagt min patientbricka. Kände mig lite pundig. Så nu påpekar vi det så den där anonyma snubben som tror jag knarkar kan få lite mer att gotta sig i ;) Stearin är dock fascinerande..

Myskväll

Sitter här i en av våra supermysiga fåtöljer och tittar på Ghostwhisperer tillsammans med Ingela och Victor, som också har en dator i knät. Hundarna ligger på golvet och håller oss sällskap, det är helt underbart att de finns, man behöver aldrig vara ensam. Just nu försöker jag bara återhämta mig från dagen som har varit ganska tung, hela veckan har visserligen det men ja.

Jag ska dessutom vända på dygnet eftersom att jag kanske ska festa i helgen och den här gången ska jag inte va en sån jävla torris och somna vid midnatt! Imorgon ska jag ju vara ledig eftersom att jag ska vaccinera mig i Kalix, så jag hinner inte till skolan. Det blir alltså sovmorgon i morgon, nice!

Sen imorgon ska jag äta lunch med familjen i Kalix innan vi vaccinerar oss. Ska bli jättemysigt, jag umgås nästan aldrig med de ändå <3

Nä, nu ska jag vara lite social. Hejdå bitches!

Trean med Bacon (;

Nu är jag tillbaka igen, jag vet att ni har saknat mig, hehe! Just nu sitter jag på trean med Rebecka och väntar på att Medieproduktionen ska börja, det är en halvtimme kvar så vi sitter typ och nöter facebook ett tag, ganska mysigt. Josse har nyss åkt till Uppsala vilket gör henne till en bitch. Sara är hemma för hon är storskolkarn, vilket gör henne till en bitch också =D

Själv ska jag inte på skolan imorgon eftersom att jag ska vaccinera mig. Jag är fortfarande inte säker på om jag vill göra det, men min far tvingar mig och jag har dessutom inte tid att vara sjuk, känner mig jättepressad av skolan nu igen.

Kanske man skulle skita i vaccinet och bokstavligt talat knarka handsprit istället? x'D
            

Årets bästa reklam!

Såg nyss den här superroliga Ica-reklamen när jag satt och kollade på Desperate Housewives. Det är fan den bästa på länge! Nog för att alla Ica-reklamer är roliga, men den här slår allt, dont you think?

Enjoy!

I will never love again

Här sitter jag i min brors säng och lyssnar på William Control, det var längesen! Max sitter vid vår stationära dator och försöker rensa den från virus och sånt, det verkar typ vara helt fucked up. Tur att man har fina kontakter (; Vi var vakna till sex i morse, det är inte bra! Jag ska snart börja med middagen, baconlindade kycklingfiléer med typ grönsaker i ugn. Känns lite jobbigt, men äta måste man ju så.

Aja, nu ska jag vara lite social här då va. Puss på er <3


Lördag morgon

Här sitter jag och morgonloggar lite sådär vid tolvtiden. Hade en väldigt lugn kväll igår och det behövdes verkligen! Just nu sitter vi här ochfunderar på vad vi ska göra för frukost, jag är sugen på makrill och ägg, men det vrkar inte vara så populärt. Vi får väl se vad det blir. Om ite annat ska jag åk hem till Töre om två timmar. Planerna för dagen ser ut så at jag ska övningsköra, vilket behövs eftersom att det var jättelängesen sist. Sen ikvälll blir det myskväll med familjen, hyra film och sånt, ska bli härligt!

Nä nu tror jag vi ska vandra bort till affären och köpa makrill,jag är nöjd! Hoppas ni får en härlig lördag :)

Medieproduktion - Audacity

Nu sitter jag här i mörket med mina bitches och har mediekunskap. Vi håller på och arbetar med Audacity, vi ljudlägger en bit av en ljudbok och det är väl inte ett sådär jätteroligt klipp, men programmet i sig är roligt. Jag är dock klar nu så ska börja spela in lite egna grejer. Hoppas det blir kul! Uppdaterar senare hejs :)


2012

Förlåt för den sega uppdateringen, men jag har inte alls varit sugen på att blogga idag.

Som ni kanske förstått tänkte jag berätta lite om gårkvällen, när jag och Maxiboy var på bio. Måste börja med att ja, tacka honom för kvällen, det var riktigt härligt <3 Ja och filmen var riktigt bra! Jag gillar egentligen inte alls sådana filmer, men det här var verkligen ett undantag. Effekterna kändes inte påtvingade eller fejkade och det är väldigt ovanligt måste jag säga, det var roligt myckte händelser i den och en jävligt fin balans mellan biten med realtioner och sånt och själva handlingen. Sen var det en del små humorinslag som nästan fick mig att kissa på mig lite, haha! xD

Så jo, jag är jättenöjd :) Sen är det ju alltid mysigt att gå på bio och det finns inga godare popcorn än de man får på bion! Kvällen avslutades med att jag missade bussen hem på fem minuter och eftersom att jag var så sjukt trött orkade jag inte vänta på den sista bussen så jag slaggade hos Max, så man fick en ganska fin sovmorgon idag!


Bio ikväll!

Har haft en ganska lång skoldag idag, som nyligen avslutats med en engelskalektion. Fick visserligen den längsta r haft ensovmorgonen jag haft, ja bortsett från första skoldagen, imorse. Jag började som 9.40, som varenda onsdag, men idag skjutsade pappa mig till skolan så jag fick sova drygt en halvtimme längre + att jag slapp bussen som man börjar bli liite less på =)

Nu är det då så att jag inte orkade åka hem så jag frågade Max om jag kunde komma dit och baka kakor med honom. Han var inte så taggad på det så istället föreslag han att vi skulle gå på bio. Vi båda fick ju tre biobiljetter var för att vi jobbade på öppet hus förra veckan så han "bjuder" mig den här gången. Mina biljetter ligger tryggt hemma i mitt skrivbord.

Vi ska i alla fall se 2012, inte för att jag gillar sådana filmer, men alla pratar om den så varför inte? Det var dessutom det mest lockande som gick idag så! Har ni sett den? I så fall, vad tycker ni om den?

Jag hoppas det blir trevligt i alla fall, för jag kommer inte komma hem fören vid midnatt så det måste verkligen vara något bra så det är värt! Snart kommer Max hit till skolan så ska han ta med sig lite nudlar till mig som får utgöra min middag, inte bra!!


Mina NTI-bitches <3

Snodde bilden av Sara. Erkänn tuffa vi ser ut? (; Bilden är från idrotten idag, fy fan alltså, riktigt jobbigt var det, men verkligen jätteroligt! Känslan man får efter att ha tränat är också helt underbar, jodå, jag är nöjd!

Tisdagkväll, helig som vanligt

Mina tisdagar är heliga, det finns ingenting tom får röra dem. Jag slutar skolan klockan 15.50, idag var sista lektionen idrott då vi hade PSI i på Inpuls så jag är ganska sliten, men det är ändå skönt som fan att ha tränat! Ja, sen åker jag hem 16.23 och är hemma en timme senare. Klockan nio är det alltid Desperate Housewives och det måste alltid ses! Verkligen bara krypa ner och mysa i soffan, härligt! Så tisdagarna är heliga, för de där tre timmarna mellan hemkomsten och Desperate spenderars med att varva ner och samla krafter.

Så nu sitter jag här och spenderar de där heliga timmarna tillsammans med Lina. Vi sitter i min säng, med våra datorer i knäna och Dina ligger vid våra fötter och sover. Jag är ganska sliten efter idrotten så vi tar det mest lugnt, pratar lite skit och dricker kaffe, sånt mysigt!

Ja, men nu ska jag vara social. Hoppas ni får en mysig kväll!

Utvecklingssamtalet avklarat!

Så där ja, då var det bortgjort. Tydligen går det jättebra för mig i precis alla ämnen, har höga betyg i princip i alla ämnen, t.o.m. idrott! Så jag är nöjd =) Svenskan går bäst om jag fattat allting rätt, kanske man lyckades smöra in sig hos Kalle ändå? Hehe ;) Annars tycker alla lärare att jag är ambitiös och trevlig, att jag hänger med bra på lektionerna osv. Frank påstår att jag är kreativ och jag har aldrig sett mig själv som det förut, så jag blev glad!

Det enda negativa, förutom att jag måste ta det lite lugnare som ni alla känner till, var att jag inte alltid är jättebra på grupparbeten på mediekunskapen. Jag tror jag har aningar om vad det kan handla om, men jag ska ändå prata med Kalle om det imorgon så man kan förbättra det.

För hur mycket man än kan och hur mycket man än förändrar sig, så kan man ändå alltid bli bättre!


Tränat!

Jag har varit jättenyttig och sånt idag, så jag känner mig riktigt härligt just nu. Till frukost åt jag då som ni sett tidigare en biff, två stekta ägg och lite grönsaker. Min lunch/middag såg exakt likadan ut. När jag kom hem var jag allmänt taggad på att röra på mig så jag körde 20 minuter relativt fort på crosstrainern och jag som inte tränat på ja, ett halvår, blev ju ganska sliten. Sen tog jag en härlig dusch och nu sitter jag här och andas ut.

Tuggade nyss på ett plommon och drack ett glas vatten, plommonet där fick fylla mitt sockerbehov för dagen. Det ligger typ fem ballerinakex i min soffa, jag är grymt stolt över att jag inte ätit upp dem än!

Nu måste jag klä på mig för om en kvart ska jag åka till Luleå med pappa och Ingela för att gå på utvecklingssamtal. Jag ser fram emot det, så man kan få veta hur man ligger till osv, det blir hundra gånger lättare att fixa skolan då. Jag uppdaterar när jag kommer hem igen!


Godmorgon!

Här sitter jag på skolan med Josse och Rebecka. De håller på att rita i paint medan jag nöter farmville och bloggar då, såklart. Vi har egentligen datakunskap, men vår lärare är inte här så vi dissar excel idag och sitter och leker med våra datorer istället. Ikväll har jag utvecklingssamtal och det ska bli skönt att veta hur man ligger till, men jag är absolut inte orolig.

Det här är vad jag åt till frukost i morse, erkänn att ni är avundsjuka. Dock blev äggen en aning misslyckade för vi hade inga rena stekspadar så jag improviserade med en sån där, slickepott. Det blev bara en enda stor klump av allting xD


Bacon såg lite sur åt så jag tyckte att jag kunde göra något åt det ^^

Plommon, kanelbullar, kaffe och regn

Hej bloggen! Här sitter jag, lite sådär lagom sneaky och lockig i håret efter en promenad i regnet och tuggar på ett plommon. Har dessutom pressat en massa, massa bullar idag och Ballerina pepparkaka som för övrigt var svingoda! Igår köpte jag en pepparkaksdeg och pressade, mums! Ja i alla fall så kom Millan, Jesper och Jonas hit tidigare och drack kaffe med mig, vilket var väldigt trevligt. Sen bestämde vi oss för att för en gångs skull dissa bilen och ta en promenad ner till Shell. Det tar typ 25 min att gå men jag tror fan vi var ute i en och en halv timme!

Det regnade och var jätteslaskigt, men jag var lika glad ändå. Jag och Millan turades om att rida på Jespers rygg så vi slapp bli sådär jätteblöta om fötterna, dock kastade Jesper och Jonas Millan i snön så hon blev ju blöt i alla fall xD Själv har man ju tur och kan det där med att se söt ut så jag slapp hamna i snön (;

Det var i alla fall jätteroligt att ni kom förbi! <3

Jag tycker verkligen om det här =) Kaffe, kanelbullar och min dator <3

Roy och Nalle var nog lite sugna på mitt plommon, alla våra djur är grymma på att tigga, men jag älskar dom ändå <3
           

Ett par bilder



Har en dålig dag

Idag har jag en riktigt pissig dag. Mitt humör hoppar upp och ner hela tiden och jag ångrar mig var femte minut vad jag vill göra med mitt liv. Jag är dessutom sjukt godissugen så jag funderar på att ta en promenad ner till shell och köpa lite godis eller bara kränga kanelbullar.

Imorgon blir det skola och det ska bli mysigt, har utvecklingssamtal på kvällen och det känns skönt så man får allting lite mer svart på vitt.

Snart kommer det upp ett par bilder från gårdagen som tyvärr inte blev så lyckade som jag förväntat mig, men så länge får ni nöja er med en liten bild på mig (;

         

Har äntligen fått sova ut!

Nu sitter jag hos Max och jag är piggare än jag varit på typ en månad, härligt! Vi hade en riktig chillkväll igår med några snubbar från skolan och sånt, sen har jag sovit i typ 10 timmar så jag är nöjd =) Jag kanske åker hem snart, eller så stannar jag en natt till och hittar på någonting roligt ikväll, vi får se. Jag älskar att vara impulsiv så det här blir bra ;)

Vi har nyss varit ute på en promenad och jag fotade lite och jag lovar att så fort jag kommer hem ska jag sätta mig ner och lägga in bilderna på datorn så kanske ni får se ett par.

Hoppas ni har en trevlig helg, för det har fan jag =D

Puss <3

Ännu en skolvecka avklarad

Hej bitches!
Nu sitter jag i fiket med Josse och Alexander, som ska börja bege sig mot sin buss nu. Själv ska jag sitta kvar ett tag till och vänta på Maxiboy som jag ska umgås med idag. Planen var att det skulle bli chillkrök med hans kompisar, men det sket sig litegrann så vi kanske hakar på fest med Sara och Rebecka? Ja, vi får väl se vad som händer i alla fall, ett som är säkert är då att jag ska sova hemma inatt sen blir det att vara i Töre lördag, söndag och ta det lugnt.

Den här reklamskylten har definitivt ryckt upp mig en hel del den här veckan, den finns överallt på stan och jag tycker den är lika rolig varje gång. Haha vissa har ju värdelös humor x)
          

InDesign är inte min grej

Haha ja det här blev då mitt tidningsomslag, även känt som mitt första InDesignarbete någonsin och jag är absolut inte nöjd, men man lär ju sig med tiden (;
      

Blir jag aldrig pigg?

Jag har varit dyngtrött nu i ja, tre veckor ungefär. Jag vet inte hur jag lyckas? Visst, första veckorna var det för att jag inte kände riktigt ro att sova, sen fastnar jag lätt framför datorn, men ändå, jag borde kunna sova mer? Så ja igår sket det sig igen då jag umgicks med Max ett tag, sen fick hans vänner för sig att vi skulle umgås med dom också missade jag bussen hem för han bodde typ, långt bort? Så satt jag typ och snackade skit med Max halva natten sen blev det ju då att slagga där för jag tog mig inte hem direkt, så man är ju ganska så trött idag.

Nu har jag min sista graflektion för det här året, känns lite sorgligt nästan, men eftersom att jag är så trött är jag inte så taggad på att jobba vidare med InDesign, det är ju inte det roligaste jag gjort och sen är det tankekrävande eftersom att jag inte jobbat med det förut. 

Jag slutar 14.10 och då ska jag sätta mig nere i fiket och plugga matte för vissa har ju prov imorgon!! Så stannar jag här hela dagen då. 16.30 ska vi börja ordna inför öppet hus ikväll, vilket ska bli jätteroligt. Bussen hem 20.38, sen MÅSTE det bli sängen!

Slö som fan!

Idag är jag riktigt slö! Hade två lektioner på förmiddagen sen hade vi hål på engelskan så jag gick med Josse och Bacon på stan. Sen hade vi idrott till fyra, cirkelträning och det var ju ganska jobbigt för mig som är så otränad. Ja så åker jag hem då så bestämmer jag mig för att gå ut och gå så följer Ingela med på en timmes promenad med Nova och Dina, mysigt var det! Tycker om att det har kommit snö och att det är sådär lagom kallt ute.

Nu sitter jag framför Ingelas dator och dricker te och lyssnar på musik. Jag och Max bestämde oss för att byta
mp3 med varandra ett dygn och det känns verkligen roligt med lite omväxligen, sen att jag skulle kunna döda för att få behålla den för resten av livet bara för att den är så jävla mysig är ju också helt okej. Jag borde hoppa in i duschen, men jag orkar fan inte. Det blir Desperate Housewives om en timme, jag längtar!

Tisdagar är fan heliga just därför!

Tycker inte om min hund just nu!

Jag älskar mina djur nästan jämt, menen av mina hundar har fått för sig att det är jättekul att rota i min soptunna på toaletten. Så ja, efter en halvtimmes tv-tittande hittade jag det här på min toalett och jag var ju lagom glad! Men som sagt, så tycker jag om honom massor ändå. Dock borde jag verkligen införskaffa en soptunna med lock!

Nu ska jag plugga lite word för jag har prov imorgon, sen blir det facebook en snabbis och sen ska jag dejta kudden. Imorgon ska jag dessutom köpa ett par skor, 500 kr kostar dem så det tycker jag är värt eftersom att jag behöver varma skor som jag inte halkar i nu till vintern.


Skorna jag ska köpa imorgon, vet att bilden är suddig, men vad tror ni?
          

Mediekunskap, röj och facebook

Ja, så här ser det ut på min dator när jag har lektion. Josefin vill att jag ska säga att hon är sexigast i världen också för övrigt, hon kom nyss och viskade det i mitt öra, läskigt? Nä det är faktiskt jävligt lindrigt jämfört med vad hon brukar göra! Så eftersom att jag har varit så duktig och läst igenom och pillat med vårt grupparbete tog Rebecka och Josse över det sista skitgörat.

Nu ska jag stänga ner röj, facebook och allt var det nu heter och sätta mig i fiket med en kopp kaffe. Sen ska jag en sväng på stan och leta efter nya vinterskor, jag håller på att halka ihjäl mig!

                   

Måndagmorgon

Nu sitter jag här på min älskade skolan. Inatt drömde jag att en av mina kompisar i Skåne försökte övertala mig att börja på NTI i Lund och jag hade riktig panik när jag vaknade! Aldrig att jag lämnar det här stället utan att bli tvingad <3

Just nu har vi datakunskap och vi har precis börjat pilla med excel, jag orkar inte tänka så det känns som ett jobbigt ämne att ha på en måndagmorgon, men jag överlever. Har dessutom sovit riktigt dåligt inatt, men jag hoppas på att jag får en mysigare natt inatt. Nu ska jag fokusera lite, men snart slutar vi sen har jag svenska och mediekunskap. Jag funderar på om jag ska gå en sväng på stan sen och gå på  mattestugan i eftermiddag istället för på onsdagmorgon.

Puss bitches <3


Ska snart sova

Här sitter jag framför datorn och äter kladdkaka och dricker mjölk, fan så gott det är! Har tänt lite ljus också, så jag myser på ganska rejält. Jag ville vara lite snäll så jag bakade åt pappa fast jag inte själv var sugen, men nu så här framåt kvällen kände jag att det hade suttit fint så jag gav efter. Har ätit onyttigt nu i tre dagar så imorgon tar jag tag i mina ordentliga matvanor igen! Ny skolvecka imorgon också så måste samla lite krafter genom att krypa ner i sängen nu. 

Men först måste jag städa min säng, eller vad tror ni? (;
 
Ni måste erkänna, det ser riktigt mysigt ut, eller hur?

Härlig helg!

Hej igen! Jag vet att jag blivit jättedålig på att blogga, men jag har så mycket annat för mig som känns roligare, tyvärr. Jag har nyss kommit hem efter en liten sväng med bilen tillsammans med familjen, de är fortfarande ute och kör, men jag fick så hemskt ont i magen så jag åkte hem. För övrigt har jag haft en helt underbar helg,tack som fan för det alla som var med ! <3

I fredags åkte jag till Luleå och mötte upp mina bitches och Max där, så åkte vi hem till honom och satt där och snackade lite skit osv :) Sara, Josse och Rebecka drog vidare vid elva, men jag kände mig så jävla sliten så jag stannade hos Max och tog det lugnt. Fast vi inte gjorde ett piss typ var jag ändå dyngtrött när vi skulle upp på lördagmorgonen, för vi skulle till skolan och typ "jobba" på öppet hus där.

Ja, så vi missade två bussjävlar och kom nästan en timme försent, men det var inga större problem. Sara, Josse och Rebecka sprang runt och fotade hela dagen medan jag fick stå med en tjej i tvåan vid ingången och hälsa folk välkomna osv. Jag vet att det låter helt sjukt, men jag tyckte faktiskt det var skitroligt :o Så jag ska dit på torsdagkväll igen och göra samma sak, dock har jag lite problem för hade behövt fixa sovplats men ja?

Jesper och Jerry kom och hämtade mig från skolan vid fyra så åkte vi och åt på Donken för jag var så jävla hungrig. Ja, sen är det tydligen fest hos Millan som jag inte träffat på jättelänge, så vi svänger bara inom Töre där jag plockar på mig lite smink och ett linne så åker vi till Kalix, raggar efter lite alkohol och när det är löst åker vi till Millan där vi sitter och surrar med lite folk och festar på, det var verkligen roligt! Tyvärr dog festen vid halv tolv, men det var helt okej. Så sov jag då hos Jesper och det, var riktigt mysigt att få träffa hans familj igen, jag har verkligen saknat dom <3

Nu vet jag att det här blev alldeles för långt, men ingen tvingar er att läsa!
Bye bitches <3

Sara, Jag och Josse hos Maxiboy i fredags (;

Mina bitches och max, miaouw <3

Och en bild jag tog från köksfönstret nyss, vintern är här och jag älskar det!

Bloggtorka och snö

Hej min söta små läsare!
Förlåt för att jag varit så inaktiv men jag har inte haft lust att blogga och jag har inte haft någonting intressant att säga, så då är det bättre att vara tyst, tycker jag. Nu sitter jag med mina bitches på trean och vi ska snart ha medieproduktion. Tycker lite synd om dom, för det snöar som fan och de ska ut och filma, fail! Själv har jag graf och jag har glömt min mus hemma, så jag måste försöka ragga upp en.

Aja, nu ska jag vara lite social ;)


Blått


Fjortisfest

Igår var det som sagt fest Halloweenfest hos Idan. Det var kanske lite lamt, men jag var i alla fall väldigt nöjd med kvällen. Jag var inte alls på humör för att fetfesta heller så det kändes helt okej. Ida hade bestämt att vi skulle klä ut oss, sen att det inte blev så jätteseriöst spelar väl ingen större roll. Hon och jag var fjortisar tillsammans och Cakki och Sara gick typ runt i morgonrock. 

23.18 åkte jag hem till Vinslöv och sen pressade jag massa nachochips och drack typ en liter vatten innan jag vågade gå och lägga mig. Jag sov faktiskt ovanligt bra inatt, vilket behövdes eftersom att jag ska ut och resa idag. 19.25 går mitt flyg från Ängelholm till Stockholm, sen åker jag därifrån så jag är i Luleå 22.30. Kommer typ vara hemma halv tolv, men ibland får man ta den smällen. Ska faktiskt bli skönt att komma hem och ni anar inte hur mycket jag längtar tillbaka till skolan!

Så här snygg var fjortisen Johanna igår, lägg märkte till pappret som sticker ut ur min bh (;
               

RSS 2.0