12-09-28

Ni vet, träningsvärk, holy crap. Jag älskar, älskar att ha träningsvärk. Tar det även som ett tecken på att min kropp vill vila idag, nya tag imorgon. Istället ska jag fredagsmysa idag, hoppas på att D är lika sugen som jag är, annars slänger jag mig i hans säng med en bytta lchfglass och några avsnitt Gossip girl och myser på ensam. Blir min tredje nyktra helg i rad och det känns jävligt skönt. Nästa helg satsar jag dock på att bli jävligt fjortisfull innan jag är för gammal för det. 
 
// puss.

När det bara går bra

Men hej på er! Här kommer jag med spännande uppdateringar. Vet inte vilken ände jag ska börja i, men minns ni att jag sa att jag skulle göra en grej under min Skåneresa om jag inte ville jinxa här för någon dag sen? Well, med biljetten i handen kan jag nu utan att oroa mig meddela att jag och min älskade D ska gå på Sensation i Köpenhamn, så himla galet! Har typ drömt om det halva livet, utan att överdriva. Andra glada nyheter, har unnat mig att shoppa lite idag, fruktansvärt roligt. Kände mig tvungen att köpa ett par nya representabla skor som jag kan ha på jobbet. Mhm, precis, på jobbet! Var på en arbetsintervju i förrgår och igår blev jag erbjuden tjänsten och börjar redan på måndag. Så himla,himla underbart. Mina dagar som fritidssysslare är alltså snart räknade, så nu ska jag göra himla massa fritidsrelaterade grejer resten av veckan. Som att leka med mina skivspelare, träna en massa och hitta på äventyr med pojkvännen. 

 

Kreativa vibbar

Som ni kanske har märkt har jag på senast levt större delen av min tid som dansare i första hand, musiken är livet för mig just nu. Under de senaste dagarna har jag även återigen börjat se världen genom en passepartout och har därför plockat upp kameran ett par gånger. Älskar att leva i fotograferingen. Utöver det så har jag även fått för mig att jag ska ta all inspiration jag fått av mina fantastiska djs och börja mixa musik själv. Sagt och gjort, spenderade gårkvällen med att snurra skivor och räkna takter i mitt fina rum. Efter några timmar lyckades jag mixa ihop två låtar  hur vackert som helst och det kändes så himla underbart. Så här är jag, Johanna som aldrig har haft några större intressen, nergrottad i träning, dans, fotografering och hobbymixande, samtidigt. Känslan är otrolig. 

 

Om vackra drömmar

Har haft en underbar natt där jag drömt de vackraste av drömmar. Allt genomsyrades av vitt, alla jag mötte pratade holländska, på torgen strömmade tung house och jag var med min älskade D på jakt efter äventyr, bokskog och pommes. D som för övrigt gjorde otroliga saker för att visa mig att jag är värdefull. Senare landade jag i ett hus där vi sminkade oss för en kväll i dansens tecken, där jag spelade shack med en gammal fiende till mig och tappade bort min käre pojkvän. Ingen sorg för det, jag snubblade ut på grusplanen utanför där kvällen började med en fantastisk Dj. Där stod jag i mina vita kläder och såg honom sväva upp i himlen, tills han bara var en liten prick och då släppte han nattens första drop och allting bara rusade inom mig. Varför ens leva i den vakna världen för?
 
Det här är min fina låt för dagen. Tänkte vara rar och dela med mig.

Fredagsmorgonmys

Hej på er! Om ni undrar varför jag är sämst på att blogga så är det för att jag bara letar efter och lyssnar på bra musik hela dagarna. Det och planerar en resa ner till Skåne med en liten detour som kommer rädda mig från vinterdepression, berättar mer när det är spikat, vill inte jinxa något. Hur som helst. Just nu häller jag bokstavligt talat i mig kaffe, dansar runt i mitt rum samtidigt som jag plockar lite bland mina grejer. Allt till det här fantastiska setet. Är ni partysugna så lyssna på det här, helt sjukt vilka energier killen levererar! 
 

Hands to the sky

Kör ett snabbinlägg, känner mig fortfarande lite halvsovande, hoppas bara inte jag går in i någon arbetslöshetsdvala nu igen. Fast det är ju skönt att sova. Nä, men nu har jag i alla fall gjort det jag ska på jobbsökningsfronten för den här dagen. Så nu ska jag lyssna på min kropp och vila en stund innan och hoppas på bättre väder så jag kan gå ut en sväng sen. Så himla skönt att få in träningen i min vardag igen, jag skulle gjort det för länge sen.

Meow meow meow meeouw

Men hej på er alla vackra! Hoppas ni har det fint. Själv vet jag inte vad som händer riktigt, tur att det finns bra musik som kan bestämma åt en hur man vill må. Just nu vill jag må som nedanstående. Annars är det en vanlig dag, har haft mitt första riktiga pass på gymmet och det kändes fantastiskt. Men lyssna på låten och känn mig, jag kan inte riktigt skriva. P.S. Den här låten har bokstavligt talat fått mig till djup fysisk njutning en dag här i somras. Nog sagt.

 

Bland kameler och fantastiska musiker

Börjar äntligen få hyfsad ordning på mitt rum efter att jag kaosflyttade in för några veckor sen, det känns så skönt! Med mitt nya skrivbord, min nya dator och mitt nya ljud har jag fått mig en liten yta som känns ganska mysig. Här kommer jag spendera många kvällar. Här har även mina tre kameler fått sig en hedersplats, det senaste tillskottet fick jag idag från Rebecka, de andra två kommer även de från mina vänner. Tänk att ni känner mig så bra, jag blir lite pirrig i magen bara av att tänka på det. Puss på er mina underbara gullnosar!

 
 
 

Några ord

Igår blev jag inringd på jobb sådär från ingenstans, fick stå och bjuda på soppa på Kvantum och det var ju mysigt! Bortsett från hårnätet då, annars var jag lycklig. Kvällen spenderade jag med ett gäng coola killar och något random frågespel som jag faktiskt var ganska duktig på, inte lika duktig som Dennis dock. Nu ska jag och D göra lite pannkakor av en pannkaksmix jag fick av Esther som jag bodde hos i Holland när jag var där, så jävla gullig present alltså, ska också börja ge bort torrvaror till mina gäster. Seeeen ska jag skutta iväg till gymmet innan en snubbe ska komma hit och laga min rygg. Underbart! Resten av dagen ska jag leka flickvän, gå ut och leka med min karl och pussa honom lite extra, för att jag kan. 

Mitt första pass

Kom precis från mitt första pass på mitt nya gym och det gick ju fint! Bestämde mig för att ta det försiktigt när det var så längesen sist, men efter ett tag blev jag så sjukt pumpad så jag kunde inte hålla mig, haha. Det var i alla fall fint och jag höll mig ändå hyfsat bra. Körde lite armar, provade en benmaskin jag aldrig kört förut och försökte väcka magmusklerna till liv. Holy crap vad jag har mycket att göra där alltså! Men det känns inte sorgligt, bara roligt. Jag ska aldrig, aldrig mer leva utan gymkort.
 
Och ja, just det, nya gymmet, jag gillar det. Hade lite fördomar kring stället, men so far känns det faktiskt väldigt fint. Bra bra!

Efter ett alldeles för långt uppehåll

Fem månader har jag levt utan gymkort och jag har saknat det innerligt till och från under den här perioden. Igår bestämde jag mig dock för att sluta tveka och jag skaffade mig ett nytt. Skitsamma om jag måste säga upp det om en månad eller om jag bara hinner dit två gånger i veckan, jag måste få börja göra något om dagarna och jag saknar så himla mycket att ha ett intresse att grotta ner mig i. Så nu har jag letat upp mina gamla favoritträningsbloggar och kikar på lite nya träningskläder. Jag är så stolt över mig själv att jag äntligen tog tag i det här. Jag vill åka dit nu och köra mitt första pass, jag är så taggad! 
 

Dance first, think later

När man tappar greppet oftare än man fattar det, när riktningen långsamt suddas ut.
När ingenting längre är som det brukar, eller kanske alldeles för mycket som det varit.
Titta framåt, följ med mig. Ta ett steg, ta ett till, dansa med mig, skin med mig.
Snurra i ditt kaos, känn på det, smaka på det.
Stampa dig ut på andra sidan.
Jag är fortfarande vid liv.
 
Johanna,  småtrött, på  2 minuter. 00.18.

Mininmiiiii!

Idag har jag en jättedålig dag sysslolöshetens tecken som jag inte ens vill prata om. Jag har däremot haft ett antal fina dagar före det! Sen ni sist hörde av mig har jag träffat Rebeckas underbara dotter för första gången och blivit förälskad på riktigt. Jag har tagit mig tid att söka jobb, jag har varit småfull hos Robert med honom och D också har jag och D spenderat två dagar i spelhallen på O'Learys där vi trivs som bäst. Han har även bjudit mig på middag och varit allmänt gullig. Det gulligaste var dock när jag vaknade upp småbakis och rabblade massa random grejer jag var sugen på också dyker han upp en halvtimme senare med alla dessa godsaker + min favoritglass till efterrätt. Jag har det minsann bra!
 

Fullspäckad dag

Lyckas på något vis fylla schemat ändå trots att jag varken har skola eller jobb att gå till. Idag har jag saker att göra hela dagen, fast okej, mitt mått på en fullspäckad dag är ju betydligt mindre än när jag pluggade, tränade och jobbade som mest. Hur som helst så ska jag snart iväg till tandläkaren för att stoppa in min tandställning, åtminstone halva. Känns lite läskigt, kan inte alls föreställa mig hur jag kommer se ut med den. Men återigen, spännande utmaning att lyckas bära upp en sån grej! Sen efter det måste jag ta en bussresa på tre timmar upp till Jokkmokk för att hämta en bil och köra tillbaka till stan igen. Bara för att jag är snällast i världen.

That's how we do

Klev upp på morgonen, kände mig pigg, utvilad och allmänt nöjd. Tog en dusch och tog på mig en bh för första gången på ett par dagar och det känns så bra. Det här med att vara arbetssökande är väl inte riktigt min grej, men så länge jag inte klibbar fast i soffan känns det okej. Men idag gör jag minsann grejer! Har kört en tvätt och lagat middag till min lillebror, visst är jag snäll? Under tiden har jag smådansat till ett Chuckies set från Mysteryland och jag började längta tillbaka så sjukt. Nä, nästa dansäventyr måste komma snart, blir knäpp av att inte få veta när jag får dansa igen! Så snart ska jag åka in till stan och övertala D att sluta vara så jävla mesig och dra på Sensation med mig. Ibland är det tungt att dejta gamlingar alltså ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Känner på mitt nya yrke

Fritidssysslare eller vad man nu ska kalla det. Jag leker i alla fall med min webcam, den första jag haft på fem år. Det var liiite roligare när man var 13 och hängde med bästa kompisen. Men jag lyckades i alla fall skapa en fin skrutta :D 
 



Mellan varma drömmar och kantiga verkligheter

Mitt kontrakt på min älskade lägenhet har gått ut och jag bor återigen i mitt flickrum. Lite vemodigt, men förändringen är ju trots allt konstant och jag tackar aldrig nej till en ny utmaning. En utmaning som att idag kliva in på arbetsförmedlingen och överlämna min själ till myndigheter som bestämmer vad jag ska göra av mitt liv. Mest stör det mig att samhället drar mig till Kalix för att jag råkar bo ett par kilometer fel om kommungränsen. Tanken av att heltidsjobba i Kalix gör mig illamående. Men, även om det skulle falla sig på så vis så finns det ändå alltid en ljus sida. Som att jag kan spendera ännu fler dagar på stranden i min fantatiska nya hemstad nästa år och de kommande fyra efter det.
 

I väntan på att romen ska lämna mig ifred

SItter hemma hos D och är löjligt uttråkad. Jag vill åka hem och leka med min nya dator och krama mina föräldrar! Men, än har jag nog någon timme kvar innan jag borde sätta mig bakom ratten, drog i mig större delen av honungsromen jag köpte i Holland igår och den är så god så den bara försvinner. Så länge får jag hitta på något sätt att roa mig på bara. Som att snurra den här på repeat.
 

RSS 2.0